Επιστροφή στο Forum : Αστρικό Ταξίδι
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
13-06-05, 08:46
Ας ξεκινησουμε ενα ταξιδι ενα ταξιδι μυστηριου που ειναι αραγε ενα ταξιδι σε αλλους κοσμους (αστρικα πεδια) η ειναι ενα ταξιδι στο υποσυνειδητο του μυαλου μας?
Ειναι ταξιδι του μυαλου μας, εχοντας βρει και χρησιμοποιει την πυλη συνδεσης με το μυαλο των παντων με το οποιο ειναι σε επαφη.
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
13-06-05, 14:04
Ειναι ταξιδι του μυαλου μας, εχοντας βρει και χρησιμοποιει την πυλη συνδεσης με το μυαλο των παντων με το οποιο ειναι σε επαφη.
Εγώ νομίζω οτι το αστρίκο ταξίδι δεν εχεί σχέση με την οργανική υλη του σώματος στην οποια ανηκει και το μυαλό που ειναι μερος της.Κατα την γνωμη μου και την εμπειρια που ειχα κάποτε ειναι ταξίδι της ψυχης μας η εαν θέλετε του αστρίκου σώματος.Τώρα θα αναρωτιεστε πως γίνετε να ταξιδευει η ψυχη μας και να επανερχετε στο φυσικο σώμα.Οπως εχουμε το φυσικο μας σώμα εχουμε και το αστρικό η αιθερικό σωμα το οποιο κατα την διαρκεια της ζωης μας επικοινωνει με το φυσικο με την λεγομενη ασημενια χορδη η οποια εχει την θεση της στον ομφαλο.Οταν κοπει η ασημενια χορδη επερχετε ο θανατος και η απελευθερωση του αστρικου σωματος η της ψυχης.
γιατι ταξιδια μιλαμε;;
Αναψυχης, για δουλειες ή για εκπαιδευτικους λογους;;;
Δηλαδη λες οτι δεν υπαρχει συνδεση ψυχης και μυαλου;;;
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
14-06-05, 09:40
γιατι ταξιδια μιλαμε;;
Αναψυχης, για δουλειες ή για εκπαιδευτικους λογους;;;
Δηλαδη λες οτι δεν υπαρχει συνδεση ψυχης και μυαλου;;;
Φιλε μου μπορεις να μου εξηγησης σε ποιο μερος του μυαλου(εγκεφαλου) βρισκετε η μνημη και η συνειδηση και πως γινετε οταν κανουν αφαιρεση τμηματος του εγκεφαλου καποιου να θυμαται τα παντα αυτος στον οποιον εγινε η αφαιρεση?
Πρώτα από όλα να πω εγώ τι θεωρώ το αστρικό πεδίο (κάτι το οποίο πηγάζει από τα όσα διάβασα και ενδιαφέρθηκα να μάθω).
Το αστρικό πεδίο είναι το συναισθηματικό πεδίο. Ο κόσμος που δεν στηρίζεται στο χώρο ή το χρόνο αλλά στο συναίσθημα και την «μορφή» της ενέργειάς του. Για παράδειγμα… Κατά τον ίδιο τρόπο που εδώ τα βασικά σωματίδια της ύλης συνδυάζονται δημιουργώντας ολοένα και πολυπλοκότερες μορφές, έτσι και τα συναισθήματα εκεί συνδυάζονται δημιουργώντας περιπλοκότερες μορφές … σαν τα χρώματα πάνω στο νερό που έχει πέσει λάδι.
Το αστρικό ο καθένας το αποκωδικοποιεί με γνώμονα την νοητική κατάσταση (κατάσταση του νου) εξαρτάται από τον παρατηρητή το τι βλέπει αλλά όχι το τι συναίσθημα του προκαλείται από αυτό που βλέπει ή αντιλαμβάνεται.
Πολύ συνοπτικά λοιπόν.. αυτό αντιλαμβάνομαι σαν αστρικό. Θέλω ωστόσο να ακούσω κι άλλες απόψεις. Δε σημαίνει ότι αυτό που λέω είναι και το σωστό.. αλλά πρέπει να υπάρχει μια βάση προκειμένου να μιλήσουμε για περίπατο στο αστρικό.
Γιατι δεν το λες σκετο ενεργειακο;;
με καταλληλη εκπαιδευση αποκτας ...... ανοσια στα συναισθηματα, αυτο σημαινει οτι δεν μπορεις να εισελθεις στο ''αστρικο'' πεδιο;;;
Αφου το λες κιολας '' ο κοσμος που στηριζεται στο συναισθημα και στην μορφη της ενεργειας του''
το συναισθημα δηλαδη μετατρεπεται σε ενεργεια ή η ενεργεια αναλογος την ''μορφη'' που εχει μετατρεπεται και στο αντιστοιχο της συναισθημα;;; (και αναλογος την ''εκπαιδευση'' που εχει ο καθενας)
Φίλε paul με μπέρδεψες λίγο. Ποια η σχέση του αστρικού ή συναισθηματικού πεδίου με το νου; Τα συναισθήματα όταν συνδυάζονται δημιουργούν πολυπλοκότερα συναισθήματα ή κάτι άλλο; Τα συναισθήματα είναι μορφές ενέργειας;
Ας ξεκινησουμε ενα ταξιδι ενα ταξιδι μυστιριου που ειναι αραγε ενα ταξιδι σε αλλους κοσμους (αστρικα πεδια) η ειναι ενα ταξιδι στο υποσυνειδητο του μυαλου μας?
Για μενα ειναι ενα ταξιδι σε αλλους κοσμους που οσο "καλλιεργησει" καποιος τη ικανοτητα του να ταξιδευει στο αστρικο πεδιο τοσο πιο πολλα κερδιζει.
Δυστηχως εχω παρατησει αυτη την ικανοτητα μου κ εχω παψει να ασχολουμε λογο ελειψης χρονου κ αλλων παραγοντων αλλα θα ηθελα πολυ σε καποια φαση της ζωης μου να ξανασχοληθω με μεγαλυτερη επιμονη κ υπομονη αυτη τη φορα.
Κ οταν αναφερω πιο πανω τη φραση "ικανοτητα μου" δεν εννοω οτι εχω κατι ξεχωριστο απο τους αλλους,απλα μου ΕΤΥΧΕ να εχω ακουσια α.π κ αυτο γινοταν σχεδον σε καθημερινη βαση κατα τη διαρκεια του μεσημεριανου υπνου μου για ενα 2μηνο περιπου.
Αυτο που με κουρασε κ τα ψιλοπαρατησα ηταν οτι δεν μπορουσα να βγω εξω απο το δωματιο μου στο οποιο εκανα συνηθως α.π.Ηθελα να ταξιδεψω κ εξω απο τον χωρο μου να παω σε μερη που δεν εχω ξαναπαει οπως το εχουν καταφερει ατομα που εχουν εξασκηθει κ εχουν ασχοληθει πολυ με το θεμα της α.π.
Ειναι βαρετο για ενα 2μηνο να μπορεις να κινηθεις μονο στον χωρο σου κ δεν εφτανε μονο αυτο ειχα κ μερικες οντοτητουλες να μου πεταγονται απο το πουθενα....κ φυσικα τρομαζα κ ξυπνουσα κ μου χαλουσαν την προσπαθεια μου να εξερευνησω το...χωρο τους(?)
Αλλα θελει αρκετη εξασκηση καθαρο μυαλο κ επιμονη για να το πετυχεις κ δυστηχως ειναι 3 πραγματα που δεν τα "εχω" τωρα για να συνεχισω την προσπαθεια μου.
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
21-06-05, 16:41
Το οτι δεν μπορεις να προχωρησεις την αστρικη αναζητηση περα απο το δωματιο σου πιστευω οτι οφειλετε σε καποια ανασφαλεια που εχεις και υπαρχει καποιος φραγμος στο υποσυνειδητο σου που δεν αφηνει το αστρικο σωμα σου να κινηθει παραπερα.
Ισως αλλα εχω διαβασει οτι ειναι θεμα εξασκισης τον αν θα μπορεις να μεταφερθεις σε μερη πραγματικα.
Δεν ειναι οτι δεν εχω βγει,εχω βγει,αλλα τιποτα δεν ειναι οπως στην πραγματικοτητα κ βλεπω ολο κουλα πραγματα!
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
21-06-05, 19:00
Για πες μου εχεις την αισθηση του χωρου γυρω σου οταν εισαι σε αστρικη προβολη αλλα βλεπεις τα πραγματα ποιο φωτεινα?Οσο για το αν μπορεις να ταξιδεψεις παραπερα πρεπει να ξερεις οτι πρεπει να εισαι προετοιμασμενος ψυχικα γιατι μιλαμε για το αστρικο πεδιο οπου η ψυχη (αστρικο σωμα) για να κινηθει θα πρεπει να ειναι εξαγνισμενη και απαλαγμενη απο τα γιηνα παθη που την κρατανε δεσμια του σωματος.Μην ξεχνας οπως ανεφερα και πιο πανω δεν αφηνει η ψυχη το σωμα αλλα βρισκετε σε επικοινωνια με την ασημενια χορδη πραγμα που σημενει οτι επηρεαζετε και απο την φυσικη υποσταση μας.Αν μπορεσεις να υποταξεις τα γιηνα παθη και η ψυχη κυριαρχησει του σωματος τοτε συγουρα θα μπορεσεις να κινηθεις ανετα στα πιο μακρυνα αστρικα πεδια.
Μονο μια φορα τα εχω δει πιο φωτεινα.
Τις υπολοιπες φορες αν κ στην πραγματικοτητα ειναι μεσημερι τα βλεπω σκοτεινα κ μαλλον ειναι θεμα επιπεδου γιατι εκει συνανταω κ τις οντοτητες κ δεν νιωθω κ τοσο "ανετα" οσο ειχα νιωσει εκεινη την φορα που ηταν φωτεινα.
Παντως ναι εχω αισθηση του χωρου.Γιατι?
Με ενδιαφερει η αποψη σου.
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
22-06-05, 16:24
Σου γραφω για την αισθηση του χωρου για να καταλαβω αν κινηθηκες σε φυσικα γιηνα πεδια η αν περασες σε αλλα αστρικα πεδια (διαστασεις) πραγμα λιγο δυσκολο.Μην ξεχνας οτι το αστρικο σωμα δεν επηρεαζετε απο τον χωρο και το χρονο και οτι μπορεις να κινηθης με την ταχυτητα τις σκεψης.
Εσυ εχεις πετυχει α.π?Αν ναι εχεις προσπαθησει αυτο που λες με τη σκεψη?
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
22-06-05, 17:41
Καποτε σε μικρη ηλικια και μετα απο πολλη εξασκηση στον ελεγχο αναπνοης και χαλαρωσης καταφερα να κανω α.π εβλεπα το σωμα μου και μπορουσα να κινηθω με το αιθερικο σωμα δεν αισθανομουν καθολου το φυσικο βαρος.Κινηθηκα εξω απο το σπιτι εβλεπα τα παντα γυρω μου ταυτοχρονα χωρις να χρειαστει να εστιασω την προσοχη μου σε συγκεκρημενο σημειο.Θελησα να κινηθω προς τα πανω και ενω ανεβενα με κανονικο ρυθμο καποια στηγμη ειδα ενα φωτεινο σημειο που καθως ανεβενα μεγαλωνε και γινονταν λαμπερο σαν ηλιος και καποια στιγμη με τραβηξε σαν μαγνητης και κινηθηκα προς το κεντρο με εκπληκτικη ανεξηγητη ταχυτητα τοτε καθως ημουν και μικρος φοβηθηκα και επεστρεψα στο φυσικο σωμα με τρανταγμα.Για 5 λεπτα εμεινα ξαπλωμενος και μετα επανηρθα στην φυσικη κατασταση.Απο τοτε και μετα απο πολλα χρονια ξαναδοκιμασα αλλα δεν καταφερα να κανω αστρικη προβολη.Πολλες φορες απλα καταφερα να κανω το σωμα να αιωρηται πανω απο το φυσικο αλλα μεχρι εκει.Θελει πολλη επιμονη και εξασκηση για να μπορεσεις να κινηθεις παραπερα.
Mε αφορμη τη συζητηση που ειχα με τον Μπ.Σωτηρη σας παραθετω ενα ενδιαφερον αρθρο
Πηγη :Horoscope.gr
Για να εξετάσουμε το ανθρώπινο σώμα κατά την περίοδο της ύπαρξης του στον αστρικό κόσμο και να μελετήσουμε την φύση και την ουσία του καθώς και τις σχέσεις του με το αστρικό βασίλειο,παρίσταται ανάγκη να εξετάσουμε διαδοχικά τα αστρικά σώματα:
α)του μη ανεπτυγμένου ανθρώπου,
β)του κοινά ανεπτυγμένου ανθρώπου,και
γ)του πνευματικά ανεπτυγμένου.
α)Το αστρικό σώμα του μη ανεπτυγμένου ανθρώπου,είναι μια νεφελώδης,χαλαρά οργανωμένη και αόριστα διαγραφόμενη μάζα αστρικού πνέυματος-ύλης που περιέχει υλικά αστρικής ύλης και στοιχειακής ουσίας,που έχουν ληφθεί από όλες τις υποδιαιρέσεις του αστρικού πεδίου,αλλά με μεγάλη υπεροχή συστατικών των κατώτερων υποδιαιρέσεων.Ετσι,είναι πυκνό και τραχύ στην υφή,ικανό να ανταποκρίνεται σε όλες τις διεγέρσεις που προέρχονται από τα πάθη και τις ορέξεις.Τα χρώματα που παράγονται από τους παλμικούς ρυθμούς είναι αμαυρά,θολά και σκοτεινά.Οι αποχρώσεις που επικρατούν είναι οι καστανόμαυρες,οι αμαυρές,οι ερυθρες και οι θολές πράσινες.Σ'ένα τέτοιο αστρικό σώμα δεν παρατηρείται καμία λάμψη ή γρήγορα εναλλασσόμενη αναλαμπή χρωμάτων,αλλά τα διάφορα πάθη καταδεικνύονται σαν μεγάλα κύματα,ή όταν είναι βίαια σαν αναλαμπές.Η γεννετήσια ορμή π.χ. θα στείλει κύμα με χρώμα θολής καρμίνας,η μανία,αστραπή ζοφερού ερυθρού.
Το αστρικό σώμα είναι μεγαλύτερο από το φυσικό,κ επεκτείνεται γύρω του σε 25 ως 30 εκατοστά προς όλες τις διευθύνσεις στην περίπτωση που εξετάζουμε.Τα κέντρα των οργάνων των αισθήσεων είναι εν ενεργεία όσο υφίσταται απο έξω κάποια επίδραση,όμως σε κατάσταση ανάπαυσης τα ρεύματα της ζωής είναι απαθή,και το αστρικό σώμα χωρίς να διεγείρεται από το φυσικό ούτε από το νοητικό κόσμο,παραμένει νυσταλέο και αδιάφορο.Σταθερό χαρακτηριστικό της μη ανεπτυγμένης κατάστασης είναι ότι η ενέργεια παρακινείται περισσότερο απ'έξω παρά από την ενδότερη συνείδηση.
Για να κινηθεί ο λίθος πρέπει να υποστεί ώθηση.Το φυτό κινείται ελκυόμενο από το φως και την υγρασία.Το ζώο ενεργεί ενοχλημένο από την πείνα.Ο ελάχιστα ανεπτυγμένος άνθρωπος έχει ανάγκη εξωτερικών παρακινήσεων.
Εφόσον η διάνοια έχει αναπτυχθεί ελάχιστα δεν μπορεί να έχει πρωτοβουλία ενέργειας.Τα κέντρα υψηλής ενέργεις συνδεόμενα με την ανεξάρτητη δράση των αστρικών αισθήσεων μόλις είναι όρατά.
Βαριά κτυπήματα από τον εξωτερικό κόσμο,ηδονής και πόνου,απαιτούνται για να τον διεγείρουν και να τον ωθήσουν σε δράση.Οσο πιο πολυάρυθμες και βίεαις είναι οι αισθήσεις τόσο περισσότερο αισθάνεται ,τόσο περισσότερο αναπύσεται.Κατ'αυτό το στάδιο η ποιότητα λίγο ενδιαφέρει.Αυτά που απαιτούνται κύρια,είναι η ποσότητα και η αντοχή.Η απαρχή της ηθικής του ανθρώπου προέρχεται από τα πάθη του.Ασήμαντη δόση αυταπάρνησης στις σχέσεις με τη σύζυγο,το παιδί,τον φίλο είναι το πρώτο βήμα προς τα άνω με την παραγωγή παλμών στη λεπτότερη ύλη του αστρικού του σώματος και της προσέλκυσης προς αυτό περισσότερης στοιχειακής ουσίας,με παρεμφερή ποιότητα.Το αστρικό σώμα μεταβάλλει διαρκώς τα υλικά του κάτω από την επίδραση των παθών,των ορέξεων,των επιθυμιών και των συγκινήσεων.
Κάθε αγαθή επίδραση ισχυροποιεί τα λεπτότερα μέρη του σώματος,διώχνει μερικά από τα χονδροειδέστερα συστατικά,παρασύρει σε αυτό τα λεπτότερα υλικά και προσελκύει γύρω του αγαθοεργά στοιχειακά,επικουρικά της προόδου προς ανανέωση.Ολες ο κακές επιδράσεις έχουν εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα.
Ισχυροποιούν τα χονδροειδέστερα συστατικά,αποδιώκουν τα λεπτότερα,παρασύρουν στο σώμα περισσότερα από τα πρώτα, και προσελκύουν στοιχειακά συντελώντας στη φθορά.
Οι ηθικές και διανοητικές δυνάμεις του ανθρώπου στην προκειμένη περίπτωση,είναι τόσο εμβρυακές ώστε να μπορεί να λεχθεί ότι η κατασκευή ή οι μεταβολές του αστρικού σώματος γίνονται μάλλον προς χάρη αυτού παρά απ'αυτόν.Αυτό εξαρτάται μάλλον από τις εξωτερικές περιστάσεις παρά απο την ίδια του τη θέληση,αφού είναι χαρακτηριστικα κατώτατου βαθμού ανάπτυξης να κινείται ο ανθρωπος απο τα έξω και από το σώμα του και όχι από το εσωτερικό του και από τη διάνοια.
Είναι σημείο σημαντικής προόδου όταν ο άνθρωπος αρχίζει να κινείται από τη θέληση του,από την ίδια του την ενέργεια,από δική του πρωτοβουλία και όχι παρακινούμενος άπό επιθυμίες ,δηλαδή με την ανταπόκριση σε εξωτερική έλξη η ώθηση.
Κατά τη διάρκεια του ύπνου,το αστρικό σώμα περιβάλλοντας τη συνείδηση, φεύγει από το φυσικό φορέα αφήνοτας το χονδροειδές και το αιθερικό σώμα να κοιμούνται.
Εν τούτοις, κατά το στάδιο αυτό η συνείδηση στο αστρικό σώμα δεν είναι σε εγρήγορση γιατι λείπουν οι ισχυρές επαφές που την κεντούν όσο βρίσκεται στο φυσικό πλαίσιο και τα μόνα πράγματα που επηρεάζουν το αστρικό σώμα είναι τα χονδροειδέστερης μορφής στοιχειακά που εξαποστέλουν σε αυτό παλμούς οι οποιοι αντανακλούν στο αιθερικό και το χονδροειδή εγκέφαλο και γίνονται αιτία για κτηνώδεις απολαύσεις.
Το αστρικό σώμα επιπλέει ακριβώς πάνω απ'το φυσικό,συγκρατείται από την ισχυρή του έλξη και ετσι δεν μπορεί να απομακρυνθεί από αυτό.
β)Στον άνθρωπο με κοινή ηθική και διανοητική ανάπτυξη, το αστρικό σώμα παρουσιάζει πολύ μεγάλη πρόοδο σε σύγκριση με αυτά που περιγράψαμε.Είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος,τα διάφορα υλικα του βρίσκονται σε ισορροπία μάλλον και η παρουσία σπανιότερων ειδών δίνει κάποια φωτεινότητα στο σύνολο,μολονότι η έκφραση των ανώτερων συγκινήσεων καθώς επιδρά μέσα απ'αυτό εξαποστέλλει ωραία κύματα χρωμάτων.Οι γραμμές του είναι καθαρές και καθορισμένες, αντι για αόριστες και μεταβλητές όπως είναι στην προηγούμενη περίπτωση,και το σώμα αυτό προσομοιάζει προς τον κτήτορα.
Προφανώς γίνεται φορέας του ενδότερου ανθρώπου με οριστική οργάνωση και σταθερότητα,με σώμα κατάλληλο και ενεργητικό ικανό να συντηρεί εαυτόν χωρισμένο από το φυσικό τοιούτο.Αν και διατηρεί μεγάλη πλαστικότητα έχει εν τουτοις φυσιολογική μορφή που επανακτά αμέσως μόλις σταματήσει η πίεση που κάνει τις γραμμές να μεταβάλλονται.Η ενεργητικότητα του είναι σταθερή και γι'αυτό βρίσκεται σε διηνεκη παλμική κίνηση,εμφανίζοντας ατελείωτες ποικιλίες μεταβλητών αποχρώσεων.Παρόμοια οι "τροχοί" είναι καθαρά ορατοί αν και δεν είναι ακόμη εν ενεργεία.Ανταποκρίνεται γρήγορα σε κάθε διαβιβαζόμενη μορφή προς αυτό,διαμέσου του φυσικού σώματος και διεγείρεται από τις εσωτερικές επιρροές της ενσυνείδητης οντότητας.
Τότε η μνήμη και η φαντασία, αντι για το σώμα το παρακινούν να ενεργήσει και το κινούν σε δράση
Ο καθαρμός του αστρικού αυτού σώματος διενεργείται με τον ίδιο τρόπο οπως και στην προηγούμενη περίπτωση,με την απώθηση των κατώτερων συστατικών,με την παραγωγή παλμων ανταγωνιστικων προς αυτα και την εισαγωγή λεπτότερων υλικών για την αντικατάσταση τους.Αλλά τώρα, η αυξανώμενη ηθική και διανοητική ανάπτυξη του ανθρώπου θέτει την δόμηση σχεδον ολοκληρωτικά κάτω από τον ίδιο ελεγχο,μιας και δεν παρασύρεται πλέον από εδώ και από εκει από διεγέρσεις εξωτερικής φύσης,αλλά σκεπτεται,κρίνει,ανθίσταται ή υποχωρεί εφόσον θεωρεί κάτι τέτοιο ορθό.Με την άσκηση της καλά διευθυνόμενης σκέψης θα μπορέσει γρήγορα να επιρρεάσει το αστρικό του σώμα.Εκεί η τελειοποίησή του θα προχωρήσει γρήγορα.
Για την επιτυχία αυτού του σκοπού δεν είναι απαραίτητο να κατανοήσει ο άνθρωπος το "modus operandi"(μέγεθος του έργου) όπως δεν είναι απαραίτητο να κατανοήσει τους νόμους του φωτός για να βλέπει.
Στη διάρκεια του ύπνου,το καλά ανεπτυγμένο αστρικό σώμα συνήθως φεύγει απο το φυσικό του περίβλημα,αλλά σε καμία περίπτωση δεν κρατείται αιχμάλωτο από αυτό όπως στην προήγούμενη κατάσταση.
Περιπλανιέται στον αστρικό κόσμο φαιρόμενο από εδώ και από εκεί από τα αστρικά ρεύματα,και ενώ η εν εαυτώ συνείδηση δεν είναι διόλου ικανή να διευθύνει τις κινήσεις του είναι αγρυπνη και ασχολείται με την απόλαυση των δικών της νοητικών οραμάτων,είναι ομως ικανή να δέχεται εντυπωσεις δια τοτ αστρικού της καλύμματος και να τις μεταβάλλει σε διανοητικές εικόνες.Με αυτόν τον τρόπο ο ανθρωπος,μπορει να αποκτα γνωσεις και εκτός του φυσικού του σώματος και να τις αποτυπώνει στον εγκέφαλο με μορφή ζωηρού οραματος ή ονείρου ,ή αν δεν υπάρχει τετοια συνοχη μνήμης να τις μεταβιβάζει στη συνείδηση του που βρίσκεται σε εγρήγορση(σαν προαιθήματα κ.λ.π).
γ)Το αστρικό σώμα του ανεπτυγμένου πνευματικά ανθρώπου,αποτελείτε από λεπτότατα μόρια κάθε υποδιαίρεσης της αστρικής ύλης,των λεπτότερων ειδών που επικρατούν εντός του.Είναι δηλαδή το αστρικό του σώμα ωραίο φωτεινό και εγχρωμο με αποχρώσεις άγνωστες για τη φυσική όραση που εμφανίζονται με την επίδραση των εσωτερικών παραγομένων από την καθαρή διάνοια.Οι πύρινοι τροχοί (Τσάκρας) δικαιολογούν πλήρως την ονομασία τους και η περιστροφική τους κίνηση δείχνει την ενεργητικότητα των ανώτερων αισθήσεων.Τετοιο σώμα είναι,με την ακριβή έννοια των λέξεων,φορέας συνείδησης αφου κατα την πορεία της εξέλιξης ζωογονήθηκε σε κάθε ένα από τα όργανα του και υπάγεται στον πλήρη έλεγχο του κτήτορα.
Οταν ο άνθρωπος εγκαταλείπει το φυσικό του σώμα αποσυρόμενος στον εαυτό,δεν υφίσταται απώλεια της συνοχής της συνείδησης αλλά απλά αποβάλλει το βαθύτερο ένδυμα και απελευθερώνεται από το μεγάλο βάρος.
Μπορεί να κινείται οπουδήποτε στην αστρική σφαίρα με την μεγαλύτερη ταχύτητα και δεν είναι αιχμαλωτος των γήινων περιοριστικών συνθηκών.
Το σώμα του ανταποκρίνεται στη θέληση του,αντανακλά τη σκέψη του και υπακούει σ'αυτήν.Ετσι οι ευκαιρίες προς εξυπηρέτηση της ανθρωπότητας αυξάνουν καταπληκτικά και οι δυνάμεις του κατευθύνονται από αρετή και αγαθοεργία.Ηέλλειψη χονδροειδών μορίων στο αστρικο σώμα το καθιστά ανίκανο να ανταποκρίνεται στις παρακινήσεις των κατώτερων επιθυμιών και έτσι αυτές απομακρίνονται απ'αυτό μιας και είναι έξω από τη δικαιοδοσία τους.
Το όλο σώμα πάλλεται καθώς απομακρύνεται στις υψηλότερες συγκινήσεις.Η αγάπη μέσα του αναπτύχθηκε σε αφοσίωση,η ενέργεια του χαλιναγωγήθηκε από την υπομονή.Προσήνης,πράος,ήρεμος,γεμάτος δύναμη,με κανένα ίχνος ανησυχίας,ιδού ο άνθρωπος "ον πάντα τα siddhis(οι Απόκρυφες Δυνάμεις)είναι έτοιμα να υπηρετήσωσι"
Τώρα γιατί όλα αυτά εμένα μου φαίνονται κάπως αστήριχτα...θα σας γελάσω!
Ίσως γιατί δεν βλέπω πουθενά καμία έρευνα...καμία απόδειξη...κανένα στοιχείο τελοσπάντων που να τα τεκμηριώνει!
Αλλά πάλι μπορεί να φταίω κι εγώ στην τελική, είπαμε, σημασία έχει ο παρατηρητής...
φιλικά,
(Συνέχεια προηγούμενου)
Το αστρικό σώμα σχηματίζει τη γέφυρα υπεράνω του χάσματος που χωρίζει τη συνείδηση και το φυσικό εγκέφαλο.Οι εντυπώσεις που συλλαμβάνονται από τα όργανα των αισθήσεων και μεταβιβάζονται στα χονδροειδή και αιθερικά κέντρα μεταβαίνουν από εκεί στα αντιστοιχα αστρικά κέντρα.Εκεί υφίστανται κατεργασία από τη στοιχειακή ουσία και μεταβάλλονται σε συναισθήματα και εκεί παρουσιάζονται στον εσωτερικό άνθρωπο σαν αντικείμενα της συνείδησης του,των αστρικών παλμών που παράγουν αντίστοιχους παλμούς στα υλικά του νοητικού σώματος.Με αυτές τις διαδοχικές διαβαθμίσεις λεπτότητας του πνεύματος - ύλης,οι βαριές εντυπώσεις των γήινων αντικειμένων μεταβιβάζονται στη συνειδητή οντότητα και αντίστροφα,οι παλμοί που γεννιούνται από τις σκέψεις μεταβιβάζονται δι αυτής της γέφυρας στο φυσικό εγκέφαλο και εκεί παράγουν φυσικούς παλμους αντίστοιχους με τους νοητικούς.
Αυτός είναι ο κανονικός φυσιολογικός τροπος με τον οποίο η συνείδηση συλλαμβάνει εντυπώσεις από τα έξω και αποστέλλει αντίστροφα εντυπώσεις προς τα έξω.Με τη συνεχή αυτή δίοδο παλμών αναπτύσεται κύρια το αστρικό σώμα.Το ρεύμα αυτό επιδρά πάνω του τόσο από τα έσω όσο και από τα έξω, ανελίσει την οργάνωση του και εξυπηρετεί τη γενική του ανάπτυξη.Ετσι γίνεται μεγαλύτερο,λεπτότερο στην υφή,με γραμμές καθορισμένες και περισσότερο οργανωμένες εσωτερικά,αποκτώντας σταθερότερες γραμμές.
Εξασκημένο έτσι να αποκρίνεται στη συνείδηση,γίνεται βαθμιαία ικανό να δρα σαν ξεχωριστός φορέας της και να μεταβιβάζει ευκρινώς σε αυτήν τους παλμούς που συλλαμβάνει απ'ευθείας από τον αστρικό κόσμο.
Πολλοί από εσάς ίσως έχετε κάποια μικρή πείρα ότι μερικές εντυπώσεις που γίνονται συνειδητές από τα έξω,δεν προέρχονται από κάποια φυσική επαφή,αν και γρήγορα επιβεβαιώνονται από κάποιο εξωτερικό συμβάν.Είναι συνηθισμένες εντυπώσεις που συναντούν απ'ευθείας το αστρικό σώμα και μεταβιβάζονται απ'αυτο στη συνείδηση.Οι εντυπώσεις αυτές συχνά εμφανίζονται σαν προβλέψεις και εκ των υστέρων επιβεβαιώνονται.Οταν ο άνθρωπος αναπτυχθεί πολύ - αν και οι βαθμοί ανάπτυξης ποικίλλουν αρκετά,για άλλους λόγους - εγκαθιδρύονται δεσμοί μεταξύ του φυσικού και του αστρικού σώματος,όπως και μεταξύ του αστρικού και του νοητικού σώματος,με τρόπο ώστε η συνείδηση λειτουργεί αδιάσπαστα και στη μία κατάσταση και στην άλλη,χωρίς η μνήμη να παρουσιάζει κενά όπως στον κοινό άνθρωπο που παρεμβάλλεται μη συνειδητή περίοδος κατα την δίοδο του από το ένα πεδίο στο άλλο.
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
06-09-05, 17:28
Τώρα γιατί όλα αυτά εμένα μου φαίνονται κάπως αστήριχτα...θα σας γελάσω!
Ίσως γιατί δεν βλέπω πουθενά καμία έρευνα...καμία απόδειξη...κανένα στοιχείο τελοσπάντων που να τα τεκμηριώνει!
Αλλά πάλι μπορεί να φταίω κι εγώ στην τελική, είπαμε, σημασία έχει ο παρατηρητής...
φιλικά,
Το φαινομενο τις αστρικης προβολης ειναι ενα φαινομενο οπου μπορεις να το καταλαβεις και να το κατανοησης μονο βιωματικα.Δεν μπορει καποιος που ειχε μια εμπειρια αστρικης προβολης να την κανει κατανοητη στον αναγνωστη μεσα απο την περιγραφη του γραφτου λογου διοτι ο αναγνωστης δεν εχει τη αισθηση αυτων που περιγραφει.Εχει διαφορα η περιγραφη μετην αισθηση την στιγμη που το αστρικο σωμα κινητε εκτος υλικου σωματος.
Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να κάνω αστρική προβολή αλλά χωρίς αποτέλεσμα εκτός δυο φορές,
την πρώτη είχα ξαπλώσει μπρούμυτα και χαλάρωσα πλήρως το σώμα μου προσπαθούσα να είμαι συνειδητός ξαφνικά ένιωθα στην σπονδυλική μου στήλη ένα κύμα να αρχινά από το κάτω μέρος της, να πηγαίνει μέχρι το κεφαλή μου, ξανά και ξανά και να ακούω ένα ήχο ταυτόχρονα ( βββββββ ) και είδα κάτι χρωματιστά φωτάκια αλλά φοβήθηκα και ξύπνησα :(
η άλλη περίπτωση είναι πιο χαλαρή είχα ξαπλώσει αυτή την φορά ανάσκελα κάνοντας τα ίδια ακριβώς όπως την προηγούμενη φορά και άρχισα να βλέπω ένα τραπέζι μικρό με ένα πράσινο τραπεζομάντιλο και μετά άνοιξα τα μάτια μου.
Τώρα δεν ξέρω αν ήμουν στα πρόθυρα για αστρική προβολή εσείς τι λέτε?
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
13-09-05, 09:19
Ισως η περιπτωση που αναφερεις παραπανω να προκειτε για μια περιπτωση αστρικης προβολης ομως δεν αναφερεις περισοτερα στοιχεια αν για παραδειγμα ειχες αντιληψη των πραγματων γυρω σου.Στην δευτερη περιπτωση για παραδειγμα δεν μας λες αν το τραπεζι και το τραπεζομαντιλο ηταν αντικειμενα που υπηρχαν εκεινη τη στιγμη στο δωματιο σου.
Astriko taksidi...
apexoume arketa gia na milame gia astrika taksidia... isos na fenete oti eimai ektos 8ematos... alla i dispistia,ta erotimatika, ine meros olon oson exoun ptixes ke proektasis pou klinoun sta metafisika... ke idikotera otan afta exoun kinitro tin endinamosi tou pnevmatos, i opia malista afou epitefx8i dini ke simantika xarismata ston evnooumeno... ekei pleon mpeni ena simantiko erwtima...
"Afou ta Astrika Taksida exoun tin ikanotita na diapla8oun ton esoteriko kosmo tou An8ropou, kanontas afton <<Kirio>> tou simpantos, giati den askite se afta i kini maza an8ropon?"
Olous fantazome 8a mas endiefere na vioname tin katastasi... an toutis sinveni akrivos to anti8eto...
Sinfona me tin doksasia enas simantikou "iapona askith" (sinxoreste me pou den anafero to onoma tou) meso afton ton astrikon taksidion, o an8ropos kalite stin diarkia tou astrikou taksidiou, na er8i antimetopos me ta stixia tis fisis... se ka8e niki lipon, pou epitinxani o askoumenos epivalontas tin isxiri tou psixiki dinami ke ipernikisi kapoio apo ta stoixia tis fisis... tote afto ginete aftomata <<ipiretis>> tou an8ropou...
Ego an ke endiaferome arketa mexri stigmis den exo viosi astriko taksidi...
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
16-09-05, 16:34
Θεωριτηκα νομιζω οτι στο θεμα τις αστρικης προβολης εχει αναφερθει το μελος lucid πιο πανω.Στο πρακτικο τομεα τωρα θα ηθελα να αναφερω καποιο τροπο εξασκησης.
Ξαπλωστε αναπαυτικα στο κρεβατι σας και παρτε βαθειες αναπνοες ωστε να χαλαρωσετε.Παρτε βαθειες αναπνοες 60-40% γεμιστε το κατω μερος των πνευμονων υπογαστριο εχοντας τα χερια στο στομαχι γιανα καταλαβενετε οτι γεμιζει το κατω μερος 60% και μετα γεμιστε τοπανω μερος των πνευμονων 40% και καντε πληρη εκπνοη ωστε να αδειασουν τελειος τα πνευμονια.Με αυτο τον τροπο επερχετε χαλαρωση.
Μετα αρχηστε να χαλαρωνετε το σωμα σας αρχιζοντας απο τα δακτυλα των ποδιων σας.Συγκεντρωστε την προσοχη σας σε καθε δακτυλο και αφηστε το να χαλαρωσει χωρις να το αισθανεστε.συνεχιστε μετα υπολοιπα μερη του σωματος σας γαμπες μοιρους γοφους κοιλιακους στηθος πλατη χερια και τελος χαλαρωστε το κεφαλι.Αν σας ειναι δυσκολο να συγκεντρωθητε καντε το επαναλαμβανοντας οτι χαλαρωνουν τα δακτυλα μου δεν τα αισθανομαι καθολου και καντε το ιδιο και με τα αλλα μελη του σωματος η καντε μικρες μυικες συσπασεις και αφηστετα μετα να χαλαρωσουν πληρος.
Βασικο πραγμα ειναι να ειμαστε συγκεντρωμενοι σε αυτο που κανουμε και να αδειασουμε το κεφαλι μας απο οποιαδηποτε αλλη σκεψη.
Οταν πετυχετε να χαλαρωσετε το σωμα σας δεν πρεπει να το αισθανεστε καθολου.Στο επομενο και το πιο δυσκολο βημα φαναστητε οτι το αιθερικο σωμα σας αιωρητε πανω απο το φυσικο σας σωμα.Πιστεψτε το οτι πραγματικα συμβαινει και θα το πετυχετε.Μην σκεφτεστε απολυτος τιποτε αλλο εκτος απο το στοχο σας.
Η αστρικη προβολη δεν γινετε απο την μια στιγμη στην αλλη.Ισως να χρειαστη να περιμενετε πολλη καιρο μεχρι να δειτε αποτελεσματα αλλα μην απογευτευεσται.Μην εγκαταληπεται την προσπαθεια αλλα προσπαθηστε και πιστεψτε το αν δεν το πιστευετε πραγματικα μην μπαινετε στον κοπο.
Εχει κανεις να προτεινει κανενα καλο βιβλιο για να παρω για α.π(οχι για το πως να το πετυχω) κ για τις οντοτητες που θελουν να μας κανουν παρεουλα εκει?
Στα ελληνικα ειναι γραμμενο?
Εκδοσεις?
Προσωπικα χωρις να εχω σημαντικη εμπειρια θελω να αναφερω 2 πραγματακια
1)Τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα.Χρειαζεται τρομερη υπομονη,επιμονη,αυτοσυγκεντρωση και κυριως εξασκηση.Τις πρωτες μερες δεν καταφερνεις τιποτα και ειναι πολυ ευκολο να απογοητευτεις και να τα παρατησεις.Αυτο θελει προσοχη.
2)Ειδα καποιες προτασεις πιο πανω για το πως να επιτυχεις αστρικη προβολη.Πιστευω οτι δεν χρειαζεται να ξεκινησεις τοσο συνθετα.Το αρχικο σταδιο ειναι να αποκοψεις το σωμα απο το μυαλο.Τα υπολοιπα σιγα σιγα θα τα καταλαβεις μονος σου.Δηλαδη διαλογισμος.Αν καταφερεις να φτασεις σε ενα σταδιο (να κανεις σωστα διαλογισμο) να "μπεις μεσα δηλαδη" τοτε εισαι σε πολυ καλο σημειο και τα υπολοιπα ερχονται.Δεν χρειαζεται να ξεκινησεις τοσο συνθετα και επισης πρεπει να εισαι σε σταση που ΔΕΝ μπορει να σε παρει ο υπνος.Ειμαι βεβαιος οτι αποτελει ενα σωστο δρομο αλλα οχι αν ειναι και ο πιο γρηγορος.
θα ηθελα να ακουσω και τις αποψεις σας.
lucid οχι δεν ειναι στα ελληνικα γραμμενο τουλαχιστον οχι αυτο που εχω εγω. Το πηρα απο amazon το αγγλικο τωρα δε ξερω ψαξε σε κανενα τοπικο βιβλιοπολειο πρεπει να υπαρχει.
beetlejuice
25-11-05, 14:35
Θα ηθελα και εγω με τη σειρα μου να εκφρασω τη θλιψη μου για το περιστατικο που περιεγραψε ο χρηστης crystal. Ειναι οντως μια απανθρωπη κινηση -με την πολυ μεγαλη πιθανοτητα να προκειται και για μια κακογουστη φαρσα απο μερους του-.
Και πρεπει να σας γνωστοποιησω πως σαν συντονιστης τουτου εδω του φορουμ δεν αισθανομαι και πολυ ανετα που γραφονται Posts σαν και αυτο σε χωρους δημιουργικης αναζητησης μεσω του διαλογου...
Τελικα το συγκεκριμενο μηνυμα μαλλον θα παρει το δρομο της διαγραφης... Ο/η crystal αναφερει στις πρωτες της γραμμες : Με αφορμη το παρον θεμα,δραττομαι της ευκαιριας να καταθεσω την δικη μου προσωπικη εμπειρια,
Αυτη η προσωπικη εμπειρια ουδεμια σχεση εχει τελικα με το ζητημα του αστρικου ταξιδιου!! Κανεις δεν εχει σκοτωσει συνανθρωπο του ή καποιο αλλο ζωο για να διαπιστωσει εαν υπαρχει αυτο που ονομαζουμε ψυχη. Οι πειραματισμοι πανω στο αστρικο πεδιο δεν εχουν καμια σχεση με αυτες τις φρικαλεοτητες.
Η παραπανω σκεψη με οδηγει μαλλον στο συμπερασμα του οτι προκειται για ενα κακογουστο αστειο..
Την πρώτη φορά που ένιωσα κάτι απροσδιόριστο για μένα,έως και σήμερα,να φέυγει από το σώμα μου και να αιώρειται στο ταβάνι του δωματίου μου ήταν λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Δεν νομίζω ότι έχω αναφερθει ποτέ στο συγκεκριμένο περιστατικο μια που για πολυ καιρό πίστευα ότι ήταν απορροια της συναισθηματικής μου φόρτισης. Όμως ήταν πραγματικά μια αποκαλύπτική εμπείρια. Ενιωθα απίστευτα ευτυχισμένη μέχρι την στιγμή που άρχισα να βρίσκομαι αρκετα ψηλά από το φυσικό μου σώμα.Και στο σημείο αυτό θέλω να συμφωνήσω μαζί σας ότι πέρα από την εκπαιδευση, μάλλον είναι απαραίτητο να έχουν διευρυνθει και ίσως να έχουν ευαισθητοποιήθει μέρη του σώματος μας που βρίσκονται σε λήθαργο μέχρι εκείνη την στιγμή.Θα ήθελα να ρωτήσω έαν οι δικές σας εμπειρίες είχαν ανάλογα τέτοια ερεθίσματα :eek:
Υ.Γ
Απο τότε έχω συχνά τέτοιες εμπειρίες και βλέπω αρκετα ονειρά.
Θεωριτηκα νομιζω οτι στο θεμα τις αστρικης προβολης εχει αναφερθει το μελος lucid πιο πανω.Στο πρακτικο τομεα τωρα θα ηθελα να αναφερω καποιο τροπο εξασκησης.
