PDA

Επιστροφή στο Forum : ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ

petros90
16-05-10, 18:36
Ήταν τον περασμένο Μάιο 10.30 το βράδυ.Η φίλη μου ανέβηκε στο λεωφορείο να ρθει σπίτι να ετοιμαστούμε για έξω&γι'αυτό ήταν πολύ απλά ντυμένη&τελείως άφτιαχτη που δε θα κέντριζε κανενός το ενδιαφέρον.Σε μια φάση ανέβηκε ένας παπάς ή καλόγερος.Μόλις την είδε ξαφνιάστηκε&την κοιτούσε επί 10συνεχόμενα λεπτά.Δεν ξέρω μπορεί να ήταν τρελός ή ανώμαλος αλλά&αυτοί κάποια στιγμή κοιτάζουν αλλού γιατι κουράζονται.Στην αρχή την κοιτούσε μόνο στα μάτια σαν να έψαχνε κάτι να βρει.Πρώτα σαν να την λυπόταν&μετά επιθετικά.Η φίλη μου έκανε υπομονή να μην φωνάξει.Δεν είχε&πολλά άτομα&ένιωθε τελείως απροστάτευτη.Κοιτούσε αλλού αλλά αυτός δεν σταματούσε.Σε μια φάση έσκυψε να τη βλέπει καλύτερα&ψυθύριζε κάτι.Η φίλη μου δεν άκουγε αλλά έβλεπε τα χείλη να κουνιούνται.Μετά αυτός κοιτούσε χαμηλά στα παπούτσια της κοντά&αυτή παραξενεύτηκε.Στο τέλος δεν άντεξε γιατι ο φόβος μαζεύτηκε στο στήθος&την έπνιγε και του φώναξε.Δεν θυμάται αν σηκώθηκε πρώτα αυτός&μετά του φώναξε ή το ανάποδο.Πάντως δεν μπορούσε να μιλήσει.Η φωνή της ακουγόταν σαν ρομπότ,μιλούσε με δυσκολία & πολύ αργά & δυσκολευόταν να κουνήσει τα άκρα της.Ζαλίστηκε&ένιωσε το χρόνο να παγώνει.Νόμιζε ότι όλο αυτό κράτησε 1 ώρα.Μετά τον είδε όταν έφευγε αυτός γελούσε.Μετά για πολύ ώρα ήταν ταραγμένη.Όταν ήρθε σπίτι μου&κοιτάχτηκε στον καθρέφτη κοιτούσε σαν αυτόν.Από τότε κάποιες φορές το βλέμμα της μαγνητίζεται σε τυχαία άτομα σαν να της σπρώχνει κάποιος το κεφάλι με τη βία.

Trithemius
16-05-10, 19:02
Φίλε μου τι σκοπό έχει αυτό το θέμα; :rolleyes:

petros90
16-05-10, 19:17
:o ότι κι όλα τ'άλλα!εσύ τ'ακούς φυσιολογικά αυτα;

Trithemius
16-05-10, 19:23
Πρέπει να κατανοήσεις πως το φόρουμ δεν είναι προσωπικό ημερολόγιο αλλά χώρος συζητήσεων. Τι είδους συζήτηση μπορεί να γίνει σε ένα τέτοιο θέμα; :rolleyes:

petros90
16-05-10, 19:32
Ήθελα να μάθω μήπως έτυχε και σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο

friedman
16-05-10, 19:46
Είναι λογικό κάποιος να αναφέρεται σε ένα γεγονος που του συνέβη στο θέμα 'προσωπικές εμπειρίες' όπως κάνουν όλοι οι άλλοι και να περιμένει απαντήσεις από άτομα που μπορεί να είναι γνώστες!:rolleyes:Ποιό θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα?

petros90 όταν λες η φωνή της ακουγόταν σαν ρομπότ τι εννοείς?Δεν την άκουσε κανένας άλλος?Δεν υπήρξε καμία αντίδραση από κανέναν?Όταν λες πως το βλέμμα της μαγνητίζεται τυχαία σε κάποια άτομα τι εννοείς?Τι νιώθει εκείνη τη στιγμή?Έχει κάποιες σκέψεις?

