PDA

Επιστροφή στο Forum : Το απόλυτο αντισεισμικό σύστημα Πατέντα.

Σελίδες : 1 [2] 3 4

seismic
11-10-18, 21:36
Η μοίρα και η ιστορία των εφευρετών είναι τόσο ίδιες σαν δύο σταγόνες νερού. https://www.youtube.com/watch?v=t2bNNSMuquA

seismic
11-10-18, 21:50
Κύριε Γιάννη τα φόρα υπάρχουν για να γίνεται διάλογος. Αν δεν γίνεται διάλογος δεν έχουν κάποιο νόημα. Στο νήμα με την θρησκεία κ επιστήμη, κουτσά, στραβά κάνουμε ένα διάλογο, εδώ δεν μπορούμε.
Έχει καταλήξει να γίνεται μια αέναη διαφήμιση στην πατέντα. Έχετε μπλογκ, αρκεστείτε σε αυτό αφού ενημερώσατε τον κόσμο. Εδώ γίνεται σπαμ απο ένα σημείο και πέρα.
Σε αυτό έχεις δίκαιο Είναι η λεγόμενη μοναξιά του ερευνητή. Πάντως είναι δύσκολο να σκέπτεσαι για τους άλλους και να μιλάς με τον εαυτό σου.

valhalla
11-10-18, 22:08
να μιλάς με τον εαυτό σου.
Bingo!!! :D

seismic
11-10-18, 22:29
Bingo!!! :D
Γεώργιος Παπανικολάου ακουσατε τι ειπε για την πατριδα και την ελληνικη κοινωνια;;; αν όχι, ξανα δειτε το... https://www.youtube.com/watch?v=t2bNNSMuquA

valhalla
11-10-18, 22:50
Γεώργιος Παπανικολάου ακουσατε τι ειπε για την πατριδα και την ελληνικη κοινωνια;;; αν όχι, ξανα δειτε το... https://www.youtube.com/watch?v=t2bNNSMuquA
Τι καινούριο πόσταρες; Τίποτα!

SPAM

Κατάλαβες τώρα το πρόβλημα; :mad:

Ποστάρουμε όταν έχουμε να πούμε κάτι καινούριο, όχι συνεχή επανάληψη των ίδιων θέσεων, ξανά και ξανά!

seismic
11-10-18, 23:13
Τι καινούριο πόσταρες; Τίποτα!

SPAM

Κατάλαβες τώρα το πρόβλημα; :mad:

Ποστάρουμε όταν έχουμε να πούμε κάτι καινούριο, όχι συνεχή επανάληψη των ίδιων θέσεων, ξανά και ξανά!
Καινούριο στην Ελλάδα έχω να δω χρόνια. Καινούργιο θα ήταν αν δεν κάναμε διαχρονικά τα ίδια λάθη Θα ήταν σοφό να μάθουμε από τα λάθη μας.
Κατάλαβες τώρα Τα ίδια κάνατε στον Παπανικολάου τα ίδια στον Ζωγράφο τα ίδια σε εμένα. Την πατρίδα μας την έχετε γ@μ... με τις @@ριές σας:mad:

Robespierre
11-10-18, 23:32
Ο Παπανικολάου δίπλα στον Ζωγράφο και τον Λυμπέρη!

Εντάξει τώρα.... από που πάνε για τη χαβούζα :D

seismic
11-10-18, 23:40

Ο Λυμπέρης έχει 50 χρόνια στην οικοδομή 8 χρόνια σπουδές πάνω στην οικοδομή. Και 2 διεθνή πατέντες και δημοσιεύσεις Εσείς που με κρίνετε έχετε να παρουσιάσετε έργο? Ναι είμαι αρχηγός στις κατασκευές. Το να μπορείς να νικήσεις τον σεισμό για τους πολιτικούς μηχανικούς είναι σαν να νίκησες τον καρκίνο για τους γιατρούς. Εγώ νίκησα τον σεισμό.

valhalla
11-10-18, 23:45
Καινούριο στην Ελλάδα έχω να δω χρόνια. Καινούργιο θα ήταν αν δεν κάναμε διαχρονικά τα ίδια λάθη Θα ήταν σοφό να μάθουμε από τα λάθη μας.
Κατάλαβες τώρα Τα ίδια κάνατε στον Παπανικολάου τα ίδια στον Ζωγράφο τα ίδια σε εμένα. Την πατρίδα μας την έχετε γ@μ... με τις @@ριές σας:mad:
Ποιοί και τι κάναμε στον Παπανικολάου ρε παππού το 40-50; Ποιός σου είπε ότι ζούσαμε τότε; Εσύ ζούσες, εσύ πάρε την ευθύνη για το τότε. :mad:

Ξεκαβάλα λίγο με τα μεγαλεία... ο Παπανικολάου εργαζόταν αθόρυβα χωρίς φανφάρες. Και internet να υπήρχε τότε, είμαι σίγουρος ότι δεν θα σπάμαρε σαν εσένα. Οι επιστήμονες βγάζουν όλη την ζωή τους στο εργαστήριο, όχι στο "καφενείο" ουρλιάζοντας.

Καιρός να του μοιάσεις λίγο ίσως στην ταπεινότητα;

Ο Λυμπέρης έχει 50 χρόνια στην οικοδομή 8 χρόνια σπουδές πάνω στην οικοδομή. Και 2 διεθνή πατέντες και δημοσιεύσεις Εσείς που με κρίνετε έχετε να παρουσιάσετε έργο? Ναι είμαι αρχηγός στις κατασκευές. Το να μπορείς να νικήσεις τον σεισμό για τους πολιτικούς μηχανικούς είναι σαν να νίκησες τον καρκίνο για τους γιατρούς. Εγώ νίκησα τον σεισμό.
Έχω να δω υπερφίαλο και ψωνισμένο βούρλο σαν εσένα από τον senius του AWMN... δυσκολεύομαι να αποφασίσω ποιός είναι μεγαλύτερο βούρλο. :D

seismic
11-10-18, 23:53
Ποιοί και τι κάναμε στον Παπανικολάου ρε παππού το 40-50; Ποιός σου είπε ότι ζούσαμε τότε; Εσύ ζούσες, εσύ πάρε την ευθύνη για το τότε. :mad:

Ξεκαβάλα λίγο με τα μεγαλεία... ο Παπανικολάου εργαζόταν αθόρυβα χωρίς φανφάρες. Και internet να υπήρχε τότε, είμαι σίγουρος ότι δεν θα σπάμαρε σαν εσένα. Οι επιστήμονες βγάζουν όλη την ζωή τους στο εργαστήριο, όχι στο "καφενείο" ουρλιάζοντας.

Καιρός να του μοιάσεις λίγο ίσως στην ταπεινότητα;

Έχω να δω υπερφίαλο και ψωνισμένο βούρλο σαν εσένα από τον senius του AWMN... δυσκολεύομαι να αποφασίσω ποιός είναι μεγαλύτερο βούρλο. :D Η διαφορά των άλλων εφευρετών με εμένα είναι ότι εγώ δεν κρύβομε δεν δραπετεύω αλλά ζωντανά ξεβρακώνω κάθε συκοφάντη
Αν ξέρετε πάνω στην επιστήμη αυτή μιλήστε Αν δεν ξέρετε απλά σκάστε.
Δεν μπορείτε όμως να κρίνετε χωρίς να ξέρετε. Δεν έζησες τότε με τον Παπανικολάου αλλά είσαι φτυστός με τους προγόνους σου.

valhalla
12-10-18, 00:04
Η διαφορά των άλλων εφευρετών με εμένα είναι ότι εγώ δεν κρύβομε δεν δραπετεύω αλλά ζωντανά ξεβρακώνω κάθε συκοφάντη
Αν ξέρετε πάνω στην επιστήμη αυτή μιλήστε Αν δεν ξέρετε απλά σκάστε.
Δεν μπορείτε όμως να κρίνετε χωρίς να ξέρετε. Δεν έζησες τότε με τον Παπανικολάου αλλά είσαι φτυστός με τους προγόνους σου.
Βρε άνθρωπε του θεού και της παναγίας, μας δουλεύεις;

Μπαίνεις σε forum όπου ξέρεις ότι δεν έχει πολιτικούς μηχανικούς, σπαμάρεις ανελέητα για κατασκευές και μετά λες σκάστε;

Δηλαδή άμα όλοι αυτοί οι άσχετοι σου λέγανε μπράβο συνέχεια θα έλεγες πάλι σκάστε;

Επιστήμονας δεν είσαι, εκδικητής Ζορό είσαι που την βρίσκει να σπαμάρει σε διαδικτυακά καφενεία.

Φτυστός με τους προγόνους σου είσαι εσύ και η οικογένεια σου, όχι εγώ.

seismic
12-10-18, 00:13
Βρε άνθρωπε του θεού και της παναγίας, μας δουλεύεις;

Μπαίνεις σε forum όπου ξέρεις ότι δεν έχει πολιτικούς μηχανικούς, σπαμάρεις ανελέητα για κατασκευές και μετά λες σκάστε;

Δηλαδή άμα όλοι αυτοί οι άσχετοι σου λέγανε μπράβο συνέχεια θα έλεγες πάλι σκάστε;

Επιστήμονας δεν είσαι, εκδικητής Ζορό είσαι που την βρίσκει να σπαμάρει σε διαδικτυακά καφενεία.

Φτυστός με τους προγόνους σου είσαι εσύ και η οικογένεια σου, όχι εγώ. Εσύ τι έχεις να παρουσιάσεις σε αυτό το φόρουμ? Εγώ αυτό ξέρω αυτό λέω και κρίνομε.

valhalla
12-10-18, 00:33
Εσύ τι έχεις να παρουσιάσεις σε αυτό το φόρουμ? Εγώ αυτό ξέρω αυτό λέω και κρίνομε.
Σου είπα, είσαι φτυστός ο senius και οι «κατασκευές» του... γιατί δεν πας εκεί; Θα κάνετε καλό χωριό. :D

Johnkokk
12-10-18, 03:02
Η διαφορά με τον Παπανικολάου είναι ότι αυτός το βούλωσε,πήγε στην Αμερική,εστίασε στο έργο του και μόνο χωρίς να μιλάει αριστερά και δεξιά και στο τέλος έβγαλε αποτελέσματα.

Αυτό που έλεγε ότι στην Ελλάδα θεωρούμε τους ερευνητές ως αερολόγους και δεν τους στηρίζουμε ήταν σωστό όσον αφορά τους σωστούς ερευνητές αλλά ήταν λάθος όσο αφορά το υπόλοιπο και πολυπληθέστερο κομμάτι των όντως αερολόγων.

Και στην ουσία αυτό είσαι μέχρι στιγμής όσων αφορά το ερευνητικό κομμάτι,αερολόγος.Μπράβο για τις σπουδές,μπράβο και για τα τόσα χρόνια εργασίας, αλλά από τη στιγμή που το κομμάτι της έρευνάς σου παραμένει μόνο στην μακέτα και δεν το έχει υλοποιήσει κάποιος επενδυτής,τα λόγια σου παραμένουν του αέρα. Δεν ξέρουμε ούτε το κόστος έναντι στα συμβατικά κτήρια,ούτε και το πόσο εφαρμόζεται η ιδέα σου.

Τέλος είσαι στο φόρουμ του μεταφυσικού,δεν μας πολυενδιαφέρει το κομμάτι σου άρα δεν μπορείς να ζητάς από μας να είμαστε σχετικοί και να μας ζητάς να σκάσουμε άμα δεν γνωρίζουμε. Είναι σαν να πάω εγώ σε φόρουμ μαγειρικής και να εξηγώ τη θεωρία της σχετικότητας,ούτε εγώ βγάζω κάτι,ούτε και αυτοί που θα με διαβάσουν.

R-b-t3r
12-10-18, 06:50

Υπαρκτός σουρεαλισμός λέγεται!:D

seismic
12-10-18, 07:20
Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν εσείς θέλετε να σας χρεώνουν για εφαρμοσμένη έρευνα αντισεισμικής προστασίας την στιγμή που έχω βρει την λύση.
Αν θέλετε να διατηρείται άχρηστους οργανισμούς για την προστασία σας κανένα πρόβλημα. Μην μου πείτε όμως ξανά ότι υπάρχουν αρρώστιες που δεν θεραπεύονταν, καύσιμα που είναι ακριβά και σπίτια που πέφτουν στον σεισμό.
Όλα έχουν βρεθεί από εφευρέτες και όλα έχουν θαφτεί για να σας τα παίρνουνε.
Κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει.

R-b-t3r
12-10-18, 07:29
Ο Ζωγράφος είναι τσαρλατάνος. Η συσκευή που παρουσιάζει δεν δουλεύει όπως σου περιγράφει. Το γιατί είναι χιλιοειπωμένο. Με το που βάζεις στο ίδιο καζάνι τον Παπανικολάου, τον Ζωγράφο και εσένα χάνεις οποιοδήποτε δίκιο.

seismic
12-10-18, 07:32
Ο Ζωγράφος είναι τσαρλατάνος. Η συσκευή που παρουσιάζει δεν δουλεύει όπως σου περιγράφει. Το γιατί είναι χιλιοειπωμένο. Με το που βάζεις στο ίδιο καζάνι τον Παπανικολάου, τον Ζωγράφο και εσένα χάνεις οποιοδήποτε δίκιο. Εγώ είδα τι γίνετε με τον εαυτό μου και μπορώ να συμπεράνω και για τους άλλους εφευρέτες. Εσείς?

R-b-t3r
12-10-18, 07:37
Και ο Κόπερφιλντ πετά στην σκηνή, αλλά είναι κόλπο.
Θα εκπλαγείς φαντάζομαι αν ακούσεις οτι υπάρχουν άνθρωποι που σκοπός της ζωής τους ειναι να εξαπατήσουν τους άλλους για χρήματα ε;;:D
Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι;;:p

valhalla
12-10-18, 12:33
Psychology 101:

Νιώθει τόσο αδικημένος μέσα του από το σύστημα, που είναι πρόθυμος να συμμαχήσει ακόμα και με τσαρλατάνους τύπου Ζωγράφου...

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, συγκρίνει και τον εαυτό με διακεκριμένους επιστήμονες τύπου Παπανικολάου και Τέσλα...

Θα τρίζουν τα κόκαλά τους ρεεεε!!! :mad:

seismic
12-10-18, 14:42
Psychology 101:

Νιώθει τόσο αδικημένος μέσα του από το σύστημα, που είναι πρόθυμος να συμμαχήσει ακόμα και με τσαρλατάνους τύπου Ζωγράφου...

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, συγκρίνει και τον εαυτό με διακεκριμένους επιστήμονες τύπου Παπανικολάου και Τέσλα...

Θα τρίζουν τα κόκαλά τους ρεεεε!!! :mad:

Σας βρίζουν μαζί μου από εκεί πάνω που είναι. Και ξέρεις γιατί?
Γιατί και αυτοί τα ίδια και χειρότερα τράβηξαν από τους άχρηστους.
Δεν έχετε δικαίωμα να πιάνετε εφευρέτες στο στόμα σας με αυτά που τους κάνετε.

Αν δεν είσαστε ικανοί να με φθάσετε τουλάχιστον σκάστε να κάνω την δουλειά μου.
Κάτι μου θυμίζει αυτό ξουράφια. https://www.facebook.com/civilengineeringvideo/videos/1884113054975142/

Robespierre
12-10-18, 14:43

Μόνο το πτυχίο από το Δρομοκαΐτειο ξέχασες να αναφέρεις!
Να περάσει ο επόμενος τρελάρας Neeeeeext!

:D

valhalla
12-10-18, 14:50
Αν δεν είσαστε ικανοί να με φθάσετε τουλάχιστον σκάστε να κάνω την δουλειά μου.
Μήπως να σκάσεις εσύ μπας και φτάσεις τον Παπανικολάου κάποτε; Μήπως λέω; Ή εννοείς σαν «δουλειά» το ακατάσχετο spamming;

Παππού ξεκόλλα από τα διαδικτυακά καφενεία, στο έχω πει εδώ και καιρό, εκτός αν είσαι χασομέρης αντί για wannabe εφευρέτης! :mad:

seismic
12-10-18, 15:00
Μήπως να σκάσεις εσύ μπας και φτάσεις τον Παπανικολάου κάποτε; Μήπως λέω; Ή εννοείς σαν «δουλειά» το ακατάσχετο spamming;

Παππού ξεκόλλα από τα διαδικτυακά καφενεία, στο έχω πει εδώ και καιρό, εκτός αν είσαι χασομέρης αντί για wannabe εφευρέτης! :mad:
Έχω κάνει τόσο μεγάλο αγώνα, τόσο κόπο, έδωσα τόσα χρήματα που έχω το δικαίωμα να σου πω τουλάχιστον σκάσε. Το ποιος είμαι εγώ δεν θα ρωτήσω τα @@κια μου να μου πούνε. :mad:
Αγράμματε χωρίς να ξέρεις τι έκανα μου έγινες και κριτής. Δεν είσαι καν Έλληνας Τρολ του εξωτερικού είσαι εναντίον της πατρίδας μου.