Ξαπλωστε αναπαυτικα στο κρεβατι σας και παρτε βαθειες αναπνοες ωστε να χαλαρωσετε.Παρτε βαθειες αναπνοες 60-40% γεμιστε το κατω μερος των πνευμονων υπογαστριο εχοντας τα χερια στο στομαχι γιανα καταλαβενετε οτι γεμιζει το κατω μερος 60% και μετα γεμιστε τοπανω μερος των πνευμονων 40% και καντε πληρη εκπνοη ωστε να αδειασουν τελειος τα πνευμονια.Με αυτο τον τροπο επερχετε χαλαρωση.
Μετα αρχηστε να χαλαρωνετε το σωμα σας αρχιζοντας απο τα δακτυλα των ποδιων σας.Συγκεντρωστε την προσοχη σας σε καθε δακτυλο και αφηστε το να χαλαρωση χωρις να το αισθανεστε.συνεχιστε μετα υπολοιπα μερη του σωματος σας γαμπες μοιρους γοφους κοιλιακους στηθος πλατη χερια και τελος χαλαρωστε τι κεφαλι.Αν σας ειναι δυσκολο να συγκεντρωθητε καντε το επαναλαμβανοντας οτι χαλαρωνουν τα δακτυλα μου δεν τα αισθανομαι καθολου και καντε το ιδιο και με τα αλλα μελη του σωματος η καντε μικρες μυικες συσπασεις και αφηστετα μετα να χαλαρωσουν πληρος.
Βασικο πραγμα ειναι να ειμαστε συγκεντρωμενοι σε αυτο που κανουμε και να αδειασουμε το κεφαλι μας απο οποιαδηποτε αλλη σκεψη.
Οταν πετυχετε να χαλαρωσετε το σωμα σας δεν πρεπει να το αισθανεστε καθολου.Στο επομενο και το πιο δυσκολο βημα φαναστητε οτι το αιθερικο σωμα σας αιωρητε πανω απο το φυσικο σας σωμα.Πιστεψτε το οτι πραγματικα συμβαινει και θα το πετυχετε.Μην σκεφτεστε απολυτος τιποτε αλλο εκτος απο το στοχο σας.
Η αστρικη προβολη δεν γινετε απο την μια στιγμη στην αλλη.Ισως να χρειαστη να περιμενετε πολλη καιρο μεχρι να δειτε αποτελεσματα αλλα μην απογευτευεσται.Μην εγκαταληπεται την προσπαθεια αλλα προσπαθηστε και πιστεψτε το αν δεν το πιστευετε πραγματικα μην μπαινετε στον κοπο.
Γνωρίζοντας αυτή την διαδικασια, προσπάθησα να χαλαρώσω και να επιτύχω να κάνω α.π. Φυσικά δεν τα κατάφερα, γιατί το ειχα προσπαθήσει αλλες τρεις φορές που νομιζω πως ειναι πολυ λιγες. Γενικα ομως παρατηρησα πως οταν ειχα χαλαρωσει σχεδον τελειως ενιωθα σαν να εκανα μια εντονη ταλαντωση. Αυτο το εχω παρατηρησει και οταν απλως ξαπλωνα στο κρεβατι (οχι για να κοιμηθω). Γενικα συμβαινει οταν χαλαρωνω. Γιατι γινεται;
Και για να επιστρέψουμε τώρα στο θέμα μας...
Σε μένα συνέβαινε το εξής παράδοξο για κάποιο διάστημα:
όταν προσπαθούσα να βγώ από το σώμα μου (ακολουθώντας τη διαδικασία που όλοι λίγο πολύ ξέρουμε) δεν γινόταν τίποτα.Ύστερα από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες σταμάτησα να ασχολούμαι.Πέρασε αρκετός καιρός και ξαφνικά ένα βράδυ ένιωσα ότι κάποιος/κάτι προσπαθούσε να βγάλει την ψυχή ή ακόμα και τη συνείδησή μου (έτσι το αντιλήφθηκα τότε) έξω από το σώμα μου.Γινόταν με πολύ έντονο τρόπο και έκανα μεγάλη προσπάθεια για να το σταματήσω(εεεμ όταν σε φώναζα που ήσουν? :rolleyes: ).Συνεχίστηκε για κάποιες μέρες και όπως ξαφνικά άρχισε, με τον ίδιο τρόπο σταμάτησε.Ήταν μάλλον μια διαδικασία που γινόταν χωρίς τη συμμετοχή-εντολή έναρξης από το συνειδητό μου.Εκτός αν είχα ''επισκέπτες''... :eek:
Προσωπικά πιστεύω ότι πέρα από το στάνταρ,γενικό τρόπο για να επιτύχεις αστρική προβολή,υπάρχουν και παράμετροι που είναι ξεχωριστές για τον καθένα μας(π.χ εγώ ίσως χαλαρώνω καλύτερα όταν ξαπλώνω προς τη δεξιά πλευρά του κρεβατιού).Μέσα από συνεχείς πειραματισμούς μπορούμε να βρούμε το δικό μας προσωπικό τρόπο.Νομίζω τέλος ότι πολλοί άνθρωποι ξεκινούν μια τέτοια διαδικασία ενστικτωδώς στην προσπάθεια τους να κατανοήσουν-εξερευνήσουν το μέσα τους και κατά συνέπεια το έξω τους.
'Οταν βγαίνουμε στο αστρικό πεδίο μην ξεχνάμε οτι μπορεί να προσκαλέσουμε και όντα όχι τόσο ευγενικά που μπορεί να κάνουν την ζωή μας δύσκολη αν δεν ξέρουμε πως να τα χειριστούμε..
Cr4cKd0wN
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
03-12-05, 08:38
Γνωρίζοντας αυτή την διαδικασια, προσπάθησα να χαλαρώσω και να επιτύχω να κάνω α.π. Φυσικά δεν τα κατάφερα, γιατί το ειχα προσπαθήσει αλλες τρεις φορές που νομιζω πως ειναι πολυ λιγες. Γενικα ομως παρατηρησα πως οταν ειχα χαλαρωσει σχεδον τελειως ενιωθα σαν να εκανα μια εντονη ταλαντωση. Αυτο το εχω παρατηρησει και οταν απλως ξαπλωνα στο κρεβατι (οχι για να κοιμηθω). Γενικα συμβαινει οταν χαλαρωνω. Γιατι γινεται;
Χρειαζετε υπομονη και επιμονη για να φτασουμε στο επιθυμητο αποτελεσμα.Δεν χρειαζετε να πιεζεις τον εαυτο σου αντιθετα πρεπει να τον αφησεις ελευθερο και οταν ειναι η καταληλη στιγμη θα συμβει και η αστρικη προβολη.Για αρχη προσπαθησε μονο να εκπαιδευσεις την τεχνικη της χαλαρωσης του σωματος ωστε να εχεις τον πληρη ελεγχο και μετα την χαλαρωση αδειασε το μυαλο σου απο τις περιτες σκεψεις αυτο ειναι και το πιο δυσκολο γιατι θα διαπιστωσεις οτι μετα απο μερικα δευτερολεπτα διαταρασετε η ηρεμια και απο το μυαλο μας ξεπεταγονται διαφορες σκεψεις που σαν χαρτινες τιγρης μας διασπουν απο τη αυτοσυγκεντρωση μας και την απολυτη ηρεμια μας.Δεν μας αφηνουν να νιωσουμε την στιγμη του απολυτου τωρα χωρις εγνοιες και να αισθανθουμε οτι ειμαστε ενα με ολα τα πραγματα που υπαρχουν και γυρω μας και παντου.Ξερω οτι αυτο ειναι πολλη δυσκολο να αποκτησουμε τον απολυτο ελεγχο του μυαλου μας οποτε καλο θα ηταν μετα την χαλαρωση για αρχη να συντονιζουμε το μυαλο μας σε θετικες σκεψεις και να αφηνουμε την φαντασια μας ελευθερη να κινηθει χωρις περιορισμους.Κλεισε τα ματια σου και φαντασου φαντασου οτι πετας πανω απο χιονισμενες βουνοκορφες η κοιτα τα λιβαδια οπου βοσκουν ανεμελα τα ελαφια κοψε ενα τρινταφυλλο και μυρισετο δεν μυριζει υπεροχα?μην αφηνεις το μυαλο σου να μενει συντονισμενο σε σκεψεις της καθημερινοτητας αντιθετα ασε την φαντασια σου ελευθερη ωστε να νιωσεις οτι ολα κινουνται ηρεμα και η φορτουνα υπαρχει μονο στην φαντασια μας.Αυτη η διαδικασια πιστευω οτι ειναι βασικη για αρχη ωστε αργοτερα εχοντας και τον πληρη ελεγχο να προχωρησεις και στην αστρικη προβολη.
Οταν καταφερουμε να δραπετευσουμε απο την προσωπικη μας φυλακη που εχουμε χτισει στο μυαλο μας θα μπορεσουμε να κινηθουμε ελευθερα στα αιθερικα πεδια.
Και που ακριβώς βρίσκεται το σημείο που ενεργοποιούνται όλα τα Τσάκρα με την ^μία ? lol :D
Ωραία τα λές φίλε μου Σωτήρη αλλα μου θύμισες εναν παλιό γνωστό μου που πήγαινε να κάνει μαθήματα Yoga σε έναν τύπο...που εντάξει ο τύπος που έκανε τα μαθήματα σαν άνθρωπος καλός ήταν , αλλα αυτά που προσπαθούσε να κάνει στους υπόλοιπους/ες μόνο αποτέλεσμα δεν είχανε.Ο Δάσκαλος αυτός καθόντανε σε μια γωνία και ήταν κατά κάποιο τρόπο ο συντονιστής που κατεύθυνε την σκέψη των υπολοίπων σε πεδιάδες κλπ κλπ.(και αυτό το λέγανε Yoga οι συγκεκριμένοι που ήταν εκεί).Ο νούς όπως πολύ σωστά ανέφερες πρέπει να είναι ελεύθερος απο κάθε σκέψη αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κατευθύνεται απο κάποιον τρίτο!Ο καθένας πρέπει μόνος του να βρεί την δικιά του τεχνική για το πως θα πετύχει την αστρική προβολή η οτιδήποτε αλλο παρόμοιο. Το μυαλό του ανθρώπου για να φτάσει σε σημείο να μπορέσει να κοντρολάρει την σκέψη πρέπει πρώτα να ξέρει να την σταματάει έστω και για λίγο.Με βάση την Yoga αν θυμάμαι και καλά αυτο το σημείο λέγεται πρατγιαχάρα*και δέν προσεγγίζεται και τόσο εύκολα.Αυτό που εξηγείς εσύ εδώ είναι κάτι σαν ελεύθερος διαλογισμός...
Δέν νομίζω οτι με μιά τέτοια πρακτική κάποιος θα βοηθηθεί έτσι ώστε να κάνει αστρική προβολή αργότερα...
Ξέρεις την ιδιότητα του βισούντα ?
Φιλικά
Cr4cKd0wN
[QUOTE=ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ]Καποτε σε μικρη ηλικια και μετα απο πολλη εξασκηση στον ελεγχο αναπνοης και χαλαρωσης καταφερα να κανω α.π εβλεπα το σωμα μου και μπορουσα να κινηθω με το αιθερικο σωμα δεν αισθανομουν καθολου το φυσικο βαρος.Κινηθηκα εξω απο το σπιτι εβλεπα τα παντα γυρω μου ταυτοχρονα χωρις να χρειαστει να εστιασω την προσοχη μου σε συγκεκρημενο σημειο.Θελησα να κινηθω προς τα πανω και ενω ανεβενα με κανονικο ρυθμο καποια στιγμη ειδα ενα φωτεινο σημειο που καθως ανεβενα μεγαλωνε και γινονταν λαμπερο σαν ηλιος και καποια στιγμη με τραβηξε σαν μαγνητης και κινηθηκα προς το κεντρο με εκπληκτικη ανεξηγητη ταχυτητα τοτε καθως ημουν και μικρος φοβηθηκα και επεστρεψα στο φυσικο σωμα με τρανταγμα.
Σωτήρη, 2 φορές εχώ πάθει περίπου το ίδιο φαινόμενο με σένα. Την πρώτη, ενώ με είχε πάρει ο ύπνος, άρχισα να με βλέπω να κατευθύνομαι με μεγάλη ταχύτητα προς τα πάνω, και ξαφνικά βρέθηκα σε μία απίστευτα φωτεινή άσπρη πλατεία με πολλά περιστέρια.
Την δεύτερη φορά,πάλι μέσω ονείρου, άρχισα να πετάω προς τα πάνω και όταν ένοιωσα ότι δεν φοβάμαι και μου αρέσει αυτό που γίνεται, απέκτησα τρομακτική ταχύτητα,σαν πύραυλος φαντάσου!,ενώ συγχρόνως έβλεπα τριγύρω μου τον ουρανό και αστέρια!...Δεν άντεξα όμως την ταχύτητα αυτή και ξύπνησα τόσο απότομα...που δεν μπορούσα να συνέλθω για το υπόλοιπο βράδυ.Ταχυπαλμίες και τα σχετικα... Πιστεύεις ότι ήταν αστρική προβολή?
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
17-12-05, 07:18
Γεια σου Δεσπινα.Συμφωνα με την αφηγηση σου θα ελεγα οτι υπαρχουν καποια στοιχεια που θα μπορουσαμε να πουμε οτι προκειται για μια κατασταση αστρικης προβολης ομως επειδη εισαι σε κατασταση υπνου οταν διαδραματιζετε το συγκεκριμενο γεγονος δεν ειμαι συγουρος χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν μπορουμε να κανουμε αστρικη προβολη στον υπνο.Την επομενη φορα που θα βρισκεσε σε παρομοια κατασταση προσπαθησε να φανταστεις καποιο γνωριμο μερος σου και οταν μεταφερθεις εκει προσπαθησε να κρατησεις καποιες λεπτομεριες για να επιβεβεωσεις το γεγονος απο την εικονα που κρατησες.
Πράγματι, α.π. είναι δύσκολο να πει κανείς με σιγουριά ότι έκανε μέσω ονείρου. Είχα κάποιες ανάλογες εμπειρίες κάποιες φορές που προσπάθησα οι οποίες έμοιαζαν με αστρική προβολή (πετούσα μέσα στο δωμάτιο, έβλεπα τον εαυτό μου και άλλα) όμως δεν μπορώ να πώ με σιγουριά ότι έκανα α.π. ποιο πολύ πιστεύω πως ονειρευόμουν συνειδητά παρά ότι ήταν α.π. Εβθουσιάστικα και δεν έκανα έλεδχο για το αν ήταν αλήθεια η όχι. (μια φορά έκανα αλλά μαλλων ονειρευόμουν... :-) )
θα ηθελα να σαs παραθεσω μια εμπειρια ωστε να μου πειτε την αποψη σαs.
θα ηθελα να επισυμανω οτι πραγματοποιω α.τ
ενα βραδυ καθωs συνηδητοποιησα οτι φευγω δεν ξερω πωs βρεθηκα σε ενα αγνωστο μεροs με ψηλα σπιτια με μια πορτα[εισοδο]πολλα ατομα μεσα δε μιλαγε κανειs διεσχισα ολο το χωρο προσπαθωνταs να φυγω υπηρχε μια εξοδο ηταν μια πορτα[παραθυρο]δεν εβγαζε σε δρομο μα σε κενο,πετωνταs εφυγα απο εκει εξερευνονταs το τοπio,τα παντα ασπρα δεν υπηρχε δειγμα απο ζωη παρα μονο καποιοi ανθρωποι που δεν μιλαγαν.
τελοs παντων δεν εχει σημασια αυτο.
ενοιωσα οτι επρεπε να γυρισω,ειχε ξυπνησει ο αντραs μου,τον ειδα που σηκωθηκε και πηγε στο w.c ομωs εκει που τρομαξα ειναι..... με εβλεπα να προσπαθω να ξυπνησω ηταν τα ματια μου ανοιχτα,με εβλεπα,τα ακρα μου ειχαν σφιχτει σε σημειο γκραμπαs και εκτοs αυτου το ποιο σημαντικο ανακτωνταs τον εαυτο μου στην πορτα υπηρχε μια τρομερη λαμψη που με τυφλωνε τοσο πολυ που τα ματια μου τσουζαν παρα πολυ.
ειναι η μονη εμπειρια,ονειρο,α.π[οτι και αν ηταν]που με τρομαξε,με μπερδεψε και εχασα λιγο τη μπαλα.
αποψειs???? ερωτησειs????
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
24-12-05, 06:59
Η γλαφυροτητα της περιγραφης του γεγονοτος μας παραπεμπει σε περιπτωση αστρικης προβολης.Αν θες πες μας αν η εμπειρια που βιωσες ηταν αποτελεσμα εκουσιας προσπαθειας και αν ξαναβιωσες παρομοια κατασταση.
καλησπερα.ποτε δεν εχει γινει εκουσια,μα ποτε.
παρομοιες καταστασεις εχω βιωσει απο μικρη ηλικια αλλα ποτε δεν το ελεγχα.παντα συνεβενε,ετσι..
αλλη μια εμπειρια πιο συχνη σε εμενα ειναι το πεταγμα πανω απο τις πολυκατοικιες και ως τον πειραια σταματατωντας πανω απο τον ηλεκτρικο σταθμο οπου εκει παντα συναντω και βλεπω και αλλους να πετανε.
η αποψη σου σε αυτο?
επισεις εχω βρεθει σε αλλα μερη οχι ευχαριστα ομως σε μερη που νιωθω οτι ειναι κακο που βρισκομαι εκει και παντα με κυνηγανε να φυγω.
τι να σου πω κι εγω δε ξερω χανω τη μπαλα μερικες φορες.
τι πιστευεις?
μετα απο πολλα χρονια αποφασισα να ξαναδοκιμασω να κανω αστρικη προβολη.
διαφορες αποτυχημενες προσπαθειες, μεχρι χθες το βραδυ.
εκει λοιπον, ενοιωσα να στροβιλιζομαι και να ανασηκωνομαι. προσπαθωντας να υπερνικησω τον φυσιολογικο φοβο, καταφερα να σηκωθω μερικα εκατοστα απο το κρεβατι. τοτε ομως σκοτεινιασαν ολα και ενα αναλαμπον λευκο φως φανηκε στο βαθος, ψηλα, οπου και εκτοξευτηκα με μεγαλη ταχυτητα. φυσικα τρομαξα και πισωγυρισα, αλλα ηρεμωντας το πλησιασα 3-4 φορες. ομως φοβηθηκα να παω πανω του και αυτο χαθηκε. μεσα στο απολυτο σκοταδι εμφανιστηκε μια απαισια φυσιογνωμια (δεν φαινοταν καθαρα) που σταθηκε ακριβως μπροστα μου. αποφασισα να την αγνοησω, και χαθηκε, αλλα ηξερα, αισθανομουν οτι ειναι εκει. φυσικα διεκοψα οσο πιο ηρεμα και χαλαρα μπορουσα.
δεν μου εχει ξανασυμβει κατι τετοιο και δεν ξερω τι μπορει να ειναι.
καμμια ιδεα κανεις ?
συγγνωμη... ειμαι λιγο καινουρια και δεν γνωριζω πολλα πραγματα....
καποτε ενω κοιμομουν βρεθηκα στην γειτονια μου (μενω στην αλλη ακρη της ελλαδας τωρα) και πετουσα. χιονιζε και ενοιωθα πολυ ομορφα. δεν μπορουσα να κοιταξω πολυ ωρα ψηλα γιατι υπηρχε ενα εντονο φως. χιονιζε και ενιωθα υπεροχα...! ξυπνησα πολυ αποτομα.πηρα τηλεφωνο τουσ γονεις μου (που μενουν ακομα σ εκεινη την γειτονια) και με το που ειπα "γεια! τι νεα? " , μου ειπε η μητερα μου : "χιονιζει εδω και ειναι υπεροχα!"
αα ξεχασα να πω πως βγηκα και εξω απο τη γειτονια πετωντας και εκανα την διαδρομη μεχρι το παλιο μου σχολειο.εβλέπα κανονικα ανθρωπους (τον φουρναρη κλπ) και παιδια που πηγαιναν σχολειο.
θελω απλα να ρωτησω.... μπορει αυτο να θεωρηθει σαν αστρικη προβολη? η απλα ηταν ενα ονειρο που κατεληξε σε συμπτωση??
ευχαριστω...
Aποψή μου είναι πως αν είχες σινίδιση του τι έκανες,αν δηλαδή συνιδιτοποίησες ότι βρίσκεσε σε όνειρο(που όταν το κάνω εγω ξυπνώ αμέσως), τότε ναι ήσουν σε αστρική προβολή. Αν όχι τότε ήταν απλά μια προβολή του υποσινίδυτου και όχι του συνιδιτού. δηλαδή ήταν ένα συνιθισμένο όνειρο! γιατί για μένα προβολές έξω απο το σώμα μας κάνουμε πάντα όταν κυμόμαστε με το υποσινίδητο όμως.αστρική προβολή όμως κάνουμε με το συνιδιτο
σας μπέρδεψα;;;;;
ναι λιγο... :-)
δεν μπορω να θυμηθω αν καταλαβα πως βλεπω ονειρο... δυστυχως εχει περασει καμποσος καιρος απο τοτε!! :-((
Deepest_Emotion
30-08-06, 13:41
Να ζητησω κι εγω τις γνώσεις σας πάνω στο θέμα γιατί δεν ξέρω και πολλά. Απλά μου συνέβει χτες το βράδυ. Ξαπλώνω για να κοιμηθώ και πάνω που με ψιλοπήρε ο υπνος, όπως είμαι στο πλάι, αισθάνομαι κάτι, κάποιος να με ακουμπάει και να με σηκώνει. Αρχίζω να ζαλίζομαι πάρα πολύ, αισθάνομαι να πετάω και το σωμα μου πολύ χαλαρό.Αλλά το αίσθημα της ζαλάδας ήταν πάρα πολύ δυνατο. Βλέπω μπροστά μου έναν τοίχο απο ξύλο και καταλαβα πως ήμουν κάπου εξωτικά γιατι άκουγα ήχο απο θάλασσα, απλά "είχα προσγειωθεί" απο λάθος μεριά. Κάτι τέτοιο. Επίσης άκουγα συνεχώς το υστερικο γέλιο μιας γυναίκας που ήταν το μόνο που με φόβισε, και κάπου πιο βαθειά άκουσα ήχο απο πιάνο. Στην αρχή με τη ζαλάδα και το χαλαρομα είπα με τον εαυτό μου οτι θα με έχει πιάσει πάλι η μόρα. Αλλά δεν είχα τα συναισθήματα που έχω οταν είμαι σε κατάσταση μόρας. Συνιδιτοποιωντας πως βρίσκομαι σε κατασταση ύπνου και πως αυτό που γίνεται τώρα ειναι όνειρο, μου έρχεται η σκέψη στο μυαλό πως ίσως να έχω πραγματοποιήσει αστρική προβολή χωρίς να ξέρω, θυμάμαι μερικά posts που έχω διαβάσει για το θέμα και λέω στον εαυτό μου χωρίς να χάσω την ψυχραιμία μου οτι "για να μη δεις τιποτα άλλο που μπορει να σε τρομάξει πρέπει να ανοιξεις τα μάτια σου και να ξυπνήσεις" Σε δευτερόλεπτα σκέφτομαι πως αν ξυπνήσω απότομα ίσως πάθω και τίποτα και λέω ξανά στον εαυτό μου σαν να μιλώ σε άλλον, "τώρα βρίσκεσαι στο σπίτι σου και είσαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι σου γυρισμένη στο πλάι, προς τον τοιχο...Σε 3 θα ανοιξεις τα μάτια σου" Μετραω μέχρι το 3 και ανοιγω κανονικά τα μάτια μου. Η ζαλάδα συνεχίζει και με ανοιχτά τα μάτια (έχω ξυπνήσει) βλέπω στον τοιχο να βγαίνουν σε σχήμα αραχνης μαύρες γραμμές για λίγα δευτερόλεπτα. Ανοιγοκλείνω τα μάτια μου οι γραμμές εξαφανίζονται και η ζαλάδα σιγά -σιγά υποχωρεί. Γυρίζω απο την άλλη μεριά και μετά απο λίγο κοιμάμαι κανονικά. Το μόνο που με φόβισε όπως σας είπα ήταν το υστερικό γέλιο της γυναίκας που δεν είδα πουθενά..
Θα μπορούσε λοιπόν αυτό να εξηγηθεί ως ένα αστρικό ταξιδάκι; Η απλά ένα παράξενο, πολύ ζωντανό όνειρο;
Ποσειδώνιος
31-08-06, 01:12
Πλησίασες πιστεύω σε μια εξωσωματική εμπειρία αλλά δεν ήσουν ακόμη έτοιμη. Για αυτό και οι φωνές ήταν στοιχείο ενός συνηθισμένου ονείρου ή εφιάλτη. Πήγες στο αεροδρόμιο αλλά δεν πρόλαβες το αεροπλάνο για το ταξίδι (τουλάχιστον ήταν ένα ταξίδι μέχρι το αεροδρόμιο) .
Μια καλύτερη προεργασία πριν τον ύπνο θα ήταν πολύ χρήσιμη. Άδειασμα του μυαλού, ίσως και προσευχή πιο πριν. Οι σκέψεις πριν τον ύπνο μας απορροφούν ονειρική ενέργεια (πες το και αστρική ενέργεια).
Αν δεν αποκλείσεις την περίπτωση της μόρας (άσχετα αν είδες σκιά ή όχι) μπορούμε να πούμε ότι ο φύλακας δεν σε άφησε να προχωρήσεις αφού δεν είχες αρκετή ενέργεια να τον αντιμετωπίσεις. (αλληγορικά μιλάω). Νομίζω το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτές τις καταστάσεις είναι ότι προσπαθούμε να σκεφτούμε σε αυτόν τον χώρο όπως σκεφτόμαστε στο χώρο τον πραγματικό.
Εκεί δεν δουλεύει η λογική μόνο η θέληση.
Εξασκήσου στο σταμάτημα της σκέψης όποια και αν είναι τα ερεθίσματα στη διάρκεια της μέρας. Μην μεταφράζεις τον κόσμο και μην αποφασίζεις για το τι είναι σωστό ή λάθος, καλό ή κακό, δίκαιο ή άδικο. Μην σκέφτεσαι.
Βιώνεις τη μόρα συχνά; Μήπως τη συνήθισες και δεν έχεις πια τα ίδια συναισθήματα; Αν είναι έτσι τότε είσαι σε καλό δρόμο.
Δεν ξέρω αν βοήθησα σίγουρα όμως εσύ βοήθησες εμένα και σε ευχαριστώ.
Deepest_Emotion
31-08-06, 08:19
Καλημέρα.
Ευχαριστώ για την απάντηση σου..Το σίγουρο είναι οτι δεν ήμουν έτοιμη για κάτι τέτοιο γιατί δεν το επιδίωξα. Προσευχή, η μάλλον προσευχές έκανα στην αρχή όταν άκουσα το γέλιο της γυναίκας και ξέχασα να το επισημάνω. Αλλά μετά που σκέφτηκα τι μπορεί να ήταν λειτούργησε η ψυχραιμία μου.
Ναι, βιώνω τη μόρα απο μικρή και μακάρι να την είχα συνηθίσει γιατι κάθε φορά με τρομάζει. Επειδή όμως τα συναισθήματά μου ήτανε διαφορετικά, γι' αυτό και σκέφτηκα οτι δεν ήτανε η μόρα. Και ίσως να έχεις δίκιο.
Δεν ξέρω που σε βοήθησα και πως, αλλά αν το έχω κάνει αυτό, δεν μπορεί παρά να με χαροποιήσει. :)
Γεια σας παιδια.
Ειχα κ εγω μια εμπειρια α.π. υστερα απο πολλους μηνες εξασκησης,
επεσα για υπνο λοιπον κανοντας την πρακτικη μου κ εως που καπου με κουρασε κ κοιμηθηκα. Ξαφνικα με "ξυπνησε" ενα συνεχομενο σφυριγμα-βουητο. Ανοιξα τα ματια μου, νομιζα δηλαδη οτι ανοιξα τα ματια μου κ κοιτοντας το ταβανι συνεχιζα να ακουω αυτο το σφυριγα,εχοντας καταλαβει οτι ειμαι κοντα σε προβολη. Σε αντιθεση με αλλες μικρο εμπειριες μου εκεινη τη στιγμη ημουν παρα πολυ ηρεμος λες κ γινοταν κατι που το εχω κανει χιλιαδες φορες. Εκει λοιπον αρχιζω να νιωθω οτι βγαινω απο το σωμα μου κ σταθηκα ορθιος λιγα εκατοστα πανω απο το κρεβατι. Θελησα να κουνηθω, να παω στο αλλο δωματιο κ δυστηχως δεν μπορουσα, μετα προσπαθησα να κουνησω το χερι μου αλλα ουτε αυτο γινοταν. Ειπα επειδη ηταν πρωτη φορα να μην το παρακανω κ απλα αφησα να πεσω αργα αργα παλι πισω. Τα επομενα βραδια δεν καταφερα τιποτα μετα απο κανα δυο βδομαδες τα παρατησα κιολας. Απο τοτε εχει περασει ενας μηνας, τις τελευταιες μερες εχω αρχισει παλι να το παλευω....
Να κάνεις ένα τεστ.
Να πεις σε ένα έμπιστο σου άτομο να βάλει σε ένα δωμάτιο του σπιτιού σου ένα αντικείμενο πριν κοιμηθείς. Να μη σου πει τι αντικείμενο είναι αλλά να σου πει που ακριβώς το έβαλε.
Αφού κοιμηθείς προσπάθησε να κάνεις αυτό που κάνεις και ψάξε να "βρεις" το αντικείμενο χρησιμοποιώντας αυτό που λέτε "αστρική προβολή".
Αν μπορέσεις να το βρεις τότε θα χει ενδιαφέρον, ειδάλως αυτό που νοιώθεις δεν είναι τίποτε περισσότερο από προβολή της φαντασίας σου.
Αν μπορέσεις να το βρεις τότε θα χει ενδιαφέρον, ειδάλως αυτό που νοιώθεις δεν είναι τίποτε περισσότερο από προβολή της φαντασίας σου.
Mην το λες αυτο....οταν εισαι σε αρχικα σταδια τπτ δεν ειναι ιδιο.....σχεδον δλδ...βλεπεις πολλα ''κουφα'' που ενω σου φενονται φυσιολογικα εκεινη την ωρα όταν ''ξυπνας'' το καταλαβαινεις οτι δεν ισχυουν.
Μιλαω πάντα για τα αρχικα σταδια της α.π αυτα που βιωσα δλδ...δεν ξερω αν εννοουσες τα προχωρημενα και αυτα που εχεις πετυχει επειτα απο πολλη εξασκηση και διαλογισμο..
Να κάνεις ένα τεστ.
Να πεις σε ένα έμπιστο σου άτομο να βάλει σε ένα δωμάτιο του σπιτιού σου ένα αντικείμενο πριν κοιμηθείς. Να μη σου πει τι αντικείμενο είναι αλλά να σου πει που ακριβώς το έβαλε.
Αφού κοιμηθείς προσπάθησε να κάνεις αυτό που κάνεις και ψάξε να "βρεις" το αντικείμενο χρησιμοποιώντας αυτό που λέτε "αστρική προβολή".
Αν μπορέσεις να το βρεις τότε θα χει ενδιαφέρον, ειδάλως αυτό που νοιώθεις δεν είναι τίποτε περισσότερο από προβολή της φαντασίας σου.
Σωστό αυτό περισσότερο απ'οσο νομίζετε..
Eagle's Ascension
20-07-07, 23:10
Το να πετύχεις αστρική προβολή και να ψάχνεις για τσιγαρόκουτα μάλλον φαντάζει αφελές. Έτσι και αλλιώς η 4η διάσταση είναι κάτι το ρευστό. Στην πόλη υπάρχουν 'κατασκευασμένα' αστρικά matrixes και 'περίεργες' ενέργειες... η εξόχη είναι πολύ πιο πρόσφορο και ασφαλές μέρος για πείραματα.
Σε τελίκη ανάλυση όμως το σίγουρο είναι ότι αν θες περισσότερο συνείδηση στα ονείρα σου πρέπει να την καλλιεργήσεις και να την 'ανεβάσεις' στην φυσική πραγματικότητα.
Οι τεχνικές θα σε 'βγαλουν' εκτός σώματος και θα είσαι ξυπόλητος στα αγκάθια.
LeonDegrelle
05-09-07, 14:58
ωστε να πετύχω συνηδειτή αστρική προβολή;θέλω να το κάνω αλλά δεν ξέρω το τρόπο για αυτό σασ παρακαλώ να μου δώσετε μερικές συμβουλές!
Ευχαριστώ πολλύ....
To "αστρικο" πεδιο χωριζεται σε κατωτερο & ανωτερο ,οπως επισεις & στις παραδιαστασεις.Ο μεσως ανθρωπος "παγιδευεται" στις τελευταιες ,καθως ειναι πολυ δυσκολη η "εισοδος" ακομα & στο κατωτερο με πληρη & καθαρη συνηδηση.
Οι παραδιαστασεις ειναι καθαρα δικο μας δημιουργημα & γι 'αυτο λεγονται και "κολασιες"
GALANDRIEL
15-05-08, 10:29
διαβαζοντας αυτα που γραφεται νιωθω πως πρεπει να σας διηγηθω την προσωπικη μου εμπειρια.ενα βραδυ λοιπον, αφου ξαπλωσα, δευτερολεπτα αφοτου επεσα σε ληθαργο, ενιωσα μια οντοτητα να με εχει πιασει απο το χερι κ το λαιμο κ να με τραβαει προς το μερος της. ενιωσα να βγαινει η ψυχη μου απο το σωμα. καθως με εφερε σε σταση που να στηριζομαι στα γονατα μου δεν εβλεπα τοσωμα μου αλλα ενιωθα πως ημουν απο πανω...η αληθεια ειναι πως τρομαξα παρα πολυ και προσπαθουσα να γυρισω πισω αλλα δε με αφηνε...προσπαθησα να φωναξω την αδερφη μου αλλα δεν μπορουσα...το μονο που ακουγα ηταν ενασ ηχοσ τετοιος:μπμπμπβουουου,θα σας φανει ισως αστειο αλλα εγω τρομοκρατηθηκα!!!ειχα συναισθηση του χωρου αν κ τα ματια μου τα ενιωθα κλειστα...γυρω μου σκοταδι αλλα οχι πισσα ηξερα που ημουν κ τι ηταν γυρω μου...φοβουμενη τοσο πολυ, σκεφτηκα πως κανω το σταυρο μου,δεν το εκανα ομως σωματικα,ηταν κατι το πνευματικο και κατ'ευθειαν πεφτω με δυναμη πισω στο σωμα μου...ανοιγω τα ματια ταραγμενη, σκοταδι γυρω μου,νιωθω μια παρουσια να με κοιταζει...ανοιγοντας το φως ενιωσα πως ολα ειχαν τελειωσει...δεν ξερω αν αυτο ειναι αστρικη προβολη κ το εκανα κατα λαθος, ευχομαι να μη μου ξανασυμβει,νομισα πως θα πεθαινα...ελπιζω καποιος να μπορεσει να μου εξηγησει τι μπορει να ηταν...η μητερα μου που το συζητησα μου ειπε οτι ισως ηταν η μορα...δεν νομιζω διοτι την προηγουμενη φορα που ηρθε η μορα,ημουν σε μικρη ηλικια, απλα προσπαθουσα να φωναξω μπαμπα κ δεν μπορουσα,ενιωθα να πνιγομαι...
Καλώς ήρθες Galandriel!
Αν ήταν η μόρα πιστεύω θα προσπαθούσε να σε σκάσει και θα καθόταν πάνω σου, θα σε ακινητοποιούσε ή και θα σε έπιοανε από τον λαιμό, γενικά δεν θα έννοιωθες να φεύγεις αλλά να μην μπορείς να κινηθείς...
Η μητέρα μου είχε παρόμοιες εμπειρίες, κάποιος ερχόταν και της έλεγε να πάει μαζί του να κάνουν ταξίδια. Η αστρική προβολή δεν θεωρείτε κάτι ιδιαίτερα επικίνδυνο εφ όσων όμως το πραγματοποιήσεις μόνη σου. Καλά έκανες και αντιστάθηκες, σε περιπτώσεις που αισθάνεσαι κάποια παρουσία να ρωτά ποιος είναι και τι θέλει. Μπορεί να σου απαντήσει <με ξέρεις>,<ξέρεις ποιος είμαι> εσύ όμως έπέμεινε ή όπως έκανες κάνε τον σταυρό σου ή ζήτα του να επαναλάβει μετά από σένα το Άγιος ο Θεός. Αν είναι σκωτεινή οντότητα δεν θα μπορέσει.
Ότι κι αν είναι προσπάθησε να μην φοβηθείς, έτσι θα μπορέσεις να το ελένξεις, θα σε συμβούλευα όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική αν αισθανθείς άλλες παρουσίες, πάντως αν είναι αγγελική ή θεία, δεν θα αισθανθείς φόβο...
Στην περίπτωση της αστρικής προβολής και σε ανάλογα θέματα
ισχύει ρητό του Πυθαγόρα...
¨χρη σιγάν ή κρείσσονα σιγής λέγειν¨.
Δεν δικαιούμαι να σιγήσω… καθότι μου επιβάλλει η υπόσταση μου
κάποιες διευκρινίσεις, για κάποιους που το θεωρούν εφαρμόσιμο
και αγνοούν τους κινδύνους.
Για να εκφέρει κάποιος τεκμηριωμένη άποψη για τι θέμα,
πρέπει να έχει ανάλογη εμπειρία, αποδεδειγμένη.
Διότι το αστρικό ταξίδι, έχει αρχή, μεσοδιάστημα και επαναφορά.
Είναι πολλοί αυτοί που στο μεταίχμιο του ύπνου τους, το αιθερικό τους
σώμα ακούσια περιφέρεται στον χώρο, αλλά και εύκολο να ταυτιστεί
με το όνειρο, το οποίο εμπεριέχει την δυνατότητα της διόρασης.
Στην περίπτωση του ονείρου ή της διορατικής κατάστασης αυτού,
δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.
Στην περίπτωση της αστρικής προβολής όλα αλλάζουν.
Ποτέ δεν ανοίγουμε πόρτες που δεν γνωρίζουμε τι κρύβεται,
πίσω από αυτές.
Έτσι για την περίπτωση της αστρικής προβολής επιβάλλεται γνώση
και καθαρότητα σώματος και πνεύματος.
Δεν επιτυγχάνεται το αστρικό ταξίδι με τους ημιτελείς διαλογισμούς,
τις τελετές και τις επικλήσεις.
Αυτά οδηγούν στην ψευδαίσθηση μιας καταστάσεως που ομοιάζει
με την αστρική προβολή.
Το ανεκπαίδευτο αιθερικό σώμα μπορεί να αντιμετωπίσει καταστάσεις
και όντα, πέρα και πάνω από τις δυνατότητες του.
Εκτός αυτού αν υπάρξει καθυστέρηση επαναφοράς, κόβεται
η ασημένια χορδή όπως ονομάζεται, που είναι το πεδίο επικοινωνίας
μεταξύ του αιθερικού και του υλικού σώματος, του οποίου μετά
την διακοπή αυτή, επέρχεται ο υλικός θάνατος.
Αυτά είχα να σας πω… και ας πράξει ο καθένας κατά όπως νομίζει.
GALANDRIEL
15-05-08, 14:40
Καλώς ήρθες Galandriel!
Αν ήταν η μόρα πιστεύω θα προσπαθούσε να σε σκάσει και θα καθόταν πάνω σου, θα σε ακινητοποιούσε ή και θα σε έπιοανε από τον λαιμό, γενικά δεν θα έννοιωθες να φεύγεις αλλά να μην μπορείς να κινηθείς...
Η μητέρα μου είχε παρόμοιες εμπειρίες, κάποιος ερχόταν και της έλεγε να πάει μαζί του να κάνουν ταξίδια. Η αστρική προβολή δεν θεωρείτε κάτι ιδιαίτερα επικίνδυνο εφ όσων όμως το πραγματοποιήσεις μόνη σου. Καλά έκανες και αντιστάθηκες, σε περιπτώσεις που αισθάνεσαι κάποια παρουσία να ρωτά ποιος είναι και τι θέλει. Μπορεί να σου απαντήσει <με ξέρεις>,<ξέρεις ποιος είμαι> εσύ όμως έπέμεινε ή όπως έκανες κάνε τον σταυρό σου ή ζήτα του να επαναλάβει μετά από σένα το Άγιος ο Θεός. Αν είναι σκωτεινή οντότητα δεν θα μπορέσει.
Ότι κι αν είναι προσπάθησε να μην φοβηθείς, έτσι θα μπορέσεις να το ελένξεις, θα σε συμβούλευα όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική αν αισθανθείς άλλες παρουσίες, πάντως αν είναι αγγελική ή θεία, δεν θα αισθανθείς φόβο...
σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια σου...αυτο πιστευω κ εγω πως αν ηταν καλη οντοτητα δε θα φοβομουν τοσο πολυ...καλα εκανα κ γυρισα...δεν ξερω, ελπιζω να μη μου ξανατυχει...απο τοτε εχω συνεχεια αναμενο καποιο φως στο δωματιο μου...δεν ξερω βεβαια αν αυτο βοηθαει...
Για να εκφέρει κάποιος τεκμηριωμένη άποψη για τι θέμα,
πρέπει να έχει ανάλογη εμπειρία, αποδεδειγμένη.
φίλε mars, και πως μπορείς να αποδείξεις ότι έχεις σίγουρα εμπειρία?Το μυαλό παίζει πολλές φορές πολλά παιχνίδια...
Στην περίπτωση της αστρικής προβολής όλα αλλάζουν.
Ποτέ δεν ανοίγουμε πόρτες που δεν γνωρίζουμε τι κρύβεται,
πίσω από αυτές.
Άρα κάποιος που θέλει να το δοκιμάσει δεν το δοκιμάζει καν, και άρα δεν αποκτά εμπειρία...
Έτσι για την περίπτωση της αστρικής προβολής επιβάλλεται γνώση
και καθαρότητα σώματος και πνεύματος.
Δεν επιτυγχάνεται το αστρικό ταξίδι με τους ημιτελείς διαλογισμούς,
τις τελετές και τις επικλήσεις.
Τα οποία με ποιον τρόπο τα αποκτάς αν δεν κάνεις πρακτική πάνω στο θέμα?
Αυτά οδηγούν στην ψευδαίσθηση μιας καταστάσεως που ομοιάζει
με την αστρική προβολή.
Πότε είσαι 100% σίγουρος ότι κάνεις πράγματι αστρική προβολή?
Το ανεκπαίδευτο αιθερικό σώμα μπορεί να αντιμετωπίσει καταστάσεις
και όντα, πέρα και πάνω από τις δυνατότητες του.
