Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Εσωτερική Αναζήτηση – Φιλοσοφία – Επιστήμες

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-02-08, 20:41
Δημητρης. onisis1@hotmail Ο χρήστης Δημητρης. onisis1@hotmail δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή ΓΙΑΤΙ?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΡΙΑ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ. ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ Κ ΠΩΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ? Κ ΑΝ ΜΑΣ "ΕΦΤΙΑΞΕ" Ο ΘΕΟΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΕΦΤΙΞΕ Κ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΙΗΝΟΥΣ? ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ?

Σ'αγαπω κρυφα...
Μεσα μου...
Παλιά 09-02-08, 20:47
Το avatar του χρήστη ELPINIKI
ELPINIKI Ο χρήστης ELPINIKI δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

φιλε μου Δημητρη το ερωτημα που θετεις ειναι αρκετα σοβαρο...
χρειαζεται πολυ σκεψη πολλα βιβλια ολη τα αποτελεσμτα των ερευνων της επιστημης...

Δημητρη εδω πρεπει να απαντησουν οι επιστημονες...

θα δωσω χωρο σε αυτους και θα περιμενω με αγωνια τα αποτελεσματα αυτων.
Παλιά 09-02-08, 21:25
Το avatar του χρήστη Τάκης Παπαδόπουλος
Τάκης Παπαδόπουλος Ο χρήστης Τάκης Παπαδόπουλος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Locarno Swizzera
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Δημητρης. onisis1@hotmail
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΡΙΑ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ. ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ Κ ΠΩΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ? Κ ΑΝ ΜΑΣ "ΕΦΤΙΑΞΕ" Ο ΘΕΟΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΕΦΤΙΞΕ Κ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΙΗΝΟΥΣ? ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ?
καλησπέρα.
Έτσι χαλαρά, μάλλον θά 'ταν παράξενο να έχουμε "οι από εδώ" τον δικό μας αρχιτέκτονα και οι "από κει" ( οι εξωγήινοι ) τον δικό τους...
Έ, λογικά, σε ένα καζάνι βράζουμε...
Παλιά 09-02-08, 21:37
Το avatar του χρήστη Belthazor
Belthazor Ο χρήστης Belthazor δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Δημητρης. onisis1@hotmail
Ωραίο θέμα πραγματικά!

Είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως τίποτα δεν γίνετε τυχαία. Όλα στο Συμπάν έχουν ένα λόγο ύπαρξης! Όλοι μας έχουμε έναν στόχο να εκπληρώσουμε, άλλοι χρειάζονται βοήθεια και άλλοι είναι ικανοί από μονοί τους να μείνουν στην Ιστορία!

Άμα το πάρουμε από θεολογικής πλευράς, ακόμα και η Αγία Γραφή λέει μέσα στην αρχή: Πως ο Θεός έφτιαξε πολλούς κήπους με έμβια όντα μέσα. μονό η Ορθόδοξη πλευρά αρνείται, ενώ οι καθολικοί, η εκκλησία τουλάχιστον, αποδέχονται την ύπαρξη εξωγήινης ζωής!
Παλιά 09-02-08, 22:12
Το avatar του χρήστη xontro_mpizeli
xontro_mpizeli Ο χρήστης xontro_mpizeli δεν είναι συνδεδεμένος
Συντονιστής της κοινότητας του μεταφυσικού

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Πιο πολύ ερωτήσεις σαν και αυτές αγγίζουν την φιλοσοφία και την εσωτερική αναζήτηση.

Οπότε,

σε προτρέπω φίλε Δημητρης. onisis1@hotmail να δεις στην συγκεκριμένη κατηγορία του forum του μεταφυσικού.

Αν θέλεις, δες πιο ειδικά στο θέμα "για ποιό λόγο ζούμε"

Το παρόν θέμα κλειδώνεται.
--> Κυκλοφορεί το βιβλίο μου 88 Μύθοι & Αλήθειες (περισσότερες πληροφορίες καθώς και online παραγγελίες εδώ) <--
-
-> ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: Σεπτέμβριος [αστυνομικό μυθιστόρημα] (εκδόσεις Πηγή). Περισσότερα δείτε εδώ <--
Κλειστό Θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:06.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.