Επιστροφή στο Forum : Μου κάνουν μάγια?
George1989
15-06-12, 22:52
Καλησπέρα σε όλους.Είμαι νέο μέλος παρότι διαβάζω το forum εδώ και καιρό αλλά τώρα αποφάσισα να γραφτώ για να μοιραστώ τις εμπειρίες μου.Έχω την εντύπωση πως κάποιος/κάποια κάνει μάγια σε εμένα και στην οικογένειά μου.Θα αναφέρω ένα από τα 3.Πριν κανένα χρόνο άρχισαν ξαφνικά να εμφανίζονται στους τοίχους του σπιτιού μου υγρά χυμένα.Τι εννοώ?Σαν να έχει ρίξει κάποιος νερό πάνω στον τοίχο και να έχει αφήσει σημάδι.Μόνο που αυτά τα υγρά παρότι έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος δεν έχουν εξαφανιστεί.Αυτό το υγρό ή μάλλον ουσία είναι κολλώδες και όταν πέφτει φως πάνω στον τοίχο ξεχωρίζει έντονα δηλαδή μοιάζει σαν να έχει χυθεί πάνω στον τοίχο κόκα-κόλα.Μόνο που εμένα αλλά ούτε και των γονιών μου δεν μας έχει πέσει ποτέ κόκα-κόλα(ούτε καν νερό)και μάλιστα όχι σε έναν τοίχο αλλά στο τοίχο του σαλονιού,του δωματιου μου αλλά και την κρεβατοκάμαρα των γονιών μου.Η μητέρα μου έχει προσπαθήσει να τα εξαφανίσει πολλές φορές αλλά μάταια.Έχει κολλήσει πάνω στον τοίχο και δεν λέει να φύγει.Έχω ακούσει κάτι ανάλογο σε θέματα μαγείας αλλά θα ήθελα την άποψη σας για να είμαι 100% σίγουρος.
Μήπως ο τοίχος "ξέρασε" υγρασία;Συμβαίνει συχνά σε πολλά σπίτια...
Πιστεύω ότι πρόκειται για υγρασία. Αυτό το κολλώδες πράσινο υγρό υπάρχει στα σπίτια μας, διότι το νησί μου έχει πολλή υγρασία. Δεν φεύγει μόνο του αν δεν φέρεις μάστορα να φτιάξει τον τοίχο ή βογιατζή να τον βάψει. `
Γενικά συμφωνώ με τους fantasy και ΙΑΝΕΙΡΑ, μάλλον για υγρασία πρόκειται. Είχε συμβεί κάτι παρόμοιο σε εξοχικό φίλων. Παρατήρησε αν ο τοίχος ή το σπίτι γενικότερα αναδύει κάποια περίεργη οσμή. Επίσης να σε ρωτήσω, υπάρχει και κάτι άλλο που σου έχει συμβεί και πιστεύεις ότι σου έχουν μάγια;
Εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για εκτόπλασμα. Καλύτερα να πάρεις τα κατάλληλα μέτρα..
George1989
22-06-12, 20:33
Συγγνώμη παιδιά που δεν απαντούσα αλλά έλειπα από την πόλη λόγω δουλειάς.Πάμε στο θέμα μας.Δεν νομίζω ότι είναι από την υγρασία γιατί το σπίτι της γιαγιάς μου έχει τέτοιο πρόβλημα στους τοίχους με την υγρασία για αυτό το απέκλεισα από την πρώτη στιγμή σαν ενδεχόμενο.Ξέχασα να πω κάτι.Πριν αρχίσει αυτό το υγρό να εμφανίζεται στους τοίχους κανένα 2μηνο πριν μπροστά απο την εξώπορτα του σπιτιού εμφανίστηκε η ίδια ουσία(για πρώτη φορά τοτε) αυτή τη φορά στο πάτωμα σε σχήμα νεκροκεφαλής!Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται γελοίο και πολλοί να μην πιστέψετε αλλά ήταν μια καλοσχηματισμένη νεκροκεφαλή με διάμετρο περίπου όσο ένα κουτάκι απο δαχτυλίδι.Τώρα το πόσο τυχαίο είναι να δημιουργηθεί μια μικρή νεκροκεφαλή από μια ουσία.......τι να πω.Η μητέρα μου έπαθε ένα μικρό σοκ και προσπαθούσε όλο το απόγευμα να την εξαφανίσει.Ούτε καν θυμάμαι τι έβαλε για να φύγει από το πάτωμα.Επίσης αρκετές φορές έχω βρει μέσα στο σπίτι διασκορπισμένες μικρές καρφίτσες σε άσχετα μέρη όπως μπάνιο,κουζίνα,σαλόνι.Τα λέω άσχετα μέρη επειδή η μητέρα μου δεν τις χρησιμοποιεί και όταν το κάνει έχει ένα μικρό δωματιάκι που ασχολείται με τα ραφτικά όταν και αν.Για να απαντήσω και στους φίλους πιο πάνω δεν νομίζω οτι κάποιος μου κάνει μάγια ή μάλλον δεν είμαι σίγουρος.Ίσως να είμαι και επηρεασμένος γιατί η γιαγιά μου είχε πει ότι παλιά έξω απο το σπίτι της έβρισκε κεράκια λιωμένα με παράξενα μαύρα σύμβολα ζωγραφισμένα.Επίσης δεν έχω μυρίσει κάποια παράξενη οσμή μέσα στο σπίτι αλλά κάθε μέρα ανοίγουμε τα παράθυρα συχνά για να αερίζεται το σπίτι.