R-b-t3r
12-10-18, 15:04
Έχω κάνει τόσο μεγάλο αγώνα, τόσο κόπο, έδωσα τόσα χρήματα που έχω το δικαίωμα να σου πω τουλάχιστον σκάσε. Το ποιος είμαι εγώ δεν θα ρωτήσω τα @@κια μου να μου πούνε. :mad:
Αγράμματε χωρίς να ξέρεις τι έκανα μου έγινες και κριτής.
Ε δεν κατάλαβες καλά. Βρίσκεσαι σε φόρουμ. Αυτό σημαίνει ότι δυνητικά υπάρχει αντίλογος. Οπότε δεν έχεις κανένα δικαίωμα σε χώρο δημόσιας χρήσης να μιλάς μόνο εσύ. Διάλεξη κάνουν μόνο κάτι μονολιθικοί καθηγητές στο πανεπιστήμιο.
Αν προσθέσουμε δε ότι αυτά που λες δεν έχουν καμία σχέση με την θεματολογία του φόρουμ καταλαβαίνουμε όλοι.....

seismic
12-10-18, 15:08
Ε δεν κατάλαβες καλά. Βρίσκεσαι σε φόρουμ. Αυτό σημαίνει ότι δυνητικά υπάρχει αντίλογος. Οπότε δεν έχεις κανένα δικαίωμα σε χώρο δημόσιας χρήσης να μιλάς μόνο εσύ. Διάλεξη κάνουν μόνο κάτι μονολιθικοί καθηγητές στο πανεπιστήμιο.
Αν προσθέσουμε δε ότι αυτά που λες δεν έχουν καμία σχέση με την θεματολογία του φόρουμ καταλαβαίνουμε όλοι.....
Γιατί αυτά που λέτε εσείς έχουν καμία σχέση με το θέμα μου?
Δηλαδή αν εσύ δεν ξέρεις πάει να πει ότι εγώ πρέπει να φύγω από το φόρουμ?
Ποιος είσαι αγόρι μου :p

R-b-t3r
12-10-18, 15:14
Το θέμα δεν είναι ποιός είμαι εγώ, το θέμα είναι τι λές εσύ και τι σχέση έχει με το φόρουμ. Αυτά που λες δεν μας αφορούν. Υπάρχουν και κανάλια τηλεμάρκετινγκ για πατέντες. :D
Πηγαινε σε ένα τέτοιο.

R-b-t3r
12-10-18, 15:24
10 άνθρωποι που μπαίνουμε μέσα σε αυτό το φόρουμ σου απαντήσαμε ήδη. Εντάξει έκανες το κομμάτι σου, είπες κάποια πράγματα, όσοι ήταν να σε ακούσουν, σε άκουσαν οι υπόλοιποι έχουν βαρεθεί, οπότε στο είπαν. Και τώρα έχεις εκνευριστεί. Γιατί έχεις εκνευριστεί; Εμείς θα έπρεπε να είμαστε εκνευρισμένοι γιατί στο έχουμε πει και με το καλό και με το κακό, ότι δεν είναι το σωστό φόρουμ για να συζητήσεις την πατέντα σου.
Επιμένεις όμως να "μας ενημερώσεις" με το ζόρι. Επειδή "θέλεις το καλό μας".
Λυπάμαι που θα στο πώ αλλά το καλό μου το θέλω εγώ πιο πολύ απο σένα. :D

seismic
12-10-18, 15:24
Το θέμα δεν είναι ποιός είμαι εγώ, το θέμα είναι τι λές εσύ και τι σχέση έχει με το φόρουμ. Αυτά που λες δεν μας αφορούν. Υπάρχουν και κανάλια τηλεμάρκετινγκ για πατέντες. :D
Πηγαινε σε ένα τέτοιο. Εγώ βλέπω ότι σας αφορά το θέμα μου. Σε κάθε φόρουμ που πάω με ακολουθάτε με μοναδικό σκοπό να μην μάθει ο κόσμος την αλήθεια. :rolleyes:

R-b-t3r
12-10-18, 15:27
Εγώ βλέπω ότι σας αφορά το θέμα μου. Σε κάθε φόρουμ που πάω με ακολουθάτε με μοναδικό σκοπό να μην μάθει ο κόσμος την αλήθεια. :rolleyes:
Χάνεις λάδια απο κάπου;; Πότε με ξαναείδες εμένα;; Έχω να μπώ σε αυτό το φόρουμ 3 χρόνια και τα τελευταία 10 χρόνια έμπαινα με τα βίας 1 φορά τον χρόνο. Δεν μπαίνω σε ελληνικά φόρα εδώ και καιρό. Κυρίως στο εξωτερικό παίζω μπάλα.

seismic
12-10-18, 15:31
Χάνεις λάδια απο κάπου;; Πότε με ξαναείδες εμένα;; Έχω να μπώ σε αυτό το φόρουμ 3 χρόνια και τα τελευταία 10 χρόνια έμπαινα με τα βίας 1 φορά τον χρόνο. Δεν μπαίνω σε ελληνικά φόρα εδώ και καιρό. Κυρίως στο εξωτερικό παίζω μπάλα.
Τρως ληγμένα.. Σε πια ομάδα? :p http://forum.skyscraperpage.com/showthread.php?p=8308236#post8308236
https://www.researchgate.net/profile/Ioannis_Lymperis?ev=hdr_xprf&_sg=pjA-6JhXihumIfcxOWfSInycy4LolLtEk25rZr9u0Pqu-3aAnGAkfyifztNvooWg2evGHuyMB3mXtgrG7MhY9kWf

Johnkokk
12-10-18, 15:33

Μα δεν την ξέρεις την ιδεολογία της γενιάς του θείου?Κατηγορεί τους καθηγητές αλλά σε κάθε ευκαιρία ακολουθεί τις τακτικές τους.Με λίγα λόγια σου λέει <<ξέρεις ποιος είμαι εγώ?>> . Η φήμη και η εξουσία διαχρονικά διαφθείρουν,απλά στην περίπτωσή του έχασε την μπάλα πριν καν αποκτήσει κάποιο από τα δύο. Και αυτός και ο άλλος ο Βασίλης ήρθαν εδώ για να πουν αυτό που θέλουν,ξεκάθαρα όχι για διάλογο,γιατί απλούστατα δεν ξέρουν τι είναι ο διάλογος. Ο ένας έφτιαξε δική του επιστήμη και ο άλλος θέλει να φτιάξει σπίτια με κόστος κάστρου για να παρέχουν έναν παραπάνω βαθμό αντίστασης στον σεισμό σε μιά χώρα χωρίς ισχυρούς σεισμούς και με ήδη καλή αντισεισμική υποδομή,σαν να πουλάς άμμο στην έρημο.

R-b-t3r
12-10-18, 15:35
Στη Φανάρ Μπαχτσέ που λέει και η διαφήμιση! :D
https://youtu.be/7LYZ5f-BYWs?t=11

R-b-t3r
12-10-18, 15:46
Μα δεν την ξέρεις την ιδεολογία της γενιάς του θείου?Κατηγορεί τους καθηγητές αλλά σε κάθε ευκαιρία ακολουθεί τις τακτικές τους.Με λίγα λόγια σου λέει <<ξέρεις ποιος είμαι εγώ?>> . Η φήμη και η εξουσία διαχρονικά διαφθείρουν,απλά στην περίπτωσή του έχασε την μπάλα πριν καν αποκτήσει κάποιο από τα δύο. Και αυτός και ο άλλος ο Βασίλης ήρθαν εδώ για να πουν αυτό που θέλουν,ξεκάθαρα όχι για διάλογο,γιατί απλούστατα δεν ξέρουν τι είναι ο διάλογος. Ο ένας έφτιαξε δική του επιστήμη και ο άλλος θέλει να φτιάξει σπίτια με κόστος κάστρου για να παρέχουν έναν παραπάνω βαθμό αντίστασης στον σεισμό σε μιά χώρα χωρίς ισχυρούς σεισμούς και με ήδη καλή αντισεισμική υποδομή,σαν να πουλάς άμμο στην έρημο.
Ο Βασίλης είναι απάλευτος, δεν έχει καθόλου επιχειρήματα, του τα ανατρέψαμε και συνεχίζει και τα χρησιμοποιεί, κάποιος να του πει ότι είναι γυμνός...

Αυτός εδώ τουλάχιστον έχει μια δομή επιχειρημάτων αλλά αυτή η εμμονή του με τους τσαρλατάνους εφευρέτες, την ψευδοεπιστήμη και η μανία καταδίωξης πραγματικά χρήζουν εξέτασης απο ψυχίατρο....
Επίσης τα ξανάπαμε, δεν έχει καμία σχέση αυτο που γράφει με την θεματολογία του φόρουμ. Ο Βασιλάκης είναι εντός θέματος αλλα εκτός τόπου και χρόνου. :D

valhalla
12-10-18, 15:55
Αγράμματε χωρίς να ξέρεις τι έκανα μου έγινες και κριτής. Δεν είσαι καν Έλληνας Τρολ του εξωτερικού είσαι εναντίον της πατρίδας μου.
Παραλήρημα ενός ξεπεσμένου παππού. :D

Δεν θα μπω καν στον κόπο να αποδείξω πόσο λάθος είσαι... :rolleyes:

seismic
12-10-18, 17:42
Παραλήρημα ενός ξεπεσμένου παππού. :D

Δεν θα μπω καν στον κόπο να αποδείξω πόσο λάθος είσαι... :rolleyes:
Κάθε άνθρωπος έχει τον καλό και τον κακό εαυτό του
Εξαρτάτε από εσάς ποιον θα βγάλετε από μέσα μου.
Εγώ οικοδόμος είμαι μπορώ και δεν μου είναι δύσκολο το μπινελίκι.
Σαν επιστήμονας έχω να προσφέρω περισσότερα.
Εγώ έγινα παππούς εσύ θα γίνεις?

valhalla
12-10-18, 19:02
Κάθε άνθρωπος έχει τον καλό και τον κακό εαυτό του
Εξαρτάτε από εσάς ποιον θα βγάλετε από μέσα μου.
Εγώ οικοδόμος είμαι μπορώ και δεν μου είναι δύσκολο το μπινελίκι.
Σαν επιστήμονας έχω να προσφέρω περισσότερα.
Εγώ έγινα παππούς εσύ θα γίνεις?
Εσύ ξέρεις ποιόν εαυτό μας βγάζεις με το ανηλεές σπαμάρισμα; :mad:

heretic
12-10-18, 19:08
Άντε να τα πούμε άλλη μια φορά:

Internet Trolls Are Narcissists, Psychopaths, and Sadists (https://www.psychologytoday.com/intl/blog/your-online-secrets/201409/internet-trolls-are-narcissists-psychopaths-and-sadists)

seismic
12-10-18, 19:12
Εσύ ξέρεις ποιόν εαυτό μας βγάζεις με το ανηλεές σπαμάρισμα; :mad: Αγόρι μου δεν με αφορά αν βγάλεις και τα άντερά σου. Εγώ αυτά που είναι να πω θα τα πω. Έτσι γίνετε στην δημοκρατία. Το μπλούλινγκ στους μπούλιδες.

ilias1990
12-10-18, 19:19
Αγόρι μου δεν με αφορά αν βγάλεις και τα άντερά σου. Εγώ αυτά που είναι να πω θα τα πω. Έτσι γίνετε στην δημοκρατία. Το μπλούλινγκ στους μπούλιδες.

Έτσι... Τα λαμόγια, τα παράσιτα και οι ανόητοι πάντα την δημοκρατία επικαλούνται για να δικαιολογούνται...

seismic
12-10-18, 19:26
Έτσι... Τα λαμόγια, τα παράσιτα και οι ανόητοι πάντα την δημοκρατία επικαλούνται για να δικαιολογούνται...
Πέστε στα αφεντικά σας ότι είσαστε λίγοι μπροστά μου. :D
Αφού το έχουμε λύσει το πρόβλημα του σεισμού τι τα θέλουμε αυτά τα αντισεισμικά συστήματα? Και έτσι μια χαρά είναι!
https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/42954466_2220679234611687_1664796097786150912_n.jp g?_nc_cat=101&oh=b8f2863f7dc1edeb3a769239fdde9bf1&oe=5C5283FC

seismic
12-10-18, 19:42
Σας το αφιερώνω.
https://www.facebook.com/manos.rcmaniac/videos/951791198316476/

valhalla
12-10-18, 19:44
Πέστε στα αφεντικά σας ότι είσαστε λίγοι μπροστά μου. :D
Βλέπεις παντού οχτρούς πολυεθνικών και θα πεθάνεις μόνος στην ψάθα... σε λυπάμαι ρε φουκάρα. :(

seismic
12-10-18, 19:51
Βλέπεις παντού οχτρούς πολυεθνικών και θα πεθάνεις μόνος στην ψάθα... σε λυπάμαι ρε φουκάρα. :(
Αυτά έλεγε και ο Σολομός και τον έκαναν κονσέρβα. :p
Παντελής Κοτσιάνης Be radio 26/3/2018 Η απόλυτη ΠΑΤΕΝΤΑ για το Σεισμό!
https://www.youtube.com/watch?v=5WZoJbzIggA

seismic
12-10-18, 20:03
Στα φόρουμ των μηχανικών 'η με έχουν αποκλείσει ή γράφω και δεν μου απαντάνε.
Ρεκόρ Γκίνες 500000 επισκέψεις καμία απάντηση :eek:
Χα χα χα ! Δες αυτό https://www.youtube.com/watch?v=4nL3s90IAxw
Και μετά αυτό προς το τέλος. https://www.youtube.com/watch?v=RoM5pEy7n9Q&t=33s
Δες την διαφορά της επιτάχυνσης,,, καληνύχτα.

R-b-t3r
12-10-18, 20:18
Στα φόρουμ των μηχανικών 'η με έχουν αποκλείσει ή γράφω και δεν μου απαντάνε.
Ρεκόρ Γκίνες 500000 επισκέψεις καμία απάντηση :eek:

Γιατί δεν εκπλήσομαι; :rolleyes:
Κριτική δεν ανέχεσαι, διάλογο δεν κάνεις. Τι στο καλό θες στο internet?
Εκτός αν είναι κάποιο είδος πνευματικού αυνανισμού, οπότε πάω πάσο. :D

