Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-02-11, 20:52
Το avatar του χρήστη Legion
Legion Ο χρήστης Legion δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

δεν νομίζω να χρειάζεται να πείσει κανένας κανέναν και για τίποτε, συζήτηση νομίζω κάνουμε.
Έχεις προσωπική εμπειρία, από άνθρωπο που πέθανε από vampire? Αν ναι θα ήθελα να μάθω τον τρόπο που έγινε αυτό!
Πρόσεξε, δεν λέω ότι κάποια από αυτά που γραφεις δεν έχουν βάση, η ότι δεν είναι σωστά, απλά λέω ότι έχεις μπερδέψει ορισμένα πράγματα και τα έχεις βάλει όλα σε ένα mixer, γνώμη μου, μπορεί να κάνω λάθος!
Θα μου επιτρέψεις όμως, να ξέρω πολύ καλά για το τι γνωρίζω εγώ ο ίδιος και μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα!
Σε πληροφορώ λοιπόν, ότι δεν αναστατώθηκα ούτε ανακατώθηκα, ούτε μου ήρθε το πάνω κάτω με αυτά που γραφεις διότι πίστεψε με δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει αυτό. Δεν έχεις βγάλει στην φορα τίποτα "τρομαχτικά" μυστικά που δεν πρέπει να μάθει κανένας! :P
Ο λόγος που έκανα εγγραφη στο forum ήταν για να πω την γνώμη μου και τίποτα παραπάνω.
Φυσικά θα προσπαθήσω να κρατήσω επαφή με αυτό το θέμα, έχει ενδιαφέρον.
Επίσης, σε επόμενο post θα ήθελα αν μπορείς να αναφέρεις τα ονόματα των σατανικών οργανώσεων που λες.
Παλιά 16-02-11, 22:54
Το avatar του χρήστη Trithemius
Trithemius Ο χρήστης Trithemius δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: v.a.l.i.s.
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΘΗΡΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
σχολιο 5

( ο βαμπιρισμος της ........<<ψυχαγωγιας>> μας )
..να και μια συναυλια του ΦΙΛ ΚΟΛΙΝΣ ο ποπ αστερας στην υπηρεσια ως μαζικος ελκυστης ...
(εν αγνοια του αραγε ??? ) στην μαζικη αφαιμαξη με τις αδιορατες βελονες απο πανω να τραβανε ασυστολα και πλουσιοπαροχα το αιμα της βιοενεργειας των ανυποψιαστων θαμωνων των συναυλιων και των φαν ...των παραδομενων στους μεγαφωνικους ηχους και στα εφφετζηδικα παραληρηματικα σκηνικα ....

απολαυστε την!!!

ΑΛΛΗ <<ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ >>ΤΩΝ ................ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ !!!

http://www.youtube.com/watch?v=U66rzHtW2qQ
Αναρωτιέμαι... έχεις βρεθεί ποτέ σου σε συναυλία;
Παλιά 17-02-11, 08:21
ΚΑΘΗΡΑ Ο χρήστης ΚΑΘΗΡΑ δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Legion Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν νομίζω να χρειάζεται να πείσει κανένας κανέναν και για τίποτε, συζήτηση νομίζω κάνουμε.
Έχεις προσωπική εμπειρία, από άνθρωπο που πέθανε από vampire? Αν ναι θα ήθελα να μάθω τον τρόπο που έγινε αυτό!
Πρόσεξε, δεν λέω ότι κάποια από αυτά που γραφεις δεν έχουν βάση, η ότι δεν είναι σωστά, απλά λέω ότι έχεις μπερδέψει ορισμένα πράγματα και τα έχεις βάλει όλα σε ένα mixer, γνώμη μου, μπορεί να κάνω λάθος!
Θα μου επιτρέψεις όμως, να ξέρω πολύ καλά για το τι γνωρίζω εγώ ο ίδιος και μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα!
Σε πληροφορώ λοιπόν, ότι δεν αναστατώθηκα ούτε ανακατώθηκα, ούτε μου ήρθε το πάνω κάτω με αυτά που γραφεις διότι πίστεψε με δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει αυτό. Δεν έχεις βγάλει στην φορα τίποτα "τρομαχτικά" μυστικά που δεν πρέπει να μάθει κανένας! :P
Ο λόγος που έκανα εγγραφη στο forum ήταν για να πω την γνώμη μου και τίποτα παραπάνω.
Φυσικά θα προσπαθήσω να κρατήσω επαφή με αυτό το θέμα, έχει ενδιαφέρον.
Επίσης, σε επόμενο post θα ήθελα αν μπορείς να αναφέρεις τα ονόματα των σατανικών οργανώσεων που λες.
σχολιο 6

