PDA

Επιστροφή στο Forum : ΓΙΑΤΙ?

Δημητρης. onisis1@hotmail
09-02-08, 20:41
:confused: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΡΙΑ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ. ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ Κ ΠΩΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ? Κ ΑΝ ΜΑΣ "ΕΦΤΙΑΞΕ" Ο ΘΕΟΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΕΦΤΙΞΕ Κ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΙΗΝΟΥΣ? ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ?

ELPINIKI
09-02-08, 20:47
φιλε μου Δημητρη το ερωτημα που θετεις ειναι αρκετα σοβαρο...
χρειαζεται πολυ σκεψη πολλα βιβλια ολη τα αποτελεσμτα των ερευνων της επιστημης...

Δημητρη εδω πρεπει να απαντησουν οι επιστημονες... :p

θα δωσω χωρο σε αυτους και θα περιμενω με αγωνια τα αποτελεσματα αυτων. :eek:

Τάκης Παπαδόπουλος
09-02-08, 21:25
:confused: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΡΙΑ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ. ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ Κ ΠΩΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ? Κ ΑΝ ΜΑΣ "ΕΦΤΙΑΞΕ" Ο ΘΕΟΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΕΦΤΙΞΕ Κ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΙΗΝΟΥΣ? ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ?
καλησπέρα.
Έτσι χαλαρά, μάλλον θά 'ταν παράξενο να έχουμε "οι από εδώ" τον δικό μας αρχιτέκτονα και οι "από κει" ( οι εξωγήινοι ) τον δικό τους...
Έ, λογικά, σε ένα καζάνι βράζουμε...

Belthazor
09-02-08, 21:37

Ωραίο θέμα πραγματικά!

Είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως τίποτα δεν γίνετε τυχαία. Όλα στο Συμπάν έχουν ένα λόγο ύπαρξης! Όλοι μας έχουμε έναν στόχο να εκπληρώσουμε, άλλοι χρειάζονται βοήθεια και άλλοι είναι ικανοί από μονοί τους να μείνουν στην Ιστορία!

Άμα το πάρουμε από θεολογικής πλευράς, ακόμα και η Αγία Γραφή λέει μέσα στην αρχή: Πως ο Θεός έφτιαξε πολλούς κήπους με έμβια όντα μέσα. μονό η Ορθόδοξη πλευρά αρνείται, ενώ οι καθολικοί, η εκκλησία τουλάχιστον, αποδέχονται την ύπαρξη εξωγήινης ζωής!

xontro_mpizeli
09-02-08, 22:12
Πιο πολύ ερωτήσεις σαν και αυτές αγγίζουν την φιλοσοφία και την εσωτερική αναζήτηση.

Οπότε,

σε προτρέπω φίλε Δημητρης. onisis1@hotmail να δεις στην συγκεκριμένη κατηγορία του forum του μεταφυσικού.

Αν θέλεις, δες πιο ειδικά στο θέμα "για ποιό λόγο ζούμε (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=1034&highlight=%CB%FC%E3%EF%F2+%FD%F0%E1%F1%EE%E7%F2)"

Το παρόν θέμα κλειδώνεται.