seismic
13-10-18, 07:28
Γιατί δεν εκπλήσομαι; :rolleyes:
Κριτική δεν ανέχεσαι, διάλογο δεν κάνεις. Τι στο καλό θες στο internet?
Εκτός αν είναι κάποιο είδος πνευματικού αυνανισμού, οπότε πάω πάσο. :D Κατέθεσα αυτήν την πρόταση σε έναν διαγωνισμό καινοτομίας
Θα πάθουν πνευματικό αυνανισμό μαλάκυνση εγκεφάλου .:D
Ο μηχανισμός της της παρούσας εφεύρεσης και η μέθοδος έχουν ως κύριο σκοπό την ασφάλεια των δομικών κατασκευών από τον σεισμό και τους δυνατούς ανέμους. Αυτό επιτυγχάνεται με την πάκτωση του άκρου των τοιχωμάτων με το έδαφος. Ο μηχανισμός αποτελείται από ένα συρματόσχοινο το οποίο διαπερνά ελεύθερο στο κέντρο τα κάθετα στοιχεία στήριξης της δομικής κατασκευής, καθώς και το μήκος μιας γεώτρησης, κάτω απ’ αυτά και πακτώνεται στα δύο άκρα. Με την μέθοδο σχεδιασμού, πάκτωσης της στάθμης των ανωτάτων άκρων των τοιχωμάτων με το έδαφος με τον μηχανισμό της ευρεσιτεχνίας ευελπιστώ να εκ τρέψω τις πλάγιες αδρανειακές εντάσεις της κατασκευής σε πιο ισχυρές περιοχές από αυτές τις περιοχές που οδηγούνται σήμερα. Αυτές οι ισχυρές περιοχές έχουν την ικανότητα να παραλαμβάνουν αυτές τις εντάσεις προλαμβάνοντας και αποτρέποντας τις σχετικές μετατοπίσεις (δηλ τα drifts) και άρα η ένταση που αναπτύσσεται σε ολόκληρο τον φορέα είναι περιορισμένη και να τις επιστρέφουν μέσα στο έδαφος από όπου και προήλθαν αφαιρώντας καθ αυτόν τον τρόπο μεγάλες εντάσεις και αστοχίες πάνω από τον φέροντα οργανισμό της κατασκευής εξασφαλίζοντας συγχρόνως μία πιο ισχυρή φέρουσα ικανότητα του εδάφους θεμελίωσης. Με τον κατάλληλο σχεδιασμό διαστασιολόγισης των τοιχωμάτων και την τοποθέτηση τους σε κατάλληλες θέσεις αποτρέπουμε τον στρεπτοκαμπτικό λυγισμό που εμφανίζεται σε ασύμμετρες, μεταλλικές και υψίκορμες κατασκευές.
Ο σεισμός είναι μια δύναμη μετατόπισης της βάσης των τοιχωμάτων η οποία σε συνδυασμό με την αντίθετη κατεύθυνσης δύναμη της αδράνειας της κατασκευής περιστρέφει τα τοιχώματα γύρω από την άρθρωση της βάσης παραμορφώνοντας τους κορμούς των δοκών με τους οποίους συνδέονται στον κόμβο μέχρι να σπάσουν. Για να σταματήσει η περιστροφή των τοιχωμάτων χρειάζεται να αντλήσουμε ενέργεια από την εξωτερική πηγή του εδάφους και να την μεταφέρουμε ελεύθερη στο ανώτατο άκρο του με σκοπό να σταματήσει την περιστροφή τους. Βασικά παραλαμβάνουμε τις ανοδικές εντάσεις της στροφής του τοιχώματος από το ανώτατο άκρο του πριν αυτές μεταφερθούν πάνω στα μέλη του φέροντα οργανισμού και τις επιστρέφουμε μέσα στο έδαφος από όπου και προήλθαν. Το σκυρόδεμα αντέχει στην θλίψη 12 φορές περισσότερο από ότι αντέχει σε εφελκυσμό. Όπως οπλίζουν το σκυρόδεμα σήμερα οι πολιτικοί μηχανικοί κατά τον σεισμό στο υποστύλωμα δημιουργείτε μια κάμψη. Κατά την κάμψη το υποστύλωμα λυγίζει και η μία παρειά του θλίβεται και η άλλη εφελκύεται. Κάπου όταν ζοριστεί σπάει. Υπάρχει λόγος που σπάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο και ο λόγος είναι ότι σε αυτό το σημείο συγκεντρώνονται όλες οι εντάσεις των δύο πλευρών του αυτή της θλίψης και εφελκυσμού. Αυτή η περιοχή βασικά είναι η κρίσιμη περιοχή αστοχίας και την προκαλεί η μεγάλη συγκέντρωση των εντάσεων. Θα ήταν καλό αν το υποστύλωμα δεν είχε αυτό το πρόβλημα δηλαδή θα ήταν καλό αυτές οι εντάσεις να μην συγκεντρωνόντουσαν σε μία περιοχή αλλά να διαχέονταν σε περισσότερες περιοχές της διατομής του διότι καθ αυτόν τον τρόπο θα είχε περισσότερη αντοχή και δεν θα είχαμε αστοχία. Τι φταίει και συμβαίνει αυτό το φαινόμενο? Φταίει ο τρόπος που τοποθετούμε τον οπλισμό. Ο κύριος οπλισμός του χάλυβα δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με το σκυρόδεμα. Πρέπει να περνά ελεύθερος μέσα από μια σωλήνα και να πακτώνεται στο δώμα με μία βίδα. Γιατί τι θα κερδίσουμε με αυτό? Θα κερδίσουμε δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι δεν θα υπάρχει πια η περιοχή αστοχίας διότι το υποστύλωμα δεν θα λυγίζει οπότε δεν θα υπάρχει εφελκυσμός στην μια του παρειά. Πως γίνετε αυτό? Την ώρα που πάει να λυγίσει μεγαλώνει δηλαδή εφελκύεται η μία του παρειά. Η πάκτωση μεταξύ των ανώτατων άκρων του τοιχώματος με το έδαφος με τον μηχανισμό της ευρεσιτεχνίας εμποδίζει την επιμήκυνση της μιας του παρειάς οπότε δεν λυγίζει και δεν υπάρχει πια η συγκέντρωση των εντάσεων σε ένα συγκεκριμένο σημείο αστοχίας. Και που εκτρέπονται αυτές οι ανοδικές εντάσεις ???
Εκτρέπονται στο άνω άκρο του υποστυλώματος που έχουμε την πάκτωση. Αυτό είναι το δεύτερο καλό διότι η πάκτωση του τένοντα στο δώμα δημιουργεί μία αντίδραση στο σκυρόδεμα του υποστυλώματος δηλαδή το συνθλίβει εμποδίζοντας αυτό να επιμηκυνθεί. Δηλαδή τώρα οι εντάσεις που δέχεται ο κορμός του σκυροδέματος του τοιχώματος είναι μία θλίψη στο δώμα και μία στην βάση. Κανέναν εφελκυσμό καμία κρίσιμη περιοχή αστοχίας. Το σκυρόδεμα αντέχει την θλίψη και κατ αυτόν τον τρόπο λύσαμε το πρόβλημα αστοχίας.
Δηλαδή κάναμε την κατασκευή να αντέχει περισσότερο στον σεισμό.
Η κάμψη του υποστυλώματος και του τοιχώματος ευθύνεται για την κάμψη και της δοκού διότι ενώνονται στον κόμβο Το ίδιο υπεύθυνο για την παραμόρφωση των δοκών είναι και το ανασήκωμα της μίας πλευράς του πέλματος της βάσης του και συμβαίνει από την στροφή ανατροπής του υποστυλώματος Αν η κάτω πάκτωση του ελεύθερου τένοντα του υποστυλώματος γίνει μέσα στην βάση δεν σταματάμε την παραμόρφωση των κόμβων. Αν όμως η κάτω πάκτωση του τένοντα γίνει μέσα στο έδαφος τότε σταματήσαμε όλες τις ροπές στους κόμβους οι οποίες υφίστανται και από την κάμψη του κορμού του υποστυλώματος αλλά και από την ανάκληση της βάσης του. Ο σεισμός δίνει επιτάχυνση μετατόπισης Α και η πλάκα αδράνεια Β αυτές οι εντάσεις δημιουργούν την στροφή Γ Το τοίχωμα παραλαμβάνει την αδράνεια Β από το δώμα και την κατεβάζει διαγώνια μέσα από την δομή του κάτω στην άρθρωση της βάσης Στην άρθρωση υπάρχει περιστροφή και δημιουργεί ανοδικές εντάσεις αυτές στην μία παρειά οι οποίες καταλήγουν στο άνω άκρο του τοιχώματος( Ο μηχανισμός πάκτωσης με τον τένοντα τις παραλαμβάνει από το άνω άκρο και τις στέλνει μέσα στο έδαφος σταματώντας τις μετατοπίσεις
Ο τένοντας περνά μέσα από μια πλαστική σωλήνα ώστε να ακυρώσουμε την συνάφεια. Η συνάφεια κάνει τρία πράγματα που δεν είναι καλά α) Κατεβάζει ροπές στην βάση. β) ταλαιπωρεί το σκυρόδεμα με διατμητικές αξονικές εντάσεις στην διεπιφάνεια σκυροδέματος χάλυβα. γ) δημιουργεί κρίσιμη περιοχή αστοχίας . Με την μέθοδο αυτή Δεν υπάρχει πια η κρίσιμη περιοχή αστοχίας, διότι οι εντάσεις κατανέμονται στο άνω και κάτω άκρο του τοιχώματος υπό μορφή θλίψης. Το σκυρόδεμα αντέχει πολύ την θλίψη οπότε κανένα πρόβλημα. Δεν υπάρχει εφελκυσμός στο σκυρόδεμα του τοιχώματος διότι τον παραλαμβάνει ο τένοντας από το άνω άκρο του και τον στέλνει μέσα στο έδαφος Χωρίς να υπάρχει εφελκυσμός του ενός άκρου του τοιχώματος δεν υπάρχει κάμψη ούτε ανασήκωμα του πέδιλου της βάσης ούτε ροπές στους κόμβους

R-b-t3r
13-10-18, 08:54
Κατέθεσα αυτήν την πρόταση σε έναν διαγωνισμό καινοτομίας
Θα πάθουν πνευματικό αυνανισμό μαλάκυνση εγκεφάλου .:D
Προκύπτει φυσικά απο την ενασχόληση με την πατέντα;;; :D

valhalla
13-10-18, 16:46
Λέω να αρχίσω να σπαμάρω κατεβατά πυρηνικής φυσικής και βίντεος 2-3 ώρες έκαστο... λέτε να τα δει κανείς; :D

seismic
13-10-18, 17:21
Λέω να αρχίσω να σπαμάρω κατεβατά πυρηνικής φυσικής και βίντεος 2-3 ώρες έκαστο... λέτε να τα δει κανείς; :D
Να σου πω. Αν είναι σοβαροί άνθρωποι θα το δουν. Αν το κείμενο είναι καλό θα πάθουν εγκεφαλική συνουσία. Αν είναι σαν εσένα θα συνεχίσουν να παίζουν μαλ@κ...
Να τι κάνω... να τι κάνω,,,να τι κάνω :eek: ά! τι έκανα!:D Βλέπεις και τον κόπο σου !

https://www.youtube.com/watch?v=Jo4MIrhr_MI

valhalla
13-10-18, 21:09
Να σου πω. Αν είναι σοβαροί άνθρωποι θα το δουν. Αν το κείμενο είναι καλό θα πάθουν εγκεφαλική συνουσία. Αν είναι σαν εσένα θα συνεχίσουν να παίζουν μαλ@κ...
Να τι κάνω... να τι κάνω,,,να τι κάνω :eek: ά! τι έκανα!:D Βλέπεις και τον κόπο σου !

https://www.youtube.com/watch?v=Jo4MIrhr_MI
Ρε παππουδάκο είσαι για λύπηση. Μένεις σε ένα τόσο όμορφο νησί και περνάς 12+ ώρες την μέρα στο PC σπαμάροντας το μισό internet... δεν λυπάσαι τον εαυτό σου;

Να πω ότι έμενες στην Αθήνα, θα το καταλάβαινα.

seismic
13-10-18, 21:27
Ρε παππουδάκο είσαι για λύπηση. Μένεις σε ένα τόσο όμορφο νησί και περνάς 12+ ώρες την μέρα στο PC σπαμάροντας το μισό internet... δεν λυπάσαι τον εαυτό σου;

Να πω ότι έμενες στην Αθήνα, θα το καταλάβαινα.
Όταν ήμουν νέος δούλεψα 22 καλοκαίρια σαν d.j στην Ίο
30 χρόνια κυνηγός και ψαροντουφεκάς
Έζησα και 5 χρόνια στην Αγγλία
Παντρεύτηκα 3 φορές με το ίδιο κουστούμι.
Έχω παιδιά σε όλο τον κόσμο
Τι άλλο να ζήσω :p

ilias1990
14-10-18, 00:37
Όταν ήμουν νέος δούλεψα 22 καλοκαίρια σαν d.j στην Ίο
30 χρόνια κυνηγός και ψαροντουφεκάς
Έζησα και 5 χρόνια στην Αγγλία
Παντρεύτηκα 3 φορές με το ίδιο κουστούμι.
Τι άλλο να ζήσω :p

Με το που διάβασα αυτές τις πληροφορίες μου ήρθε η ιδέα να κάνεις τη ζωή σου μυθιστόρημα. Να δώσεις μια λεπτομερή περιγραφή της ζωής σου μέχρι τώρα, της ψύχωσης με την πατέντα , της πετριάς που σε χτύπησε ότι θα σώσεις τον κόσμο κ.ο.κ. Προφανώς θα βάλεις άλλον να σου την γράψει γιατί εσύ θα ξεφύγεις και θα αναλώνεσαι σε τεχνικές λεπτομέρειες της πατέντας.

Ένας προτεινόμενος τίτλος θα ήταν το "Headquake" (headache+earthquake) και θα πηγαίνει κάπως έτσι : Κατά την παιδική του ηλικία ο ήρωάς μας , βίωσε τον τρόμο μιας σεισμικής δόνησης. Τα υπόλοιπα παιδιά το ξέχασαν γρήγορα, αλλά ο seismic δεν μπορούσε να το βγάλει απ'το μυαλό του, κυρίως γιατί κατά τη διάρκεια του σεισμού, ένα ογκώδες αντικείμενο έπεσε πάνω στο κεφάλι του. Αυτό το χτύπημα του προκάλεσε και μια εξασθένιση της ακοής του, πράγμα που τον έκανε να παρατήσει το σχολείο και να γίνει ντιντζέι. Όμως, μια ιδέα είχε καρφωθεί στο μυαλό του: Να σώσει τον κόσμο απ'τους σεισμούς, με την εφεύρεσή του.

Ο seismic παντρεύτηκε, δούλευε το πρωί στην οικοδομή και το βράδυ στα κλάμπς, στον ελεύθερό του χρόνο όμως, εξέλισσε την πατέντα του. Η γυναίκα του ενιωθε παραμελημένη και τον χώρισε, παίρνοντας και τα παιδιά μαζί. Ο δικός μας τα'μπλεξε με μια αγγλίδα που είχε έρθει διακοπές στην Ίω , παντρεύτηκαν και μετακόμισαν Αγγλία. Ούτε εκεί παράτησε τα μεγαλεπίβολα σχέδια και τις πατέντες, ο έλληνας Da Vinci. Αυτή ήταν η αιτία να τον σουτάρει και η Αγγλίδα και να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα.

Επιτέλους, βγήκε σύνταξη και είχε απειρο χρόνο για να προμοτάρει την εφεύρεση. Ανακάλυψε το ίντερνετ και τα φόρουμ και έκτοτε, δεν τα άφησε ποτέ. Βρήκε και 2-3 "επενδυτές" και καθηγητές, του έφαγαν τις οικονομίες που'χε κάνει αλλά αυτός εκεί, συνέχισε να ελπίζει. Εν τω μεταξύ, τον παράτησε και η τρίτη γυναίκα του, μια βουλγάρα κατά πολύ νεότερή του.

Τώρα είναι αποφασισμένος ότι κάποια στιγμή θα πετύχει. Θα πετύχει ή θα πεθάνει στην προσπάθεια, πάνω σ'ένα πληκτρολόγιο, γράφοντας στο metafysiko.gr. Το τέλος θα στο βρει ο συγγραφέας...

Litsa
14-10-18, 06:12
Παντρεύτηκα 3 φορές .....
:p
3 φορες,από έρωτα? Μπραβο.
Αγαπήσατε και σας αγάπησαν ή υπήρξαν και άλλα κίνητρα ?
Πόσα παιδιά αν επιτρεπετε?
Και η Ιός είναι η καταγωγή σας ?

seismic
14-10-18, 08:07
3 φορες,από έρωτα? Μπραβο.
Αγαπήσατε και σας αγάπησαν ή υπήρξαν και άλλα κίνητρα ?
Πόσα παιδιά αν επιτρεπετε?
Και η Ιός είναι η καταγωγή σας ?
Ναι Κατάγομαι από την Ίο από μητέρα και πατέρα. Αλλά μέχρι 20 χρονών ζούσα γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά.
Έχω τρία παιδιά.
Από τότε που γνωρίζω τον εαυτό μου είμαι ερωτευμένος πιστός και μου αρέσει η οικογένεια. Η ζωή που έκανα όμως είχε πολλούς συντρόφους.
Η τελευταία είναι 26 χρόνια μαζί μου και έχουμε 2 παιδιά και ένα από τον πρώτο μου γάμο ο οποίος είναι παντρεμένος στην Αυστρία.
Ακόμα είμαι ενεργός οικοδόμος, και δεν θα βγω ποτέ μου σε σύνταξη.

seismic
14-10-18, 14:53
Με το που διάβασα αυτές τις πληροφορίες μου ήρθε η ιδέα να κάνεις τη ζωή σου μυθιστόρημα. Να δώσεις μια λεπτομερή περιγραφή της ζωής σου μέχρι τώρα, της ψύχωσης με την πατέντα , της πετριάς που σε χτύπησε ότι θα σώσεις τον κόσμο κ.ο.κ. Προφανώς θα βάλεις άλλον να σου την γράψει γιατί εσύ θα ξεφύγεις και θα αναλώνεσαι σε τεχνικές λεπτομέρειες της πατέντας.

Ένας προτεινόμενος τίτλος θα ήταν το "Headquake" (headache+earthquake) και θα πηγαίνει κάπως έτσι : Κατά την παιδική του ηλικία ο ήρωάς μας , βίωσε τον τρόμο μιας σεισμικής δόνησης. Τα υπόλοιπα παιδιά το ξέχασαν γρήγορα, αλλά ο seismic δεν μπορούσε να το βγάλει απ'το μυαλό του, κυρίως γιατί κατά τη διάρκεια του σεισμού, ένα ογκώδες αντικείμενο έπεσε πάνω στο κεφάλι του. Αυτό το χτύπημα του προκάλεσε και μια εξασθένιση της ακοής του, πράγμα που τον έκανε να παρατήσει το σχολείο και να γίνει ντιντζέι. Όμως, μια ιδέα είχε καρφωθεί στο μυαλό του: Να σώσει τον κόσμο απ'τους σεισμούς, με την εφεύρεσή του.