.. σχετικα με τους μυστηρωδεις θανατους υπαρχουν πλουσια αστυνομικα δελτια μαλιστα κατα τις ετησιες αναφορες εγκληματικοπτητας ,,,οπου εκατονταδες μυστηριοι κι ανεξιχνιαστοι θανατοι ...προσπερνουνται και καμμια συνεχεια διερευνησης τους δεν υπαρχει .... προσωπικα το γνωριζω αυτο απο φιλικα μου προσωπα που τυχαινει να υπηρετουν σε αστυνομκα τμηματα ... τα θυματα ειναι κυριως νεαρα ατομα καλοβαλμενα ,, που το κοινο χαρακτηριστικο τους ειναι οτι δεν εχουν αμεσους συγγενεις που θα ψαξουν παραπερα την εξαφανιση αρχικα και κατοπιν το μυστηριωδη θανατο τους ... τι εννοω μυστηριωδη ?,, εννοω οτι ενω δεν εχουν πανω τους κανενα στοιχειο τραυματισμου ωστοσο εμφανιζουν οψη μελανιασμενη και τρομαχτικη και παγωμενη κατι που μπορει να οδηγησει στα καταλληλα συμπερασματα ...χαρακτηριστικο ειναι οτι τα ατομα αυτα δεν τα πηγαινουν καν για νεκροψια ...

..και βρε παιδια,,, οοοχι ,,,ποιος μιλησε για τρομαχτικα μυστικα ...τουλαχιστον οχι σε αυτον τον τομεα δεν κανουμε κατι τετοιο ,,,απλα προσπαθω να δωσω μια αλλη οπτικη στο θεμα ,,, να βαλω μια ταξη οσον αφορα τους ορους που χρησιμοποιουμε οπως ο ορος <βαμπιρ> κοιτα αν θελεις τον αυστηρο ορισμο που δωσαμε,,,και να επισημανω κινδυνους που αφορουν ολους μας κυριως δε αυτους που την ψαχνουν....

...ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΒΑΜΠΙΡΙΑΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ...ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΟΙΣΚΙΩΤΟ ΤΡΟΠΟ ..ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ..<ΖΟΥΜΑΚΙ >ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΖΟΥΜΕΡΟΥΣ .........

ΟΙ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΔΑΗ ΘΥΜΑΤΑ ,, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ !!!

.....σχετικα με τΙς σατΑνιστικες οργανωσεις εεε οχι ονομα και αλλα ακριβη στοιχεια δεν ξερω ,,,μα για ποια με περασες .. για καμμια τραπεζα πληροφοριων ,,,οοχι τετοια δεν ειμαι ,,,απλα ειμαι μια ευνοημενη του ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ...τις οποιες και ιδεες διανεμω οπου μπορω ..

...το μονο που γνωριζω ειναι οτι οι εκκλησιες οι σατανιστικες δεν ειναι απλες οργανωσεις εχουν το στοιχειο της συναξης της τακτικης των μελων και της λειτουργιας - εκκλησιασματος για την αποδοση φορου τιμης και αιματος στους αποκαλουμενους <Υψιστους Αρχοντες> ....

... ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΞΕΙς ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΣΥΧΝΑ ΜΕΣΩ <<ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ >> ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΟΡΓΙΟΥ... ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ .. .ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟ .. ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ... στα τελετουργικα αυτα οπου και αν γινονται οι πιο ευαισθητοι ψυχικα ειναι ετσι κι αλλιως παρα τη θεληση τους , και εις γνωσιν των τελετουργων και διοργανωτων, προσκελημενοι ...ουσιαστικα απο αυτους τους ευαισθητους ενεργειακα ειναι που αφαιρειται η ενεργεια... τα τελετουργικα γινονται για να ελκυστει ψυχικη ενεργεια αυτων των ευαισθητων και να διοχετευτει στους Υψηλους Κυριους ... ποιοι ειναι αυτοι οι Κυριοι ???

