Επιστροφή στο Forum : ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...
:( ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ... ΑΠΟΨΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ... ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ GOOGLE ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑ ΣΤΟ FORUM ΑΥΤΟ..ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΝ SAKATH ΑΠΟ ΣΚΑΦΙΔΑΚΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΟΥ) ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΟΜΩΣ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑς ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.. ΤΟ 1992 ΠΑΝΤΡΥΤΗΚΑ.. ΚΑΙ ΤΟ 1997 ΧΩΡΙΣΑ.. ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.. ΠΡΙΝ ΧΩΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΒΡΗΚΕ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ(ΜΕΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ) 2 ΑΥΓΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ!!!! ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ... ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΑΤΟΜΟ, ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ?... ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ... ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩς ΑΣΧΟΛΟΥΝΑΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ... ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ.. ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ.. ΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ? ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ, ΜΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ.. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ... ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...
maiza
ΓΕΙΑ ΣΟΥ maiza!αρχικα, εγω δεν πιστευω οτι μπορει να ειναι μαγια!Αλλα μπορω να πω οτι πιστευω οτι καποια ατομα που μπορει να ζηλευουν καποιον υπερβολικα , μπορει να του προκαλεσουν για μικρο ή για μεγαλο χρονικο διαστημα ατυχιες!και σε μενα εδω και 1 χρονο πραγματικα πηγαινουν ολα στραβα σε ολους τους τομεις!αλλα και παλι θεωρω οτι τυχαινει αυτο!δυστυχως, δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν τα ασπαζομαι και πληρως αυτα! :)
Witch Shadow
18-05-08, 11:42
Τα αυγα ειναι μαγια και καλα κανεις και δεν πιστευεις. Περα ομως απο την γκαντεμια και τις ατυχιες σε ολους τους τομεις μπορει αυτο το μαϊκο να φερει και τροχαια ατυχηματα. Προσεχε παρα πολυ αν εισαι οδηγος.
Καποια/ος σε βλεπει με κακο ματι και μονο καταστρεφοντας σε 8α ικανοποιηθει. Εδωσα μονο απαντηση στην απορια σου για το τι ρολο παιζουν τα αυγα. Απο κει και περα ειναι επιλογη σου να κανεις το κουμαντο σου.
Το μυαλό φταίει για όλα. Τα αυγά δεν ήταν τίποτα άλλο, από ένα ψυχολογικό τρύκ που σε έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση. Να σου πώ και εγώ μια παρόμοια ιστορία?
Όταν έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες και λίγο πριν από αυτές δέχτηκα ένα chain letter μέσω Ελτά. Πραγματικά βγήκε αληθινό γιατί πάτωσα. Όλοι μου έλεγαν ότι έκανα λάθος που το πέταξα στα σκουπίδια. Τη δεύτερη φορά που ήταν να δώσω πάλι μερικές μέρες πριν μου έστειλαν πάλι ένα chain letter το οποίο πέταξα ξανά. Πραγματικά τη δευτερη φορά στάθηκα άτυχος και δεν πέρασα εκεί που ήθελα από έναν απλό διπλασιασμό σε μια πράξη. Το πιστεύεις? Εκεί όλοι θεώρησαν κακό σημάδι και ότι για όλα έφταιγε το γεγονός ότι έσπασα την αλυσίδα του chain letter.
Εγώ σαν γαϊδούρι που είμαι τους έγραψα κανονικά και την τρίτη φορά πέρασα εκεί που ήθελα και απέδειξα σε όλους πως ένα χαρτί ή ένα αυγό ή κάτι άλλο προκαλεί κακό στον εγκέφαλο μας. Αυτός είναι υπεύθυνος για τις καλές και κακές μας στιγμές. Γι'αυτό εσύ βγάλτο από το μυαλό σου.
Μην το βάζεις κάτω και μη δίνεις σημασία σε ανούσια πράγματα. Να σκέφτεσαι ότι εμείς τα προκαλούμε όλα. Και στην τελική δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που χωρίζει. Και μην τα ρίχνεις όλα στην κακιά ώρα γιατί έτσι δε θα καταλάβεις τα πραγματικά αίτια του χωρισμού και αν αύριο μεθαύριο ξαναφτιάξεις τη ζωή σου θα τα επαναλάβεις με τραγικά αποτελέσματα. Γι'αυτό ΣΥΝΕΛΘΕ.
Όπως ειπώθηκε και πριν, κάποιος προσπαθεί να σου κάνει μάγια. Σε τέτοιες περιπτώσεις πολλές φορές επιρεάζει την ψυχολογία μας χωρίς να συμβαίνει κάτι άλλο, σε άλλες φορές τα μάγια <πιάνουν>, και άλλες φορές δεν έχουν καμιά επίδραση πάνω μας. Το τελευταίο οφείλεται ή λόγο της προσωπικής μας δύναμης, σε φυλαχτά ή άλλες δυνάμεις.
Aspirin μία ερώτηση θέλω να σου κάνω, η σχέση σου με την εκκλησία πια είναι?
Εγώ προσωπικά και χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ με κανέναν θα γυρνούσα στην εκκλησία για να το αντιμετοπίσω.
Witch Shadow
18-05-08, 12:43
Aspirin
δεν ειπα σε καμια περιπτωση να πιστεψει σε μαγειες και αλλα παρομοια. Απλα εγραψα για το τι σημαινουν τα αυγα με τον τροπο που τα βρηκε. Ο καθενας επιλεγει τι να πιστεψει.
Όλα είναι στο κεφάλι σου φίλη μου. Το ίδιο πρόβλημα είχε η κοπέλα μου πριν κάποιους μήνες και σιγά σιγά της τα έβγαλα από το μυαλλό. βέβαια κάποια υπάρχουν ακόμα αλλά είναι σαφώς καλύτερα.
Μη πιστέυεις στη μαγία , ουτε στη καλή ούτε στη κακή...
Λοιπον, χθες αναζητησα μετα απο 6 σχεδον χρονια να μαθω τι ειναι ολα αυτα -εαν μπορω βεβαια- και ειδα το φορυμ σας.. οπως ειδατε λοιπον σας ανεφερα μολις χθες πολυ αργα το βραδυ τι μου εχει συμβει.. πολυ πολυ περιεκτικα.... θελω να προσθεσω πως εχω φιαξει τη ζωη μου παλι, εχω δηλ. μια σχεση 6,5 ετων με πολυ πολυ αγαπη μα και με πολλα προβληματα απο την βορεια οικογενεια..(εμεις ειμαστε οι νοτιοι..)λογω διαφορας ηλικιας... εγω, μιας και δεν ειμαι ατομο που ανκατευομαι στις ζωες των γυρω μου...δε δινω βαση σε τιποτα... κοιταζω μονο το σπιτι μου που τριζει...απαντωντας λοιπον στην witch
(συναδερφο)...εχω να πω... πως τροχαιο με το αμαξι μου ειχε ενας υπαλληλος που ειχα σε ενα μαγαζι πιο παλια... και το αμαξι μου διαλυθηκε εντελως.. δοξα το Θεο αυτος ειχε λιγες γραντζουνιες....δε θυμαται τιποτα.... το μαγαζι μου δε, εκλεισε στον 1,5 χρονο...εγω λεω πως εγω εφταιξα.. μα δεν ειναι ετσι...
επισης ενω ειμαι πλου καλη στη δουλεια μου και ολα πανε στην αρχη τΕΛΕΙΑ! μετα κατι συμβαινει φοβερο! και ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ... 4 ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ....ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ... ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12 ....ΚΑΤΑ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ????? ο αντρας της αδερφης μου με πηρε τηλεφωνο τρελαμενος και μου ζητησε να τρεξω στο κτημα που ηταν...ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ... ENA ΣΤΑΥΡΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.. ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΠΑΝΩ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟ ξαναλεω....ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.... ΕΕΕ... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ???? ΠΗΡΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ... ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΛΕΕΙ ΣΤΙς 5.30 ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΙΑΣΕΙ.... ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ Nh04 & aspirin...,(ασε γιατι οι ασπιρινες δε με πιανουν εδω και χρονια..)ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΥΤΟ...γιατι θελω να σε πιστεψω πολυ.........& ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ, ΜΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ... ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...
Witch Shadow
18-05-08, 16:15
Λοιπον, χθες αναζητησα μετα απο 6 σχεδον χρονια να μαθω τι ειναι ολα αυτα -εαν μπορω βεβαια- και ειδα το φορυμ σας.. οπως ειδατε λοιπον σας ανεφερα μολις χθες πολυ αργα το βραδυ τι μου εχει συμβει.. πολυ πολυ περιεκτικα.... θελω να προσθεσω πως εχω φιαξει τη ζωη μου παλι, εχω δηλ. μια σχεση 6,5 ετων με πολυ πολυ αγαπη μα και με πολλα προβληματα απο την βορεια οικογενεια..(εμεις ειμαστε οι νοτιοι..)λογω διαφορας ηλικιας... εγω, μιας και δεν ειμαι ατομο που ανκατευομαι στις ζωες των γυρω μου...δε δινω βαση σε τιποτα... κοιταζω μονο το σπιτι μου που τριζει...απαντωντας λοιπον στην witch
(συναδερφο)...εχω να πω... πως τροχαιο με το αμαξι μου ειχε ενας υπαλληλος που ειχα σε ενα μαγαζι πιο παλια... και το αμαξι μου διαλυθηκε εντελως.. δοξα το Θεο αυτος ειχε λιγες γραντζουνιες....δε θυμαται τιποτα.... το μαγαζι μου δε, εκλεισε στον 1,5 χρονο...εγω λεω πως εγω εφταιξα.. μα δεν ειναι ετσι...
επισης ενω ειμαι πλου καλη στη δουλεια μου και ολα πανε στην αρχη τΕΛΕΙΑ! μετα κατι συμβαινει φοβερο! και ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ... 4 ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ....ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ... ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12 ....ΚΑΤΑ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ????? ο αντρας της αδερφης μου με πηρε τηλεφωνο τρελαμενος και μου ζητησε να τρεξω στο κτημα που ηταν...ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ... ENA ΣΤΑΥΡΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.. ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΠΑΝΩ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟ ξαναλεω....ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.... ΕΕΕ... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ???? ΠΗΡΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ... ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΛΕΕΙ ΣΤΙς 5.30 ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΙΑΣΕΙ.... ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ Nh04 & aspirin...,(ασε γιατι οι ασπιρινες δε με πιανουν εδω και χρονια..)ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΥΤΟ...γιατι θελω να σε πιστεψω πολυ.........& ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ, ΜΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ... ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...
Ειμαι αντρας καταρχας.... :D
Δεν θα προσπαθησω να εξηγησω τι ειναι ο εσταυρωμενος μεσα στο δεντρο. Οχι γιατι δεν ξερω αλλα γιατι η aspirin και η/ο Nh04 να εχουν δικιο. Να ειναι δλδ ολα στο μυαλο σου. Και παλι σου λεω καλα κανεις και δεν πιστευεις στη μαγεια. Για δικη σου ασφαλεια φυσικα. Δεν θα συνεχισω για να μην σε προβληματισω ακομα περισσοτερο ή να σε μπερδεψω με χαζα πραγματα. Κλεινοντας ο παπας ηταν μια καλη κινηση .....
ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ, ΜΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...
Δεν μπορούν να ισχύουν και τα δυο ταυτόχρονα.
Γνώμη μου είναι να προσπαθείς να δεις τι φταίει κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου και να μην επηρεάζεσαι από άσχετες "ανακαλύψεις" "ύποπτων" πραγμάτων.
Daughter of God
18-05-08, 18:29
Η αληθεια ειναι, οτι παρακολουθω πολυ καιρο την σελιδα αυτη, και διαβαζω τις συζητησεις. Σημερα ομως, εσυ ησουν η αφορμη, για να γινω μελος και να σου δωσω μια απαντηση. Εγω τον τελευταιο καιρο, υποφερω απο τρομερο προβλημα βασκανιας. Επισεις εχω, μια μικρη γευση του τι ειναι μαγια..( εχω και κακοπροεραιτο συγγενη που ασχολειται με αυτα). Λοιπον μια ειναι η προταση και η λυση...που πιστευω θα βοηθησει και εσενα. Το ονομα ειναι Αγιος Κυπριανος! Βρες τον βιο του, στο τελος εχει τρομερες ευχες κατα της μαγειας, δαιμονισμου, και βασκανιας. Πληροφοριακα σε ενημερωνω, οτι ηταν μεγας μαγος, και απο την στιγμη που εγινε χριστιανος, εδωσε το αντιδοτο, στα μαγια που μεχρι προτινως πραγματοποιουσε. Οι ευχες του εχουν μεγαλη ισχυ, εστω και αν δεν εισαι θετικος με την Χριστιανικη πιστη... Αυτα τα λιγα ως καλως ορισμα μου. Σου ευχομαι περαστικα σου....
ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ...γινονται πραγματα και δε γινονται Θαυματα....Λοιπον, το ιδιο μου ειπε και μια φιλη μου που τα ειπαμε εν ολιγοις, μιας και ειχε μια εμπειρια παρομοια μια ξαδερφη της... Θα το βρω το βιο του Αγιου & θα τον μελετησω... προσθετω για αλλη μια φορα πως Πιστευω στο Χριστο & στην Παναγια & πως ποτε δε μενουμε αβοηθητοι, μα οντως θα πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι αναλογα για τετοιες βλακωδεις περιπτωσεις... τι αλλο να πω... φανταζομαι αν τελικα επιβιωσω απο ολα αυτα να καταφερω να τα αντιστεψω κιολας, μιας και εμαθα πως αυτα αν αρχισουν να ξετυλιγονται επιστρεφονται πισω στους παραγγελιοδοχους τους με τιμημα ΑΚΡΙΒΟ!!
ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ κι ας εχω & μια μικρη αμαρτια...
Σε ευχαριστω..
