Επιστροφή στο Forum : Stardust
http://www.stardustmovie.com/images/noFLash.jpg
Ο νεαρός Tristan (Charlie Cox) υπόσχεται να φέρει ένα αστέρι στην αγαπημένη του Victoria (Sienna Miller) για να κερδίσει την καρδιά της....
Με λίγα λόγια...
Σπεύστε ταχέως να τη δείτε...
Ένα απίστευτα όμορφο παραμύθι, με Μισέλ Φάιφερ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο να δίνουν ρέστα...
9 ακατέβατο :p :p
nERaiDoULa
05-11-07, 06:37
Πολύ γλυκό και τρυφερό παραμυθάκι !
Φοβερή ερμηνεία της Μισέλ , η έκπληξη όμως της ταινίας είναι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο !! Μην την χάσετε ! ;)
Αρκετά χαρούμενη και όμορφη ταινία, με τη Μισέλ να αποδεικνύει πως ακόμα και με ρυτίδες παραμένει θεά (άραγε ποιος κατάφερε να την αντιπαθήσει στο ρόλο της κακιάς μάγισσας; εγώ πάντως αδυνατώ!) Όπως είπε και η Νεραϊδούλα, ο ΝτεΝίρο είναι η έκπληξη της ταινίας και δίνει ίσως αυτήν την κωμική νότα που λείπει συνήθως από ταινίες τέτοιου είδους.
Οι δυο νέοι πρωταγωνιστές είναι εξίσου καλοί στις ερμηνείες τους.
Το σενάριο είναι ένα σύγχρονο (ή καλύτερα μελλοντικό -αν κρίνουμε από το σκάφος του ΝτεΝίρο) παραμυθάκι, που παρόλα αυτά ταιριάζει άψογα και στα μεγάλα παιδιά που θέλουμε όλοι μας πιστεύω να παραμείνουμε για όσο το δυνατόν περισσότερο.
Δείτε το με ευχάριστη παρέα δίπλα σας... ;)
Οι δυο νεοι πρωταγωνιστες? Η Κλερ Ντεινς ειναι εξισου πολυ καλη και γνωστη ηθοποιος, επισης η Φαιφερ κι ο ΝτεΝιρο.... Πραγματικα πολυ μεγαλη εκπληξη! Δεν περιμενα τον ΝτεΝιρο να παιξει σε τετοιου ειδους ταινια....
nERaiDoULa
06-11-07, 06:54
Αρκετά χαρούμενη και όμορφη ταινία, με τη Μισέλ να αποδεικνύει πως ακόμα και με ρυτίδες παραμένει θεά (άραγε ποιος κατάφερε να την αντιπαθήσει στο ρόλο της κακιάς μάγισσας; εγώ πάντως αδυνατώ!)
Θεά , χωρίς δεύτερη κουβέντα Antonia μου ! Όχι μόνο δεν την αντιπαθείς ... αλλά την λατρεύεις !
Αρκετά χαρούμενη και όμορφη ταινία, με τη Μισέλ να αποδεικνύει πως ακόμα και με ρυτίδες παραμένει θεά (άραγε ποιος κατάφερε να την αντιπαθήσει στο ρόλο της κακιάς μάγισσας; εγώ πάντως αδυνατώ!) Όπως είπε και η Νεραϊδούλα, ο ΝτεΝίρο είναι η έκπληξη της ταινίας και δίνει ίσως αυτήν την κωμική νότα που λείπει συνήθως από ταινίες τέτοιου είδους.
Οι δυο νέοι πρωταγωνιστές είναι εξίσου καλοί στις ερμηνείες τους.
Το σενάριο είναι ένα σύγχρονο (ή καλύτερα μελλοντικό -αν κρίνουμε από το σκάφος του ΝτεΝίρο) παραμυθάκι, που παρόλα αυτά ταιριάζει άψογα και στα μεγάλα παιδιά που θέλουμε όλοι μας πιστεύω να παραμείνουμε για όσο το δυνατόν περισσότερο.
Δείτε το με ευχάριστη παρέα δίπλα σας... ;)
Παιδιά ένα 9 το βάζω σίγουρα! Κυρίως αφού δεν το παίζει κάτι άλλο απ' αυτό που είναι, δηλαδή ένα υπέροχο παραμυθάκι!!!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.