PDA

Επιστροφή στο Forum : Η Πυθέας στον ΑΝΤ1 Radio και στους "Αδιάβροχους"!

beetlejuice
07-04-08, 13:00
"Οι Αδιαβροχοι" ειναι μια ελευθεριακη εναλλακτικη και ενημερωτικη ραδιοφωνικη εκπομπη με οικοδεσποτες τον Παναγιωτη Λιακο (διευθυντη του περιοδικου GEO) και τον Κωστα Γιαννουλοπουλο. Εκπεμπει εδω και χρονια μεσα απο το ραδιοφωνο του ΑΝΤ1 (στους 97,2) και ψυχαγωγει τους ακροατες απο τις 6 εως και τις 8 καθε πρωι.

Αυριο, η εκπομπη αναμενεται να παρει και ενα extra διωρο στην πρωινη ζωνη των 11:00-13:00.
Καπου στα μεσα της εκπομπης αυτης (δηλαδη κατα τις 12 το μεσημερι) αναμενεται να βρεθω με τον Αpan στα studio του σταθμου στο Μαρουσι εκπροσωπωντας την ομαδα Πυθεας και παρουσιαζοντας στο κοινο το προφιλ της εξερευνητικης ομαδας της κοινοτητας μας! :)

Οι παραγωγοι της "Αστρικης Πυλης" (2003-05 στο νησι της Σαμου), επιστρεφουμε ξανα, εστω και ως καλεσμενοι, σε ραδιοφωνικο σταθμο της πρωτευουσας! :D

Καλη ακροαση!

tsilof
07-04-08, 13:41
To e-radio να ναι καλά για να ακούσουμε και μεις από μακριά :D
Ώρε φίρμες λέμε... :p
Καλή εκπομπή :)

xontro_mpizeli
07-04-08, 19:24
To e-radio να ναι καλά για να ακούσουμε και μεις από μακριά :D

Εμ δεν είναι καλά δυστυχώς !!! :(

Δοκίμασα τώρα να ακούσω Live τον Ant1 radio αλλά μου βγάζει error και δεν ανοίγει (τουλάχιστον μέσω media player...)

Δεν ξέρω αν είναι προσωρινό ή όχι το πρόβλημα, αλλά θέλε ωνα μου πει κάποιος τί να κάνω (ώστε αύριο την ώρα της Πυθέας (http://www.explorers.gr), να είμαι οκ!)

Υ.Γ: Αυτό δεν είναι το link (http://radio.antenna.gr/) ?

Άπαν
08-04-08, 01:24
Το site του Ant1 Radio 97,2 FM είναι http://radio.antenna.gr εκεί πατώντας LIVE θα μπορέσετε λογικά να ακούσετε την εκπομπή.
Αν το site είναι down το άμεσο link είναι http://www.radio.cy.net/ant1r.asx το οποίο πρέπει να βάλετε στον Media Player ή στο Winamp .
Αν δε ξέρετε πώς , μπορείτε να ψάξετε στο μενού της εκάστοτε εφαρμογής και να ψάξετε κάποια επιλογή όπως Open URL ή Open Stream κτλ .

Καλή ακρόαση εύχομαι σε όσους μας τιμήσουν και λογικά η ηχογραφημένη εκπομπή θα ανέβει κάποια στιγμή στο διαδίκτυο για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να μας ακούσουν LIVE.

Πάμε ρε Πυθέας!!!! :D

Άπαν
08-04-08, 07:08
Μια συμπλήρωση :
http://radio.antenna.gr/homeDetail/0,3876,8,00.html
Στο παραπάνω link που αναμεταδίδεται ο Ant1 Radio ανά την Ελλάδα.

xontro_mpizeli
08-04-08, 11:20
[live]

Όλα καλά!

Μια χαρά τα πάτε! Και πολύ γέλιο! :)

Πάμε για την συνέχεια, μετά το σύντομο αυτό διάλειμμα...! :)

Oddb@llSoul
08-04-08, 11:30
Παιδιά άργησα να συντονιστώ , έπαιζα με το ραδιόφωνο αρχικά που είχα για να πιάσω κι εδώ κάτω 97,2 αλλά τελικά το λίνκ που στείλατε εδώ με έσωσε... :p

Μηνά, Αντρέα...Ευθεία, σκίζετε!!! Ωραίο το σόου...Πολύ γέλιο και καλή συζήτηση.

Περιμένω να περάσει το διάλλημα και συνεχίζουμε!! :D

<[PYTHEAS ON AIR]>

-------------------------------------------
Σας άκουσα λοιπόν, τελείωσε η εκπομπή, και αφού έχω χρόνο να επεξεργαστώ εντός 20 λεπτών το μύνημα...

Είσασταν μία χαρά, άντε και καλή συνέχεια με την ομάδα. Ο Μηνάς τα έλεγε όλα έχω την εντύπωση και ο Αντρέας έκανε το μπάσο (χιούμορ ατελείωτο. Αυτό με τον Παππού και το πορτοφόλι μου άρεσε....)