μα.. σε διαβεβαιω πως το ψαχνω πολυ καιρο τωρα... Οντως σε καποιες περιπτωσεις εχω φταιξει, ΜΑ σε οτι εχει παει τοσο στραβα ακομα & αυτη τη στιγμη που σου γραφω, δε βρισκω που μπορει να εχω κανει λαθη.. γιατι απλα ολα ηταν τελεια και ειχαν τις καλυτερες προοπτικες.. Αστα σου λεω.. για να ζηταω βοηθεια απο το κοινο, δεν την αντεχω αλλο... Πιστεψε με ειλικρινα σου το λεω συμβαινουν καποια γεγονοτα στα οποια δεν υπαρχει καν εξηγηση, αυτο λοιπον ειναι η αιτια που χρειαζομαι συγκεκριμενες απαντησεις ωστε να αντιδρασω αναλογα ζητωντας βοηθεια απο οπου θα μου προτεινετε... εκτος απο ψυχολογο παιδια, δεν παω!!!
Να σαι καλα...
Grigorios o Ellhn
19-05-08, 15:21
Μια πολύ μικρή ερώτηση - παρατήρηση....
Στο έτος του Κυρίου 2008 συζητάτε ακόμη για μαγεία??? Αντί να προχωράμε μπροστά γυρίζουμε απο μόνοι μας στο Μεσαίωνα? Όλα είναι θέμα αρνητικής και θετικής ενέργειας, απο την οποία κάποιοι επηρρεάζονται λιγότερο και κάποιοι περισσότερο.
Αυτό που μένει λοιπόν κατά τη γνώμη μου, είναι να βρεί ο καθένας το δικό του τρόπο ελέγχου του εσωτερικού του "δέκτη" ώστε να μην επηρρεάζεται απο τις όποιες κακόβουλες "εκπομπές" των άλλων...
Daughter of God
19-05-08, 15:50
Στο έτος του Κυρίου 2008 συζητάτε ακόμη για μαγεία??? Αντί να προχωράμε μπροστά γυρίζουμε απο μόνοι μας στο Μεσαίωνα? Όλα είναι θέμα αρνητικής και θετικής ενέργειας, απο την οποία κάποιοι επηρρεάζονται λιγότερο και κάποιοι περισσότερο.
Συγνωμη το να πιστευεις σε δυναμεις τετοιες δεν ειναι κατι ξεπερασμενο και ''μπαναλ'', ουτε χρονοθετητε σε μεσαιωνες και αρχαϊκες περιοδους. Δεν ειναι θεμα μυαλου, ειναι πραγματικοτητα. Μονο οσοι το αντιμετωπιζουν, το αποδεχονται 100%. Οι υπολοιποι πιστευουν οτι ειναι κατι που κινειται μονο στην σφαιρα φαντασιας. Θα σου φερω παραδειγμα, την γυναικα του θειου μου, η οποια καταγεται απο ενα κατσικοχωρι και τα μαγια και τα ξορκια εκει, ειναι κατι το φυσικο, και κληροδοτειται απο γενια σε γενια. Απο την εν λογω κυρια εχουμε δει πολλα! Ισως θα επρεπε σε νεα συζητηση να τα αναφερω. Το σιγουρο παντως ειναι οτι μπορει να επηρεασει την υγεια καποιου, να αποχαυνωσει καποιον, να φερει διαμαχες και τσακωμους σε οικογενειες και γενικως να τα φερει ολα ανω-κατω. Σε διαβεβαιω για αυτο, γιατι ειναι μεσα στην οικογενεια μου. Επισης οταν ημουν φοιτητρια, ειχε τυχει να δουλεψω με μια κοπελα που δηλωνε καθαρα οτι ηταν μαγισσα και λατρευε την μητερα Σεληνη. Και αλλα πολλα.... Ανοιξε λιγο τα ματια σου, και ακουσε τις φωνες των παθουντων....μην το παιζεις τοσο προοδευτικος...Η πολυ προοδος μας εφαγε... κατι ξεραν οι παλιοι....
Witch Shadow
19-05-08, 16:16
Αυτό που μένει λοιπόν κατά τη γνώμη μου, είναι να βρεί ο καθένας το δικό του τρόπο ελέγχου του εσωτερικού του "δέκτη" ώστε να μην επηρρεάζεται απο τις όποιες κακόβουλες "εκπομπές" των άλλων...
Σε ποιανου Κυριου το ετος 2008 ειναι δεν με νοιαζει, αλλα γιατι ειναι κακο να γινονται συζητησεις για Μαγεια??Δεν ειμαστε στο μεσαιωνα σιγουρα. Αλλα οπως ολα εξελισσονται ετσι και η Μαγεια. Μονο να ξερατε τι μπορουν να καταφερουν οι νεοι μαγοι/μαγισσες. Ειναι διαφορετικα απο τοτε...
Απαντωντας στο οτι ειμαστε πλεον στο ετος 2008, θελω να επισημανω πως δυστυχως οι μαγισσες λειτουργουν καλυτερα απο ποτε... διοτι απλα ειναι συγχρονοι, δεν δηλωνουν τι και πως το κανουν μα σιγουρα το κανουν... Και βεβαια υπαρχει θετικη οπως και αρνητικη ενεργεια, μα υπαρχουν και αυτοι πο μεσολαβουν παντα κακοπροαιρετα ωστε η αρνητικη ενεργεια να γινει μισος και κακοβουλη πραξη... Θυμαστε καποτε εκαιγαν τις μαγισσες και αυτες ηταν καλες μαγισσες, εγω τις αγαπουσα μιας και η ψυχη τους ηταν αγνη, ομως εδω μιλαμε για κακους μαγους που σπερνουν μονο καταστροφες.. Μονο γι αυτους μιλαω...Κατα τα αλλα και εγω στο 2008 ζω....
""Κυνηγημενη τρεχει μεσα στα σκοταδια
με τα μαλλια λυτα γεματη απο σημαδια...
Σκιεσ τριγυρω της πολλες...της κλεινουνε το δρομο,
τη ριχνουν μεσα στη φωτια και χανεται... στο χρονο..."""
""Τη λεγαν μαγισσα....""
Aχ πάλι καλά που χουμε και ανθρώπους να μας πηγαίνουν μπροστά. Και τώρα αυτό είναι μόρφωση;; Να απορρίπτεις καθετί χωρίς να το χεις δει;; Όλοι βγαίνουν και μιλάνε για την μαγεία χωρίς καν να την έχουν ζήσει. Η μαγεία είναι ένα εσώτερο φαινόμενο που κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει αν δεν το ζήσει. Ανάγεται στο κατα πόσο ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει τα πράγματα γύρω του. Η μαγεία ίσως να ναι από τα αρχαιότερα φαινόμενα σε θρησκείες του κόσμου. Ας μην μιλάει κανείς εκ του ασφαλούς αν δεν ξέρει...
Witch Shadow
19-05-08, 21:16
Aχ πάλι καλά που χουμε και ανθρώπους να μας πηγαίνουν μπροστά. Και τώρα αυτό είναι μόρφωση;; Να απορρίπτεις καθετί χωρίς να το χεις δει;; Όλοι βγαίνουν και μιλάνε για την μαγεία χωρίς καν να την έχουν ζήσει. Η μαγεία είναι ένα εσώτερο φαινόμενο που κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει αν δεν το ζήσει. Ανάγεται στο κατα πόσο ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει τα πράγματα γύρω του. Η μαγεία ίσως να ναι από τα αρχαιότερα φαινόμενα σε θρησκείες του κόσμου. Ας μην μιλάει κανείς εκ του ασφαλούς αν δεν ξέρει...
Φιλε Lifo
Συμφωνω με τα οσα λες αλλα γιατι κουραζεσαι να αποδειξεις σε μερικους οτι η Μαγεια ειναι αληθινη? Τζαμπα το σαλιο. Παντα 8α υπαρχουν καποιοι που 8α μιλουν εκ του ασφαλους για τη Μαγεια και τι εστι Μαγεια. Συνεχεια και συνεχεια, τα ιδια και τα ιδια λεμε και ακρη δε βρισκουμε. Δεν ειμαι παραλογος. Απλα ετσι ειναι. Αν δεν εχουν ζησει καποιες καταστασεις που αφορουν τη Μαγεια δεν μπορουν να την καταλαβουν.
Τα αυγα ειναι μαγια και καλα κανεις και δεν πιστευεις. Περα ομως απο την γκαντεμια και τις ατυχιες σε ολους τους τομεις μπορει αυτο το μαϊκο να φερει και τροχαια ατυχηματα. Προσεχε παρα πολυ αν εισαι οδηγος.
Καποια/ος σε βλεπει με κακο ματι και μονο καταστρεφοντας σε 8α ικανοποιηθει. Εδωσα μονο απαντηση στην απορια σου για το τι ρολο παιζουν τα αυγα. Απο κει και περα ειναι επιλογη σου να κανεις το κουμαντο σου.
Αν και τα είχα γράψει ΠΟΛΥ παλιά θα επαναλάβω 1-2 σημεία διότι πιστεύω σε αυτό το πράγμα.
Οι γονείς χωρισμένοι όταν ήμουν 2 μηνώ και μεγαλώνοντας ο πατέρας μου παντρεύτηκε μια από την Μάνι, πιστεύοντας εκείνος ότι είναι της προκοπής αλλά αυτή γούσταρε τέτοια πράγματα και δεν την έλεγχε κανείς..μιας και ο πατέρας μου έλειπε πολλά ταξίδια.
Λοιπόν.. Αυτή έκανε κάτι τρελά πράγματα με αβγά τα οποία κάθε 2-3 φεγγάρια …? Δεν θυμάμαι πολλά ..έβγαζε κόκαλα από μέσα! Και έριχνε διάφορα ζουμιά μαζί με τα αβγά… Έκανε πολλά και μετά τα μαγείρευε η τα έκανε πακέτο προς delivery. Χαχαχαχαχα
Εγώ σαν παιδάκι ζούσα θρίλερ εκεί διότι έβλεπα δαιμόνια μπροστά μου..1-2 φορές εντελώς παιχνιδιάρικα εναντίον μου. Πχ να βλέπω πτώματα σε όλο το σπίτι ..ακρωτηριασμένα και πολλά γέλια. (ναι έβλεπα το άτιμο από ηλικία 2 έως 12-13 και ΝΑΙ θυμάμαι από μικρή ηλικία και το συγκεκριμένο όταν ήμουν 7-9)
Στα 20 μου της έδωσε πόδι αυτής μιας και κάποιος του είπε(εμάς ο πατέρας δεν μας πίστευε) το τη κάνει αυτή και μάλιστα είχε βρει γουρουνοποδαρα στην αποθήκη του δεμένα!! Κάτι τρελά πράγματα..
ΔΕΝ θα μιλήσω για αποτελέσματα και επιπτώσεις στην οικογένεια… αλλά το αναφέρω διότι παίζουν αυτά και μάλιστα είναι πολύ επικίνδυνο.
Αα να σημειώσω ότι εγώ εφηγα από το πατρικό όταν ήμουν 11 και έζησα με την μητέρα μου μια όμορφη και φυσιολογική ζωή. . Δοξάσει!!
cheers :eek: :D :p
Witch Shadow
20-05-08, 01:50
Αν και τα είχα γράψει ΠΟΛΥ παλιά θα επαναλάβω 1-2 σημεία διότι πιστεύω σε αυτό το πράγμα.
Οι γονείς χωρισμένοι όταν ήμουν 2 μηνώ και μεγαλώνοντας ο πατέρας μου παντρεύτηκε μια από την Μάνι, πιστεύοντας εκείνος ότι είναι της προκοπής αλλά αυτή γούσταρε τέτοια πράγματα και δεν την έλεγχε κανείς..μιας και ο πατέρας μου έλειπε πολλά ταξίδια.
Λοιπόν.. Αυτή έκανε κάτι τρελά πράγματα με αβγά τα οποία κάθε 2-3 φεγγάρια …? Δεν θυμάμαι πολλά ..έβγαζε κόκαλα από μέσα! Και έριχνε διάφορα ζουμιά μαζί με τα αβγά… Έκανε πολλά και μετά τα μαγείρευε η τα έκανε πακέτο προς delivery. Χαχαχαχαχα
Εγώ σαν παιδάκι ζούσα θρίλερ εκεί διότι έβλεπα δαιμόνια μπροστά μου..1-2 φορές εντελώς παιχνιδιάρικα εναντίον μου. Πχ να βλέπω πτώματα σε όλο το σπίτι ..ακρωτηριασμένα και πολλά γέλια. (ναι έβλεπα το άτιμο από ηλικία 2 έως 12-13 και ΝΑΙ θυμάμαι από μικρή ηλικία και το συγκεκριμένο όταν ήμουν 7-9)
Στα 20 μου της έδωσε πόδι αυτής μιας και κάποιος του είπε(εμάς ο πατέρας δεν μας πίστευε) το τη κάνει αυτή και μάλιστα είχε βρει γουρουνοποδαρα στην αποθήκη του δεμένα!! Κάτι τρελά πράγματα..
ΔΕΝ θα μιλήσω για αποτελέσματα και επιπτώσεις στην οικογένεια… αλλά το αναφέρω διότι παίζουν αυτά και μάλιστα είναι πολύ επικίνδυνο.
Αα να σιμώσω ότι εγώ το εφηγα από το πατρικό όταν ήμουν 11 και έζησα με την μητέρα μου μια όμορφη και φυσιολογική ζωή. . Δοξάσει!!
cheers :eek: :D :p
Aυτο ειναι τρομερο που εζησες. Χαρας το κουραγιο σου να εχεις τον Χανιμπαλ Λεκτερ σε θηλυκη εκδοση μεσα στο σπιτι και να κανει διαφορα σκοτεινα μαντζουνια. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ολοι οι μαγοι ειναι κακοι και ειναι απεστελμενοι του διαβολου (ή οπως 8ες πες τον).
Aυτο ειναι τρομερο που εζησες. Χαρας το κουραγιο σου να εχεις τον Χανιμπαλ Λεκτερ σε θηλυκη εκδοση μεσα στο σπιτι και να κανει διαφορα σκοτεινα μαντζουνια. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ολοι οι μαγοι ειναι κακοι και ειναι απεστελμενοι του διαβολου (ή οπως 8ες πες τον).