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ < ΔΥΟ ΝΑΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ >,,,

http://www.metafysiko.gr/forum/forumdisplay.php?f=12
...ποιαστε το εξ αρχης ...

...προσωπικα τα γνωριζω ολα αυτα γιατι εχω τυχει για καλη ή καλη μου τυχη ,,,"προσκεκλημενη" ενεργειακα με τον τροπο που σας περιεγραψα ,, εννοω ,,,τετοιων τελετουργιων και επειδη ως φιλοσοφος που ειμαι δεν μου ταιριαζει η σιωπη ,,,οπου εκλυεται τοσο αδικος πονος γιαυτο και προχωρω σε αυτες τις καταθεσεις και μαρτυριες ..αδιαφορωντας για το τιμημα ...

...με οδηγο και ασπιδα μου τον πονο των λεηλατημενων και σφαγιαμενων ψυχων ...και την Θεα Τυχη-Ταξη την Εναρμονιστρια και Ισορροπιστρια του Παγκοσμιου Πονου επικαλουμενη ως Νομηγο μου!!!!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ !!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 17-02-11 στις 08:33
Παλιά 17-02-11, 10:52
Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
εννοω οτι ενω δεν εχουν πανω τους κανενα στοιχειο τραυματισμου ωστοσο εμφανιζουν οψη μελανιασμενη και τρομαχτικη και παγωμενη κατι που μπορει να οδηγησει στα καταλληλα συμπερασματα ...
Συγγνώμη αλλα αυτό δεν είναι αρκετό για να οδηγηθεί κανεις στο συμπέρασμα ότι του ρούφηξαν το αστρικό.

Παράθεση:
κοιτα αν θελεις τον αυστηρο ορισμο που δωσαμε,,,και να επισημανω κινδυνους που αφορουν ολους μας κυριως δε αυτους που την ψαχνουν….
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εσύ που είσαι απέξω γνωρίζεις περισσότερα από αυτούς που είναι μέσα, ώστε να επισημάνεις τους κινδυνους?
Ποίους κινδυνους? Ανήκες κάποια στιγμή σε κάποια τέτοιου είδους ομάδα (αμφιβάλλω) και αν ναι σε ποιον βαθμό έφτασες?

Παράθεση:
...προσωπικα τα γνωριζω ολα αυτα γιατι εχω τυχει για καλη ή καλη μου τυχη ,,,"προσκεκλημενη" ενεργειακα με τον τροπο που σας περιεγραψα ,, εννοω ,,,τετοιων τελετουργιων και επειδη ως φιλοσοφος που ειμαι δεν μου ταιριαζει η σιωπη ,,,οπου εκλυεται τοσο αδικος πονος γιαυτο και προχωρω σε αυτες τις καταθεσεις και μαρτυριες ..αδιαφορωντας για το τιμημα ...
Προχωράς σε καταθέσεις και μαρτυρίες που μπορεί πολύ εύκολα να βρει ο καθένας στο internet με μια μικρή αναζήτηση.
Δεν γνωρίζεις ονόματα από σατανικές οργανώσεις όπως και αλλα ακριβή στοιχεια, γνωρίζεις όμως τους τρόπους που γίνονται τα τελετουργικά και τις θυσίες μέχρι και την επιλογή θυμάτων, πχ αλλοδαπούς.

Δεν μου τα λες καλά ΚΑΘΗΡΑ, δεν μου τα λες καλά :P
Παλιά 17-02-11, 11:22
Banned

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Trithemius Εμφάνιση μηνυμάτων
Αναρωτιέμαι... έχεις βρεθεί ποτέ σου σε συναυλία;
σχολιο 7