Ntinaki93:p
23-06-12, 22:55
αυτη η ουσια υπαρχει ακομα?εχεις καμια φωτογραφια να δουμε τι ακριβως ειναι?παντως ξερω οτι οι καρφιτσες και τα λιωμενα ομοιωματα και το λαδι ειναι σημαδια μαυρης μαγειας..μηπως ειναι καποιο κοντινο ατομο απο την οικογενεια..για ψαξτο..συνηθως βαζουν τετοια αντικειμενα μεσα στο σπιτι κρυφα αν θελουν να κανουν μαγεια δεν εμφανιζονται στα ξαφνικα..!
black magic boy!
02-07-12, 16:26
συμφωνώ με το ντινακι93 καρφίτσες κεριά και λάδια(βότανα) είναι σημάδια μαύρης μαγείας σε λίγο θα βρεις και κανένα 5αλφα μέσα στο σπίτι σου για ψάξε λίγο αυτούς που έρχονται μέσα στο σπίτι σου και δεν σου γεμίζουν το μάτι (σου φαίνονται ύποπτοι)
Το ποιος κάμει μάγια ούτε ο νους του χειρότερου ανθρώπου μπορεί να το βάλει. Πάντοτε υπάρχουν αυτοί που ασχολούνται με το να πικραίνουν ανθρώπους και είναι και οι πλέον υπεράνω υποψίας.
Το ότι όμως τα σημάδια μαγείας είναι τακτικά και μέσα στο σπίτι...ε αυτό είναι δείγμα... μη μαγείας. Αναφέρομαι στις καρφίτσες. Δεν κάθεται ο μάγος να σουλατσάρει τρεις και δύο πετώντας καρφίτσες κάθε που τον πιάνουν τα νεύρα του στα σπίτια όσων δε χωνεύει. Αν το κάμει αυτόματα έχει ακυρώσει μέσω της συχνής επανάληψης το ίδιο του το έργο. Επίσης τις καρφίτσες δεν τις πετάει κατάχαμα. Οι καρφίτσες είναι για να καρφώνονται. Αν και στη φαντασία του καθένα δύσκολο να μπουν όρια.... Ίσως είναι κάποιος αυτοσχεδιασμός πάνω στον οίστρο της στιγμής, που πάντως είναι εντελώς άκυρος κι άφοβος για τον λόγο που έγραψα παραπάνω.
Τα υγρά ..ε τα υγρά δυστυχώς είναι ένα θεματάκι. Ζήτα από τη μητέρα σου να πάρει υγρό πιάτων. Με αυτό να πλύνει τα σημάδια. Αν φύγουν είναι λάδια. Αν έχετε λάδια στους τοίχους ενώ δεν τρώτε σε αυτούς ή δεν εκσφενδονίζετε προς τα εκεί το μεσημεριανό σας τότε κάποιος σας τα ρίχνει που έχει πρόσβαση μέσα στο σπίτι σας.
Ακόμη κι έτσι να είναι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Υπάρχει αντίμαγο ισχυρό και είναι η άρνηση σας, συνειδητή και υποσυνείδητη (βασικό το δεύτερο) να αποδεχθείτε ότι μπορεί κάποιος να σας πληγώσει με αυτόν τον τρόπο.
Αν υπάρχει ορθόδοξο μέλος στην οικογένεια που προσεύχεται ας ξεκινήσει με την πολύ δυνατή προσευχή του Αγίου Κυπριανού που πρώτα από όλα θα διαλύσει μέσα σας κάθε αμφιβολία πως μπορεί να εξελιχθούν άσχημα τα πράγματα. Αυτό το λέγω γιατί όταν τα μάγια δε θάβονται και ρίχνονται στο σπίτι του θύματος έχουν ως πρώτο στόχο να σπάσουν τη δύναμη του ασυνείδητου νου και να τον καταστήσουν επιρρεπή στο φόβο. Μετά το παιχνίδι έχει κερδηθεί πολύ εύκολα. Η προσευχή στους νηπιοβαπτισμένους αποτελεί ασπίδα του βαλλόμενου στόχου, του μη συνειδητου νου.