Αυτό που είπα και πριν: πως θα αποκτήσεις την ανάλογη εμπειρία?
Εκτός αυτού αν υπάρξει καθυστέρηση επαναφοράς, κόβεται
η ασημένια χορδή όπως ονομάζεται, που είναι το πεδίο επικοινωνίας
μεταξύ του αιθερικού και του υλικού σώματος, του οποίου μετά
την διακοπή αυτή, επέρχεται ο υλικός θάνατος.
...Για ποιον λόγο? Εγώ ξέρω πως η χορδή αυτή κόβεται αν σοκαριστείς ή αν πάθει ζημειά το υλικό σου σώμα
Εσύ από εμπειρία τα λες αυτά? αν ναι εκούσια ή ακούσια, γιατί ξέρω σε πολλούς γίνεται χωρίς να το προσπαθούν, χωρίς καν να το θέλουν...
Galandriel δεν νομίζω πως το φως βοηθάει κάπου πέρα από το ότι έχεις καλύτερη ψυχολογία όταν βγέπεις τα πάντα...!Το να κάνεις Α.Π. εξαρτάται από το πόσο το θες εσύ, αν δεν το θέλεις απλά το αγνοείς και συγκεντρόνεσαι χωρίς άγχος στο να γυρίσεις πίσω στο σώμα σου. Πάντως πολλές φορές μπορεί να πρόκειται για απλό όνειρο. Είναι δύσκολο να το καταλάβεις αν προκλειθεί μέσω ύπνου...
Η χορδη αυτη δεν κοβεται ΠΟΤΕ μεσα σε αστρικο ταξιδι.Για να κοπει η χορδη οπως και ο raistlin προανεφερε πρεπει να πεθανεις.Συμφωνα με την αποψη του αποκρυφισμου οταν πεθαινεις αυτη κοβεται και το ενεργειακο σωμα παει αλλου...
Σε καμια αλλη περιπτωση δεν κοβεται μην φοβασαι.Ο φοβος ειναι το μονο εμποδιο του ανθρωπου.Αρα προσπαθησε να το ξεπερασεις γιατι οτιδηποτε απαιχθανεσαι και φοβασαι,στο αστρικο ταξιδι παιρνει σαρκα και ωστα.Αυτα απο μενα...
GALANDRIEL
15-05-08, 22:58
τωρα παιδια μου κανατε την καρδια περιβολι...τωρα ειναι που φοβαμαι μηπως ξανασυμβει...ελπιζω πως οχι...
:-)) Galandriel! όχι δεν πρέπει να φοβάσαι! Η αστρική προβολή είναι όπως ένας εφιάλτης! τίποτα δεν μπορεί να σε βλάψει πραγματικά! Το μόνο που μπορείς να νιώσεις είναι φόβος, και αν δεις πιο προσεκτικά, ήρεμα και αυτοέλεγχο τις μορφές που προσπαθούν να σε τρομάξουν, θα σου φανούν αξιοθρήνητες μέχρι και ...χιουμοριστικές! Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να φοβάσε, αν ξανατύχει να ξέρεις απλά πως εσύ κάνει κουμάντο! ;-))
τωρα παιδια μου κανατε την καρδια περιβολι...τωρα ειναι που φοβαμαι μηπως ξανασυμβει...ελπιζω πως οχι...
Φίλη GALADRIEL.
Οφείλω μια απάντηση πρώτα σε εσένα, γιατί καμία πρόθεση
δεν είχα ειλικρινά, να σου κάνω την καρδιά περιβόλι.
Αυτό που συνέβη σε εσένα, συμβαίνει σε πολλούς.
Ούτε η πρώτη είσαι, ούτε η τελευταία.
Ως φαίνεται, έχεις ένα αιθερικό σώμα που του αρέσουν οι βόλτες.
Εκεί στο μεταίχμιο του ύπνου, εξελίσσονται τα περισσότερα.
Ο βόμβος που άκουσες, συνοδεύει τις περισσότερες από αυτές
τις καταστάσεις.
Θα σου πω τι συμβαίνει στην δική σου περίπτωση.
Κυκλοφορούν ανάμεσα μας διάφορα.
Μεταξύ αυτών, υπάρχουν κάποια όντα που περιμένουν την στιγμή αυτή,
για να απορροφήσουν ενέργεια από το ενεργειακό μας πεδίο.
Την στιγμή που ο άνθρωπος περνά στην αιθερική του κατάσταση.
Παρότι μερικές φορές αγριεύουν, μην τα φοβάσαι όσο είσαι δυνατή.
Στα ¨ πρωτάκια¨ κολλάνε, αυτοί οι περίεργοι τύποι.
Όταν παλιώσεις δεν σε πλησιάζει κανένας απ’ αυτούς,
εκτός αν παραμείνεις ¨πρωτάκι¨.
Θα αφήσεις την εμπειρία σου να εξελιχθεί χωρίς φόβο.
Αν υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, πολύ πιθανό είναι
να εξελιχθεί σε ακούσια αστρική προβολή.
Επίγνωση ναι….φόβος ποτέ!!
Ούτως ή άλλως αν συνεχίσει η εμπειρία σου, στην πορεία θα τον αποβάλλεις.
Απλά πρέπει να είσαι πανέτοιμη πάντα, γιατί αν εξελιχθεί σε ακούσια αστρική
προβολή, μπορεί να αντιμετωπίσεις και πιο δύσκολα κάποια στιγμή.
Όταν είσαι προετοιμασμένη, μπορείς να ανταπεξέλθεις πιο εύκολα,
στο οτιδήποτε που τυχόν θα προκύψει!!
Σε ότι αφορά αυτά τα όντα, είναι κάτι που το έχω βιώσει πολλές
φορές στο παρελθόν.
Όσο για τον βόμβο.. ήταν και είναι ο μόνιμος συνοδός μου.
GALANDRIEL
16-05-08, 09:59
ευχαριστω για τις συμβουλες σας πραγματικα με βοηθησατε να καταλαβω τι εγινε...ελπιζω αν υπαρξει επομενη φορα οι αντιδρασεις μου να ειναι καλυτερες... :)
GALANDRIEL
19-05-08, 07:26
ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ...2 ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ...ΦΟΒΑΜΑΙ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΜΗΠΩΣ ΝΥΣΤΑΞΩ Κ ΑΦΕΘΩ...
σημερα ειμαι ξυπνια απο τισ 4μιση...δεν μπορουσα να κοιμηθω...καποια στιγμη γυρω στις 5μιση νιωθω ξαφνικα τα ματια μου βαρια...κ σκεφτηκα νυσταζω...κ προσπαθουσα να κοιμηθω...δευτερολεπτα μετα νιωθω να βρισκομαι σε αλλο κοσμο...προσπαθω να ανοιξω τα ματια μου μα δεν μπορω...!!!!!!!μπροστα μου βλεπω ενα οχι τοσο καλο προσωπο δε θα ηθελα να αναφερθω στο ποιον νομιζω πως ειδα...ισως να καταλαβατε καποιοι...αυτη τη φορα δεν βγηκα απο το σωμα μου...αυτο το ελεγξα,ετσι νομιζω τουλαχιστον...εκανα το σταυρο μου αυτη τη φορα προσπαθουσα σωματικα....τα ψιλοκαταφερα αλλα δεν αλλαξε τιποτα!!!!!ελεγα το πατερ ημων παλι δεν εγινε κατι...!!!!!προσπαθουσα να φωναξω μα δεν εβγαινε μιλια απο το στομα μου...καποια στιγμη ψιλο ανοιξα τα βλεφαρα μου νομισα πως θα τελειωνε αλλα κατι τα εκανε παλι βαρια κ γυρισα στην προηγουμενη κατασταση...!!!!παλι η ιδια ασχημη κ κακια μορφη...μετα απο πιεση το μονο που ελεγα ειναι:''αφησε με!αφησε με!"
ειχες δικιο για το φως δεν αλλαζει κατι...φοβαμαι...φοβαμαι...φοβαμαι....δε θελω να ξαναξαπλωσω...κ μη πει καποιος οτι ισως ηταν ονειρο...ΔΕΝ ΗΤΑΝ...ξερω τι ειδα...ειχα συναισθηση....ξερω ποτε κατι ειναι ονειρο κ ποτε πραγματικο...θελω βοηθεια...θελω να σταματησει ν μου συμβαινει...θελω να ηρεμησω...
κ τις τρεις φορες που εγινε ειχα ξαπλωσει μονη...εχει σημασια?σας παρακαλω βοηθηστε με...
:-)) Galandriel! όχι δεν πρέπει να φοβάσαι! Η αστρική προβολή είναι όπως ένας εφιάλτης! τίποτα δεν μπορεί να σε βλάψει πραγματικά! Το μόνο που μπορείς να νιώσεις είναι φόβος, και αν δεις πιο προσεκτικά, ήρεμα και αυτοέλεγχο τις μορφές που προσπαθούν να σε τρομάξουν, θα σου φανούν αξιοθρήνητες μέχρι και ...χιουμοριστικές! Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να φοβάσε, αν ξανατύχει να ξέρεις απλά πως εσύ κάνει κουμάντο! ;-))
Φίλε Raistlin
Θα σου απαντήσω σε όλα σου τα ερωτήματα στην πορεία αυτής
της συζήτησης με κάθε ειλικρίνεια και στο μέτρο του δυνατού,
αρχίζοντας από την τελευταία σου αυτή επισήμανση.
Πέρα από το γεγονός της επαφής με τα οποιαδήποτε όντα…
σε ότι αφορά την αστρική προβολή, δεν είναι εφιάλτης
και δεν θα μοιάζει με εφιάλτη, αν εξελιχθεί σωστά και κάτω
από ορισμένες προϋποθέσεις.
Αυτή την παράμετρο προσπάθησα να επισημάνω.
Εφιάλτης γίνεται, όταν δεν υπάρχει η ανάλογη γνώση.
Όταν κάποιος ανοίξει μία πόρτα και δεν γνωρίζει τι συμβαίνει
πίσω από αυτήν.
Ειδικά για αυτόν που το επιδιώκει.
Πως κάνει συνεπώς κουμάντο, αν δεν γνωρίζει που πηγαίνει,
πως πηγαίνει και τι θα αντιμετωπίσει?
Γιατί σε αυτόν που εξελίσσεται ακούσια υφίσταται
μία μικρή διαφοροποίηση.
Έχει ένα αιθερικό σώμα με ότι αυτό συνεπάγεται, οπωσδήποτε
πιο έμπειρο και με περισσότερες δυνατότητες.
Και στην μία περίπτωση και στην άλλη δεν πρέπει οπωσδήποτε
να επισέρχεται ο φόβος, αλλά είναι απαραίτητη η επίγνωση.
Δεν προσπάθησα να αποτρέψω κανέναν που βιώνει κάτι ανάλογο,
ή που προσπαθεί να το βιώσει.
Τους κινδύνους επισημαίνω και το τι ενδεχομένως θα αντιμετωπίσει,
ώστε να μην εξελιχθεί ή να μην μοιάζει στο τέλος με εφιάλτη.
Όμορφη εμπειρία αλλά όχι παιχνίδι.
Σοβαρή προσέγγιση και ανάλογο σεβασμό που απαιτούν
όλες αυτές οι καταστάσεις.
Όσο για τα όντα αυτά τις μορφές όπως τις αποκάλεσες,
είναι αρκετοί αυτοί που τις βλέπουν.
Ο κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του.
Πέρα από τις κάποιες εξαιρέσεις, ο άνθρωπος ως δομή
έχει τις ίδιες δυνατότητες.
Σε γενικές γραμμές το όλο θέμα εστιάζεται στο γεγονός,
ότι οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ή δεν παραδέχονται,
αυτές τις δυνατότητες.
Κατά φυσική συνέπεια δεν τις αξιοποιούν, ή δεν μπορούν
να τις αξιοποιήσουν, λόγω της βαθειά τους πτώσης.
Φιλη GALANDRIEL αυτο που μπορω να σου πω εγω ειναι την επομενη φορα που θα ξανασυμβει κατι τετοιο μην φοβηθεις γιατι πολυ απλα ΞΕΡΕΙΣ οτι δεν μπορεις να παθεις τιποτα κατα την διαρκεια της αστρικης προβολης.Δεν υπαρχει λογος να φοβασαι καθε δαιμονα ή πεπτοκοπο πνευμα που εμφανιζεται στα ονειρα ή στις προβολες.Κανε το αντιθετο παιξε μαζι τους κοροιδευσε τους αφου δεν μπορουν να σε πειραξουν και οταν γινει αυτο δεν θα σε ξαναπλησιασουν.Αυτα απο μενα και ελπιζω να εχεις επιτυχια!
Να κανω και γω μια υποθεση με τη σειρα μου και δεν πιστευω οτι ειναι οφτοπικ...
Σκεφτειτε την πιθανοτητα ο ανθρωπινος νους να εχει τη δυνατοτητα να καμπυλωσει το χωροχρονο που αντιλαμβανεται σε δυο περιπτωσεις: α) Οταν ειναι σε κατασταση υπνωσης-ειται κοιμαται και εχει αποκοπει απο καθε εξωτερικο ερεθισμα οντας συγκεντρωμενος στο απολυτο Συμπαν ή διεπεται τεχνητη υπνωση ωστε να φτασει σε αυτη την κατασταση και β) οταν διακατεχεται απο μια εκρηξη αδρεναλινης- εσεις δεν εχετε νιωσει οτι ο χρονος κινειται πιο αργα σε καποιες περιπτωσεις???
Δεν δικαιούμαι να σιγήσω… καθότι μου επιβάλλει η υπόσταση μου
κάποιες διευκρινίσεις, για κάποιους που το θεωρούν εφαρμόσιμο
και αγνοούν τους κινδύνους.
Για να εκφέρει κάποιος τεκμηριωμένη άποψη για τι θέμα,
πρέπει να έχει ανάλογη εμπειρία, αποδεδειγμένη.
Διότι το αστρικό ταξίδι, έχει αρχή, μεσοδιάστημα και επαναφορά.
Είναι πολλοί αυτοί που στο μεταίχμιο του ύπνου τους, το αιθερικό τους
σώμα ακούσια περιφέρεται στον χώρο, αλλά και εύκολο να ταυτιστεί
με το όνειρο, το οποίο εμπεριέχει την δυνατότητα της διόρασης.
Στην περίπτωση του ονείρου ή της διορατικής κατάστασης αυτού,
δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.
Στην περίπτωση της αστρικής προβολής όλα αλλάζουν.
Ποτέ δεν ανοίγουμε πόρτες που δεν γνωρίζουμε τι κρύβεται,
πίσω από αυτές.
Έτσι για την περίπτωση της αστρικής προβολής επιβάλλεται γνώση
και καθαρότητα σώματος και πνεύματος.
Δεν επιτυγχάνεται το αστρικό ταξίδι με τους ημιτελείς διαλογισμούς,
τις τελετές και τις επικλήσεις.
Αυτά οδηγούν στην ψευδαίσθηση μιας καταστάσεως που ομοιάζει
με την αστρική προβολή.
Το ανεκπαίδευτο αιθερικό σώμα μπορεί να αντιμετωπίσει καταστάσεις
και όντα, πέρα και πάνω από τις δυνατότητες του.
Εκτός αυτού αν υπάρξει καθυστέρηση επαναφοράς, κόβεται
η ασημένια χορδή όπως ονομάζεται, που είναι το πεδίο επικοινωνίας
μεταξύ του αιθερικού και του υλικού σώματος, του οποίου μετά
την διακοπή αυτή, επέρχεται ο υλικός θάνατος.
eimai enas agnostos aplos koinos thnitos .......
bash ton empeirion mou pano sto thema ayto
tha symfonhso me ton filtato MARS oti exei dikio 100%
exo kanei 4 astrika taksidia .........
καλώς όρισες στο φόρουμ του μεταφυσικού kremp!
Θα σε παρακαλούσα τα μνμάτά σου από εδώ και στο εξής να είναι λίγο πιο .. περικτικά και λεπτομερή και, τέλος, να γράφεις στα ελληνικά και όχι greeklish!
Εκ της Διαχείρησης της Κοινότητας του Μεταφυσικού
eimai sigouros pos aytoi pou to ekanan tha einai sta logia pou tha perigrapso
kai tha einai 100% alhthina xoris pseudesthiseis kai oneira ypnou......
tha sas perigrapso olh thn istoria pos ksekinhsa ...
gnorizontas mia kopela to 1987-1988 sthn athina mou metaferei mia empeiria ths
*astriko taksidi*
akougete synarpastiko leo apo mesa mou ..
endiaferon ....
thn rotao pos ti pou ?
h apanthsh ths htan apla thelei aytosygkentrosh ....
mikros ego tote se mia hlikia 20 eton peripou opos olloi me kyriarxei h agonia na dokimaso h eksereunhsh tou somatos kai tou pneumatos se ena anepanalhpto agnosto taksidi !ksekinao thn empeiria mou to idio brady kiolas ...
alla me pernei o ypnos ...
to epomeno brady pali prospatho exo thn apolyh hsyxia kai ksekinao ...
aytosygkentrosh
olh h dynamh tou myalou apo ta podia siga siga pros ta pano mexri to kefali..
shkono apala to ena aristero xeri eno einai akinhto niotho ena aplo trantagma se olo to soma mou ....
stamatao prospatho na stamathsoun ola ..
arxhzo na niotho perierga ...
otan leo perierga enooo tis kinhseis kai thn aisthsh meta to trantagma ...!
stamathsa !!!
to epomeno brady pali to idio ksekinao apofasismenos ...
pali ta idia omos me epitelous na katorthoso na shkoso thn psyxh mou h to pneuma mou mesa sto domatio ..
anepanalhpth empeiria ...
aioroume mesa sto domatio ..to soma mou einai ksaplomeno ..
to blepo sto krebati !!
niotho poly omorfa kai poly apala olh thn fash ...
prospatho na pao pros ta ekso sthn porta ala einai kleisth ...
ti kano aioroume sto domatio mesa mono ...
arxhzo siga siga na katebeno pros to soma mou xoris na nioso to tarakounima mpeno pali mesa .....
ksypnao sikonomai pao pino ligo nero kai ksaplomenos exo sthn skepsh mou ayto pou egine !!!!!!!!!!
rotao thn kopela meta apo kana 2 meres pos ekana akribos ayta pou mou eipe ..
alla kolisa otan h porta tou domatiou htan kleisth !!
me enhmerose pos den me krataei tipota kai pos mporo na diaperaso ta panta ...
opos katalabainete eixa thn agonia na to ksanakano ..
meta apo 3-4 bradya brisko thn fysikh mou hremia kai prospatho na to kano pali !
prospatho alla tipota den mporo :(
to afhno gia arketa megalo diastima den kano tipota !
peripou 1 xrono meta gnorizo mia kopela thn eroteuomai parafora
einai arketa makria mou 470xlm gia na katalabaite!
ena brady eimai monos spiti kai exo thn apolyth psyxikh hremia ...
kai ksaplono me skopo na dokimaso na kano astriko taksidi !
einai apogemataki sygketronomai niotho to idio tratagma pou eniosa thn proth fora arxhzo na aioroume pali ala poly poio entona
ena apithano synaisthma exo thn aisthsh agonia eksereuhsh den ksero pos akribos na to perigrapso thelo na bgo ekso apo to spiti
kai to kano !!
briskomai mesa se ena aytokinhto ..
einai h kopela pou eimoun eroteumenos katete sto piso kathisma kai mprosta 2 agoria ayta ola se klasmata deuteroleptou ...
omos eimai eki einai olo to skhniko toso zontano pou akomh kai mena mou fainete apisteuto eksopragmatiko ki omos ....
ksafnika niotho ton eayto mou to soma mou ksypnao poly hrema kai omorfa arga to brady ....
thn epomenh mera perno thl thn kopela kai th rotao ti ekane xtes to apogema
alla ths leo pos thn eida sto oneiro mou pos htan se ena aytokinhto mesa skouroxromo me 2 agoria !!
kai mou apantaei NAI pou to ksereis ?
tis ekshgo pos to eida san oneiro ston ypno mou !!
Htan alhthino eimoun ekei mesa sto aytokinhto ta 2 agoria htan o enas o aderfos ths kai o allos enas filos tou !
na mhn polylogo .....
perno thl thn kopela pou mou eipe pos *astriko taksidi *
kai mou leei na mhn synexiso na to kano polles fores giati yparxei periptosh
apo kapoio *astriko taksidi*
na bgo kai otan gyriso na mhn mporo na ksanampo sto soma mou ...
ekei mou ekopse ton aera !!
exo akousei diaforous thanatous neoi nees pou den eixan tipota apo ygeia ksafnika ston ypno tous pethenoun !
an kai h empeiria einai fantastikh
apofasisa na to kano akomh mia fora meta apo arketo xroniko diastima na do oti ola ayta ontos isxyeioun h oxi !!
apolyth hremia apolyth hsyxia apolyth aytosygkentrosh
mporo na to kano dokimazontas san thn 1 mou empeiria siga siga prota ta xeria to soma shkonete to niotho xoris to trantagma exo shkothei sxedon oloklhros orthio sxedon gyrnao koitao to soma mou einai ksaplomeno ...
apisteuto den mporo na to pistepso pos akomh mia fora ola osa eniosa htan apolyta alithina ...
katebazo siga siga to pneuma mou thn psyxh mou to einai mou akribos den ksero na to perigrapso....
kai ksypnao !!!!
teleutaia fora pou to ekana htan to 1992 apo tote den to dokimasa ksana !
YG sorry gia ta latinika mou alla eimai sto eksoteriko kai den exo ellhnika grammata !
YG : shmera kshmeromata 30 maiou 2008 mou dosate thn eukairia mesa apo to site sas na moirasto thn poio anepanalhpth empeiria ths zohs mou !!
mexri prin merikes meres fobomoun ton thanato omos eimai sigouros pleon pos
o theos pou eplase thn antropothta o dhmiourgos ths zohs exei problepsei gia olous thn anastash akolouthontas ton sthn aionia zoh .....
oloi mas opou ki an pisteuoume kai ossoi den pisteuoyn kapoia mera tha eimaste pshla kai tha aioroumaste opos stis prosopikes mas empeiries !
Φιλε kremp
Συγχαρητηρια για τα πετυχημενα ταξιδια που ειχες, τωρα εισαι ξεχωριστος απο τους αλλους που βλεπεις στο δρομο και το ξερεις εσυ !Σου εδωσε μια αισθηση ικανοποιησης και ευφοριας ε ?
Ομως να θεσω τον προβληματισμο μου : δεν μπορω να καταλαβω πως το πετυχες με την δευτερη μολις φορα?Εγω 4 μηνες προσπαθουσα και ειχα φτασει μονο σε σταδιο κραδασμων,και μετα απο πολυ καιρο προπονησης τελικα το καταφερα.
Οσον αφορα την αλλη εμπειρια με την φιλη σου και το αυτοκινητο,αν αληθευει αυτο τοτε, πετυχες αιθερικη προβολη και οχι αστρικη.Τωρα οποιος σου ειπε οτι μπορεις να πεθανεις στα αστρικα ταξιδια δεν εχει ιδεα απο αυτα ή σε κοροιδευσε πολυ απλα.Αυτο μπορει να στο πει οποιοσδηποτε ξερει απο αυτα.Εξαλλου οποιο βιβλιο να διαβασεις που αναφερεται στην αστρικη προβολη αυτο λεει.
Αυτα απο μενα
eimai enas agnostos aplos koinos thnitos .......
bash ton empeirion mou pano sto thema ayto
tha symfonhso me ton filtato MARS oti exei dikio 100%
exo kanei 4 astrika taksidia .........
[size=1][color=Red]
Φίλε kremp
Παρότι είχα ετοιμάσει τις απαντήσεις που θα ακολουθήσουν,
στον φίλο Raistlin… είχα σκοπό να αποχωρίσω από αυτή
την συζήτηση και να μην τις καταθέσω για ευνόητους λόγους.
Αναθεώρησα μετά από την δική σου παρέμβαση.
Σ’ ευχαριστώ που μου παρέχεις την δυνατότητα να συνεχίσω, διότι
στο πρόσωπο σου βρήκα ένα συνομιλητή με κάποιες ανάλογες εμπειρίες.
Δράττομαι της ευκαιρίας αυτής να απαντήσω και σε σένα.
Εκτός των εξαιρέσεων του κανόνα, δεν είσαι και δεν είναι
κανένας άνθρωπος κοινός θνητός, έστω και αν το υλικό του
σώμα υπόκειται στην φθορά και στις διεργασίες της ύλης.
Την στιγμή που από δημιουργίας φέρει υπερβατικές ιδιότητες
τις οποίες αγνοεί ή δεν αξιοποιεί, επιλογή του είναι η κάθοδος.
Γράφει ο Ερμής ο Τρισμέγιστος…κεφ.1-εδαφ. 15.
¨Γι’ αυτό πέρα από τ’ άλλα ζώα της γης, ο άνθρωπος είναι διπλός θνητός
ως προς το σώμα, αθάνατος όμως ως προς τον ουσιώδη άνθρωπο.
Όμως αν και είναι ουσιωδώς αθάνατος κι έχει την εξουσία όλων των
δημιουργημάτων, ο άνθρωπος πάσχει ως θνητός στο σώμα,
υποκύπτοντας στην μοίρα του¨……..
Εδαφ.20. ¨ Γιατί το σώμα του σκεπάσθηκε από το στυγνό σκότος,
από το οποίο η υγρά φύση δημιούργησε το σώμα στον αισθητό κόσμο
από τον οποίο τροφοδοτείται ο θάνατος¨.
Κεφ.8 εδαφ.3.Γιατί η ύλη είναι μεν αθάνατη υπόκειται όμως στις μεταβολές,
στην αύξηση και στην μείωση, που ο άνθρωπος θάνατο τις θεωρεί¨.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνθρωπος από την στιγμή που απέκτησε
υλικό σώμα, ονομάστηκε ¨αιματούμενο ΖΩ-ΟΝ¨.
Προσοχή φίλε μου για ότι κάνεις και η κάθε σου προσέγγιση
να εμπεριέχει απόλυτο σεβασμό!!
Να είσαι καλά.
Φιλε kremp
Εγω 4 μηνες προσπαθουσα και ειχα φτασει μονο σε σταδιο κραδασμων,και μετα απο πολυ καιρο προπονησης τελικα το καταφερα.
Οσον αφορα την αλλη εμπειρια με την φιλη σου και το αυτοκινητο,αν αληθευει αυτο τοτε, πετυχες αιθερικη προβολη και οχι αστρικη.Τωρα οποιος σου ειπε οτι μπορεις να πεθανεις στα αστρικα ταξιδια δεν εχει ιδεα απο αυτα ή σε κοροιδευσε πολυ απλα.Αυτο μπορει να στο πει οποιοσδηποτε ξερει απο αυτα.Εξαλλου οποιο βιβλιο να διαβασεις που αναφερεται στην αστρικη προβολη αυτο λεει.
Αυτα απο μενα
Φίλε Mr. Nobody.
Δεν καταλαβαίνω γιατί διαχωρίζεις την ¨αστρική προβολή¨ και σε αιθερική.
Έτσι ονομάστηκε.
Ούτως ή άλλως το αιθερικό σώμα είναι αυτό που μπορεί να μεταφέρει
το αστρικό, στα ανάλογα πεδία.
Ουδεμία περίπτωσις υπάρχει το αστρικό σώμα να αντέξει τους
κραδασμούς του φυσικού κόσμου και της αιθεροφυσικής διάστασης.
Δεν γνωρίζω γιατί ονομάστηκε αστρική προβολή αφού πρόκειται
ή άρχεται ως αιθερική.
Ίσως γιατί κάποιο μέρος των ταξιδιών αυτών να είναι έως το αστρικό πεδίο.
Ίσως πάλι γιατί τα περισσότερα από αυτά τα ταξίδια περιορίζονται
στο τετραδιάστατο σύμπαν.
Προφανώς είναι ένα και το αυτό, για να μην παίζουμε με τις λέξεις.
Δεν γνωρίζω τι είναι αυτό που βίωσες ή τι είναι αυτό που κατάφερες,
όμως σίγουρα δεν έχεις βιώσει ολοκληρωμένο αστρικό ταξίδι.
Ίσως αυτοί οι κραδασμοί στους οποίους αναφέρεσαι,
να οφείλονται γενικά σε μια έντονη προσπάθεια κάποιου που το επιδιώκει,
καταπιέζοντας ένα αιθερικό σώμα που είναι ανέτοιμο,
σε μια αναγκαστική εξαγωγή.
Και αν κατάφερες έστω μία αρχή, δεν μπορείς να έχεις τεκμηριωμένη
άποψη. Έτσι μου παρέχεις το δικαίωμα να σου πω, ότι δεν πρέπει
να τα γράφεις όλα αυτά και μάλιστα με απόλυτη βεβαιότητα.
Επειδή αυτή η κατάσταση λειτουργεί σε μένα ακούσια επί σειρά
πολλών ετών, σου δηλώνω εδώ δημόσια ότι έχει κινδυνέψει άμεσα
η ζωή μου τρεις φορές.
Δεν γνωρίζω τι λέει η κάθε βιβλιογραφία για το θέμα αστρική προβολή,
μα ούτε και με ενδιαφέρουν οι θεωρίες των εκάστοτε επιστημονικών αναλυτών,
που προσπαθούν να προσεγγίσουν το θέμα αυτό, με λογικές επεξηγήσεις
ή αναλύσεις.
Γνωρίζω πολύ καλά όμως, τι βίωσα και τι βιώνω επί σειρά πολλών ετών.
Με ενδιαφέρουν περισσότερο αυτοί που καταθέτουν την ανάλογη
και ολοκληρωμένη εμπειρία τους.
Ελπίζω οι απαντήσεις μου που θα ακολουθήσουν στο φίλο Raistlin,
να σε πείσουν ούτως ώστε να αναθεωρήσεις επί του θέματος,
κάποιες λανθασμένες προσεγγίσεις σου.
Φιλικά.
καλημέρα πέρα για πέρα...
ακούω συνέχεια αστρικά ταξίδια, αστρικές προβολές... και μου έχει γεννηθεί το εξής ερώτημα...
κάποιος που κάνει αστρικά ταξίδια και ουσιαστικά ταξιδεύει εκτός σώματος υπάρχει περίπτωση να ''παγιδευτεί'' κάπου και να μην μπορεί να επιστρεψει στο σώμα του??? και αν συμβεί αυτό μετά τι γίνεται μπορεί με κάποιο τρόπο να γυρίσει στο σώμα του ή πεθαίνει :eek: :eek: ??
καλημέρα πέρα για πέρα...
ακούω συνέχεια αστρικά ταξίδια, αστρικές προβολές... και μου έχει γεννηθεί το εξής ερώτημα...
κάποιος που κάνει αστρικά ταξίδια και ουσιαστικά ταξιδεύει εκτός σώματος υπάρχει περίπτωση να ''παγιδευτεί'' κάπου και να μην μπορεί να επιστρεψει στο σώμα του??? και αν συμβεί αυτό μετά τι γίνεται μπορεί με κάποιο τρόπο να γυρίσει στο σώμα του ή πεθαίνει :eek: :eek: ??
Χαιρεται φιλε esthir
Οι πιθανοτητες να πεθανεις στην αστρικη ή στην αιθερικη προβολη ειναι ισαξιες με τις πιθανοτητες που εχεις να πεθανεις σε ονειρο λενε οι γκουρου του θεματος...Τωρα να παγιδευτεις δεν ειναι απιθανο καθολου,εφοσον μπορεις να μεταφερθεις εκτος απο το γνωστο συμπαν οπου αλλου μπορεις να φανταστεις.Για να ξεφυγεις απο εκει αρκει μονο να σκεφτεις το σωμα σου ετσι ωστε να επιστρεψεις σε αυτο.
Βεβαια θα παρακαλουσα τον φιλο mars να παραθεσει τα σχολια του παρακατω εφοσον θα εχει αντιθετη αποψη με τα λεγομενα μου.
Ευγενικα
Χαιρεται φιλε esthir
Οι πιθανοτητες να πεθανεις στην αστρικη ή στην αιθερικη προβολη ειναι ισαξιες με τις πιθανοτητες που εχεις να πεθανεις σε ονειρο λενε οι γκουρου του θεματος...Τωρα να παγιδευτεις δεν ειναι απιθανο καθολου,εφοσον μπορεις να μεταφερθεις εκτος απο το γνωστο συμπαν οπου αλλου μπορεις να φανταστεις.Για να ξεφυγεις απο εκει αρκει μονο να σκεφτεις το σωμα σου ετσι ωστε να επιστρεψεις σε αυτο.
Βεβαια θα παρακαλουσα τον φιλο mars να παραθεσει τα σχολια του παρακατω εφοσον θα εχει αντιθετη αποψη με τα λεγομενα μου.
Ευγενικα
Φίλε μου.
Πράγματι κατά την περίοδο του ύπνου πολλά μπορούν να συμβούν.
Αντιλαμβάνομαι την καλή σου πρόθεση και βεβαίως δεν έχω
αντίθετη άποψη.
Απεναντίας σε ότι έχεις αναφέρει συμφωνώ απόλυτα, εξαιρουμένης
μόνο αυτής της λεπτομέρειας.
Συμφωνώ με όλη την σημασία της λέξης ότι…
ο κάθε άνθρωπος επιβάλλεται να αφυπνιστεί, έχοντας όμως γνώση,
επίγνωση του τι ενδεχομένως θα αντιμετωπίσει και κατά κύριο λόγο
να αποβάλει τον οποιοδήποτε φόβο.
Το κύριο μέλημα του αιθερικού σώματος είναι να μην αφήσει
να παρέλθει ο χρόνος, γιατί πραγματικά ενδιαφέρεται περισσότερο
για την πνοή του υλικού, αφού είναι ο φορέας του στην ύλη.
Ο κάθε άνθρωπος είναι μια ολότητα και διαφορετική μονάδα.
Έτσι πολλά μπορεί να διαφοροποιούνται στις λεπτομέρειες
και όχι στις γενικές γραμμές.
Όμως πράγματι το αιθερικό σώμα μπορεί να αντιμετωπίσει
καταστάσεις πέρα και πάνω από τις δυνατότητες του.
Το αναφέρω από προσωπική εμπειρία.
Αυτό κάθε αυτό το γεγονός, ήταν το κίνητρο της παρέμβασης μου
και της μικρής αυτής διαφοροποίησης.
Πρέπει να διευκρινίσω ότι μία τέτοια κατάσταση δεν είναι απαραίτητο
να συμβαίνει σε όλους, αλλά δεν μπορεί και να αγνοηθεί εντελώς.
Ούτε πρέπει να λειτουργήσει σε κανέναν ως ανασταλτικός παράγοντας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το αιθερικό σώμα έχει την δυνατότητα
της επανασύνδεσης της χορδής.
Στο μέτρο του δυνατού.. θα καταθέσω ότι έχω αποκομίσει μέχρι στιγμής,
για το θέμα αυτό.
Φιλικά.
chordistis
06-06-08, 00:16
Αγαπητή Galandriel !
Θέλω να σου κάνω μερικές ερωτήσεις που δεν είναι οποσδήποτε απαραίτητο να απαντήσεις!
α) τι πιστεύεις ότι είναι στα αλήθεια ο φόβος, και γιατί υπάρχει;
β) γιατί τόσοι άνθρωποι πληρώνουν αδρά, προκειμένου να παρακολουθήσουν
ταινίες τρόμου;
γ) τι κάνει ο τρόμος-φόβος την προσοχή σου; (ίσως αυτό σου δείξει και το αντίδοτο)
δ) γιατί στο Νεπάλ, από βρέφη μέχρι τα βαθιά γεράματα, οι μοναχοί ασκούνται αδιάλειπτα στον διαλογισμό;ενδέχεται να διαπραγματεύονται το ίδιο θέμα!
ε) γιατί αν τους ρωτήσεις για αποτελέσματα, το μόνο που θα έχουν να σου επιδείξουν είναι η ταπεινότητα ,η αγάπη και μια τεράστια απορία για αυτά τα ζητήματα;
στ) τι σε κάνει πράγματι να πιστεύεις ότι όσοι μιλούν για μια εμπειρία τους, μιλούν
και για μια αυθεντική εμπειρία;
ζ) θα πήγαινες να χειρουργηθείς ποτέ σε έναν χειρούργο που σπούδασε μόνος του; ή από γνώσεις που μάζεψε δεξιά και αριστερά με τον παραπάνω τρόπο;
Alexandros-Ap
07-08-08, 10:29
Πολύ ωραίες οι παρατηρήσεις σας! Δείχνετε ότι δεν είσαστε άσχετοι εμπερικά με αυτό το σημαντικό γεγονός που λέγεται αστρικό ταξίδι & λαμβάνει χώρα κάθε φορά που το σώμα μας πέφτει σε κατάσταση ύπνου. Κάθε φορά που πεφτουμε για ύπνο αφήνουμε το φυσικό μας σώμα πίσω στο κρεβάτι μας & ο ψυχισμός μας μεταφέρετε σ' ένα άλλο "όχημα" που λέγεται αστρικό σώμα. Τότε με αυτό το σώμα ζούμε, κινούμαστε σε ένα άλλο πεδίο, στο Αστρικό πεδίο της 5ης Διάστασης.
Σ' αυτό το πεδίο λαμβάνουν χώρα τα όνειρα, το συνειδητό ονείρεμα, οι συνειδητές εμπειρίες. Η ασημένια χορδή ενώνει τα δύο σώματα, το φυσικό με το αστρικό & καθιστά ανήκανη τη μη επιστροφή του αστρικού στο φυσικό σώμα. Επίσης η ασημένια χορδή είναι ένα κανάλι επικοινωνίας μεταξύ φυσικού & αστρικού σώματος όπου μεταφέρονται πληροφορίες απ'το ένα σώμα στο άλλο. Θα έχετε πολλές φορές παρατηρήσει κάποιους την ώρα που κοιμόνται να παραμηλούν, να κάνουν συγκεκριμένες κινήσεις κτλ...
Η ασημένια χορδή κόβεται μόνο τη στιγμή του θανάτου & κόβεται από συγκεκριμένους Αγγέλους όπου αυτοί & μόνον αυτοί έχουν τη δύναμη να το κάνουν όταν έρθει η ώρα όπου κάποιος πρέπει να φύγει απ' αυτό τον κόσμο.
Για να έχουμε συνειδητές αστρικές εμπειρίες, αντικειμενικές χωρίς την πόλωση του υποσυνείδητου, για να έχουμε διάρκεια στις εμπειρίες μας, θα πρέπει να δουλέουμε με τον εαυτό μας κατά τη διάρκεια της μέρας μας.
Η συγκέντρωση είναι το κλειδί για τις αστρικές εμπειρίες. Ο κενός νους είναι το κλειδί για εξωσωματικές εμπειρίες σε ανώτερες κόσμους, πέρα απ'την 5η Διάσταση.
Καλό μεσιμέρι σε όλους θα ήθελα να σας ρωτίσω τι ξέρετε για τον Silva και την μέθοδο του έχω ακούσει ότι βοηθάει αρκετά όχι μόνο για την αστρική προβολή αλλά και για την ''αφύπνισει'' - ενεργοποίηση άλλων ικανοτήτων του ανθρώπου, έχει πάρει κανείς σας τα βιβλία του?? :confused:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Καλό μεσιμέρι σε όλους θα ήθελα να σας ρωτίσω τι ξέρετε για τον Silva και την μέθοδο του έχω ακούσει ότι βοηθάει αρκετά όχι μόνο για την αστρική προβολή αλλά και για την ''αφύπνισει'' - ενεργοποίηση άλλων ικανοτήτων του ανθρώπου, έχει πάρει κανείς σας τα βιβλία του?? :confused:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Βασικά σε περίπτωση που κάποιος θέλει να απαντήσει εδω, έφτιαξα ειδικό thread εδώ http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=4378
illuminati
22-08-08, 23:32
Διαβάζω το θέμα με πολύ περιέργια γιατί κατά καιρούς προσπαθούσα και εγώ να πετύχω αστρική προβολή, παρολαυτά δεν κατάφερα κάτι. Και δεν τα κατάφερα γιατί δεν είχα πολύ υπομονή, χωρίς όμως να απελπίζομαι πως δεν θα τα καταφέρω κάποτε. ;)
Είχα ψάξει αρκετά πάνω στο θέμα της αστρ. πρ., βρίσκοντας ένα ''σωρό" από τεχνίκες για να την πετύχεις. (χωρίς να ξέρω αν πετυχαίνουν όλες αυτές...)
Αυτό που μου έκανε εντύπωση και δεν έχετε αναφέρει εδώ μέσα, είναι όταν συνάντησα (απο το Διαδικτυο γενικότερα) τεχνικές για να πετύχεις αστρ. πρ. ακούγωντας κάποιο είδος (χαλαρωτικό συνήθως) μουσικής ή και με την χρήση χαπιών (ακόμη και με είδη ναρκωτικών)!
Κάτα την γνώμη μου δεν νόμιζω πως βοήθανε αυτά, αλλά θα ήθελα πολύ να ακούσω την γνωμη σας για αυτό!
johnaros211
31-08-08, 14:53
Θελω να σασ παραθεσω μια προσωπικη μ εμπειρια,αν και δεν ειμαι σιγουροσ οτι υπαγεται στην κατηγορια τησ αστρικησ προβολησ.εδω και 2 εβδομαδεσ,ξυπναω,χωρισ καποιο εξωτερικο ερεθισμα,στισ 3 το βραδυ,πραγμα το οποιο το εχω συνηθισει,κ το αποδιδω στην 'υπερβολικη' ξεκουραση λογω διακοπων.δηλαδη,ειναι κατι δεδομενο πλεον,να ξυπναω στισ 3 το βραδυ(εστω κ για λιγο).προχτεσ,μου συνεβει κατι πολυ παραξενο ομωσ.ενιωσα πωσ ξυπνησα το βραδυ,κ συνηθισμενοσ,εκανα να σηκωθω απο το κρεβατι.αλλα δν μπορουσα,ενιωθα καθηλωμενοσ!ουτε τα ματια μου δν μπορουσα ν ανοιξω.τοτε πανικοβληθηκα,και ενιωσα το σωμα μου μουδιασμενο παντου.μετα απο λιγο,σκεφτηκα πωσ επρεπε να ηρεμησω,και ετσι εκανα.αρχισα να σκεφτομαι ηρεμα τοπια,κ χαλαρωτικεσ εικονεσ.μετα απο λιγο το μουδιασμα σταματησε.παλι εκανα να σηκωθω,κ τοτε συνεβη κατι πολυ παραξενο.ενιωθα να τρεμω,να σπαρταραω στο κρεβατι,και δεν μπορουσα να το ελενξω.αυτο δεν κρατησε πολυ.τη θεση του πηρε κατι αλλο.παλι ετρεμα,αλλα οχι το σωμα μου,ετρεμε το 'μεσα μου'.σαν να παλλοταν ασταματητα ολη μου η υπαρξη.ειναι δυσκολο να το περιγραψω,αλλα καπωσ ετσι ενοιωθα.τοτε συνειδητοποιησα πωσ μπορουσα και παλι να ανοιξω τα ματια μου.τα ανοιξα και ειδα τον εαυτο μου ξαπλωμενο στο κρεβατι!προφανωσ εγω,οτι κ αν ειμουν εκεινη την ωρα,αιωρουμουν πανω απο το σωμα μου!πανικοβληθηκα,και τοτε ενιωσα κατι να με αρπαζει απο τον αφαλο(!) Και να με τραβαει προσ τα πανω.ολα αρχισαν να γινονται ολο και πιο φωτεινα,και αρχισα να βλεπω παραξενα φωτεινα σχηματα.ενα σε σχημα κλειδαριασ(!)με τραβηξε μεσα του,και το αμεσωσ μετα βρεθηκα στο σπιτι μου,στο κρεβατι μου.σασ παρακαλω,παρτε την εμπειρια μου στα σοβαρα γιατι ειναι αληθινη.
illuminati
04-09-08, 19:36
Ανέβασα έναν οδηγό(στα ελληνικά) για το πως θα πετύχεις αστρική προβόλη ακολουθώντας κάποια βήματα. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν είχα χρόνο! Διάβασα και τις δικές σας απόψεις για το πως μπορείς να πετύχεις α.π. και συμφωνώ σε αρκετές, το θέμα είναι να βρεί ο καθένας τον δικό του τρόπο.