...βρε χρυσε μου Τριθεμιε,, μορφωμενος και διαβασμενος εισαι και περισσοτερο απο μενα σιγουρα ,,, τοσα και τοσα ειπωθηκαν απο εμας κι εσυ σα συντονιστης που εισαι θα πρεπε να μη με απαξιωνεις τοσο...αισθητα.. απλα ρωτωντας με αν εχω βρεθει σε συναυλια ποτε !!!..
...εεεε ναι τερας δεν ειμαι αποκομενο απο τον κοσμο ,,,αν αυτο υπονοεις με την απαξιωτικη σου ερωτηση ,,,εχω και εγω δυο ποδια και ενα κεφαλι ξερεις, σαν και σενα ,,,και στην πρωιμη εφηβεια μου πηγαινα κι εγω ,οπως ολοι ,σε συναυλιες και ενιωθα και την επαρση και το παραληρημα ...σιγα -σιγα ομως με τα χρονια εγινα και παρατηρητης,, αρχισα να προσεχω τα φωτορυθμικα ,, τις κατασκευες των σκηνικων ,,το στησιμο των μεγα ηχειων ,,, τις αντιδρασεις των θαμωνων και των φαν ,, και να νιωθω γενικα τι γινεται σε τετοιες συναξεις ...
...περα απο την μαζικη και αμεση ψυχολογικη υποβολη καταστολη με την διεισδυση ηχων εξω απο το φασμα ακουστοτητας και εικονων εξω απο το φασμα ορατοτητα μας ,,,γινεται και αυτο που λεμε αφαιμαξη,, οχι σε ολες τις συναυλιες αλλα στις μεγαλες πολυ μεγαλες με τις υψηλες χορηγιες ,,,

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ...και αυτο δεν ειναι κατι καινουριο ,,,εχει επισημανθει πολλες φορες και απο πολυ παλια ...το καινουργιο ειναι η αφαιμαξη .. αυτο ακομη σαν ιδεα δεν εχει διαδωθει αρκετα και εγω μαλιστα την βρηκα και την εμπεδωσα μεσα στο διαδικτυο απο κατι περιθωριακες φωνες σαν την δικη μου σε μπλογκ και φορουμ..

...τωρα στην ηλικια μου και πλησιαζοντας τα 50 αναζητω αγωνιωδως εναλλακτικους τροπους μουσικης ψυχαγωγιας και γενικα ψυχαγωγιας ...αλλα δυστυχως δεν προσφερονται πολλες τετοιες ευκαιρειες ..να μπορεις ας πουμε να απολαυσεις φυσικους ηχους μουσικων οργανων σε μικρες μαζωξεις συλλογικης ακροασης και οχι μεσα στα αχανη και οχλαγωγα πεδια των γηπεδων και των μεγαλων θεατρων ..........με τους χιλιους τοσους θεατες ακροατες και τον ηλεκτρομαγνητικο βορβαδισμο απο ολουθε των τεχνητων ακουσματων και εικονων που κανουν την <<ψυχαγωγια>> σκετη παρακρουση και φρενιτιδα εξοντωτικη για την ψυχη ...

ααυτα !!!αν εχεις αλλη πιο εποικοδομητικη για το θεμα που συζηταμε ερωτηση -ενσταση -αντιρρηση στην διαθεση σου ..............

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΘΗΡΑ : 17-02-11 στις 11:26
Παλιά 17-02-11, 12:10
Guest

Προεπιλογή

Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Φίλη ΚΑΘΗΡΑ θα μου επιτρέψεις να έχω κάποιες αντιρρήσεις σε αυτές τις
αναφορές σου αλλά και ερωτηματικά.....

Ο φίλος Legion αναφέρει...
<<Έχεις προσωπική εμπειρία, από άνθρωπο που πέθανε από vampire?
Αν ναι θα ήθελα να μάθω τον τρόπο που έγινε αυτό!>>
Δεν απάντησες σε αυτό...

Αναφέρεις....
<<ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΞΕΙς ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ
ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΣΥΧΝΑ ΜΕΣΩ <<ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ >> ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΟΡΓΙΟΥ...
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ..
.ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ
ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ...
ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟ .. ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ... στα τελετουργικα αυτα οπου και
ν γινονται οι πιο ευαισθητοι ψυχικα ειναι ετσι κι αλλιως παρα τη
θεληση τους , και εις γνωσιν των τελετουργων και διοργανωτων,
προσκελημενοι
...ουσιαστικα απο αυτους τους ευαισθητους ενεργειακα
ειναι που αφαιρειται η ενεργεια... τα τελετουργικα γινονται για να ελκυστει
ψυχικη ενεργεια αυτων των ευαισθητων και να διοχετευτει στους Υψηλους
Κυριους ... ποιοι ειναι αυτοι οι Κυριοι ??? >>
Ταυτόχρονα αναφέρεις πως...
<<...προσωπικα τα γνωριζω ολα αυτα γιατι εχω τυχει για καλη ή καλη μου
τυχη ,,,"προσκεκλημενη" ενεργειακα >>
Όλες αυτές οι λεπτομέρειες που μας περιγράφεις σημαίνει πως <<κάποιοι>>
σε γνώριζαν και σε προσκάλεσαν...