Στην πορεία αν πιάσετε κάποιον με λάδια να ζωγραφίζει νεκροκεφαλές στα ντουβάρια σας πατήστε τον άφοβα ένα καλό χέρι ξύλο ( με αγάπη πάντα..μη ξεχνιόμαστε και πέφτουν οι δονήσεις μας) και τα υπόλοιπα θα τα τακτοποιήσει το ...Σύμπαν, ας πούμε, μη χαλάσουμε και την μαγική ατμόσφαιρα του θέματος.:)
ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΑΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΕΙΑ.
ΕΔΩ ΚΑΙ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΟΥ ΠΑΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΟ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΙΣΕΙ?
Και δεν είσαι ο μόνος αγαπητέ, που έχει υποπέσει στα δίχτυα της λεγόμενης "μαύρης μαγείας" και το αντίκτυπό της έχει επηρεάσει την ζωή σου. Διεξάγεται ένας μεγάλος, αόρατος πόλεμος μεταξύ των Δυνάμεων του Καλού και του Κακού, η άσχημή σου κατάσταση δε, αποτελεί απόδειξη ότι ... δεν ανήκεις στις πρώτες Δυνάμεις, μα στις δεύτερες. Επειδή πολλά χρόνια είσαι έρμαιο μαύρης μαγείας, ακόμη και να βρεθεί εκείνος που ήταν υπαίτιος, δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.
Πάρα ταύτα, είσαι ιδιαίτερα τυχερός, μιας και υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι να σε βοηθήσουν, χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Το θέμα είναι, τι μπορείς εσύ να θυσιάσεις...
ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ
ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΛΗΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ, ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΙΑ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΑΤΕ ΜΕ
Ας είμαστε λίγο προσεκτικοί με ότι γράφουμε αγαπητά μέλη καθώς δεν γνωρίζουμε τα μεγέθη απελπισίας που μέσα τους βρίσκεται ο οποιοσδήποτε γράφει. Κατά δεύτερον bfcorpcy, έχεις αποκλείσει κάθε άλλο ενδεχόμενο, οπως οι άστοχες επιλογές τόσο συντρόφων, όσο και επαγγελματικής φύσης,άσχημες συγκυρίες ή λανθασμένες "συμβουλές", προτού καταλήξεις στην μαγεία; Έχεις ευρήματα που δικαιολογούν τους φόβους που εκφράζεις; Μήπως έχουν διογκωθεί τα προβλήματά σου λόγω της πολύ δύσκολης εποχής που ζούμε όλοι μας; Καλό θα ήταν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να καλύψεις τα κενά που αφήνει το μύνημά σου.
ΝΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΚΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΣΤΟΧΩΝ & ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ. ΜΟΥ ΤΥΧΕΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΠΑΝΟΤΑ ΑΤΥΧΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΕΑΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΩ????
Συνάδελφοι, μόλις έκανα channeling και μου ήρθε η πληροφορία (από επάνω), ότι ο Vakryle είναι ο πιο ικανός εδώ μέσα στην αντιμετώπιση του υπερφυσικού και μάλιστα ντρέπεται να περιαυτολογεί τόσο πολύ που το παίζει στυγνός σκεπτικιστής, προκειμένου να τον προσεγγίζουν μόνο οι αγνές αλλά επίμονες περιπτώσεις, που πραγματικά χρήζουν βοήθεια. Πιέστε τον λίγο και θα σας βοηθήσει. Δείτε λίγο και το παρακάτω, είναι σκηνή από μάχη του ενάντια στις δυνάμεις του σκότους! (http://www.youtube.com/watch?v=h6ZmZaaMp-M)
Εγώ, πάντως, έχω γράψει δημόσια και πολλάκις ότι κάποιοι άνθρωποι εκμεταλλεύονται τέτοιες περιπτώσεις και πως πληρώνονται αδρά για τις "υπηρεσίες" που προσφέρουν! :cool:
Δείτε λίγο και το παρακάτω, είναι σκηνή από μάχη του ενάντια στις δυνάμεις του σκότους! (http://www.youtube.com/watch?v=h6ZmZaaMp-M)
Έλα ρε, μόλις διαπίστωσα ότι η Γεωργία είναι χίλιες φορές πιο όμορφη από 'μένα! :p
Συνάδελφοι, μόλις έκανα channeling και μου ήρθε η πληροφορία (από επάνω), ότι ο Vakryle είναι ο πιο ικανός εδώ μέσα στην αντιμετώπιση του υπερφυσικού και μάλιστα ντρέπεται να περιαυτολογεί τόσο πολύ που το παίζει στυγνός σκεπτικιστής, προκειμένου να τον προσεγγίζουν μόνο οι αγνές αλλά επίμονες περιπτώσεις, που πραγματικά χρήζουν βοήθεια. Πιέστε τον λίγο και θα σας βοηθήσει. Δείτε λίγο και το παρακάτω, είναι σκηνή από μάχη του ενάντια στις δυνάμεις του σκότους! (http://www.youtube.com/watch?v=h6ZmZaaMp-M)
ΠΡΟΣΟΧΗ : OFF TOPIC
Θέλεις να μου πεις για ποιο λόγο αποδέχεσαι ως αληθινές ΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ τις "εμπειρίες" του φόρουμ,
τις υπερασπίζεσαι απέναντι στα "κακά παιδάκια" που γράφουν σ' αυτό και ποια τα κριτήρια της επιλογής σου;
@puck
Αφού δεν κατάλαβες το πνεύμα του χιούμορ που έκανα στον Vakryle, δεν μπορώ να προσθέσω κάτι άλλο. Ισως να σε προτρέψω να διαβάζεις περισσότερο αυτά που γράφω.
