Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Προσωπικές Εμπειρίες

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-05-10, 18:36
petros90 Ο χρήστης petros90 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ

Ήταν τον περασμένο Μάιο 10.30 το βράδυ.Η φίλη μου ανέβηκε στο λεωφορείο να ρθει σπίτι να ετοιμαστούμε για έξω&γι'αυτό ήταν πολύ απλά ντυμένη&τελείως άφτιαχτη που δε θα κέντριζε κανενός το ενδιαφέρον.Σε μια φάση ανέβηκε ένας παπάς ή καλόγερος.Μόλις την είδε ξαφνιάστηκε&την κοιτούσε επί 10συνεχόμενα λεπτά.Δεν ξέρω μπορεί να ήταν τρελός ή ανώμαλος αλλά&αυτοί κάποια στιγμή κοιτάζουν αλλού γιατι κουράζονται.Στην αρχή την κοιτούσε μόνο στα μάτια σαν να έψαχνε κάτι να βρει.Πρώτα σαν να την λυπόταν&μετά επιθετικά.Η φίλη μου έκανε υπομονή να μην φωνάξει.Δεν είχε&πολλά άτομα&ένιωθε τελείως απροστάτευτη.Κοιτούσε αλλού αλλά αυτός δεν σταματούσε.Σε μια φάση έσκυψε να τη βλέπει καλύτερα&ψυθύριζε κάτι.Η φίλη μου δεν άκουγε αλλά έβλεπε τα χείλη να κουνιούνται.Μετά αυτός κοιτούσε χαμηλά στα παπούτσια της κοντά&αυτή παραξενεύτηκε.Στο τέλος δεν άντεξε γιατι ο φόβος μαζεύτηκε στο στήθος&την έπνιγε και του φώναξε.Δεν θυμάται αν σηκώθηκε πρώτα αυτός&μετά του φώναξε ή το ανάποδο.Πάντως δεν μπορούσε να μιλήσει.Η φωνή της ακουγόταν σαν ρομπότ,μιλούσε με δυσκολία & πολύ αργά & δυσκολευόταν να κουνήσει τα άκρα της.Ζαλίστηκε&ένιωσε το χρόνο να παγώνει.Νόμιζε ότι όλο αυτό κράτησε 1 ώρα.Μετά τον είδε όταν έφευγε αυτός γελούσε.Μετά για πολύ ώρα ήταν ταραγμένη.Όταν ήρθε σπίτι μου&κοιτάχτηκε στον καθρέφτη κοιτούσε σαν αυτόν.Από τότε κάποιες φορές το βλέμμα της μαγνητίζεται σε τυχαία άτομα σαν να της σπρώχνει κάποιος το κεφάλι με τη βία.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-05-10, 19:02
Το avatar του χρήστη Trithemius
Trithemius Ο χρήστης Trithemius δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: v.a.l.i.s.
Προεπιλογή

Φίλε μου τι σκοπό έχει αυτό το θέμα;
Παλιά 16-05-10, 19:17
Member

Προεπιλογή

ότι κι όλα τ'άλλα!εσύ τ'ακούς φυσιολογικά αυτα;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-05-10, 19:23
Το avatar του χρήστη Trithemius
Trithemius Ο χρήστης Trithemius δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: v.a.l.i.s.
Προεπιλογή

Πρέπει να κατανοήσεις πως το φόρουμ δεν είναι προσωπικό ημερολόγιο αλλά χώρος συζητήσεων. Τι είδους συζήτηση μπορεί να γίνει σε ένα τέτοιο θέμα;
Παλιά 16-05-10, 19:32
Member

Προεπιλογή

Ήθελα να μάθω μήπως έτυχε και σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-05-10, 19:46
Το avatar του χρήστη friedman
friedman Ο χρήστης friedman δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη/Ρόδος
Προεπιλογή

Είναι λογικό κάποιος να αναφέρεται σε ένα γεγονος που του συνέβη στο θέμα 'προσωπικές εμπειρίες' όπως κάνουν όλοι οι άλλοι και να περιμένει απαντήσεις από άτομα που μπορεί να είναι γνώστες!Ποιό θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα?

petros90 όταν λες η φωνή της ακουγόταν σαν ρομπότ τι εννοείς?Δεν την άκουσε κανένας άλλος?Δεν υπήρξε καμία αντίδραση από κανέναν?Όταν λες πως το βλέμμα της μαγνητίζεται τυχαία σε κάποια άτομα τι εννοείς?Τι νιώθει εκείνη τη στιγμή?Έχει κάποιες σκέψεις?
Παλιά 16-05-10, 20:30
Member

Προεπιλογή

Άλαξε η χροιά της φωνής της&βούλωσαν τ'αυτιά για λίγο.Εκείνη τη στιγμή μόνο ένα παιδί που καθόταν κοντά ίσως κοίταξε αλλά ηταν αδιάφορος.΄Άλλες δυο φορές τις έτυχαν κάτι γυναίκες πάλι σε λεωφορείο που μόλις τις είδε πήγε να την πιάσει το ίδιο&για να το αποφύγει έφυγε.Ένιωσε φόβο όταν τις είδε ενώ εξωτερικά δεν είχαν κάτι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-05-10, 21:25
Το avatar του χρήστη Mallen
Mallen Ο χρήστης Mallen δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: from Beyond...
Προεπιλογή

αχεμμμ...Λοιπόν,ωραία. Αλλά για να ΜΠΟΡΕΙ να συζητηθεί καλύτερα το θέμα, καλά θα'ταν να δινες κάποιες ίνφος, λεπτομέρειες (όχι ονόματα! ξέρεις...). Διότι είπαμε ωραία η ιστορία, αλλά...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-05-10, 22:22
ΙΑΝΕΙΡΑ Ο χρήστης ΙΑΝΕΙΡΑ δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Προεπιλογή

Δεν έχω καταλάβει τα ακριβή συμπτώματα που παρουσιάζει η κοπέλα. Ο φίλος μας τα έχει εντοπίσει ή του τα διηγείται απλώς;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-05-10, 20:12
Member

Προεπιλογή

Αυτά τα συμπτώματα τα είχε μόνο όταν άρχιζε να φωνάζει.Όσο να ναι φρίκαρε που είχε έναν με ράσα,μακριά μαύρα μαλλιά&μούσια και βλέμμα Ράσπουτιν να την κοιτάει επί 10λεπτά χωρίς άλλα άτομα εκεί.Όταν φώναζε αυτός κοιτούσε αλλού και γελούσε.Έναν τρελό ή ανώμαλο δεν θα του έκοβε να το παίξει κινέζος.Πραγματικά ήθελε τον δείρει.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:34.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.