petros90
16-05-10, 20:30
Άλαξε η χροιά της φωνής της&βούλωσαν τ'αυτιά για λίγο.Εκείνη τη στιγμή μόνο ένα παιδί που καθόταν κοντά ίσως κοίταξε αλλά ηταν αδιάφορος.΄Άλλες δυο φορές τις έτυχαν κάτι γυναίκες πάλι σε λεωφορείο που μόλις τις είδε πήγε να την πιάσει το ίδιο&για να το αποφύγει έφυγε.Ένιωσε φόβο όταν τις είδε ενώ εξωτερικά δεν είχαν κάτι.

Mallen
17-05-10, 21:25
αχεμμμ...Λοιπόν,ωραία. Αλλά για να ΜΠΟΡΕΙ να συζητηθεί καλύτερα το θέμα, καλά θα'ταν να δινες κάποιες ίνφος, λεπτομέρειες (όχι ονόματα! ξέρεις...). Διότι είπαμε ωραία η ιστορία, αλλά...:confused:

ΙΑΝΕΙΡΑ
17-05-10, 22:22
Δεν έχω καταλάβει τα ακριβή συμπτώματα που παρουσιάζει η κοπέλα. Ο φίλος μας τα έχει εντοπίσει ή του τα διηγείται απλώς;

petros90
18-05-10, 20:12
Αυτά τα συμπτώματα τα είχε μόνο όταν άρχιζε να φωνάζει.Όσο να ναι φρίκαρε που είχε έναν με ράσα,μακριά μαύρα μαλλιά&μούσια και βλέμμα Ράσπουτιν να την κοιτάει επί 10λεπτά χωρίς άλλα άτομα εκεί.Όταν φώναζε αυτός κοιτούσε αλλού και γελούσε.Έναν τρελό ή ανώμαλο δεν θα του έκοβε να το παίξει κινέζος.Πραγματικά ήθελε τον δείρει.

Zeus
18-05-10, 22:59
Μηπως τη φιλη σου, την εβλεπε αρχικα, φοβισμενος, μετα απορρημενος, και τελος σαν κατι να τον ενοχλει? Και κυριως σαν κατι να ξερει για το συγκεκριμενο ατομο, ενω του ειναι παντελως αγνωστο, αλλα να μην μπορει να το πει?

petros90
19-05-10, 00:37
όταν την πρωτοαντίκρυσε εξεπλάγη,στη συνέχεια κοιτούσε με συμπάθεια,συμπόνεια&λύπη και μετά την κοιτούσε επιθετικά

Zeus
19-05-10, 09:50
Yeap...!!! Συμβαινει... ειναι ανεξηγητο και μυστηριο, προσωπικα πριν μια βδομαδα, μια κοπελα ειχε τρομαξει, και εμοιαζε λες και θα πηδαγε απο το μετρο... ετσι ξαφνικα... δεν ξερω, αλλα πιστευω πως εκει εξω, διπλα μας κατι υπαρχει που μας στιγματιζει, και μονο λιγα ατομα το βλεπουν ή το διαισθανονται!!!

ageras
19-05-10, 11:07
μήπως ήταν τίποτε αυτός μοναχος από το άγιον ορος. από αυτούς που έχουν κάτι χαρίσματα και βλέπουν τον άλλον σα ακτίνα x και ξέρουν τι έχει ο άλλος που αντικρίζουν.κάνει κακό κακό βλέπουν το μέλλον τις αρρώστιες κι τέτοια και του το λένε ??? υπάρχουν τέτοιοι όπως ήταν ο πατέρας παΐσιος.μπορεί να ήταν και "ταντιθετο" κανένας που ασχολείται με μαγεία κι αυτά ??? με κακή αύρα και προθέσεις όλα πιθανά είναι.