@Vakryle
Μάλλον ο ρόλος του Ορέστη Μακρή σου ταιριαζει και όχι της μαμής. Επειτα νομίζω πως είσαι male, αυτό έχω καταλάβει, έτσι δεν είναι;
Να πω και κάτι γενικό. Άλλο το να αποδέχεσαι τα πάντα, το οποίο δεν συμβαίνει σε καμία περίπτωση και άλλο να προτείνεις στους συνομιλητές σου να είναι κόσμιοι και να αποφεύγουν τις ειρωνείες. Στο τι αποδέχομαι, έχει μεγάλη διαφορά στο τι νομίζει ότι του συμβαίνει κάποιος, τι νομίζει για αυτόν κάποιος άλλος και τι συμβαίνει στα αλήθεια. Εμείς συζητάμε κάπου ανάμεσα στο δεύτερο και στο τρίτο.
@bfcorpcy
Τα πιο ισχυρά "μάγια" που μπορούν να σου κάνουν είναι αυτό που λέγεται "να σε πείσουν ότι σου έχουν κάνει μάγια". Πρόσεξε πρώτα αν έχεις πέσει θύμα κάτι τέτοιου, αν κάποιος πλησίον σου σου έχει επάγει την ιδέα ότι κάτι δεν πάει καλά με εσένα. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, περιέγραψε μας αυτόν, και μετά θα σου πω τι νομίζω ότι μπορεί να σου συμβαίνει. Αποτελεσματική ψυχική επίθεση τέτοιας χρονικής διάρκειας, μπορούν να κάνουν ελάχιστοι άνθρωποι, και είναι μάλλον απίθανο να είσαι τόσο άτυχος και να έχεις πέσει θύμα τέτοιου.
ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΖΗΤΑΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΕΑΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΩ. ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΕΙΑ Ή ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΕΙΑ. ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ Ή ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1Ο ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΙ 7 ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 3 ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩ ΠΡΙΝ ΗΣΕΛΘΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΤΕ ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ή ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. κλπ κλπ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΩ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩ "ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ" ΕΙΤΕ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΕΙΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ.
Μάλιστα, κατάλαβα. Αν ισχύει αυτό που περιγράφεις, πρέπει πρώτα να καταλάβεις ότι αυτό που σου συμβαίνει σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με αυτό που φαντάζεσαι, δηλαδή να σου έχει γίνει κάπου είδους ψυχική επίθεση από κάποιον ή κάποιους άλλους.
Αυτό που βλέπω είναι πως υπάρχει ένας συνδυασμός από ατυχίες, κάποιες από τις οποίες συμβαίνουν ευρέως σε μια μεγάλη μερίδα συμπατριωτών μας. Δηλαδή οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη, όσες απομένουν έχουν μείωση τζίρου σε σημείο να μειώνουν τις αποδοχές του προσωπικού τους, μέσω αλλαγής συμβάσεων, οι απολύσεις πέφτουν σαν βροχή και γενικά υπάρχει ένα κλίμα κακοδαιμονίας στην Ελλάδα παντού.
Αυτά συμβαίνουν γύρω σου και γύρω μου και αν κάποιος άρχισε να τα παρατηρεί μόλις τώρα, πρέπει να ήταν εντελώς στο κόσμο του. Πρόσεξε δεν λέω ότι ισχύει αυτό για σένα, πάντως η οικονομική κρίση στην Ελλάδα ξεκίνησε να γίνεται αισθητή αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Πρόσεξε τώρα μήπως εσύ έχεις πέσει στη παγίδα να ανακυκλώνεις όλη αυτή την κακοδαιμονία εγκεφαλικά όλη μέρα, να σκέφτεσαι συνεχώς τα ίδια και τα ίδια από το πρωί μέχρι το βράδυ, να κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις συνέχεια, ότι όλα θα πάνε από το κακό στο χειρότερο.