Αλλά σε κάτι τέτοιες τελετές προσκαλούν κάποιους που γνωρίζουν καλά
και όχι το κάθε τυχόντα....

Αίμα απο αλλοδαπούς (συνήθως δεν είναι υγιείς) σεξουαλικά όργια
ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΈΝΟΙ παρατηρητές δεν ξέρω κατι δεν μου
κάθεται καλά σε όλα αυτά....

Θα ήθελα κάποιες απαντήσεις...

Ευχαριστώ.
Παλιά 17-02-11, 13:03
Banned

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από AVATARGR Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Φίλη ΚΑΘΗΡΑ θα μου επιτρέψεις να έχω κάποιες αντιρρήσεις σε αυτές τις
αναφορές σου αλλά και ερωτηματικά.....

Ο φίλος Legion αναφέρει...
<<Έχεις προσωπική εμπειρία, από άνθρωπο που πέθανε από vampire?
Αν ναι θα ήθελα να μάθω τον τρόπο που έγινε αυτό!>>
Δεν απάντησες σε αυτό...

Αναφέρεις....
<<ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΞΕΙς ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ
ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΣΥΧΝΑ ΜΕΣΩ <<ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ >> ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΟΡΓΙΟΥ...
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ..
.ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ
ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ...
ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟ .. ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ... στα τελετουργικα αυτα οπου και
ν γινονται οι πιο ευαισθητοι ψυχικα ειναι ετσι κι αλλιως παρα τη
θεληση τους , και εις γνωσιν των τελετουργων και διοργανωτων,
προσκελημενοι
...ουσιαστικα απο αυτους τους ευαισθητους ενεργειακα
ειναι που αφαιρειται η ενεργεια... τα τελετουργικα γινονται για να ελκυστει
ψυχικη ενεργεια αυτων των ευαισθητων και να διοχετευτει στους Υψηλους
Κυριους ... ποιοι ειναι αυτοι οι Κυριοι ??? >>
Ταυτόχρονα αναφέρεις πως...
<<...προσωπικα τα γνωριζω ολα αυτα γιατι εχω τυχει για καλη ή καλη μου
τυχη ,,,"προσκεκλημενη" ενεργειακα >>
Όλες αυτές οι λεπτομέρειες που μας περιγράφεις σημαίνει πως <<κάποιοι>>
σε γνώριζαν και σε προσκάλεσαν...

Αλλά σε κάτι τέτοιες τελετές προσκαλούν κάποιους που γνωρίζουν καλά
και όχι το κάθε τυχόντα....

Αίμα απο αλλοδαπούς (συνήθως δεν είναι υγιείς) σεξουαλικά όργια
ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΈΝΟΙ παρατηρητές δεν ξέρω κατι δεν μου
κάθεται καλά σε όλα αυτά....

Θα ήθελα κάποιες απαντήσεις...

Ευχαριστώ.

σχολιο 8

... ΚΑΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΒΑΛΑΤΕ ,,, ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΙΜΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ...θα απαντησω οπωσδηποτε και σε ους δυο σας ,,,ΑΒΑΤΑΡ και Legion κατα το
βραδακι ...λογω εργασιας προς το παρον κωλυομαι .............
Παλιά 17-02-11, 13:28
demi Ο χρήστης demi δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

ΚΑΘΗΡΑ μου γλυκια,

μπερδευεις λιγο τα πραγματα,
μαλλον εχεις ξεχασει το οτι πολλοι λιγοι ανθρωποι τρεφονται ενεργειακα απο το συμπαν...ολοι οι υπολοιποι τρεφονται ο ενας απο τον αλλο,
καποιοι εν αγνοια τους, καποιοι το κανουν συνειδητα οπως λες για τον αλφα η βητα λογο...
το θεμα ομως παραμενει οτι οι ανθρωποι ενεργειακα τρεφομαστε ο ενας απο τον αλλο...
αυτο το παρε δωσε υπηρχε και θα υπαρχει μεχρι να φτασουμε σε μια ανωτερη κατασταση.