Ο seismic παντρεύτηκε, δούλευε το πρωί στην οικοδομή και το βράδυ στα κλάμπς, στον ελεύθερό του χρόνο όμως, εξέλισσε την πατέντα του. Η γυναίκα του ενιωθε παραμελημένη και τον χώρισε, παίρνοντας και τα παιδιά μαζί. Ο δικός μας τα'μπλεξε με μια αγγλίδα που είχε έρθει διακοπές στην Ίω , παντρεύτηκαν και μετακόμισαν Αγγλία. Ούτε εκεί παράτησε τα μεγαλεπίβολα σχέδια και τις πατέντες, ο έλληνας Da Vinci. Αυτή ήταν η αιτία να τον σουτάρει και η Αγγλίδα και να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα.

Επιτέλους, βγήκε σύνταξη και είχε απειρο χρόνο για να προμοτάρει την εφεύρεση. Ανακάλυψε το ίντερνετ και τα φόρουμ και έκτοτε, δεν τα άφησε ποτέ. Βρήκε και 2-3 "επενδυτές" και καθηγητές, του έφαγαν τις οικονομίες που'χε κάνει αλλά αυτός εκεί, συνέχισε να ελπίζει. Εν τω μεταξύ, τον παράτησε και η τρίτη γυναίκα του, μια βουλγάρα κατά πολύ νεότερή του.

Τώρα είναι αποφασισμένος ότι κάποια στιγμή θα πετύχει. Θα πετύχει ή θα πεθάνει στην προσπάθεια, πάνω σ'ένα πληκτρολόγιο, γράφοντας στο metafysiko.gr. Το τέλος θα στο βρει ο συγγραφέας...
Ναι έχω βιώσει τρεις σεισμούς και δεν χέστηκα καθόλου απεναντίας τσαντίστηκα που ο σεισμός μου χάλαγε τα έργα μου τις οικοδομές. Για τον λόγο αυτό σαν κατασκευαστής τηλεφώνησα στους πελάτες μου οι οποίοι δεν μου ανέφεραν κανένα πρόβλημα.
Πως ασχολήθηκα με την αντισεισμική τεχνολογία.
Σαν τεχνικός μου άρεσε να βλέπω ντοκιμαντέρ στο Discovery της Nova
Μία μέρα έδειχνε ένα ντοκιμαντέρ το οποίο είχε θέμα γιατί οι παγόδες στην Κίνα δεν πάθαιναν μεγάλες ζημιές ενώ τα άλλα κτήρια γύρω τους σκότωναν κόσμο. Ο μηχανικός που είχε αναλάβει τον σχεδιασμό του πύργου της Taiwan εξέταζε τον λόγο της αντοχής τους. Παρατήρησε ότι οι κατά τα άλλα 3 , 4 ασύνδετοι ξύλινοι όροφοι τους διαπερνούσε στο κέντρο ένας κορμός δένδρου.
Αυτός ο κορμός ήταν η αιτία που οι παγόδες δεν είχαν ζημιές.
Τι έκανε αυτός ο κορμός?
Αυτός ο κορμός μέσο των ξύλινων πατωμάτων επέβαλε την μετατόπιση των ορόφων έτσι ώστε αυτοί να λικνίζονται σε έναν ευθύ άξονα ( πότε κατακόρυφο πότε κεκλιμένο ο οποίος όμως διατηρούσε σε μία ευθεία τους ορόφους ) Δηλαδή οι όροφοι κατά την μετατόπισή τους δεν είχαν διαφορά φάσης. Φανταστείτε ένα μαστίγιο πως παραμορφώνεται όταν το κτυπάς. Έτσι μεταδίδετε και ο σεισμός σε ένα υψίκορμο κτίριο. Αυτός ο κορμός απέκλειε μία τέτοια φιδίσια μετατόπιση. Αυτός και μόνο ο λόγος απέτρεπε τις αστοχίες στην παγόδα. Όταν είδα αυτό το ντοκιμαντέρ μου ήλθε ένα φλας μια ιδέα που θα άλλαζε την ζωή μου Σκέφτηκα ότι αυτός ο κορμός του δένδρου θα μπορούσε να αντικατασταθεί με κάτι άλλο χρήσιμο και άκαμπτο. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι? Ένα φρεάτιο ανελκυστήρα. Μετά μου ήρθε το δεύτερο φλας. Αν βιδώναμε το φρεάτιο στο έδαφος θα άντεχε περισσότερες και μεγαλύτερες εντάσεις μετατόπισης και κατασκεύασα αυτό στην μπλέ φωτογραφεία. Αργότερα κατάλαβα ότι ήμουν αυτός που πρώτη φορά παγκοσμίως βίδωνε την κατασκευή στο έδαφος Εδώ βλέπουμε έναν έμπειρο κατασκευαστή να παρατηρεί και να βρίσκει την λύση για τον σεισμό. Καμία επιστήμη δεν μπορεί να κάνει αυτό που κάνει η τύχη η εμπειρία και η παρατήρηση. https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/43636092_2232445276768416_233209087720947712_n.jpg ?_nc_cat=103&oh=93327770b6a7f3c78a1dd847637cfdea&oe=5C49B642 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ed/Horyu-ji09s3200.jpg/220px-Horyu-ji09s3200.jpg

seismic
22-10-18, 16:21
Όλοι οι επιστήμονες τις αντισεισμικής τεχνολογίας των κατασκευών ανά τον κόσμο αδυνατούν να βρουν λάθη στην ευρεσιτεχνία μου και σε αυτά που λέω θεωρητικά και πειραματικά με δημοσιεύσεις που έχω κάνει. Αυτό σημαίνει ότι ξέρουν και σιωπούν διότι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Φυσικά σιωπούν μέχρι να λήξει η ευρεσιτεχνία.
Συγχαρητήρια στην αριστεία που μοιράζει η επιστήμη. Της αποδίδω το Νόμπελ της ανοιχτής παλάμης!
502.895 Εμφ. χωρίς απάντηση http://www.amoives.gr/forum/%cf%83%cf%85%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%c e%b9%cf%82-%ce%b5%ce%ba%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b8%ce%ad%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-f62.html

Robespierre
23-10-18, 09:09
Ρε αει στα διαλα απο δω απατεωνακο. Που σε φτυνουν και νομιζεις οτι βρεχει. Εκατσες και εστησες με Auto Clicker (https://www.murgee.com/auto-clicker/) αυτες τις μουφες και ηρθες εδω να ψαρεψεις κοροιδα. Φιδεμπορα της λαικης :mad::D

R-b-t3r
23-10-18, 09:15
Έχει ενα ιδιαίτερα ενοχλητικό χαρακτηριστικό, ο οργανοπαίκτης, δεν αρκείται να ποσταρει μόνος και ανενόχλητος στο thread/σαβούρα του, θέλει να μολύνει και τα υπόλοιπα threads της κατηγορίας που δυνητικά μπορούν να δώσουν ποιοτικές συζητήσεις.

seismic
23-10-18, 14:23
Ρε αει στα διαλα απο δω απατεωνακο. Που σε φτυνουν και νομιζεις οτι βρεχει. Εκατσες και εστησες με Auto Clicker (https://www.murgee.com/auto-clicker/) αυτες τις μουφες και ηρθες εδω να ψαρεψεις κοροιδα. Φιδεμπορα της λαικης :mad::D https://www.youtube.com/watch?v=Qr9rffC8VT8

seismic
23-10-18, 14:27
Έχει ενα ιδιαίτερα ενοχλητικό χαρακτηριστικό, ο οργανοπαίκτης, δεν αρκείται να ποσταρει μόνος και ανενόχλητος στο thread/σαβούρα του, θέλει να μολύνει και τα υπόλοιπα threads της κατηγορίας που δυνητικά μπορούν να δώσουν ποιοτικές συζητήσεις. https://fanpage.gr/wp-content/uploads/2015/02/1425026710-f3ccdd27d2000e3f9255a7e3e2c48800.jpg

Robespierre
23-10-18, 16:31
https://www.youtube.com/watch?v=Qr9rffC8VT8

http://i67.tinypic.com/25jyqdg.jpg

seismic
23-10-18, 19:54
http://i67.tinypic.com/25jyqdg.jpghttp://forum.skyscraperpage.com/image.php?u=51093&dateline=1266615167http://forum.skyscraperpage.com/image.php?u=51093&dateline=1266615167

R-b-t3r
23-10-18, 20:35
Κάθεσαι και ασχολείσαι με την σκουπιδοπατέντα ενός μισότρελου ρε robespierre? γιατί δίνεις αξία σε τέτοια υποκείμενα;;

seismic
23-10-18, 20:55
Κάθεσαι και ασχολείσαι με την σκουπιδοπατέντα ενός μισότρελου ρε robespierre? γιατί δίνεις αξία σε τέτοια υποκείμενα;;
Όποιος μπορέσει να κατασκευάσει ένα μοντέλο σαν το δικό μου και να σταθεί πάνω στην δική μου σεισμική βάση χωρίς να πάει κάτω στις φραγκοσυκιές ( χωρίς βίδες ) θα χάσω 1000000 ευρώ.
Το κακόμοιρο τι έπαθε με τον σημερινό τρόπο κατασκευής :D
https://www.youtube.com/watch?v=sZkCKY0EypM
Και ο βασιλιάς των κατασκευών!:eek:
https://www.youtube.com/watch?v=RoM5pEy7n9Q
Θα το δείχνω μέχρι να σκάσετε ρεζίλια. :cool:
Μία φωτογραφεία χίλιες λέξεις Ένα βίντεο δεν χρειάζεται λέξεις γιατί μιλάει μόνο του https://www.youtube.com/watch?v=Q6og4VWFcGA

R-b-t3r
23-10-18, 22:07
Κάποια πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να επαναλαμβάνονται μέχρι να τα εμπεδώσουν κάποιοι!
Αμάν με αυτή την πατέντα της πυρκαγιάς. ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ. Θα πεθάνεις και ακόμα δεν θα έχει εφαρμοστεί πουθενά!
Στο ξαναείπα είναι πανάκριβη και δεν εφαρμόζεται σε κτήρια που χτίστηκαν πριν το 70 γιατί δεν είχαν πρόνοια για ανελκυστήρες. Επισης δεν εφαρμόζεται σε κτήρια που δεν έχουν τον ανελκυστήρα στη μέση.

Για αυτό καβάλα τον υδραυλικό ελκυστήρα και βάλε την τάση στο μέγιστο!
Θα σε στείλει σε τροχιά όπως έλεγαν και οι μηχανικοί! :D

Άσε που απο αυτά που κατάλαβα, η βλακεία πατέντα σου αν τελικά καταρρεύσει το κτήριο δεν θα σωθεί κανένας γιατί θα γίνει απότομα! :eek:
Δεν θα πέσει απλά ένας τοίχος, θα σπάσει όλη η οικοδομή και όσοι είναι στο ασανσέρ εκείνη την ώρα θα πάνε μια βόλτα στη στρατόσφαιρα! D

seismic
24-10-18, 05:29
Κάποια πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να επαναλαμβάνονται μέχρι να τα εμπεδώσουν κάποιοι!
Αμάν με αυτή την πατέντα της πυρκαγιάς. ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ. Θα πεθάνεις και ακόμα δεν θα έχει εφαρμοστεί πουθενά!
Στο ξαναείπα είναι πανάκριβη και δεν εφαρμόζεται σε κτήρια που χτίστηκαν πριν το 70 γιατί δεν είχαν πρόνοια για ανελκυστήρες. Επισης δεν εφαρμόζεται σε κτήρια που δεν έχουν τον ανελκυστήρα στη μέση.

Για αυτό καβάλα τον υδραυλικό ελκυστήρα και βάλε την τάση στο μέγιστο!
Θα σε στείλει σε τροχιά όπως έλεγαν και οι μηχανικοί! :D

Άσε που απο αυτά που κατάλαβα, η βλακεία πατέντα σου αν τελικά καταρρεύσει το κτήριο δεν θα σωθεί κανένας γιατί θα γίνει απότομα! :eek:
Δεν θα πέσει απλά ένας τοίχος, θα σπάσει όλη η οικοδομή και όσοι είναι στο ασανσέρ εκείνη την ώρα θα πάνε μια βόλτα στη στρατόσφαιρα! D
Φαντάσου την αντοχή των κατασκευών σαν μια σκάλα με πολλά σκαλοπάτια.
Όπως κατασκευάζουν σήμερα άντε να έφτανες μέχρι το τρίτο σκαλί. Μετά το τέταρτο σκαλί θα έσπαγε. Με την δική μου μέθοδο δεν υπάρχει όριο αντοχής. Μπορείς να ανεβείς όσα σκαλιά αντοχής θέλεις. Υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσεις πακτώνοντας την Γη με την Σελήνη.
Η πατέντα δεν μπαίνει μόνο σε ασανσέρ μπαίνει παντού ακόμα και στον κόλ. σου

valhalla
24-10-18, 06:25
Η πατέντα δεν μπαίνει μόνο σε ασανσέρ μπαίνει παντού ακόμα και στον κόλ. σου
Κόλπο σου; :D

R-b-t3r
24-10-18, 06:32
Φύγε απο δω ρε κατσαρίδα που θα μας μάθεις και οικονομικά. Σπίτι 4 ορόφων με κόστος ουρανοξύστη....

seismic
24-10-18, 14:28
Φύγε απο δω ρε κατσαρίδα που θα μας μάθεις και οικονομικά. Σπίτι 4 ορόφων με κόστος ουρανοξύστη....
Αφού είσαι στουρνάρι στις κατασκευές τι πετάγεσαι και κάνεις τον έξυπνο?
Ρε άι από εδώ dtd που σε έκαναν και κριτή μπουμπούνα.

Litsa
24-10-18, 14:39
Αγαπητέ seismic, η δική μου συμβουλή είναι να αφοσιωθείς στην εφεύρεσή/πατέντα σου και να αποφεύγεις τα πολλά πάρε δώσε σε φόρα.
Εδώ χάνεις χρόνο και συγχίζεσαι και δεν σε βοηθάει στην περαιτέρω τελειοποίηση της πατέντας.
Η πατέντα σου είναι για να σώσει ζωές και περιουσίες, όχι για να μας εξηγήσεις πως γίνεται με την πακτωμένη βίδα και το δοκάρι που δεν στριφογυρίζει.

Εγώ σαν καταναλωτής θα σου έλεγα πως
1. δεν θέλουμε να πέσουν τα ταβάνια πάνω μας
2. δεν θέλουμε να εκσφενδονιστούμε απ το ασανσερ προς τα πάνω(το είπε ο R-b-t3r αλλά δεν το κατάλαβα ακριβώς)
3. Να έχει ένα φυσιολογικό κόστος, αν ας πούμε αγοράσω ένα διαμέρισμα 100χιλ ευρώ, αν είναι εφοδιασμένο με αντισεισμική θωράκιση, να δώσω ακόμη 20%, 120.
Άντε 130. Από κει και πάνω αρχίζουν τα δύσκολα, αν μου που 500χιλ, δεν τα έχω. Επομένως θέλουμε να σώσουμε ζωούλες του φτωχού και μικρομεσαίου λαού και όχι
τα πολύ ακριβά σπίτια.
Δηλαδή ως καταναλωτής αυτά θέλω.

Φιλικά

R-b-t3r
24-10-18, 14:43
Αγαπητέ seismic, η δική μου συμβουλή είναι να αφοσιωθείς στην εφεύρεσή/πατέντα σου και να αποφεύγεις τα πολλά πάρε δώσε σε φόρα.
Εδώ χάνεις χρόνο και συγχίζεσαι και δεν σε βοηθάει στην περαιτέρω τελειοποίηση της πατέντας.
Η πατέντα σου είναι για να σώσει ζωές και περιουσίες, όχι για να μας εξηγήσεις πως γίνεται με την πακτωμένη βίδα και το δοκάρι που δεν στριφογυρίζει.

2. δεν θέλουμε να εκσφενδονιστούμε απ το ασανσερ προς τα πάνω(το είπε ο R-b-t3r αλλά δεν το κατάλαβα ακριβώς)
3. Να έχει ένα φυσιολογικό κόστος, αν ας πούκε αγοράσω ένα διαμέρισμα 100χιλ ευρώ, αν είναι εφοδιασμένο με αντισεισμική θωράκιση, να δώσω ακόμη 20%, 120. Από κει και πάνω αρχίζουν τα δύσκολα, αν μου που 500χιλ, δεν τα έχω.

