![]() |
|
|
|||
|
|||
|
το αίμα είναι σύμβολο συνείδησης, αν κάποιοι διψούν γι αυτό, είναι γιατί τους λείπει η συνείδηση.Αναρωτιέμαι όταν είναι γνωστό πως η ενέργεια ακολουθεί τη σκέψη μήπως με τη συζήτηση γύρω απο τα βαμπίρ,με τη παρακολούθηση ταινιών γι αυτά, με την ανάγνωση βιβλίων γύρω απ αυτά, τα τροφοδοτούμε. Αναρωτιέμαι επίσης για τη σχέση ανάμεσα στα βαμπίρ και τις πλάνες, αυταπάτες, θυμαπάτες, που τρέφονται με την ενέργεια των κέντρων κάτω απ το διάφραγμα. Αν λοιπόν ο καθένας μας προσπαθήσει να διαλύσει τις δικές του πλάνες αυταπάτες θυμαπάτες τότε απο που κι από ποιόν θα απομυζούν την ενέργεια, που θα βρίσκουν κρίκο για να στερεώσουν το γάντζο τους και να ρουφήξουν τους ιερούς μας χυμούς
|
|
|
|||
|
|||
|
αγαπητη melian
δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει το vampiretemple με τους βρυκολακες.ισως δεν το διαβασες με προσοχη οι ιδιοι αναφερουν οτι το ολο θεμα βασιζεται σε αγνωστη στους ανθρωπους τεχνολογια και τονιζουν οτι δεν εχουν καμια σχεση με το μεταφυσικο και παλι οι ιδιοι αναφερουν οτι η ονομασια τους εχει μεταφορικη εννοια (περι αθανασιας ο λογος) δεν γινεται πουθενα καμια αναφορα και καμια περιγραφη ενος βρυκολακα. οσο για την βιβλο ειναι απλα μεθοδοι που πρεπει να χρησημοποιουν τα μελη για να αλλαξουν σταση ζωης και να μην καταστραφουν οικονομικα αλλα και συμβουλες πως να αυξησουν τα οικονομικα τους για να μην κυνδυνευουν να διαγραφουν απο μελη (μιλαμε για τεραστια ποσα) ετσι ωστε να μπορεσουν να χρησημοποιησουν την περιβοητη "μαγικη" τεχνολογια (οπως λενε οι ιδιοι) και να γινουν αθανατοι. φιλικα.. |
|
|
|||
|
|||
|
βλεπω απο τισ απαντησεις εδω, ειστε ολοι αρκετα πιο μεγαλοι απο εμενα. εγω ειμαι 18 χρονων, και συγχωρεστε με για τα ελληνικα μου, αλλα δεν ειναι ι πρωτη μου γλωσσα. τελος παντων, καθομαι και διαβαζω ολα αυτα που εχετε γραψει. αποψεισ.. ιστοριες..θεωρειες.. θα συμφωνησω για την αυρα κτλπ. το οτι αναγκαστηκαν με τ χρονια ν βρουν διαφορετικο τροπο τροφης αντι να ρουφανε αιμα ξερω γω.. δεν ειμαι σιγουρη αν πρεπει να μοιραστω την ιστορια μου.. οταν ημουν 12 χρονων ειδα ενα ονειρο.. μια συναντηση με "vampire".. ενας αντρας ασχημος, δεν φαινοταν το προσωπο του. μου ειπε οτι εχω δυο επιλογες, η να μεινω, η να αλλαξω..
αρκετο καιρο ανα περιοδουσ βλεπω το ιδιο ονειρο. εχω προσπαθησει να εξηγησω τα συναισθηματα μου οταν χυπναω. αλλα ειναι πολυ δυσκολο.. νιωθω.. απροστατευτη.. βιασμενη ψυχολογικα.. ασχημα.. η ακομη και μια σεξουαλικι επιθυμια.. κατι τετοιο. μετα απο τοσα χρονια δεν μπορω να εξηγησω... εχω αρχισει να εχω ψυχωση με το θεμα αυτο.. η μητερα μου ειναι ψυχολογος.. αρα προφανως καταλαβαινετε την αντιμετωπισει που λαμβανω.. τωρα δεν ξερω τι σοι εμμονη μου εχει γινει.. |
|
|
||||
|
||||
|
Γειά σου Αλεξάνδρα, μήπως πρέπει να δεις και εδώ;
http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=816
|
|||
|
|||
|
Αν και διάβασα κάποιες απόψεις που συμφωνούν με τις δικές μου θα καταθέσω την δικιά μου.
