Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Προσωπικές Εμπειρίες

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-05-08, 02:41
Το avatar του χρήστη maiza
maiza Ο χρήστης maiza δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Hellas / Peloponnese
Προεπιλογή ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...

[FONT=Verdana]ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ... ΑΠΟΨΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ... ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ GOOGLE ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑ ΣΤΟ FORUM ΑΥΤΟ..ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΝ SAKATH ΑΠΟ ΣΚΑΦΙΔΑΚΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΟΥ) ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΟΜΩΣ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑς ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.. ΤΟ 1992 ΠΑΝΤΡΥΤΗΚΑ.. ΚΑΙ ΤΟ 1997 ΧΩΡΙΣΑ.. ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.. ΠΡΙΝ ΧΩΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΒΡΗΚΕ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ(ΜΕΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ) 2 ΑΥΓΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ!!!! ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ... ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΑΤΟΜΟ, ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ?... ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ... ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩς ΑΣΧΟΛΟΥΝΑΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ... ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ.. ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ.. ΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ? ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ, ΜΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ.. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ... ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...

maiza[/FONT]
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-05-08, 08:42
charmed Ο χρήστης charmed δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

ΓΕΙΑ ΣΟΥ maiza!αρχικα, εγω δεν πιστευω οτι μπορει να ειναι μαγια!Αλλα μπορω να πω οτι πιστευω οτι καποια ατομα που μπορει να ζηλευουν καποιον υπερβολικα , μπορει να του προκαλεσουν για μικρο ή για μεγαλο χρονικο διαστημα ατυχιες!και σε μενα εδω και 1 χρονο πραγματικα πηγαινουν ολα στραβα σε ολους τους τομεις!αλλα και παλι θεωρω οτι τυχαινει αυτο!δυστυχως, δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν τα ασπαζομαι και πληρως αυτα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-05-08, 11:42
Το avatar του χρήστη Witch Shadow
Witch Shadow Ο χρήστης Witch Shadow δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Serres
Προεπιλογή

Τα αυγα ειναι μαγια και καλα κανεις και δεν πιστευεις. Περα ομως απο την γκαντεμια και τις ατυχιες σε ολους τους τομεις μπορει αυτο το μαϊκο να φερει και τροχαια ατυχηματα. Προσεχε παρα πολυ αν εισαι οδηγος.
Καποια/ος σε βλεπει με κακο ματι και μονο καταστρεφοντας σε 8α ικανοποιηθει. Εδωσα μονο απαντηση στην απορια σου για το τι ρολο παιζουν τα αυγα. Απο κει και περα ειναι επιλογη σου να κανεις το κουμαντο σου.

Oh I'm gonna be soooo happy when I vanquish your very sorry ass...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-05-08, 12:20
aspirin Ο χρήστης aspirin δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Το μυαλό φταίει για όλα. Τα αυγά δεν ήταν τίποτα άλλο, από ένα ψυχολογικό τρύκ που σε έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση. Να σου πώ και εγώ μια παρόμοια ιστορία?

Όταν έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες και λίγο πριν από αυτές δέχτηκα ένα chain letter μέσω Ελτά. Πραγματικά βγήκε αληθινό γιατί πάτωσα. Όλοι μου έλεγαν ότι έκανα λάθος που το πέταξα στα σκουπίδια. Τη δεύτερη φορά που ήταν να δώσω πάλι μερικές μέρες πριν μου έστειλαν πάλι ένα chain letter το οποίο πέταξα ξανά. Πραγματικά τη δευτερη φορά στάθηκα άτυχος και δεν πέρασα εκεί που ήθελα από έναν απλό διπλασιασμό σε μια πράξη. Το πιστεύεις? Εκεί όλοι θεώρησαν κακό σημάδι και ότι για όλα έφταιγε το γεγονός ότι έσπασα την αλυσίδα του chain letter.

Εγώ σαν γαϊδούρι που είμαι τους έγραψα κανονικά και την τρίτη φορά πέρασα εκεί που ήθελα και απέδειξα σε όλους πως ένα χαρτί ή ένα αυγό ή κάτι άλλο προκαλεί κακό στον εγκέφαλο μας. Αυτός είναι υπεύθυνος για τις καλές και κακές μας στιγμές. Γι'αυτό εσύ βγάλτο από το μυαλό σου.