Κάθε φορά που την θυμάμαι, παρακαλώ των πνευματικό μου πατέρα να της επιστρέψει πίσω τοις ευχές της. Όχι προσωπικές μου.. Αλλά αυτές και αυτά που εκείνη έκανε!… Για να υπάρχει και δικαιοσύνη τουλάχιστο στην κρίσι μου. Πάντως δεν νομίζω να κατάφερε να με ενοχλήσει εμένα αυτή.. Μιας και αισθανόμουν και παρακαλούσα πριν τον κίνδυνο να στραφεί από εκεί που ήρθε!.. Μια φορά είχα δει όνειρο στο παιδί που ήταν έγγειος αυτή, να κολυμπάμε και οι 2…εγω και ένα μελαχρινό αγοράκι (βρέφος) και το βρέφος με παρακαλούσε να το σώσω από πνιγμό. Ήταν λες και κολυμπούσα μέσα σε μια σκοτεινή σακούλα. Ακόμη θυμάμαι το όνειρο και την φωνή να λέει ¨αδελφέ μου σώσε με¨.
Την επομένη αυτή έλειπε από το σπίτι και μετά από 1 εβδομάδα ενώ νομίσαμε ότι θα έφερνε το μωρό.. μας είπε ότι πέθανε πάνω στην γέννα διότι πνίγηκε (είχε θηριωδί). Μελαχρινό αγοράκι. Ήμουν 9-10 ετών τότε. :(
Ο χανιμπαλ ήταν junior μπροστά της. χαχαχαχα
Witch Shadow
20-05-08, 02:20
Κάθε φορά που την θυμάμαι, παρακαλώ των πνευματικό μου πατέρα να της επιστρέψει πίσω τοις ευχές της. Όχι προσωπικές μου.. Αλλά αυτές και αυτά που εκείνη έκανε!… Για να υπάρχει και δικαιοσύνη τουλάχιστο στην κρίσι μου. Πάντως δεν νομίζω να κατάφερε να με ενοχλήσει εμένα αυτή.. Μιας και αισθανόμουν και παρακαλούσα πριν τον κίνδυνο να στραφεί από εκεί που ήρθε!.. Μια φορά είχα δει όνειρο στο παιδί που ήταν έγγειος αυτή, να κολυμπάμε και οι 2…εγω και ένα μελαχρινό αγοράκι (βρέφος) και το βρέφος με παρακαλούσε να το σώσω από πνιγμό. Ήταν λες και κολυμπούσα μέσα σε μια σκοτεινή σακούλα. Ακόμη θυμάμαι το όνειρο και την φωνή να λέει ¨αδελφέ μου σώσε με¨.
Την επομένη αυτή έλειπε από το σπίτι και μετά από 1 εβδομάδα ενώ νομίσαμε ότι θα έφερνε το μωρό.. μας είπε ότι πέθανε πάνω στην γέννα διότι πνίγηκε (είχε θηριωδί). Μελαχρινό αγοράκι. Ήμουν 9-10 ετών τότε. :(
Ο χανιμπαλ ήταν junior μπροστά της. χαχαχαχα
Φαντασου τι κακο ειχε ηδη κανει που γυρισε πισω της. Ακομα και το μωρο δεν την αντεξε και ειπε να την κανει. Εκτος και αν εκανε κανα περιεργο ματζουνι.
Αυτη η γυναικα τοσο κακο και μισος ειχε μεσα της? Ειναι αδιανοητο. Ενας δαιμονας να το καταλαβω, αλλα ενας ανθρωπος?
Αληθεια τη συγγενεια εχει με τον Χανιμπαλ Λεκτερ? Εστω και τον Τζουνιορ
Φαντασου τι κακο ειχε ηδη κανει που γυρισε πισω της. Ακομα και το μωρο δεν την αντεξε και ειπε να την κανει. Εκτος και αν εκανε κανα περιεργο ματζουνι.
Αυτη η γυναικα τοσο κακο και μισος ειχε μεσα της? Ειναι αδιανοητο. Ενας δαιμονας να το καταλαβω, αλλα ενας ανθρωπος?
Αληθεια τη συγγενεια εχει με τον Χανιμπαλ Λεκτερ? Εστω και τον Τζουνιορ
Είχε παιδί από προηγούμενο γάμο. Άτομο που δεν λειτουργεί συναισθηματικά αλλά επιπόλαια και προς συμφέρον. Όταν παντρεύτηκε και πήγαμε στον πατέρα μου (λόγο οικονομικής ευχέρειας, τότε οι νόμοι ήταν διαφορετικοί), εγώ 6 ετών τότε. Αυτή δεν γνώριζε για 2 παιδιά (εγώ και ο πραγματικός αδελφός μου) αλλά για 1. Και σίγουρα πολλά αλλά προσωπικά της.
Ίσως ήταν η ρίζα του κάκου (χανιμπαλ) ΧΑΧΑΧΑ
Αα αυτό δεν ήταν τίποτα!! 9-12(καπου εκει..) απόπειρες για παιδί..όλα νεκρά μάλιστα 3 τα σκότωσαν στη γέννα μιας και ήταν τερατο γενέσεις.
Σίγουρα η γούνα της κουβαλά πολλά για τον άλλο κόσμο. (αλλά ας μην κρίνουμε). Ο κάθε ένας, καθώς στρώση.
καλησπέρα έκανα παράθεση το παραπάνω γιατί με καλύπτει πλήρως.....
αλλά θα ήθελα να προσθέσω και κάτι αγαπήτή μου φίλη maiza (εδώ να τονίσω ότι δεν έιμαι ψυχολόγος, καμία σχέση όμως...) απλά απο τον τρόπο που γράφεις μου φαίνεσαι πάρα πολύ τρομαγμένη και γενικότερα ''χαμμένη'' δεν ξέρεις τι αν κάνεις και ζητάς απεγνωσμένα μια βοήθεια...
εγώ σαν κατερινά δεν πιστεύω στα μάγια αλλά ναι ναι ναι πιστεύω στην αρνητική ενέργεια, και στο πόσο ''καλή'' δέκτες είμαστε..... πιστεύεις ότι σου έκαναν μάγια???? για πιό λόγο να ρωτήσω????ξύπνησαν ένα ωραίο πρωι και τι έιπαν να πάμε να κάνουμε μάγια.... δεν συμβαίνουν αυτά......
όλα τα αντικέιμενα παίρνουν την ενέργεια που εμείς τους δίνουμε ...
Π.Χ.εάν εγώ σου δώσω έναν σταυρό με τον καλό χριστούλη πάνω και το έχω γεμίσει αρνητική ενέργεια σαφώς και δεν θα σου κάνει καλό.... σε αντίθεση αν σου δώσω μια σατανική πεντάλφα..( σαν την Λουκά ακόύγομαι...) και την έχω μέσα στην θετική ενέργεια τότε ναι θα σου κάνει καλό όσο παράλογο και αν σου ακούγεται.....
προσωπική μου εμπειρία.. μέσα σε ένα 8μηνο έχω μπεί 3 φορές στο νοσοκομείο την πρώτη για μία αρκετά σοβαρή επέμβαση και τις άλλες δύο για επεμβάσεις ρουτίνας... γιαυτό εφώ να νιώσω τι???? οτι μου έχουν κάνει μάγια???? δεν έιναι λίγο τρελό????
ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ
φιλικά κατερίνα....
προσωπική μου εμπειρία.. μέσα σε ένα 8μηνο έχω μπεί 3 φορές στο νοσοκομείο την πρώτη για μία αρκετά σοβαρή επέμβαση και τις άλλες δύο για επεμβάσεις ρουτίνας... γιαυτό εφώ να νιώσω τι???? οτι μου έχουν κάνει μάγια???? δεν έιναι λίγο τρελό????
ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ
φιλικά κατερίνα....
Αν πάρουμε ως δεδομένο την ιστορία μας ως άνθρωποι πάνω σε αυτό το πλανήτη , τουλάχιστο μέχρι εκεί που μπορούν τα μηχανήματα να αναλύσουν και τα γραπτά που έχουν βρεθεί, βλέπουμε πάντα το ίδιο πράγμα.. Φως και σκοτάδι, Καλό και κακό.. και αυτό που εσύ λες όντως στέκει αν το μεταφράσουμε με σύγχρονες ερμηνείες… Αρνητικό και θετικό..
Δεν πιστεύω ότι αυτό που σου συνέβη είναι μαγεία (lol) εκτός αν εσύ αυτό νιώθεις..και γιαυτο το γράφεις? Ας σοβαρευτούμε και να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με αυτά. Το να προσπαθούμε να καταπατήσουμε τα δικαιώματα τον άλλων (ζωές ) αμέσως αμέσως εμείς οι ίδιοι καταντάμε «αρνητική ενέργεια» και πιστεύω ότι αργά η γρήγορα μετά το πληρώνουμε πολύ ακριβά (ίσως) λόγο αυτού του αρνητικού θόλου πάνω από το κεφάλι μας που δημιουργείτε ανάλογα με της επιθυμίες μας, τύψεις, πράξεις και εν συνεχεία αναμνήσεις (κατά των άλλων) … κάτι σαν φούσκα που σπάει και λουζόμαστε με αυτό.
Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες!! :confused:
Και αυτά που έγραψα εγώ παραπάνω είναι εμπειρίες που δεν έκαναν σε εμένα (ευτυχώς) αλλά τουλάχιστο κάτι που είδα και θυμάμαι!! Φυσικά δεν μου δόθηκαν μαθήματα για αυτά τα πράγματα απλά τα περιέγραψα όπως ακριβώς τα είδα! Εκτός αν το χαρακτηρίσουμε ως παιδική φαντασία και αυτό δεκτό!
Όσο για τον σταυρό και την πεντάλφα, γιατί άραγε όταν αγοράζουν μια αγιογραφία την αφήνουν 40 ημέρες στην εκκλησία η τον σταυρό που βαφτιζόμαστε τον λαδώνουν και ευχές… Ίσως γιατί τα χρυσάφια από μόνα τους σε διάφορα σχήματα να μην λένε και πολλά. ;)
Αλλά σου είμαι ειλικρινής… Ποτέ δεν θα δεχόμουν μια πεντάλφα για δώρο. Θα γινόμουν αγενής και θα στο επέστρεφα πίσω. :p :p
leo morpheus
20-05-08, 11:48
[QUOTE]Δεν πιστεύω ότι αυτό που σου συνέβη είναι μαγεία (lol) εκτός αν εσύ αυτό νιώθεις..και γιαυτο το γράφεις? Ας σοβαρευτούμε και να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με αυτά. Το να προσπαθούμε να καταπατήσουμε τα δικαιώματα τον άλλων (ζωές ) αμέσως αμέσως εμείς οι ίδιοι καταντάμε «αρνητική ενέργεια» και πιστεύω ότι αργά η γρήγορα μετά το πληρώνουμε πολύ ακριβά (ίσως) λόγο αυτού του αρνητικού θόλου πάνω από το κεφάλι μας που δημιουργείτε ανάλογα με της επιθυμίες μας, τύψεις, πράξεις και εν συνεχεία αναμνήσεις (κατά των άλλων) … κάτι σαν φούσκα που σπάει και λουζόμαστε με αυτό.
Φυσικα και δεν ειναι μαγεια φιλε Ερμη...ειναι απλα αρνητικη ενεργεια η οποια μας επηρεαζει πληρως στην καθημερινοτητα μας κι ας μην το αντιλαμβανομαστε...Μπορει να μη πιστευεις σε αυτο αλλα μερικα γεγονοτα ειναι πραγματικα δυσκολο να τα ερμηνευσεις εκτος κι αν καταληξουμε στη συμπτωση...
Στο ''ματι'' πιστευεις...;Στα κακα λογια των αλλων για το ατομο μας;Οτι η ζηλεια για μας απο αλλους μας επηρεαζει αρνητικα...;
Αλλά σου είμαι ειλικρινής… Ποτέ δεν θα δεχόμουν μια πεντάλφα για δώρο. Θα γινόμουν αγενής και θα στο επέστρεφα πίσω. :p :p
Μα γιατι φιλε μου...; :p Ειναι ενα απο τα ιεροτερα συμβολα και μεγιστο συμβολο προστασιας απο αρχαιοτατων χρονων...Ψαξτο λιγο και θα καταλαβεις...
[QUOTE=Ermhs]
Μα γιατι φιλε μου...; :p Ειναι ενα απο τα ιεροτερα συμβολα και μεγιστο συμβολο προστασιας απο αρχαιοτατων χρονων...Ψαξτο λιγο και θα καταλαβεις...
Δεν μου αρέσουν οι πεντάλφες! Γενικός.. όχι γιατί έχουν συνδεθεί με μαγεία διότι είναι και ένα πολύ ισχυρό σύμβολο.. Έτσι και αλλιώς και η θρησκεία την έχει επίσης.. και αρχαιότητα κτλ.. απλά δεν αρέσει σε εμένα..
Επίσης δεν ανέφερα κάπου ότι δεν πιστεύω σε αρνητικές η θετικές ενέργειες… αφού έδωσα και άποψη από μια δική μου οπτική.
Ειναι ενα απο τα ιεροτερα συμβολα και μεγιστο συμβολο προστασιας απο αρχαιοτατων χρονων...Ψαξτο λιγο και θα καταλαβεις...
Θα συμφωνίσω με τον Ερμη...
επίσεις όσο για συμβολο προστασίας αφού είναι το δυνατότερο τότε γιατί ο κόσμος προτειμάει τον σταυρό και και τα κομποσκοίνια και δεν κυκλοφορούν με 5άλφες...?
Witch Shadow
20-05-08, 13:57
επίσεις όσο για συμβολο προστασίας αφού είναι το δυνατότερο τότε γιατί ο κόσμος προτειμάει τον σταυρό και και τα κομποσκοίνια και δεν κυκλοφορούν με 5άλφες...?
Ευκολη απαντηση.