Όποιος θέλει να τον μελετήσει, ας τον κατεβάσει από εδώ (http://rapidshare.com/files/142614176/O.B.E..rar.html)
schooligan
04-09-08, 20:00
Ανέβασα έναν οδηγό(στα ελληνικά) για το πως θα πετύχεις αστρική προβόλη ακολουθώντας κάποια βήματα. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν είχα χρόνο! Διάβασα και τις δικές σας απόψεις για το πως μπορείς να πετύχεις α.π. και συμφωνώ σε αρκετές, το θέμα είναι να βρεί ο καθένας τον δικό του τρόπο.
Όποιος θέλει να τον μελετήσει, ας τον κατεβάσει από εδώ
Φιλε illuminati χωρις να θελω να υπονομευσω τον οδηγο σου, δεν νομιζεις ομως πως ειναι λιγο παρακινδυνευμενο ή και λιγο ατοπο να δινεις οδηγιες για κατι ...που δεν ειχες τον χρονο να ασχοληθεις?
Φιλικα
illuminati
04-09-08, 21:01
Φιλε illuminati χωρις να θελω να υπονομευσω τον οδηγο σου, δεν νομιζεις ομως πως ειναι λιγο παρακινδυνευμενο ή και λιγο ατοπο να δινεις οδηγιες για κατι ...που δεν ειχες τον χρονο να ασχοληθεις?
Φιλικα
οπα, συγγνώμη, τον οδηγό δεν τον έφτιαξα εγώ, τον βρήκα απο το Internet μαζί με πολλές άλλες συμβουλές το πώς θα πετύχεις α.π.! Από όλα αυτά που συγκέντρωσα, αυτός ήταν ο πιο ενδιαφέρον, γιαυτό και το ανέβασα! Δεν είναι δίκες μου οι οδήγιες! :)
*Οποιός θέλει ας τον μελετήσει και αν θέλει το δοκιμάζει και μας λέει την γνώμη του! :)
schooligan
04-09-08, 22:13
οπα, συγγνώμη, τον οδηγό δεν τον έφτιαξα εγώ, τον βρήκα απο το Internet μαζί με πολλές άλλες συμβουλές το πώς θα πετύχεις α.π.! Από όλα αυτά που συγκέντρωσα, αυτός ήταν ο πιο ενδιαφέρον, γιαυτό και το ανέβασα! Δεν είναι δίκες μου οι οδήγιες!
*Οποιός θέλει ας τον μελετήσει και αν θέλει το δοκιμάζει και μας λέει την γνώμη του!
Φιλε μου δεν ειπα ουδεποτε οτι ειναι δικος σου ο οδηγος, αλλωστε οποιος τον κατεβασει θα παρατηρησει οτι υπαρχουν τα logos για το ποιος το εχει φτιαξει.
Αυτο που εγω αναρωτιεμαι ειναι, οτι απο τι στιγμη που ειναι παρακινδυνευμενο να δινει κανεις συμβουλες ακομα και σε φιλους ακομα και με την καλυτερη προθεση γιατι ποτε δεν ξερεις πως θα σου βγει μια συμβουλη που τυχον ακολουθησεις, δεν νομιζεις πως ειναι λιγο παρακινδυνευμενο να παρουσιαζεις εναν οδηγο που βρηκες?
Υπαρχουν ατομα που μπορει να μπουν εδω μεσα, και να πεσουν πανω σε αυτον τον οδηγο, και ο οποιος μπορει να προκαλεσει το οτιδηποτε στον εκαστοτε που χωρις να εχει ψαχτει στο θεμα θα τον ακολουθησει τυφλοσουρτη. Και αναρωτιεμαι ποσο συνετο ειναι να παρουσιαζει κανεις κατι που δεν το εχει δοκιμασει πρωτα απο ολα στον εαυτο του και χωρις να μιλαει απο προσωπικη πειρα?
Αυτα δεν σου τα λεω σε καμια περιπτωση για να σε επιπληξω, απλα βρηκα την ευκαιρια για να το τονισω αυτο, επειδη κατα καιρους παρουσιαζονται τετοια φαινομενα.
Φιλικα
illuminati
05-09-08, 10:50
Φιλε μου δεν ειπα ουδεποτε οτι ειναι δικος σου ο οδηγος, αλλωστε οποιος τον κατεβασει θα παρατηρησει οτι υπαρχουν τα logos για το ποιος το εχει φτιαξει.
Αυτο που εγω αναρωτιεμαι ειναι, οτι απο τι στιγμη που ειναι παρακινδυνευμενο να δινει κανεις συμβουλες ακομα και σε φιλους ακομα και με την καλυτερη προθεση γιατι ποτε δεν ξερεις πως θα σου βγει μια συμβουλη που τυχον ακολουθησεις, δεν νομιζεις πως ειναι λιγο παρακινδυνευμενο να παρουσιαζεις εναν οδηγο που βρηκες?
Υπαρχουν ατομα που μπορει να μπουν εδω μεσα, και να πεσουν πανω σε αυτον τον οδηγο, και ο οποιος μπορει να προκαλεσει το οτιδηποτε στον εκαστοτε που χωρις να εχει ψαχτει στο θεμα θα τον ακολουθησει τυφλοσουρτη. Και αναρωτιεμαι ποσο συνετο ειναι να παρουσιαζει κανεις κατι που δεν το εχει δοκιμασει πρωτα απο ολα στον εαυτο του και χωρις να μιλαει απο προσωπικη πειρα?
Αυτα δεν σου τα λεω σε καμια περιπτωση για να σε επιπληξω, απλα βρηκα την ευκαιρια για να το τονισω αυτο, επειδη κατα καιρους παρουσιαζονται τετοια φαινομενα.
Φιλικα
'Εχεις δίκιο σε αυτά που λες και να ξεκαθαρίσω πως δεν το ανέβασα με κακό σκοπό και ξέρω οτί το καταλαβες. Αν συμφώνουν και άλλοι τότε να τον κατεβάσω, δεν έχω ειλκρινά κανένα πρόβλημα να το κάνω. ;)
ΛΥΚΑΙΟΣ 1981
26-10-08, 09:20
'Εχω την εντύπωση ότι για να δοκιμάσουμε αστρικό ταξίδι, δεν πρέπει να έχουμε ως κίνητρο μόνο την περιέργεια, αλλά να ασκηθούμε διανοητικά.
Είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο του Λόμπσαν Ράμπα (μάλλον ο Αστρικός κόσμος ήταν), ότι πολλές φορές στο αστρικό ταξίδι μπορεί να συναντήσουμε τρομακτικές οντότητες, οι οποίες όμως δεν μπορούν να μας βλάψουν. Αντίθετα, αποτελούν τους φόβους που έχουμε μέσα στην ψυχή μας. Υπάρχει κανείς που να είχε κάποια τέτοια εμπειρία;
Μία φορά πάντως που έκανα διαλογισμό, θυμάμαι ότι βρέθηκα να κοιτάζω από ψηλά το σαλόνι του σπιτιού. Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα λιγάκι :eek:
Έχει περάσει καιρός απ'οτι βλέπω απο την τελευταία απάντηση στο θέμα αλλά θα σας γράψω την εμπειρία μου καθώς το να ανοίξω νεο post επι του θέματος στις 'προσωπικές εμπειρίες' μάλλον είναι πλεονασμός.
Λοιπόν πριν απο 1 χρονό ένα βράδυ ήμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου στο κρεβάτι μου όταν ξαφνικά διαπίστωσα οτι δεν μπορώ να κουνηθώ. Επαθα σοκ και μετά θυμάμαι οτι έβλεπα με κλειστά μάτια(;όπως διαπίστωσα αργότερα).Εβλεπα το δωματιο μου,έβλεπα το πρόγραμμα στην τηλεόραση -όμως ο τρόπος που τα έβλεπα ήταν διαφορετικός-δεν ξέρω πως να το εκφράσω με λόγια.Σαν να έβλεπα απο την οπτική γωνιά 360 μοιρών. Μετά απο αυτό ένιωσα να κατεβαίνω και δεν έβλεπα τίποτα.Ημουν στο κρεβάτι μου και ένιωθα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΟΝΗΣΗ παντού-σαν να γινότανε σεισμός μόνο που κουνιομουν μόνο εγώ και τίποτε άλλο.Ειχα πάθει σοκ γιατι εκτος του οτι δεν μπορουσα να αντιδράσω η δόνηση κρατησε αρκετα.Επειτα σταμάτησε και άνοιξα τα μάτια μου.Τότε κατάλαβα οτι τόση ώρα ''εβλεπα'' με τα μάτια κλειστά!!- Κι εβλεπα τα ίδια που έβλεπα και πριν-το δωμάτιο και το ίδιο προγραμμα στην τηλεόραση!!-αλλα η διάσταση ήταν διαφορετική. Πιστέυετε οτι αυτό ήταν αστρική προβολή;
Αυτό που μου κάνει βέβαια εντύπωση είναι οτι τότε που συνέβη το σκεφτόμουν αλλά δεν το προσπάθησα,εγινε απο μόνο του.Και μετά απο 2 μέρες πάλι ενώ είχα χαλαρώσει και δεν σκεφτόμουν τίποτα ένιωσα κάτι επίσης πολύ περίεργο που ακόμα δεν έχω εξηγήσει.Σα να υπήρχε κάτι μέσα μου μια μεγάλη 'ποσότητα' ενέργειας η οποία ανέβαινε προς τα πάνω και πήγαινε να βγεί απο το κεφάλι (;).Ξέρω,ακούγεται τρελό αλλά ήταν τόσο έντονο που δε θα το ξεχάσω ποτέ μου.Τότε σκέφτηκα οτι η έκφραση 'μου βγήκε η ψυχή' απο την κουραση που λένε μερικές φορές ισχυει απόλυτα.;-) Ηταν σαν όλη σου η ύπαρξη να έβγαινε απο μεσα σου.(αλλά απο το κεφάλι;!)και μολις καταφερα να το σταματησω αισθανομουν εξαντλημενη. Απο τότε δεν το ξανασκέφτηκα το όλο θέμα.Τωρα αρχισα πάλι να το σκέφτομαι..διάβασα για τα 'βηματα' ωστε να το πετύχεις αλλά δεν είμαι σιγουρη οτι είναι ευκολο να γίνει συνειδητά. Την πρωτη και μοναδική φορά πάντως που μου συνέβη τρελάθηκα και για ένα άλλο λόγο.Είδα μια φίλη μου που είχε πεθανει σχετικα προσφατα. Την πλησιασα την αγκάλιασα(;) και μετα αρχισαν οι δονησεις,και υπήρχε και ένα βουητο,ενας θορυβος ο οποιος εμοιαζε με τον ηχο που κάνει ενα κινητο οταν το εχουμε στη δονηση αλλά πιο εντονος και δυνατος. Νομιζω οτι δεν τα εχω συνειδητοποιήσει ακομα αυτα που γραφω.Ειναι η πρωτη φορα που μιλαω γι αυτα.
Αγαπητη despedida,παρόμοια εμπειρία έχω και εγώ και όχι μόνο μια φορά..αλλά εδω και 2 χρόνια σε τακτικό βαθμό.Πράγματι και το μούδιασμα σε όλο το σώμα και η έντονη αίσθηση ακινησίας είναι τα συμπτώματα που παίρνουν μέρος σε αρχικό στάδιο..Αυτό που με φόβισε έντονα εμένα είναι οι εσωτερικές δονήσεις που ένιωθα..που από ένα σημείο και μετά ήταν αρκετά βασανιστικές ..αφού ένιωθα λες και ήμουν <κομπρεσερ>...α και φυσικα δεν θα παραλείψω και το ανατριχιαστικο βουιτό στα αυτιά που συνοδευε όλα τα προηγούμενα..Και μετά από όλα αυτά <βρισκόμουν ψηλα>..Αλλά για να πω την αλήθεια μια φορα και μόνο τόλμησα να το τραβήξω ως εκεί..Από τότε καθε φόρα που νιώθω τα αρχικά συμπτώματα το σταματάω γιατί φοβάμαι.....Προσωπικά πιστεύω ότι όλοι βγαίνουμε από το σώμα μας απλά δεν το κάνουμε συνειδητά..Εμένα πάντως μου συμβαίνει κάθε φορά που νιώθω αρκετά πιεσμένη από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και έχω έντονες τάσεις φυγής .Δεν το θεώρω τυχαίο αυτό και πιστεύω ότι σε <μεταφυσικό> επίπεδο μπορεί να μεταφράζεται με αυτό τον τρόπο,,καθώς αποψη μου είναι ότι όλα συνδέονται και λειτουργούν παράλληλα....
Φιλικά Νeda :o
Neda είναι ακριβώς όπως το περιγράφεις.Τουλάχιστον εγώ το βίωσα ακριβώς όπως λες.Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω την αίσθηση του ''κομπρεσέρ'' όπως πολύ χαρακτηριστικά περιγράφεις,ούτε το βουητό. Εχω την αίσθηση πως όταν το θέλουμε,απλά συμβαίνει,σε στιγμή που έχουμε χαλαρώσει και δεν το περιμένουμε.
Γειά σας καταρχήν μιας και είμαι καινούργιος στο φορουμ.Ενδιαφέρον το θέμα του αστρικού ταξιδιού.Πάνε αρκετά χρόνια που έχω να δοκιμάσω να κάνω αστρικό ταξίδι αλλά μου θυμήσατε πολύ ευχάριστες αναμνήσεις.Το μόνο που θα πω προς το παρών είναι ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για την σωματική και ψυχική υγεία του ατόμου που βρίσκεται σε αστρική προβολή.Το μόνο που πιθανόν να αντιμετωπίσει κάποιος αρχάριος ταξιδευτής είναι ο φόβος που θα νιώσει όταν πρέπει να περάσει απο το επίπεδο των φαντασμάτων τα οποία συνήθως είναι ενοχλητικά και με τρομακτικές μορφές.Αν σκεφτείς εκείνη την στιγμή ότι δεν υπάρχουν προσπερνάς και συνεχίζεις προς τα ανώτερα αστρικά στρώματα.Αν σε κυριεύσει ο φόβος θα επιστρέψεις βίαια και απότομα στο υλικό σου σώμα και θα ξυπνήσεις με έναν ισχυρό πονοκέφαλο.
αγριοπαπια
20-02-09, 12:53
Γειά σας κι από εμένα.
Έχει κανείς μιλήσει στο αστρικό για να μας πει πως ακούγεται η φωνή του;
Σε μενα τουλάχιστον είναι πολύ απόκοσμη. Μήπως επειδη δεν έχω εξασκηθεί να
μιλάω εκεί ή πάντα έτσι ακούγεται;
~*WiLdChILD*~
27-02-09, 16:30
Γειά σας καταρχήν μιας και είμαι καινούργιος στο φορουμ.Ενδιαφέρον το θέμα του αστρικού ταξιδιού.Πάνε αρκετά χρόνια που έχω να δοκιμάσω να κάνω αστρικό ταξίδι αλλά μου θυμήσατε πολύ ευχάριστες αναμνήσεις.Το μόνο που θα πω προς το παρών είναι ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για την σωματική και ψυχική υγεία του ατόμου που βρίσκεται σε αστρική προβολή.Το μόνο που πιθανόν να αντιμετωπίσει κάποιος αρχάριος ταξιδευτής είναι ο φόβος που θα νιώσει όταν πρέπει να περάσει απο το επίπεδο των φαντασμάτων τα οποία συνήθως είναι ενοχλητικά και με τρομακτικές μορφές.Αν σκεφτείς εκείνη την στιγμή ότι δεν υπάρχουν προσπερνάς και συνεχίζεις προς τα ανώτερα αστρικά στρώματα.Αν σε κυριεύσει ο φόβος θα επιστρέψεις βίαια και απότομα στο υλικό σου σώμα και θα ξυπνήσεις με έναν ισχυρό πονοκέφαλο.
σορρυ που θ ρωτησω πραγματα αυτονοητα..αλλα πριν πραγματοποιησεις αυτο το αστρικο ταξιδι ακολουθησες καποια τεχνικη αποχωρισμου του αστρικου σωματος απ το φυσικο?και αν ναι(πιθανο) ποια??
σορρυ που θ ρωτησω πραγματα αυτονοητα..αλλα πριν πραγματοποιησεις αυτο το αστρικο ταξιδι ακολουθησες καποια τεχνικη αποχωρισμου του αστρικου σωματος απ το φυσικο?και αν ναι(πιθανο) ποια??
Υπάρχουν πολλοί τρόποι-τεχνικές που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να πραγ/σει αστρικό ταξίδι.Αν και δεν θεωρώ σωστό να υποδείξω τεχνικές εγώ εφάρμοσα αυτή του Λομπσαν Ράμπα στην αρχή,και μετά από καιρό αφού εξοικιώθηκα ανέπτυξα δική μου με τη μέθοδο της αυθυποβολής.
Πάντως χρειάζεται χρόνος και εκπαίδευση σε ότι αφορά το αστρικό ταξίδι και αρκετή υπομονή.Εκπαίδευση εννοώ ότι από την στιγμή που θα καταφέρεις να βγαίνεις εκτός σώματος καλό θα είναι να μένεις για κάποιες φορές λίγο πάνω από το σώμα σου και να πειραματίζεσαι με την αιώρηση του αστρικού σώματος να ξαναμπάινεις πάλι μέσα στο φυσικό,να ξαναβγαίνεις κ.ο.κ .Αυτό καλό θα ήταν να γίνει κάποιες φορές και αργότερα προχωράς στα ανώτερα αστρικά στρώματα.
~*WiLdChILD*~
01-03-09, 21:55
Υπάρχουν πολλοί τρόποι-τεχνικές που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να πραγ/σει αστρικό ταξίδι.Αν και δεν θεωρώ σωστό να υποδείξω τεχνικές εγώ εφάρμοσα αυτή του Λομπσαν Ράμπα στην αρχή,και μετά από καιρό αφού εξοικιώθηκα ανέπτυξα δική μου με τη μέθοδο της αυθυποβολής.
Πάντως χρειάζεται χρόνος και εκπαίδευση σε ότι αφορά το αστρικό ταξίδι και αρκετή υπομονή.Εκπαίδευση εννοώ ότι από την στιγμή που θα καταφέρεις να βγαίνεις εκτός σώματος καλό θα είναι να μένεις για κάποιες φορές λίγο πάνω από το σώμα σου και να πειραματίζεσαι με την αιώρηση του αστρικού σώματος να ξαναμπάινεις πάλι μέσα στο φυσικό,να ξαναβγαίνεις κ.ο.κ .Αυτό καλό θα ήταν να γίνει κάποιες φορές και αργότερα προχωράς στα ανώτερα αστρικά στρώματα.
Ok,κατάλαβα...εγώ έχω διαβάσει μόνο τη τεχνική του Μονρόε(?) γ αυτό.
Εσένα προσωπικά ποιός είναι ο στόχος που θέλεις να επιτύχεις κάνοντας αυτά τα αστρικα ταξίδια?Απλώς από περιέργεια ή υπάρχει άλλος λόγος?...Βασικά τί σημαντικό θα μπορούσαμε να κερδίσουμε από αυτή την υπόθεση?
(...και αν θέλεις απαντάς.. :p )
Στην αρχή αφού είχα διαβάσει αρκετά βιβλία ξεκίνησα από περιέργεια.Ηθελα να εξακριβώσω αν όντως ίσχυαν τα περί αστρικού ταξιδιού.Αφού μετά από αρκετές προσπάθειες τα κατάφερα είδα αυτό το άπλετο φως που όσοι το έχουν δει ξέρουν ότι όμοιό του δεν υπάρχει,δεν περιγράφεται με λέξεις.
Καλό θα είναι στα αστρικά ταξίδια να μην ασχολείται κάποιος με την προσωπική ζωή κάποιου άλλου γιατί σύντομα θα χάσει την ικανότητα να βγαίνει.Απώτερος στόχος είναι τα ακασικά αρχεία και η συγκέντρωση πληροφοριών και γνώσεων για θέματα ανεξήγητα και μεταφυσικά,πράγμα αρκετά δύσκολο.
Στην παρούσα φάση δεν είναι εύκολο να κάνω αστρικά ταξίδια γιατί έχω αρκετό θόρυβο και υποχρεώσεις στο σπίτι και αυτά τα πράγματα θέλουν ηρεμία.
Επίσης δεν κοιμάμαι μόνος μου και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για αστρικά ταξίδια.Χρειάζεται να έχει κάποιος τον δικό του χώρο.
~*WiLdChILD*~
02-03-09, 22:53
Χμμ μαλιστα...Εγώ πάλι μέχρι τώρα έχω νιώσει το αληθινο σκότος που όμοιό του δεν έχω διαισθανθει...Θα θελα ομως μια διευκρινιση...Τί ακριβώς κάνουμε κατά τη διάρκεια της αστρικης προβολης προκειμενου να ανεβαινουμε επιπεδα?!?.... :confused:
Συνήθως οι άπειροι περί του αστρικού ταξιδιού κινούνται στα κατώτερα αστρικά στρώματα και σε αυτά που είναι περίπου στο επίπεδο του γήινου στρώματος.
Για να κινηθείς στα ανώτερα αστρικά θέλει αρκετά να κάνεις και το κυριότερο να αποκτήσεις μεγάλη εξοικίωση και εμπερία και μια σειρά από άλλες ενέργειες και ακόμα και τότε δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρεις να ανέβεις πολύ ψηλά σε επίπεδα.
Εγώ παράλληλα με το αστρικό ταξίδι έκανα διαλογισμό,γυμναστική(ασκήσεις αναπνοής),τεχνικές για τσάκρας και μάντρας και προσπάθειες για επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό.Πάντως πάρε και διάβασε Λόμπσαν Ράμπα (αστρικό ταξίδι) πιστεύω να σε βοηθήσει πολύ.
Πάντως όπως έχω ξαναπεί το αστρικό ταξίδι θέλει μεγάλη υπομονή και δεν πετυχαίνει πάντα...
Εγώ πάλι μέχρι τώρα έχω νιώσει το αληθινο σκότος που όμοιό του δεν έχω διαισθανθει..
Το ότι δεν έχεις νοιώσει ξανά έτσι, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και το χειρότερο. Σίγουρα πάντως, αν είχες νοιώσει έστω και λίγο παραπάνω από όσο αντέχεις, θα ήσουν με ψυχοφάρμακα.
Είναι μερικές περιπτώσεις όπου σε ματιάζουν. Σίγουρα θα έχεις ματιαστεί μια φορά στη ζωή σου. Όπως στο μάτιασμα "αρρωσταίνεις" χωρίς να αισθάνεσαι ότι μπορείς να το αλλάξεις, αντίστοιχα στο "άγγιγμα σκότους" (να μου επιτραπεί ο νεολογισμός), αρρωσταίνει πνευματικά αισθανόμενο/η ότι δεν μπορείς να κάνει τπτ για να το αλλάξεις.
Μια που τα λέμε για Αστρική προβολή, μήπως οι αστρικοί περίπατοι ή/και οι προβολές στο φυσικό, όποιου μπορεί να κάνει, γίνονται ευκολότερα τους τελευταίους 4-5 μήνες?
Έχετε παρατηρήσει κάτι?
~*WiLdChILD*~
07-03-09, 12:25
Eloxim69 σ'ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές,σίγουρα θα προσπαθήσω να βρω και να διαβάσω το βιβλίο που ανέφερες!Πριν διαβάσω το μήνυμά σου έκανα κάποιες ασκήσεις γιόγκας,μάλλον βρίσκομαι σ καλό δρόμο :p
Paul μου τώρα που το σκέφτομαι μάλλον το συγκεκριμένο περιστατικό έχει να κάνει με τη μόρα...Είχα δει ένα παράξενο όνειρο..Είδα πως είχα ξυπνήσει(μέσα στο όνειρό μου) και δίπλα μου ήταν μια μαύρη γυναίκα με κεριά και ένα παράξενο αντικείμενο..δεν θυμάμαι τι.Κάτι ήθελε να μου κάνει και επειδή δίπλα της αισθανόμουν πραγματικά έναν ανυπέρβλητο αρνητισμό,σαν να καταρρέει η ψυχή μου,φώναξα βοήθεια και πήγα απευθείας στο άλλο δωμάτιο του σπιτιού μου.Εκεί πάλι ήταν μια άλλη γυναίκα,με μια μαύρη στολή(σαν χάρος)που καθόταν στον καναπε.Ήθελα να της ζητήσω βοήθεια όταν ένιωσα ακριβώς το ίδιο καταστροφικό συναίσθημα και δίπλα της.Είχα πανικοβληθεί και το επόμενο δευτερόλεπτο εμφανίστηκα στο κρεβάτι μου και έβλεπα απέναντί μου μια μαύρη ''σκιά'' να το πω,σαν ένα μαύρο νέφος να με περιτρυγιρίζει και ένιωθα πραγματικά σαν να καταρρέω..να φανταστείς εγώ που γενικώς είμαι παθιασμένη με σκοτεινά πράγματα,δαίμονες κτλ(με γοητεύουν)εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν''ε όχι ρε παιδί μου εγώ είμαι παιδί του φωτός''και είχα τρομάξει τόσο πολύ..δεν περιγράφεται.ένιωθα λες και χιλιάδες δαιμονικές οντότητες με περιτριγύριζαν.Ακόμη και όταν συνήλθα τελείως πάλι ένιωθα το ίδιο αποπνικτικό συναίσθημα..μου πήρε κάμποση ώρα να συνέλθω τελείως...Δεν ξέρω αν ήταν ψυχολογικό,πάντως τη συγκεκριμένη περίοδο δεν ήμουν δα και μελαγχολική..
Όσον αφορά την παρατήρησή σου,το αφήνω στους άλλους...εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι το σχετικό...το αντίθετο μάλιστα,πριν έξι μήνες είχα περισσότερες ''μεταφυσικές'' εμπειρίες...Αν και όταν ακολουθώ μια τεχνική πετυχαίνω τα στάδια αρκετά εύκολα.
Απώτερος στόχος είναι τα ακασικά αρχεία και η συγκέντρωση πληροφοριών και γνώσεων για θέματα ανεξήγητα και μεταφυσικά,πράγμα αρκετά δύσκολο.
Υποθέτοντας ότι τα «ακασικά αρχεία» είναι υπαρκτά, νομίζω ότι βρίσκονται στο «ανώτερο νοητικό» επίπεδο. Σίγουρα πάντως, δεν βρίσκονται στο αστρικό επίπεδο που όντας ευμετάβλητο δεν είναι και ο καταλληλότερος χώρος για αυτά (άφθαρτα). Να θυμίσω ότι θεωρητικά το αστρικό σώμα διαλύεται σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον θάνατο του φυσικού – αιθερικού σώματος. Δεν βλέπω πως η έξοδος στο αστρικό (που είναι το σώμα των επιθυμιών θεωρητικά πάντα) θα μπορούσε να βοηθήσει την ανάγνωση των ακασικών αρχείων, μάλλον θα την παρεμπόδιζε. Είναι γνωστό ότι αν οι διαισθητικές πληροφορίες, απαιτούν την μη συναισθηματική εμπλοκή, τα ακασικά αρχεία πρέπει να την απαιτούν πολύ περισσότερο.
Πάντως πάρε και διάβασε Λόμπσαν Ράμπα (αστρικό ταξίδι) πιστεύω να σε βοηθήσει πολύ.
Ο Lobsang Rampa, ή Cyril Hoskin έχει αμφισβητηθεί ως προς την αξιοπιστία των γραπτών του. Εδώ υπάρχει μια αρκετά εκτενής σχετική αναφορά από τον Agehananda Bharati ( Leopold Fischer, professor of Anthropology at Syracuse University for over 30 years. He was a respected academic Sanskritist, a prolific writer on religious subjects, and a Hindu monk in the Dasanami Sannyasi order. )
http://www.dc-international.org/index.php?view=article&catid=143&id=337
Έχω διαβάσει μόνο «το άνοιγμα του τρίτου ματιού» από τον Λόμπσαν Ράμπα και από ότι κατάλαβα είναι μυθιστόρημα και όχι οδηγίες. Μάλιστα κάποιος που θα το έπαιρνε στα σοβαρά, ίσως να είχε και σοβαρά προβλήματα.
Είσαι απολύτως σίγουρος ότι το συγκεκριμένο βιβλίο είναι αξιόπιστο?
Υποθέτοντας ότι τα «ακασικά αρχεία» είναι υπαρκτά, νομίζω ότι βρίσκονται στο «ανώτερο νοητικό» επίπεδο. Σίγουρα πάντως, δεν βρίσκονται στο αστρικό επίπεδο που όντας ευμετάβλητο δεν είναι και ο καταλληλότερος χώρος για αυτά (άφθαρτα). Να θυμίσω ότι θεωρητικά το αστρικό σώμα διαλύεται σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον θάνατο του φυσικού – αιθερικού σώματος. Δεν βλέπω πως η έξοδος στο αστρικό (που είναι το σώμα των επιθυμιών θεωρητικά πάντα) θα μπορούσε να βοηθήσει την ανάγνωση των ακασικών αρχείων, μάλλον θα την παρεμπόδιζε. Είναι γνωστό ότι αν οι διαισθητικές πληροφορίες, απαιτούν την μη συναισθηματική εμπλοκή, τα ακασικά αρχεία πρέπει να την απαιτούν πολύ περισσότερο.
Ο Lobsang Rampa, ή Cyril Hoskin έχει αμφισβητηθεί ως προς την αξιοπιστία των γραπτών του. Εδώ υπάρχει μια αρκετά εκτενής σχετική αναφορά από τον Agehananda Bharati ( Leopold Fischer, professor of Anthropology at Syracuse University for over 30 years. He was a respected academic Sanskritist, a prolific writer on religious subjects, and a Hindu monk in the Dasanami Sannyasi order. )
http://www.dc-international.org/index.php?view=article&catid=143&id=337
Έχω διαβάσει μόνο «το άνοιγμα του τρίτου ματιού» από τον Λόμπσαν Ράμπα και από ότι κατάλαβα είναι μυθιστόρημα και όχι οδηγίες. Μάλιστα κάποιος που θα το έπαιρνε στα σοβαρά, ίσως να είχε και σοβαρά προβλήματα.
Είσαι απολύτως σίγουρος ότι το συγκεκριμένο βιβλίο είναι αξιόπιστο?
Δεν έχω προσωπική εμπειρία περί ακασικών αρχείων,αλλά σύμφωνα με αυτά που κι εγώ έχω διαβάσει τα ακασικά αρχεία είναι κάτι σαν μια βιβλιοθήκη γνώσεων από ιδρύσεως του κόσμου και όχι μόνο, και είναι για λίγους.
Αν πρέπει να τα τοποθετήσουμε κάπου ανήκουν σε πολύ ανώτερη διάσταση από την γήινη (ανώτερο διανοητικό επίπεδο),και υπάρχει τρόπος να τα επισκευθεί κάποιος με αρκετούς τρόπους(αστρικό ταξίδι σε υψηλό επίπεδο,προβολή διανοητικού και πνευματικού κ.α)
Ελάχιστοι άνθρωποι έχουν καταφέρει να τα επισκεφθούν.
Οσο για τον Λόμπσαν Ράμπα όντως διαβάζεται σαν μυθιστόρημα και δεν σου δίνει τυφλές οδηγίες για κάποιο θέμα.Γνώμη μου είναι ότι σε εισάγει στον κόσμο του μεταφυσικού ομαλά και ακίνδυνα.Εχω διαβάσει 20 από τα βιβλία του και τον θεωρώ περισότερο αξιόπιστο και κατανοητό από τον δυτικό τρόπο σκέψης.Α και το βιβλίο είναι 'Ο Αστρικός Κόσμος και όχι αστρικό ταξίδι',αλλά πάνε πολλά χρόνια από τότε που τα διάβασα και τα έχω ψιλοξεχάσει.
Θεωρητικά υπάρχει ένας τρόπος για να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση στα «ακασικά αρχεία».
Να καθαρίσει το νου του από τα σκουπίδια. Δηλαδή από φόβους, προσδοκίες, πεποιθήσεις, σκέψεις, δεσμεύσεις και όλα τα σχετικά.
Βέβαια, όπως λέει ο Κρισναμούρτι, αν αποκτήσει κάποιος νου διαυγή, προσεκτικό και γεμάτο ενέργεια (το μεταφέρω κάπως ελεύθερα από μνήμης) δεν θα ενδιαφέρεται για μεταφυσικές εμπειρίες...
Ιδικά το αστρικό σώμα «ζει» στον «κόσμο των συναισθημάτων», οπότε ακόμα και αν βρίσκεται στα ανώτερα επίπεδα, δηλαδή πέρα από τους φόβους και τις προσδοκίες, είναι «εγκλωβισμένο» σε συναισθήματα, που όσο αγαθά και να είναι, αποτελούν τροχοπέδη για παντογνωσία.
(Διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις για τα ακασικά αρχεία και τις εξωσωματικές εμπειρίες, αλλά καμία επιφύλαξη για την ανάγκη νοητικής μπουγάδας.)
Μια και ανέφερα τον Κρισναμούρτι νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα στον δυτικό, ανήσυχο, αναγνώστη, από τον Ράμπα.
Ο Ράμπα αν θυμάμαι καλά, για το άνοιγμα του τρίτου ματιού έγραφε ότι οι μοναχοί χρησιμοποιούσαν εκτός των άλλων τεχνικών και τρυπάνι. Για αυτό και τον θεωρώ κάπως επικίνδυνο. Αλλά άμα πάρει κανείς black & decker για να ανοίξει το τρίτο του μάτι, δεν θα του φταίει ο Ράμπα...
Καλήμερα
παιδιά η αστρική προβολή είναι κάτι που διδάσκεται,και μάλιστα εδώ στην Αθήνα.
Δεν έχει κανένα απολύτως μυστήριο και κανένας απολύτως κίνδυνος δεν υπάρχει.
Διάβασα όλα τα ποστ ,ναι ισχύουν πραγματικά τα βουητά και το μυαλό χωρίς σκέψεις ,γιατί αυτό είναι και το βασικότερο.Αλλά ότι επάνω το ίδιο και κάτω .Τίποτε δεν αλλάζει.Απλά άμα φοβηθείς επιστρέφεις πίσω λίγο απότομα.Υπάρχουν αρνητικές προσωπικότητες όπου προσπαθούν να σε αποπροσανατολίσουν αλλά με έναν πολύ απλό τρόπο και έχοντας και την πίστη ότι είναι πολύ αδύνατες και δεν μπορούν να μας κάνουν κακό ,τις αγνοούμε και συνεχίζουμε.Δεν ξεκινάμε ποτέ αστρικό χωρίς κύκλο προστασίας και χωρίς να ζητήσουμε τη βοήθεια της θεϊκής μας μητέρας.
Μπορούμε να πάμε στα ακασικα να ζητήσουμε να μάθουμε πράγματα για το παρελθόν,θα μπορούσαμε και για το μέλλον άλλα αυτό είναι απαγορευτικό γιατί τα ΕΓΩ μας είναι τέτοια που μάλλον κακό θα κάναμε στον εαυτό μας.Επίσης μπορούμε να πάμε να βρούμε κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο αν ανησυχούμε ότι στην υγεία του δεν είναι καλά.Δεν θα το καταλάβει αλλά μπορεί να μας πει ότι μας είδε στο όνειρο του.Επίσης να συναντήσουμε αστρικούς συνταξιδιώτες η να θελήσουμε π.χ να πάμε στις πυραμίδες να μάθουμε τι ήταν και να μπούμε στο εσωτερικό τους .Η οποιαδήποτε άλλη γνώση μας είναι απαραίτητη,άσκοπα δεν βγαίνουμε ποτέ γιατί τότε χάνουμε απλά πολύτιμο χρόνο και γνώσεις
Να πω κ εγώ κάτι που μου συμβαίνει το τελευταίο διάστημα...
Το πάθαινα και παλιότερα πριν αρχίσω να ασχολούμαι με αστρική προβολή.
Ενώ έχω ξαπλώσει κ μετά από λίγο είμαι ξύπνιου κ κοιμισμένου τραντάζεται όλο το σώμα μου στιγμιαία και μετά συνεχίζω τον ύπνο μου. Δεν υπάρχει φόβος. Μόνο στιγμιαία ανησυχία θα έλεγα. Ούτε βλέπω κάποιο όνειρο(τουλάχιστον έτσι νομίζω). Τις τελευταίες μέρες γίνεται όλο και πιο συχνά(5 στις 7 τελευταίες φορές έγινε), που αρχίζω και το συνηθίζω. Ξέρω ότι ακούγετε περίεργο για αυτό αν μπορείτε βοηθήστε να το εξηγήσουμε!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Το τράνταγμα είναι η αρχή του διαχωρισμού αλλά η ανησυχία σταματά το διαχωρισμό ,απαιτείται απόλυτη εσωτερική γαλήνη
Ευχαριστώ kalia
το ότι μου συνέβαινε και πιο παλιά εξηγήτε κάπως?
Όλα όσα περιγράφεις είναι όλα συμπτώματα αστρικής προβολής απλά εσύ από κάποια ίσως εσωτερική σου διεργασία η επειδή δεν είσαι ακόμη έτοιμος δεν την έχεις εμπιστευθεί.Υπομονή επιμονή για κενό νου από σκέψεις και προσπάθεια να είσαι πάντα ενήμερος στη στιγμή
Panagiotis79
16-03-09, 17:50
Παιδιά να ρωτησω κάτι?
Μπορείς κάποιος μέσω της αστρικής προβολής, να "ταξιδέψει" και στον χρόνο?
Δηλαδή να μπορέσει να πάει να δει το παρελθόν του?
Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω
Ένας διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός με πλούσια ακαδημαϊκή και επιχειρηματική καριέρα άφησε τη θέση και το μισθό του και ασχολείται πλέον με ζωγραφική και με τα μεταφυσικά. Ζωγραφίζει έπειτα από διαλογισμό. Σε αστρικά ταξίδια που είχε λέει ότι έρχεται σε επαφή με εξωγήινους οι οποίοι τον έχουν πληροφορήσει ότι η γη αυτη τη στιγμή είναι σε μεταβατικό στάδιο για την 5η διάσταση.
Αξίζει όμως τον κόπο να διαβάσετε όλο το κείμενο για αυτά που τα αναφέρει στο site του για να έχετε ολοκληρωμένη άποψη για τα όσα αναφέρει και μετά το κουβεντιάζουμε.
http://www.vpalmas.com/artmine5000/II_2D.htm
http://www.vpalmas.com/artmine5000/II_2D1.htm
http://www.vpalmas.com/artmine5000/II_2D2.htm
Επεξεργασία / Διαγραφή μηνύματος
Παιδιά να ρωτησω κάτι?
Μπορείς κάποιος μέσω της αστρικής προβολής, να "ταξιδέψει" και στον χρόνο?
Δηλαδή να μπορέσει να πάει να δει το παρελθόν του?
ναι μπορεί αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνει γιατί το αστρικό περισσότερο χρησιμεύει για γνώση παρά για άσκοπο χάσιμο χρόνου
Δεν έχει κανένα απολύτως μυστήριο και κανένας απολύτως κίνδυνος δεν υπάρχει.
Θα διαφωνήσω διότι πολλές φορές υπερεκτιμάμε τις δυνατότητές μας.
Απλά άμα φοβηθείς επιστρέφεις πίσω λίγο απότομα.
Ο υπερβολικός τρόμος όμως μπορεί να σου προκαλέσει καρδιακή προσβολή, ή και διανοητική διαταραχή.
αρνητικές προσωπικότητες όπου προσπαθούν να σε αποπροσανατολίσουν αλλά με έναν πολύ απλό τρόπο και έχοντας και την πίστη ότι είναι πολύ αδύνατες και δεν μπορούν να μας κάνουν κακό ,τις αγνοούμε και συνεχίζουμε.
Επανέρχομαι στις δύο παραπάνω παραθέσεις μου...
Επίσης μπορούμε να πάμε να βρούμε κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο αν ανησυχούμε ότι στην υγεία του δεν είναι καλά.
Δεν πιστεύω πως αυτός είναι λόγος να κάνει κάποιος αστρική προβολή από την στιγμή που μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του.
Επίσης να συναντήσουμε αστρικούς συνταξιδιώτες η να θελήσουμε π.χ να πάμε στις πυραμίδες να μάθουμε τι ήταν και να μπούμε στο εσωτερικό τους .Η οποιαδήποτε άλλη γνώση μας είναι απαραίτητη,άσκοπα δεν βγαίνουμε ποτέ γιατί τότε χάνουμε απλά πολύτιμο χρόνο και γνώσεις
Επίσης δεν θεωρώ σημαντικούς τους λόγους αυτούς για να γίνει α.π.
Σε γενικές γραμμές και κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, όσο να προσπάθησα να βρω κάποιον λόγο για να επιμείνω στην α.π. πέραν της περιέργειας δεν βρήκα. Πιστεύω ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος της α.π. δεν είναι η σωματική και ψυχική ακεραιότητα που αν έχεις μεγάλο αυτοέλεγχο το ξεπερνάς άλλα ότι μπορεί ο ταξιδιώτης να πέσει σε πλάνη παίρνοντας ψευδής και λαθεμένες γνώσεις ως αληθής με επακόλουθο την ψυχική διαταραχή (κάτι που είδα σε κάποιον που ασχολιόταν όχι με α.π. αλλά με υπνωτισμό)
[QUOTE=Raistlin]Θα διαφωνήσω διότι πολλές φορές υπερεκτιμάμε τις δυνατότητές μας.
Ο υπερβολικός τρόμος όμως μπορεί να σου προκαλέσει καρδιακή προσβολή, ή και διανοητική διαταραχή.
Επανέρχομαι στις δύο παραπάνω παραθέσεις μου...