ELPINIKI
19-05-10, 11:15
Ήταν τον περασμένο Μάιο 10.30 το βράδυ.Η φίλη μου ανέβηκε στο λεωφορείο να ρθει σπίτι να ετοιμαστούμε για έξω&γι'αυτό ήταν πολύ απλά ντυμένη&τελείως άφτιαχτη που δε θα κέντριζε κανενός το ενδιαφέρον.Σε μια φάση ανέβηκε ένας παπάς ή καλόγερος.Μόλις την είδε ξαφνιάστηκε&την κοιτούσε επί 10συνεχόμενα λεπτά.Δεν ξέρω μπορεί να ήταν τρελός ή ανώμαλος αλλά&αυτοί κάποια στιγμή κοιτάζουν αλλού γιατι κουράζονται.Στην αρχή την κοιτούσε μόνο στα μάτια σαν να έψαχνε κάτι να βρει.Πρώτα σαν να την λυπόταν&μετά επιθετικά.Η φίλη μου έκανε υπομονή να μην φωνάξει.Δεν είχε&πολλά άτομα&ένιωθε τελείως απροστάτευτη.Κοιτούσε αλλού αλλά αυτός δεν σταματούσε.Σε μια φάση έσκυψε να τη βλέπει καλύτερα&ψυθύριζε κάτι.Η φίλη μου δεν άκουγε αλλά έβλεπε τα χείλη να κουνιούνται.Μετά αυτός κοιτούσε χαμηλά στα παπούτσια της κοντά&αυτή παραξενεύτηκε.Στο τέλος δεν άντεξε γιατι ο φόβος μαζεύτηκε στο στήθος&την έπνιγε και του φώναξε.Δεν θυμάται αν σηκώθηκε πρώτα αυτός&μετά του φώναξε ή το ανάποδο.Πάντως δεν μπορούσε να μιλήσει.Η φωνή της ακουγόταν σαν ρομπότ,μιλούσε με δυσκολία & πολύ αργά & δυσκολευόταν να κουνήσει τα άκρα της.Ζαλίστηκε&ένιωσε το χρόνο να παγώνει.Νόμιζε ότι όλο αυτό κράτησε 1 ώρα.Μετά τον είδε όταν έφευγε αυτός γελούσε.Μετά για πολύ ώρα ήταν ταραγμένη.Όταν ήρθε σπίτι μου&κοιτάχτηκε στον καθρέφτη κοιτούσε σαν αυτόν.Από τότε κάποιες φορές το βλέμμα της μαγνητίζεται σε τυχαία άτομα σαν να της σπρώχνει κάποιος το κεφάλι με τη βία.
Εγώ πιστεύω ότι απλά έτυχε να βρεθεί στον δρόμο της ένας sexist παπάς, είδε τη φίλη σου, άρχισε να την κοιτάει επίμονα άρχισε να λεει και τα δικά του σεξιστικά και αυτό ήταν. Ο εγκέφαλος της φίλη σου μετέφρασε αυτό ως κάτι το "μεταφυσικό" και παράξενο γιατί πολύ απλά το ράσο μας παραπέμπει σε κάτι το πνευματικά καλό και αθώο και να η αυθυποβολή προς την κακή ενέργεια,προς τη μαγεία, προς τα δαιμονικά πλάσματα κοκ.
Αν στην θέση του sexist παπα ήταν ένας δίμετρος ο εγκέφαλός της θα είχε επηρεαστεί διαφορετικά. :D

Ermhs
19-05-10, 11:31
Άρα ελπινικη προτείνεις ότι είναι σεξουαλικού – ψυχολογικού περιεχομένου το φαινόμενο. Πολύ πιθανό.. Συμπτώματα όπως; χάνω μιλιά, αίσθηση του χρόνου έτσι ώστε να νομίζω ότι μιλώ πολύ αργά, μούδιασμα, κτλ. στο σώμα , δείχνουν αμηχανία και ένα είδους dark romance. Αν βάλουμε και την ψυχολογική της άρνηση λόγο ότι είχε-εχει αγόρι.. τότε δημιουργεί και τρόμο. Ιδανική φαντασίωση.