εγω προσωπικα αναγνωριζω τα ενεργειακα βαμπιρ, και εχω δωσει οικιοθελως ενεργεια, που μετα την αναπληρωσα πολυ ευκολα και χωρις να παθω τιποτα...
και ηταν και ευχαριστη εμπειρια το οτι εδωσα ενεργεια σε εναν ανθρωπο ο οποιος την χρειαζοτανε και δεν ηξερε αλλο τροπο να την παρει...

δεν ειναι τοσο υπερβολικα οπως τα λες...νομιζω οτι πρεπει να εστιασουμε στο πως μπορουμε να τραφουμε απο το συμπαν, και να χρησιμοποιησουμε την ενεργεια που μας μενει για αλλους σκοπους και οχι να στοχοποιησουμε τα ενεργειακα βαμπιρ...

οσο για τις συναυλιες...εχω παει σε παρα πολλες και εχω παρατηρησει οτι οι πιο πολλοι καλλιτεχνεες δινουν ενεργεια - και απλετη κιολας - στον κοσμο παρα παιρνουν.

για τις συναξεις που αναφερεις δεν γνωριζω...αλλα αν γινονται, τοτε για σκεψου, εναν κοσμο ο οποιος θα ηξερε να τραφει απο το συμπαν και να αναπληρωνει την ενεργεια του, τοτε τι δυναμη θα ειχαν αυτα τα βαμπιρ??

μην τους δαιμονοποιουμε παραπανω απο οσο πρεπει...στον παρασιτικο κοσμο που ζουμε, υπαρχουν και παρασιτα, μονο που ειμαστε εμεις οι ιδιοι...
εμεις πρεπει να αλλαξουμε, και οχι να τους ξεφορτωθουμε και να τους ξεμπροστιασουμε αυτους...ειμαστε αλληλενδετοι...
Παλιά 17-02-11, 13:46
Member

Προεπιλογή

Καλησπέρα Demi, μπορείς να μου εξηγήσεις πως μπορεί να τραφεί κάποιος από το σύμπαν?
Πως έδωσες ενέργεια σε έναν άλλο άνθρωπο? Μπορείς και "μεταφέρεις" την ενέργεια,οποτε πολύ πιθανόν να μπορείς να ρουφήξεις κιόλας, σωστά?
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με όσα λες, τώρα για το αν ζουν κάποιοι σαν τα παράσιτα είναι γιατί οι ίδιοι το έχουν επιλέξει!
Παλιά 17-02-11, 14:00
lmike Ο χρήστης lmike δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Θα συμφωνήσω ότι τα έχεις βάλει σε ένα μίξερ όλα, όπως και για τα κουλουβάχατα.
Το τι σημαίνει Ψυχικό Βαμπίρ, με το τι είναι τα μυθικά βαμπίρ, είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Όπως και ο σατανισμός.
Τα έχεις βάλει όλα σε ένα τσουβάλι πρόσθεσες και συνωμοσιολογία και όποιων πάρει...

Πραγματικά δεν θέλω να σε προσβάλω (αν το κάνω ζητώ συγνώμη) αλλά έχω τόσες μέρες που διαβάζω το θέμα και κοντεύουν να μου καούν τα εγκεφαλικά κύτταρα...

Ο όρος ψυχικά βαμπίρ, χρησιμοποιήθηκε από κάποιους για να δώσουν ένα όνομα σε οντότητες όπου είναι στο αστρικό και τρέφονται με την ενέργεια των ανθρώπων.
Δεν είναι κοινός αποδεκτός όρος και χρησιμοποιείτε από αυτούς που κάνουν αστρικές προβολές και ασχολούνται γενικός με τα ενεργειακά. Από την άλλη αυτές οι οντότητες τρέφονται από τον φόβο και από την σημασία που τους δίνει ο κάθε αφελής. Όταν τρέφονται παίρνουν μόνο όση ενέργεια χρειάζεται για να είναι 50-50 με το <<θύμα>> τους. Αυτές η οντότητες δεν έχουν καμία δύναμη από μόνες τους, ότι παίρνουν τους το προσφέρουμε εμείς απλόχερα. Οπότε το η λέξη βαμπίρ δεν πρέπει να συσχετίζεται με τα μυθιστορήματα όταν προηγείται η λέξη ψυχικά.

Θεωρώ ότι επειδή το θέμα είναι τα ψυχικά βαμπίρ εκεί πρέπει να μείνουμε.
Όλα τα υπόλοιπα είναι εκτός θέματος.
Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:37.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.