![]() |
|
||||
|
||||
![]()
"Οι Αδιαβροχοι" ειναι μια ελευθεριακη εναλλακτικη και ενημερωτικη ραδιοφωνικη εκπομπη με οικοδεσποτες τον Παναγιωτη Λιακο (διευθυντη του περιοδικου GEO) και τον Κωστα Γιαννουλοπουλο. Εκπεμπει εδω και χρονια μεσα απο το ραδιοφωνο του ΑΝΤ1 (στους 97,2) και ψυχαγωγει τους ακροατες απο τις 6 εως και τις 8 καθε πρωι.
Αυριο, η εκπομπη αναμενεται να παρει και ενα extra διωρο στην πρωινη ζωνη των 11:00-13:00. Καπου στα μεσα της εκπομπης αυτης (δηλαδη κατα τις 12 το μεσημερι) αναμενεται να βρεθω με τον Αpan στα studio του σταθμου στο Μαρουσι εκπροσωπωντας την ομαδα Πυθεας και παρουσιαζοντας στο κοινο το προφιλ της εξερευνητικης ομαδας της κοινοτητας μας! ![]() Οι παραγωγοι της "Αστρικης Πυλης" (2003-05 στο νησι της Σαμου), επιστρεφουμε ξανα, εστω και ως καλεσμενοι, σε ραδιοφωνικο σταθμο της πρωτευουσας! ![]() Καλη ακροαση!
EN TO ΠΑΝ Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου ---------------------------------------- meta Journalist Αγαλματένια Κρίνα Μυθικισμός Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beetlejuice : 07-04-08 στις 13:01 |
|
||||
|
||||
![]()
To e-radio να ναι καλά για να ακούσουμε και μεις από μακριά
![]() Ώρε φίρμες λέμε... ![]() Καλή εκπομπή ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δοκίμασα τώρα να ακούσω Live τον Ant1 radio αλλά μου βγάζει error και δεν ανοίγει (τουλάχιστον μέσω media player...) Δεν ξέρω αν είναι προσωρινό ή όχι το πρόβλημα, αλλά θέλε ωνα μου πει κάποιος τί να κάνω (ώστε αύριο την ώρα της Πυθέας, να είμαι οκ!) Υ.Γ: Αυτό δεν είναι το link ?
Βάλτε την φαντασία σας, βγείτε έξω και εξερευνήστε κάθε γωνιά του πλανήτη μας και δείτε τα πράγματα με διαφορετική "ματιά" . . . Μείνετε, ακόμη, ενημερωμένοι με οτιδήποτε παράξενο συμβαίνει στον πλανήτη μας! --> Κυκλοφορεί το βιβλίο μου 88 Μύθοι & Αλήθειες (περισσότερες πληροφορίες καθώς και online παραγγελίες εδώ) <-- --> ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: Σεπτέμβριος [αστυνομικό μυθιστόρημα] (εκδόσεις Πηγή). Περισσότερα δείτε εδώ <-- |
|
||||
|
||||
![]()
Το site του Ant1 Radio 97,2 FM είναι http://radio.antenna.gr εκεί πατώντας LIVE θα μπορέσετε λογικά να ακούσετε την εκπομπή.
Αν το site είναι down το άμεσο link είναι http://www.radio.cy.net/ant1r.asx το οποίο πρέπει να βάλετε στον Media Player ή στο Winamp . Αν δε ξέρετε πώς , μπορείτε να ψάξετε στο μενού της εκάστοτε εφαρμογής και να ψάξετε κάποια επιλογή όπως Open URL ή Open Stream κτλ . Καλή ακρόαση εύχομαι σε όσους μας τιμήσουν και λογικά η ηχογραφημένη εκπομπή θα ανέβει κάποια στιγμή στο διαδίκτυο για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να μας ακούσουν LIVE. Πάμε ρε Πυθέας!!!! ![]()
Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου Παραγωγός της "Ραδιοφωνικής Αστρικής Πύλης" Albedo14 web radio , www.albedo14.com Podcast Αστρικής Πύλης .................. Αρχείο Εκπομπών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apan@samos : 08-04-08 στις 01:26 |
|
||||
|
||||
![]()
Μια συμπλήρωση :
http://radio.antenna.gr/homeDetail/0,3876,8,00.html Στο παραπάνω link που αναμεταδίδεται ο Ant1 Radio ανά την Ελλάδα.
Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου Παραγωγός της "Ραδιοφωνικής Αστρικής Πύλης" Albedo14 web radio , www.albedo14.com Podcast Αστρικής Πύλης .................. Αρχείο Εκπομπών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apan@samos : 08-04-08 στις 07:09 |
|
||||
|
||||
![]()
[live]
Όλα καλά! Μια χαρά τα πάτε! Και πολύ γέλιο! ![]() Πάμε για την συνέχεια, μετά το σύντομο αυτό διάλειμμα...! ![]()
Βάλτε την φαντασία σας, βγείτε έξω και εξερευνήστε κάθε γωνιά του πλανήτη μας και δείτε τα πράγματα με διαφορετική "ματιά" . . . Μείνετε, ακόμη, ενημερωμένοι με οτιδήποτε παράξενο συμβαίνει στον πλανήτη μας! --> Κυκλοφορεί το βιβλίο μου 88 Μύθοι & Αλήθειες (περισσότερες πληροφορίες καθώς και online παραγγελίες εδώ) <-- --> ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: Σεπτέμβριος [αστυνομικό μυθιστόρημα] (εκδόσεις Πηγή). Περισσότερα δείτε εδώ <-- |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά άργησα να συντονιστώ , έπαιζα με το ραδιόφωνο αρχικά που είχα για να πιάσω κι εδώ κάτω 97,2 αλλά τελικά το λίνκ που στείλατε εδώ με έσωσε...
![]() Μηνά, Αντρέα...Ευθεία, σκίζετε!!! Ωραίο το σόου...Πολύ γέλιο και καλή συζήτηση. Περιμένω να περάσει το διάλλημα και συνεχίζουμε!! ![]() <[PYTHEAS ON AIR]> ------------------------------------------- Σας άκουσα λοιπόν, τελείωσε η εκπομπή, και αφού έχω χρόνο να επεξεργαστώ εντός 20 λεπτών το μύνημα... Είσασταν μία χαρά, άντε και καλή συνέχεια με την ομάδα. Ο Μηνάς τα έλεγε όλα έχω την εντύπωση και ο Αντρέας έκανε το μπάσο (χιούμορ ατελείωτο. Αυτό με τον Παππού και το πορτοφόλι μου άρεσε....) Αντρέα του Λεωφδοριατζή καλά του την έχωσες!!! Να μάθουν οτι μέσα σε τόσους επιβάτες κρύβονται και ραδιοφωνικοί εκφωνητές...Που δεν συγχωρούν. Δαίμονας! Δαίμονας ρε!! ![]() Δυνατά! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Oddb@llSoul : 08-04-08 στις 12:00 |
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετική η εκπομπή!
Μπράβο παιδιά! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σε Apan + beetle για την ωραία αυτή συνέντευξη που δώσανε online στον ANT1 radio για περίπου μία ολόκληρη ώρα!
Πιστεύω ότι όποιος ακροατής άκουσε την συνέντευξη θα πήρε μία ωραία γεύση του τί εστί Ομάδα Πυθέας! Μπράβο παιδιά, πολύ καλή δουλειά! Εύχομαι και στο μέλλον ανάλογες προσπάθειες από τα ΜΜΕ που όσο περνάει ο καιρός δυναμώνει ακόμα περισσότερη η φήμη και η δυναμικότητα της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού! ![]() Υ.Γ: Όποιος μπόρεσε να ηχογραφήσει την εκπομπή, παρακαλώ πολύ να μου στείλει p.m το link για να την κατεβάσω! Θέλω να την έχω ! ![]() Ευχαριστώ.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Me too!!! Όποιος λοιπόν την έχει, ξυπέμψτε την και προς τα εδώ!!! ![]() |
![]() |
|
|