Φιλικά
Πεστα βρε Λίτσα!
Μαλλιασε η γλώσσα μας να του τα λέμε και δεν καταλαβαίνει!

Litsa
24-10-18, 14:49
Πεστα βρε Λίτσα!
Μαλλιασε η γλώσσα μας να του τα λέμε και δεν καταλαβαίνει!

Ναι R-b-t3r μου
Αυτό με το ασανσέρ και την στρατόσφαιρα, μπορείς να το αναλύσεις κάπως?
Δηλαδή, σαν κανόνι όλμος θα φύγει ο θάλαμος με τους ανθρώπους μέσα?
Δηλαδή, τρομακτικό λίγο. ε?

Litsa
24-10-18, 14:53
@ seismic

Και επίσης του χρόνου το καλοκαίρι, να μας καλέσεις στην Ιο να μας δείξεις την πατέντα και να σου πούμε την γνώμη μας, εγώ κοιμάμαι και σε σλιπινγκ μπαγκ, δεν με πολυνοιάζουν δωμάτια και κρεβάτια και τέτοια, απλά θέλω μια εξωτερική τουαλέτα και λίγο ντούζ, τρώω λίγο πίνω ελάχιστα δε καπνίζω δε κάνω φασαρία.

Αυτά

R-b-t3r
24-10-18, 14:57
Ναι R-b-t3r μου
Αυτό με το ασανσέρ και την στρατόσφαιρα, μπορείς να το αναλύσεις κάπως?
Δηλαδή, σαν κανόνι όλμος θα φύγει ο θάλαμος με τους ανθρώπους μέσα?
Δηλαδή, τρομακτικό λίγο. ε?
Το σχολίαζαν οι μηχανικοί. Το ειχα αναφέρει σε προηγούμενο μήνυμα εδω στο φορουμ οταν αντίγραφα τα σχόλια των μηχανικών.
Απο αυτά που αντιλαμβάνομαι το κτίριο βρίσκεται υπο ένταση συνέχεια για να μπορέσει να απορροφηθεί ο κραδασμός. Ε αν αστοχήσει το υλικό ενας μηχανικός σχολίαζε οτι με το ενα τέταρτο της προέντασης που ζητά η πατέντα του τρελού ειχαν αντικείμενο 60 τόνων που εκσφενδονίστηκε 400 μέτρα.
Κάνε εναν υπολογισμό να δεις τα 600 κιλά του ασανσέρ με την 4πλασια+ προένταση που θα πάνε...
Απο την Σαντορίνη στην Κατερίνη:D

Litsa
24-10-18, 15:14
Το σχολίαζαν οι μηχανικοί. Το ειχα αναφέρει σε προηγούμενο μήνυμα εδω στο φορουμ οταν αντίγραφα τα σχόλια των μηχανικών.
Απο αυτά που αντιλαμβάνομαι το κτίριο βρίσκεται υπο ένταση συνέχεια για να μπορέσει να απορροφηθεί ο κραδασμός. Ε αν αστοχήσει το υλικό ενας μηχανικός σχολίαζε οτι με το ενα τέταρτο της προέντασης που ζητά η πατέντα του τρελού ειχαν αντικείμενο 60 τόνων που εκσφενδονίστηκε 400 μέτρα.
Κάνε εναν υπολογισμό να δεις τα 600 κιλά του ασανσέρ με την 4πλασια+ προένταση που θα πάνε...
Απο την Σαντορίνη στην Κατερίνη:D

Ο Ήφαιστος, νεογέννητο, όταν τον γέννησε και κλώτσησε η Ήρα, πήγε απ την Κατερίνη στη Λίμνο, λες να σχετίζεται? Διότι και ο Ήφαιστος ηφαίστεια φωτιές σεισμοί ...

R-b-t3r
24-10-18, 15:27
Ο Ήφαιστος, νεογέννητο, όταν τον γέννησε και κλώτσησε η Ήρα, πήγε απ την Κατερίνη στη Λίμνο, λες να σχετίζεται? Διότι και ο Ήφαιστος ηφαίστεια φωτιές σεισμοί ...
Χαχα α για πλάκα το είπα, δεν γνώριζα ότι σχετίζονται!

seismic
24-10-18, 15:27

3. Να έχει ένα φυσιολογικό κόστος, αν ας πούμε αγοράσω ένα διαμέρισμα 100χιλ ευρώ, αν είναι εφοδιασμένο με αντισεισμική θωράκιση, να δώσω ακόμη 20%, 120.
Άντε 130. Από κει και πάνω αρχίζουν τα δύσκολα, αν μου που 500χιλ, δεν τα έχω. Επομένως θέλουμε να σώσουμε ζωούλες του φτωχού και μικρομεσαίου λαού και όχι
τα πολύ ακριβά σπίτια.

Φιλικά
Αγαπητή Litsa αυτά που λέει ο R-b-t3r είναι όλα προπαγάνδα. Την αλήθεια θα την μάθεις από τους εξειδικευμένους ανθρώπους πάνω στην αντισεισμική τεχνολογία. Το ερώτημα είναι ποιοι είναι οι αρμόδιοι που ξέρουν?
Είναι οι Αρχιτέκτονες? = όχι
Είναι οι πολιτικοί μηχανικοί? = όχι.
Ποιοι ασχολούνται με την αντισεισμική τεχνολογία ?
Με την αντισεισμική τεχνολογία ασχολούνται μόνο οι καθηγητές της αντισεισμικής τεχνολογίας και κυρίως οι διευθυντές των σεισμικών βάσεων των πανεπιστημίων. Δηλαδή αυτοί που έχουν την γνώση του να κρίνουν ένα σεισμικό πείραμα. Δύο από αυτούς τους καθηγητές ένας Έλληνας και ένας Αμερικανός οι οποίοι είναι παγκόσμιας εμβέλειας αναγνωρίζουν το όφελος της ευρεσιτεχνίας μου.
Ο ένας από αυτούς ήταν ο αντιπρόσωπος της Ελλάδας στα Ηνωμένα Έθνη πάνω στην αντισεισμική τεχνολογία δες το βιογραφικό του εδώ. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%84%C E%B7%CF%82_%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%8D%CE%B4%CE%B7%CF %82
Αυτός ο καθηγητής όχι μόνο με υποστηρίζει αλλά είναι συνεργάτης μου
Ας δώσει την απάντηση αυτός που ξέρει για αυτά που είπε ο άσχετος R-b-t3r Άκου την τηλεφωνική του συνέντευξη για την πατέντα κάτω κάτω σε αυτό το link http://www.zougla.gr/greece/article/ergodigos-epinoise-elpidofora-antisismiki-evresitexnia
Δες τον καθηγητή και εδώ μαζί μου σε ένα διαγωνισμό τι λέει για την πατέντα και πίστεψε όποιον θες. https://www.youtube.com/watch?v=8t-q8L-45RU&t=141s&list=LLZaFAWh80Zs3gvEulYCex2A&index=69
Η ευρεσιτεχνία είναι κάτω από έρευνα από τους αρμόδιους φορείς. Τα αποτελέσματα είναι φανταστικά καλά και αυτά είναι που αναμένω να ολοκληρωθούν για να τοποθετηθεί σε κατασκευές. Χρηματοδότηση της έρευνας γίνετε από τις ενδιαφερόμενες εταιρείες και είναι πολλές.
Δυστυχώς στην Ελλάδα όλα θέλουν τον χρόνο τους ο οποίος είναι υπερβολικά μεγάλος. Εγώ κάνω ότι μπορώ για να γίνει προϊόν αλλά χωρίς πιστοποιήσεις δεν μου επιτρέπουν οι φορείς να το τοποθετήσω σε κατασκευές. Αν πάρω τις πιστοποιήσεις να είσαι σίγουρη ότι δεν θα ρωτήσω τον R-b-t3r

R-b-t3r
24-10-18, 15:50
Αγαπητή Litsa αυτά που λέει ο R-b-t3r είναι όλα προπαγάνδα. Την αλήθεια θα την μάθεις από τους εξειδικευμένους ανθρώπους πάνω στην αντισεισμική τεχνολογία. Το ερώτημα είναι ποιοι είναι οι αρμόδιοι που ξέρουν?
Με την αντισεισμική τεχνολογία ασχολούνται μόνο οι καθηγητές της αντισεισμικής τεχνολογίας και κυρίως οι διευθυντές των σεισμικών βάσεων των πανεπιστημίων. Δηλαδή αυτοί που έχουν την γνώση του να κρίνουν ένα σεισμικό πείραμα. Δύο από αυτούς τους καθηγητές οι οποίοι είναι παγκόσμιας εμβέλειας αναγνωρίζουν το όφελος της ευρεσιτεχνίας μου.
Ο ένας από αυτούς ήταν ο αντιπρόσωπος της Ελλάδας στα Ηνωμένα Έθνη πάνω στην αντισεισμική τεχνολογία δες το βιογραφικό του εδώ. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%84%C E%B7%CF%82_%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%8D%CE%B4%CE%B7%CF %82
Ας δώσει την απάντηση αυτός που ξέρει για αυτά που είπε ο άσχετος R-b-t3r Άκου την τηλεφωνική του συνέντευξη για την πατέντα κάτω κάτω σε αυτό το link http://www.zougla.gr/greece/article/ergodigos-epinoise-elpidofora-antisismiki-evresitexnia
Δες τον καθηγητή και εδώ μαζί μου σε ένα διαγωνισμό τι λέει για την πατέντα και πίστεψε όποιον θες. https://www.youtube.com/watch?v=8t-q8L-45RU&t=141s&list=LLZaFAWh80Zs3gvEulYCex2A&index=69
Η ευρεσιτεχνία είναι κάτω από έρευνα από τους αρμόδιους φορείς. Τα αποτελέσματα είναι φανταστικά καλά και αυτά είναι που αναμένω να ολοκληρωθούν για να τοποθετηθεί σε κατασκευές. Χρηματοδότηση της έρευνας γίνετε από τις ενδιαφερόμενες εταιρείες και είναι πολλές.
Ναι είναι όνειρο ζωής μου να δώσω συνέντευξη στη ζούγκλα!:D
Και για αυτό σε φθονώ. Να δώσω και εγώ συνέντευξη σε trash tv για trash πατέντα! Τι όνειρο!
Γαμάτη πατέντα. Με ένα γερό εγκάρσιο κύμα θα μπείς σε υποτροχιακή πτήση στην στρατόσφαιρα! Αξιοζήλευτη!

seismic
24-10-18, 16:00
Ναι είναι όνειρο ζωής μου να δώσω συνέντευξη στη ζούγκλα!:D
Και για αυτό σε φθονώ. Να δώσω και εγώ συνέντευξη σε trash tv για trash πατέντα! Τι όνειρο!
Γαμάτη πατέντα. Με ένα γερό εγκάρσιο κύμα θα μπείς σε υποτροχιακή πτήση στην στρατόσφαιρα! Αξιοζήλευτη!
Θα πίστευες τον καλύτερο καθηγητή των ΗΠΑ ?
Διευθυντή της μεγαλύτερης σεισμικής βάσης των ΗΠΑ?
Αυτόν...
https://www.ce.berkeley.edu/people/faculty/mosalam

R-b-t3r
24-10-18, 16:03
Ελεύθερη έκφραση έχουμε και εφόσον δεν παίρνεις δρόμο απο το φόρουμ, με το οποίο η πατέντα σου δεν έχει καμία σχέση, θα σου σπαμαρω το δικό σου thread.
Παρε δρόμο να ησυχάσουμε! Εγω δεν θα σταματήσω μέχρι να φύγεις! Είσαι παράσιτο στο φόρουμ, δεν κάνεις διάλογο και δεν έχεις κάτι να μας πεις πέρα από την άχρηστη πατέντα σού.

Litsa
24-10-18, 16:28
Με την αντισεισμική τεχνολογία ασχολούνται μόνο οι καθηγητές της αντισεισμικής τεχνολογίας και κυρίως οι διευθυντές των σεισμικών βάσεων των πανεπιστημίων. Δηλαδή αυτοί που έχουν την γνώση του να κρίνουν ένα σεισμικό πείραμα. Δύο από αυτούς τους καθηγητές ένας Έλληνας και ένας Αμερικανός οι οποίοι είναι παγκόσμιας εμβέλειας αναγνωρίζουν το όφελος της ευρεσιτεχνίας μου.
Δυστυχώς στην Ελλάδα όλα θέλουν τον χρόνο τους ο οποίος είναι υπερβολικά μεγάλος. Εγώ κάνω ότι μπορώ για να γίνει προϊόν αλλά χωρίς πιστοποιήσεις δεν μου επιτρέπουν οι φορείς να το τοποθετήσω σε κατασκευές. Αν πάρω τις πιστοποιήσεις να είσαι σίγουρη ότι δεν θα ρωτήσω τον R-b-t3r

Δεκτόν, λες "Δυστυχώς στην Ελλάδα όλα θέλουν τον χρόνο τους ο οποίος είναι υπερβολικά μεγάλος. Εγώ κάνω ότι μπορώ για να γίνει προϊόν αλλά χωρίς πιστοποιήσεις δεν μου επιτρέπουν οι φορείς να το τοποθετήσω σε κατασκευές. Αν πάρω τις πιστοποιήσεις να είσαι σίγουρη ότι δεν θα ρωτήσω τον R-b-t3r "

Για να πάρεις πιστοποιήσεις, πρέπει να στρώσεις πωπό και να λειώσεις παντελόνια, δεν γίνονται μονα τους αυτά, θέλουν ψυχή και θυσίες.
Μέσα στα φορα χάνεις πολύτιμο χρόνο, that's my point.

Για την Ιο που σου είπαμε? τίποτα ,ε ? έστριψες, σε ζηλεύει η σύζυγος ?

seismic
24-10-18, 17:33
Δεκτόν, λες "Δυστυχώς στην Ελλάδα όλα θέλουν τον χρόνο τους ο οποίος είναι υπερβολικά μεγάλος. Εγώ κάνω ότι μπορώ για να γίνει προϊόν αλλά χωρίς πιστοποιήσεις δεν μου επιτρέπουν οι φορείς να το τοποθετήσω σε κατασκευές. Αν πάρω τις πιστοποιήσεις να είσαι σίγουρη ότι δεν θα ρωτήσω τον R-b-t3r "

Για να πάρεις πιστοποιήσεις, πρέπει να στρώσεις πωπό και να λειώσεις παντελόνια, δεν γίνονται μονα τους αυτά, θέλουν ψυχή και θυσίες.
Μέσα στα φορα χάνεις πολύτιμο χρόνο, that's my point.

Για την Ιο που σου είπαμε? τίποτα ,ε ? έστριψες, σε ζηλεύει η σύζυγος ?
Τα παντελόνια τα έχω λειώσει Σήμερα μόνο έκτισα ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο 40 τετραγωνικά μέτρα κτισίματα την ημέρα κάνω. Δεν είμαι μόνο στα φόρουμ.
Η γυναίκα μου δεν ζηλεύει. Απλά νοικιάζουμε δωμάτια κάθε χρόνο. Αν θες ευχαρίστως να σου κάνω κράτηση.

seismic
24-10-18, 17:36
Ελεύθερη έκφραση έχουμε και εφόσον δεν παίρνεις δρόμο απο το φόρουμ, με το οποίο η πατέντα σου δεν έχει καμία σχέση, θα σου σπαμαρω το δικό σου thread.
Παρε δρόμο να ησυχάσουμε! Εγω δεν θα σταματήσω μέχρι να φύγεις! Είσαι παράσιτο στο φόρουμ, δεν κάνεις διάλογο και δεν έχεις κάτι να μας πεις πέρα από την άχρηστη πατέντα σού.
Ποτέ δεν κάνω αυτό που μου επιβάλουν με το ζόρι.
Είσαι αναιδέστατος και μόνο που μου ζητάς να φύγω.

R-b-t3r
24-10-18, 17:50

seismic
24-10-18, 17:56
Θα σαμποτάρω και εγώ όλα τα δικά σου Και πίστεψε είμαι πολύ καλός σε αυτό.