Απο τη στιγμη που την χρησιμοποιησαν οι σατανιστες (την αναποδη) αμεσως η πενταλφα (ισια ή αναποδη) πηρε την μαυρη φημη του διαβολικου συμβολου. Κατι που δεν στεκει σε καμια περιπτωση. Οχι τουλαχιστον για την ορθη πενταλφα. Βεβαια υπαρχει και η υποστηριξη απο την μερια αυτων που πιστευουν πολυ στη δυναμη του Χριστιανισμου. Απορω πως δεν ψαχνουν για την ερμηνεια της Πενταλφας.... σιγουρα 8α λυ8ουν πολλες αποριες:confused: :D
γιατί είναι μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου αποδέχεται την ιστορία του Ιησού απο εκείνη της μαγείας...
γιατί κάποιοι θεωρούν πως η παντάλφα έχει να κάνει με τον σατανισμό και μόνο...
γιατί δεν είναι παρά μόνο ένα αστέρι...
τα μάγια στην ουσία είναι αρνητική - κακή ενέργεια η οποία χρησ/ται για να βλάψει κάποιον - να κάνει κακό. (η γενική σημασία είναι αυτή).
το παραπάνω κάποιοι το αποδέχονται κάποιοι άλλοι όχι...
το αν πιστεύουμε στα μάγια ή όχι, είναι καθαρά προσωπική μας άποψη...
κάποιοι λένε οτι αν κάποιος δεν πιστεύει στα μάγια τότε αυτά δεν τον "πιάνουν"
Witch Shadow
20-05-08, 16:35
...κάποιοι λένε οτι αν κάποιος δεν πιστεύει στα μάγια τότε αυτά δεν τον "πιάνουν"
Τα μαγια παντα πιανουν. Ενα παραδειγμα ειναι μια γνωστη μου η οποια δεν πιστευει στα μαγια, ουτε με σφαιρες οπως λεει. Αλλα επεσε θυμα μαυρης μαγειας. Τι ακριβως επα8ε δεν μπορω να πω. Πως το εξηγητε αυτο? Μπορει να μην πιστευεις στα μαγια, ειτε γιατι δεν πιστευεις σε αυτα, ειτε γιατι το κανεις απο προστασια, αλλα αυτος ομως που κανει τα μαγια πιστευει σε αυτα και ετσι αποκτουν δυναμη και σε επηρεαζουν.
Τα μαγια παντα πιανουν. Ενα παραδειγμα ειναι μια γνωστη μου η οποια δεν πιστευει στα μαγια, ουτε με σφαιρες οπως λεει. Αλλα επεσε θυμα μαυρης μαγειας. Τι ακριβως επα8ε δεν μπορω να πω. Πως το εξηγητε αυτο? Μπορει να μην πιστευεις στα μαγια, ειτε γιατι δεν πιστευεις σε αυτα, ειτε γιατι το κανεις απο προστασια, αλλα αυτος ομως που κανει τα μαγια πιστευει σε αυτα και ετσι αποκτουν δυναμη και σε επηρεαζουν.
Τους ορθολογιστές και τους άθεους δεν τους πιάνουν τα μάγια...
γιατί απλά δεν πιστεύουν στο μεταφυσικό...
Τελικά όλα είναι θέμα τόσο ενέργειας όσο και πίστης... :)
Ο σατανισμός και η μαγεία ανήκουν στα αποκρυφιστικά φαινόμενα.
ΜΑΓΕΙΑ-ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ
Στα αποκρυφιστικά φαινόμενα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το σατανικό στοιχείο.
Όταν κανείς «ανοίγεται» σε τέτοιες επιδράσεις και απολυτοποιεί τέτοιες εμπειρίες, αυτονομείται από τον Θεό. Αυτό επιδιώκει και ο Σατανάς, ο οποίος καταλαμβάνει το «κενό» έδαφος και οδηγεί τον άνθρωπο σε ολοκληρωτική πλάνη και σε απόλυτη εξάρτηση.
Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που οι πνευματιστές «πιστεύουν» πως επικοινωνούν με τον Χριστό, με την Παρθένο Μαρία, με τους αγίους ή και με τον ίδιο τον Θεό Πατέρα. Δημιουργείται μέσα τους αυτόματα η έπαρση, η χάρη του Θεού τους εγκαταλείπει, και η συνέχεια είναι επικίνδυνη.
Έχει παρατηρηθεί πως όποιος καταπιάνεται με τα πνευματιστικά «πειράματα», αποκτάει ολοκληρωτική εξάρτηση από τα «πνεύματα» και είναι μάλλον βέβαιο πως θα προχωρήσει και σε «σκληρότερα» ψυχοναρκωτικά, όπως στην μαγεία και στον σατανισμό.
ΜΑΓΕΙΑ
Σύμφωνα με το λεξικό της «Απόκρυφης Γνώσης» του Miers μαγεία θεωρείται «η επιστήμη της επικοινωνίας και κυριαρχίας ανωτέρων υπερκοσμικών δυνάμεων καθώς και η κυριαρχία των δυνάμεων από τις κατώτερες σφαίρες, μια πρακτική γνώση των απόκρυφων μυστηρίων της φύσης.
Από την εποχή της θεοσοφίας διακρίνει κανείς τη λευκή από τη μαύρη μαγεία. Λευκή μαγεία λογίζεται κατά την αποκρυφιστική άποψη η επικοινωνία και κυριαρχία πάνω σε αγαθές δυνάμεις, που αποβλέπουν στο καλό. Η ονειρομαντεία, η νεκρομαντεία, η αερομαντεία, η χειρομαντεία, οι τεχνικές των διαφόρων μέντιουμ, είναι μορφές λευκής μαγείας.
Μαύρη μαγεία λογίζεται εκείνη που αναφέρεται σε κακές δυνάμεις ή αποβλέπει στη βλάβη των άλλων. Η μαύρη μαγεία είναι γνωστή στο μεσαίωνα σαν σατανισμός. Η ουσία είναι ότι και στην περίπτωση της υποτιθέμενης «λευκής μαγείας» έχουμε επίκληση δαιμονικών δυνάμεων.
Σχετικά με τις μάγισσες και τους μάγους υπάρχουν πολλές παραδόσεις. Η κυριότερη είναι αυτή που οι Άγγλοι ονομάζουν «τέχνη της μάγισσας». Η κίνηση WICCA έχει τις ρίζες της στον ΙΘ’ αιώνα και βασική πηγή το βιβλίο του Charles G. Leland με τίτλο The Doctrine of the Witches (1899), το οποίο περιγράφει το τελετουργικό της μαγείας.
Το 1951 επετράπη στην Αγγλία επίσημα η δραστηριότητα των μαγισσών και η κίνηση ενισχύθηκε. Υπάρχουν δυο «Ομολογίες»: Οι Gardnerians (από το όνομα του Gerald B. Garden) και οι Alexandrians (από το όνομα του Alexander Sanders). Το κίνημα των WICCA επηρέασε την αμερικανική κίνηση των μαγισσών. Στη Γερμανία το κίνημα των «νέων μαγισσών» προβάλλεται σαν όψη του γυναικείου κόσμου που ελευθερώνεται από την καταπίεση. Με αυτή την έννοια χρησιμοποιείται ο όρος στα φεμινιστικά κινήματα.
Τα βασικά σύμβολα των «ιερειών της μαγείας» στην Αγγλία είναι ένα νήμα, που εκφράζει τη διδαχή πως μπορεί κανείς με την τέχνη της μαγείας να δέσει όλες τις δυνάμεις της φύσης, ένα σπαθί, που συμβολίζει τη δύναμη να μπορεί κανείς με τη μαγεία να λύσει όλες τις δυνάμεις της φύσης και ένα μπαλόνι, με το οποίο δηλώνεται ο τρόπος να υποταγούν όλες οι δυνάμεις της φύσης.
ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΕΠΗΡΕΙΕΣΥπάρχουν, λοιπόν, και στη σημερινή εποχή υπηρέτες του διαβόλου που με τη δύναμή του ζητούν να βλάψουν τους ανθρώπους. Υπάρχουν μάγοι και μάγισσες που δένουν τους αφελείς στα δίκτυα της μαγείας, από τα οποία δύσκολα μπορεί να φύγει κανείς. Πως, λοιπόν, εμείς θα φυλαχτούμε από τους πανούργους επίβουλους της ψυχής μας; Τι πρέπει να κάνουμε για να μείνουμε μακριά από τις δαιμονικές τελετουργίες, οι οποίες τελευταία έχουν προσλάβει διαστάσεις πνευματικής επιδημίας;
Ο πόλεμος του διαβόλου εναντίον κάθε πιστού είναι δεδομένος. Μισεί την εικόνα του Θεού και ζητεί να την αχρειώσει. Πειράζει, προτρέπει και ελκύει προς την αμαρτία κάθε άνθρωπο. Δεν έχει όμως τη δύναμη να μας αναγκάσει στη διάπραξη του κακού, εάν κι εμείς δεν συγκατατεθούμε. «Πονηρός ο διάβολος ομολογώ κι εγώ», λέει ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος και συνεχίζει «αλλ’ εαυτώ πονηρός, ουχ ημίν εάν νήφωμεν». Εάν αγρυπνούμε, εάν προσέχουμε, εάν γρηγορούμε δεν βλαπτόμεθα, γιατί « αυτός που ενεργεί μέσα σας είναι ισχυρότερος από αυτόν που κυριαρχεί μέσα στον κόσμο» (Α’ Ιωαν. δ’ 4). Φοβάται και τρέμει το όνομα του Χριστού. Εκείνος καταστρέφει τα έργα του (Α’ Ιωαν. γ’ 8) και ενισχύει με την Θεία Χάρη τους πιστούς. Όπως οι Απόστολοι με τη δύναμη του ονόματος του Ιησού Χριστού υπέτασσαν τα δαιμόνια, έτσι κι εμείς με την επίκληση του παναγίου ονόματός Του μπορούμε να μείνουμε αβλαβείς από κάθε επιβουλή τους.
Στη γλώσσα όμως της Εκκλησίας «επικαλούμαι το όνομα του Χριστού» δεν σημαίνει μόνο ότι «καλώ σε βοήθεια τον Χριστό», αλλά ζω σύμφωνα με το θέλημά Του, εφαρμόζω τις εντολές Του, βιώνω το Ευαγγέλιό Του. Με αυτό το πνεύμα γράφει ο Ωριγένης: «Οι βιούντες κατά το Ευαγγέλιον αυτού ταις προσταχθείσαις τε ευχαίς συνεχέστερον και δεόντως νυκτός και ημέρας χρώμενοι ούτε μαγεία ούτε δαιμονίοις εισίν αλωτοί». Όσοι ζουν «εν Χριστώ» ζωή μοιάζουν με αμετακίνητο βουνό που δεν σαλεύεται από τις προσβολές του Βελίαρ.
Ο αναγεννημένος «εν Χριστώ» άνθρωπος που ζει μέσα στην Εκκλησία με αγάπη, με δικαιοσύνη, με ειρήνη, με μακροθυμία, με εγκράτεια, με υπομονή, με πίστη, με ελπίδα, με νηστεία, γίνεται ναός του Αγίου Πνεύματος και λυτρώνεται από κάθε διαβολική μεθοδεία που ενεργείται με λόγια, με σκέψεις ή με πράξεις. Είναι ντυμένος με την πανοπλία του Θεού, η οποία τον καθιστά αήττητο (Εφες. στ’ 11). Με την πίστη, λοιπόν, αυτή, ότι δηλαδή έχουμε τη δύναμη του Ιησού Χριστού, ο οποίος «σύντομα θα συντρίψει το σατανά και θα τον υποτάξει σ’ εσάς» (Ρωμ. ιστ’ 20) δεν φοβόμαστε, ό,τι και να μας κάνουν οι εχθροί μας. Τα μαγικά τους τεχνάσματα αποδεικνύονται ανίσχυρα και γελοία.
Άλλο δραστικό όπλο κατά της μαγείας προσφέρει η Εκκλησία μας τον Τίμιο και ζωοποιό Σταυρό. «Χρήσασθε, τη σφραγίδι του σταυρού και όψεσθε τους εχθρούς εκλιμπάνοντας δίκην καπνού» (Ρ.G. 79,429) γράφει στην 98η επιστολή του ο όσιος Νείλος. Με την θέα και μόνο του Σταυρού εκμηδενίζεται η δύναμη του διαβόλου. «Φρίττει γαρ και τρέμει μη φέρων καθοράν αυτού την δύναμιν» (Στιχηρό αναστάσιμο αίνων πλαγ.δ’), Όπου σημειώνεται το σημείο τούτο, «ασθενεί μεν μαγεία, ουκ ενεργεί δε φαρμακεία» (ΒΕΠ, 33,49). Με τον Σταυρό καταπατούμε τις παγίδες του εχθρού και αποπέμπουμε τα πονηρά πνεύματα. Γι’ αυτό συμβουλεύει ο άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης:
«Για να φυλάγεστε από τα μαγικά και από την ενέργεια των δαιμόνων και μάγων, να έχετε όλοι μικροί και μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες, τίμιο Σταυρό, κρεμασμένο στο λαιμό σας. Πολύ φοβάται ο διάβολος και οι δαίμονες τον τύπο του τιμίου Σταυρού και φεύγουν από εκεί που τον βλέπουν, όπως και οι ίδιοι οι δαίμονες το ομολόγησαν. Όταν αυτοί (δηλ. οι δαίμονες) ρωτήθηκαν κάποτε από τον άγιο Ιωάννη τον Βοστρινό ο οποίος είχε εξουσία κατά των ακαθάρτων πνευμάτων, ποια πράγματα των Χριστιανών φοβούνται περισσότερο; Απάντησαν, ότι φοβούνται τρία πράγματα: τον Σταυρό, που φοράνε οι Χριστιανοί στον λαιμό τους, το άγιο Βάπτισμα και την Θεία Κοινωνία» (Χρηστοήθεια, σ.228)
Επίσης ισχυρό όπλο κατά του διαβόλου είναι το άγιο Ευαγγέλίο. Σε σπίτι που υπάρχει και διαβάζεται το Ιερό Ευαγγέλιο δεν πλησιάζουν δαίμονες. Το Ευαγγέλιο είναι ο ίδιος ο Χριστός, η διδασκαλία του Χριστού και ολόκληρη η ζωή του, γι’ αυτό κατακαίει τον σατανά. Δεν αρκεί όμως να φέρουμε μόνο επάνω μας το τετραβάγγελο για την αποτροπή των δαιμονικών ενεργειών. Χρειάζεται και η ψυχή μας να φέρει μέσα της τα νοήματά του, για να μένει άτρωτη από τις επιθέσεις του πονηρού.