ageras
19-05-10, 11:41
Εγώ πιστεύω ότι απλά έτυχε να βρεθεί στον δρόμο της ένας sexist παπάς, είδε τη φίλη σου, άρχισε να την κοιτάει επίμονα άρχισε να λεει και τα δικά του σεξιστικά και αυτό ήταν. Ο εγκέφαλος της φίλη σου μετέφρασε αυτό ως κάτι το "μεταφυσικό" και παράξενο γιατί πολύ απλά το ράσο μας παραπέμπει σε κάτι το πνευματικά καλό και αθώο και να η αυθυποβολή προς την κακή ενέργεια,προς τη μαγεία, προς τα δαιμονικά πλάσματα κοκ.
Αν στην θέση του sexist παπα ήταν ένας δίμετρος ο εγκέφαλός της θα είχε επηρεαστεί διαφορετικά. :D

ki ayto paizei mporei ki etsi na einai .omos mporei kai to metafusiko na iparxei sth mesh ola pithana einai :):)

ELPINIKI
19-05-10, 11:50
Άρα ελπινικη προτείνεις ότι είναι σεξουαλικού – ψυχολογικού περιεχομένου το φαινόμενο. Πολύ πιθανό.. Συμπτώματα όπως; χάνω μιλιά, αίσθηση του χρόνου έτσι ώστε να νομίζω ότι μιλώ πολύ αργά, μούδιασμα, κτλ. στο σώμα , δείχνουν αμηχανία και ένα είδους dark romance. Αν βάλουμε και την ψυχολογική της άρνηση λόγο ότι είχε-εχει αγόρι.. τότε δημιουργεί και τρόμο. Ιδανική φαντασίωση.
Τα συμπτώματα που περιγράφεις συνήθως μας παραπέμπουν σε κρίση πανικού και μπορεί (η κριση πανικού) να ήταν αποτέλεσμα της "μετάφρασης" που έκανε η κοπέλα απέναντι στα σήματα που δεχόταν απο τον sexist παπά, απλά θεωρώ πως δεν είδε απο την αρχή το όλο θέμα λογικά και κατέφυγε γρήγορα στο να το μεταφράσει μεταφυσικά.
kai to metafusiko na iparxei sth mesh ola pithana einai
Όταν ένα άτομο βιώνει κάτι το μεταφυσικό το "ντύνει" - του δίνει ένα όνομα που να θεωρεί ότι είναι πιο κοντά σε αυτό που έχει ακούσει να συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Αν δεν υπάρχει μια ομάδα- παρατηρητής του περιστατικού, δύσκολα, τουλάχιστον εγώ, θα δεχτώ μια εμπειρία ως μεταφυσική και αυτό γιατί πάντα θα υπάρχει το υποκειμενικό στοιχείο, όπως προσωπικά βιώματα, προσωπική -υποκειμενική κρίση απο πλευράς του ατόμου.

Black Dahlia
19-05-10, 14:41
Εγώ πάντως Ermh, αν ήμουν στη θέση της φιλης σου θα προτιμούσα την εκδοχή του δίμετρου να με κοιτάζει διαπεραστικά κι ας γελούσε ειρωνικά...Μόνο που η ιστορία θα είχε διαφορετικό φινάλε: θα κατέβαινα κι εγώ μαζί του στη σταση! lol! (έτσι για να ελαφρύνουμε την ατμόσφαιρα)...

Ermhs
19-05-10, 19:48
:eek:Ποια φίλη μου? Δεν το άνοιξα εγώ το θέμα.. :p

Αλλά κακά τα ψέματα αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως βαρύ για κάποιον κίτρινο.. για έναν μοβ όμως, μπορεί να μεταφραστεί και ως μυστήριο, τρόμος, ερωτισμός (όλα μαζί).. όχι πάντως μεταφυσικό..
:eek:

Black Dahlia
19-05-10, 21:39
Κίτρινο???Μώβ??? (αν θές διευκρινίζεις)...

Zeus
19-05-10, 21:52
Μαλλον για την αυρα λεει.

Black Dahlia
20-05-10, 00:28
όπερ μεθερμηνευόμενον? Ποιά είναι τα χρώματα που μπορεί να έχει η αύρα του καθενός και πώς συνδέεται με τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα?Υπάρχει τρόπος να μάθουμε ο καθένας το χρώμα της δικής του?Απαντήστε μου please παροτι καταλαβαίνω οτι είναι λίγο irrelevant με το thread, ωστόσο θα 'θελα να μάθω.ευχαριστώ!