Μην το βάζεις κάτω και μη δίνεις σημασία σε ανούσια πράγματα. Να σκέφτεσαι ότι εμείς τα προκαλούμε όλα. Και στην τελική δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που χωρίζει. Και μην τα ρίχνεις όλα στην κακιά ώρα γιατί έτσι δε θα καταλάβεις τα πραγματικά αίτια του χωρισμού και αν αύριο μεθαύριο ξαναφτιάξεις τη ζωή σου θα τα επαναλάβεις με τραγικά αποτελέσματα. Γι'αυτό ΣΥΝΕΛΘΕ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-05-08, 12:40
Το avatar του χρήστη Raistlin
Raistlin Ο χρήστης Raistlin δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Kavala
Προεπιλογή

Όπως ειπώθηκε και πριν, κάποιος προσπαθεί να σου κάνει μάγια. Σε τέτοιες περιπτώσεις πολλές φορές επιρεάζει την ψυχολογία μας χωρίς να συμβαίνει κάτι άλλο, σε άλλες φορές τα μάγια <πιάνουν>, και άλλες φορές δεν έχουν καμιά επίδραση πάνω μας. Το τελευταίο οφείλεται ή λόγο της προσωπικής μας δύναμης, σε φυλαχτά ή άλλες δυνάμεις.
Aspirin μία ερώτηση θέλω να σου κάνω, η σχέση σου με την εκκλησία πια είναι?
Εγώ προσωπικά και χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ με κανέναν θα γυρνούσα στην εκκλησία για να το αντιμετοπίσω.
Παλιά 18-05-08, 12:43
Senior Member

Προεπιλογή

Aspirin
δεν ειπα σε καμια περιπτωση να πιστεψει σε μαγειες και αλλα παρομοια. Απλα εγραψα για το τι σημαινουν τα αυγα με τον τροπο που τα βρηκε. Ο καθενας επιλεγει τι να πιστεψει.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-05-08, 12:46
Nh04 Ο χρήστης Nh04 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Salonica
Προεπιλογή

Όλα είναι στο κεφάλι σου φίλη μου. Το ίδιο πρόβλημα είχε η κοπέλα μου πριν κάποιους μήνες και σιγά σιγά της τα έβγαλα από το μυαλλό. βέβαια κάποια υπάρχουν ακόμα αλλά είναι σαφώς καλύτερα.

Μη πιστέυεις στη μαγία , ουτε στη καλή ούτε στη κακή...
Παλιά 18-05-08, 14:53
Το avatar του χρήστη maiza
maiza Ο χρήστης maiza δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Hellas / Peloponnese
Exclamation Εγω εσας πιστευω & ακουω, αλλα για δειτε & αυτο...

Λοιπον, χθες αναζητησα μετα απο 6 σχεδον χρονια να μαθω τι ειναι ολα αυτα -εαν μπορω βεβαια- και ειδα το φορυμ σας.. οπως ειδατε λοιπον σας ανεφερα μολις χθες πολυ αργα το βραδυ τι μου εχει συμβει.. πολυ πολυ περιεκτικα.... θελω να προσθεσω πως εχω φιαξει τη ζωη μου παλι, εχω δηλ. μια σχεση 6,5 ετων με πολυ πολυ αγαπη μα και με πολλα προβληματα απο την βορεια οικογενεια..(εμεις ειμαστε οι νοτιοι..)λογω διαφορας ηλικιας... εγω, μιας και δεν ειμαι ατομο που ανκατευομαι στις ζωες των γυρω μου...δε δινω βαση σε τιποτα... κοιταζω μονο το σπιτι μου που τριζει...απαντωντας λοιπον στην witch
(συναδερφο)...εχω να πω... πως τροχαιο με το αμαξι μου ειχε ενας υπαλληλος που ειχα σε ενα μαγαζι πιο παλια... και το αμαξι μου διαλυθηκε εντελως.. δοξα το Θεο αυτος ειχε λιγες γραντζουνιες....δε θυμαται τιποτα.... το μαγαζι μου δε, εκλεισε στον 1,5 χρονο...εγω λεω πως εγω εφταιξα.. μα δεν ειναι ετσι...
επισης ενω ειμαι πλου καλη στη δουλεια μου και ολα πανε στην αρχη τΕΛΕΙΑ! μετα κατι συμβαινει φοβερο! και ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ... 4 ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ....ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ... ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12 ....ΚΑΤΑ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ????? ο αντρας της αδερφης μου με πηρε τηλεφωνο τρελαμενος και μου ζητησε να τρεξω στο κτημα που ηταν...ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ... ENA ΣΤΑΥΡΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.. ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΠΑΝΩ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟ ξαναλεω....ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.... ΕΕΕ... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ???? ΠΗΡΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ... ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΛΕΕΙ ΣΤΙς 5.30 ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΙΑΣΕΙ.... ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ Nh04 & aspirin...,(ασε γιατι οι ασπιρινες δε με πιανουν εδω και χρονια..)ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΥΤΟ...γιατι θελω να σε πιστεψω πολυ.........& ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ, ΜΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ... ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...
τη ριχνουν μεσα στη φωτια και χανεται... στο χρονο..."""