Προσωπικά δεν μου αρέσει ο όρος << ψυχικά βαμπίρ>> γιατί με βάση την δικιά μου εμπειρία, όλα αυτά είναι οντότητες στα χαμηλότερα επίπεδα της 4ης διάστασης, στο αστρικό δηλαδή. Είναι διαφόρων λογίς οντότητες όπου είναι αποκομμένες από το φως, το έχουν απαρνηθεί και γι αυτό δεν μπορούν να τραβήξουν πράνα (ζωτική ενέργεια), ώστε να συνεχίσουν να υπάρχουν. Γι αυτόν τον λόγο προσπαθούν να τραφούν με το δικό μας όπου είναι σχετικά εύκολο μιας και βασίζεται στον φόβο μας. Το θέμα είναι ότι εμείς το επιτρέπουμε, από μόνες τους δεν μπορούν να κάνουν τπτ. Βασίζονται στην άγνοια που έχουμε. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάται κανείς τέτοιου είδους οντότητες. Μπροστά μας είναι εντελώς αδύναμες. Όσο για το αίμα, είναι γεμάτο πράνα.... Αλλά όχι υγιές... Γι αυτό να μην πίνεται.... Γι αυτό και η περισσότερη <<πνευματικοί άνθρωποι>> είναι χορτοφάγοι. |
|
|
||||
|
||||
|
Από που εξήγαγες αυτό το συμπέρασμα;
|
|||
|
|||
|
Παναγιωτη, το διαβασα αυτο απτο link , το θεμα ειναι οτι κι εγω παθαινω αυτο το paralysis, αλλα δεν βλεπω καμια Μορα και τετοια πραγματα, θεωρω πωσ ειναι καθαρα δημιουργημα του μυαλου.. εχω ακουσει ιστοριες κτλπ με τη Μορα που την εχουν δει.. λυπαμαι αλλα τετοια πραγματα δεν τα πιστευω..
|
|
|
|||
|
|||
|
Το κρέας είναι γεμάτο τοξίνες και πολλά άλλα. Εκτός αυτού, αν το πάμε ενεργειακά τότε έχει σχεδόν καθόλου πρανα, αλλά αυτό το λίγο που έχει, περνά σε μας με αποτέλεσμα να παίρνουμε τον φόβο του σφαγμένου ζώου και άλλα. Αν δίναμε ένα χρώμα στην αρρώστια και ένα χρώμα στο κρέας τότε θα είχαν το ίδιο.
Σε αντίθεση με τα λαχανικά και τα φρούτα όπου εκτός από βιταμίνες, είναι πλούσια σε πρανα. Δεν νομίζω να χρειάζεται περεταίρω ανάλυση. Όλοι ξέρουμε τι κάνει το κρέας στον οργανισμό μας και τι η χορτοφαγία. Από ενεργειακής άποψης δεν χρειάζεται παραπάνω να πούμε γιατί δεν ξέρω κατά πόσο είναι αποδεκτό. Αρκεί αυτό που λεν η επιστήμονες όμως για να το κόψεις. |
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
Σε ρωτώ γιατί είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έλεγε ακριβός τα ίδια! Αν δεν είσαι εσύ τουλάχιστον δεν είσαι η μόνη! |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
1. Το κρέας είναι απαραίτητο για τη διατροφή του ανθρώπου και καμμία τροφή φυτικής προέλευσης δεν μπορεί να το αντικαταστήσει. 2. Τα περί "πράνα" που αναφέρεις είναι απλώς εικασίες και τίποτα περισσότερο. Στερούνται αποδεικτικής βάσης... 3. Κανένας σοβαρός επιστήμονας δεν προτείνει το να κόψουμε το κρέας, εκτός από εκείνους που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα... ![]() Γενικά πουθενά δεν υπάρχουν αναφορές πως τόσοι και τόσοι πνευματικοί άνθρωποι ήταν χορτοφάγοι. Μπορεί να το αναφέρουμε επειδή εξυπηρετεί τη δική μας επιλογή αλλά όταν δεν υπάρχει ικανή επιχειρηματολογία, τότε... *παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα μας. Περί κρεοφαγίας και χορτοφαγίας σε σχέση με την πνευματικότητα μπορούμε να συζητήσουμε σε άλλο θέμα.
|
|