R-b-t3r
24-10-18, 18:05

.

seismic
24-10-18, 18:24
Παρε δρόμο να ησυχάσουμε! Εγω δεν θα σταματήσω μέχρι να φύγεις! Είσαι παράσιτο στο φόρουμ, δεν κάνεις διάλογο και δεν έχεις κάτι να μας πεις πέρα από την άχρηστη πατέντα σού..............................................
ΑΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ
υ.γ ΚΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ

.[/QUOTE]

R-b-t3r
24-10-18, 18:25

.:D

seismic
24-10-18, 18:27
υ.γ ΚΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ
υ.γ ΚΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ
υ.γ ΚΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ

R-b-t3r
24-10-18, 18:29

Γουστάρεις ετσι?:cool:

Robespierre
24-10-18, 19:08
http://i67.tinypic.com/25jyqdg.jpg

seismic
24-10-18, 19:42
Τα σπίτια πέφτουν παθαίνουν ζημιές και έχουν σκοτώσει πολλούς ανθρώπους τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Δεν φταίνε η ατασθαλίες από τα μαστόρια αλλά ο λάθος σχεδιασμός των μηχανικών που δεν μπορούν να κατανοήσουν το εξής απλό. Όταν πας να δέσεις έναν γάιδαρο για να μην σου φύγει δεν του δένεις μόνο τον λαιμό αλλά πρέπει να δέσεις και το άλλο άκρο του σχοινιού σε ένα σταθερό μέρος για να τον συγκρατήσεις. Οι μηχανικοί κατεβάζουν τον οπλισμό μέχρι την βάση και τον αφήνουν εκεί μέσα χωρίς να τον δέσουν με το έδαφος. Ε.. θα τους φύγει ο γάιδαρος πως θα το κάνουμε ... Οι μηχανικοί θέλουν να κάνω πείραμα σε πραγματική κλίμακα για να δουν αν τους φύγει ο γάιδαρος Δεν μπορούν να καταλάβουν την λειτουργία της βίδας μόνοι τους
Σκέψου να πνίγετε ένας άνθρωπος στην θάλασσα και οι μηχανικοί να του πετάξουν ένα σχοινί και να την κάνουν χωρίς να κρατάνε την άλλη άκρη του σχοινιού.
Για αυτό λένε ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Εμ .... κάλιο γαιδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε !

seismic
24-10-18, 19:45
ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ

Ο μηχανισμός της της παρούσας εφεύρεσης και η μέθοδος έχουν ως κύριο σκοπό την ασφάλεια των δομικών κατασκευών από τον σεισμό και τους δυνατούς ανέμους. Αυτό επιτυγχάνεται με την πάκτωση των άκρων των τοιχωμάτων με το έδαφος. Ο μηχανισμός αποτελείται από ένα συρματόσχοινο το οποίο διαπερνά ελεύθερο στο κέντρο τα κάθετα στοιχεία στήριξης της δομικής κατασκευής, καθώς και το μήκος μιας γεώτρησης, κάτω απ’ αυτά και πακτώνεται στα δύο άκρα. Με την μέθοδο σχεδιασμού, πάκτωσης της στάθμης των ανωτάτων άκρων των τοιχωμάτων με το έδαφος με τον μηχανισμό της ευρεσιτεχνίας ευελπιστώ να εκ τρέψω τις πλάγιες αδρανειακές εντάσεις της κατασκευής σε πιο ισχυρές περιοχές από αυτές τις περιοχές που οδηγούνται σήμερα. Αυτές οι ισχυρές περιοχές έχουν την ικανότητα να παραλαμβάνουν αυτές τις εντάσεις προλαμβάνοντας και αποτρέποντας τις σχετικές μετατοπίσεις (δηλ τα drifts) και άρα η ένταση που αναπτύσσεται σε ολόκληρο τον φορέα είναι περιορισμένη και να τις επιστρέφουν μέσα στο έδαφος από όπου και προήλθαν αφαιρώντας καθ αυτόν τον τρόπο μεγάλες εντάσεις και αστοχίες πάνω από τον φέροντα οργανισμό της κατασκευής εξασφαλίζοντας συγχρόνως μία πιο ισχυρή φέρουσα ικανότητα του εδάφους θεμελίωσης. Με τον κατάλληλο σχεδιασμό διαστασιολόγισης των τοιχωμάτων και την τοποθέτηση τους σε κατάλληλες θέσεις αποτρέπουμε τον στρεπτοκαμπτικό λυγισμό που εμφανίζεται σε ασύμμετρες, μεταλλικές και υψίκορμες κατασκευές.
Ο σεισμός είναι μια δύναμη μετατόπισης της βάσης των τοιχωμάτων η οποία σε συνδυασμό με την αντίθετη κατεύθυνσης δύναμη της αδράνειας της κατασκευής περιστρέφει τα τοιχώματα γύρω από την άρθρωση της βάσης παραμορφώνοντας τους κορμούς των δοκών με τους οποίους συνδέονται στον κόμβο μέχρι να σπάσουν. Για να σταματήσει η περιστροφή των τοιχωμάτων χρειάζεται να αντλήσουμε ενέργεια από την εξωτερική πηγή του εδάφους και να την μεταφέρουμε ελεύθερη στο ανώτατο άκρο του με σκοπό να σταματήσει την περιστροφή τους. Βασικά παραλαμβάνουμε τις ανοδικές εντάσεις της στροφής του τοιχώματος από το ανώτατο άκρο του πριν αυτές μεταφερθούν πάνω στα μέλη του φέροντα οργανισμού και τις επιστρέφουμε μέσα στο έδαφος από όπου και προήλθαν. Το σκυρόδεμα αντέχει στην θλίψη 12 φορές περισσότερο από ότι αντέχει σε εφελκυσμό. Όπως οπλίζουν το σκυρόδεμα σήμερα οι πολιτικοί μηχανικοί κατά τον σεισμό στο υποστύλωμα δημιουργείτε μια κάμψη. Κατά την κάμψη το υποστύλωμα λυγίζει και η μία παρειά του θλίβεται και η άλλη εφελκύεται. Κάπου όταν ζοριστεί σπάει. Υπάρχει λόγος που σπάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο και ο λόγος είναι ότι σε αυτό το σημείο συγκεντρώνονται όλες οι εντάσεις των δύο πλευρών του αυτή της θλίψης και εφελκυσμού. Αυτή η περιοχή βασικά είναι η κρίσιμη περιοχή αστοχίας και την προκαλεί η μεγάλη συγκέντρωση των εντάσεων. Θα ήταν καλό αν το υποστύλωμα δεν είχε αυτό το πρόβλημα δηλαδή θα ήταν καλό αυτές οι εντάσεις να μην συγκεντρωνόντουσαν σε μία περιοχή αλλά να διαχέονταν σε περισσότερες περιοχές της διατομής του διότι καθ αυτόν τον τρόπο θα είχε περισσότερη αντοχή και δεν θα είχαμε αστοχία. Τι φταίει και συμβαίνει αυτό το φαινόμενο? Φταίει ο τρόπος που τοποθετούμε τον οπλισμό. Ο κύριος οπλισμός του χάλυβα δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με το σκυρόδεμα. Πρέπει να περνά ελεύθερος μέσα από μια σωλήνα και να πακτώνεται στο δώμα με μία βίδα. Γιατί τι θα κερδίσουμε με αυτό? Θα κερδίσουμε δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι δεν θα υπάρχει πια η περιοχή αστοχίας διότι το υποστύλωμα δεν θα λυγίζει οπότε δεν θα υπάρχει εφελκυσμός στην μια του παρειά. Πως γίνετε αυτό? Την ώρα που πάει να λυγίσει μεγαλώνει δηλαδή εφελκύεται η μία του παρειά. Η πάκτωση μεταξύ των ανώτατων άκρων του τοιχώματος με το έδαφος με τον μηχανισμό της ευρεσιτεχνίας εμποδίζει την επιμήκυνση της μιας του παρειάς οπότε δεν λυγίζει και δεν υπάρχει πια η συγκέντρωση των εντάσεων σε ένα συγκεκριμένο σημείο αστοχίας. Και που εκτρέπονται αυτές οι ανοδικές εντάσεις ???
Εκτρέπονται στο άνω άκρο του υποστυλώματος που έχουμε την πάκτωση. Αυτό είναι το δεύτερο καλό διότι η πάκτωση του τένοντα στο δώμα δημιουργεί μία αντίδραση στο σκυρόδεμα του υποστυλώματος δηλαδή το συνθλίβει εμποδίζοντας αυτό να επιμηκυνθεί. Δηλαδή τώρα οι εντάσεις που δέχεται ο κορμός του σκυροδέματος του τοιχώματος είναι μία θλίψη στο δώμα και μία στην βάση. Κανέναν εφελκυσμό καμία κρίσιμη περιοχή αστοχίας. Το σκυρόδεμα αντέχει την θλίψη και κατ αυτόν τον τρόπο λύσαμε το πρόβλημα αστοχίας.
Δηλαδή κάναμε την κατασκευή να αντέχει περισσότερο στον σεισμό.
Η κάμψη του υποστυλώματος και του τοιχώματος ευθύνεται για την κάμψη και της δοκού διότι ενώνονται στον κόμβο Το ίδιο υπεύθυνο για την παραμόρφωση των δοκών είναι και το ανασήκωμα της μίας πλευράς του πέλματος της βάσης του και συμβαίνει από την στροφή ανατροπής του υποστυλώματος Αν η κάτω πάκτωση του ελεύθερου τένοντα του υποστυλώματος γίνει μέσα στην βάση δεν σταματάμε την παραμόρφωση των κόμβων. Αν όμως η κάτω πάκτωση του τένοντα γίνει μέσα στο έδαφος τότε σταματήσαμε όλες τις ροπές στους κόμβους οι οποίες υφίστανται και από την κάμψη του κορμού του υποστυλώματος αλλά και από την ανάκληση της βάσης του..Όπως βλέπετε στο σχέδιο... Ο σεισμός δίνει επιτάχυνση μετατόπισης Α και η πλάκα αδράνεια Β αυτές οι εντάσεις δημιουργούν την στροφή Γ Το τοίχωμα παραλαμβάνει την αδράνεια Β από το δώμα και την κατεβάζει διαγώνια όπως δείχνουν τα βελάκια ( 1 ) κάτω στην άρθρωση Στην άρθρωση υπάρχει περιστροφή και δημιουργεί ανοδικές εντάσεις αυτές που δείχνουν τα βελάκια ( 2 ) οι οποίες καταλήγουν στο άνω άκρο του τοιχίου ( 3 ) Ο μηχανισμός τις παραλαμβάνει από το άνω άκρο και τις στέλνει μέσα στο έδαφος όπως δείχνουν τα βελάκια ( 3 ) Κατ αυτόν τον τρόπο σταματάμε την στροφή του τοιχώματος προερχόμενη από την ροπή ανατροπής που επιφέρει την κάμψη του κορμού του και το ανασήκωμα του πέλματος της βάσης του. Ερώτηση. Αν σταματήσουμε την την ροπή ανατροπής που επιφέρει την κάμψη του κορμού του και το ανασήκωμα του πέλματος της βάσης του τότε θα υπάρχει παραμόρφωση και εντάσεις στην δοκό και την πεδιλοδοκό? Απάντηση ... φυσικά όχι
Ο τένοντας περνά μέσα από μια πλαστική σωλήνα ώστε να ακυρώσουμε την συνάφεια. Η συνάφεια κάνει τρία πράγματα που δεν είναι καλά α) Κατεβάζει ροπές στην βάση. β) ταλαιπωρεί το σκυρόδεμα με διατμητικές αξονικές εντάσεις στην διεπιφάνεια σκυροδέματος χάλυβα. γ) δημιουργεί κρίσιμη περιοχή αστοχίας . Με την μέθοδο που λέω Δεν υπάρχει πια η κρίσιμη περιοχή αστοχίας, διότι οι εντάσεις κατανέμονται στο άνω και κάτω άκρο του τοιχώματος υπό μορφή θλίψης. Το σκυρόδεμα αντέχει πολύ την θλίψη οπότε κανένα πρόβλημα. Δεν υπάρχει εφελκυσμός στο σκυρόδεμα του τοιχώματος διότι τον παραλαμβάνει ο τένοντας από το άνω άκρο του και τον στέλνει μέσα στο έδαφος Χωρίς να υπάρχει εφελκυσμός του ενός άκρου του τοιχώματος δεν υπάρχει κάμψη ούτε ανασήκωμα του πέδιλου της βάσης ούτε ροπές στους κόμβους https://scontent.fath4-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/43070644_2223895694290041_3566808633809305600_n.jp g?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent.fath4-2.fna&oh=d2b70a29e7527b104715893eb7dbdce7&oe=5C881C26

ilias1990
24-10-18, 19:53
Ο seismic δεν φταίει σε τίποτα. Είδε φως και μπήκε να κάνει ότι έκανε σε όλα τα φόρα που πέρασε : Ανελέητο σπαμμάρισμα. Η ευθύνη βαραίνει τη διαχείρηση του φόρουμ, η οποία όχι απλά ανέχεται αλλά θέλει τέτοιους χρήστες. Όσο και να αντιδράνε οι εναπομείναντες χρήστες, δυστυχώς, δεν τον κουνάει τίποτα απο'δω...

R-b-t3r
24-10-18, 20:01
Ο seismic δεν φταίει σε τίποτα. Είδε φως και μπήκε να κάνει ότι έκανε σε όλα τα φόρα που πέρασε : Ανελέητο σπαμμάρισμα. Η ευθύνη βαραίνει τη διαχείρηση του φόρουμ, η οποία όχι απλά ανέχεται αλλά θέλει τέτοιους χρήστες. Όσο και να αντιδράνε οι εναπομείναντες χρήστες, δυστυχώς, δεν τον κουνάει τίποτα απο'δω...
Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτός και ο βασιλάκης έπρεπε να είχαν πάρει πόδι απο τις πρώτες μέρες.

R-b-t3r
24-10-18, 20:02
Και για να μην ξεχνιόμαστε....

seismic
24-10-18, 20:12
Η διαφορετική άποψη σας πειράζει. Αυτό δεν είναι δημοκρατικό.
Δεν σπαμάρω απλά γιατί παρουσιάζω δική μου έρευνα. Η έρευνα δεν είναι spam είναι πρόοδος την οποία όλοι σε αυτό το κράτος προσπαθούν να σταματήσουν.
Δεν πιστεύω ότι είσαστε Έλληνες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι Έλληνες κάνουν τόσο μεγάλο κακό στην πατρίδα τους. Το να σταματάς την έρευνα είναι σαν να προδώσεις την πατρίδα σου γιατί την καταστρέφεις. Ντροπή σας.

R-b-t3r
24-10-18, 20:14

seismic
24-10-18, 20:16

Γουστάρεις ετσι?:cool: Καυλώνω!
Το κανάλι αυτό ασχολείται με την έρευνα πάνω στην αντισεισμική τεχνολογία των κατασκευών βασιζόμενο πάνω σε μία αντισεισμική ευρεσιτεχνία.
Δείχνει πειράματα με και χωρίς την αντισεισμική ευρεσιτεχνία για να υπάρξουν σημαντικά συμπεράσματα.
Ακόμα μπορείτε να διαβάσετε άρθρα και νέα για την ευρεσιτεχνία και να πείτε την άποψή σας. Εφευρέτης Ιωάννης Λυμπέρης.
Όλα τα βίντεο εδώ. https://www.youtube.com/channel/UCZaFAWh80Zs3gvEulYCex2A?fbclid=IwAR2kDJ0I9cPdEsvm lhn2Xd-v8UtoGXi48JQaqsRUAbtrTyu6cgfJfZuO3Og

R-b-t3r
24-10-18, 20:17
Κωλόγερε πες αλεύρι!

Litsa
24-10-18, 20:19
Η διαφορετική άποψη σας πειράζει. Αυτό δεν είναι δημοκρατικό.
Δεν σπαμάρω απλά γιατί παρουσιάζω δική μου έρευνα. Η έρευνα δεν είναι spam είναι πρόοδος την οποία όλοι σε αυτό το κράτος προσπαθούν να σταματήσουν.
Δεν πιστεύω ότι είσαστε Έλληνες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι Έλληνες κάνουν τόσο μεγάλο κακό στην πατρίδα τους. Το να σταματάς την έρευνα είναι σαν να προδώσεις την πατρίδα σου γιατί την καταστρέφεις. Ντροπή σας.

Εγώ δεν είμαι ελληνίδα, το έχω ξαναδηλώσει άλλωστε,ο άντρας μου ναι,εγώ όχι, αλλά είμαι ορκισμένη Δημοκράτισσα. Και μιλάω γράφω διαβάζω πολύ καλά. Έτσι για να μην λέτε "δεν πιστεύω" .

seismic
24-10-18, 20:24
Εγώ δεν είμαι ελληνίδα, το έχω ξαναδηλώσει άλλωστε,ο άντρας μου ναι,εγώ όχι, αλλά είμαι ορκισμένη Δημοκράτισσα. Και μιλάω γράφω διαβάζω πολύ καλά. Έτσι για να μην λέτε "δεν πιστεύω" . Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αντίθετα σε εκτιμώ και σέβομαι που τα λέμε.

seismic
24-10-18, 20:25
Κωλόγερε πες αλεύρι!

Γουστάρεις ετσι?:cool: Το avatar σου είναι σαν και εσένα mouni :p

Litsa
24-10-18, 20:31
Συνήθως όταν έχει κακές λέξεις, δεν γράφω αποχωρώ, εδώ έγραψα και μετά είδα τις κακές λέξεις, σόρρυ

R-b-t3r
24-10-18, 20:46
Αν τραβάς ζόρι αγόρι μου πάρε δρόμο! Όσο είσαι εδώ μέσα δεν θα σε αφήσω σε χλωρό κλαρί!

valhalla
24-10-18, 21:43

τα πολύ ακριβά σπίτια.