""Τη λεγαν μαγισσα....""

[B]angel-girl

We give our love to the CHILDREN worldwide...
[/B]
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-05-08, 16:15
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maiza
Λοιπον, χθες αναζητησα μετα απο 6 σχεδον χρονια να μαθω τι ειναι ολα αυτα -εαν μπορω βεβαια- και ειδα το φορυμ σας.. οπως ειδατε λοιπον σας ανεφερα μολις χθες πολυ αργα το βραδυ τι μου εχει συμβει.. πολυ πολυ περιεκτικα.... θελω να προσθεσω πως εχω φιαξει τη ζωη μου παλι, εχω δηλ. μια σχεση 6,5 ετων με πολυ πολυ αγαπη μα και με πολλα προβληματα απο την βορεια οικογενεια..(εμεις ειμαστε οι νοτιοι..)λογω διαφορας ηλικιας... εγω, μιας και δεν ειμαι ατομο που ανκατευομαι στις ζωες των γυρω μου...δε δινω βαση σε τιποτα... κοιταζω μονο το σπιτι μου που τριζει...απαντωντας λοιπον στην witch
(συναδερφο)...εχω να πω... πως τροχαιο με το αμαξι μου ειχε ενας υπαλληλος που ειχα σε ενα μαγαζι πιο παλια... και το αμαξι μου διαλυθηκε εντελως.. δοξα το Θεο αυτος ειχε λιγες γραντζουνιες....δε θυμαται τιποτα.... το μαγαζι μου δε, εκλεισε στον 1,5 χρονο...εγω λεω πως εγω εφταιξα.. μα δεν ειναι ετσι...
επισης ενω ειμαι πλου καλη στη δουλεια μου και ολα πανε στην αρχη τΕΛΕΙΑ! μετα κατι συμβαινει φοβερο! και ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ... 4 ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ....ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ... ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12 ....ΚΑΤΑ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ????? ο αντρας της αδερφης μου με πηρε τηλεφωνο τρελαμενος και μου ζητησε να τρεξω στο κτημα που ηταν...ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ... ENA ΣΤΑΥΡΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.. ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΠΑΝΩ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟ ξαναλεω....ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.... ΕΕΕ... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ???? ΠΗΡΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ... ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΛΕΕΙ ΣΤΙς 5.30 ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΙΑΣΕΙ.... ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ Nh04 & aspirin...,(ασε γιατι οι ασπιρινες δε με πιανουν εδω και χρονια..)ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΥΤΟ...γιατι θελω να σε πιστεψω πολυ.........& ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ, ΜΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ... ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...

Ειμαι αντρας καταρχας....
Δεν θα προσπαθησω να εξηγησω τι ειναι ο εσταυρωμενος μεσα στο δεντρο. Οχι γιατι δεν ξερω αλλα γιατι η aspirin και η/ο Nh04 να εχουν δικιο. Να ειναι δλδ ολα στο μυαλο σου. Και παλι σου λεω καλα κανεις και δεν πιστευεις στη μαγεια. Για δικη σου ασφαλεια φυσικα. Δεν θα συνεχισω για να μην σε προβληματισω ακομα περισσοτερο ή να σε μπερδεψω με χαζα πραγματα. Κλεινοντας ο παπας ηταν μια καλη κινηση .....

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-05-08, 17:25
wasd Ο χρήστης wasd δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maiza
ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ, ΜΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...
Δεν μπορούν να ισχύουν και τα δυο ταυτόχρονα.

Γνώμη μου είναι να προσπαθείς να δεις τι φταίει κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου και να μην επηρεάζεσαι από άσχετες "ανακαλύψεις" "ύποπτων" πραγμάτων.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:26.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.