Δεν πιστεύω πως αυτός είναι λόγος να κάνει κάποιος αστρική προβολή από την στιγμή που μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του.
Διαφωνώ πλήρως με τις απόψεις σου. Είσαι σίγουρος ότι έχεις πραγμ/σει αστρικό ταξίδι?
Αλλο το αστρικό ταξίδι και άλλο η ύπνωση.Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει στο αστρικό ταξίδι είναι ο φόβος με τις φιγούρες που μπορείς να νιώσεις και τίποτα άλλο.Εχεις πολλά να δεις και να μάθεις αν καταφέρεις να κάνεις αστρικό ταξίδι στις ανώτερες σφαίρες
Φίλε eloxim69, όπως διευκρίνισα και πριν ότι είπα είναι προσωπική μου άποψη με βάση τις εμπειρίες μου καθώς και άλλων ατόμων που μου τις εμπιστεύθηκαν, και δεν προσπαθώ να τις επιβάλω σε κανέναν. Είχα κάποιες εμπειρίες α.π. που όμως δεν είμαι 100% σίγουρος για το αν ήταν πραγματικές επειδή τις κατάφερα μέσω συνειδητού ονειρέματος (κάτι που θεωρώ πάρα πολύ ωραίο να καταφέρει κανείς).
Όλοι μιλάνε για γνώση που θα αποκτήσει κάποιος με την τάδε τεχνική ή με την άλλη. Ποτέ όμως δεν άκουσα κάποιον να λέει, έμαθα αυτό κι εκείνο παρά μόνο θεωρίες. Η γνώση αποκτάται και με άλλους τρόπους πιο φυσικούς. Πέρα από αυτό επιμένω στην περίπτωση πλάνης που μπορεί να πέσει εύκολα κάποιος είτε γιατί υπερεκτιμάμε τις δυνατότητές μας, είτε γιατί τυφλωνόμαστε από κάτι που θέλουμε πάρα πολύ χωρίς να δίνουμε βάση σε άλλα πράγματα με αποτέλεσμα μπορεί κάποιος να μας κοροϊδέψει (μιλώντας και στην καθημερινή ζωή)
Την ύπνωση την ανέφερα ως παράδειγμα μιας και όλοι την θεωρούν και <επιστημονικά> ακίνδυνη.
Παιδιά, μιας και φαίνεται ότι το έχετε ψάξει αρκετά το θέμα και αφού όλοι σας εξασκείτε αστρική προβολή, μπορείτε να μου απαντήσετε σε κάποια ερωτήματα; Καταρχήν, κατά τη διάρκεια της αστρικής προβολής έχετε πλήρη πνευματική διαύγεια ή βρίσκεστε σε μια (ημι)ονειρική κατάσταση; Επιπλέον, αισθάνεστε πλήρως αποκολλημένοι από το υλικό σας σώμα ή κατά κάποιο τρόπο αστρικό/αιθερικό και υλικό σώμα επικοινωνούν;
Είναι δύο απορίες που θέλω εδώ και καιρό να ρωτήσω και από περιέργεια και λόγω του ότι πριν από λίγο καιρό είχα μια παράξενη και ανεπανάληπτη (για εμένα) εμπειρία όταν κοιμόμουν και προσπαθώ να καταλάβω τί ήταν.
Ευχαριστώ!
Αγαπητέ Anduril, από την στιγμή που θα κάνεις συνειδητό ονείρεμα ως μέθοδο αστρικής προβολής κοιμάσαι αλλά το γνωρίζεις, δηλαδή ξέρεις ότι κοιμάσαι και ότι βλέπεις όνειρο. Έχεις επίγνωση το τι συμβαίνει, για να το εξηγήσω πιο καλά, το σώμα κοιμάται αλλά η συνείδησή σου είναι σε εγρήγορση, σαν να είσαι ξύπνιος.
Το πρόβλημα όμως είναι ότι όταν πραγματοποιείς συνειδητό ονείρεμα έχεις την δυνατότατα να κάνεις ΟΤΙ ακριβώς θέλεις, έχεις πλήρη έλεγχο του ονείρου και δημιουργείς, καταστρέφεις, πετάς, σκέφτεσαι ότι θέλεις κάνεις, δημιουργείς δηλαδή <οφθαλμαπάτες> γι αυτό και επειδή σκέφτεσαι ότι θέλεις να κάνεις αστρική προβολή, απλά να αυθυποβάλεις τον εαυτό σου, δηλαδή να έχεις την ψευδαίσθηση ότι κάνεις α.π. μιας και γίνεται ότι θελήσεις.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον είπα ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην έκανα πραγματική α.π. (μάλων υπάρχει 1% πιθανότητα να ήταν α.π.)
Αν και για μένα πιο πολύ ενθουσιάστηκα με το συνειδητό ονείρεμα παρά με το αν έκανα α.π.
και υποτίθεται ότι το αστρικό σου σώμα ενώνεται με το υλικό μέσω μιας ασημένιας κλωστής στο μέτωπο που αν σπάσει τότε πεθαίνεις. Σπάει μεν δύσκολα, αλλά σπάει...(αν υπάρχει)
Άλλος μου είπε πως αν ενώ κάνεις α.π. κοιταχτείς σε καθρέφτη, τότε θα μοιάζεις ακριβώς όπως το υλικό σου σώμα με την διαφορά ότι στην θέση των ματιών θα υπάρχουν δύο μαύρα κενά. Και αυτό γιατί επειδή τα μάτια είναι ο <καθρέφτης της ψυχής) δεν μπορούν να αντιγραφούν όπως το υπόλοιπο σώμα...αν έχει κανείς παρατηρήσει κάτι τέτοιο ας το πει...εγώ πάντως δεν νομίζω πως θα είχα το θάρρος να το εξακριβώσω...:-)
Σε ευχαριστώ Raistlin! Έτσι όπως μου το περιγράφεις, συνειδητό ονείρεμα έχω πετύχει κι εγώ αρκετές φορές αλλά δεν είχε κάποια μεταφυσική χροιά (σε εμένα τουλάχιστον).
Θα ήθελα όμως να μου απαντούσε και κάποιος που έχει πετύχει αστρική προβολή και κυρίως στο ερώτημα ως προς την καθαρότητα της συνείδησης. Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, οι άνθρωποι που έχουν βιώσει επιθανάτιες εμπειρίες περιγράφουν τις εμπειρίες αυτές (εκτός του υλικού τους σώματος) ως κάτι πιο αληθινό κι από το αληθινό και το απτό της υλικής πραγματικότητας. Γίνεται το ίδιο και στην αστρική προβολή ή μήπως επειδή το υλικό σώμα είναι ακμαίο και ζωντανό κατά κάποιο τρόπο επικοινωνεί με το αιθερικό;
Ευχαριστώ!
Σε ευχαριστώ Raistlin! Έτσι όπως μου το περιγράφεις, συνειδητό ονείρεμα έχω πετύχει κι εγώ αρκετές φορές αλλά δεν είχε κάποια μεταφυσική χροιά (σε εμένα τουλάχιστον).
Ευχαριστώ!
Αγαπητή Anduril, είναι όπως το λες, το συνειδητό ονείρεμα δεν είναι κάτι το μεταφυσικό, απλός <ξυπνάει η συνείδησή σου και συνεχίζεις να είσαι στο όνειρο.
Όσο για την απορία σου, εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω να σου απαντήσω αν και πολλές φορές συμβαίνει το <πολύ> πραγματικό να είναι και αυταπάτη. Συγκεκριμένα ένα γνωστό μου άτομο λόγω μιας ασθένειας που είχε έπαιρνε ένα φάρμακο το οποίο είχε σαν παρενέργειες οφθαλμαπάτες και συνδυάζοντάς το με αϋπνία τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ αληθινές οφθαλμαπάτες. Συγκεκριμένα ένα παράδειγμα, συνομιλούσε το άτομο αυτό μόνο του ενώ ισχυριζόταν πως μπροστά του ήταν ένας <κύριος>. Όταν συνήλθε από την άσχημη αυτή κατάσταση είπε <ήταν τόσο αληθινό όπως σας βλέπω τώρα, αφού νόμιζα πως στην αρχή μου κάνατε πλάκα πως δεν μιλούσα με κανέναν αλλά μετά με το να μου το λένε όλοι, εκεί πείστηκα πως ήταν οφθαλμαπάτη αλλά και πάλι συνέχιζα να βλέπω ανύπαρκτα άτομα τόσο ζωντανά και συνομιλούσα μαζί τους...>
Πιστεύω πως πιο σωστό είναι πάντως να πούμε ότι όχι <είναι πιο αληθινά > αλλά ότι <η αντίληψή μας διευρύνεται τόσο ώστε να βλέπουμε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία> πράγμα όμως που δεν σημαίνει πως αναγκαστικά αυτό που ζούμε είναι αληθινό, όπως πχ σε περιπτώσεις με ναρκωτικές ουσίες που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα διαφορετικά.
Νομίζω ότι ρούφηξα όλες τις καταθέσεις από την αρχή αυτού του θέματος και μου δημιουργήθηκαν απορίες-ερωτήματα….
1) Υπάρχει περίπτωση σε α.π. να συναντήσετε άτομα τα οποία έχουν πεθάνει; Αν ναι , είχατε κάποια επικοινωνία;
2) Μετά από την εμπειρία σας πιστεύετε ότι καταλάβατε ποιο είναι το νόημα της ζωής…και τι ακριβός γίνετε όταν το «υλικό» σώμα πεθάνει;
3)υπάρχουν δαίμονες/άγγελοι;
4)αναζητήσατε ποτέ τον «δημιουργό» κατά την εμπειρία σας;
5)Οι περίεργες οντότητες….. τι ακριβώς είναι; Για ποιο λόγο μένουν σε αυτό το επιπέδο; …και γιατί σκοπό τους έχουν να φοβίζουν τον ταξιδιώτη;
6)Η σκληρή ασκητική ζωή των μοναχών έχει κάποια σύνδεση με την ανάπτυξη και προετοιμασία της ψωχής για αυτά τα επίπεδα ;
Δεν έχω καταφέρει ποτέ να έχω α.π. στη ζωή μου …. Και μου γεννιούνται αυτές οι απορίες που θα προσπαθούσα να της απαντήσω… σε περίπτωση που θα βίωνα μια J
Θα ήθελα πολύ να ακούσω ….από άτομα τα οποία έχουν α.π. πως πραγματικά άλλαξε η «οπτική» τους για τη ζωή……
Σήμερα κάνω το πρώτο μου Post J ….. ελπίζω να μη σας κούρασα με τις ερωτήσεις μου…..αλλα πιστεύω με τις απαντήσεις σας θα βοηθούσατε πολύ κοσμο J….
Knight_Of_Creation
27-03-09, 13:40
Αγαπητή Anduril, είναι όπως το λες, το συνειδητό ονείρεμα δεν είναι κάτι το μεταφυσικό, απλός <ξυπνάει η συνείδησή σου και συνεχίζεις να είσαι στο όνειρο.
Όσο για την απορία σου, εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω να σου απαντήσω αν και πολλές φορές συμβαίνει το <πολύ> πραγματικό να είναι και αυταπάτη. Συγκεκριμένα ένα γνωστό μου άτομο λόγω μιας ασθένειας που είχε έπαιρνε ένα φάρμακο το οποίο είχε σαν παρενέργειες οφθαλμαπάτες και συνδυάζοντάς το με αϋπνία τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ αληθινές οφθαλμαπάτες. Συγκεκριμένα ένα παράδειγμα, συνομιλούσε το άτομο αυτό μόνο του ενώ ισχυριζόταν πως μπροστά του ήταν ένας <κύριος>. Όταν συνήλθε από την άσχημη αυτή κατάσταση είπε <ήταν τόσο αληθινό όπως σας βλέπω τώρα, αφού νόμιζα πως στην αρχή μου κάνατε πλάκα πως δεν μιλούσα με κανέναν αλλά μετά με το να μου το λένε όλοι, εκεί πείστηκα πως ήταν οφθαλμαπάτη αλλά και πάλι συνέχιζα να βλέπω ανύπαρκτα άτομα τόσο ζωντανά και συνομιλούσα μαζί τους...>
Πιστεύω πως πιο σωστό είναι πάντως να πούμε ότι όχι <είναι πιο αληθινά > αλλά ότι <η αντίληψή μας διευρύνεται τόσο ώστε να βλέπουμε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία> πράγμα όμως που δεν σημαίνει πως αναγκαστικά αυτό που ζούμε είναι αληθινό, όπως πχ σε περιπτώσεις με ναρκωτικές ουσίες που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα διαφορετικά.
Και γιατί πολύ απλά τα φάρμακα που έπαιρνε ο φίλος σου σε συνδιασμό με την παρενέργεια τους ΚΑΙ την αυπνία που βίωνε να του "άνοιξαν" την όραση του βλέποντας αυτούς τους "κυρίους" ; Ενώ εσείς σαφώς δεν μπορούσατε να τους δείτε... Γιατι αμέσως ψευδαίσθηση ; Φυσικά παίζει τεράστιο ρόλο και τι είπε με αυτούς τους κυρίους . Είναι όπως μερικά Ναρκωτικά που ανοίγουν υπερβολικά τον εγκέφαλο και τις αισθήσεις με το "ζόρι". Είναι ψευδαισθήσεις η απλώς βλέπουν πράγματα απο αυτά που ο "Ρεαλισμός" δεν γίνεται να αντιληφθεί παρά μόνο να νιώσει ;
Η Ψυχή και το Πνεύμα εντός του σώματος κατοικούν... Και η ψυχή ειναι διάχυτη μέσα σε κάθε κύτταρο μας...Γιατι αφήνεται όλοι έξω το ποιο απλό ; Ορισμένες καταστάσεις η φάρμακα η ουσίες η οτιδήποτε να μπορεί να ξεκλειδώνει τις ανάλογες συχνότητες ; Φυσικά και διαφωνώ με τέτοιες μεθοδολογίες αλλά γιατί το αποκλείεται ; Εδώ η παράδοση λέει πως "κακά" πνεύματα μπορούν να τα διώξουν συγκεκριμένα πετρώματα η τα "κακά" όνειρα ονειροπαγίδες... Γιατί αφήνετε έξω την επίδραση της ύλης στην ψυχή και στο πνεύμα ;
Και γιατί πολύ απλά τα φάρμακα που έπαιρνε ο φίλος σου σε συνδιασμό με την παρενέργεια τους ΚΑΙ την αυπνία που βίωνε να του "άνοιξαν" την όραση του βλέποντας αυτούς τους "κυρίους" ; Ενώ εσείς σαφώς δεν μπορούσατε να τους δείτε... Γιατι αμέσως ψευδαίσθηση ; Φυσικά παίζει τεράστιο ρόλο και τι είπε με αυτούς τους κυρίους . Είναι όπως μερικά Ναρκωτικά που ανοίγουν υπερβολικά τον εγκέφαλο και τις αισθήσεις με το "ζόρι". Είναι ψευδαισθήσεις η απλώς βλέπουν πράγματα απο αυτά που ο "Ρεαλισμός" δεν γίνεται να αντιληφθεί παρά μόνο να νιώσει ;
Η Ψυχή και το Πνεύμα εντός του σώματος κατοικούν... Και η ψυχή ειναι διάχυτη μέσα σε κάθε κύτταρο μας...Γιατι αφήνεται όλοι έξω το ποιο απλό ; Ορισμένες καταστάσεις η φάρμακα η ουσίες η οτιδήποτε να μπορεί να ξεκλειδώνει τις ανάλογες συχνότητες ; Φυσικά και διαφωνώ με τέτοιες μεθοδολογίες αλλά γιατί το αποκλείεται ; Εδώ η παράδοση λέει πως "κακά" πνεύματα μπορούν να τα διώξουν συγκεκριμένα πετρώματα η τα "κακά" όνειρα ονειροπαγίδες... Γιατί αφήνετε έξω την επίδραση της ύλης στην ψυχή και στο πνεύμα ;
Φίλε Knight_Of_Creation δεν διαφωνώ στο ότι κάποιες ουσίες μπορεί να διευρύνουν την αντίληψη εξ άλλου αυτά τα βρίσκουμε και στην αρχαιότητα όπως πχ με την Πυθία. Αλλά πως μπορεί να το αποδείξει κάποιος? Δηλαδή το απλά να βλέπεις (ή να νομίζεις πως βλέπεις) δεν λέει κάτι, δεν μαθαίνεις κάτι που οι άλλοι πχ ξέρουν και δεν στο έχουν πει, ή κάποιο ατύχημα που πρόκειται να γίνει ή έγινε κλπ. Έχω ξαναμιλήσει στο παρελθόν για ένα πολύ κοντινό μου άτομο που είχε τέτοιες εμπειρίες (ήξερε για κάποια πράγματα πως θα γίνουν πριν αυτά γίνουν). επίσης είχα κι εγώ κάποιες. Αλλά δεδομένου του ότι κάποια φάρμακα προκαλούν παραισθήσεις, όπως και οι υπόηχοι μπορεί να είναι μερικές φορές υπεύθυνοι για αυτές, και η αϋπνία έχει τα ίδια μερικές φορές αποτελέσματα, δεν θεωρώ μια απλή οπτική επαφή ότι είναι αυτό το <κάτι άλλο>.Το συγκεκριμένο άτομο έμοιαζε σαν να παραληρούσε, νόμιζε ότι όλοι συνωμοτούσαν εναντίων του. Δεν ήταν μόνο ότι έβλεπε πράγματα που είτε δεν υπήρχαν είτε εμείς δεν μπορούσαμε να τα δούμε αλλά άκουγε ακόμα και όσους ήταν εκεί πραγματικά, να κάνουν συνωμοσίες εναντίων του ενώ όλοι κοιμόντουσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι είναι (και είμαι κι εγώ) συγγενείς αυτού του προσώπου και λόγω της θλιβερής κατάστασης δεν σχολιάστηκε καθόλου μέχρι να συνέλθει. Μετά τα λέγαμε και γελούσαμε μπροστά στον παθών κι ακόμα και αυτή το καλαμπούριζε μαζί μας!
Δεν λέω πως δεν γίνεται με κάποιες ουσίες να διευρυνθεί η αντίληψη μας αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Εξ άλλου ο μεθυσμένος που στο παράθυρο βλέπει τις σταγόνες τις βροχής σαν μύγες δεν σημαίνει ότι δεν πλανάται και ότι βλέπει κάτι παραπάνω...
Η αλήθεια είναι ότι πολλά φάρμακα προκαλούν παραισθήσεις αλλά βέβαια όταν μιλάμε για βαριά φάρμακα, όχι ό,τι κι ό,τι. Ακόμη και ο υψηλός πυρετός προκαλεί παραισθήσεις. Δεν τον αμφισβητώ τον Raistlin, απλώς θεωρώ ότι οι επιθανάτιες εμπειρίες είναι ένα 100% αληθινό φαινόμενο καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για περιστατικά τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την χρήση παραισθησιογόνων ουσιών (το έχω ψάξει νύχτες ολόκληρες βλέποντας βίντεο και διαβάζοντας μαρτυρίες). Ε και βέβαια, τί λογής λάτρεις του μεταφυσικού είμαστε αν αμφισβητούμε το άγιο δισκοπότηρο της μεταφυσικής, που ξεπερνά θρησκευτικές πεποιθήσεις (μιλώντας πάντα για τις επιθανάτιες εμπειρίες).
Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα μας...αλήθεια, θα μου απαντήσει κανείς; Τόσοι έχετε κάνει α.π. εδώ μέσα βρε παιδιά! :P Help!! (Ανυπόμονη γαρ...)
Νομίζω ότι ρούφηξα όλες τις καταθέσεις από την αρχή αυτού του θέματος και μου δημιουργήθηκαν απορίες-ερωτήματα….
1) Υπάρχει περίπτωση σε α.π. να συναντήσετε άτομα τα οποία έχουν πεθάνει; Αν ναι , είχατε κάποια επικοινωνία;
2) Μετά από την εμπειρία σας πιστεύετε ότι καταλάβατε ποιο είναι το νόημα της ζωής…και τι ακριβός γίνετε όταν το «υλικό» σώμα πεθάνει;
3)υπάρχουν δαίμονες/άγγελοι;
4)αναζητήσατε ποτέ τον «δημιουργό» κατά την εμπειρία σας;
5)Οι περίεργες οντότητες….. τι ακριβώς είναι; Για ποιο λόγο μένουν σε αυτό το επιπέδο; …και γιατί σκοπό τους έχουν να φοβίζουν τον ταξιδιώτη;
6)Η σκληρή ασκητική ζωή των μοναχών έχει κάποια σύνδεση με την ανάπτυξη και προετοιμασία της ψωχής για αυτά τα επίπεδα ;
Δεν έχω καταφέρει ποτέ να έχω α.π. στη ζωή μου …. Και μου γεννιούνται αυτές οι απορίες που θα προσπαθούσα να της απαντήσω… σε περίπτωση που θα βίωνα μια J
Θα ήθελα πολύ να ακούσω ….από άτομα τα οποία έχουν α.π. πως πραγματικά άλλαξε η «οπτική» τους για τη ζωή……
Σήμερα κάνω το πρώτο μου Post J ….. ελπίζω να μη σας κούρασα με τις ερωτήσεις μου…..αλλα πιστεύω με τις απαντήσεις σας θα βοηθούσατε πολύ κοσμο J….
Καλώς ήλθες φίλε DTomGR θα σου απαντήσω με τις προσωπικές μου απόψεις πάνω στο θέμα οπότε δεν σημαίνει πως έχω σίγουρα δίκιο
1)υπάρχει, αλλά μπορεί να πέσεις και σε πλάνη δλδ να είναι άλλες οντότητες με την μορφή των οικείων σου και να σε κοροϊδέψουν ή στεναχωρήσουν.
2)όχι, συγκεκριμένα πιστεύω ότι το νόημα της ζωής διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Επίσης μπορεί απλά να ονειρεύτηκες
3)ναι...
4)όχι, με τον πύργο της Βαβέλ ξέρεις τι έγινε... ;-) τον δημιουργό τον βρίσκεις και κάνει αισθητή την παρουσία του και με άλλους τρόπους
5)δαίμονες. Άσε που μπορεί να είναι υλοποιημένες σκέψεις του υποσυνειδήτου και αφού ένα μέρος μας φοβάται να συνεχίσει οι σκέψεις και η αμφιβολία εμφανίζονται με αυτόν τον τρόπο. Ή μπορεί να θέλουν να σε δελεάσουν ποιο πολύ με το <απαγορευμένο> και απλά να σε εμποδίζουν, για να ασχοληθείς περισσότερο εξ αιτίας τις ματαιοδοξίας, περιφάνειας και περιέργειας και να σε ρίξουν στην παγίδα τους.
6) ναι αλλά οι μοναχοί (χριστιανοί) όταν ετοιμαστούν σωματικά και πνευματικά για κάτι τέτοιο στο τέλος δεν χρειάζεται να το κάνουν γιατί τις απαντήσεις που θέλουν τις παίρνουν με άλλον τρόπο
Λέω και πάλι πως αυτές είναι οι προσωπικές μου απ όψεις και μπορεί να είναι και λάθος...
Η αλήθεια είναι ότι πολλά φάρμακα προκαλούν παραισθήσεις αλλά βέβαια όταν μιλάμε για βαριά φάρμακα, όχι ό,τι κι ό,τι. Ακόμη και ο υψηλός πυρετός προκαλεί παραισθήσεις. Δεν τον αμφισβητώ τον Raistlin, απλώς θεωρώ ότι οι επιθανάτιες εμπειρίες είναι ένα 100% αληθινό φαινόμενο καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για περιστατικά τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την χρήση παραισθησιογόνων ουσιών (το έχω ψάξει νύχτες ολόκληρες βλέποντας βίντεο και διαβάζοντας μαρτυρίες). Ε και βέβαια, τί λογής λάτρεις του μεταφυσικού είμαστε αν αμφισβητούμε το άγιο δισκοπότηρο της μεταφυσικής, που ξεπερνά θρησκευτικές πεποιθήσεις (μιλώντας πάντα για τις επιθανάτιες εμπειρίες).
Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα μας...αλήθεια, θα μου απαντήσει κανείς; Τόσοι έχετε κάνει α.π. εδώ μέσα βρε παιδιά! :P Help!! (Ανυπόμονη γαρ...)
Βασικά τις επιθανάτιες εμπειρίες δεν τις αμφισβητώ, τις θεωρώ πραγματικές και μια που το ανέφερες θα αναφέρω μια off topic εμπειρία (και ζητώ συγνώμη που βγαίνω εκτός θέματος αλλά είναι ενδιαφέρουσα, θλιβερή και παράλληλα ανατριχιαστική) που μου διηγήθηκε ένας γνωστός μου.
Η αδελφή αυτού του ατόμου έχει πεθάνει εδώ και μερικά χρόνια. Λίγο πριν <φύγει> και ενώ ήταν στο νοσοκομείο, κάποια στιγμή μπήκε ο αδελφός της στον θάλαμο να την δει και αυτή του λέει <ήρθες να με πάρεις...?> <Ναι κοπέλα μου θα γίνεις καλά και θα φύγουμε από εδώ, δεν θέλεις?> <...δεν θέλω αλλά αφού πρέπει...> Και μετά από μερικά λεπτά <έφυγε>...
Το ποιον έβλεπε είναι φανερό...
5)Οι περίεργες οντότητες….. τι ακριβώς είναι; Για ποιο λόγο μένουν σε αυτό το επιπέδο; …και γιατί σκοπό τους έχουν να φοβίζουν τον ταξιδιώτη;
5)δαίμονες. Άσε που μπορεί να είναι υλοποιημένες σκέψεις του υποσυνειδήτου και αφού ένα μέρος μας φοβάται να συνεχίσει οι σκέψεις και η αμφιβολία εμφανίζονται με αυτόν τον τρόπο. Ή μπορεί να θέλουν να σε δελεάσουν ποιο πολύ με το <απαγορευμένο> και απλά να σε εμποδίζουν, για να ασχοληθείς περισσότερο εξ αιτίας τις ματαιοδοξίας, περιφάνειας και περιέργειας και να σε ρίξουν στην παγίδα τους.
εγώ τώρα που τα σκέφτομαι πιο καθαρά ρε παιδια δε ξέρω...
Για ποιο λόγο να σε εμποδίσουν?
Γιατί να σε αποτρέψουν?υπάρχει στο αστρικό πεδίο κανένας χαμένος θυσαυρός που δε πρέπει να βρούμε?
Για το θέμα απορρόφησης ενέργειας δεν έχω ιδέα οπότε δε μιλάω.
Εγώ πιστεύω πως το να μπαίνεις στο αστρικό πεδίο είναι σαν να μπαίνεις σε ένα δωμάτιο με δεκάδες αγνώστους με διαφορετικό "χαρακτήρα" ο καθένας,
και θα σε πλησιάσουν αναλογα με τις ορέξεις τους είτε για καλό σκοπό είτε για κακό.
ακόμα απλά για να σε επεξεργαστούν.
Δεν τις συγκρίνω φυσικά με τους ανθρώπους...απλά όταν μας αντικρίζουν δεν νομίζω να γνωρίζουν από που τραβάει η σκούφια μας, ούτε ότι στήνουν καραούλι για αστρικούς ταξιδιώτες.
Γι'αυτούς ή θα είμαστε απειλή (ξαφνικά βρεθήκαμε στο χώρο τους μη ξεχνιόμαστε) ή κάτι φιλικό ή τέλος κάτι άγνωστο που χρειάζεται επεξεργασία.
Τώρα δαίμονες η μη...wellcome :D
Νομίζω ότι δεν έχει οριστεί, με σχετική έστω ακρίβεια, τι εννοούμε όταν λέμε αστρικό ταξίδι.
Οπότε η συζήτηση δυσκολεύει, γιατί εννοούμε κάπως διαφορετικά πράγματα, αναφερόμενοι σε αυτό.
Εδώ δεν είμαστε καλά καλά συνειδητοί στο ξύπνιο μας, θα είμαστε κοιμισμένοι?
Ένα από τα προβλήματα στον εσωτερισμό, είναι ότι κάποιος που ξυπνάει μια στάλα, εύκολα ξανακοιμάται και ονειρεύεται ότι είναι ξύπνιος. (Ουσπένσκι, τέταρτος δρόμος)
από την στιγμή που θα κάνεις συνειδητό ονείρεμα ως μέθοδο αστρικής προβολής κοιμάσαι αλλά το γνωρίζεις, δηλαδή ξέρεις ότι κοιμάσαι και ότι βλέπεις όνειρο. Έχεις επίγνωση το τι συμβαίνει, για να το εξηγήσω πιο καλά, το σώμα κοιμάται αλλά η συνείδησή σου είναι σε εγρήγορση, σαν να είσαι ξύπνιος.
Αναρωτιέμαι αν μπορεί κανείς να ξέρει ότι «ονειρεύεται συνειδητά» και όχι ότι ονειρεύεται ότι είναι συνειδητός? Μάλλον δεν μπορεί.
Είναι σχετικά εύκολο, είναι να προγραμματίσουμε τα όνειρά μας. Απλή νοητή άσκηση, βατή για τους περισσότερους ανθρώπους. (Υπάρχουν μερικές προϋποθέσεις, όπως το ελαφρύ στομάχι, αλλά τίποτα το εξεζητημένο.) Έτσι «βλέπουμε» πάνω κάτω αυτό που θέλουμε.
Αν κάποιος να σκοπεύει «να είναι συνειδητός και ονειρεύεται», ουσιαστικά προγραμματίζει να ονειρεύεται ότι είναι συνειδητός! Είναι αναμενόμενο να το πετύχει αρκετές φορές.
Ας δούμε μια άλλη περίπτωση. Στο βαθύ επίπεδο Άλφα, δηλαδή όταν ο εγκέφαλός βρίσκεται μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, είναι δυνατό να έχουμε συνείδηση, αλλά ο ύπνος απέχει ελάχιστα.
Είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε το σημείο που τελειώνει ο ύπνος και αρχίζει η σχετική εγρήγορση.
Αν καταφέρουμε να σταθεροποιήσουμε την εγκεφαλική μας συχνότητα στο βαθύ επίπεδο Άλφα, κοντά στα 7 hz, διατηρώντας την συνείδησή μας, χωρίς να γλυστρίσουμε στον ύπνο, έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για το αστρικό ταξίδι.
(Υποθέτοντας βέβαια ότι υπάρχει «αστρικό ταξίδι» και ότι οι σχετικές εμπειρίες δεν έχουν άλλη εξήγηση...)
~*WiLdChILD*~
20-04-09, 13:30
Υπάρχει περίπτωση αστρικής προβολής στον φυσικό κόσμο??
Και επίσης εκτός του φόβου ποιοι άλλοι λόγοι υπάρχουν για να επιστρέψει στο σώμα του κανείς δίχως να το θέλει?? :confused:
Really important to know...Διαφωτίστε με Plz
Υπάρχει περίπτωση αστρικής προβολής στον φυσικό κόσμο??
εμ...τι εννοείς ακριβώς?
να κάνεις δλδ α.π και το αστρικό σου σώμα να αιωρείται στον...κόσμο μας?
λίγο δύσκολο να πάρεις απάντηση σίγουρη απο αυτό που ρωτάς.
και δεν νομίζω να υφίσταται
Και επίσης εκτός του φόβου ποιοι άλλοι λόγοι υπάρχουν για να επιστρέψει στο σώμα του κανείς δίχως να το θέλει?? :confused:
δίχως να το θέλει εκτός του φόβου μπορώ να σκεφτώ τους εξωτερικούς θορύβους, να σου αποσπάσει δλδ την προσοχή κάτι και να επανέλθεις στον φυσικό κόσμο ή να ήρθε απλα η ώρα να ξυπνήσεις σε περίπτωση ακούσιας α.π.
Ρωτάς για κάποιο συγκεκριμένο λόγο?
~*WiLdChILD*~
20-04-09, 21:33
δίχως να το θέλει εκτός του φόβου μπορώ να σκεφτώ τους εξωτερικούς θορύβους, να σου αποσπάσει δλδ την προσοχή κάτι και να επανέλθεις στον φυσικό κόσμο ή να ήρθε απλα η ώρα να ξυπνήσεις σε περίπτωση ακούσιας α.π.
Ρωτάς για κάποιο συγκεκριμένο λόγο?
Ναι είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι πολύ παράξενο..δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες ακόμη.Χμμ..όχι δεν έχει να κάνει με το ότι ήρθε η ώρα να ξυπνήσω,διότι καν δεν κοιμόμουν πριν μου γίνει...αυτό που με παραξένεψε είναι ότι είναι η πρώτη φορά που όλα γύρω μου ήταν όπως στην πραγματικότητα,σταθερά....μέχρι που όταν επέστρεφα πίσω άθελα μου είδα τον εαυτό μου ξαπλωμένο ακριβώς όπως ήμουν πριν μου συμβεί.....ούτε καν ήθελα να το προκαλέσω..Απλώς καθόμουν σκεπτική. :confused:
Εδώ δεν είμαστε καλά καλά συνειδητοί στο ξύπνιο μας, θα είμαστε κοιμισμένοι?
Ένα από τα προβλήματα στον εσωτερισμό, είναι ότι κάποιος που ξυπνάει μια στάλα, εύκολα ξανακοιμάται και ονειρεύεται ότι είναι ξύπνιος. (Ουσπένσκι, τέταρτος δρόμος)
Αναρωτιέμαι αν μπορεί κανείς να ξέρει ότι «ονειρεύεται συνειδητά» και όχι ότι ονειρεύεται ότι είναι συνειδητός? Μάλλον δεν μπορεί.
Είναι σχετικά εύκολο, είναι να προγραμματίσουμε τα όνειρά μας. Απλή νοητή άσκηση, βατή για τους περισσότερους ανθρώπους. (Υπάρχουν μερικές προϋποθέσεις, όπως το ελαφρύ στομάχι, αλλά τίποτα το εξεζητημένο.) Έτσι «βλέπουμε» πάνω κάτω αυτό που θέλουμε.
Αν κάποιος να σκοπεύει «να είναι συνειδητός και ονειρεύεται», ουσιαστικά προγραμματίζει να ονειρεύεται ότι είναι συνειδητός! Είναι αναμενόμενο να το πετύχει αρκετές φορές.
Ας δούμε μια άλλη περίπτωση. Στο βαθύ επίπεδο Άλφα, δηλαδή όταν ο εγκέφαλός βρίσκεται μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, είναι δυνατό να έχουμε συνείδηση, αλλά ο ύπνος απέχει ελάχιστα.
Είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε το σημείο που τελειώνει ο ύπνος και αρχίζει η σχετική εγρήγορση.
Αν καταφέρουμε να σταθεροποιήσουμε την εγκεφαλική μας συχνότητα στο βαθύ επίπεδο Άλφα, κοντά στα 7 hz, διατηρώντας την συνείδησή μας, χωρίς να γλυστρίσουμε στον ύπνο, έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για το αστρικό ταξίδι.
(Υποθέτοντας βέβαια ότι υπάρχει «αστρικό ταξίδι» και ότι οι σχετικές εμπειρίες δεν έχουν άλλη εξήγηση...)
Θα ήθελα να ρωτήσω αν όλα αυτά έχουν άμεση σχέση με το λεγόμενο Φωτεινό ονείρεμα;
Aν ναι , θα σε παρακαλούσα να δώσεις περισσότερες πληροφορίες...
~*WiLdChILD*~
04-05-09, 22:57
Θα ήθελα να ρωτήσω αν όλα αυτά έχουν άμεση σχέση με το λεγόμενο Φωτεινό ονείρεμα;
Aν ναι , θα σε παρακαλούσα να δώσεις περισσότερς πληροφορίες...
Ναι όντως το φωτεινό είναι το συνειδητό ονείρεμα.Γράψε στο Google ''lucid dreaming'' και θα βρεις αρκετές πληροφορίες ;)
Ναι όντως το φωτεινό είναι το συνειδητό ονείρεμα.Γράψε στο Google ''lucid dreaming'' και θα βρεις αρκετές πληροφορίες ;)
Ευχαριστώ να είσαι καλά
Να σου πω μια αλήθεια ... Αυτό για πρώτη φορά μου συνέβει το φθινόπωρο του 2004 χωρίς να το ξέρω, βλέπεις άλλο πράγμα να ξέρεις το μονοπάτι κι άλλο να βαδίζεις μέσα σ' αυτό...
~*WiLdChILD*~
04-05-09, 23:07
Να σου πω μια αλήθεια ... Αυτό για πρώτη φορά μου συνέβει το φθινόπωρο του 2004 χωρίς να το ξέρω, βλέπεις άλλο πράγμα να ξέρεις το μονοπάτι κι άλλο να βαδίζεις μέσα σ' αυτό...
χμμ τι ακριβώς εννοείς?Το να συνειδητοποιηθείς στο όνειρό σου?
χμμ τι ακριβώς εννοείς?Το να συνειδητοποιηθείς στο όνειρό σου?
Κατά κάποιο τρόπο πίστευα ότι είχα σηκωθεί κανονικά από το κρεβάτι ενω κοιμόμουν και επέστρεψα αφού είδα αυτό που επιθυμούσα...Όμως μετά από έρευνα καταλαβα πως δεν ήταν καθόλου έτσι...
~*WiLdChILD*~
05-05-09, 00:13
Κατά κάποιο τρόπο πίστευα ότι είχα σηκωθεί κανονικά από το κρεβάτι ενω κοιμόμουν και επέστρεψα αφού είδα αυτό που επιθυμούσα...Όμως μετά από έρευνα καταλαβα πως δεν ήταν καθόλου έτσι...
ναι σε καταλαβαίνω....τι πίστευες δλδ ότι ''υπνοβατούσες'' να πω?
ναι σε καταλαβαίνω....τι πίστευες δλδ ότι ''υπνοβατούσες'' να πω?
Όχι δεν υπνοβάτησα, έκανα Φωτεινό ονείρεμα χωρίς να έχω καμία γνώση πάνω στο θέμα αυτό. Διότι είχα ισχυρή θέληση να αντρίσω το μεγάκοσμο και παράλληλα έκανα επίκληση συγκεκριμένων στίχων που αφορούσαν τις ΠΛΕΙΑΔΕΣ...
παράλληλα έκανα επίκληση συγκεκριμένων στίχων που αφορούσαν τις ΠΛΕΙΑΔΕΣ...
Φίλε Ελισαίε, νόμιζα ότι χρειάζονταν σκληρή δουλειά, συγκεκριμένες τεχνικές και διαλογισμός για να πετύχει κάποιος συνειδητό ονείρεμα, εκτός αν του συμβεί αυθόρμητα κάτω από ορισμένες προυποθέσεις. Μόνο με επίκληση πώς μπορεί να γίνει αυτό; Από που διάβασες αυτούς τους στίχους;
~*WiLdChILD*~
09-05-09, 12:21
Φίλε Ελισαίε, νόμιζα ότι χρειάζονταν σκληρή δουλειά, συγκεκριμένες τεχνικές και διαλογισμός για να πετύχει κάποιος συνειδητό ονείρεμα, εκτός αν του συμβεί αυθόρμητα κάτω από ορισμένες προυποθέσεις. Μόνο με επίκληση πώς μπορεί να γίνει αυτό; Από που διάβασες αυτούς τους στίχους;
Mάλλον εννοείς αστρική προβολή...
Mάλλον εννοείς αστρική προβολή...
Φίλε/η WiLdChILD, το συνειδητό ή φωτεινό ονείρεμα είναι ένα βήμα πριν την αστρική προβολή. Από την πολύ σύντομη περιγαφή του φίλου Ελισαίου
Κατά κάποιο τρόπο πίστευα ότι είχα σηκωθεί κανονικά από το κρεβάτι ενω κοιμόμουν και επέστρεψα αφού είδα αυτό που επιθυμούσα...Όμως μετά από έρευνα καταλαβα πως δεν ήταν καθόλου έτσι...
μάλλον πρόκειται περισσότερο για φωτεινό ονείρεμα. Αν ήταν αστρική προβολή δεν θα είχε φτιάξει μέσα στο όνειρό του μια πραγματικότητα όπως την ήθελε αυτός, αλλά θα μπορούσε να δει πράγματα και γεγονότα όπως πραγματικά είναι.
~*WiLdChILD*~
09-05-09, 19:16
Φίλε/η WiLdChILD, το συνειδητό ή φωτεινό ονείρεμα είναι ένα βήμα πριν την αστρική προβολή. Από την πολύ σύντομη περιγαφή του φίλου Ελισαίου
Αλήθεια?χμμ...μπορείς σε παρακαλώ να μ εξηγήσεις τον τρόπο μετάβασης από ένα συνειδητό ονείρεμα σε αστρικη προβολή?
Καλησπέρα.
Φαίνεται ότι υπάρχει ένα μπέρδεμα σε σχέση με τους ορισμούς.
Άστρικό ταξίδι κάνουμε κάθε φορά που πέφτουμε για ύπνο. Απλώς τις περισσότερες φορές δεν το καταλαβαίνουμε γιατί χάνουμε την συγκέντρωση μας και μπαίνουμε σε κάποιο όνειρο. Αν συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε σε όνειρο τότε αυτόματα το όνειρο γίνεται lucid. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουμε ότι
τα πράγματα που βλέπουμε μπορεί να υπάρχουν πράγματι στο άστρικο ή
να είναι κατασκεύασμα του νου μας. Στο lucid όνειρο, έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε πράγματα με μια μόνο σκέψη, να πετάμε κ.α. Το θέμα όμως είναι πως ότι και αν κάνουμε εκεί δεν υπάρχει πράγματι στο άστρικο αλλά μόνο στο κεφάλι μας. Μόνο αν σταματήσουμε να προβάλουμε θα βγούμε συνειδητά στο άστρικο.
Tα παραπάνω βέβαια δεν είναι παρά προσωπικές απόψεις. Αληθινή γνώση
σημαίνει προσωπική εμπειρία.
~*WiLdChILD*~
13-05-09, 16:32
Καλησπέρα.
Φαίνεται ότι υπάρχει ένα μπέρδεμα σε σχέση με τους ορισμούς.
Άστρικό ταξίδι κάνουμε κάθε φορά που πέφτουμε για ύπνο. Απλώς τις περισσότερες φορές δεν το καταλαβαίνουμε γιατί χάνουμε την συγκέντρωση μας και μπαίνουμε σε κάποιο όνειρο. Αν συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε σε όνειρο τότε αυτόματα το όνειρο γίνεται lucid. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουμε ότι
τα πράγματα που βλέπουμε μπορεί να υπάρχουν πράγματι στο άστρικο ή
να είναι κατασκεύασμα του νου μας. Στο lucid όνειρο, έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε πράγματα με μια μόνο σκέψη, να πετάμε κ.α. Το θέμα όμως είναι πως ότι και αν κάνουμε εκεί δεν υπάρχει πράγματι στο άστρικο αλλά μόνο στο κεφάλι μας. Μόνο αν σταματήσουμε να προβάλουμε θα βγούμε συνειδητά στο άστρικο.