Φιλικά
+1

Του τα έχω πει από την 1η μέρα, αλλά δεν νιώθει... αγύριστο μυαλό 70+ χρονών. Δεν θα τον πείσεις.

@ seismic

Και επίσης του χρόνου το καλοκαίρι, να μας καλέσεις στην Ιο να μας δείξεις την πατέντα και να σου πούμε την γνώμη μας, εγώ κοιμάμαι και σε σλιπινγκ μπαγκ, δεν με πολυνοιάζουν δωμάτια και κρεβάτια και τέτοια, απλά θέλω μια εξωτερική τουαλέτα και λίγο ντούζ, τρώω λίγο πίνω ελάχιστα δε καπνίζω δε κάνω φασαρία.

Αυτά
^ Κρυφή θαυμάστρια! :p

Τα παντελόνια τα έχω λειώσει Σήμερα μόνο έκτισα ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο 40 τετραγωνικά μέτρα κτισίματα την ημέρα κάνω. Δεν είμαι μόνο στα φόρουμ.
Η γυναίκα μου δεν ζηλεύει. Απλά νοικιάζουμε δωμάτια κάθε χρόνο. Αν θες ευχαρίστως να σου κάνω κράτηση.
Σοβαρά βρίσκεις χρόνο και για χτίσιμο; :rolleyes:

Η Διαχείριση πετάει χαρταετό χρόνια τώρα, όχι ειδικά για τον seismic (αμφιβάλλω αν μπαίνουν να διαβάσουν).

Το avatar σου είναι σαν και εσένα mouni :p
http://lotr.wikia.com/wiki/Eye_of_Sauron

seismic
24-10-18, 23:29
Ερώτηση. Πως μπορεί ένα αντισεισμικό σύστημα να ρίξει την τιμή του ρεύματος?
Litsa Επομένως θέλουμε να σώσουμε ζωούλες του φτωχού και μικρομεσαίου λαού και όχι
τα πολύ ακριβά σπίτια. Η τιμή της κατοικίας με την πατέντα μου θα μειωθεί κατά 50% της σημερινής της αξίας.
Ο σεισμός δεν θα επιφέρει την παραμικρή αστοχία στην κατασκευή.
Η ευρεσιτεχνία προχωρά και να είσαι σίγουρη ότι θα γίνει προϊόν.

R-b-t3r
25-10-18, 06:49
Αν τραβάς ζόρι αγόρι μου πάρε δρόμο! Όσο είσαι εδώ μέσα δεν θα σε αφήσω σε χλωρό κλαρί!

seismic
25-10-18, 20:00

Γουστάρεις ετσι?:cool:https://www.youtube.com/watch?v=EKoGrwIASmk

R-b-t3r
25-10-18, 20:07

Πες μου ρε κωλόγερε, γουστάρεις;;;

R-b-t3r
25-10-18, 20:37
Έχετε σπίτι και το βαρεθήκατε;; Θέλετε να το γκρεμίσετε γιατί δεν το θέλετε;;
Εννοια σας και έχουμε την λύση! Δουλεύουμε πριν απο εσάς για εσάς!
Για αυτό θα σας παρουσιάσουμε την νέα πατέντα για να εξασφαλιστείτε μια και καλή για το πρόβλημα των σεισμών!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε 100.000 ευρώ μπροστά ή καμιά 150αριά χιλιάδες μετά για να βάλετε μια πατέντα αμφιβόλου ποιότητας, εγκεκριμένη απο αναρίθμητους αναρμόδιους φορείς, δοκιμασμένη μόνο στη φαντασία μας και δημιουργημένη απο έναν τελείως φυσιολογικό, καθημερινό και απλό τρόφιμο του Δρομοκαϊτειου! :D

Θα έχετε μάλιστα την ευκαιρία να κάνετε βόλτα στη στρατόσφαιρα, αν βρίσκεστε μέσα στο ασανσέρ όταν θα καταρρεύσει η οικοδομή και όλα αυτά χάρη στην πατέντα του κύριου seismic.

Ακόμα δεν πήρατε τηλέφωνο;;
210 5252527 να θυμάστε τον μνημονικό κώδικα ΜΑΛΑΚΑΣ. Θα σας απαντήσει ο κύριος Γιάννης δημιουργός της πατέντας σε απευθείας σύνδεση απο την ΙΟ!

seismic
25-10-18, 21:08
Για αυτό θα σας παρουσιάσουμε την νέα πατέντα για να εξασφαλιστείτε μια και καλή για το πρόβλημα των σεισμών!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε 100.000 ευρώ μπροστά ή καμιά 150αριά χιλιάδες μετά για να βάλετε μια πατέντα αμφιβόλου ποιότητας, εγκεκριμένη απο αναρίθμητους αναρμόδιους φορείς, δοκιμασμένη μόνο στη φαντασία μας και δημιουργημένη απο έναν τελείως φυσιολογικό, καθημερινό και απλό τρόφιμο του Δρομοκαϊτειου! :D

Θα έχετε μάλιστα την ευκαιρία να κάνετε βόλτα στη στρατόσφαιρα, αν βρίσκεστε μέσα στο ασανσέρ όταν θα καταρρεύσει η οικοδομή και όλα αυτά χάρη στην πατέντα του κύριου seismic.

210 5252527 να θυμάστε τον μνημονικό κώδικα ΜΑΛΑΚΑΣ. Θα σας απαντήσει ο κύριος Γιάννης δημιουργός της πατέντας σε απευθείας σύνδεση απο την ΙΟ!Νέα έκδοση R-b-t3r XLη εξέλιξη του Δαρβίνου https://images.inewsgr.com/116/vrethike-i-chameni-maimou-tou-stros-kan.jpg

R-b-t3r
25-10-18, 21:20

210 5252527 να θυμάστε τον μνημονικό κώδικα ΜΑΛΑΚΑΣ. Θα σας απαντήσει ο κύριος Γιάννης δημιουργός της πατέντας σε απευθείας σύνδεση απο την ΙΟ!

seismic
25-10-18, 21:45

210 5252527 να θυμάστε τον μνημονικό κώδικα ΜΑΛΑΚΑΣ. Θα σας απαντήσει ο κύριος Γιάννης δημιουργός της πατέντας σε απευθείας σύνδεση απο την ΙΟ!Νέα έκδοση R-b-t3r XLη εξέλιξη του Δαρβίνου https://images.inewsgr.com/116/vrethike-i-chameni-maimou-tou-stros-kan.jpg

R-b-t3r
25-10-18, 21:55

Δεν με γουστάρεις κωλόγερε;;; Είσαι τυχερός το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρεις δρόμο! :D

seismic
25-10-18, 22:51

Δεν με γουστάρεις κωλόγερε;;; Είσαι τυχερός το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρεις δρόμο! :D Ο Μαρικοκαύλης Νέα έκδοση R-b-t3r XLη εξέλιξη του Δαρβίνου https://images.inewsgr.com/116/vrethike-i-chameni-maimou-tou-stros-kan.jpg 0+0+0 = http://www.eteachers.gr/wp-content/uploads/2016/03/%CE%9C%CE%95%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%97-%CE%95%CE%9A%CE%A1%CE%97%CE%9E%CE%97-607x463.jpg

valhalla
26-10-18, 03:21
Αναρωτιέμαι τι επιπτώσεις να έχει στο κάρμα του καθενός (και οι 2 πλευρές) το ανηλεές τρολλάρισμα... δεν νομίζω να οδηγεί σε εξύψωση του πνεύματος. :rolleyes:

R-b-t3r
26-10-18, 05:51
]Έχετε σπίτι και το βαρεθήκατε;; Θέλετε να το γκρεμίσετε γιατί δεν το θέλετε;;

Δεν με γουστάρεις κωλόγερε;;; Είσαι τυχερός το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρεις δρόμο! :D

seismic
26-10-18, 06:03
]Έχετε σπίτι και το βαρεθήκατε;; Θέλετε να το γκρεμίσετε γιατί δεν το θέλετε;;

Δεν με γουστάρεις κωλόγερε;;; Είσαι τυχερός το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρεις δρόμο! :D Σας τον παραδίδω R-b-t3r Αυτός είναι υπεύθυνος για τα θύματα των σεισμών https://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/927856/seismos-6-6-rixter-sti-zakyntho-proeidopoiisi-gia-tsoynami

R-b-t3r
26-10-18, 06:22

Τι δεν καταλαβαίνεις κολλητέ;; Παίρνεις δρόμο και ησυχάζεις. Μένεις και σε τρολαρω ανελέητα. Διάλεξε και πάρε.

Johnkokk
26-10-18, 06:47
Σας τον παραδίδω R-b-t3r Αυτός είναι υπεύθυνος για τα θύματα των σεισμών https://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/927856/seismos-6-6-rixter-sti-zakyntho-proeidopoiisi-gia-tsoynami

https://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/927859/seismos-zakynthos-to-nisi-antexe-ta-rixter-deite-tis-zimies-pics

Ποιά θύματα?

R-b-t3r
26-10-18, 06:53
https://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/927859/seismos-zakynthos-to-nisi-antexe-ta-rixter-deite-tis-zimies-pics

Ποιά θύματα?
Γιάννη χάνεις τον χρόνο σου. Του ξαναείπαμε οτι στην Ελλάδα δεν έχουμε θρηνήσει θύματα οταν ακολουθήθηκε ο πολεοδομικός κανονισμός. Αυτός το βιολί του! Δεν παίρνει από λόγια ,τρολαρισμα θέλει να στρώσει.
Επίσης δεν έχουμε συχνά σεισμούς πάνω απο 7 Ρίχτερ. Ένας κάθε 30 με 40 χρόνια γίνεται, άρα τι να την κάνουμε αυτή την άχρηστη πατέντα πού προωθεί;;;

R-b-t3r
26-10-18, 06:56
Ορίστε χθές ειχε σεισμό 6.4 στην Ζάκυνθο. Θύματα 0. Κουλούρι! Τίποτα!
Ποιόν θα σώσει ο τρόμπας απο την Ίο;; αυτόν που δεν πέθανε;

Johnkokk
26-10-18, 15:08
Γιάννη χάνεις τον χρόνο σου. Του ξαναείπαμε οτι στην Ελλάδα δεν έχουμε θρηνήσει θύματα οταν ακολουθήθηκε ο πολεοδομικός κανονισμός. Αυτός το βιολί του! Δεν παίρνει από λόγια ,τρολαρισμα θέλει να στρώσει.
Επίσης δεν έχουμε συχνά σεισμούς πάνω απο 7 Ρίχτερ. Ένας κάθε 30 με 40 χρόνια γίνεται, άρα τι να την κάνουμε αυτή την άχρηστη πατέντα πού προωθεί;;;

Μου φαίνεται πολύ περίεργο που όντως για μιά φορά ακολουθήθηκε και μάλιστα σε ικανοποιητικό βαθμό ένας κανονισμός στην Ελλάδα.

Τώρα για την πατέντα απ'οτι είδα και από μια ανάρτηση ποστ από το φόρουμ των μηχανικών, προσθέτει κόστος και θέλει ιδιαίτερες διαδικασίες(νομίζω στη σύσταση του μπετον αν κατάλαβα σωστά). Για μεγάλα έργα αν όντως θα υπάρχει η αντοχή που υπόσχεται μπορεί και να είναι ωφέλιμη η πατέντα, αλλά χτυπάει σε λάθος πόρτες, τα μεγάλα έργα στην Ελλάδα έχουν τελειώσει και ακόμη και αν γίνει κάποιο ξέρουμε ότι το κράτος βάζει τους δικούς του. Στην ουσία χάνει το χρόνο του εδώ( χαχαχαχα έχουμε ξεπεράσει το σημείο ότι δεν είναι σχετικής θεματολογίας το φόρουμ :D )

R-b-t3r
26-10-18, 15:59
Τα έχω ήδη γράψει εδώ (http://www.metafysiko.gr/forum/showpost.php?p=133664&postcount=1866)

Δες ένα απόσπασμα
Γιάννη,δεν θέλω να σου καταρρίψω την ιδέα σου,αλλά το πρόβλημα του σεισμού έχει ήδη λυθεί.Η πατέντα σου έχει κάκιστη σχέση value for money κ δεν βλέπω κανένα λόγο να εφαρμοστεί.Το κεντρικό φρεάτιο του ανελκυστήρα παίζει ΗΔΗ το ρόλο που προτείνεις με την ευρεσιτεχνία σου,ακόμα κ με παθητική ανάληψη δυνάμεων (χαλύβδινος οπλισμός) αντί για ενεργητική (προεντεταμένος οπλισμός)..........

Η ευρεσιτεχνία σου έχει ήδη εφαρμοστεί στους ουρανοξύστες των Ηνωμένων Πολιτειών,όπου ο κεντρικός πυρήνας ήταν ο κύριος φορέας μεγάλης ακαμψίας που απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της σεισμικής δύναμης.Εκτός αυτού,ακόμη δεν έχεις αναπτύξει την ιδέα σου πώς μπορεί να σταθεί οικονομικά,καθώς σου είπα ότι η σχέση value for money για ένα θέμα (σεισμός) ΗΔΗ λυμένο είναι κάκιστη.Δεν μας έχει αναπτύξει από πού θα αποσβεσθεί αυτό το επιπλέον κόστος σε σχέση με μία συμβατική κατασκευή.Συν τοις άλλοις,ποιός είπε ότι το φρεάτιο του ανελκυστήρα χωροθετείται κατά κανόνα στο κέντρο της οικοδομής?Αν είναι σε άκρο πώς θα λειτουργήσει η ευρεσιτεχνία σου?Συμφωνώ με το rigid,ότι πας για την πιό ψαθυρή αστοχία που θα έχει υπάρξει ποτέ σε κτίριο......κ αυτό που σου λέω δεν χρειάζεται ΚΑΝ μοντελοποίηση,στο εγγυώμαι για να μην δαπανήσεις άσκοπα τα χρήματά σου,εκτός κ αν με αυτό το όνειρο ικανοποιείς τις εσωτερικές ανάγκες σου.

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω,ΑΝ η ιδέα σου δεν ευσταθεί οικονομικά ΚΑΛΥΤΕΡΑ από τις συμβατικές κατασκευές,ΠΟΤΕ δεν πρόκειται 1.να επιχορηγηθεί 2.να εφαρμοστεί.

Εγώ κατ' ελάχιστον υπολογίζω το κόστος της ευρεσιτεχνίας σου για ένα συμβατικό 4όροφο κτίριο στα 100.000 ευρώ ως κόστος εγκατάστασης,κ γύρω στα 1.000 ευρώ ετήσιο κόστος συντήρησης της προέντασης κ των ατμοσφαιρικών συνθηκών που αυτή απαιτεί.Με διάρκεια ζωής 70 έτη,όχι παραπάνω.ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ για να προτιμήσω την ευρεσιτεχνία σου?

Πείσε με,κ θα έχεις την υποστήριξή μου σε αυτή την κουβέντα.......ακόμα δεν έχω ψηφίσει.......

και ένα άλλο
170 τόνοι δύναμη προέντασης!Αν πετύχει,ΑΥΤΟ θα πεί εξέλιξη της επιστήμης!Θυμάμαι ένα διευθυντή έργων υποδομής την ημέρα που θα τραβάγαμε 60 τόνους που θα ήθελε να το δει από περιέργεια,καθώς δεν είχε ξαναδεί τέτοιο μέγεθος στη ζωή του!Και επίσης,την ημέρα που αστόχησε από ολίσθηση αγκύριο 30 τόνων προέντασης που διέσχισε την πλαγιά και προσγειώθηκε 760 μέτρα μακρυά!!!:lol:Δηλαδή,στους 170 τόνους,αν αστοχήσει το αγκύριο,τότε μιλάμε πλέον ότι θα μπει σε τροχιά δορυφόρου!!!:lol:

Και τώρα οι δικές μου ερωτήσεις:

1.Σε περίπτωση χαλαρών εδαφών ΠΩΣ θα αγκυρωθεί το άκρο ώστε να αποφευχθεί η ολίσθηση ή η αστοχία βολβού σε τέτοια μεγέθη προέντασης;Όποιος απαντήσει,παρακαλώ να δώσει τα στοιχεία του γιατί πάει για παγκόσμιο βραβείο στην εδαφομηχανική!:lol:

2.Σε περίπτωση ισχυρών εδαφών σε τί ακριβώς χρειάζεται ο υδραυλικός ελκυστήρας;

3.Στ' αλήθεια δεν έχω εμπειρία στην ερώτηση:Τί είδους κονίαμα αγκυρώνει 170 τόνους προέντασης στο έδαφος;(!!!)

