Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Προσωπικές Εμπειρίες

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-06-12, 22:52
George1989 Ο χρήστης George1989 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή Μου κάνουν μάγια?

Καλησπέρα σε όλους.Είμαι νέο μέλος παρότι διαβάζω το forum εδώ και καιρό αλλά τώρα αποφάσισα να γραφτώ για να μοιραστώ τις εμπειρίες μου.Έχω την εντύπωση πως κάποιος/κάποια κάνει μάγια σε εμένα και στην οικογένειά μου.Θα αναφέρω ένα από τα 3.Πριν κανένα χρόνο άρχισαν ξαφνικά να εμφανίζονται στους τοίχους του σπιτιού μου υγρά χυμένα.Τι εννοώ?Σαν να έχει ρίξει κάποιος νερό πάνω στον τοίχο και να έχει αφήσει σημάδι.Μόνο που αυτά τα υγρά παρότι έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος δεν έχουν εξαφανιστεί.Αυτό το υγρό ή μάλλον ουσία είναι κολλώδες και όταν πέφτει φως πάνω στον τοίχο ξεχωρίζει έντονα δηλαδή μοιάζει σαν να έχει χυθεί πάνω στον τοίχο κόκα-κόλα.Μόνο που εμένα αλλά ούτε και των γονιών μου δεν μας έχει πέσει ποτέ κόκα-κόλα(ούτε καν νερό)και μάλιστα όχι σε έναν τοίχο αλλά στο τοίχο του σαλονιού,του δωματιου μου αλλά και την κρεβατοκάμαρα των γονιών μου.Η μητέρα μου έχει προσπαθήσει να τα εξαφανίσει πολλές φορές αλλά μάταια.Έχει κολλήσει πάνω στον τοίχο και δεν λέει να φύγει.Έχω ακούσει κάτι ανάλογο σε θέματα μαγείας αλλά θα ήθελα την άποψη σας για να είμαι 100% σίγουρος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-12, 09:24
ΙΑΝΕΙΡΑ Ο χρήστης ΙΑΝΕΙΡΑ δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Προεπιλογή

Μήπως ο τοίχος "ξέρασε" υγρασία;Συμβαίνει συχνά σε πολλά σπίτια...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-12, 09:39
Το avatar του χρήστη fantasy
fantasy Ο χρήστης fantasy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Πιστεύω ότι πρόκειται για υγρασία. Αυτό το κολλώδες πράσινο υγρό υπάρχει στα σπίτια μας, διότι το νησί μου έχει πολλή υγρασία. Δεν φεύγει μόνο του αν δεν φέρεις μάστορα να φτιάξει τον τοίχο ή βογιατζή να τον βάψει. `

* Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο· καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο· το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Καζαντζάκης.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-12, 13:19
drsuza Ο χρήστης drsuza δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Smile

Γενικά συμφωνώ με τους fantasy και ΙΑΝΕΙΡΑ, μάλλον για υγρασία πρόκειται. Είχε συμβεί κάτι παρόμοιο σε εξοχικό φίλων. Παρατήρησε αν ο τοίχος ή το σπίτι γενικότερα αναδύει κάποια περίεργη οσμή. Επίσης να σε ρωτήσω, υπάρχει και κάτι άλλο που σου έχει συμβεί και πιστεύεις ότι σου έχουν μάγια;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-12, 17:09
Το avatar του χρήστη Grayscull
Grayscull Ο χρήστης Grayscull δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για εκτόπλασμα. Καλύτερα να πάρεις τα κατάλληλα μέτρα..
Παλιά 22-06-12, 20:33
George1989 Ο χρήστης George1989 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Συγγνώμη παιδιά που δεν απαντούσα αλλά έλειπα από την πόλη λόγω δουλειάς.Πάμε στο θέμα μας.Δεν νομίζω ότι είναι από την υγρασία γιατί το σπίτι της γιαγιάς μου έχει τέτοιο πρόβλημα στους τοίχους με την υγρασία για αυτό το απέκλεισα από την πρώτη στιγμή σαν ενδεχόμενο.Ξέχασα να πω κάτι.Πριν αρχίσει αυτό το υγρό να εμφανίζεται στους τοίχους κανένα 2μηνο πριν μπροστά απο την εξώπορτα του σπιτιού εμφανίστηκε η ίδια ουσία(για πρώτη φορά τοτε) αυτή τη φορά στο πάτωμα σε σχήμα νεκροκεφαλής!Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται γελοίο και πολλοί να μην πιστέψετε αλλά ήταν μια καλοσχηματισμένη νεκροκεφαλή με διάμετρο περίπου όσο ένα κουτάκι απο δαχτυλίδι.Τώρα το πόσο τυχαίο είναι να δημιουργηθεί μια μικρή νεκροκεφαλή από μια ουσία.......τι να πω.Η μητέρα μου έπαθε ένα μικρό σοκ και προσπαθούσε όλο το απόγευμα να την εξαφανίσει.Ούτε καν θυμάμαι τι έβαλε για να φύγει από το πάτωμα.Επίσης αρκετές φορές έχω βρει μέσα στο σπίτι διασκορπισμένες μικρές καρφίτσες σε άσχετα μέρη όπως μπάνιο,κουζίνα,σαλόνι.Τα λέω άσχετα μέρη επειδή η μητέρα μου δεν τις χρησιμοποιεί και όταν το κάνει έχει ένα μικρό δωματιάκι που ασχολείται με τα ραφτικά όταν και αν.Για να απαντήσω και στους φίλους πιο πάνω δεν νομίζω οτι κάποιος μου κάνει μάγια ή μάλλον δεν είμαι σίγουρος.Ίσως να είμαι και επηρεασμένος γιατί η γιαγιά μου είχε πει ότι παλιά έξω απο το σπίτι της έβρισκε κεράκια λιωμένα με παράξενα μαύρα σύμβολα ζωγραφισμένα.Επίσης δεν έχω μυρίσει κάποια παράξενη οσμή μέσα στο σπίτι αλλά κάθε μέρα ανοίγουμε τα παράθυρα συχνά για να αερίζεται το σπίτι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-06-12, 22:55
Το avatar του χρήστη Ntinaki93:p
Ntinaki93:p Ο χρήστης Ntinaki93:p δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Patra
Προεπιλογή