Εκείνο, όμως, το οποίο απέναντι στον διάβολο μας κάνει λιοντάρια είναι το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. «Ως λέοντες τοίνυν πυρ πνέοντες , ούτως από της τραπέζης αναχωρούμεν εκείνης φοβεροί τω διαβόλω γινόμενοι» (Ρ.G. 59,260). Με τη μετάληψη του τιμίου Σώματος και του ζωοποιού Αίματος του Κυρίου μας γινόμαστε φοβεροί και απρόσβλητοι στο διάβολο. Αποκτούμε τη δύναμη του Χριστού. Αποκαθιστούμε στην ύπαρξή μας τα γνήσια χαρακτηριστικά της εικόνας του Θεού. Καθαρίζουμε την ψυχή και το σώμα μας από κάθε αμαρτία, όταν προηγουμένως μετανοήσουμε και εξομολογηθούμε ειλικρινά σε ιερέα-πνευματικό.
Είναι, λοιπόν, δυνατόν ποτέ τον χριστιανό που επικαλείται στην πάλη κατά των δαιμόνων το όνομα του Χριστού, που ζει μέσα στην μετάνοια, μέσα στην Εκκλησία, που ταπεινά και συνειδητά συμμετέχει στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας, που μελετά και εφαρμόζει το άγιο ευαγγέλιο, να επηρεάζουν οι μαγικές δυνάμεις;
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
Μητροπολίτη Φθιώτιδος, Νικολάου, «Εκκλησία και Μάγια».
π. Αντωνίου Αλεβιζόπουλου, δρ. Φιλοσοφίας, Ἁποκρυφισμός, Γκουρουϊσμός, Νέα Εποχή».
Φίλοι μου, ολα αυτά τα γνωρίζω, όμως υπάρχει διαφορά μεταξύ μαγείας και θεικής δύναμης. Η μαγεία δεν αναγνωρίζει καλό ή κακό, <έχεις> την δύναμη να διαπράξεις αυτό που επιθυμείς είτε οφέλειμο είτε βλαβερό (ασχέτως του κανόνα των τριών που αν το σκευτείς λογικά υπάρχει για να τειρούνται οι ισορροποίες....). Με την θεική παρέμβαση ΔΕΝ μπορείς να βλάψεις κανέναν και δεν αποβλέπεις στο προσωπικό όφελος που πολλές φορές η μαγεία στοχεύει. Τέλος Δεν έχω δει κανέναν μοναχό ή ιερέα να χρησημοποιεί πεντάλφες, ειδικά οι μοναχοί έχουν έναν απλό ξύλινο σταυρό, και αναφέρομαι σε σεβαστούς ανθρώπους...
Grigorios o Ellhn
20-05-08, 21:35
Μήπως (λέω, μήπως.....) κάποιοι χρειάζονται έναν εξορκιστή? Ή καλύτερα έναν ψυχολόγο?
leo morpheus
21-05-08, 11:41
Φίλοι μου, ολα αυτά τα γνωρίζω, όμως υπάρχει διαφορά μεταξύ μαγείας και θεικής δύναμης. Η μαγεία δεν αναγνωρίζει καλό ή κακό, <έχεις> την δύναμη να διαπράξεις αυτό που επιθυμείς είτε οφέλειμο είτε βλαβερό (ασχέτως του κανόνα των τριών που αν το σκευτείς λογικά υπάρχει για να τειρούνται οι ισορροποίες....). Με την θεική παρέμβαση ΔΕΝ μπορείς να βλάψεις κανέναν και δεν αποβλέπεις στο προσωπικό όφελος που πολλές φορές η μαγεία στοχεύει. Τέλος Δεν έχω δει κανέναν μοναχό ή ιερέα να χρησημοποιεί πεντάλφες, ειδικά οι μοναχοί έχουν έναν απλό ξύλινο σταυρό, και αναφέρομαι σε σεβαστούς ανθρώπους...
Η μαγεια φιλε μου προυποθετει και τηρει την ελευθερη βουληση του μαγου...Η θεικη δυναμη ειναι ενα ΕΝΤΕΛΩΣ αλλο πραγμα και χωραει πολλη συζητηση σε αυτο...
Φυσικα και οι μοναχοι δεν χρησιμοποιουν πενταλφες μιας και το συμβολο προστασιας το δικο τους ειναι ο σταυρος (παναρχαιο συμβολο και αυτο...).
Η μαγεια καταρχην προυπαρχει της θρησκειας και η θρησκεια(και ο χριστιανισμος... ;) ) εμπεριεχουν στα λατρευτικα τυπικα και τη μαγεια...Ψαξτο και θα δεις...
Δεν θελω να επεκταθω αλλο σε αυτο...
Η μαγεια καταρχην προυπαρχει της θρησκειας και η θρησκεια(και ο χριστιανισμος... ;) ) εμπεριεχουν στα λατρευτικα τυπικα και τη μαγεια...Ψαξτο και θα δεις...
Δεν θελω να επεκταθω αλλο σε αυτο...
Φίλε leo, όντος δεν θα βγαλει πουθενά το θέμα με την θρησκεία, δεν έχω καμία διάθεση να τσακοθώ με κανέναν απλά συζήτηση κάνουνμε σε περίπτωση που αρπαθχεί κανένας με το θέμα αυτό...
Και η θρησκεία όμως είναι κάτι το αρχαίο, άσχετα με το αν το πρόσωπο που λατρεύουν λέγε Χριστός, ή για πιο αρχαίες εποχές, Δίας, Όσιρης ή Όντιν ή ακόμα αρχαιότερα Κουετζακοάτλ ή κάποιο ηφαίστιο κάποιας περιοχής στην οποία ζούσε κάποια φυλή. Το θέμα είναι πως από αυτά που ξέρω και η μαγεία έχει κάποια πηγή της δύναμης και πολλές φορές η πηγή είναι άλλες οντότητες όπως δαίμινες, άγγελοι, οι άλλοι θεοί όπως η Wicca που παρότι είναι γνωστή σαν μαγεία έχει και θεό...
leo morpheus
21-05-08, 12:33
[QUOTE]Φίλε leo, όντος δεν θα βγαλει πουθενά το θέμα με την θρησκεία, δεν έχω καμία διάθεση να τσακοθώ με κανέναν απλά συζήτηση κάνουνμε σε περίπτωση που αρπαθχεί κανένας με το θέμα αυτό...
Γιατι να αρπαχθεις;Κουβεντα κανουμε...
Και η θρησκεία όμως είναι κάτι το αρχαίο, άσχετα με το αν το πρόσωπο που λατρεύουν λέγε Χριστός, ή για πιο αρχαίες εποχές, Δίας, Όσιρης ή Όντιν ή ακόμα αρχαιότερα Κουετζακοάτλ ή κάποιο ηφαίστιο κάποιας περιοχής στην οποία ζούσε κάποια φυλή. Το θέμα είναι πως από αυτά που ξέρω και η μαγεία έχει κάποια πηγή της δύναμης και πολλές φορές η πηγή είναι άλλες οντότητες όπως δαίμινες, άγγελοι, οι άλλοι θεοί όπως η Wicca που παρότι είναι γνωστή σαν μαγεία έχει και θεό...
Και η θρησκεια εννοειται πως ειναι κατι το αρχαιο αλλα η μαγεια αρχαιοτερη...Και τα δυο ειχαν σαν πηγη την αισθηση του Ιερου...η οποια απορρεει απο τη διακριση ιερου και βεβηλου που παντα ειχαν οι ανθρωποι...η ασιθηση του ιερου οδηγησε στην αναζητηση του Θεου και η αναζητηση αυτη στην δημιουργια της θρησκειας...στην περιπτωση της μαγειας η αισθηση αυτη παρεμεινε στασιμη θα μπορουσα να πω...αν και οπως προανεφερα η μαγεια ''μπηκε'' και στη θρησκεια... ;)
Οι δαιμονες και οι αγγελοι υπαρχουν και στις θρησκειες και δεν ειναι οντοτητες μοναχα της μαγειας...
Οσο για τη wicca ειναι θρησκεια και γι'αυτο το λογο εχει τη Θεα και το Θεο...απλα περιεχει και τη μαγεια μεσα... :)
Και η θρησκεια εννοειται πως ειναι κατι το αρχαιο αλλα η μαγεια αρχαιοτερη...Και τα δυο ειχαν σαν πηγη την αισθηση του Ιερου...η οποια απορρεει απο τη διακριση ιερου και βεβηλου που παντα ειχαν οι ανθρωποι...η ασιθηση του ιερου οδηγησε στην αναζητηση του Θεου και η αναζητηση αυτη στην δημιουργια της θρησκειας...στην περιπτωση της μαγειας η αισθηση αυτη παρεμεινε στασιμη θα μπορουσα να πω...αν και οπως προανεφερα η μαγεια ''μπηκε'' και στη θρησκεια... ;)
Οι δαιμονες και οι αγγελοι υπαρχουν και στις θρησκειες και δεν ειναι οντοτητες μοναχα της μαγειας...
Οσο για τη wicca ειναι θρησκεια και γι'αυτο το λογο εχει τη Θεα και το Θεο...απλα περιεχει και τη μαγεια μεσα... :)
Υπάρχει όμως ιστορικό τεκμήριο που να αναφέρει τον πρώτο μάγο και για πότε έδρασε? Η θρησκεία είναι τουλάχιστων 2500-3000 χρόνων π.Χ. (Αιγύπτιοι, Έλληνες,Μάγια) Και αν υπολογίσουμε και την Ατλαντίδα λόγω των αναφορών τότε πάμε ακόμα πιο πίσω...
Είμαστε σίγουροι ότι στα πολύ παλιά χρόνια η μαγεία ήταν διαχωρισμένη από τη θρησκεία; Ακόμα και σήμερα, στις "πρωτόγονες" θρησκείες που επιβιώνουν, δε νομίζω να υπάρχει διάκριση, σαφής τουλάχιστον.
Πάντως προσωπική άποψη γιατί χρησιμοποιούν τον σταυρό και όχι την πεντάλφα θα έλεγα ότι ο σταυρός συμβολίζει αγνότητα και θυσία προς άλλους και γενικότερα αγάπη.
Πεντάλφα περά ότι είναι ένα πολύ ισχυρό σύμβολο, ΑΝ δεν κάνω λάθος διότι δεν ασχολούμαι..ότι πιάσει το αφτί κατά καιρούς.. Χρησιμοποιείται και ως προστατευτικός κύκλος κατά επιθέσεων? (όταν κάνουν διάφορα μαντζούνια, spells and spirit calls)???
Άρα η εκκλησία δεν χρειάζεται την πεντάλφα ως σύμβολο αγάπης και θυσίας προς άλλους, σύμφωνα με τα διδάγματα και πραγματικό λόγο του Χριστού. Δεν χιάζεσαι προστασία κατά της αγάπης και του φωτός. Έτσι δεν είναι?
Τώρα αν έχω λάθος, συγχωρέστε με.
Grigorios o ellhn, γίνε ποιο συγκεκριμένος αν θες, μιας στο να προσβάλεις χωρίς να αιτιολογείς, μάλλον προσβάλλεσαι εσύ ο ίδιος. (δεν γράφεις τίποτα άλλο απτό να μας στέλνεις σε ψυχίατρο).
Μήπως (λέω, μήπως.....) κάποιοι χρειάζονται έναν εξορκιστή? Ή καλύτερα έναν ψυχολόγο?
ναι ναι ναι...
κάποιοι τον χρειάζονται...
η αλήθεια είναι πως δεν κατάφερα να διαβάσω όλο το κείμενο του μέλους maiza γιατί αυτά τα ακούμε συνέχεια...γύρω μας.
έχω βαρεθεί ειλικρινά τις απαγορεύσεις και τα μη...
για κάποιους η μαγεία είναι όπλο του διαβόλου, για κάποιους άλλους είναι μια βλακεία που συνεχίζει να υπάρχει ακόμη και στις μέρες μας,για κάποιους άλλους είναι ένα μεγάλο παραμύθι που κάποιοι "ειδικοί - τσαρλατάνοι" χρησ/ουν για να βγάλουν φράγκα...κ.τ.λ.
εγώ θέλω να ρωτήσω όλους όσους έχουν τις παραπάνω απόψεις για τη μαγεία ή αντίστοιχες αυτών...
"έχετε γευτεί, έχετε δοκομάσει τον κόσμο της μαγείας"; ή όλα αυτά τα λέτε επειδή έτσι σας τα έμαθαν ή φοβάστε να απο - δεχτείτε πως μπορεί και να ισχύουν?
μην κρίνετε κάτι που απο οτι φαίνεται δεν γνωρίζετε...
[QUOTE=Ermhs]Πάντως προσωπική άποψη γιατί χρησιμοποιούν τον σταυρό και όχι την πεντάλφα θα έλεγα ότι ο σταυρός συμβολίζει αγνότητα και θυσία προς άλλους και γενικότερα αγάπη.
Πεντάλφα περά ότι είναι ένα πολύ ισχυρό σύμβολο, ΑΝ δεν κάνω λάθος διότι δεν ασχολούμαι..ότι πιάσει το αφτί κατά καιρούς.. Χρησιμοποιείται και ως προστατευτικός κύκλος κατά επιθέσεων? (όταν κάνουν διάφορα μαντζούνια, spells and spirit calls)???
κάποιοι χρησ/ουν το σταυρό κάποιοι το κομποσχοίνι κάποιοι κάποιοι τις πεντάλφες...
βασικά το θέμα είναι να βρείς τι σου ταιριάζει και σου κάνει...