Tα παραπάνω βέβαια δεν είναι παρά προσωπικές απόψεις. Αληθινή γνώση
σημαίνει προσωπική εμπειρία.
χμμ δηλαδη κατά τη γνώμη σου,εαν συνειδητοποιήσουμε ότι ονειρευόμαστε,και σταματήσουμε να δημιουργούμε με τη φαντασία μας καταστάσεις,τότε θα βγούμε στον αστρικό κόσμο?.....εκτός αν σε παρερμήνευσα...
Ναι αυτό εννοώ. Τουλάχιστον έτσι δουλεύει
σε εμένα...
Τι στόχο έχετε (αν επιτρέπεται) για όταν βγείτε;
Να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου: εμπειρίες που μοιάζουν με αστρικά ταξίδια είχα τουλάχιστον 10 φορές στη ζωή μου, πάντοτε σε περιπτώσεις που είχα ξαπλώσει να κοιμηθώ και συνέβαιναν όταν έφτανα σε κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είχαν τα εξής χαρακτηριστικά:
- έντονους κραδασμούς τη στιγμή που "έβγαινα"
- συχνά έναν θόρυβο σαν "βόμβο"
- κάτι σαν ανεξέλεγκτο "στροβίλισμα", ζαλάδα, σύγχιση
- μόνο μία ή δύο φορές κατάφερα να δω το σώμα μου, τη μία από αυτές "θολά".
- αδυναμία ελέγχου του πού πήγαινα (μόνο μία φορά αισθάνθηκα να κινούμαι στην γειτονιά μου, τις άλλες πήγαινα "προς τα πάνω" ή αισθανόμουν να "κινούμαι" σε μέρη που δεν μπορούσα ν' αναγνωρίσω και που δεν έβλεπα "ξεκάθαρα".
- βίαιη επιστροφή στο σώμα με τράνταγμα και "τρόμο".
Τι λέτε, σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?
Ναι, αυτά που περιγραφείς είναι τα τυπικά συμπτώματα!
~*WiLdChILD*~
27-05-09, 14:02
Να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου: εμπειρίες που μοιάζουν με αστρικά ταξίδια είχα τουλάχιστον 10 φορές στη ζωή μου, πάντοτε σε περιπτώσεις που είχα ξαπλώσει να κοιμηθώ και συνέβαιναν όταν έφτανα σε κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είχαν τα εξής χαρακτηριστικά:
- έντονους κραδασμούς τη στιγμή που "έβγαινα"
- συχνά έναν θόρυβο σαν "βόμβο"
- κάτι σαν ανεξέλεγκτο "στροβίλισμα", ζαλάδα, σύγχιση
- μόνο μία ή δύο φορές κατάφερα να δω το σώμα μου, τη μία από αυτές "θολά".
- αδυναμία ελέγχου του πού πήγαινα (μόνο μία φορά αισθάνθηκα να κινούμαι στην γειτονιά μου, τις άλλες πήγαινα "προς τα πάνω" ή αισθανόμουν να "κινούμαι" σε μέρη που δεν μπορούσα ν' αναγνωρίσω και που δεν έβλεπα "ξεκάθαρα".
- βίαιη επιστροφή στο σώμα με τράνταγμα και "τρόμο".
Τι λέτε, σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?
Πριν λιγο ηθελα να γράψω για κατι π μου συνέβη,και βλέπω πως οντως αυτά που αναφερεις τα ενιωσα....και το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η ζαλάδα και η ''θολουρα''....
Ηταν μια μερα που ενω ημουν ξυπνια,ξαπλωμένη ,προσπάθησα να βυθιστώ σε μια κατάσταση ''νιρβανας''..Να μην σκεφτομαι τιποτα.Είχα χαλαρώσει πληρως.Τότε αρχισα να αισθάνομαι παλι κραδασμους,σαν να με διαπερνα ''ρευμα''.Αυτο μου έχει συμβει πολλές φορες!Αλλα ήταν η μόνη φορα που κατόρθωσα και βγηκα απ τ σωμα μου!Το προβλημα ομως ειναι πως μαλλον βρισκομαι σε πολυ χαμηλο επιπεδο!Δηλαδη ολα ηταν πολύ θολα,και σκοτεινα....καθολου διαυγεια!....
Πως μπορουμε να ενισχυσουμε τη διαύγειά μας?Όποιος ξερει ας με διαφωτίσει plz!A κ οταν επεστρεψα πραγματικα ημουν πολύ εξουθενωμενη.....
Σχετικά με αυτό που ρωτάς, όσο περισσότερο συνειδητός (στη στιγμή, όχι χαμένος σε όνειρα και σκέψεις) είσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας, τόσο πιο καθαρές εμπειρίες θα έχεις.
~*WiLdChILD*~
27-05-09, 14:09
Σχετικά με αυτό που ρωτάς, όσο περισσότερο συνειδητός (στη στιγμή, όχι χαμένος σε όνειρα και σκέψεις) είσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας, τόσο πιο καθαρές εμπειρίες θα έχεις.
Α κατάλαβα.Σ ευχαριστώ πολυ!χαχαχαχ!Αν είναι δυνατόν.Ολη τη μέρα μ τ ενα ποδι σε εναν ανυπαρκτο κοσμο ειμαι :p Οκ διορθωνεται.....
Σήμερα πέτυχα ακόμα μια αστρική προβολή,κατά την οποία χωρίς να το θέλω βρέθηκα ξαπλωμένος στο σπίτι της γιαγιάς μου στο Ν.Ηλείας και συγκεκριμένα στο κρεβάτι που κοιμάμαι όταν πηγαίνω διακοπές!Από το ταβάνι ξεχώρισα που βρισκόμουν,αν και δεν τα έβλεπα ξεκάθαρα.Στην αρχή τρόμαξα!!!!Πάντως είμαι 99% σίγουρος ότι δεν ήταν όνειρο!!!!!!Αν ήταν όνειρο δεν θα έβγαινα από το σώμα μου το οποίο και το ένιωσα!!!!!!!!!Τρόμαξα λιγάκι πάντως!!!!!!!!!!
~*WiLdChILD*~
28-05-09, 12:33
Πω πω!naeb ειχες πραγματικα δικιο!Χθες προσπαθησα να ειμαι οσο το δυνατον ''στο εδω και στο τωρα'' και στο ονειρο μου ανετα απεκτησα συνειδητοτητα!Βοηθαει παντου τελικα!that's the key ;)
Μπράβο!:-)
Αλήθεια, πώς προσπάθησες να είσαι στο παρόν;
~*WiLdChILD*~
28-05-09, 18:39
Μπράβο!:-)
Αλήθεια, πώς προσπάθησες να είσαι στο παρόν;
xaxa καλη ερωτηση...Απλως καθε φορα που βυθιζομουν σε σκεψεις που δεν εχουν να κανουν με το ''παρον'' προσπαθουσα να ''επιστρεφω'' οσο το δυνατον γρηγοροτερα οταν το συνειδητοποιουσα :p .Ενα συγκεκριμενο μενταγιον μ βοηθαει.Αλλα αυτο ειναι προσωπικο κ ισως ψυχολογικο :p
Παντως δεν χρειαστηκε καν να κανω ελεγχο πραγματικοτητας στ ονειρο μ........
Παρακολουθώ το θέμα εδώ και πολύ καιρό και κάποια στιγμή κατέθεσα και τις δικές μου απορίες και προβληματισμούς που έχω πάνω στο συγκεκριμένο θέμα…
το τελευταίο διάστημα όμως… μόνο απαντήσεις δε δύνονται και έχει καταντήσει να είναι ένα θέμα… κατάθεσης «παραμυθιών» … ανεπιβεβαίωτων ιστοριών…
Δε νομίζω ότι πρόκειται για παιχνίδι η Α.Π. που ο καθένας προσπαθεί να το κάνει για αισθανθεί ότι πετάει σα πουλάκι … και να κάνει τις βόλτες του… για μένα αν είχα την ευκαιρία … να βιώσω κάτι τέτοιο.. θα φρόντιζα να απαντούσα στα εσωτερικά μου ζητήματα.. όπως … είμαστε μόνοι , αν όχι … ποιος είναι αυτός που βλέπω μπροστά μου…; Και γιατί τον βλέπω ;…υπάρχει κάτι ανώτερο; Ή δεν υπάρχει τίποτα; … γιατί αυτό που βλέπω όταν είμαι σε Α.Π. δεν το βλέπω και στον ξύπνιο μου….; γιατί ο παπούς και η γιαγιά μου δεν είναι εκεί να τους δω….η γιατί αν τους δω δε μου μιλάνε ; να μου πουν τι είναι αυτό που βιώνω….. γιατί γιατί πολλά γιατί …που δε βλέπω να προβληματίζουν σχεδόν κανέναν… απ’ όσους καταθέτουν ότι έχουν βιώσει μια τέτοια εμπειρία…. Ή υπάρχει φόβος….; ή … απλά είναι ένα παραμύθι …. ; ( εγώ θέλω να πιστεύω ότι η Α.Π. υφίσταται ) αλλά ποτέ δε θα έμπαινα στη διαδικασία .. να πλάσω ένα παραμύθι…έτσι απλά για να κεντρίσω το ενδιαφέρον του κόσμου… και εννοείτε ότι θα προσπαθούσα να ανοίξω τα μάτια όσων τα είχαν κλειστά και να καταθέσω …τις «άγνωστες» και «πρωτόγνωρες» μου εμπειρίες….
Ευχαριστώ
Φίλε DTomGR, συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λες.
Η αστρική προβολή ασφαλώς και δεν είναι παιχνίδι, είναι (σύμφωνα πάντα με τις δικές μου εμπειρίες) ένα παράθυρο προς τις ανώτερες διαστάσεις.
Για να μάθεις να κάνεις α.π. θα πρέπει όμως να ξεκινήσεις από κάπου, να πιάσεις ένα θέμα που σε κινητοποιεί, που θέλεις να μάθεις πέντε πράγματα για αυτό και να ασχοληθείς με αυτό σοβαρά.
Ο στόχος σου δίνει ώθηση για να κάνεις την προσπάθεια που απαιτείται έτσι ώστε να βγεις στο αστρικό αλλά ένας στόχος που κινητοποιεί εμένα μπορεί εσένα να σου φαίνεται λιγότερο ενδιαφέρον.
Υ.Γ. Τα ερωτήματα που θέτεις είναι πολύ ενδιαφέροντα. Έχεις την ευκαιρία να βιώσεις αστρικές εμπειρίες και με τον καιρό να πάρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις ;)
Φίλε DTomGR, συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λες.
Η αστρική προβολή ασφαλώς και δεν είναι παιχνίδι, είναι (σύμφωνα πάντα με τις δικές μου εμπειρίες) ένα παράθυρο προς τις ανώτερες διαστάσεις.
Για να μάθεις να κάνεις α.π. θα πρέπει όμως να ξεκινήσεις από κάπου, να πιάσεις ένα θέμα που σε κινητοποιεί, που θέλεις να μάθεις πέντε πράγματα για αυτό και να ασχοληθείς με αυτό σοβαρά.
Ο στόχος σου δίνει ώθηση για να κάνεις την προσπάθεια που απαιτείται έτσι ώστε να βγεις στο αστρικό αλλά ένας στόχος που κινητοποιεί εμένα μπορεί εσένα να σου φαίνεται λιγότερο ενδιαφέρον.
Υ.Γ. Τα ερωτήματα που θέτεις είναι πολύ ενδιαφέροντα. Έχεις την ευκαιρία να βιώσεις αστρικές εμπειρίες και με τον καιρό να πάρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις ;)
O λόγος για τον οποίο έκανα το προηγούμενο post ήταν γιατί έχουμε φτάσει πλεων στο σημείο... να διαβάζουμε παραμυθάκια..
και αναφέρομαι σε όλους όσους έχουν καταφέρει να κάνουν μια Α.Π. να μας δώσουν τα πραγματικά φώτα τους ....για αυτο και για αυτούς που συνάντησαν σε αυτό το ταξίδι....
και φυσικά περιμένω ...πλεόν απαντήσεις...
~*WiLdChILD*~
29-05-09, 14:36
ΤomGr δεν ειναι τοσο απλο οσο νομιζεις.Η μονη σιγουρη φορα π εχω κατορθωσει αστρικη προβολη ειναι 1,κ δν μπορω να την αμφισβητησω με τιποτα.Ειχα βγει απ το σωμα μ στον πραγματικο κοσμο.Παρ ολα αυτα επεστρεψα στο σωμα μου χωρις να προλαβω να ''λυσω'' καμια απορια μου...παρολο που δεν τρομαξα κτλ, επεστρεψα σαν μαγνητης σιγα σιγα στο σωμα μου λιγη ωρα αφου βγηκα.....Μαλλον ηταν μια συντομη εξωσωματικη εμπειρια στον αληθινο χρονο.
Τωρα οσον αφορα την αστρικη προβολη,σημερα μπερδευτηκα ακομη περισσοτερο...Τι σόι διασταση ειναι αυτη?Οπου ολα οσα σκεφτεσαι υλοποιουνται?Σημερα το πρωι κατορθωσα να κανω αρκετες φορες αστρικη προβολη,κανονικα χωρις να αποκτησω συνειδητοτητα απ το ονειρο μου,αλλα εξ αρχης......και παρολο που οταν βγηκα απ το σωμα μου το δωματιο ηταν απαραλλαχτο,εβλεπα απο κατω τον εαυτο μου να κοιμαται σε διαφορετικη σταση,απ οτι πριν βγω απ το σωμα μου,και μαλιστα καποια στιγμη ανοιξα και τα ματια μου..........εβλεπα επισης αντικειμενα στο σπιτι που κανονικα δεν θα πρεπε να ειναι.........Σιγουρα δεν ηταν οπως η εμπειρια η μια και μοναδικη π ανεφερα πριν......Τελικα ποσο αληθινο ειναι ολο αυτο???Εχω μπερδευτει!!!
Παντως σε σχεση με μια αλλη φορα ηταν λιγοτερο θολα!Ενα βημα τη φορα :p
Αν ημουν σε μια σταθερη και οχι ''μεταβλητη με τις σκεψεις μου'' διασταση,σιγουρα θα ελυνα πολλες υπαρξιακες και μη αποριες..........Οσες φορες ομως εχω βρεθει σ αυτη την παραξενη μεταβλητη διασταση και εχω επικαλεστει οντοτητες ανωτερες,ποτε δεν βρηκα ανταποκριση.
Α και αυτο που ελεγες για τα παραμυθακια που ταχα καποιοι διηγουνται,ειναι επειδη οντως τα ζουνε.....οτι και να ναι σ αυτη την διασταση κυριαρχει η δυναμη της φαντασιας.....θα πρεπει να εισαι σε πολυ υψηλο επιπεδο για να επικοινωνησεις με ανωτερα οντα,και να αποφυγεις καθε ''ανουσια'' προκληση του κατωτερου εαυτου σου,οπως για παραδειγμα ψευτικες σεξουαλικες εμπειριες και λοιπα με τα οποια ορισμενοι καταπιανονται και χανουν την ουσια.Ειναι δυσκολο να χαλιναγωγησεις τον εαυτο σου.Θελει ωριμη σκεψη και στοχο.
Καταρχήν να εκθέσω τις απόψεις μου κι όποιος νομίζει ότι αξίζουν τις πιστεύει :
Είναι άλλο πράγμα η Αστρική Προβολή - ΑΠρ και άλλο πράγμα ο Αστρικός Περίπατος - ΑΠε.
Αστρική Προβολή, είναι το να προβάλεις το αστρικό σου σώμα ή μέρος της αστρικής σου "ουσίας" σε κάποιο μέρος εκτός της Πνευματικής (ή Αστρικής) Ατμόσφαιράς σου. Και φυσικά το "Αστρικό Σώμα" είναι το Ενεργειακό σώμα μας και η ενέργειά μας είναι τα συναισθήματά μας. Έντονα συναισθήματα είναι έντονη ενέργεια ή ζωντανό Αστρικό σώμα (για αυτό και όταν υπάρχουν έντονα αρνητικά ή θετικά συναισθήματα, είναι πιθανότερα να δείτε αληθοφανή όνειρα, ζωντανούς εφιάλτες ή άλλο π.χ) Ζωντανό σώμα δε σημαίνει και νοήμον ή πειθαρχημένο. Για να γίνει νοήμον πρέπει να αναπτύξει κάποιος το "νοητικό του σώμα" και για να είναι πειθαρχημένο και άρα συνειδητό, πρέπει να αναπτύξεις την ατομικότητα σου. Την ατομικότητα σου την καλλιεργείς μαθαίνοντας να ορίζεις τον εαυτό σου χωρίς το σώμα σου. Την άυλη φύση μας.
Αστρικός περίπατος είναι η συνειδητή περιπλάνηση ή σκοπευμένη κίνηση σε πλάνα πάνω από το φυσικό. Συνήθως στα πρώτα 3 αστρικά πλάνα (κατά την ίδια αρχή με το σώμα μας, αστικό πλάνο είναι το ενεργειακό πλάνο του κόσμου μας και η ενέργειες του κόσμου μας πάνω από το φυσικό πλάνο, είναι "κάτι άλλο" σαν τα συναισθήματά μας.
Οι περισσότεροι που νομίζουν ότι κάνανε Αστρική προβολή, εννοούν ότι κάνανε Αστρικό περίπατο αλλά στη πραγματικότητα είδανε κάποιο ή κάποια αληθοφανή όνειρα.
Χαρακτηριστικό του αστρικού κόσμου είναι ότι αλληλεπιδρά το αστρικό σου με το κόσμο, κατά τον ίδιο τρόπο που αλληλεπιδρά το φυσικό σου σώμα με το φυσικό κόσμο.
Αρκετά σας κούρασα. Δεν απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένο αλλά σε όλους όσους τα διαβάζουν.
Ωστόσο.. κανένας δε ξέρει τα πάντα ή δεν είναι απόλυτα σωστός.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
~*WiLdChILD*~
29-05-09, 15:04
Αχ ρε Paul δεν σε πιανω και πολυ :p .Τελικα με ποιον τροπο μπορει κανεις να επικοινωνησει αποτελεσματικα με ανωτερα οντα?Εσυ τι προτεινεις?
ΤomGr δεν ειναι τοσο απλο οσο νομιζεις.Η μονη σιγουρη φορα π εχω κατορθωσει αστρικη προβολη ειναι 1,κ δν μπορω να την αμφισβητησω με τιποτα.Ειχα βγει απ το σωμα μ στον πραγματικο κοσμο.Παρ ολα αυτα επεστρεψα στο σωμα μου χωρις να προλαβω να ''λυσω'' καμια απορια μου...παρολο που δεν τρομαξα κτλ, επεστρεψα σαν μαγνητης σιγα σιγα στο σωμα μου λιγη ωρα αφου βγηκα.....Μαλλον ηταν μια συντομη εξωσωματικη εμπειρια στον αληθινο χρονο.
Τωρα οσον αφορα την αστρικη προβολη,σημερα μπερδευτηκα ακομη περισσοτερο...Τι σόι διασταση ειναι αυτη?Οπου ολα οσα σκεφτεσαι υλοποιουνται?Σημερα το πρωι κατορθωσα να κανω αρκετες φορες αστρικη προβολη,κανονικα χωρις να αποκτησω συνειδητοτητα απ το ονειρο μου,αλλα εξ αρχης......και παρολο που οταν βγηκα απ το σωμα μου το δωματιο ηταν απαραλλαχτο,εβλεπα απο κατω τον εαυτο μου να κοιμαται σε διαφορετικη σταση,απ οτι πριν βγω απ το σωμα μου,και μαλιστα καποια στιγμη ανοιξα και τα ματια μου..........εβλεπα επισης αντικειμενα στο σπιτι που κανονικα δεν θα πρεπε να ειναι.........Σιγουρα δεν ηταν οπως η εμπειρια η μια και μοναδικη π ανεφερα πριν......Τελικα ποσο αληθινο ειναι ολο αυτο???Εχω μπερδευτει!!!
Παντως σε σχεση με μια αλλη φορα ηταν λιγοτερο θολα!Ενα βημα τη φορα :p
Αν ημουν σε μια σταθερη και οχι ''μεταβλητη με τις σκεψεις μου'' διασταση,σιγουρα θα ελυνα πολλες υπαρξιακες και μη αποριες..........Οσες φορες ομως εχω βρεθει σ αυτη την παραξενη μεταβλητη διασταση και εχω επικαλεστει οντοτητες ανωτερες,ποτε δεν βρηκα ανταποκριση.
Α και αυτο που ελεγες για τα παραμυθακια που ταχα καποιοι διηγουνται,ειναι επειδη οντως τα ζουνε.....οτι και να ναι σ αυτη την διασταση κυριαρχει η δυναμη της φαντασιας.....θα πρεπει να εισαι σε πολυ υψηλο επιπεδο για να επικοινωνησεις με ανωτερα οντα,και να αποφυγεις καθε ''ανουσια'' προκληση του κατωτερου εαυτου σου,οπως για παραδειγμα ψευτικες σεξουαλικες εμπειριες και λοιπα με τα οποια ορισμενοι καταπιανονται και χανουν την ουσια.Ειναι δυσκολο να χαλιναγωγησεις τον εαυτο σου.Θελει ωριμη σκεψη και στοχο.
Από τη μια μεριά αναφέρεις ότι το να κάνεις μια Α.Π. είναι κάτι που θέλει χρόνο και δεν είναι εύκολο και από την άλλη μου αναφέρεις ότι σήμερα...το έκανες λες και ήταν παιχνίδι.... υποψιάζομαι ότι τελικά ....κάτι άλλο συμβαίνει και όχι πραγματικά αυτό που φαντάζεσαι....
και όπως συνεχίζετε να αποδεικνύετε ότι .... δεν υπάρχουν απαντήσεις για τα ερωτήματα που έθεσα προηγούμενος....
Καλό θα ήταν να μην καταθέτουμε την "φαντασία” μας ....γιατί η φαντασία και η παραίσθηση παράγεται πάρα πολύ εύκολα ......
~*WiLdChILD*~
29-05-09, 15:24
Από τη μια μεριά αναφέρεις ότι το να κάνεις μια Α.Π. είναι κάτι που θέλει χρόνο και δεν είναι εύκολο και από την άλλη μου αναφέρεις ότι σήμερα...το έκανες λες και ήταν παιχνίδι.... υποψιάζομαι ότι τελικά ....κάτι άλλο συμβαίνει και όχι πραγματικά αυτό που φαντάζεσαι....
και όπως συνεχίζετε να αποδεικνύετε ότι .... δεν υπάρχουν απαντήσεις για τα ερωτήματα που έθεσα προηγούμενος....
Καλό θα ήταν να μην καταθέτουμε την "φαντασία” μας ....γιατί η φαντασία και η παραίσθηση παράγεται πάρα πολύ εύκολα ......
Κοιτα γενικοτερα εγω πεφτω πολυ ευκολα σε ''κατασταση με κραδασμους'' και μεσω αυτης ''προβαλλω'' τον εαυτο μου σε μια αγνωστη διασταση παρομοια οπτικα με αυτον τον κοσμο, μονο που μεταβαλλεται με τις σκεψεις μου.Για καποιον αλλο ισως να ναι πιο δυσκολο.
Τωρα το τι ακριβως συμβαινει..δεν μπορω να σου πω,γιατι κ εγω η ιδια ειμαι μπερδεμενη.....ο τωρινος μου στοχος θα ειναι να επικαλεστω καποια ανωτερη μορφη να με οδηγησει στο σωστο μονοπατι,ωστε να πετυχω αυτο που επιθυμω.Εχοντας εναν στοχο,ολα γινονται πιο ευκολα.Αν πετυχω κατι παρομοιο,σου υποσχομαι πως θα σου δωσω καθε χρησιμη συμβουλη ωστε να πετυχεις κ εσυ τους δικους σου στοχους στο συγκεκριμενο θεμα ;) .....
Σιγουρα πολλα ειναι ενα ειδος ''παραισθησης'',την οποια εμεις οι ιδιοι δημιουργουμε......Πως εξηγεις ομως το γεγονος οτι ορισμενα πραγματα που εχω δει,ειχαν προφητικο ρολο?Αυτο μου δινει τη σιγουρια πως ''κατι'' παιζει!Αρκει να το εκμεταλλευτουμε σωστα.Ισως ολα να ειναι παιχνιδι του εγκεφαλου,ενα παιχνιδι ομως μεσω του οποιου μπορουμε να πετυχουμε πολλα,και δεν εννοω μονο για προφητικα πραγματα...πολλα περισσοτερα!
Κοιτα γενικοτερα εγω πεφτω πολυ ευκολα σε ''κατασταση με κραδασμους'' και μεσω αυτης ''προβαλλω'' τον εαυτο μου σε μια αγνωστη διασταση παρομοια οπτικα με αυτον τον κοσμο, μονο που μεταβαλλεται με τις σκεψεις μου.Για καποιον αλλο ισως να ναι πιο δυσκολο.
Τωρα το τι ακριβως συμβαινει..δεν μπορω να σου πω,γιατι κ εγω η ιδια ειμαι μπερδεμενη.....ο τωρινος μου στοχος θα ειναι να επικαλεστω καποια ανωτερη μορφη να με οδηγησει στο σωστο μονοπατι,ωστε να πετυχω αυτο που επιθυμω.Εχοντας εναν στοχο,ολα γινονται πιο ευκολα.Αν πετυχω κατι παρομοιο,σου υποσχομαι πως θα σου δωσω καθε χρησιμη συμβουλη ωστε να πετυχεις κ εσυ τους δικους σου στοχους στο συγκεκριμενο θεμα ;) .....
Σιγουρα πολλα ειναι ενα ειδος ''παραισθησης'',την οποια εμεις οι ιδιοι δημιουργουμε......Πως εξηγεις ομως το γεγονος οτι ορισμενα πραγματα που εχω δει,ειχαν προφητικο ρολο?Αυτο μου δινει τη σιγουρια πως ''κατι'' παιζει!Αρκει να το εκμεταλλευτουμε σωστα.Ισως ολα να ειναι παιχνιδι του εγκεφαλου,ενα παιχνιδι ομως μεσω του οποιου μπορουμε να πετυχουμε πολλα,και δεν εννοω μονο για προφητικα πραγματα...πολλα περισσοτερα!
O στόχος μου αυτή τι στιγμή δεν είναι να επιτύχω μια Α.Π. ... εγώ θέλω πλεων να ακούσω ώριμα πράγματα απο ανθρώπους που έχουν να καταθέσουν στοιχεια.... με επιχειρήματα....
Δε νομίζω αυτό που επιτιχάνεις να είναι Α.Π. ... με τα όσα διαβάζω...κάνεις χρήση πραγμάτων ... τελετουργιών κλπ... για να προβείς σε αυτό το αποτέλεσμα που βιώνεις... και σίγουρα οι λόγοι που το κάνεις δεν είναι για να απαντήσεις στα μεγάλα μυστίρια...ούτε τα χρήματα ....ουτε η δόξα...ούτε οι σχέσεις.....έχουν αξία πάνω σε αυτο το επίπεδο που ζούμε....
Υ.Γ.: Σκέφτικες ποτέ αν η θέληση σου (η προφητία που είδες.... ) ,την έκανε πραγματικότητα ;
Επίσης.... και ένα μόνο χάπι... μπορεί να σε παραλλήσει....να παραλλήσει τον εγγέφαλο σου και να σε κάνει να είσαι φυτό.... ένα οργανικό υλικό φτιαγμένο απο τον άνθρωπο... το οποίο θα σε κάνει να "βλέπεις" τα πάντα... όχι όμως την αλήθεια....
~*WiLdChILD*~
29-05-09, 15:50
O στόχος μου αυτή τι στιγμή δεν είναι να επιτύχω μια Α.Π. ... εγώ θέλω πλεων να ακούσω ώριμα πράγματα απο ανθρώπους που έχουν να καταθέσουν στοιχεια.... με επιχειρήματα....
Δε νομίζω αυτό που επιτιχάνεις να είναι Α.Π. ... με τα όσα διαβάζω...κάνεις χρήση πραγμάτων ... τελετουργιών κλπ... για να προβείς σε αυτό το αποτέλεσμα που βιώνεις... και σίγουρα οι λόγοι που το κάνεις δεν είναι για να απαντήσεις στα μεγάλα μυστίρια...ούτε τα χρήματα ....ουτε η δόξα...ούτε οι σχέσεις.....έχουν αξία πάνω σε αυτο το επίπεδο που ζούμε....
Υ.Γ.: Σκέφτικες ποτέ αν η θέληση σου (η προφητεία που είδες.... ) ,την έκανε πραγματικότητα ;
Επίσης.... και ένα μόνο χάπι... μπορεί να σε παραλλήσει....να παραλλήσει τον εγγέφαλο σου και να σε κάνει να είσαι φυτό.... ένα οργανικό υλικό φτιαγμένο απο τον άνθρωπο... το οποίο θα σε κάνει να "βλέπεις" τα πάντα... όχι όμως την αλήθεια....
Λοιπον δεν θα θυμωσω με τα απαραδεκτα που διαβαζω,διοτι αλλωστε δεν με γνωριζεις και ειναι φυσιολογικο να βγαζεις σαν ανθρωπος τα συμπερασματα σου.
Εγω εδω ειμαι να μοιραστω τις παραξενες εμπειριες μου με ατομα που τις εχουν ζησει,για να βγαλουμε μια ακρη,και να επωφεληθουμε σε κατι που θελουμε να πετυχουμε.
Τελετουργια δεν εχω κανει ποτε.Ουτε χρηση πραγματων.
Ποτε δεν ειχα λογο να πετυχω κατι παρομοιο,ουτε ειχα ιδεα για το συμβαινει.Οταν ομως διαβασα στο ιντερνετ πως ειναι φαινομενο που συμβαινει και σε αλλα ατομα,απλως ηθελα να μαθω περισσοτερα γυρω απ το θεμα.
Οσες ''προφητειες'' εχω δει ειναι μικροπραγματα της καθημερινης ζωης,που και να μην γινονταν λιγο θα με ενδιεφερε.Αρα η δυναμη της θελησης δεν ειναι απαντηση εδω.Σιγουρα,εννοειται πως η δυναμη της θελησης υλοποιει επειθυμιες.Αλλα σ αυτη την περιπτωση δεν προκειται για καμια πολυποθητη επιθυμια :p
Χαπια και αηδιες δεν χρησιμοποιω.Αν ειναι δυνατον.Τεσπα δεν θελω να σου παω κοντρα.Απλα να εχεις ανοιχτους τους οριζοντες σου!Ειμαι σιγουρη πως κανενας δεν θα κατσει να σκασει ωστε εσυ να πιστεψεις τα δικα μας βιωματα!Προσωπικα δεν με ενδιαφερει να πεισω τους αλλους.Αλλα μεσα απ τις δικες τους γνωσεις-εμπειριες να αποκομισω οτιδηποτε χρησιμο για μενα.
Νομιζεις ειναι ευκολο να καθεσαι να συζητας παρομοια πραγματα?Γινεσαι αντικειμενο κρισης και σχολιασμου.Ο καθενας μπορει να επιλεγει ο ιδιος το τι πιστευει και τι οχι.Δεν χρειαζεται ομως να επιτιθεσαι με λογια,τη στιγμη που δεν γνωριζεις πως εχουν τα πραγματα.Θα σε παρακαλουσα τις αμφισβητησεις σου να τις λυνεις στο νου σου,και οσα δεν πιστευεις απλα να τα αφηνεις στην ακρη.Δεν σου βαλαμε μαχαιρι στο λαιμο.
Δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση .... απλά όπως θα το ξαναπώ..
με κούρασε να ακούω...ιστορίες για αγρίους!
και οι σοβαροί άνθρωποι σωπαίνουν γιατι αυτή και μόνο αυτή ξέρουν την πραγματική αλήθεια όλων τον πραγμάτων.....
και όπως θα το ξανατονίσω...... μέχρι στιγμής οι απαντήσεις είναι ελάχιστες στα ερωτήματα.....
και θα επαναλάβω... ότι ναι υφίστατε η Α.Π. και όσο πραγματικά γνωρίζουν...
σωπαίνουν......
~*WiLdChILD*~
29-05-09, 16:11
Δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση .... απλά όπως θα το ξαναπώ..
με κούρασε να ακούω...ιστορίες για αγρίους!
και οι σοβαροί άνθρωποι σωπαίνουν γιατι αυτή και μόνο αυτή ξέρουν την πραγματική αλήθεια όλων τον πραγμάτων.....
και όπως θα το ξανατονίσω...... μέχρι στιγμής οι απαντήσεις είναι ελάχιστες στα ερωτήματα.....
και θα επαναλάβω... ότι ναι υφίστατε η Α.Π. και όσο πραγματικά γνωρίζουν...
σωπαίνουν......
Νομιζεις οτι καθε τι μας συμβαινει ερχομαστε σαν τρελα και παλαβα να τα γραψουμε εδω?/?Κανεις λαθος πουλακι μου.Μεγαλο λαθος.
Σιγουρα αληθειες που δεν πρεπει να αποκαληφθουν σε τριτα προσωπα δεν αποκαλυπτονται.Ενας ομως μη εγωιστης ανθρωπος,οταν μπορει να εκθεσει συμβουλες που θα βοηθουσαν τους αλλους,το κανει ευχαριστως.
Απαντησεις στα ερωτηματα ο καθενας δινει μονος του.Δεν περιμενει τους αλλους να του τις αποκαλυψουν.Αν πραγματικα θελεις να πετυχεις κατι,μπορεις και με το παραπανω.
Η αληθεια ολων των πραγματων ειναι γυρω μας και μεσα μας.Αν δεν κατσεις να ασχοληθεις ποτε δεν θα μαθεις.
Και σου ξαναλεω οτιδηποτε γραφουμε εδω,το γραφουμε μηπως και καποια τριτα προσωπα μας διαφωτησουν για το τι συμβαινει.Πολλες φορες ορισμενες καταστασεις και λογια ασυνδετα μεταξυ τους συνθετονται στο μυαλο και μου ρχεται η απαντηση!Αυτος ειναι ο στοχος.Να βρεις τις απαντησεις που ζητας.Και σε διαβεβαιω δεν θα πεσουν ετοιμες ουτε απ τον ουρανο,ουτε απο ενα super-διαφωτιστικο Post.
αν δε θες να ακους ιστοριες για αγριους οπως λες εσυ μη διαβαζεις το θεμα...ειναι τοσο απλο....δεν ειχα σκοπο να μιλησω αλλα ειναι πραγματικα απαραδεκτο να μιλας για χαπακια κτλ χωρις να ξερεις με ποιον μιλας..επισης τι στοιχεια και τι επειχειρηματα ζητας?για αστρικη προβολη μιλαμε...τι θελεις κανενα μαθηματικο τυπο που να αποδεικνυει οτι υπαρχει?λες οτι οι σοβαροι ανθρωποι σωπαινουν....δηλαδη ο/η wildchild δεν ειναι σοβαρος/η επειδη καταθετει τις εμπειριες της????
κατι ακομα..paul οταν λες αστρικο περιπατο μιλας για αυτο που ονομαζουμε αλλιως συνειδητο ονειρεμα αν καταλαβα καλα?
Αγαπητέ bahamut,
Κατά την άποψή μου και όσο το έχω ψάξει, θεωρώ ότι το συνειδητό ονείρεμα και ο αστρικός περίπατος είναι διαφορετικά πράγματα. Όπως και είναι διαφορετικά πράγματα η αστρική προβολή από τον αστρικό περίπατο.
Παραπάνω όρισα ότι αστρική προβολή είναι το να προβάλεις το αστρικό σου σώμα ή/και ταυτόχρονα το αιθερικό σου σώμα πέρα από την ατομική σου πνευματική ατμόσφαιρα. (Ο άνθρωπος αποτελείται από το φυσικό, αστρικό και αιθερικό σώμα/κέλυφος μέσα στα οποία "κατοικεί" και μέσω των οποίων δρα η ατομικότητα-Εγω-κέντρο συνείδησης).
Ο αστρικός περίπατος είναι η συνειδητή περιπλάνηση/κίνηση και δράση του συνόλου ατομικότητας+αιθερικού κελύφους+αστρικού κελύφους. Το μόνο που μένει πίσω δλδ σε κατάσταση ύπνου ή/και κόμματος ή/και ύπνωσης είναι το φυσικό μας σώμα. Η περιπλάνηση/δράση γίνεται στα ανώτερα του φυσικού πεδία, μέσα στα οποία βρίσκεται και το 1ο υποαστρικό (ή για άλλους αστρικό) πεδίο όπου μπορούμε να δούμε το σώμα μας να κοιμάται/κάθεται/κείτεται νεκρό.
Το συνειδητό ονείρεμα γίνεται όταν το αστρικό μας κυρίως είναι ενεργό (έντονα ή υψηλής στάθμης συναισθήματα), όταν το αιθερικό μας (η νόησή μας/λογική μας) είναι μερικώς ενεργό και όταν η ατομικότητά μας, το εγώ μας (αυτός που συνειδητοποιεί, ο Εγώ μας, εμείς) είναι αρνητική-παθητική (μερικώς ή ολικός). Στο συνειδητό ονείρεμα είμαστε σαν ζόμπι που κινούμαστε στο 1ο με 2ο υποαστρικά πεδία (ή αστρικά για άλλους).
Διακρίνεις στη κατάσταση αυτή τη διαφορά με το επίπεδο πραγματικότητας του "χώρου" που αντιλαμβάνεσαι και του τρόπου που δρας. Ο αστρικός περίπατος σου δίνει την αίσθηση ότι εσύ και η πραγματικότητα γύρω σου, είναι εξίσου ή περισσότερο πραγματικά με τη συνηθισμένη σου ζωή και επίσης συνήθως θυμάσαι ποιος είσαι, τι κάνεις τώρα και γνωρίζεις γιατί επιλέγεις τις κινήσεις/δράσεις σου. Ακριβώς σαν να βγαίνεις βόλτα στο βουνό, μπορεί να ξεφεύγεις από τη συνηθισμένη σου πραγματικότητα/περιβάλλον/τρόπο ζωής αλλά θυμάσαι ποιος είσαι και γιατί ή τι κάνεις τώρα.
Στο συνειδητό ονείρεμα, δεν επιλέγεις συνήθως, παρασείρεσαι από τις καταστάσεις/το όνειρο και δεν θυμάσαι ποιός είσαι και γιατί επιλέγεις ή είσαι εδώ και τώρα. Σαν να έχεις ξυπνήσει με αμνησία σε μία κατάσταση όπου σε οδηγεί σε ένα σύνολο πράξεων που αγνοείς την αιτία που γίνονται ή το γιατί επιλέγεις τις αντιδράσεις σου.
Για να κάνει κάποιος αστρική προβολή, χρειάζεται ζωντανό αστρικό σώμα (έντονα συναισθήματα) και πειθαρχημένο όσο και ζωντανό αιθερικό σώμα (ας το ονομάσουμε λογική αν και είναι το σύνολο των γνώσεων που έχουμε οργανωμένα μέσα μας... περίπου). Τα δύο αυτά προσφέρουν την ενέργεια και τη τιθάσευσή της από το Εγώ. Φυσικά το Εγώ πρέπει να είναι ατομικότητα, δλδ να έχει συνειδητοποιήσει τον εαυτό του και να μην νομίζει ότι είναι αυτό που βλέπει στο καθρέπτη ή αυτό που λένε οι άλλοι ότι είναι.
Με λίγα λόγια, για να κάνεις αστρική προβολή και αστρικούς περιπάτους, πρέπει να ζεις στο κόσμο των "αΰλων υπάρξεων" ενώ ακόμα έχεις το υλικό σου κέλυφος/σώμα. Αυτή τη κατάσταση οι Αποκρύφιστές την ονομάζουν 2ο επίπεδο συνειδητότητας ή ύπαρξης (το 1ο είναι η ζωή/ύπαρξη γνωρίζοντας ότι υπάρχεις και δικαιούσαι να επιλέξεις.. όχι με τη γνωστή έννοια της επιλογής της εποχής μας όμως...) και είναι σε εκείνη η κατάσταση όπου μπορείς να αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα των άλλων αλλά και τις σκέψεις που "δημοσιεύουν" χωρίς να τους βλέπεις ή να τους γνωρίζεις (σε αυτό το επίπεδο είναι που κωδικοποιείς τα συναισθήματα και τις ατμόσφαιρες άλλων ή περιοχών σε χρώματα). Υπάρχουν ωστόσο κι άλλα επίπεδα ύπαρξης, το 3ο, 4ο, 5ο και 6ο, που λίγοι άνθρωποι κατάφεραν να φτάσουν στο 3ο ή 4ο πριν χάσουν το υλικό τους κέλυφως. Φυσικά σκοπός μας είναι να φτάσουμε στο 2ο ώστε να έχουμε την ευκαιρία να προσπαθήσουμε να ζήσουμε και να επιβιώσουμε ανάμεσα στους "αθάνατους".... μεγάλη ιστορία πιάσαμε...
Ωστόσο κανένας δε πρόκειται να καταλάβει κάτι που δεν είναι έτοιμος να κατανοήσει, ακόμα κι αν του το αναλύσουν χιλιάδες φορές. Οπότε ο καθένας από τα λόγια μου θα καταλάβει όσα είναι έτοιμος να καταλάβει ενώ όσοι θέλουν μπορούν να πουν ότι τα παραπάνω δε στέκουν και ότι είναι λάθος, διότι κανένας δεν είναι αλάθητος.
Ευχαριστώ για το χρόνο σου/σας.
~*WiLdChILD*~
30-05-09, 01:14
Eιναι πολυ ενδιαφεροντα αυτα που λες....εσυ εχεις φτασει στο 2ο επιπεδο συνειδητοτητας?
Ναι, πολύ ενδιαφέροντα.
Σε ποιους αποκρυφιστές αναφέρεσαι;
Όπως γράφω και στο τέλος του παραπάνω ποστ μου :
"...ο καθένας από τα λόγια μου θα καταλάβει όσα είναι έτοιμος να καταλάβει ενώ όσοι θέλουν μπορούν να πουν ότι τα παραπάνω δε στέκουν και ότι είναι λάθος, διότι κανένας δεν είναι αλάθητος..."
Οπότε οι βιβλιογραφία και οι αναφορές είναι περιττές. Σε ένα χαρτονόμισμα δεν έχει σημασία ποιος το τύπωσε, αλλά το πόση αξία έχει.
Υ.Γ. Και κάτι ακόμα ρε παιδιά, από τα όσα είπα, έχει σημασία αν σας πω ότι έφτασα στο επίπεδο 1000 ή στο 1.. δε παίζουμε βιντεοπαιχνίδι, ούτε κι αν σας πω ότι αυτά είναι γραμμένα σε βιβλία που κρύπτονται στο Βατικανό ή ότι τα είπε ο Κρόουλη έχει σημασία. Η μοναδική σημασία είναι στο πόσο βοηθούν όσα σας πουν/είπα. Μην κρίνετε τα πράγματα από το περιτύλιγμα...