αυτη η ουσια υπαρχει ακομα?εχεις καμια φωτογραφια να δουμε τι ακριβως ειναι?παντως ξερω οτι οι καρφιτσες και τα λιωμενα ομοιωματα και το λαδι ειναι σημαδια μαυρης μαγειας..μηπως ειναι καποιο κοντινο ατομο απο την οικογενεια..για ψαξτο..συνηθως βαζουν τετοια αντικειμενα μεσα στο σπιτι κρυφα αν θελουν να κανουν μαγεια δεν εμφανιζονται στα ξαφνικα..!
Παλιά 02-07-12, 16:26
Το avatar του χρήστη black magic boy!
black magic boy! Ο χρήστης black magic boy! δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

συμφωνώ με το ντινακι93 καρφίτσες κεριά και λάδια(βότανα) είναι σημάδια μαύρης μαγείας σε λίγο θα βρεις και κανένα 5αλφα μέσα στο σπίτι σου για ψάξε λίγο αυτούς που έρχονται μέσα στο σπίτι σου και δεν σου γεμίζουν το μάτι (σου φαίνονται ύποπτοι)
Παλιά 24-07-12, 05:33
Iokasti Ο χρήστης Iokasti δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Το ποιος κάμει μάγια ούτε ο νους του χειρότερου ανθρώπου μπορεί να το βάλει. Πάντοτε υπάρχουν αυτοί που ασχολούνται με το να πικραίνουν ανθρώπους και είναι και οι πλέον υπεράνω υποψίας.

Το ότι όμως τα σημάδια μαγείας είναι τακτικά και μέσα στο σπίτι...ε αυτό είναι δείγμα... μη μαγείας. Αναφέρομαι στις καρφίτσες. Δεν κάθεται ο μάγος να σουλατσάρει τρεις και δύο πετώντας καρφίτσες κάθε που τον πιάνουν τα νεύρα του στα σπίτια όσων δε χωνεύει. Αν το κάμει αυτόματα έχει ακυρώσει μέσω της συχνής επανάληψης το ίδιο του το έργο. Επίσης τις καρφίτσες δεν τις πετάει κατάχαμα. Οι καρφίτσες είναι για να καρφώνονται. Αν και στη φαντασία του καθένα δύσκολο να μπουν όρια.... Ίσως είναι κάποιος αυτοσχεδιασμός πάνω στον οίστρο της στιγμής, που πάντως είναι εντελώς άκυρος κι άφοβος για τον λόγο που έγραψα παραπάνω.

Τα υγρά ..ε τα υγρά δυστυχώς είναι ένα θεματάκι. Ζήτα από τη μητέρα σου να πάρει υγρό πιάτων. Με αυτό να πλύνει τα σημάδια. Αν φύγουν είναι λάδια. Αν έχετε λάδια στους τοίχους ενώ δεν τρώτε σε αυτούς ή δεν εκσφενδονίζετε προς τα εκεί το μεσημεριανό σας τότε κάποιος σας τα ρίχνει που έχει πρόσβαση μέσα στο σπίτι σας.

Ακόμη κι έτσι να είναι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Υπάρχει αντίμαγο ισχυρό και είναι η άρνηση σας, συνειδητή και υποσυνείδητη (βασικό το δεύτερο) να αποδεχθείτε ότι μπορεί κάποιος να σας πληγώσει με αυτόν τον τρόπο.

Αν υπάρχει ορθόδοξο μέλος στην οικογένεια που προσεύχεται ας ξεκινήσει με την πολύ δυνατή προσευχή του Αγίου Κυπριανού που πρώτα από όλα θα διαλύσει μέσα σας κάθε αμφιβολία πως μπορεί να εξελιχθούν άσχημα τα πράγματα. Αυτό το λέγω γιατί όταν τα μάγια δε θάβονται και ρίχνονται στο σπίτι του θύματος έχουν ως πρώτο στόχο να σπάσουν τη δύναμη του ασυνείδητου νου και να τον καταστήσουν επιρρεπή στο φόβο. Μετά το παιχνίδι έχει κερδηθεί πολύ εύκολα. Η προσευχή στους νηπιοβαπτισμένους αποτελεί ασπίδα του βαλλόμενου στόχου, του μη συνειδητου νου.

Στην πορεία αν πιάσετε κάποιον με λάδια να ζωγραφίζει νεκροκεφαλές στα ντουβάρια σας πατήστε τον άφοβα ένα καλό χέρι ξύλο ( με αγάπη πάντα..μη ξεχνιόμαστε και πέφτουν οι δονήσεις μας) και τα υπόλοιπα θα τα τακτοποιήσει το ...Σύμπαν, ας πούμε, μη χαλάσουμε και την μαγική ατμόσφαιρα του θέματος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-10-13, 13:10
bfcorpcy Ο χρήστης bfcorpcy δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΕΙΑ????

ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΑΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΕΙΑ.
ΕΔΩ ΚΑΙ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΟΥ ΠΑΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΟ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΙΣΕΙ?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:17.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.