π.χ. εγώ είμαι πολύ δεκτική στην αρνητική ενέργεια...χρησ/σα πρώτα ένα σταυρό δεν μου έκανε (εμένα) τίποτα...τώρα φοράω μια πεντάλφα και πλέον είμαι μια χαρά...δεν λέω πως το σύμβολο του σταυρού δεν είναι δυνατό ή δεν ισχύει απλά σε μένα λειτουργεί πιο προστατευτικά η πεντάλφα.
Άρα η εκκλησία δεν χρειάζεται την πεντάλφα ως σύμβολο αγάπης και θυσίας προς άλλους, σύμφωνα με τα διδάγματα και πραγματικό λόγο του Χριστού. Δεν χιάζεσαι προστασία κατά της αγάπης και του φωτός. Έτσι δεν είναι?
αγαπητέ μου πάντα θα χρειάζεσαι προστασία...
τώρα σαν οίκος Θεού η εκκλησία σαφώς και δεν χρειάζεται την πεντάλφα αφού μέσα είναι γεμάτη στα σύμβολα.
ναι ναι ναι...
κάποιοι τον χρειάζονται...
η αλήθεια είναι πως δεν κατάφερα να διαβάσω όλο το κείμενο του μέλους maiza γιατί αυτά τα ακούμε συνέχεια...γύρω μας.
έχω βαρεθεί ειλικρινά τις απαγορεύσεις και τα μη...
για κάποιους η μαγεία είναι όπλο του διαβόλου, για κάποιους άλλους είναι μια βλακεία που συνεχίζει να υπάρχει ακόμη και στις μέρες μας,για κάποιους άλλους είναι ένα μεγάλο παραμύθι που κάποιοι "ειδικοί - τσαρλατάνοι" χρησ/ουν για να βγάλουν φράγκα...κ.τ.λ.
εγώ θέλω να ρωτήσω όλους όσους έχουν τις παραπάνω απόψεις για τη μαγεία ή αντίστοιχες αυτών...
"έχετε γευτεί, έχετε δοκομάσει τον κόσμο της μαγείας"; ή όλα αυτά τα λέτε επειδή έτσι σας τα έμαθαν ή φοβάστε να απο - δεχτείτε πως μπορεί και να ισχύουν?
μην κρίνετε κάτι που απο οτι φαίνεται δεν γνωρίζετε...
Αν αναφέρεσαι σε εμένα elpiniki ναι είμαι κατά της μαγιας διότι δεν την χρειάζομαι και ούτε πρόκειται ποτέ… δεν χρειάζομαι δυνάμεις από βιβλία και συνταγές για να είμαι αυτό που είμαι η στο να «υιοθετήσω» πράγματα που δεν μου ανήκουν. Ώμος δεν είμαι κατά αυτόν που τους αρέσει εκτός, αν στρέφονται έτσι απλά προς άλλους ανθρώπους χωρίς την έγκριση τους.
Τώρα η προσωπική μου εμπειρία (οπτική) με αυτό το θέμα είναι κακή.. δεν γνώρισα καλή πλευρά της μαγιας αλλά μετά από όλα αυτά ΔΕΝ ΘΕΛΩ (lol) και ούτε πρόκριτε..
Ας αναφερθούμε και στις τσαρλατανιές που βγάζουν ΤΑ ΦΡΑΓΓΑ είτε ασχολούνται είτε όχι. Βρες μου όμως 1 … μόνο 1 σε ολόκληρη την ιστορία που αποδείχτηκε ότι κάνει θαύματα (θεραπεύει) κτλ, που να πείρε έστω ένα κουρέλι να το ρίξει στην πλάτη του. Σε αντίθεση με μερικούς ρεζίληδες που κτίζουν Βιλες μερικούς μήνες μετά την εξάσκηση αυτόν. Και πες μου ότι λέω ψέματα.
Αλλά για να μην είμαι άδικος μπορώ να πω ότι γνώρισα μια γριούλα που ζει σε κατάσταση μοναχισμού στην Ιρλανδία.. Μάγισσα και μάλιστα εξασκεί μαγια με κρυστάλλους και την φύση.
Δεν ασχολιέται στο να παίρνει λεφτά η να έχει πελάτες προς εκμετάλλευση.. Μου είχε κάνει εντύπωση και την συμπάθησα υπερβολικά!.
Δεν ασχολιέται στο να παίρνει λεφτά η να έχει πελάτες προς εκμετάλλευση.. Μου είχε κάνει εντύπωση και την συμπάθησα υπερβολικά!.
αυτή είναι η ΜΑΓΕΙΑ αγαπητέ μου φίλε... :)
όλα τα άλλα είναι τσαρλατανιές...
θα επανέλθω στο θέμα...
Όπως είπε και ο Ερμής, ο σταυρός είναι καθαρά σύμβολο αγάπης, είναι καθαρά αμυντικό.
Φίλη Ελπινίκη αν δεν είχε αποτελέσματα οφείλεται και στην πίστη του ανθρώπου.
Οι πεντάλφες όντος χρησιμοποιούνται για επικλήσεις που συνήθως σε αυτές ή Υποτάσεις ή κάνεις αμοιβέα ανταλαγή με άλλες οντότητες, πράγμα που δεν κάνεις με τον σταυρό.
Τα υπόλοιπα, τσαρλατανιές ή όχι, κάποια έχουν αποτέλεσμα και από την στιγμή που αρκετός κόσμος επισκέπτετε τους μάγους λογικό είναι να το γυρίσουν στο επάγγελμα.
Τέλος δεν χρειάζετε που δεν καπνίζει να καπνίσει για να πει αν κάνει καλό στην υγεία (πριν έγραψα κάτι πιο βαρύ αλλά το έσβησα...)αλλά ο καθένας έστω και με θεωρητική γνώση πάνω σε ένα θέμα μπορεί να εκφέρει γνώμη και άποψη...εξ άλλου συζήτηση κάνουμε...
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλη ELPINIKI θα μου επιτρέψεις να κάνω κάποιες σχετικές παρατηρήσεις
ως προς το θέμα της 5-Α...
Το 5-Α είναι ένα πανάρχαιο σύμβολο προστασίας.....
Κάθε ένα ΣΥΜΒΟΛΟ περιέχει και την επιθυμία (ΣΥΜΒΟΛΗ) του χρήστη...
Σύμβολο ,συμβάλλω....
Ευχαριστώ.
perastikos
21-05-08, 16:15
Ο σταυρός δεν έχει κλείσει ουτε 2000 χρόνια ζωής, έχει φορτιστεί όμως ώς σύμβολο με άπλετη θετική ενέργεια. Το περίεργο είναι οτι στη φυσική τα ετερώνυμα έλκονται !!!!!!
Ο σταυρός δεν έχει κλείσει ουτε 2000 χρόνια ζωής, έχει φορτιστεί όμως ώς σύμβολο με άπλετη θετική ενέργεια. Το περίεργο είναι οτι στη φυσική τα ετερώνυμα έλκονται !!!!!!
Κάνεις υπερβολικά μεγάλο λάθος μιας και ο σταυρός έχει ιστορία από τα αρχαίο ελληνικά χρόνια.
Έφτιαχναν αγαλματάκια ως φυλακτά τα οποία ¨αυτά¨ είχαν στο λαιμό σταυρουδάκι.
perastikos
21-05-08, 16:44
Τότε ζητώ συγγνώμη.
Δεν θεωρώ οτι υπάρχει λόγος να συνεχίσω σε αυτό.
Εγώ περίμενα να σχολιαστεί η δεύτερη πρόταση.
Το topic όμως είναι άλλο και έχει ξεφύγει εδω και αρκετή ώρα.
Δεν είναι υπόδειξη αλλα μου έχει τύχει να περιμένω απάντηση σε συγκεκριμάνα θέματα και αντ'αυτου η συζήτηση να πάει περίπατο.
Συγγνώμη για την γρήγορη απάντηση πριν απλά έχουμε και δουλειές. :)
Λοιπόν αυτό που έγραψα παραπάνω για τα φυλακτά (αγαλματίδια) τουλάχιστο θέλω να πιστεύω ότι όσοι ασχολούνται με αρχαία Ελλάδα το γνωρίζουν.. Καθώς οι αρχαίοι έλληνες ήταν εκείνοι που περίμεναν τον άγνωστο θεό, δημιουργό των πάντων… είχαν και γιορτή..
Απλά οι φαρισαίοι βιάστηκαν στο να ικανοποιήσουν τα βίτσια τους σφαγιάζοντας τους περισσότερους τότες, παρά να τους παραδώσουν απλά το λόγο του κυρίου… Ήμασταν ποιο λογικοί και δημοκρατικοί στο να κάναμε καλή χρίση πιστεύω. Και όπως αποδείχτηκε ήμαστε από τους λίγους λαούς σήμερα.
Έχει διαπράξει πολλά εγκλήματα και η εκκλησία του ανθρώπου.. Όντως.
Τώρα ως έχει το σύμβολο του σταυρού… και αυτό πιστεύω είναι πολύ ποιο αρχαίο και από τα χρόνια που προανέφερα… Πχ πιστεύω ότι το ανθρώπινο σώμα είναι ένας σταυρός… αλλά ταυτόχρονα είναι και μια πεντάλφα.. ωραίο αυτό που λες …ως διαχωρισμό 5Α με σταυρό. Αρνητικό και θετικό… δεν έχεις παρά να διαλέξεις 1. (τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη που εννοείτε ότι αν είμαι λάθος θα χαρώ να με διορθώσουν διότι δεν είμαι και σχετικός με αυτά.) :p
Δεν πιστεύω ότι αυτό που σου συνέβη είναι μαγεία (lol) εκτός αν εσύ αυτό νιώθεις..και γιαυτο το γράφεις? Ας σοβαρευτούμε και να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με αυτά. Το να προσπαθούμε να καταπατήσουμε τα δικαιώματα τον άλλων (ζωές ) αμέσως αμέσως εμείς οι ίδιοι καταντάμε «αρνητική ενέργεια» και πιστεύω ότι αργά η γρήγορα μετά το πληρώνουμε πολύ ακριβά (ίσως) λόγο αυτού του αρνητικού θόλου πάνω από το κεφάλι μας που δημιουργείτε ανάλογα με της επιθυμίες μας, τύψεις, πράξεις και εν συνεχεία αναμνήσεις (κατά των άλλων) … κάτι σαν φούσκα που σπάει και λουζόμαστε με αυτό
ερμή
ας ελπίσω ότι αυτό δεν πήγαινε για μένα..... γιατι αν πήγαινε θα σε παρακαλούσα να ξαναδιαβάσεις αυτό που έχω γράψει.......
και να ανακαλέσεις.....
βασικά έχουμε χαθεί τελείως απο το θέμα.... γιατί πρέπει πάντα να υπάρχουν κάποιοι που ψάχνουν απεγνωσμένα να πιαστούν απο λέξεις και να προκαλέσουν χάος.. ειλικρινά αυτό με λυπεί, και τον τελευταίο καιρό γίνεται όλο και πιο έντονο.....
leo morpheus
22-05-08, 11:43
Λοιπόν αυτό που έγραψα παραπάνω για τα φυλακτά (αγαλματίδια) τουλάχιστο θέλω να πιστεύω ότι όσοι ασχολούνται με αρχαία Ελλάδα το γνωρίζουν.. Καθώς οι αρχαίοι έλληνες ήταν εκείνοι που περίμεναν τον άγνωστο θεό, δημιουργό των πάντων… είχαν και γιορτή..
Βωμος στον ''αγνωστο Θεο'' ε ...;Γιατι εχω την εντυπωση πως ο βωμος αυτος ηταν αφιερωμενος στους υπολοιπους Θεους Ασιας-Αφρικης και Ευρωπης που οι Ελληνες δεν γνωριζαν;
Που τους ηταν αγνωστοι δηλαδη...και οχι μονο σε εναν,που εντελως τυχαια καποιοι καπηλευτηκαν το θεμα αυτο με σκοπο να αποδειξουν πως οι Ελληνες περιμεναν τη χριστιανικη θρησκεια... :confused:
Γιατι εχω την εντυπωση πως ο βωμος αυτος ηταν αφιερωμενος στους υπολοιπους Θεους Ασιας-Αφρικης και Ευρωπης που οι Ελληνες δεν γνωριζαν;
μα δεν είναι γνωστό ως ΣΤΟΥΣ αγνώστουσ θεούς αλλά ΣΤΟΝ άγνωστο θεό.
εξ άλλου αν ήταν για τουσ θεούς της Ασίας και της Αφρικής, θα υπήρχε πιστεύω κάποια αναφορά...
Knight_Of_Creation
22-05-08, 12:59
Ο Βωμός ήταν αφιερωμένος στους αγνώστους Θεούς και όχι στον έναν άγνωστο θεό συγκεκριμένα...
Δεν έγραφε Τω αγνώστω θεώ αλλά...τοις αγνώστοις θεοίς
Δεν έγραφε Τω αγνώστω θεώ αλλά...τοις αγνώστοις θεοίς
Όταν πήγαινα σχολείο μας το είπαν ως <Τω αγνώστω θεώ>. Επειδή όμως δεν έχω ασχοληθεί περιεταίρω με το θέμα και δεν γνωρίζω δεν θα επιμείνω...
Όπως είπε και ο Ερμής, ο σταυρός είναι καθαρά σύμβολο αγάπης, είναι καθαρά αμυντικό.
Φίλη Ελπινίκη αν δεν είχε αποτελέσματα οφείλεται και στην πίστη του ανθρώπου.
Οι πεντάλφες όντος χρησιμοποιούνται για επικλήσεις που συνήθως σε αυτές ή Υποτάσεις ή κάνεις αμοιβέα ανταλαγή με άλλες οντότητες, πράγμα που δεν κάνεις με τον σταυρό.
Βρε παιδιά χρησ/νται και για επικλήσεις συμφωνώ αλλά όχι καθαρά και μόνο για επικλήσεις...