Και κάτι ακόμα χειρότερο να μεμψιμοιρείς τον εαυτό σου και να επιτίθεσαι, πάλι νοητικά, απέναντι στους πετυχημένους, τους βολεμένους, τους έχοντες και κατέχοντες και όλα αυτά που διαβάζω να γράφουν διάφοροι ανώνυμοι στο ίντερνετ κάθε μέρα ή να τα λένε δια ζώσης αριστερά και δεξιά. Πρόσεξε δεν θα συνηγορήσω υπέρ του όποιου κατεστημένου, απλά θέλω να πω ότι όλη αυτή η στάση δεν θα σε βοηθήσει με κανένα τρόπο, αντιθέτως σε συντονίζει με ακόμα μεγαλύτερη αρνητικότητα, που έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεσαι κάτι σαν φυσικός μαγνήτης για ακόμα χειρότερες καταστάσεις.
Δηλαδή να στο πω απλά, υπάρχει η περίπτωση ο τρόπος ζωής σου και ο τρόπος σκέψης σου να "έλκει" αυτές τις καταστάσεις, να προκαλείς εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου όλα αυτά τα στραβά. Ενδεχόμενη αλλαγή κοσμοθεωρίας από εσένα να αλλάξει αυτήν την κατάσταση και δεν εννοώ να αυτοπαραμυθιαστείς, εννοώ να σκέφτεσαι θετικότερα και μπορεί να πάψουν να σου συμβαίνουν και αυτά που δεν είναι υποκειμενικά, αλλά όντως πρόκειται για αντικειμενικές ατυχίες.
-Επίσης θέλω να σου πω να προσπαθήσεις να μην γράφεις με κεφαλαία γιατί σε γενικές γραμμές φαίνεται άσχημο σε αυτόν που σε διαβάζει. Καταλαβαίνω ότι πιθανόν να μην έχεις μεγάλη εμπειρία από φόρουμ, υπάρχουν όμως μερικοί κώδικες που λένε ότι τα κεφαλαία σημαίνει ότι φωνάζεις και αυτό δεν φαίνεται καλό.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΠΡΩΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2011 ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΗΚΑΝ ΟΤΑΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ. ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΧΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΜΑΛΛΩΝΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ κλπ κλπ.
@ heretic
Προφανώς έχω παρακολουθήσει τα γραπτά σου, κι επειδή είσαι από τους σοβαρούς, σε λαμβάνω υπόψη ασχέτως του αν συμφωνώ ή διαφωνώ.
Επειδή είσαι νέος στο παρόν φόρουμ, αν και μάλλον το έχεις ξεκοκκαλίσει, θα καταλάβεις στην πορεία πως οι παλαιότεροι έχουμε πήξει στη μπούρδα
και γι αυτό βγάζουμε αυτήν την αντιμετώπιση. Στο έχουν ξαναπεί, οπότε δεν επαναλαμβάνω τα ίδια.
Θα πρέπει να γίνεις Μύστης σε Οίκο. Θα εισηγηθώ στον Ορέστη-Vakryle-Βασιλειάδου να προχωρήσει η Μύηση.
@ heretic
Προφανώς έχω παρακολουθήσει τα γραπτά σου, κι επειδή είσαι από τους σοβαρούς, σε λαμβάνω υπόψη ασχέτως του αν συμφωνώ ή διαφωνώ.
Επειδή είσαι νέος στο παρόν φόρουμ, αν και μάλλον το έχεις ξεκοκκαλίσει, θα καταλάβεις στην πορεία πως οι παλαιότεροι έχουμε πήξει στη μπούρδα
και γι αυτό βγάζουμε αυτήν την αντιμετώπιση. Στο έχουν ξαναπεί, οπότε δεν επαναλαμβάνω τα ίδια.
Θα πρέπει να γίνεις Μύστης σε Οίκο. Θα εισηγηθώ στον Ορέστη-Vakryle-Βασιλειάδου να προχωρήσει η Μύηση.
Οπωσδήποτε υπάρχει η μπούρδα διάχυτη και μάλιστα κοντεύει να υλοποιηθεί σε εκτοπλασματική μορφή :D
Αυτό δεν με εμποδίζει να απαντάω σε επιλεγμένες περιπτώσεις που βλέπω ότι μπορώ να προσφέρω κάτι.
Επίσης κάτι πήρε το μάτι μου για τους "Οίκους" που αναφέρετε και αν δεν περιλαμβάνουν κόκκινο φωτάκι απ' έξω (προσέχω λόγω κινδύνου παντόφλας από την σύντροφο) θα ήθελα να μυηθώ :o
ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ "Μύστης σε Οίκο"????
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥ ΣΤΟΝ Ορέστη-Vakryle-Βασιλειάδου ΝΑ ΜΕ ΜΥΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ.