Παραπάνω, παρέθεσες μια θεωρία η οποία παρουσιάζει ενδιαφέρον αλλά για την οποία έχω πολλές αμφιβολίες όσον αφορά την ορθότητά της.
Και επειδή έχω ακούσει πολλές θεωρίες και προσωπικές απόψεις και έχω δει να γίνονται αποδεκτές του κόσμου οι βλακείες (δεν αναφέρομαι στα δικά σου), σε ρωτάω που στηρίζεις όσα λες.
Μην τα πιστεύεις. Πουθενά δεν τα στηρίζω. Κρίνε εσύ για τον εαυτό σου ποια και πόσα αξίζουν όσο και ποια και πόσα είναι .. αρλούμπες...
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.
~*WiLdChILD*~
04-06-09, 18:02
Λοιπόν για να μπούμε στο πνεύμα της τακτικής Α.Π.....
Έχετε νιώσει ποτέ έντονο φόβο κατά το πειραματισμό,σε κατάσταση χαλάρωσης,βγάζοντας και επαναφέροντας το ''αστρικο 'χερι'' να πω,ή αλλο μέρος του σώματος?....Μου φαίνεται πως σ αυτη την κατασταση είμαι..μαλλον υπνωτισμένη!..Θελω να πω,ναι μεν με τη δυναμη της σκεψης μου κινουσα το χέρι μου(το φυσικο δεν το ενιωθα καθολου)......αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν αυτο που κινουταν,κι ας μην εβαζα δυναμη,ηταν το αστρικο μου χερι.... :confused:
Αυτο παντως που με εντυπωσιασε ειναι πως καθε στιγμη που εστρεφα την προσοχη μου σε ενα συγκεκριμενο μερος του σωματος,εκεινη τη στιγμη ενιωθα τις δονησεις εκει,λες και ''αφυπνιζοταν'' κατι...η δυναμη της σκεψης :p .....
Αυτη τη στιγμη,εχοντας αυτη την ωραια ατμοσφαιρα γυρω μου δεν φοβαμαι τιποτα...θα ενθουσιαζομουν πολυ με μια εμπειρια Α.Π......οταν ομως νιωθω αυτο που νιωθω οταν το επιχειρω,μεσα στο σκοταδι που με περιτρυγυριζει..φρικαρω!!Η καρδια μου χτυπαει σαν τρελη.....Αχ αυτος ο φοβος :mad:
Νομίζω ότι ρούφηξα όλες τις καταθέσεις από την αρχή αυτού του θέματος και μου δημιουργήθηκαν απορίες-ερωτήματα….
1) Υπάρχει περίπτωση σε α.π. να συναντήσετε άτομα τα οποία έχουν πεθάνει; Αν ναι , είχατε κάποια επικοινωνία;
2) Μετά από την εμπειρία σας πιστεύετε ότι καταλάβατε ποιο είναι το νόημα της ζωής…και τι ακριβός γίνετε όταν το «υλικό» σώμα πεθάνει;
3)υπάρχουν δαίμονες/άγγελοι;
4)αναζητήσατε ποτέ τον «δημιουργό» κατά την εμπειρία σας;
5)Οι περίεργες οντότητες….. τι ακριβώς είναι; Για ποιο λόγο μένουν σε αυτό το επιπέδο; …και γιατί σκοπό τους έχουν να φοβίζουν τον ταξιδιώτη;
6)Η σκληρή ασκητική ζωή των μοναχών έχει κάποια σύνδεση με την ανάπτυξη και προετοιμασία της ψωχής για αυτά τα επίπεδα ;
Δεν έχω καταφέρει ποτέ να έχω α.π. στη ζωή μου …. Και μου γεννιούνται αυτές οι απορίες που θα προσπαθούσα να της απαντήσω… σε περίπτωση που θα βίωνα μια J
Θα ήθελα πολύ να ακούσω ….από άτομα τα οποία έχουν α.π. πως πραγματικά άλλαξε η «οπτική» τους για τη ζωή……
Σήμερα κάνω το πρώτο μου Post J ….. ελπίζω να μη σας κούρασα με τις ερωτήσεις μου…..αλλα πιστεύω με τις απαντήσεις σας θα βοηθούσατε πολύ κοσμο J….
Εύλογα τα ερωτήματά σου αν και νομίζω ότι απασχολούν το πλήθος των ατόμων που ασχολούνται με μεταφυσική.
1. Ναι και με αστρικό ταξίδι(έτσι το λέω εγώ) και με άλλες μεθόδους μπορείς να έχεις επικοινωνία με νεκρούς,αλλά θέλει μεγάλη προσοχή γιατί σε αυτά τα επίπεδα των αύλων οντοτήτων ή κόσμο των πνευμάτων υπάρχει πιθανότητα να είναι κάτι άλλο από αυτό που έχεις καλέσει γιατί υπάρχουν οντότητες που μπορούν να διαβάσουν την σκέψη σου και να πάρουν την μορφή που εσύ θέλεις να συναντήσεις...
2.Η όλη ενασχόληση με την μεταφυσική και όχι μόνο το αστρικό ταξίδι σου δίνει κάποιες απαντήσεις περί του νοήματος της ζωής(υποκειμενικό θέμα) και τι γίνεται με την ψυχή όταν το φυσικό σώμα πεθάνει αλλά αυτό θα επιβεβαιωθεί όταν όντως κάποιος αφήσει αυτόν τον κόσμο....
3.Από προσωπική εμπειρία θα σου πω ναι ότι υπάρχουν,όπως υπάρχει επίσης ο άγγελος φύλακάς μας και ο άγγελος συνοδός
4.όχι δεν έφτασα σε αυτό το επίπεδο αλλά είχα κάποια μορφή επικοινωνίας με τον ανώτερο εαυτόν μου
5.Ναι υπάρχουν αυτές οι περίεργες οντότητες.Είναι το επίπεδο των φαντασμάτων που βρίσκεται στα κατώτατα αστρικά στρώματα και πολύ κοντά στο φυσικό μας επίπεδο που αρέσκονται να τρομάζουν τον άπειρο ταξιδευτή με τις τρομακτικές φιγούρες τους,αλλά αν σκεφτείς ότι δεν υπάρχουν ή ότι δεν μπορούν να σε βλάψουν συνεχίζεις το ταξίδι σου προς ανώτερα στρώματα
6.Θα σου απαντήσω κάπως αλλιώς.Υπάρχουν μοναχοί όπως οι βουδιστές και αρκετοί από τους Χριστιανούς που έχουν αναπτύξει την ανώτερη μορφή διανόησης και έχουν ίσως απαντήσει μέσα τους τα ερωτήματα που θέτεις και πολλά άλλα ακόμη.Είχα γνωρίσει έναν ΄τετοιο Γέροντα που έκανε προβολή του διανοητικού του (ενώ ήταν στο μοναστήρι τον έβλεπαν ταυτόχρονα και σε άλλες περιοχές) και ομολογώ ότι απόαυτά που μου είπε τότε κατάλαβα αργότερα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν σε πολύ προχωρημένο επίπεδο διανόησης.Μάλιστα όταν τον συνάντησα με αποκάλεσε με το όνομά μου και μου είπε και την πόλη απο όπου ερχόμουν.Φυσικά δεν τον είχα συναντήσει ποτέ πριν και δεν ήξερε κανεις από την μονή ότι θα την επισκεπτόμουν
Η χορδη αυτη δεν κοβεται ΠΟΤΕ μεσα σε αστρικο ταξιδι.Για να κοπει η χορδη οπως και ο raistlin προανεφερε πρεπει να πεθανεις.Συμφωνα με την αποψη του αποκρυφισμου οταν πεθαινεις αυτη κοβεται και το ενεργειακο σωμα παει αλλου...
Σε καμια αλλη περιπτωση δεν κοβεται μην φοβασαι.Ο φοβος ειναι το μονο εμποδιο του ανθρωπου.Αρα προσπαθησε να το ξεπερασεις γιατι οτιδηποτε απαιχθανεσαι και φοβασαι,στο αστρικο ταξιδι παιρνει σαρκα και ωστα.Αυτα απο μενα...
Συνφωνώ απόλυτα
ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ...2 ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ...ΦΟΒΑΜΑΙ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΜΗΠΩΣ ΝΥΣΤΑΞΩ Κ ΑΦΕΘΩ...
σημερα ειμαι ξυπνια απο τισ 4μιση...δεν μπορουσα να κοιμηθω...καποια στιγμη γυρω στις 5μιση νιωθω ξαφνικα τα ματια μου βαρια...κ σκεφτηκα νυσταζω...κ προσπαθουσα να κοιμηθω...δευτερολεπτα μετα νιωθω να βρισκομαι σε αλλο κοσμο...προσπαθω να ανοιξω τα ματια μου μα δεν μπορω...!!!!!!!μπροστα μου βλεπω ενα οχι τοσο καλο προσωπο δε θα ηθελα να αναφερθω στο ποιον νομιζω πως ειδα...ισως να καταλαβατε καποιοι...αυτη τη φορα δεν βγηκα απο το σωμα μου...αυτο το ελεγξα,ετσι νομιζω τουλαχιστον...εκανα το σταυρο μου αυτη τη φορα προσπαθουσα σωματικα....τα ψιλοκαταφερα αλλα δεν αλλαξε τιποτα!!!!!ελεγα το πατερ ημων παλι δεν εγινε κατι...!!!!!προσπαθουσα να φωναξω μα δεν εβγαινε μιλια απο το στομα μου...καποια στιγμη ψιλο ανοιξα τα βλεφαρα μου νομισα πως θα τελειωνε αλλα κατι τα εκανε παλι βαρια κ γυρισα στην προηγουμενη κατασταση...!!!!παλι η ιδια ασχημη κ κακια μορφη...μετα απο πιεση το μονο που ελεγα ειναι:''αφησε με!αφησε με!"
ειχες δικιο για το φως δεν αλλαζει κατι...φοβαμαι...φοβαμαι...φοβαμαι....δε θελω να ξαναξαπλωσω...κ μη πει καποιος οτι ισως ηταν ονειρο...ΔΕΝ ΗΤΑΝ...ξερω τι ειδα...ειχα συναισθηση....ξερω ποτε κατι ειναι ονειρο κ ποτε πραγματικο...θελω βοηθεια...θελω να σταματησει ν μου συμβαινει...θελω να ηρεμησω...
κ τις τρεις φορες που εγινε ειχα ξαπλωσει μονη...εχει σημασια?σας παρακαλω βοηθηστε με...
Καλό θα ήταν να φοράς σταυρό ή να έχεις κάποιο θείο εικόνισμα κάτω από το μαξιλάρι σου.Επίσης βρες ένα μάντρα να λες πριν τον ύπνο στον φύλακα άγγελό σου να σε προστατεύει (3 φορές)
Μάλιστα όταν τον συνάντησα με αποκάλεσε με το όνομά μου και μου είπε και την πόλη απο όπου ερχόμουν.Φυσικά δεν τον είχα συναντήσει ποτέ πριν και δεν ήξερε κανεις από την μονή ότι θα την επισκεπτόμουν
Ζει αυτός ο γέροντας eloxim69? Και σε ποιο μοναστήρι, αν επιτρέπεται?
Φίλε Eisheth, ένας Γέροντας που μπορούσε να είναι ταυτόχρονα σε δύο σημεία, και με μάρτυρες που ήρθαν και σε επαφή μαζί με <την μορφή> του γέροντα καθώς και γνώριζε και πολύ προσωπικά στοιχεία ατόμων που τον έβλεπαν για πρώτη φορά είναι και ο Γέροντας Παΐσιος (δεν ξέρω αν ο eloxim69 αναφέρεται σ' αυτόν γιατί φαντάζομαι πως αυτό δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο ενός ανθρώπου και μόνο). Ο Γέροντας Παΐσιος όμως όπως πιθανός να γνωρίζεις έχει πεθάνει, το 1994 αν θυμάμαι καλά. Παρ' όλα αυτά πολλοί μαρτυρούν ότι έχουν αισθανθεί την παρουσία του με διάφορους τρόπους.
Όσο για το αν κόβεται η <ασημένια Κλωστή> δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι ότι δεν κόβεται. Μπορεί οι οντότητες που υπάρχουν σε άλλα επίπεδα να μην μπορούν να σε βλάψουν υλικά αλλά ο φόβος που είναι ικανές να προκαλέσουν μπορεί να προκαλέσει ανακοπή καρδιάς.
Τέλος ας μην το αποκλείουμε γιατί πολλές είναι οι περιπτώσεις ατόμων που πέθαναν στο ύπνο τους, και επιπλέον αν κάποιος πεθάνει κατ'αυτόν τον τρόπο δεν νομίζω πως θα έχει πολλές ευκαιρίες να το ανακοινώσει σε αυτούς που πειραματίζονται.
Σχετικά με αυτό που λες για τον φόβο στο άστρικο, μπορώ να πω ότι μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο κάποιος να τρομάξει τόσο πολύ και με τέτοιο τρόπο που να μην προλάβει να ξυπνήσει αλλά να προλάβει να πάθει ανακοπή. Βέβαια λέω απίθανο και όχι αδύνατο.
Μου φαίνεται όμως ότι είναι πολύ πιο επικίνδυνο όταν κοιμόμαστε ασυνείδητα, βλέπουμε όνειρα ή εφιάλτες, δεν γνωρίζουμε ότι αυτό που βλέπουμε είναι όνειρο και έτσι είμαστε τελείως απροστάτευτοι στις οντότητες που κυκλοφορούν γύρω μας.
Όταν είσαι συνειδητός στο αστρικό, έχεις τη δυνατότητα να προστατεύεσαι και μάλιστα αρκετά εύκολα.
Αν διαλογιστείς πάντως πάνω σε αυτό που αποκαλούμε φόβο, θα βρεις αν κρύβεται κάτι από πίσω και τι είναι αυτό και αν ο φόβος είναι κάτι που ανήκει στην ανθρώπινη φύση μας ή τη ζωώδη.
είναι επικίνδυνο να προσπαθήσω να κάνω αστρική προβολή ενώ είμαι έγκυος??
προσπαθώ εδώ και πολλά χρόνια να φύγω από το σώμα μου και μερικές φορές είχα κάποια αποτελέσματα...ο φόβος φυσικά με κρατησε πίσω σε κάποιες περιπτώσεις...από τότε που έμεινα έγκυος, στάματησα τα πειράματα.
καλά έκανα, όντως υπαρχει κίνδυνος ή μπορώ να συνεχίσω?
Φίλε naeb, το μεγαλύτερο σφάλμα που κάνουμε πάντα είναι η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μας. Θεωρούμε τον εαυτό μας έτοιμο, ατρόμητο και πάει λέγοντας και τελικά πολλές είναι οι φορές που την πατάμε.
Επίσης υπάρχει διαφορά στις λέξεις φοβάμαι και τρομάζω. Ο φόβος λειτουργεί και σαν <ζώνη ασφαλείας> σε κάποιες δραστηριότητες που κρύβουν κίνδυνο ώστε να μην προχωρήσουμε παραπέρα εάν δεν αισθανόμαστε άνετα και έτοιμοι. Τον φόβο μπορούμε όλοι να τον ελέγξουμε ως ένα σημείο.
Το να τρομάξεις όμως μπορείς να το ελέγξεις μιας και που έρχεται σε στιγμή που δεν το περιμένεις? Αλλά ακόμα και να το περιμένεις θα τρομάξεις. Είναι μια αντίδραση που έχει να κάνει με την καρδιά εφ όσων λέμε πολλές φορές όταν τρομάζουμε <έφυγε η καρδιά μου από την θέση της...> Η ένταση επίσης προκαλεί ταχυπαλμία. Πχ όταν κάποιος πέσει από μια ψιλή πολυκατοικία είναι πολύ πιθανό να πεθάνει πριν καν φτάσει στο έδαφος.
Τέλος όταν μιλάμε για κάτι που ούτε καν γνωρίζουμε τι είναι, όπως αυτές οι οντότητες που στην τελική μπορεί απλά να παίζουν μαζί μας σαν γάτα με το ποντίκι, πως ξέρουμε πως να τις αντιμετωπίσουμε, ή ακόμα όταν θεωρήσαμε πως πλέον νικήσαμε, ποιος μας λέει με σιγουριά ότι δεν είναι κάποιου είδους παγίδα για να μας παρασύρει η ματαιοδοξία σε ένα πιο επικίνδυνο παιχνίδι?
Αλλά και να μην πεθάνουμε θα τα αντέξουμε όλα αυτά που μπορεί να δούμε?
Αν διαταραχθεί η ψυχική μας ισορροπία μετά τι γίνεται? Αξίζουν όλα αυτά τον κίνδυνο? Και οι λόγοι για να τολμήσουμε κάτι τέτοιο είναι σοβαροί? Υπάρχει σοβαρός λόγος για κάτι τέτοιο ή απλά για να ικανοποιήσουμε την ματαιοδοξία μας?
είναι επικίνδυνο να προσπαθήσω να κάνω αστρική προβολή ενώ είμαι έγκυος??
προσπαθώ εδώ και πολλά χρόνια να φύγω από το σώμα μου και μερικές φορές είχα κάποια αποτελέσματα...ο φόβος φυσικά με κρατησε πίσω σε κάποιες περιπτώσεις...από τότε που έμεινα έγκυος, στάματησα τα πειράματα.
καλά έκανα, όντως υπαρχει κίνδυνος ή μπορώ να συνεχίσω?
Αν θέλεις τόσο πολύ να συνεχίσεις την πρακτική γιατί δεν κάνεις ένα διάλειμμα για λίγο καιρό για σιγουριά? Το μωράκι σου είναι σίγουρα πολύ σημαντικότερο από μια α.π. άρα γιατί να το διακινδυνεύσεις?
Αν θέλεις τόσο πολύ να συνεχίσεις την πρακτική γιατί δεν κάνεις ένα διάλειμμα για λίγο καιρό για σιγουριά? Το μωράκι σου είναι σίγουρα πολύ σημαντικότερο από μια α.π. άρα γιατί να το διακινδυνεύσεις?
ναι...αυτό σκέφτηκα κι εγώ γιαυτό σταμάτησα
σιγουρα θα υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι ε?
και αν...με βρει τίποτα άλλο από αυτά που έχουμε κατά καιρους αναφέρει?? πως θα μπορούσα να προστατέψω εμένα και το μωρό?
ουφ!! αγχώθηκα...
ναι...αυτό σκέφτηκα κι εγώ γιαυτό σταμάτησα
σιγουρα θα υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι ε?
και αν...με βρει τίποτα άλλο από αυτά που έχουμε κατά καιρους αναφέρει?? πως θα μπορούσα να προστατέψω εμένα και το μωρό?
ουφ!! αγχώθηκα...
Ένας κίνδυνος που μπορεί να υπάρχει στην αστρική προβολή είναι ότι το έμβριο δεν έχει άμυνες ότι και αν εννοούμε με αυτόν τον όρο (εμπειρία, αντίσταση, φύλακα άγγελο). Εξ άλλου το περιβάλλον στο οποίο ζει η μητέρα και δέχεται ερεθίσματα περνάνε στο έμβρυο αυτά που αισθάνεται η μητέρα. Το καλύτερο κατά την άποψή μου είναι απλός να μην αγχώνεσαι, και να χαλαρώνεις όσο πιο πολύ μπορείς, διαβάζοντας ευχάριστα βιβλία ακούγοντας χαλαρωτική μουσική και κάνοντας σχέδια και όνειρα.
Όσο για το αν συμβεί κάτι άλλο, να μην ανησυχείς. Όσο δεν πάει κάποιος <γυρεύοντας> δεν κινδυνεύει. Απομάκρυνε όλες τις αρνητικές και δυσάρεστες σκέψεις και προσπάθησε όσο είναι δυνατόν να μην σε απασχολεί τίποτα. Όσο εσύ θα είσαι καλά, το μωράκι σου δεν θα διατρέξει κανέναν κίνδυνο. Φαντάζομαι πως για μια κοπέλα έγκυο δεν είναι δύσκολο να φτιάξει την διάθεσή της κάνοντας σκέψεις και σχέδια για το μωράκι της!;-)
Φίλε naeb, το μεγαλύτερο σφάλμα που κάνουμε πάντα είναι η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μας. Θεωρούμε τον εαυτό μας έτοιμο, ατρόμητο και πάει λέγοντας και τελικά πολλές είναι οι φορές που την πατάμε.
Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ατρόμητο. Αυτό που λέω είναι ότι όταν χρησιμοποιήσεις τις κατάλληλες τεχνικές δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα.
Ένα άλλο λάθος που κάνουμε είναι ότι αφήνουμε τον φόβο να μας ελέγχει ;-)
Τον φόβο μπορούμε όλοι να τον ελέγξουμε ως ένα σημείο.
Το να τρομάξεις όμως μπορείς να το ελέγξεις μιας και που έρχεται σε στιγμή που δεν το περιμένεις?
Ο νοητικός έλεγχος του φόβου δεν προσφέρει πολλά. Εγώ μιλάω για κατανόηση και διαλογισμό στον φόβο. Εκεί τα πράγματα αλλάζουν...
Προφανώς και νοιώθεις τον φόβο αλλά αυτό πλέον γίνεται ένα εργαλείο (όπως σωστά λες)
Τέλος όταν μιλάμε για κάτι που ούτε καν γνωρίζουμε τι είναι, όπως αυτές οι οντότητες που στην τελική μπορεί απλά να παίζουν μαζί μας σαν γάτα με το ποντίκι, πως ξέρουμε πως να τις αντιμετωπίσουμε, ή ακόμα όταν θεωρήσαμε πως πλέον νικήσαμε, ποιος μας λέει με σιγουριά ότι δεν είναι κάποιου είδους παγίδα για να μας παρασύρει η ματαιοδοξία σε ένα πιο επικίνδυνο παιχνίδι?
Αυτό μόνο μέσω προσωπικής εμπειρίας μπορείς να το δεις. Πολύ εύκολα ελέγχεις αν οι τεχνικές προστασίας δουλεύουν ή αν όχι.
Αλλά και να μην πεθάνουμε θα τα αντέξουμε όλα αυτά που μπορεί να δούμε?
Αν διαταραχθεί η ψυχική μας ισορροπία μετά τι γίνεται? Αξίζουν όλα αυτά τον κίνδυνο? Και οι λόγοι για να τολμήσουμε κάτι τέτοιο είναι σοβαροί? Υπάρχει σοβαρός λόγος για κάτι τέτοιο ή απλά για να ικανοποιήσουμε την ματαιοδοξία μας?
Ναι, ο λόγος είναι πολύ σημαντικός και αξίζει. Μιλάμε για ένα εργαλείο που σου παρέχει τη δυνατότητα για προσωπική αλλά και αντικειμενική γνώση (υπάρχουν πολλά; ). Ακόμα και το γεγονός ότι δυσκολευόμαστε να βγούμε δείχνει πολλά για την κατάσταση του ψυχισμού μας στην καθημερινότητα.
Ο φόβος είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε για να έχουμε άστρικές εμπειρίες. Με αυτό δεν εννοώ ότι πρέπει να γίνουμε παράτολμοι. Αλλά ότι δεν πρέπει να τον αφήσουμε να αποφασίζει για εμάς.
Ο νοητικός έλεγχος του φόβου δεν προσφέρει πολλά. Εγώ μιλάω για κατανόηση και διαλογισμό στον φόβο. Εκεί τα πράγματα αλλάζουν...
Προφανώς και νοιώθεις τον φόβο αλλά αυτό πλέον γίνεται ένα εργαλείο (όπως σωστά λες)
Μάλλον δεν με κατάλαβες, μιλούσα για την στιγμιαία τρομάρα που παίρνουμε όταν πχ κάτι πετάγεται ξαφνικά, και συνήθως σε πιάνει αδιάβαστο διότι έρχεται όταν δεν το περιμένεις.
Αυτό μόνο μέσω προσωπικής εμπειρίας μπορείς να το δεις. Πολύ εύκολα ελέγχεις αν οι τεχνικές προστασίας δουλεύουν ή αν όχι.
Το ελέγχεις ή σε κάνει να νομίζεις ότι το ελέγχεις οδηγώντας σε, εκεί που αυτό θέλει? Και μιλάμε για όντα που υπάρχουν εκατοντάδες και χιλιάδες χρόνια με εμπειρία ασύγκριτη με την δικιά μας που αποκτήσαμε μέσα σε 2,5,10,40 ή έστω 80 χρόνια. Συν το γεγονός ότι βαδίζουμε σε άγνωστα στρατόπεδα...
Ναι, ο λόγος είναι πολύ σημαντικός και αξίζει. Μιλάμε για ένα εργαλείο που σου παρέχει τη δυνατότητα για προσωπική αλλά και αντικειμενική γνώση (υπάρχουν πολλά; ). Ακόμα και το γεγονός ότι δυσκολευόμαστε να βγούμε δείχνει πολλά για την κατάσταση του ψυχισμού μας στην καθημερινότητα.
Όλο για αυτήν την γνώση ακούω αλλά γνώση δεν βλέπω... Γνώση πάνω σε τι θα δώσει τελικά? Και πως θα την χρησιμοποιήσεις στην καθημερινότητά σου? Μερικές γνώσεις στην τελική δεν σου προσφέρουν και τίποτα.
Η γνώση πετυχαίνεται με πολλούς και πιο ασφαλής τρόπους.
Επίσης η γνώση αυτή όπως είπα μπορεί να είναι μεγάλη για το περιορισμένο μας μυαλό με άσχημα αποτελέσματα. Επίσης πως είσαι σίγουρος πως η γνώση που <θα> αποκτήσει κάποιος είναι πραγματική και όχι πλάνη ή δικό του δημιούργημα λόγω της προδιάθεσής του.
Ο φόβος είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε για να έχουμε άστρικές εμπειρίες. Με αυτό δεν εννοώ ότι πρέπει να γίνουμε παράτολμοι. Αλλά ότι δεν πρέπει να τον αφήσουμε να αποφασίζει για εμάς.
Υπάρχουν πολλές φορές που αργά συνειδητοποιούμε ότι ξεπεράσαμε τα όριά μας και ακόμα χειρότερα δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε μπλέκοντας ακόμα σε δυσκολότερες καταστάσεις για να αποδείξουμε το αντίθετο.
Το να σε εμποδίζουν αυτά τα <αστρικά όντα> να εισβάλεις στο αστρικό επίπεδο δεν σημαίνει μόνο πως κάτι θέλουν να σου κρύψουν αλλά και να μεγαλώσουν την περιέργειά σου ώστε να συνεχίσεις με μεγαλύτερο πείσμα την πρακτική.
Και μια άλλη εξήγηση για το τι είναι αυτές οι οντότητες, γιατί να μην είναι άλλοι <αποτυχημένοι> αστρικοί ταξιδευτές είτε αυτοί είναι άνθρωποι είτε από κάποια άλλη διάσταση που προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να σε εμποδίσουν να κάνεις το ίδιο λάθος με αυτούς και καταλήξεις να αποτρέπεις
κι εσύ μαζί με αυτούς όσους μπαίνουν σε κίνδυνο.
Ζει αυτός ο γέροντας eloxim69? Και σε ποιο μοναστήρι, αν επιτρέπεται?
Δυστυχώς έχει πεθάνει εδώ και 15+ χρόνια.Ηταν σε κάποιο μοναστήρι στην Πελλοπόνησο
Μάλλον δεν με κατάλαβες, μιλούσα για την στιγμιαία τρομάρα που παίρνουμε όταν πχ κάτι πετάγεται ξαφνικά, και συνήθως σε πιάνει αδιάβαστο διότι έρχεται όταν δεν το περιμένεις.
Χμ, εγώ το βλέπω ως εξής: είτε θα είμαι συνειδητός στο άστρικο με αποτέλεσμα να βλέπω αυτές τις οντότητες όταν εμφανίζονται και να τις διώχνω
είτε όταν κοιμάμαι θα είμαι μέσα σε ένα όνειρο, στο άστρικο πάλι αλλά με κλειστά κατά μια έννοια τα μάτια και ενώ οι ίδιες οντότητες θα βρίσκονται γύρω μου, εγώ θα θεωρώ ότι είμαι ασφαλής επειδή δεν θα τις βλέπω ( όπως η στρουθοκάμιλος ένα πράγμα)
Όλο για αυτήν την γνώση ακούω αλλά γνώση δεν βλέπω...
Πόσο συχνά έχεις αστρικές εμπειρίες;
Γνώση πάνω σε τι θα δώσει τελικά? Και πως θα την χρησιμοποιήσεις στην καθημερινότητά σου
Για να πετύχω κάποιο άστρικο ταξίδι, πρέπει να έχω συνειδητή καθημερινότητα. Και μόνο αυτό εμένα με βοηθάει.
Επίσης, στόχος δικός μου αυτόν τον καιρό είναι η εξερεύνηση του υποσυνείδητου, να μάθω εν ολίγης καλύτερα τον εαυτό μου. Αυτό φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι βοηθάει στην καθημερινότητα.
Επίσης πως είσαι σίγουρος πως η γνώση που <θα> αποκτήσει κάποιος είναι πραγματική και όχι πλάνη ή δικό του δημιούργημα λόγω της προδιάθεσής του.
Αυτό πρέπει να το δεις μόνος σου μέσω των δικών σου εμπειριών.
Δυστυχώς έχει πεθάνει εδώ και 15+ χρόνια.Ηταν σε κάποιο μοναστήρι στην Πελλοπόνησο
Kρίμα... ψάχνω πνευματικό αλλά τελικά είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς στις μέρες μας... Ευχαριστώ για την απάντηση.
Χμ, εγώ το βλέπω ως εξής: είτε θα είμαι συνειδητός στο άστρικο με αποτέλεσμα να βλέπω αυτές τις οντότητες όταν εμφανίζονται και να τις διώχνω
είτε όταν κοιμάμαι θα είμαι μέσα σε ένα όνειρο, στο άστρικο πάλι αλλά με κλειστά κατά μια έννοια τα μάτια και ενώ οι ίδιες οντότητες θα βρίσκονται γύρω μου, εγώ θα θεωρώ ότι είμαι ασφαλής επειδή δεν θα τις βλέπω ( όπως η στρουθοκάμιλος ένα πράγμα)
Ξέρεις πως όταν σε ονειρικές καταστάσεις έχεις απόλυτο έλεγχο στα πάντα τότε το πιο πιθανό είναι να ονειρεύεσαι να ονειρεύεσαι.
Άρα δεν αντιμετωπίζεις ακριβώς τον φόβο αλλά τον αποφεύγεις. Και το σημαντικότερο οι <οντότητες> παραμένουν γύρω σου. Όταν κάτι όμως δεν το βλέπεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και δεν απειλεί.
Για να πετύχω κάποιο άστρικο ταξίδι, πρέπει να έχω συνειδητή καθημερινότητα. Και μόνο αυτό εμένα με βοηθάει.
Επίσης, στόχος δικός μου αυτόν τον καιρό είναι η εξερεύνηση του υποσυνείδητου, να μάθω εν ολίγης καλύτερα τον εαυτό μου. Αυτό φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι βοηθάει στην καθημερινότητα.
Η ερώτησή μου δεν αφορούσε το πως καταφέρνεις να κάνεις α.π. αλλά που σε βοηθάει η α.π. στην φυσιολογική ζωή.
Ο καθένας έχει μια φυσιολογική αντίληψη του εαυτού του, και μαθαίνεις περισσότερα για τον εαυτό σου και χωρίς αυτήν απλά με τις καθημερινές εμπειρίες της ζωής. Στην συνειδητή καθημερινότητα πάντως συμφωνώ μιας και αυτό προσφέρει ετοιμότητα και εγρήγορση και σε άλλους τομείς.
Αυτό πρέπει να το δεις μόνος σου μέσω των δικών σου εμπειριών.
Αυτό το έχω δει σε κάποια άλλα άτομα και δυστυχώς ήταν θλιβερό γεγονός, ο πλανεμένος να νομίζει πως βλέπει την αλήθεια και προσπαθεί να την επιβάλει και σε άτομα πιο <αθώα>. Αλλά αν κάποιος θέλει να πιστέψει πάρα πολύ σε κάτι τότε μπορεί όντος να πιστεί ότι μαύρο είναι άσπρο.
Έχω σταματήσει να ασχολούμε πρακτικά με την α.π. εδώ και λίγα χρόνια παρ' όλο που είχα τρομερή διάθεση και κάποιες μάλλον επιτυχημένες δοκιμές. Τα γεγονότα που με απώθησαν από την πρακτική ήταν και εμπειρίες κάποιων γνωστών μου ατόμων, και πολύ ανάλυση πάνω στο θέμα.
Απλός προσωπικά μου είναι πλέον αδιάφορη μιας και πολλά πράγματα που ζητούσα τα βρήκα χωρίς α.π. (πέρα από το συνειδητό ονείρεμα που θεωρώ κάτι πολύ εντυπωσιακό αν και έχω και πολύ καιρό να βιώσω συν. ονείρεμα. )
Δεν λέω σε κανέναν να μην συνεχίσει την πρακτική αφού το θέλει, απλός δεν θα πρότεινα να το επιδιώξει κάποιος συνειδητά και όσοι ασχολούντε να είναι προσεκτικοί γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται ή όπως θα θέλαμε να είναι.
Kρίμα... ψάχνω πνευματικό αλλά τελικά είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς στις μέρες μας... Ευχαριστώ για την απάντηση.
Έχω έναν πολύ καλό μου φίλο Αθηναίο που ασχολείται πολύ με την εκκλησία.
Αν θες μπορώ να τον ρωτήσω αν έχει να προτείνει κάποιον.
Πάντως είναι όντος πολύ δύσκολο να βρείς καλό πνευματικό, και θέλει πολύ προσοχή και ψάξιμο...
εχει τυχει 4 φορες τουλαχιστον οσο θυμαμαι, οταν κοιμαμαι να νοιωθω σαν μουδιασμα να μην μπορω να κουνηθω οσο δυναμη και αν βαλω.επισης ακουω ενα βουητο σαν σεισμο και κραδασμους...
την τελευταια φορα εκτος απο αυτο ενιωσα και σαν ζαλαδα σαν να με ειχαν στριφογυρισει και ενω εβλεπα ονειρο,καταλαβα οτι ξυπνησα το ονειρο χαθηκε.και ηταν σαν κατι να με τραβουσα ας πουμε απτο κεφαλι και δν ξερω αν παλι ημουν σε ονειρο αλλα ηταν σαν να εβλεπα τον κεφαλι μου απο μισο μετρο ποιο πανω και ενα λευκο φως στο κεφαλι μου που ηταν στο κρεβατι, απο εκει που ενιωθα οτι με τραβουσε αυτη η δυναμη...παραλληλα ειχα και την βουη αυτη,
εγω αντιστεκομουν δν ξερω πως,αυθορμητα ας πουμε.κ μετα ξυπνησα κ ετρεμα και η καρδια μου χτυπαγε γρηγορα..
δεν ξερω τι ειναι αυτα αλλα να πω επισης οτι δεν εκανα κατι να το προκαλεσω..τυχαια γινονται..καμια απαντηση???
και μια αλλη ερωτηση..
Ενας πνευματικος πατερας τι "ιδιοτητες" μπορει να εχει??
1. Από αυτά που περιγράφεις μπορώ ίσως να συμπεράνω ότι νιώθεις κάποια συμπτώματα του διαχωρισμού και βγαίνεις στο αστρικό.
Και μάλλον επειδή δεν έχεις πολλές τέτοιες εμπειρίες τρομάζεις και ξυπνάς.
Όσον αφορά στο αν γίνεται τυχαία, προσωπικά πιστεύω ότι τίποτα δεν γίνεται χωρίς λόγο.
2. Τι εννοείς πνευματικός πατέρας;
1.Eνοω οτι δεν εκανα ας πουμε καποια εξασκηση για να πετυχω αστρικη προβολη,μετα απο αυτα αρχιζω και ψαχνομαι...
2.Εχω ακουσει περι πνευματικων πατερων και ηθελα να μαθω γυρω απο αυτο το θεμα.
~*WiLdChILD*~
24-06-09, 13:58
Axxxxxx...είμαι πολύ μπερδεμένη :p
~*WiLdChILD*~
24-06-09, 14:01
Λοιπόν...θέλω κάποιος που ξέρει να μου ξεκαθαρίσει κάτι....Όταν κάνουμε αστρική προβολή,είναι δυνατό να μεταβάλλουμε τη πραγματικότητα γύρω μας(εννοώ του φυσικού κόσμου)?...Για παράδειγμα να μετακινήσουμε ένα αντικείμενο('' '')...?..Ρωτάω επειδή κάπου διάβασα πως ο γνωστός Monroe κατόρθωσε να κάνει διάφορα τέτοια... :confused:
Γεια σας παιδια. Τώα ξεκίνησα να διαβάζω αυτο το θέμα. Πάντα ήθελα, αλλα είναι μεγάλο και θέλει χρόνο... Είδα στα πρώτα post εναν φίλο να λέει για το αν υπαρχει συνδεση ψυχης και μυαλου. Και θα απαντήσω με το τι πιστεύω αν και δε ξέρω αν έχετε γράψει παρακάτω κάτι.
Το μυαλό είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί η ψυχή για να μπορέσει να ερθει σε επαφή με τον φυσικό κόσμο. Δηλαδή για παράδειγμα, αν ένας άνθρωπος μπορούσε να αντιγράψει εναν εγκέφαλο και να φτιάξει έναν τεχνητό, τότε κάλλιστα μια ψυχή θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτό το νέο "όχημα". Όπως κάλλιστα θα μπορούσαμε να γράψουμε με ενα κάρβουνο, με ενα στυλό, με ενα μολύβι, με ενα πληκτρολόγιο κτλ κτλ...
Αυτο φυσικά δε μου το είπε κανείς, ενα δικό μου συμπέρασμα είναι πάνω σε μια ερώτηση που έψαχνα τρόπο να απαντηθεί. (τι θα γίνει όταν οι άνθρωποι καταφέρουν να φτιάξουν ενα σώμα ωστε να αντέχει στο χρόνο. Αθανασία; Η ψυχή τι θα απογίνει; Γιατι ώς γνωστόν, παρατείνεις την ζωη με τεχνητά πνευμόνια, καρδιά, ορούς και χίλια δυο, αλλα αν πεθάνει ο εγκέφαλος, πέθανες κι εσύ.)
Τώρα δε ξέρω αν κολλάει με αυτό το θέμα... :(
Λοιπόν...θέλω κάποιος που ξέρει να μου ξεκαθαρίσει κάτι....Όταν κάνουμε αστρική προβολή,είναι δυνατό να μεταβάλλουμε τη πραγματικότητα γύρω μας(εννοώ του φυσικού κόσμου)?...Για παράδειγμα να μετακινήσουμε ένα αντικείμενο('' '')...?..Ρωτάω επειδή κάπου διάβασα πως ο γνωστός Monroe κατόρθωσε να κάνει διάφορα τέτοια... :confused:
Προσωπική μου αίσθηση είναι ότι κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να είναι εφικτό.
Αλλά ποιος ξέρει, ίσως και να γίνεται...
Έχει κάποιος να μοιραστεί κάποια τέτοια εμπειρία;
ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΝΧΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟΜΑΣ ΣΩΜΑ Π.Χ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΥΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΥΧΟ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΝΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΥΛΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΛΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΑ ΕΓΡΑΦΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΗΡΕΙΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ,ΤΟ ΠΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ!
Θα μπορούσε κανείς να μου συνδέσει τις έννοιες αστικό ταξίδι, συνηδειτό ονείρεμα και διαλογισμός γιατί κάπου το χάνω? :confused:
Θα μπορούσε κανείς να μου συνδέσει τις έννοιες αστικό ταξίδι, συνηδειτό ονείρεμα και διαλογισμός γιατί κάπου το χάνω? :confused:
Νομίζω τα εξής:
Αστρικό ταξίδι: Να είμαι στο άστρικο πεδίο συνειδητός (ενώ κοιμάμαι...)
Συνειδητό ονείρεμα: γνωρίζω ότι κοιμάμαι αλλά συνεχίζω να ονειρεύομαι (συνειδητά), προβάλλω δηλαδή δίκες μου εικόνες
Διαλογισμός: αν εννοείς εξωσωματική εμπειρία μέσω διαλογισμού τότε ισχύει ότι και στην αστρική προβολή αλλά πηγαίνεις σε υψηλότερη διάσταση (καθαρότερη ενέργεια)
Κάποια άλλη άποψη;
~*WiLdChILD*~
04-07-09, 15:05
Νομίζω τα εξής:
Αστρικό ταξίδι: Να είμαι στο άστρικο πεδίο συνειδητός (ενώ κοιμάμαι...)
Συνειδητό ονείρεμα: γνωρίζω ότι κοιμάμαι αλλά συνεχίζω να ονειρεύομαι (συνειδητά), προβάλλω δηλαδή δίκες μου εικόνες
Διαλογισμός: αν εννοείς εξωσωματική εμπειρία μέσω διαλογισμού τότε ισχύει ότι και στην αστρική προβολή αλλά πηγαίνεις σε υψηλότερη διάσταση (καθαρότερη ενέργεια)
Κάποια άλλη άποψη;
Νaeb πώς μπορεί κανείς αφού συνειδητοποιηθεί στο όνειρό του να πραγματοποιήσει αστρικό ταξίδι,αντί να προβάλλει εικόνες στο νου του??Θα θελα να ακούσω την άποψή σου... :)
:D
Αν συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε σε όνειρο και δεν βγούμε από αυτό, τότε υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθούμε πίσω σε αυτό. Αυτό που κάνω είναι ένα αλματάκι και αιωρούμε για λίγο οπότε το όνειρο καταρρέει. Μετά περιμένω λίγο και το άστρικο εμφανίζεται ή αμέσως ζητάω να μεταφερθώ εκεί που θέλω.
Έχω την αίσθηση όμως ότι το σημαντικότερο είναι να μην ονειροπολούμε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τότε το όνειρο σταματάει πιο εύκολα.
Υπάρχει κάποια άλλη προσέγγιση;
dark angel
07-07-09, 00:27
γεια σε όλους σας :)
Θα ήθελα να θέσω ενα ερωτήμα που μου δημιουργήθηκε διαβάζοντας αυτο το -πραγματικά- μεγάλο θέμα.
1.όταν κάποιος κάνει αστρική προβολή, σε τι μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να εποφεληθεί? Εχω ακούσει πως με την αστρική προβολή μπορεις να βρεις κάποιον "δάσκαλο" ο οποιος μπορει να σου μάθει πολλά πράγματα. δεν ξέρω αν ισχύει...
Εγώ η ίδια δεν έχω κάνει ακόμα α.π. οπότε δεν γνωρίζω πολλές από τις γνώσεις που αποκτά κάποιος από την εμπειρια του. Μπορώ να στηριχτώ απλά σε λόγια και όχι σε πράξεις αφου δεν έχω κάνει ακομα...
ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλημέρα.