Ermhs
20-05-10, 16:05
Δεν ασχολούμαι με αύρες γενικότερα. Αλλά ίσως με το ποιο χρώμα μας αντιπροσωπεύει.

Καφέ, πράσινα, κόκκινα, γήινα χρώματα και συνήθως άτομα προσγειωμένα σε αυτό που ζουν. Λένε ότι είναι τα αγαπημένα χρώματα τον πολιτικών και επιχειρηματίες. Γενικότερα όσοι μαζεύουν, μαζεύουν για να έχουν.. Έχουν σταθερό λόγο και στηρίζονται στα δεδομένα. Είναι κανόνας σε μια ομιλία να φορά κάποιος γήινα χρώματα για να έχει πειθώ.. Δεν είναι τυχαίο που μερικοί βγαίνουν και με χρώματα του ουρανού (πολιτικοί).. Λόγια του αέρα και υποσχέσεις.. Στα προεκλογικά συνήθως φορανε του ουρανού γιατί είναι μελλοντικά και υποσχέσεις.. Για τα δεδομένα συνήθως γήινα.. και μια γραβάτα είναι αρκετή.. λολ..

Μπλε κίτρινα πορτοκαλί τα χρώματα του ουρανού, άτομα πολύ κοινωνικά και κυρίως άτομα της τηλεοράσεις η γενικότερα που αυτό αποκαλούνται σταρς και θέλουν να είναι το επίκεντρο (είναι αυτοί που έχουν άστατη ζωή, απόλαυση και πολύ σπάταλοι.. Ευχαριστιούνται την κάθε στιγμή).

Μωβ είναι το καλλιτεχνικό χρώμα η πνευματικό.. Εγω βάζω και το άσπρο και το μαύρο σε αυτή την κατηγορία, διότι είναι το απόλυτο λευκό, Αγνώ και το απόλυτο μαύρο σκοτάδι και κακό.
Αν και ουδέτερα.

Και πάρα πολλά άλλα.. αφού είναι ολόκληρη επιστήμη πλέον..

Αυτό είναι ενδιαφέρων θέμα να αγοράσει κάποιος ως βιβλίο.. σε αντίθεση με άλλα.. :p

petros90
21-05-10, 17:13
..και για να επανέλθουμε στο θέμα μας..αυτός φορούσε ορθογόνιο καπέλο με κόκκινο σημαδάκι -προφανώς σταυρό- , απ'ότι ξέρω τέτοια φοράνε οι καλόγεροι. Και δίμετρος να ήταν πάλι θα τρόμαζε. Η στάση του ήταν αυτό που την τρόμαξε.Αντιθέτως, στην αρχή προσπαθούσε να το δει ψύχραιμα ότι κοιτούσε από περιέργεια τα ρούχα της.Αλλά μετά την κοιτούσε επιθετικά & άγρια.Και όταν κοιτούσε τα παπούτσια ή που έσκυβε;Είναι αυτός τρόπος προσέγγισης μιας κοπέλας;

Ermhs
21-05-10, 17:54
Μπορεί να είχε τα ίδια παπούτσια και να θύμωσε. Πως εσύ θα ήθελες να την προσεγγίσει.. Αφού δεν την προσέγγισε καθόλου, μόνο κοιτούσε αν κατάλαβα και οι άνθρωποι έχουν μάτια για να βλέπουν, oσο για του ερημίτες, συνήθως ψιθυρίζουν αυτοί μιας και η ζωή που επιλέγουν είναι να κάνουν προσευχή ασταμάτητα.. Τώρα αν ο άνθρωπος έσκυψε και είχε τα προβλήματα του παίρνοντας μια περίεργη έκφραση, δεν σημαίνει και δεν υπάρχουν στοιχεία ότι το έκανε λόγο εκείνης..

petros90
21-05-10, 20:42
Μίλησα για προσέγγιση επειδή προαναφέρθηκε ότι ίσως της κολλούσε!Το ντύσιμο της ήταν πολύ απλό.Αυτήν κοιτούσε άγρια&ψυθίριζε οπότε μάλλον δεν είχε με άλλον το πρόβλημα.