Ωχ... Vakryle ανέλαβε... αποχωρώ...
Γατάκια...
Με την πρώτη δυσκολία αποχωρείτε!
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ "Μύστης σε Οίκο"????
Δεν μπορείς!
Είσαι καταδικασμένος να ζεις στην Ελλάδα και να βάλλεσαι το πρωί από την Λίτσα Πατέρα, το μεσημέρι από τον Φώτη και τη Μαρία, το απόγευμα από την Φατμαγκιούλ και το βράδυ από την τριάδα "Νικηφόρος-Παύλος-Μιμάκος". Η μόνη ώρα που μπορείς να αντιμετωπίσεις τα προβλήματά σου είναι παρακολουθώντας την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, με την ευγενική χορηγία των Ομίλων Βαρδινογιάννη και, ίσως, κατά την διάρκεια κάποιας Χριστιανικής εορτής, καταναλώνοντας ποσότητες μελομακάρονων ή βαμμένων αυγών!
Για να γίνεις "Μύστης" θα πρέπει να αποταχθείς όλες εκείνες τις παλιές συνήθειες και να ζητάς την παρέμβαση των κηδεμόνων σου για να γράφεις στο παρόν forum, γιατί υπάρχουν αρκετοί που κάθε δύο μέρες (δεν είναι τυχαία η αριθμητική πρόοδος) ζητούν την παρέμβαση των συντονιστών.
Επειδή καταλαβαίνω τον πνευματικό και ψυχικό σου πόνο, θα ήθελα να σε βοηθήσω. Αλλά, πάντα υπάρχει κι ένα αντάλλαγμα. Διάβασα ότι είσαι Κύπριος. Εμείς εδώ στην Ελλάδα, πάσχουμε από μία θανατηφόρα ίωση που λέγεται "Το Ρετιρέ"! Σίγουρα μας έχουν κι εμάς μάγια, όπως κι εσένα, ειδάλλως δεν μπορεί να εξηγηθεί η επαναπροβολή του. Αν θέλεις, λοιπόν, να γίνεις "Μύστης" και να ενταχθείς στο δυναμικό των Οίκων μας, θα πρέπει να τηλεφωνήσεις στο εν λόγω τηλεοπτικό κανάλι και να απαιτήσεις την διακοπή της προβολής την προαναφερθείσας τηλεοπτικής σειράς!
Κι έτσι, θα λυθούν τα προβλήματα που σε ταλανίζουν.
Καμιά φορά, τα προβλήματά μας είναι πολύ πιο απλά απ' όσο φαντάζουν!
Μάλλον ο ρόλος του Ορέστη Μακρή σου ταιριαζει
Τώρα γράφεις ορθά!
ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΤΟ "ΡΕΤΙΡΕ" ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ
ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ
ΤΡΙΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΡΕΤΙΡΕ" ΝΑ ΜΕ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ?
ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΗΘΩ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ, ΣΤΕΙΛΕ ΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ
ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ
ΣΤΕΙΛΕ ΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ
Αφού έχεις και laptop και internet και wifi hot spot και πρίζα για το laptop εκεί στα άστεγα μέρη που ζεις, εγκατέστεισε το skype, ψάξε στο google την εν λόγω σειρά και μίλα στο μικρόφωνο που είναι δίπλα από την κάμερα του laptop.
Και μετά παρήγγειλε κινέζικο και βάλε την Κυριακή novasport
Γατάκια...
Με την πρώτη δυσκολία αποχωρείτε!
(κλαψ.. κατατροπώθηκα... :D )
Ο φίλος μας ενδέχεται δίχως να το αντιλαμβάνεται να χρησιμοποιεί mind-3G (χρησιμοποιείται ερεύως στο αιθερικό πεδίο) γι αυτό και οι λεγόμενες ασυνέχειες (data corrupt το λέμε εμείς στην πληροφορική). Ενδέχεται δε απο τις κακουχίες της ζωής να έχει ήδη αναχωρήσει αλλά επειδή δεν το έχει συνειδητοποιήσει παραμένει στον ενδιάμεσο χώρο. Εκεί υφίστανται αλλελεπιδράσεις του εναρμονιστή του με τα Η/Μ πεδία και έτσι ενδέχεται να μπορεί να παρεμβάλεται στα επίγεια δίκτυα. Νομίζω ήδη οτι σχηματίζω θέμα για PhD, πάω να συμβουλευτώ μερικούς συναδέλφους (πνευματιστές) και θα επιστρέψω με νεα δεδομένα :)
Brain games!
25-10-13, 12:01
ΙΙΙΙΙ,είδες ένα πράσινο υγρό να διαπερνά τους τοίχους του σπιτιού????:eek::eek: ΓΡΗΓΟΡΑ,τον παπά,τον εξορκιστή και ένα ευχέλαιο:eek:!!Πες εκατό φορές το Πάτερ ημών και στάσου σταυροπόδι όλην την ημέρα και τότε θα περάσουν τα κακά μάγια...