Αφήνω στην άκρη εμπειρίες όπως πέταγμα, ταξίδι σε διάφορα μέρη στη γη ή σε πλανήτες. ταξίδι στον χρόνο για να μάθεις πώς χτίστηκαν, πότε και από ποιούς αρχαίοι ναοί (ακρόπολη, πυραμίδες, στόουνχετζ) και πολλά άλλα (πολύ ενδιαφέροντα μεν, λιγότερο "πνευματικά" δε).
Μένω συνοπτικά στις παρακάτω δυνατότητες:
1. Πρώτα απ'όλα βλέπεις προσωπικά εσύ ο ίδιος ότι ο κόσμος που ζούμε δεν είναι απλά ο τρισδιάστατος κόσμος που βλέπουμε. Υπάρχει κάτι παραπάνω, το οποίο δεν είναι αποκύημα της φαντασίας σου ή κάτι νοητικό. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις εξάλλου κάνοντας ταυτόχρονη αστρική προβολή με φίλους και επαληθεύοντας την εμπειρία σας ύστερα στο φυσικό.
2. Μπορείς να μάθεις για τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου. Γιατί είμαστε σε αυτόν τον κόσμο, πού ήμασταν πριν γεννηθούμε, τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε, υπάρχει κόλαση, παράδεισος κτλ
3. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με το ανώτερο θεϊκό σου είναι, μία ενέργεια που υπάρχει αλλά με την οποία επικοινωνείς μόνο έμμεσα στον φυσικό κόσμο αλλά άμεσα στον αστρικό. Αυτή η ενέργεια/οντότητα - οντότητες μπορούν να σε συμβουλεύσουν για την καθημερινότητά σου, τι πρέπει να διορθώσεις ή να κατανοήσεις για τον εαυτό σου έτσι ώστε να προοδεύσεις πνευματικά.
4. Μπορείς να ζητήσεις και να ταξιδεύψεις σε ναούς στο αστρικό και να λάβεις διδασκαλίες από ανώτερα όντα.
5. Μπορείς να ζητήσεις να έρθεις σε επαφή με πνευματικούς δάσκαλους και εκτός ναών. Διαβάζω σε άλλο thread εδώ στο forum μία συζήτηση για το αν ο Ιησούς ήταν ιστορικό πρόσωπο ή όχι. Μπορείς να βγεις στο αστρικό και να παρακαλέσεις να εμφανισθεί μπροστά σου. Αν έρθει τότε μάλλον ξέρεις από πρώτο χέρι ότι υπήρξε.
Προβλήματα/ Κίνδυνοι:
1. Χρειάζεται εξάσκηση και υπομονή για να μάθεις να βγαίνεις. Πολλοί προτιμούν να διαβάσουν ένα βιβλίο για την ιστορικότητα του Ιησού παρά να επιχειρήσουν να ερευνήσουν μόνοι τους.
2. Χρειάζεται εξάσκηση για να φτάσεις σε σημείο να μένεις αρκετή ώρα στο αστρικό και να μην χάνεις στην συνειδητότητά σου. Γι' αυτό και στην αρχή βάζουμε ευκολότερους στόχους όπως οι πυραμίδες
3. Συνήθως χρειάζεται εσωτερική δουλειά για να φτάσεις στο σημείο να λάβεις μία διδασκαλία από κάποιο ανώτερο ον (αυτό όμως πρέπει να το δεις μόνος σου).
4. Κυκλοφορούν αρνητικές οντότητες οι οποίες προσπαθούν αν σε τρομάξουν. Καλό είναι να γνωρίζεις μεθόδους προστασίας για παν ενδεχόμενο.
5. Μπορεί να μπλέξεις σε ατελείωτες νοητικές κουβέντες για το τι είδες, τι σου είπαν κτλ (νομίζω αυτό ισχύει περισσότερο για τις γυναίκες :rolleyes: ) και έτσι να φτάσεις σε λάθος συμπεράσματα. Είναι καλό να λειτουργούμε με τη συνείδηση και όχι τη λογική (κυρίως σε τέτοια ζητήματα).
Να ξεκαθαρίσω τέλος ότι προσωπικά πιστεύω ότι μπορείς να προοδεύσεις πνευματικά και χωρίς τη χρήση του αστρικού (βάζω μέσα και τα όνειρα) αλλά χρειάζεται πολύ πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια. Προσωπικά πάλι βλέπω ότι η καθοδήγηση που παίρνεις από κάποιες αστρικές εμπειρίες είναι τόσο σημαντική που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις.
happy-wolf
07-07-09, 14:47
Γεια σας.Ειμαι καινούριο μέλος, γι'αυτό συγχωρέστε μου καποια αργοπορια.Εχετε διαβάσει καποια βιβλία σχετικά?
~*WiLdChILD*~
07-07-09, 16:47
Γεια σας.Ειμαι καινούριο μέλος, γι'αυτό συγχωρέστε μου καποια αργοπορια.Εχετε διαβάσει καποια βιβλία σχετικά?
Το συνειδητό ονείρεμα του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου(link (http://www.scribd.com/doc/14655736/-)) μου φάνηκε αρκετά καλό...είχε και συμβουλές για το αστρικό ταξίδι..
Γεια σας.Ειμαι καινούριο μέλος, γι'αυτό συγχωρέστε μου καποια αργοπορια.Εχετε διαβάσει καποια βιβλία σχετικά?
Εγώ έχω διαβάσει αυτό (ελληνικά (http://www.bibliopolio.gr/%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%C E%BD-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1-p-223482.html) , αγγλικά (http://www.amazon.com/gp/product/0974056030/ref=ed_oe_p/104-4055119-5538332?ie=UTF8) ) που με κάλυψε πλήρως.
~*WiLdChILD*~
07-07-09, 20:15
Εγώ έχω διαβάσει αυτό (ελληνικά (http://www.bibliopolio.gr/%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%C E%BD-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1-p-223482.html) , αγγλικά (http://www.amazon.com/gp/product/0974056030/ref=ed_oe_p/104-4055119-5538332?ie=UTF8) ) που με κάλυψε πλήρως.
Naeb έχεις κανένα e-book από το παρακάτω βιβλιο?? :( ..αν έχεις στείλε μ Plz :D
dark angel
08-07-09, 01:40
Καλημέρα.
Αφήνω στην άκρη εμπειρίες όπως πέταγμα, ταξίδι σε διάφορα μέρη στη γη ή σε πλανήτες. ταξίδι στον χρόνο για να μάθεις πώς χτίστηκαν, πότε και από ποιούς αρχαίοι ναοί (ακρόπολη, πυραμίδες, στόουνχετζ) και πολλά άλλα (πολύ ενδιαφέροντα μεν, λιγότερο "πνευματικά" δε).
Μένω συνοπτικά στις παρακάτω δυνατότητες:
1. Πρώτα απ'όλα βλέπεις προσωπικά εσύ ο ίδιος ότι ο κόσμος που ζούμε δεν είναι απλά ο τρισδιάστατος κόσμος που βλέπουμε. Υπάρχει κάτι παραπάνω, το οποίο δεν είναι αποκύημα της φαντασίας σου ή κάτι νοητικό. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις εξάλλου κάνοντας ταυτόχρονη αστρική προβολή με φίλους και επαληθεύοντας την εμπειρία σας ύστερα στο φυσικό.
2. Μπορείς να μάθεις για τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου. Γιατί είμαστε σε αυτόν τον κόσμο, πού ήμασταν πριν γεννηθούμε, τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε, υπάρχει κόλαση, παράδεισος κτλ
3. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με το ανώτερο θεϊκό σου είναι, μία ενέργεια που υπάρχει αλλά με την οποία επικοινωνείς μόνο έμμεσα στον φυσικό κόσμο αλλά άμεσα στον αστρικό. Αυτή η ενέργεια/οντότητα - οντότητες μπορούν να σε συμβουλεύσουν για την καθημερινότητά σου, τι πρέπει να διορθώσεις ή να κατανοήσεις για τον εαυτό σου έτσι ώστε να προοδεύσεις πνευματικά.
4. Μπορείς να ζητήσεις και να ταξιδεύψεις σε ναούς στο αστρικό και να λάβεις διδασκαλίες από ανώτερα όντα.
5. Μπορείς να ζητήσεις να έρθεις σε επαφή με πνευματικούς δάσκαλους και εκτός ναών. Διαβάζω σε άλλο thread εδώ στο forum μία συζήτηση για το αν ο Ιησούς ήταν ιστορικό πρόσωπο ή όχι. Μπορείς να βγεις στο αστρικό και να παρακαλέσεις να εμφανισθεί μπροστά σου. Αν έρθει τότε μάλλον ξέρεις από πρώτο χέρι ότι υπήρξε.
Προβλήματα/ Κίνδυνοι:
1. Χρειάζεται εξάσκηση και υπομονή για να μάθεις να βγαίνεις. Πολλοί προτιμούν να διαβάσουν ένα βιβλίο για την ιστορικότητα του Ιησού παρά να επιχειρήσουν να ερευνήσουν μόνοι τους.
2. Χρειάζεται εξάσκηση για να φτάσεις σε σημείο να μένεις αρκετή ώρα στο αστρικό και να μην χάνεις στην συνειδητότητά σου. Γι' αυτό και στην αρχή βάζουμε ευκολότερους στόχους όπως οι πυραμίδες
3. Συνήθως χρειάζεται εσωτερική δουλειά για να φτάσεις στο σημείο να λάβεις μία διδασκαλία από κάποιο ανώτερο ον (αυτό όμως πρέπει να το δεις μόνος σου).
4. Κυκλοφορούν αρνητικές οντότητες οι οποίες προσπαθούν αν σε τρομάξουν. Καλό είναι να γνωρίζεις μεθόδους προστασίας για παν ενδεχόμενο.
5. Μπορεί να μπλέξεις σε ατελείωτες νοητικές κουβέντες για το τι είδες, τι σου είπαν κτλ (νομίζω αυτό ισχύει περισσότερο για τις γυναίκες :rolleyes: ) και έτσι να φτάσεις σε λάθος συμπεράσματα. Είναι καλό να λειτουργούμε με τη συνείδηση και όχι τη λογική (κυρίως σε τέτοια ζητήματα).
Να ξεκαθαρίσω τέλος ότι προσωπικά πιστεύω ότι μπορείς να προοδεύσεις πνευματικά και χωρίς τη χρήση του αστρικού (βάζω μέσα και τα όνειρα) αλλά χρειάζεται πολύ πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια. Προσωπικά πάλι βλέπω ότι η καθοδήγηση που παίρνεις από κάποιες αστρικές εμπειρίες είναι τόσο σημαντική που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις.
ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες naeb! :)
Naeb έχεις κανένα e-book από το παρακάτω βιβλιο?? :( ..αν έχεις στείλε μ Plz :D
Το έχω μόνο τυπωμένο! :o
~*WiLdChILD*~
11-07-09, 14:30
Λοιπόν σήμερα ξύπνησα και βρέθηκα στην κατάσταση των κραδασμών....προσπάθησα να συνεχίσω απ αυτό το στάδιο για να πετύχω αστρ προβολή,αλλά πονούσα ανυπόφορα σ ένα μέρος της πλάτης και στο κεφάλι..τόσο ανυπόφορα που αναγκάστηκα να το σταματήσω όλο αυτο!....όταν ψιλοσυνήλθα ο πόνος σταμάτησε....Από κει και πέρα όλα είναι θολά....θυμάμαι που μετά(δεν ξέρω από πόσο χρον διάστημα)το έλεγα στη θεία μου,κτλ...όμως ήμουν ξανά σε όνειρο!..ήμουν στο σπίτι,στο κρεβάτι,έβλεπα πως είχα ξυπνήσει..αλλά ονειρευόμουν(δίχως να πάρω χαμπάρι).....
Πριν ξυπνήσω στην κατάσταση των κραδασμών είχα κάνει συνειδητό ονείρεμα...βρισκόμουν σ ένα σπιτι μπροστά σ ένα πιάνο(ήξερα πως ονειρευόμουν)και έψαχνα κάποια κομμάτια σ ένα βιβλίο μουσικής(το οποίο δεν έχω ξαναδεί)..μετα ένιωθα πως πάω να ξυπνήσω και προσπαθούσα να παρατηρώ έντονα τα αντικείμενα,τα χέρια μου κτλ,για να το αποτρέψω...μόλις έπαιξα 3 νοτες στ πιανο,ξύπνησα και βρέθηκα στην κατάσταση των κραδασμων π είπα πιο πάνω...................
Αυτόν τον πόνο τον έχω ξαναβιώσει παλιότερα στην περιοχή του λαιμού...είχα χαλαρώσει μια μέρα και ένιωθα βαρύ τ κεφάλι μ κ μετά έντονους(και όταν λέω έντονους..πάρα πολύ έντονους!) κραδασμούς οι οποίοι ξεκίνησαν απ τ κεφάλι,πήγαν στ χέρια,αλλά όταν έφτασαν στ περιοχή του λαιμού ένιωθα ανυπόφορο πόνο....δεν περιγράφεται....στενοχωριέμαι μην έχω κανένα πρόβλημα(υγείας) σ αυτές τις περιοχές............
έχεις κανείς ιδέα γτ γίνεται κ τί μπορώ ν κάνω??
Α θέλω να προσθέσω πως δεν είναι ακριβώς πόνος..ένα παράξενο είδος πόνου..ένα συναίσθημα τόσο ενοχλητικό ..χειρότερο κ απ τον πόνο!τον πόνο ίσως τον άντεχα..αυτο όχι!
....θυμάμαι που μετά(δεν ξέρω από πόσο χρον διάστημα)το έλεγα στη θεία μου,κτλ...όμως ήμουν ξανά σε όνειρο!..ήμουν στο σπίτι,στο κρεβάτι,έβλεπα πως είχα ξυπνήσει..αλλά ονειρευόμουν(δίχως να πάρω χαμπάρι).....
Ναι αυτό συμβαίνει και σε εμένα. Νομίζεις ότι ξυπνάς στον φυσικό κόσμο και τελικά ξυπνάς σε άλλο όνειρο :(
..μετα ένιωθα πως πάω να ξυπνήσω και προσπαθούσα να παρατηρώ έντονα τα αντικείμενα,τα χέρια μου κτλ,για να το αποτρέψω...
Εκτός από την παρατήρηση, για να παραμένεις στο αστρικό βοηθάει και το να κρατιέσαι από κάποιο αντικείμενο που βλέπεις.
Αυτόν τον πόνο τον έχω ξαναβιώσει παλιότερα στην περιοχή του λαιμού...είχα χαλαρώσει μια μέρα και ένιωθα βαρύ τ κεφάλι μ κ μετά έντονους(και όταν λέω έντονους..πάρα πολύ έντονους!) κραδασμούς οι οποίοι ξεκίνησαν απ τ κεφάλι,πήγαν στ χέρια,αλλά όταν έφτασαν στ περιοχή του λαιμού ένιωθα ανυπόφορο πόνο....δεν περιγράφεται....στενοχωριέμαι μην έχω κανένα πρόβλημα(υγείας) σ αυτές τις περιοχές............
έχεις κανείς ιδέα γτ γίνεται κ τί μπορώ ν κάνω??
Αυτό με τον πόνο δεν το έχω βιώσει ποτέ. Καλό είναι για να σου φύγει η έγνοια να δεις και κάποιον γιατρό.
~*WiLdChILD*~
13-07-09, 20:20
Χμμ κ χθες π είχα χαλαρώσει τ σώμα μου,αυτή τη φορά το ένιωθα στ πρόσωπο...λες και κάποιο τρυπάνι έχει εισχωρήσει εκεί ή ούτε εγώ ξέρω τί... :confused: ....δε νομίζω να είναι πρόβλημα υγείας αλλά ποιος ξέρει..thnx naeb γ τν απάντηση..... :(
Γεια σας
Θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες για το "astral dynamics"του Robert Bruce που αγόρασα πρόσφτα.
Όποιος/α ενδιαφέρεται για το βιβλίο, εδώ:
http://www.scribd.com/doc/388917/Astral-Dynamics
και εδώ:
http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/astral_dynamics/astral_dynamics.htm#Contents]http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/astral_dynamics/astral_dynamics.htm#Contents
http://www.hamptonroadspub.com/bookstore/imagelibrary/books/AstralDynamics_150w.jpg
~*WiLdChILD*~
23-07-09, 12:57
Nα σε καλα ρε elmor..!!εχει ολα τα απαραιτητα μαζεμενα!Οποιος ενδιαφερεται ειδικα για τεχνικες θα τον βοηθησει σιγουρα!
Nα σε καλα ρε elmor..!!εχει ολα τα απαραιτητα μαζεμενα!Οποιος ενδιαφερεται ειδικα για τεχνικες θα τον βοηθησει σιγουρα!
Να σαι καλά, και γω νομίζω οτι είναι οτι πρέπει για οποιον/α θέλει να εμβαθύνει θεωρητικά για το ζήτημα του αστρικού αλλά και πρακτικά με τις τεχνικές.
Να σαι καλά, και γω νομίζω οτι είναι οτι πρέπει για οποιον/α θέλει να εμβαθύνει θεωρητικά για το ζήτημα του αστρικού αλλά και πρακτικά με τις τεχνικές.
Το έχετε διαβάσει δηλαδή ή απλά κοιτάτε τα περιεχόμενα;
χιχι πλακίτσα
~*WiLdChILD*~
24-07-09, 21:23
Το έχετε διαβάσει δηλαδή ή απλά κοιτάτε τα περιεχόμενα;
χιχι πλακίτσα
xaxa :D ..να σου πω την αλήθεια διάβασα μόνο συγκεκριμένες παραγράφους που με ενδιαφέρουν(τσάκρας και καινούριες τεχνικές)...άκουγα και μουσική ταυτόχρονα,αλλά σίγουρα πήρα μια γεύση!Και ήταν νοστιμότατο!χαχαχ τι λεω :p
Το έχετε διαβάσει δηλαδή ή απλά κοιτάτε τα περιεχόμενα;
χιχι πλακίτσα
Εχω ξεκινήσει και το διαβάζω.
Alexandros-Ap
03-08-09, 16:01
Εδώ μπορείτε να βρείτε ένα βιβλίο που αναφέρεται στην Αστρική Προβολή.
http://www.absolutepublishingpress.com/
Είναι ένας οδηγός 9 εβδομάδων, με συγκεκριμένες ασκήσεις και μεθοδολογία ώστε να μπορέσει κάποιος να κάνει ένα αστρικό ταξίδι. Πολύ άνθρωποι το έχουν συμβουλευτεί και έχουν ταξιδέψει στο αστρικό και έχουν εμπειρίες. Είναι λοιπόν ένας οδηγός που φέρνει αποτέλεσμα.
Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί και εγώ αυτό συμβουλεύομαι.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για το ελληνικό βιβλίο, μπορεί να επικοινωνήσει με:
http://www.myspace.com/gnostic_movement_greece
Alexandros-Ap φαίνεται ότι προτείνουμε το ίδιο :D
Θα ήθελα να παραθέσω μια απορία που μου δημιουγηθηκε, ολα οσα αναφερουμε και γνωριζουμε εν ολιγης σχετικα με την αστρικη προβολη εχουν να κανουν με το παρον αλλα και με το αστρικο/αιθερικο κοσμο.
Θα ηταν δυνατο να γινοταν αστρικη προβολη στον υλικο κοσμο, αλλα μερες αρκετες πιο μπροστα απο το σημερα? Κατι σαν time-traveling.
Είναι δυνατό?
Trithemius
15-08-09, 22:16
Θα ήθελα να παραθέσω μια απορία που μου δημιουγηθηκε, ολα οσα αναφερουμε και γνωριζουμε εν ολιγης σχετικα με την αστρικη προβολη εχουν να κανουν με το παρον αλλα και με το αστρικο/αιθερικο κοσμο.
Θα ηταν δυνατο να γινοταν αστρικη προβολη στον υλικο κοσμο, αλλα μερες αρκετες πιο μπροστα απο το σημερα? Κατι σαν time-traveling.
Είναι δυνατό?Αυτό που ρωτάς δεν έχει σχέση με την αστρική προβολή αλλά με τα ταξίδια στο χρόνο, οπότε καλό θα ήταν να συμμετάσχεις στο σχετικό θέμα Ταξίδι στο Χρόνο (Time Travel) (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=4722). Φιλικά.
Μπορει να δειχνει ετσι οτι εχει να κανει με timetraveling, αλλα πραγματικα δεν ειναι τετοια περιπτωση.
Σε κατασταση astral projection, μπορεις να πας παντου, αρκει να γνωριζεις το πως. Επισης ενα μεγαλο μερος τον αστρικων προβολων γίνονται σε κατασταση ύπνωσις ή υπνου. Εν ολιγοις σε μια κατασταση ονειρου, μαλλον σε μια κατασταση lucid dream, μονο που λειτουργει διαφορετικα γι'αυτο και υπαρχει και ο διαχωρισμος μεταξυ τους.
Αυτο που αναφερω σαν απορια δεν εχει σε καμια περιπτωση να κανει με ταξιδια στο χρονο οπως τα γνωριζουμε 'η τουλαχιστον τα κατανοούμε οτι πρεπει να γινονται.
ΟΚ, για παραδειγμα, ενω εισαι σε κατασταση αστρικης προβολης ξαφνικα, βρισκεσαι σε γνωριμες καταστασεις αλλα δεν εχουν γινει, ακομα, παρ'ολα αυτα καταλαβαινεις οτι ειναι πραγματικες και τα γεγονοτα που γινονται εκεινη τη στιγμη ειναι αληθινα, επίσης κατανοεις οτι ειναι στο μελλον κι οχι στο παρον. Οταν τελικα φτασει σε πραγματικο χρονο αυτη η χρονικη στιγμη που ειδες στην αστρικη προβολη τοτε νιωθεις και τη παρουσια ενος αλλου ατομου που ενω το ξερεις οτι ειναι παρον δεν το βλεπεις. Κατι τετοιο πανω κατω...
Παντως η αστρικη προβολη δεν ειναι μονο να βγαινει το αστρικο σου σωμα και να αιωρείται βλεποντας απο κατω το φυσικο σου σωμα... οπως νομιζουν και πετυχαινουν οι περισσοτεροι.
Το οτι ειναι μπερδεμενο ειναι, αλλα σιγουρα δεν εχει να κανει με timetraveling, κυριολεκτικά.
απο οτι εχω διαβασει και ψαξει μονος μου στο θεμα της αστρικης προβολης το αστρικο ταξιδι δε γινεται στο φυσικο μας κοσμο αλλα σε ενα διαφορετικο επιπεδο αυτου...για το λογο αυτο τα πραγματα που βλεπουμε εκει δε σημαινει οτι ειναι γεγονοτα που συμβαινουν στον πραγματικο κοσμο....δεν εχω ακουσει να γινεται ταξιδι στο χρονο μεσα απο αστρικη προβολη...ακομα και να γινοταν ομως αυτα που θα εβλεπες δε σημαινει οτι θα συμβουν και στην πραγματικοτητα αρα δεν προσφερει κατι ουσιαστικο...αν ειμαι λαθος καποιος που γνωριζει περισσοτερα ας με διορθωσει
Σωστα το λες, ισως δεν το εξηγω και πολυ σωστα, αλλα υπαρχουν ορισμενες περιπτωσεις αστρικης προβολης που εχουν να κανουν και με το υλικο κοσμο, αλλα αυτη δεν ειναι μια απο αυτες. Σπανιο μεν αλλα υπαρκτο, περιπτωσεις δλδ, που καποιο ατομο ειναι σε 2 μερη ταυτοχρονα, ισως αυτο μερικοι να το ονομαζουνε duplicity, αλλα δεν εχει να κανει, ειναι πολυ διαφορετικο φαινομενο.
Κατι αλλο αρκετα σημαντικο, το αστρικο πεδιο συνδεετε με ολες τις διαστασεις που γνωριζουμε και δεν γνωριζουμε, αλλα υποθετουμε.
Trithemius
16-08-09, 23:31
Μπορει να δειχνει ετσι οτι εχει να κανει με timetraveling, αλλα πραγματικα δεν ειναι τετοια περιπτωση.
Σε κατασταση astral projection, μπορεις να πας παντου, αρκει να γνωριζεις το πως. Επισης ενα μεγαλο μερος τον αστρικων προβολων γίνονται σε κατασταση ύπνωσις ή υπνου. Εν ολιγοις σε μια κατασταση ονειρου, μαλλον σε μια κατασταση lucid dream, μονο που λειτουργει διαφορετικα γι'αυτο και υπαρχει και ο διαχωρισμος μεταξυ τους.
Αυτο που αναφερω σαν απορια δεν εχει σε καμια περιπτωση να κανει με ταξιδια στο χρονο οπως τα γνωριζουμε 'η τουλαχιστον τα κατανοούμε οτι πρεπει να γινονται..
ΟΚ, για παραδειγμα, ενω εισαι σε κατασταση αστρικης προβολης ξαφνικα, βρισκεσαι σε γνωριμες καταστασεις αλλα δεν εχουν γινει, ακομα, παρ'ολα αυτα καταλαβαινεις οτι ειναι πραγματικες και τα γεγονοτα που γινονται εκεινη τη στιγμη ειναι αληθινα, επίσης κατανοεις οτι ειναι στο μελλον κι οχι στο παρον. Οταν τελικα φτασει σε πραγματικο χρονο αυτη η χρονικη στιγμη που ειδες στην αστρικη προβολη τοτε νιωθεις και τη παρουσια ενος αλλου ατομου που ενω το ξερεις οτι ειναι παρον δεν το βλεπεις. Κατι τετοιο πανω κατω...
Ομολογώ ότι με μπέρδεψες :confused: Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι συγχέεις την αστρική προβολή (ή έστω μία εξωτική εκδοχή της) με το φαινόμενο deja vu και δίνεις μία πολυπλοκότητα στο ζήτημα με την παρουσία ενός πρόσθετου ατόμου. Πως είναι δυνατό να βρεθείς σε "γνώριμες" καταστάσεις που ενώ δεν έχουν ακόμα συμβεί, εσύ γνωρίζεις ότι είναι αληθινές; Πραγματική κατάσταση είναι μόνον αυτή που έχει συμβεί αλλά επιπλέον θεωρείς ότι ο "ταξιδευτής" γνωρίζει πως ταξιδεύει στο μέλλον (αν και φεύγει από το σώμα του εν ύπνω).
Παντως η αστρικη προβολη δεν ειναι μονο να βγαινει το αστρικο σου σωμα και να αιωρείται βλεποντας απο κατω το φυσικο σου σωμα... οπως νομιζουν και πετυχαινουν οι περισσοτεροι.Τι άλλο θεωρείς ότι περιλαμβάνει;
Γενικότερα αυτή η προσέγγιση στην αστρική προβολή είναι δική σου θεωρία ή αντλείς από κάπου αλλού τις πληροφορίες αυτές;
Εγώ ο Άστραλ :D λέω ότι σε μία αστρική προβολή μπορώ να κάνω τα πάντα, ακόμα και να μετακινώ αντικείμενα, να ταξιδεύω στο χρόνο να πηγαίνω σε άλλους πλανήτες, κόσμους, διαστάσεις, να είμαι όποτε θέλω σε αστρικό και όποτε θέλω σε υλικό (δικό μας) κόσμο, όπως και πολλά άλλα.
Μπορεί να με διαψεύσει κανείς ?
Trithemius
16-08-09, 23:56
Μάλιστα... Να περιμένουμε κάποια ανάλυση των ισχυρισμών σου;
Βεβαίως φίλε μου, όμως απ'την στιγμή που δεν έχουμε τίποτα χειροπιαστό, δεν θέλει και πάρα πολύ ανάλυση το θέμα, όμως αν το προσέξατε, αρκετά βιβλία τα υποστηρίζουν όλα αυτά που προαναφέρω και είναι με πολλά παραδείγματα, τύπου "ένας γνωστός μας, μία φίλη/ος μας, κτλ.".
Trithemius
17-08-09, 00:19
Οπότε έχουμε να κάνουμε με έπεα πτερόεντα... :rolleyes:
Ειπα ειναι μπερδεμενη καταταση, δεν ειπα οτι ειναι "μπηκα", "ειδα", "βγηκα"...
Deja vu....μμμμ... δεν θα το ελεγα, εκει λειτουργει αλλιως, ισως ειναι το πρωτο σταδιο το Deja Vu, πριν δλδ. σε αυτο που αναφερομαι. Δεν το εχω ψαξει και πολυ το θεμα, δυστυχως.
Το αστρικο μας σωμα ειναι πολυ ανωτερο και λειτουργει με πολυπλοκοτητα.
Θα ανεφερα ενα πολυ χειροποιαστο παραδειγμα ατομου, αλλα δεν ειναι δυνατο να αποδειχτει και θα ειναι εικασια πιο πολυ παρα αληθεια, πραγμα που δεν θελω να κανω, τουλαχιστον για την ωρα. Αλλωστε εδω ειμαστε για να συζητησουμε και να ανακαλυψουμε και αλλες πτυχες του παραφυσικου περα απο αυτο που γνωριζουμε ή καλυτερα αν θελετε βλεπουμε ή θελουμε μονο να δουμε...
Πολλα πραγματα ειναι περα των αντιληψεων μας.
P.S.
Εχει δει κανεις τη ταινια "Next" με τον Nicolas Cage?
(Δεν εχει να κανει με τη ταινια το link (http://www.google.com/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&url=http%3A%2F%2Fwww.astralvoyage.com%2Fprojection %2Ftimetravel_english.html&ei=YoqISs27O4yc_AbcuqSPAg&usg=AFQjCNHX0hxe1CqK6aHmzpJooNcc2651Fg&sig2=kbqBKovhEqdoaNkWr21NEQ))
Χαίρετε φίλοι μου. Όπως υποσχέθηκα θα προσπαθήσω να αναλύσω τα λεγόμενα κάποιον άλλων ;) όπως πάντα που έχω διαβάσει σε διάφορα βιβλία και άρθρα.
Θα προσπαθήσω να σας αναφέρω για της όλες δυνατότητες που μπορεί να υπάρχουν σε ένα τέτοιο ονειρικό ταξίδι, (αστρικό, λούσιντ, προβολές και όλα τα συναφή τους παράγοντα)
1. Ταξίδι σε χρόνο.
Δεν θα μπορούσα να πω ότι κάποιος θα μπορούσε να πάει σε ένα τέτοιο ταξίδι στο μέλλον και αν θα μπορούσε να είναι κάτι τέτοιο εφικτό, αλλά για ταξίδι στο παρελθών θα μπορούσα να ισχυριστώ πως είναι δυνατών να είναι εφικτά. Όπως το έχουμε ακούσει πολλές φορές ότι αυτό επιτυγχάνετε μέσο ύπνωσης, όπου υπήρχαν φαινόμενα που οι υπνωτισμένοι περιέγραψαν διάφορα γεγονότα με πολλές λεπτομέρειες χωρίς να έχουν πάει, βιώσει αυτό το γεγονός, και μερικές φορές μην έχοντας ή ξέροντας τι είναι αυτό που περιέγραψαν κατά την διάρκεια της ύπνωσης.
Θα σας γεννήθηκε πιστεύω ένα εύλογο ερώτημα τι σχέσει μπορεί να έχει η ύπνωση με την προβολή. Η παρατήρηση είναι πολύ σωστή, εγώ όμως έχω μία εντύπωση πως αυτά τα δυο φαινόμενα δεν είναι και πολύ μακριά το ένα με το άλλο. Αν και πολύ ισχυρίζονται ότι είναι εφικτό για κάποιον να μπορεί να ταξιδέψει στο μέλλον μέσο προβολής και να αποσπάσει κάποιες πληροφορίες που μπορούν να το ενδιαφέρουν, που για μένα το παράδειγμα που φέρνουν οι περισσότεροι είναι οι αριθμοί του λόττο και τα συναφή.
2. Προβολή σε φυσικό κόσμο.
Αρκετοί απ'τους "δάσκαλους" της προβολής λένε ότι είναι εφικτό το θεμελιώνουν όμως πάλι σε άλλους και σε κάποιους. Όπως σε ένα παράδειγμα που για απόδειξη πως κάτι τέτοιο ισχύει, κάνανε το εξής πείραμα -
αυτός που θα έκανε την αστρική προβολή έπρεπε να διαβάσει η να περιγράψει ένα κείμενο ή ένα δωμάτιο κάποιου άλλου/ων που θα έπρεπε να το ξέρουν μόνο αυτοί. Κάτι σαν τα πειράματα που κάνανε με την μαντεία αν θυμάται κάποιος απο εσάς. Στα αγγλικά σαν όρο θα το βρείτε με ονομασία Remote Viewing. Κατά τα λεγόμενα των "ειδικών" στην προβολή κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να γίνει διότι ας πάρουμε σαν παράδειγμα ότι η "όραση" που έχουμε δεν μας επειτρέπει να διαβάσουμε κάτι, γιατί τέτοια λεπτομέρεια δεν είναι τόσο ευκρεινέστατη ώστε να μπορούμε να διακρίνουμε γράμματα σε ένα βιβλίο, αλλά λένε πως κάποιοι μπορούν να το κάνουν μετά απο εξάσκηση.
3. Μετακίνηση αντικειμένων
Όπως και το 2. αλλά εδώ έχουμε ένα μεγάλο περιορισμό, ότι ας πούμε μιλάμε για μετακίνηση, παράδειγμα της σελίδας σε ένα βιβλίο, τπτ παραπάνω απ'αυτό.
Θα μπορούσα να επεκταθώ και σε κάποιες άλλες δυνατότητες που μπορούμε να έχουμε με την προβολή, αλλά όπως είπε και ο Trithemius έχουμε να κάνουμε με έπεα πτερόεντα... :cool:
Εδώ μπορείτε να βρείτε ένα βιβλίο που αναφέρεται στην Αστρική Προβολή.
http://www.absolutepublishingpress.com/
Είναι ένας οδηγός 9 εβδομάδων, με συγκεκριμένες ασκήσεις και μεθοδολογία ώστε να μπορέσει κάποιος να κάνει ένα αστρικό ταξίδι. Πολύ άνθρωποι το έχουν συμβουλευτεί και έχουν ταξιδέψει στο αστρικό και έχουν εμπειρίες. Είναι λοιπόν ένας οδηγός που φέρνει αποτέλεσμα.
Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί και εγώ αυτό συμβουλεύομαι.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για το ελληνικό βιβλίο, μπορεί να επικοινωνήσει με:
http://www.myspace.com/gnostic_movement_greece
Εχεις δει αποτέλεσμα?
Σε τι χρησιμεύει ένα αστρικό ταξίδι ?????είναι κάτι που θα μας βοηθήσει πνευματικά ή ψυχολογικά????? Θα μας βοηθήσει να λύσουμε κάποια προβλήματα στη ζωή μας???
σωστε ερωτηση..και εγω δεν εχω βρει απαντησεις τι μπορεις να καταφερεις μεσψ ΑΠ..και για ποιο λογο να το κανεις.ισως καποιος να μας απαντησει που γνωριζει πανψ σε αυτο το θεμα
Κάνω copy paste από παλιότερο μήνυμα
Καλημέρα.
Αφήνω στην άκρη εμπειρίες όπως πέταγμα, ταξίδι σε διάφορα μέρη στη γη ή σε πλανήτες. ταξίδι στον χρόνο για να μάθεις πώς χτίστηκαν, πότε και από ποιούς αρχαίοι ναοί (ακρόπολη, πυραμίδες, στόουνχετζ) και πολλά άλλα (πολύ ενδιαφέροντα μεν, λιγότερο "πνευματικά" δε).
Μένω συνοπτικά στις παρακάτω δυνατότητες:
1. Πρώτα απ'όλα βλέπεις προσωπικά εσύ ο ίδιος ότι ο κόσμος που ζούμε δεν είναι απλά ο τρισδιάστατος κόσμος που βλέπουμε. Υπάρχει κάτι παραπάνω, το οποίο δεν είναι αποκύημα της φαντασίας σου ή κάτι νοητικό. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις εξάλλου κάνοντας ταυτόχρονη αστρική προβολή με φίλους και επαληθεύοντας την εμπειρία σας ύστερα στο φυσικό.
2. Μπορείς να μάθεις για τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου. Γιατί είμαστε σε αυτόν τον κόσμο, πού ήμασταν πριν γεννηθούμε, τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε, υπάρχει κόλαση, παράδεισος κτλ
3. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με το ανώτερο θεϊκό σου είναι, μία ενέργεια που υπάρχει αλλά με την οποία επικοινωνείς μόνο έμμεσα στον φυσικό κόσμο αλλά άμεσα στον αστρικό. Αυτή η ενέργεια/οντότητα - οντότητες μπορούν να σε συμβουλεύσουν για την καθημερινότητά σου, τι πρέπει να διορθώσεις ή να κατανοήσεις για τον εαυτό σου έτσι ώστε να προοδεύσεις πνευματικά.
4. Μπορείς να ζητήσεις και να ταξιδεύψεις σε ναούς στο αστρικό και να λάβεις διδασκαλίες από ανώτερα όντα.
5. Μπορείς να ζητήσεις να έρθεις σε επαφή με πνευματικούς δάσκαλους και εκτός ναών. Διαβάζω σε άλλο thread εδώ στο forum μία συζήτηση για το αν ο Ιησούς ήταν ιστορικό πρόσωπο ή όχι. Μπορείς να βγεις στο αστρικό και να παρακαλέσεις να εμφανισθεί μπροστά σου. Αν έρθει τότε μάλλον ξέρεις από πρώτο χέρι ότι υπήρξε.
Προβλήματα/ Κίνδυνοι:
1. Χρειάζεται εξάσκηση και υπομονή για να μάθεις να βγαίνεις. Πολλοί προτιμούν να διαβάσουν ένα βιβλίο για την ιστορικότητα του Ιησού παρά να επιχειρήσουν να ερευνήσουν μόνοι τους.
2. Χρειάζεται εξάσκηση για να φτάσεις σε σημείο να μένεις αρκετή ώρα στο αστρικό και να μην χάνεις στην συνειδητότητά σου. Γι' αυτό και στην αρχή βάζουμε ευκολότερους στόχους όπως οι πυραμίδες
3. Συνήθως χρειάζεται εσωτερική δουλειά για να φτάσεις στο σημείο να λάβεις μία διδασκαλία από κάποιο ανώτερο ον (αυτό όμως πρέπει να το δεις μόνος σου).
4. Κυκλοφορούν αρνητικές οντότητες οι οποίες προσπαθούν αν σε τρομάξουν. Καλό είναι να γνωρίζεις μεθόδους προστασίας για παν ενδεχόμενο.
5. Μπορεί να μπλέξεις σε ατελείωτες νοητικές κουβέντες για το τι είδες, τι σου είπαν κτλ (νομίζω αυτό ισχύει περισσότερο για τις γυναίκες :rolleyes: ) και έτσι να φτάσεις σε λάθος συμπεράσματα. Είναι καλό να λειτουργούμε με τη συνείδηση και όχι τη λογική (κυρίως σε τέτοια ζητήματα).
Να ξεκαθαρίσω τέλος ότι προσωπικά πιστεύω ότι μπορείς να προοδεύσεις πνευματικά και χωρίς τη χρήση του αστρικού (βάζω μέσα και τα όνειρα) αλλά χρειάζεται πολύ πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια. Προσωπικά πάλι βλέπω ότι η καθοδήγηση που παίρνεις από κάποιες αστρικές εμπειρίες είναι τόσο σημαντική που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις.
Και μόνο οι τρομακτικές οντότητες μου φτάνουν για να μην το δοκιμάσω προσωπικά :D :D :D
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν το αστρικό ταξίδι είναι ο μόνος τρόπος να έρθεις σε επαφή με τον "οδηγό" σου ή "φύλακα άγγελο σου" ή να πάρεις καθοδήγηση για ένα πρόβλημα που σε απασχολεί και θες μια λύση.
Το λέω γιατί στα βιβλία που μιλάν για διαλογισμό αναφέρεται ότι μπορείς να το κάνεις μέσω διαλογισμού.
Αν είναι μόνο μέσω του αστρικού, κρίμα.
Ανατολή, ναι υπάρχουν αρνητικές οντότητες αλλά ο τρόπος για να τις ξεφορτωθείς είναι εξαιρετικά απλός.
Ο διαλογισμός που αναφέρεις όταν εκτελείται σωστά σε βγάζει σε μια διάσταση παρόμοια του αστρικού όπου όμως δεν υπάρχουν αρνητικά στοιχεία.
Μπορείς να επικοινωνήσεις με θεϊκές οντότητες και χωρίς να έχεις μια εξωσωματική εμπειρία, όμως η επικοινωνία αυτή δεν είναι άμεση όπως μέσω μιας εμπειρίας αστρικού ή διαλογισμού.
Γενικά θα πρότεινα να μην αφήσεις τον φόβο να σε εμποδίσει από το να έχεις μια τέτοια εμπειρία. Προσωπικα μιλώντας αξίζει τον κόπο.
Ότι και να κάνεις στο Αστρικό Επίπεδο δεν πρέπει να φοβάσαι τίποτα :) και φιλική συμβουλή ... μην ταξιδέψετε σε πολύ αρχαίους ναούς, διότι μάγοι ιερείς έχουν εγκλωβίσει ψυχές τάζοντας τους λαγούς με πετραχείλια. Έχω την γνώμη ότι μάλλον αυτά έχουν εξελιχθεί σε πολύ Άγρια Όντα. :rolleyes:
Στο κάτω κάτω της γραφής, όταν δοκιμάζουμε κάτι νέο, δεν ξεμακραίνουμε πολύ από την γειτονιά μας ( στην αρχή ) μέχρι να δούμε πως τα πάμε!
Εεεεεεεεεεεεεεε; :p
Μονο μια φορα τα εχω δει πιο φωτεινα.
Τις υπολοιπες φορες αν κ στην πραγματικοτητα ειναι μεσημερι τα βλεπω σκοτεινα κ μαλλον ειναι θεμα επιπεδου γιατι εκει συνανταω κ τις οντοτητες κ δεν νιωθω κ τοσο "ανετα" οσο ειχα νιωσει εκεινη την φορα που ηταν φωτεινα.
Παντως ναι εχω αισθηση του χωρου.Γιατι?
Με ενδιαφερει η αποψη σου.
Δεν διάβασα όλα τα μηνύματα, αλλα επισημαίνω ότι όσο πιο σκούρος ο φωτσμός τόσο πιο βαρύς κραδασμικά και γεμάτο κατώτερες αστρικές οντότητες. Συμφωνώ ότι θέλει εκπαίδευση διότι για να βγεις εκτός δωματίου πρέπει να αραίωσεις και άλλο το αστρικό σου σώμα τόσο ώστε να περνάς μέσα από τοιχους και άλλα συμπαγή υλικά της διάστασής μας. Ακόμα πέρα από την ανώτερη κραδασμικότητα που αποκτάς πρέπει να έχεις το νου σου για τους δήθεν δάσκαλους που μπορεί να σε πλησιάσουν. Ακόμα ότι και να σου συμβεί να θυμάσαι: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.