Αντρέα του Λεωφδοριατζή καλά του την έχωσες!!! Να μάθουν οτι μέσα σε τόσους επιβάτες κρύβονται και ραδιοφωνικοί εκφωνητές...Που δεν συγχωρούν. Δαίμονας! Δαίμονας ρε!! :D

Δυνατά!

Ophelia
08-04-08, 11:58
Εξαιρετική η εκπομπή!
Μπράβο παιδιά! :D

xontro_mpizeli
08-04-08, 12:02
Μπράβο σε Apan + beetle για την ωραία αυτή συνέντευξη που δώσανε online στον ANT1 radio για περίπου μία ολόκληρη ώρα!

Πιστεύω ότι όποιος ακροατής άκουσε την συνέντευξη θα πήρε μία ωραία γεύση του τί εστί Ομάδα Πυθέας! Μπράβο παιδιά, πολύ καλή δουλειά!

Εύχομαι και στο μέλλον ανάλογες προσπάθειες από τα ΜΜΕ που όσο περνάει ο καιρός δυναμώνει ακόμα περισσότερη η φήμη και η δυναμικότητα της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού! :)

Υ.Γ: Όποιος μπόρεσε να ηχογραφήσει την εκπομπή, παρακαλώ πολύ να μου στείλει p.m το link για να την κατεβάσω! Θέλω να την έχω ! :)
Ευχαριστώ.

Oddb@llSoul
08-04-08, 12:23
Υ.Γ: Όποιος μπόρεσε να ηχογραφήσει την εκπομπή, παρακαλώ πολύ να μου στείλει p.m το link για να την κατεβάσω! Θέλω να την έχω ! :)
Ευχαριστώ.

Me too!!! Όποιος λοιπόν την έχει, ξυπέμψτε την και προς τα εδώ!!! ;)

Julliet
08-04-08, 12:56
Και εγώ, εννοείται, συντονισμένη στους 97,2 σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής!! Τα παιδιά τα πήγαν πάρα πολύ καλά! Πολύ ωραία συνέντευξη!
Τους έχω γράψει ΚΑΙ σε κασέτα!!! :D

MAGY
08-04-08, 14:08
Μπράβο σας παιδιά, εξαιρετική η εκπομπή!!! Αν και στη δουλειά, δεν ήθελα να χάσω ούτε στιγμή!

Έτσι κι αλλιώς ακούω την εκπομπή των παιδιών κάθε πρωί είναι εξαιρετικοί… Πολύ καλή συνεργασία.

Και πάλι πολλά συγχαρητήρια! Καλή αρχή να ευχηθώ…και εις άλλα…

tsilof
08-04-08, 14:18
Συγχαρητήρια και από εμένα :p
Άντε και στο ΜπιΜπιΣι τώρα :D

Προσπάθησα να τη γράψω την εκπομπή σε real time .αλλά δε ξέρω τι έγινε και δεν ανοίγει... :(
Ξαναπροσπαθώ και ενημερώνω για να τη στειλω να την ανεβάσετε...

Άπαν
08-04-08, 15:15
TA KEΦAΛAIA AΣ MOY ΣYΓXΩPEΘOYN!
ENA APXIKO ΣXOΛIO, EINAI OTI ΣTIΣ EΠOMENEΣ 48 ΩPEΣ ΘA EXOYME THN HXOΓPAΦHΣH ΔIAΘEΣIMH ΓIA OΛOYΣ EΣAΣ ΠOY AΓKAΛIAΣATE ΓIA AΛΛH MIA ΦOPA TH ΠPOΣΠAΘEIA MAΣ ΓIA TH ΔIAΔOΣH THΣ IΔEAΣ THΣ OMAΔAΣ ΠYΘEAΣ.
NA ANAMENETE ΠOΛΛA ΠEPIΣΣOTEPA. MH ΞEXNATE OTI TO TAΞIΔI ΔE TEΛEIΩNEI ΠOTE...

schooligan
08-04-08, 15:37
Παιδια θελω και εγω ηχογραφιση γιατι δεν μπορεσα να σας ακουσω λογο δουλειας :(

beetlejuice
08-04-08, 16:18
Η σημερινη εμπειρια στον ΑΝΤ1 μας εφερε στο νου τις παλιες καλες εποχες της Ραδιο-ΚΑΠΑ :rolleyes:
Απο κει και περα ευελπιστω πως καταφεραμε να δωσουμε μια γευση στους ακροατες του σταθμου σχετικα με το τι ακριβως ειναι η Πυθεας, ποιοι οι σκοποι και οι επιδιωξεις της.
Το κλιμα στο studio ηταν αριστο και οι δυο οικοδεσποτες μας εκαναν εξ'αρχης να νιωθουμε ανετοι! :)