είναι στο χέρι σου αν θα υποτάσεις κάποιο ον ή όχι...άλλωστε αν θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο και τίποτα να μην χρησ/σεις το υπατάσεις και μόνο με τη δυνατή θέληση που θα έχεις...
να θυμήσω πως και ο σταυρός υποτάσει οντα...και όχι μόνο σε περίπτωση που κάποιοι δεν το γνωρίζουν.
Τα υπόλοιπα, τσαρλατανιές ή όχι, κάποια έχουν αποτέλεσμα και από την στιγμή που αρκετός κόσμος επισκέπτετε τους μάγους λογικό είναι να το γυρίσουν στο επάγγελμα.
αυτοί δεν είναι ΜΑΓΟΙ αλλά επαγγελματίες που χρησ/ουν την μαγεία προς όφελος...λίγοι απο αυτούς βέβαια δεν αμφιβάλλω πως μπορεί να κάνουν καλή δουλειά και όντως να μπορούμε να τους δώσουμε την ονομασία των ΜΑΓΩΝ.
Τέλος δεν χρειάζετε που δεν καπνίζει να καπνίσει για να πει αν κάνει καλό στην υγεία (πριν έγραψα κάτι πιο βαρύ αλλά το έσβησα...)αλλά ο καθένας έστω και με θεωρητική γνώση πάνω σε ένα θέμα μπορεί να εκφέρει γνώμη και άποψη...εξ άλλου συζήτηση κάνουμε...
Οκ... δεν χρειάζεται σαφώς και να δοκιμάζουμε όλα τα πράγματα για να εκφέρουμε άποψη...εδώ έχεις δίκιο
ο καθένας δοκιμάζει και γεύεται αυτό που αγαπάει και η καρδιά του ζητάει...
όμως φίλε μου, κάποιος που δεν έχει καπνίσει ποτέ δεν μπορεί να εκφέρει και μάλιστα απόλυτα άποψη για το πως αισθάνεται κανείς όταν κάνει τσιγάρο μετά απο ένα ωραίο γεύμα... ;)
Χαιρομαι που το συζηταμε τοσο πολυ αν & βλεπω τοσες πολλες διαφορετικες αποψεις για το θεμα μου και αναρωτιεμαι... Τελικα θα μου πει καποιος αν πρεπει να το παλεψω το θεμα και πως???
Εlpiniki & witch shadow και οι υπολοιποι που ξερετε, πειτε μου αν πρεπει και τι πρεπει να κανω?
Σε καμμια των περιπτωσεων δεν παω σε εξορκιστες μαγισσες κλπ.. ο παπας... λεει να κανουμε εναν αγιασμο... εγω τα εχω μπερδεψει στο μυαλο μου μιας και δεν εχω ιδεα απο αυτα τα πραγματα... σας ειπα ψαχνοντας σας βρηκα και ειπα να ρωτησω μηπως ξερετε κατι παραπανω...
Παρολαυτα ειστε ολοι φοβεροι και μου αρεσει που το συζηταμε μιας και καπως ετσι παντα βρισκεις λυσεις στα προβληματα σου...
Περιμενω προτασεις... σας φιλω ολους...
leo morpheus
29-05-08, 09:56
Χαιρομαι που το συζηταμε τοσο πολυ αν & βλεπω τοσες πολλες διαφορετικες αποψεις για το θεμα μου και αναρωτιεμαι... Τελικα θα μου πει καποιος αν πρεπει να το παλεψω το θεμα και πως???
Εlpiniki & witch shadow και οι υπολοιποι που ξερετε, πειτε μου αν πρεπει και τι πρεπει να κανω?
Σε καμμια των περιπτωσεων δεν παω σε εξορκιστες μαγισσες κλπ.. ο παπας... λεει να κανουμε εναν αγιασμο... εγω τα εχω μπερδεψει στο μυαλο μου μιας και δεν εχω ιδεα απο αυτα τα πραγματα... σας ειπα ψαχνοντας σας βρηκα και ειπα να ρωτησω μηπως ξερετε κατι παραπανω...
Παρολαυτα ειστε ολοι φοβεροι και μου αρεσει που το συζηταμε μιας και καπως ετσι παντα βρισκεις λυσεις στα προβληματα σου...
Φιλη μου, να κανεις οτι θα σε ηρεμησει...καθαρα για ψυχολογικους λογους...Συμφωνω να αποφυγεις μαγους και εξορκιστες μιας και οι περισσοτεροι ειναι τσαρλατανοι...
Κανε εναν αγιασμο και βλεπεις...ειναι ανωδυνος και δοκιμασμενος... ;)
Εξαλλου η Λευκη μαγεια υπαρχει στον χριστιανισμο...
Το μόνο σίγουρο απέφυγε του μάγους και μάγισσες… έτσι και αλλιώς ι φωτιά με νερό σβήνει και όχι με φωτιά. Μην επιχειρήσεις επίσης στο να ψάχνεις με αυτούς ποιος ίσως το έκανε (σίγουρα αν το έκανε κάποιος..θα είναι ένας από αυτούς)… κρίμα τα λεφτουδάκια δηλαδή και επιπλέον γίνεσαι ένα με αυτούς… Όπως σου πρότειναν κάνε αγιασμό, ευχέλαιο Η τίποτα… συμφιλιώσου με το περιβάλλον σου. Το να πηγαίνουν όλα στραβά στη ζωή σου ίσως οφείλετε σε εσένα… δηλαδή πώς σκέπτεσαι, αρνητικά η θετικά . να είσαι αισιόδοξη για το μέλλον σου και αν τυχαίνει καμιά αναποδιά… εε σε όλους συμβαίνει!. Αλήθεια δεν χαμογελάς καθόλου? Τίποτα μα τίποτα καλό? Σίγουρα όλο και κάτι θα υπάρχει!.. ξεκίνα από εκεί.
ΧΑΊΡΕΤΑΙ και απο εμένα...
αγαπητή μου κανένας απο εμάς δεν θα ήταν σωστό να σου πει τι να κάνεις...προτάσεις μπορούν να πέσαουν στο τραπέζι αλλα...μέχρι εκεί...
η κάθε περίπτωση είναι μοναδική και εφόσον δεν έχουμε και άμεση επαφή τα πράγματα δυσκολεύουν λίγο πιο πολύ...
αν ήμουν στη θέση σου θα μιλούσα με τους γονείς μου πρώτα και έπειτα όλοι μαζί θα αποφασίζαμε...
διαφωνώ εντελώς με το ότι "όλοι οι μάγοι είναι τσαρλατάνοι..." και γενικότερα η μαγεία...ο φίλος που έκανε αυτό το σχόλιο μάλλον θα έχει δει μόνο τη μία μεριά και κρίνει λάθος...
υπάρχουν άτομα που ασχολούνται σοβαρά με τη μαγεία...δύσκολο να τους βρείς αλλά αυτό δεν τους κάνει να μην υπάρχουν... ;)
υπάρχουν άτομα που ασχολούνται σοβαρά με τη μαγεία...δύσκολο να τους βρείς αλλά αυτό δεν τους κάνει να μην υπάρχουν... ;)
… Αλλά αυτοί είναι αόρατοι συνήθως? Και το μόνο σίγουρο ότι δεν ασχολούνται με άλλους. Αν..Ακόμη και αν τους το ζητούσες.
Παράδειγμα, ζητήσαμε τότε από εκείνη να μας πει μιας και ένας φίλος από την παρέα μου ήταν «καλλιτέχνης» και της έφτιαχνε κατά καιρούς κρυστάλλινα κρανία . Όπως είχε πει σχεδόν δωρεάν της τα έδινε αφού ήταν και είναι ΠΟΛΥ φτωχιά (κόστος κατασκευής).
Να μην πολυλογώ, ζητήσαμε να μας πει και αρνήθηκε και ταυτόχρονα μας έδωσε μια καταπληκτική απάντηση.
«Είστε έτυμοι να μάθετε το μέλλον σας? Αν ναι, πέστε μου πώς αντιμετωπίσατε δύσκολες καταστάσεις στο παρελθών σας, πόσους ανθρώπους κρίνατε λάθος η σωστά. Μπορούσατε να είστε αποτελεσματικοί και να τα αντιμετωπίσετε σωστά? Αν όχι, πόσο άλλωστε με τα μελλούμενα.»
Απλά δεχτείτε την μοίρα σας ως κάτι το απροσδόκητο.. Το να ξέρεις το μέλλον σου σε καθιστά αδύναμο. Η να χρησιμοποιείς ίδιες μεθόδους κατά.. όχι απλά ο αλός δεν θεωρείτο ως λευκός (γκρίζος, πορτοκαλής) μάγος αλλά… απλά γίνετε μια επανάληψη.
Τώρα Ελπινίκη κατάλαβες και πώς την γνώρισα.. :D :)
… Αλλά αυτοί είναι αόρατοι συνήθως? Και το μόνο σίγουρο ότι δεν ασχολούνται με άλλους. Αν..Ακόμη και αν τους το ζητούσες.
Παράδειγμα, ζητήσαμε τότε από εκείνη να μας πει μιας και ένας φίλος από την παρέα μου ήταν «καλλιτέχνης» και της έφτιαχνε κατά καιρούς κρυστάλλινα κρανία . Όπως είχε πει σχεδόν δωρεάν της τα έδινε αφού ήταν και είναι ΠΟΛΥ φτωχιά (κόστος κατασκευής).
Να μην πολυλογώ, ζητήσαμε να μας πει και αρνήθηκε και ταυτόχρονα μας έδωσε μια καταπληκτική απάντηση.
«Είστε έτυμοι να μάθετε το μέλλον σας? Αν ναι, πέστε μου πώς αντιμετωπίσατε δύσκολες καταστάσεις στο παρελθών σας, πόσους ανθρώπους κρίνατε λάθος η σωστά. Μπορούσατε να είστε αποτελεσματικοί και να τα αντιμετωπίσετε σωστά? Αν όχι, πόσο άλλωστε με τα μελλούμενα.»
Απλά δεχτείτε την μοίρα σας ως κάτι το απροσδόκητο.. Το να ξέρεις το μέλλον σου σε καθιστά αδύναμο. Η να χρησιμοποιείς ίδιες μεθόδους κατά.. όχι απλά ο αλός δεν θεωρείτο ως λευκός (γκρίζος, πορτοκαλής) μάγος αλλά… απλά γίνετε μια επανάληψη.
Τώρα Ελπινίκη κατάλαβες και πώς την γνώρισα.. :D :)
εντάξει...δεν την περίμενα έτσι τη κυρία... :p
θεωρώ πως καλό είναι να μην βάζουμε όλους τους ανθρώπους σε ένα τσουβάλι...
το ότι είναι δύσκολο να συναντήσεις μάγους, μύστες κ.τ.λ. ή το ότι πολλές φορές τρώς τα μούτρα σου με τον κάθε τσρλατάνο που συναντάς απο δαύτους δεν θα πρέπει να μας κάνει να πούμε "α! πάρε τον έναν χτύπα τον άλλον"
τώρα με τη κυρία που συνάντησες δεν μπορώ ακριβώς να καταλάβω τα λόγια της και τι ήθελε με αυτό τον τρόπο να σας πει, γιατί απλά δεν ήμουν μπροστά.
έτσι όπως τα διαβάζω μου φαίνονται σαν τιμωρία...κάπως έτσι...
Συμφωνώ και αυτό ήθελα να περάσω εδώ..
Το να αναζητάς πράγματα που δεν μπορείς εσύ να κάνεις (γενικά μιλώ) σε καθιστούν αδύναμο μπρος σε άγνωστες δυνάμεις που έστω για λίγο πιστεύεις ότι σου ανήκουν… (πχ. Χρήματα, μελλούμενα, καταστροφή τον άλλων ανθρώπων..Ακόμη και η αντεπίθεση με τέτοιου είδους πράγματα προσωπική άποψη θεωρείτε επίθεση καθεαυτού.) Το να λύσις μάγια με μάγια… για πες μου πώς ακούγετε στο αφτί.. δεν χρειάζεται να αναπτυχτεί αυτό το θέμα..
Μαγεία είναι κάτι διαφορετικό για εμένα.. Κάτι που σπάνια θα συναντήσεις και δεν έχει καμία σχέση με υλική Η επιδεκτική δύναμη… για αυτό και λέγετε μαγεία και χρησιμοποιούμε την λέξη αυτή σε όμορφα πράγματα (σαν χαρακτηρισμό)… κάτι ποιο αγνό από ότι περνά μέσω από μερικούς, μερικές φορές.. (δεν μιλώ για εσένα Ελπινίκη δεν σε ξέρω άλλωστε μου δίνεις την εντύπωση για ok άτομο και σεβαστή η άποψη σου). :D
Το να είσαι θετικό άτομο ακόμη και αν ΟΛΛΑ πηγαίνουν στραβά και εσύ χαμογελάς.. «Αυτό» ότι είναι θα σε αφήσει και θα γυρίσει στον προκάτοχο του.. Θα βγάλει με λίγα λόγια τα ίδια του τα μάτια. Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με άλλους ανθρώπους… δεν καλυτερεύουμε άλλωστε με αυτό το τρόπο. Αν θυμάμαι καλά όταν πρωτοδιάβασα το κείμενο της Maiza λες ότι είσαι αισιόδοξη.. Αν είσαι δεν θα έλεγες καν ότι όλα σου πηγαίνουν στραβά και για αβγά μελάτα..Ράντισε με λίγο αγιασμό αν έχεις έντονη φοβία..Δοκίμασε και ένα ευχέλαιο!.. Δέχομαι ότι μπορεί κάποιος όντως κακισμένος να ήθελε και θέλει το κακό σου… άστο να φαγωθεί μονάχος, τουλάχιστο δεν θα έχεις και τύψης μετά!.. (θέλω να πιστεύω ότι είσαι θετικό άτομο… απλά λίγο επηρεασμένο). :confused: ;)
Θυμάμαι αναφορά ενός για ένα κέικ που του παρέδωσαν κάποιοι.. (Ένα διάστημα κυκλοφορούσε ένα είδος ψωμιού από σπίτι σε σπίτι, λέγοντας ότι είναι το σώμα του χρηστού και ότι όσοι το φάνε θα δουν καλό) Ίσως μερικοί το θυμούνται, πριν πολλά χρόνια τα μύριζαν σε πακετάκια.