Έλεος,μα αν είναι δύνατον να πιστεύουμε ακόμη στην μαγεία!!Εμείς έχουμε φτάσει στον 21ο αιώνα και έχουμε κάνει "θαύματα" που οι δήθεν "μάγοι" του μεσαίωνα ούτε στα όνειρα τους δεν θα τα έβλεπαν!Χάρις στην επιστήμη!!!
Μόνο η επιστήμη διδάσκει την αλήθεια,όλα είναι παραμύθια και δεν θα έπρεπε να υπάρχουν(θρησκείες,εξορκισμοί,αστρολογίες κλπ)!Προφανώς διαπέρασε υγρασία τον τοίχο,ιδίως αν ήταν και κανά παλιό σπίτι,μπορεί να συμβεί εύκολα...Ή μπορεί να ήταν απο τίποτα σωληνώσεις,στο σπίτι του παππού μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο!Πως συμπέρανες δηλαδή κατευθείαν ότι σου έκαναν μάγεια??:confused:
ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΟΡΟϊΔΕΥΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΧΩ LAPTOP, ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ, ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΡΑ. ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΜΟΤΕΜ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ wifi hot spot.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ "laptop και internet και wifi hot spot και πρίζα για το laptop εκεί στα άστεγα μέρη που ζεις,...." ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ.
ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΙΟΤΕ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ.
ΜΠΑΙΝΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΤΟ "ΡΕΤΙΡΕ" ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ????????
ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ?
Δεν μπορείς να ακολουθήσεις το επόμενο βήμα ακόμη...
ΕΧΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ MEGA ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ "ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ" ΓΙΑΤΙ Η ΟΛΗ ΠΛΟΚΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΤΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΕΧΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ MEGA ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ "ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ" ΓΙΑΤΙ Η ΟΛΗ ΠΛΟΚΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΤΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Έχεις υπόψη σου κάποια σειρά που να την αντικατροπτρίζει δηλαδή;;
Ο Ακαλυπτος;
Μια χαρα αντικατοπτριζε την πραγματικοτητα της εποχης που πρωτοπροβληθηκε.....
Νομίζω πως ο συνάδελφος έπεσε μέσα 100%. Ο Ακάλυπτος είναι το πραγματικό essence του Ελληνα.
χαχαχαχα ποιος δουλεύει ποιόν τελικά εδώ μέσα :confused: έχουμε τρελαθεί! έχει πλάκα τελικά εδώ μέσα!!! :D
Παντως αγαπητε Vakryle δεν πρεπει να μοιραζεσαι τα μυστικα των μυημενων με τους αμυητους, ειδικα με αυτους που εχουν κατα το ημισι προσχορησει στο σκοτος......
Το γιατι το ξερεις νομιζω καλυτερα απο εμενα.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΠΡΩΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2011 ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΗΚΑΝ ΟΤΑΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ. ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΧΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΜΑΛΛΩΝΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ κλπ κλπ.
Έχεις σκεφθεί το ενδεχόμενο να είσαι αυτό που λέμε γκαντέμης και τίποτα περισσότερο;;;;;; Παρ' όλα αυτά, εάν θέλεις ν' αποδίδεις σε μάγια ό,τι αρνητικό σου έχει συμβεί έως σήμερα, είναι ένας καλός τρόπος να μην αναλαμβάνεις ευθύνες (ως πολίτης κυρίως) και να μην προσπαθείς... Μια φορά μαγεμένος, για πάντα μαγεμένος!!! Δεν υπάρχει σωτηρία!!!
Jennaouska
20-04-15, 18:08
Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάποιο σχετικό ζήτημα..
Συζώ με τον αρραβωνιαστικό μου εδώ και 2 χρόνια στο πατρικό μου σπίτι. Η μητέρα μου έχει μετακομίσει μόνη της σε ένα κοντινό διαμέρισμα χρησιμοποιώντας φυσικά τα έπιπλα που είχαμε από εδώ.Πριν 2 μέρες η μητέρα μου βρήκε σε ένα ψηλό έπιπλο που έχει στο σπίτι (που πριν ήταν εδώ πάνω από 20 χρόνια) στο κάτω ράφι γύρω στα 15 μικρά καφέ κεριά...μερικά καμένα και μερικά όχι..
Το έπιπλο που σας αναφέρω είναι με τζαμένια πόρτα μπροστά και κλείνει (δεν την ανοίγουμε ποτέ δηλαδή...) και-ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ- μέσα είναι γεμάτο με πολύ παλιές βίβλους που έχει μαζέψει η μητέρα μου από όλον τον κόσμο.
