![]() |
|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Βαθμολογία ταινίας | |||
9-10 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 55,56% |
7-8 |
1 | 11,11% |
5-6 |
1 | 11,11% |
κάτω από τη βάση |
2 | 22,22% |
Ψήφισαν: 9. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ο νεαρός Tristan (Charlie Cox) υπόσχεται να φέρει ένα αστέρι στην αγαπημένη του Victoria (Sienna Miller) για να κερδίσει την καρδιά της.... Με λίγα λόγια... Σπεύστε ταχέως να τη δείτε... Ένα απίστευτα όμορφο παραμύθι, με Μισέλ Φάιφερ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο να δίνουν ρέστα... 9 ακατέβατο ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ γλυκό και τρυφερό παραμυθάκι !
Φοβερή ερμηνεία της Μισέλ , η έκπληξη όμως της ταινίας είναι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο !! Μην την χάσετε ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αρκετά χαρούμενη και όμορφη ταινία, με τη Μισέλ να αποδεικνύει πως ακόμα και με ρυτίδες παραμένει θεά (άραγε ποιος κατάφερε να την αντιπαθήσει στο ρόλο της κακιάς μάγισσας; εγώ πάντως αδυνατώ!) Όπως είπε και η Νεραϊδούλα, ο ΝτεΝίρο είναι η έκπληξη της ταινίας και δίνει ίσως αυτήν την κωμική νότα που λείπει συνήθως από ταινίες τέτοιου είδους.
Οι δυο νέοι πρωταγωνιστές είναι εξίσου καλοί στις ερμηνείες τους. Το σενάριο είναι ένα σύγχρονο (ή καλύτερα μελλοντικό -αν κρίνουμε από το σκάφος του ΝτεΝίρο) παραμυθάκι, που παρόλα αυτά ταιριάζει άψογα και στα μεγάλα παιδιά που θέλουμε όλοι μας πιστεύω να παραμείνουμε για όσο το δυνατόν περισσότερο. Δείτε το με ευχάριστη παρέα δίπλα σας... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι δυο νεοι πρωταγωνιστες? Η Κλερ Ντεινς ειναι εξισου πολυ καλη και γνωστη ηθοποιος, επισης η Φαιφερ κι ο ΝτεΝιρο.... Πραγματικα πολυ μεγαλη εκπληξη! Δεν περιμενα τον ΝτεΝιρο να παιξει σε τετοιου ειδους ταινια....
''Οσα βουνα κι αν ανεβειτε απ' τις κορφες τους θ'αγναντευετε αλλες κορφες, ψηλοτερες, μιαν αλλη πλαση ξελογιαστρα και στην κορφη σα φταστε στην καταψηλη παλι θα καταλαβετε πως βρισκεστε σαν πρωτα κατω απ'ολα τ'αστρα.'' |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θεά , χωρίς δεύτερη κουβέντα Antonia μου ! Όχι μόνο δεν την αντιπαθείς ... αλλά την λατρεύεις !
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να δεις το ουράνιο τόξο, πρέπει να αντέξεις την καταιγίδα... Η αγωνία της ψυχής μου βρήκε διέξοδο σε μια δυνατή, μακριά και τελική κραυγή απελπισίας - Edgar Allan Poe Τὸ ξέρω πὼς καθένας μοναχὸς πορεύεται στὸν ἔρωτα, μοναχὸς στὴ δόξα καὶ στὸ θάνατο. Τὸ ξέρω. Τὸ δοκίμασα. Δὲν ὠφελεῖ. Ἄφησέ με νἄρθω μαζί σου - Η Σονάτα του Σεληνόφωτος |
![]() |
|
|