Ένας έριξε αγιασμό πάνω του και αυτό έσκασε σαν φούσκα! Χαχαχα (ειλικρινά δεν το είδα αλλά η δύναμη του αγιασμού είναι μεγάλη…) Αν θυμάμαι καλά αυτό συνέβη το 99-2001 , κάπου εκεί.. θυμάμαι που το συζητούσαν πολλοί!.. να μην το δεχτούν μέσα στο σπίτι τους. Το ποιος τα έδινε και τι.. δεν γνωρίζω.
Να συμπληρώσω ότι η ιστοριούλα με την μάγισσα στην Ιρλανδία είναι αληθινή… δεν είναι fake και καλά για να αποδείξω πράγματα.. (έτσι και αλλιώς δεν αποδεικνύεις τίποτα με ψέματα)
Ξέχασα να αναφέρω ότι στο παραπάνω μήνυμα δεν αναφέρομαι επίσης και σε κανένα εδώ στο φόρουμ. Διότι δεν ξέρω και κανένα άλλωστε… ότι γράφω και ότι αναφέρω (για ανθρώπους ) είναι από προσωπικές εμπειρίες καλές η κακές. Το γράφω αυτό για διευκρίνιση έτσι ώστε να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις. :p :D
Mπορεί να έχει περάσει ένα διάστημα από τότε που ανοίχτηκε αυτό το θέμα, αλλά παραμένει πάντα επίκαιρο, ιδιαίτερα για μένα που έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν κάποιες ομοιότητες στη ζωή -ίσως και στον τρόπο σκέψης - με τη θεματοθέτρια. Τι εννοώ;
Εχει συμβεί μια σειρά αρνητικών/κακών γεγονότων στη ζωή μου, που ακριβώς λόγω της αλληλουχίας τους αλλά και του συγχρονισμού τους με έχουν βάλει σε ένα μονοπάτι σκεπτικισμού και προβληματισμού. Δεν συνέβησαν απλά κάποια ασύνδετα άσχημα γεγονότα στη ζωή μου αλλά όταν συνέβησαν πλαισίωναν πάντα - μα πάντα ένα άλλο (αρχικά προγραμματισμένο για καλό) γεγονός της ζωής μου, οπως θανατος αγαπημενου συγγενη την επομενη μιας προγραμματισμενης γιορτης ή θανατηφορα ασθενεια αλλου αγαπημενου συγγενη την παραμονη μιας αναλογης γιορτης (προγραμματισμενη γιορτη εννοω γαμο, αρραβωνα, βαπτιση κλπ, δεν επιθυμω να δωσω λεπτομερειες για προφανεις λογους).
Οταν το κακο παραγινε, δηλαδη δεν τριτωσε απλα αλλα ξεπερασε και αυτο που λεμε "τριτωσε" αρχισα να μπαινω σε περιεργες σκεψεις, οπως γιατι ολα τα ασχημα μαζι; γιατι τα ασχημα οχι μονα τους αλλα παντα συνοδευμενα με ενα (προορισμενα) καλο γεγονος της ζωης μου; κλπ. Συνηθως απωθουσα αυτες τις σκεψεις και προχωρουσα την καθημερινοτητα μου αλλα παντα υπαρχει ο φοβος πια να μην ξαναπρογραμματισω κατι καλο γιατι ισως να καταληξει παλι σε μια προσωπικη μικρη τραγωδια, οπως εχει ξανασυμβει.
Μετα το πιο προσφατο παρομοιο πολυ ασχημο γεγονος, οπου συνεβη για 2η φορα θανατος μεσα στην οικογενεια μου το ιδιο μαλιστα διαστημα με χαρμοσυνο γεγονος, πολλοι οικειοι και οικογενειακοι φιλοι αρχισαν να μου δηλωνουν οτι για αυτους ειναι πρωτοφανης μια τετοια συνεχομενη ατυχια συγκεντρωμενη σε ενα προσωπο (εμενα) και να κοιταξω την περιπτωση να μου εχουν κανει μαγια.
Ομολογω οτι με εξεπληξε που ενα διαφορετικο συνολο ατομων του περιβαλλοντος μου σκεφτηκαν και δηλωσαν κιολας αυτο που φοβομουν να σκεφτω εγω η ιδια: το ενδεχομενο να ειμαι θυμα ασκησης μαγειας απο κακοβουλο ατομο.
Κι εδω ερχεται και ο προβληματισμος μου: δεν γνωριζω αν εχει ισχυ μια τετοια πρακτικη αλλα δεν την εχω απορριψει κιολας. Δηλαδη θα ηθελα να πιστευω οτι δεν υπαρχει μαγεια με σκοπο την προκληση κακου, αλλα σκεφτομαι και την περιπτωση του να ισχυει κατι τετοιο και να μην εχω τροπο να το γνωριζω, αρα να ειμαι εντελως απροστατευτη...
Επειδη προερχομαι απο περιβαλλον της επαρχιας οπου η μαγεια δεν ειναι κατι αγνωστο, τουναντιον, ολοι εκει πιστευουν στην ισχυ της μπαινω παλι σε σκεψεις. Αν ημουν σιγουρη οτι τα μαγια ποτε δε θα επιαναν, θα ημουν και ησυχη τωρα, δεν θα εγραφα εδω, αλλα εφοσον δεν αποκλειω το ενδεχομενο να συμβαινει κατι τετοιο, αυτοματα νομιζω οτι θετω τον εαυτο μου σε ανισχυρη θεση.
Μετα απο αναλογες σκεψεις εχω καταληξει μεσα μου ακομα και σε ατομο κοντινο μου που θα ηταν πιθανοτερο να εχει λογο να εξασκησει μια τετοια πρακτικη εναντιον μου, για λογους εκδικητικοτηατς, ζηλειας κλπ.
Ετσι, αντικειμενα που κανονικα θα φαινονταν αθωα, μεσα απο το πρισμα της καχυποψιας μου φανταζουν υποπτα, οπως καποια μεταλλικα κουταλοπηρουνα που βρηκα προπερσι πεταμενα σε καδο διπλα στο πατρικο μου σπιτι, αλλά εξω απο τον καδο και σχεδον μισοχωμενα στο εδαφος. Αρχικα δεν μου εκανε τοση εντυπωση, αλλα μετα σκεφτηκα "ποιος πεταει μεταλλικα πηρουνια/κουταλια κλπ σε ενα χωριο οπου αυτα θεωρουνται βασικα αντικειμενα του νοικοκυριου; Μονο αν εκλεινε ενα νοικοκυριο λογω θανατου πχ θα τα πετουσαν αλλιως γιατι;" καπως ετσι σκεφτομενη τα τοποθετησα στον καδο αλλα συνεχισα να αναρωτιεμαι και να συνδυαζω αυτο το ευρημα με το γεγονος οτι το πατρικο μου βρισκεται σε σταυροδρομι. Ποιος να ξερει αν αυτο εχει καμια σχεση με το σκεπτικο μου; Παντως οταν ημουν μικρη, θυμαμαι οτι συχνα οι γειτονισσσες πετουσαν πανω στο σταυροδρομι αυτο τα καρυδοτσουφλα που χρησιμοποιουσαν σε διαφορα γλυκα που μπορει να εφτιαχναν και το εκαναν απο παραδοση, "ετσι επρεπε" ηταν η εξηγηση...
Οτι ειμαι μπερδεμενη ειναι το μονο σιγουρο!
Οτι δεν εχω τη διαθεση να αρχισω να ψαχνομαι σε δηθεν επαγγελματιες του ειδους, ειναι παλι σιγουρο.
Απ την αλλη, ουτε στον τροπο της εκκλησιας πιστευω ως λυση. Δε νομιζω ενας αγιασμος, ενα ευχελαιο να μου δωσουν τη λυση ή την απαντηση...
Πανω απ ολα θελω να σταματησει αυτος ο κυκλος ατυχών και τραγικων περιστατικων στη ζωη μου και μετα να μαθω πως προεκυψε ενας τετοιος ασυνηθιστος συγχρονισμος ασχημων-καλων γεγονοτων μαζι, και μαλιστα πολλων.
Αν υπαρχει το ενδεχομενο μαγειας πώς μπορω μονη μου ψαχνοντας να το ανακαλυψω χωρις να εκτεθω και χωρις να εμπιστευθω την προσωπικη μου ζωη σε ατομα που θα αμφεβαλλα για τις πρακτικες τους;
Να συμπληρώσω ότι ένα ακόμα περίεργο εύρημα μέσα στο δικό μου σπίτι αυτή τη φορά, όχι το πατρικό μου, ήταν ένα μικροσκοπικό λευκό υφασμάτινο σακουλάκι παραχωμένο ή ξεχασμένο (ποιος ξέρει) μέσα σε ένα ντουλάπι με εργαλεία. Το μικρό αυτό σακουλάκι με προβλημάτισε πάλι αρκετά και προσπάθησα να το δω και απο τη λογικη σκοπια πριν το κατατάξω στα "ύποπτα" αντικείμενα.
Δηλαδή, απο τη μια ειμαι σιγουρη ότι αυτο δεν ηταν δικο μου και από την αλλη σκεφτηκα μηπως ηταν της προηγουμενης ιδιοκτητριας που ξεμεινε και ηταν δικη μου παραλειψη που δεν ελεγξα καλα αυτο το ντουλαπι μιας και ηταν (απο οταν πρωτομπηκα στο σπιτι) γεματο βιδες, λαμπτηρες, πομολα, προκες κλπ συγκεντρωμενα απο ολο το σπιτι. Δεν τα πεταξα ολα αυτα γιατι μιας και δεν μου ανηκει το σπιτι θεωρησα οτι καποια πομολα ας πουμε θα μπορουσαν να ξαναχρησιμοποιηθουν εκει μεσα. Αρα, αφου δεν καθαρισα εντελως το ντουλαπακι, ισως να ξεμεινε αυτο το σακουλακι εκει μεσα.
Παρ΄ολα αυτα, παλι δεν δειχνει να εχει καποια συγκεκριμενη χρησιμοτητα ενα μικροσκοπικο σακουλακι, που οταν το ανοιξα, ειδα οτι ειχε απλα πριονιδια...
Τελικα, το εδειξα σε ατομο πολυ δικο μου και αφου με "γειωσε" κανονικοτατα, αποφασισα να το ξεφορτωθω καιγοντας το... Καλως, κακως δεν ξερω, παντως ξερω οτι η γκαντεμια μου υπηρχε και πριν και μετα απο αυτο το ευρημα.
Ακομα προσπαθω να το ενταξω σε λογικη αιτιολογηση το σακουλακι, οπως οτι η χρηση του πιθανον να ηταν κομματι απο παιχνιδι των κοριτσιων της προηγουμενης ενοικου, αλλα η αληθεια ειναι οτι παντα θα αμφιβαλλω για το τι δουλεια ειχε αυτο το ασχετο σακουλακι μεσα στο σπιτι μου...
ηλέκτρα το πριονίδι απ'οτι βλέπω στο internet χρησιμευει για διάφορους σκοπούς.
Δε νομίζω να έχει να κάνει με αυτό που λες
Lucid, λεγοντας διαφορους σκοπους εννοεις μαγικης αιτιολογιας; Γιατι πραγματικα ακομα προσπαθω να πεισω τη λογικη μου οτι ειναι κομματι απο καποιο κουκλακι που ανηκε στις κορες της προηγουμενης ενοικου εδω, την οποια τη γνωρισα μαλιστα.
Μ.Φ. ΔΑΙΔΑΛΟΣ
14-08-08, 12:45
Χωρίς να θέλω να σε φοβίσω η μαγεία υπάρχει….έξαλλου και ο Άγιος Κυπριανός εξασκούσε την μαγεία πριν γίνει χριστιανός και ήταν ένας από τους πιο δυνατούς μάγους!!!! Αν πιστεύεις ότι σου έκαναν μάγια το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας να σε διαβάσει κάποιος παπάς μιαν ευχή….. επίσης διαισθάνομαι ότι είσαι πολύ φορτισμένη ψυχολογικά …προσπάθησε να ηρεμίσεις και να βάλεις τα πράγματα σε μια θέση…. Τίποτα δεν είναι τυχαίο όλα γίνονται για έναν σκοπό………
Με σεβασμό
Μ.Φ. ΔΑΙΔΑΛΟΣ
To πιστευω αυτο που λες, οτι ολα γινονται για καποιο σκοπο, αλλα με τρομαζει η σκεψη οτι καποιος θελει τοσο πολυ να με δει να υποφερω ή να αποτυγχανω που ισως κατεφυγε σε κατι τοσο κακο και υπουλο οπως η μαυρη μαγεια.
Ακομα και να μην υπαρχει μαγεια τελικα, το γεγονος και μονο οτι καποιοι απο το περιβαλλον μου ευχονται το κακο μου, με πικραινει, γιατι θεωρω οτι δεν εχω βλαψει σκοπιμα κανεναν μονο ισως η σταση ζωης μου να εχει ενοχλησει καποιους.
Πραγματικα ομως θα ηθελα να βρω εναν τροπο να προστατευσω τον εαυτο μου αν εχει συμβει κατι σχετικο με μαγικα. Δεν θα ηθελα το κακο του υπαιτιου αλλα θα ηθελα να μαθω ποιος και γιατι το εκανε, κυριως γιατι!
Μ.Φ. ΔΑΙΔΑΛΟΣ
14-08-08, 13:33
Άφησε ελεύθερο το πνεύμα σου στα χέρια του Θεού παρακάλεσε τον από τα βάθη της καρδία σου να σε ελευθερώσει από το κακό…..
Κάλεσε να έρθει δίπλα σου ο Ταξιάρχης ΜΙΧΑΗΛ και να σπάσει με το σπαθί του την αρνητική ενέργεια που σε έχει εκφόβηση….
Με σεβασμό
Μ.Φ. ΔΑΙΔΑΛΟΣ.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.