Θέλω την βοήθεια σας, αν πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν μαγεία..Το πιο τρομακτικό στην όλη υπόθεση είναι δεν τα έχουμε βάλει εμείς και το σημείο που βρεθήκανε..σε έπιπλο με βίβλους και κάτω κάτω, χωμένα πίσω πίσω..
Αν πιστεύετε κάτι τέτοιο, τι πρέπει να κάνουμε με αυτά τα κεριά?
Εγώ είπα στην μητέρα μου να τα πάει σε μια εκκλησία.
Γενικά εδώ και χρόνια συμβαίνουν περίεργα πράγματα στην οικογένεια μας.
Πριν περίπου 15 χρόνια μου είχε πάρει η μητέρα μου έναν σταυρό από την Τήνο (πορσελάνινος, μπλε χρώματος), τον οποίο τον έβγαλα από το συρτάρι μου να τον βάλω ένα απόγευμα και ο σταυρός ήταν κομμένος στην μέση κάθετα!
Δεν έδωσα σημασία αν και αγριεύτικα λίγο, αλλά το θέμα με τα κεριά μας έχει τρομάξει αρκετά..
Όποιος μπορεί και ξέρει ας με βοηθήσει σας παρακαλώ..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δεν έχω ακούσει/διαβάσει καμία πρακτική που να τηλε-μεταφέρει κεριά στο μέρος του θύματος. Πιθανόν κάποιος τρίτος που δεν μπορείτε να σκεφτείτε τα έβαλε κάποια στιγμή εκεί για δικούς του λόγους. Και ναι, πορσελάνη κακά κατασκευασμένη, μπορεί να κοπεί σαν απο μαχαίρι. Το έχω δει σε παλιό νιπτήρα μπάνιου κάποια στιγμή. Πέταξε τα στα σκουπίδια και ξέχασε το γεγονος. Φαντάζομαι μιλάς για απλά κεριά στο χρώμα αυτό το συνηθισμένο που έχουν οι εκκλησίες. Οχι τίποτα ρεσό ή άλλα χοντρά κεριά αγορασμένα απο καταστήματα, έτσι;
Jennaouska
20-04-15, 20:39
Όχι, όχι..προφανώς και κάποιος εκτός οικογενείας τα έβαλε εκεί..αυτό εννοούσα και πριν αλλά μάλλον δεν το έθεσα καλά..Τα κεριά είναι χρώματος καφέ σαν αυτά που έχουμε στις εκκλησίες και όχι ρεσό ή τα χοντρά τα αγοραστά.
Όσον αφορά τον σταυρό, τον είχα αφήσει στο συρτάρι μου μια χαρά και όταν τον έβγαλα τον είδα σπασμένο.Αλλά για να είμαι ειλικρινής, το θέμα με τα κεριά είναι που με έχει τρομάξει και όχι ο σταυρός που συνέβη πριν αρκετά χρόνια.
Οπως το περιγράφεις δεν δείχνει να έχει σχέση με καμιά πρακτική μαγείας που να έχω διαβάσει. Εκτός κι αν μπορεί να προσθέσει κάποιος άλλος εδώ κάτι, θα σου έλεγα οτι είναι κάτι άσχετο με οτι κακό φαντάζεσαι. Συνήθως ηλικιωμένοι τα κάνουν αυτά και μετά τα ξεχνάνε οτι τα έκαναν. Πρόσεξε τώρα αυτό που θα σου πω. Αυτό που είναι επικίνδυνο είναι να μένεις με την υποψία γενικά και αόριστα οτι κάποιος σας έκανε μάγια. Γι' αυτό σου πρότεινα να τα πετάξεις και να ξεχάσεις το συμβάν, ή μάλλον να το δεις σαν κάτι απλά γραφικό.
Jennaouska
21-04-15, 12:14
Κατ'άρχην θέλω να σε ευχαριστήσω που μπαίνεις στον κόπο και μου απαντάς :)
Κοίτα..μπορεί να μην είναι όντως κάτι κακό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπήκαν εκεί από κάποιο μέλος της οικογένειας.Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω με 10000% σιγουριά.Εγώ πάντως για να είμαστε οκ (και για να ξεχαστεί το θέμα όπως προτείνεις και εσύ), είπα στην μητέρα μου να τα πάει σε μία εκκλησία να τα δώσει.
Σε ευχαριστώ και πάλι! :)
ΟΚ, οι εκκλησίες έτσι κι αλλιώς τα παίρνουν, τα ανακυκλώνουν και τα ξανακάνουν κεριά. Οτι κι αν ήταν θα μοιράστει στο εκκλησίασμα :p
Jennaouska
21-04-15, 17:37
χαχαχαχαχα...Αμήν!!
Οτι κι αν ήταν θα μοιράστει στο εκκλησίασμα Τους δαιμονίσατε όλους!!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.