4.Τί ποιότητα σκυροδέματος αντέχει θλιπτικά 170 τόνους προέντασης;Αυτό που αποτελείται μόνο από τσιμέντο και αδρανή;Θυμάμαι στο Αντίρριο που δοκίμαζαν επί μήνες να πετύχουν τη σύνθεση του C90 και βάλε (συνεχής απόμιξη μέχρι να καταφέρουν να το ''δέσουν για να μην κόψει'')....Εδώ μιλάμε για C200++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

seismic
26-10-18, 16:21
Ωραία θα το τοποθετήσω σε ανεμογεννήτριες και θα ρίξω το κόστος της βάσης κατά 90% Έχει βρεθεί εταιρεία και κατασκευάζετε τώρα. Δεν το τοποθετώ για αντισεισμικό. Αν όμως γίνουν ζημιές από σεισμό στην Ελλάδα και έχουμε και θύματα θα σας το βάλω εκεί που ξέρετε. Α... πληρώστε τα διπλάσια χρήματα με την σημερινή μέθοδο στους νταβατζήδες στις κατασκευές αν το θέλετε εσείς στα @@κια μου. Πληρώνετε και επισκευές μετά από τον σεισμό.

R-b-t3r
26-10-18, 16:29

Τι δεν καταλαβαίνεις κολλητέ;; Παίρνεις δρόμο και ησυχάζεις. Μένεις και σε τρολαρω ανελέητα. Διάλεξε και πάρε.

Και για τελευταία φορά

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΩΣ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΣΟΥ

valhalla
26-10-18, 16:30
Βρε άνθρωπε μου εδώ ο κόσμος πιστολιάζει ΔΕΗ/κοινόχρηστα, την πατέντα σου θα πληρώσει σε ήδη υφιστάμενα κτίρια; (τα οποία χτες μια χαρά άντεξαν!)

Ποιά είναι η ρητορική σου απέναντι σε ανέργους και χαμηλόμισθους;

seismic
26-10-18, 16:35
Βρε άνθρωπε μου εδώ ο κόσμος πιστολιάζει ΔΕΗ/κοινόχρηστα, την πατέντα σου θα πληρώσει σε ήδη υφιστάμενα κτίρια; (τα οποία χτες μια χαρά άντεξαν!)

Ποιά είναι η ρητορική σου απέναντι σε ανέργους και χαμηλόμισθους;
Σας τα παίρνουν άνεργοι και χαμηλόμισθοι .... 50 χρόνια στην οικοδομή εργολάβος ξέρω τι πάει να πει οικονομία και ανταγωνισμός.
30% κάτω του σημερινού κόστους όποιος θέλει να κτίσει από εμένα

R-b-t3r
26-10-18, 16:38

Και για τελευταία φορά

ilias1990
26-10-18, 16:39
Για όποιον δεν έχει καταλάβει, ο τύπος είναι σε τέτοιο βαθμό Νάρκισσος, που παρακαλάει να γινει σεισμός με πολλά θύματα στην Ελλάδα, μπας και ασχοληθούν με την πατέντα του. Κι επειδή "αυτοί είμαστε", αν ό μη γένοιτο γίνει κάτι τέτοιο, όντως θα βρεθούν κοράκια να δώσουν βήμα στον μαυροκόρακα. Κατάντια...

Και κάτι ακόμα : Στα των θετικών επιστημών είμαι άσχετος, αλλά έχω παρατηρήσει ότι όλοι οι " αδικημένοι", ολοι όσοι "τρώνε πόλεμο" απ'το σύστημα, έχουν δύο κοινά σημεία : Δεν έχουν σπουδάσει το αντικείμενο με το οποίο λένε ότι ασχολούνται και , για κάποιον ανεξήγητο λόγο, επικαλούνται συνέχεια τον Αϊνστάιν...

valhalla
26-10-18, 17:04
Σας τα παίρνουν άνεργοι και χαμηλόμισθοι .... 50 χρόνια στην οικοδομή εργολάβος ξέρω τι πάει να πει οικονομία και ανταγωνισμός.
30% κάτω του σημερινού κόστους όποιος θέλει να κτίσει από εμένα
Δεν είναι όλοι λεφτάδες, ούτε μένουν όλοι σε σπιταρώνες σε νησιά.

Έχεις να πεις κάτι στους μη-προνομιούχους;

seismic
26-10-18, 18:07
Δεν είναι όλοι λεφτάδες, ούτε μένουν όλοι σε σπιταρώνες σε νησιά.

Έχεις να πεις κάτι στους μη-προνομιούχους; http://2.bp.blogspot.com/-PamX1SGDrS8/UhHKFRvy_CI/AAAAAAAASyA/9xT7kRu4JeQ/s1600/DSC_0066-1-@=1.jpg

seismic
26-10-18, 18:10
Για όποιον δεν έχει καταλάβει, ο τύπος είναι σε τέτοιο βαθμό Νάρκισσος, που παρακαλάει να γινει σεισμός με πολλά θύματα στην Ελλάδα, μπας και ασχοληθούν με την πατέντα του. Κι επειδή "αυτοί είμαστε", αν ό μη γένοιτο γίνει κάτι τέτοιο, όντως θα βρεθούν κοράκια να δώσουν βήμα στον μαυροκόρακα. Κατάντια...

Και κάτι ακόμα : Στα των θετικών επιστημών είμαι άσχετος, αλλά έχω παρατηρήσει ότι όλοι οι " αδικημένοι", ολοι όσοι "τρώνε πόλεμο" απ'το σύστημα, έχουν δύο κοινά σημεία : Δεν έχουν σπουδάσει το αντικείμενο με το οποίο λένε ότι ασχολούνται και , για κάποιον ανεξήγητο λόγο, επικαλούνται συνέχεια τον Αϊνστάιν... Ρε αγόρι μου γιατί ασχολείσαι μαζί μου αν δεν θέλεις την πατέντα? ΣΟΥ ΖΉΤΗΣΑ ΧΡΉΜΑΤΑ?
Δεν ξανά γράφω εδώ νικήσατε.

valhalla
26-10-18, 18:13
http://2.bp.blogspot.com/-PamX1SGDrS8/UhHKFRvy_CI/AAAAAAAASyA/9xT7kRu4JeQ/s1600/DSC_0066-1-@=1.jpg
Και μόνο που είχες το θράσος να ζητάς λεφτά από την Λίτσα (δεν έχεις και πολλούς θαυμαστές εδώ μέσα) δείχνεις ότι σε νοιάζει μόνο το χρήμα... :mad:

seismic
26-10-18, 18:17
Τρέπομε για λογαριασμό σας Δεν αξίζετε να έχετε πατρίδα την Ελλάδα.
Καλά να πάθετε για ότι γίνετε σε αυτόν τον τόπο. Το ευχαριστιέμαι.
Σας έχω για τα @@κια μου Πλούσιος θα γίνω μόνο για να σας πηδήξω. τελος

seismic
26-10-18, 18:24
https://thumbs.dreamstime.com/z/%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%C E%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B9-%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%C E%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%BF-%CE%B4%CE%AC%CF%87%CF%84%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%89-99659916.jpg

valhalla
26-10-18, 18:31
Τρέπομε για λογαριασμό σας Δεν αξίζετε να έχετε πατρίδα την Ελλάδα.
Καλά να πάθετε για ότι γίνετε σε αυτόν τον τόπο. Το ευχαριστιέμαι.
Σας έχω για τα @@κια μου Πλούσιος θα γίνω μόνο για να σας πηδήξω. τελος
Πιστεύεις ότι θα γραφτείς στα βιβλία της ιστορίας σαν ο νέος Τέσλα με τέτοια posts;

Ρε ξεφτιλισμένε 70χρονε πορνόγερε η Λίτσα σε στήριζε, σου είπε να έρθει με sleeping bag και εσύ καλός μην πω τι (όχι Έλληνας πάντως) ήθελες να της χρεώσεις room-to-let στην Ίο! :mad:

seismic
26-10-18, 19:33
Πιστεύεις ότι θα γραφτείς στα βιβλία της ιστορίας σαν ο νέος Τέσλα με τέτοια posts;

Ρε ξεφτιλισμένε 70χρονε πορνόγερε η Λίτσα σε στήριζε, σου είπε να έρθει με sleeping bag και εσύ καλός μην πω τι (όχι Έλληνας πάντως) ήθελες να της χρεώσεις room-to-let στην Ίο! :mad:
Αυτό που πιστεύω είναι ότι είσαστε ρεμάλια.
Δεν είμαι τσαντισμένος με εσάς γιατί ρεμάλια είσαστε και σας γράφω στα @ρχίδι@ μου. Είμαι τσαντισμένος με αυτούς που πίστεψαν σε εμένα και δεν σας έχουν πηδήξει ακόμα.

valhalla
26-10-18, 19:35
Αυτό που πιστεύω είναι ότι είσαστε ρεμάλια.
Δεν είμαι τσαντισμένος με εσάς γιατί ρεμάλια είσαστε και σας γράφω στα @ρχίδι@ μου. Είμαι τσαντισμένος με αυτούς που πίστεψαν σε εμένα και δεν σας έχουν πηδήξει ακόμα.
Έχεις 10 χρόνια ζωής ακόμα... μόνο αυτό σου λέω.

Βάλε μυαλό, ο χρόνος τρέχει...

seismic
26-10-18, 19:42
Έχεις 10 χρόνια ζωής ακόμα... μόνο αυτό σου λέω.

Βάλε μυαλό, ο χρόνος τρέχει...
Εσύ δεν τα έχεις ούτε τα 10 κακομοίρη.
Θα σε θάψει το σπίτι σου.

valhalla
26-10-18, 19:44
Με "έθαψε" χτες... oh wait! :rolleyes:

edit: Ποστάρει το πνεύμα μου :D

seismic
26-10-18, 19:52
Με "έθαψε" χτες... oh wait! :rolleyes:

edit: Ποστάρει το πνεύμα μου :Dhttps://i.ytimg.com/vi/eTNxpiVS63Q/hqdefault.jpg?sqp=-oaymwEiCNIBEHZIWvKriqkDFQgBFQAAAAAYASUAAMhCPQCAokN 4AQ==&rs=AOn4CLCYKdTRRpM8wnfLBgBOdXZ9QFx3FA Ας μην έπαιρνε πορεία προς την Ιταλία η ένταση του σεισμού και θα έβλεπες τι θα πάθαινες ξερόλα

valhalla
26-10-18, 20:05
https://i.ytimg.com/vi/eTNxpiVS63Q/hqdefault.jpg?sqp=-oaymwEiCNIBEHZIWvKriqkDFQgBFQAAAAAYASUAAMhCPQCAokN 4AQ==&rs=AOn4CLCYKdTRRpM8wnfLBgBOdXZ9QFx3FA Ας μην έπαιρνε πορεία προς την Ιταλία η ένταση του σεισμού και θα έβλεπες τι θα πάθαινες ξερόλα
Πορεία για Δρομοκαΐτειο θα πάρεις εσύ! :cool:

https://i.pinimg.com/originals/67/81/8a/67818a34692aa8cc0adf066d49cb9041.jpg

seismic
27-10-18, 15:33
Ρε άντε από δω κυρα Κατίνα θα μου πεις εσύ νιάνιαρο πως τα κάνει η κατσίκα στρογγυλά :p
https://www.laimitomos.com/wp-content/uploads/2018/09/Capture-274.jpg

R-b-t3r
27-10-18, 15:50
Τελείωσε η τουριστική περίοδος στην Ίο όπου έκανες τον σαλτιμπάγκο στους τουρίστες για πενταροδεκάρες και είπες να ξεσπάσεις σε ενα άσχετο φόρουμ;:D

seismic
27-10-18, 18:35
Τελείωσε η τουριστική περίοδος στην Ίο όπου έκανες τον σαλτιμπάγκο στους τουρίστες για πενταροδεκάρες και είπες να ξεσπάσεις σε ενα άσχετο φόρουμ;:D https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/42439893_860041811051574_1638087457108918272_n.jpg ?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=aa0e995c3f45a2258171ccde3c16436b&oe=5C86539F

R-b-t3r
27-10-18, 20:11

Και για τελευταία φορά

Robespierre
27-10-18, 20:25
Εγω λεω να γραφτουμε κι εμεις σε μερικα φορουμ που αλωνίζει ακομα και να τον αρχισουμε και εκει στις τρολιες. Θα τον παμε π/κ με βαρδιες! :D

seismic
27-10-18, 20:26

Και για τελευταία φορά

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΩΣ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΣΟΥ Δεν θα μου δώσετε τίποτα χρήματα εσείς. Δεν είναι θέμα ιδιωτών. Αν ήταν έτσι θα σας τα είχα πάρει προ πολλού. Υπάρχουν πολεοδομικοί νόμοι στους οποίους πρέπει να ενσωματωθεί η ευρεσιτεχνία για να μπορέσει να σου εκδώσει άδεια η πολεοδομία. Οι πελάτες μου είναι οι εταιρείες. Και δόξα τον θεό είναι πολλές και δουλεύουμε πάνω σε αυτή την πατέντα ώστε να ενσωματωθεί στους κανονισμούς οι οποίοι θα υποχρεώνουν τους πάντες μετά να σχεδιάσουν βάση της ευφυίας:D που λέγετε seismic Καταλάβατε γιατί είσαστε χαζοί? Αν ενσωματωθεί στους κανονισμούς θέλετε δεν θέλετε όταν κάνετε σπίτι θα σας τα πάρω
Έχετε σχέση με την πατέντα μου και μεγάλη Η πατέντα σας κρατά σε αυτή την ζωή δίνοντας περισσότερη διάρκεια πριν περάσετε στην μεταφυσική ξάπλα
Ερώτηση Το Δρομοκαϊτειο έχει ιστοσελίδα να γράψω?

R-b-t3r
27-10-18, 20:38
Εγω λεω να γραφτουμε κι εμεις σε μερικα φορουμ που αλωνίζει ακομα και να τον αρχισουμε και εκει στις τρολιες. Θα τον παμε π/κ με βαρδιες! :D
Μέσα! Πού αλλού συχνάζει ο μπαγλαμάς;;;

seismic
27-10-18, 20:42
Μέσα! Πού αλλού συχνάζει ο μπαγλαμάς;;; Στον κώλο σου :D

R-b-t3r
27-10-18, 20:56

Θα χαρείτε μάλιστα να μάθετε ότι χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στους κύκλους των μηχανικών της Ελλάδας, σε σημείο που όλοι μένουν άναυδοι με τίς ηλιθιότητες που γράφει και αδυνατούν να συλλάβουν πώς ο άνθρωπος αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος!

Το ερώτημα μάλιστα που επικρατεί τώρα τελευταία στο φόρουμ είναι τι γιωτα ψυχολογικό ήταν στον στρατό. Οι φήμες μιλούν για 4 ή 5.

Και για τελευταία φορά

valhalla
27-10-18, 21:21
Στον κώλο σου :D
Το τυρογαριδάκι σου δεν κάνει ούτε για πάκτωμα... :D

seismic
27-10-18, 23:04
Το τυρογαριδάκι σου δεν κάνει ούτε για πάκτωμα... :D Τι φταίω εγώ αν εσύ θέλεις τυροκαυτερή.:p

heretic
27-10-18, 23:19
Μέσα! Πού αλλού συχνάζει ο μπαγλαμάς;;;

Και που δεν συχνάζει! (https://www.google.com/search?q=%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B F+%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83 %CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84% CE%B7%CE%BC%CE%B1&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab)

valhalla
27-10-18, 23:27
Τι φταίω εγώ αν εσύ θέλεις τυροκαυτερή.:p
Θες να σου βάζουν τυροκαυτερή σως «για να γλιστράει» πριν σε πακτώσουν, ε; :D

https://i.ytimg.com/vi/ukosNVEoMXg/hqdefault.jpg

R-b-t3r
28-10-18, 06:27

Χρησιμοποιήστε τσιμέντα από το διάστημα και συναντήσετε αρχιτεκτονικούς περιορισμούς για μια πατέντα που σας είναι 100% άχρηστη!
Δεν με πιστεύετε; Στην Λευκάδα το 2015 άντεξαν ακόμα και πέτρινα σπίτια. Ειχαμε 2 νεκρούς απο πτώση βράχου και απο πτώση μάντρας αντίστοιχα. Πιστέψετε τον κασμα απο την Ίο να σας σώσει θέλει, άσχετα αν δεν κινδυνεύετε!

Θα χαρείτε μάλιστα να μάθετε ότι χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στους κύκλους των μηχανικών της Ελλάδας, σε σημείο που όλοι μένουν άναυδοι με τίς ηλιθιότητες που γράφει και αδυνατούν να συλλάβουν πώς ο άνθρωπος αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος!

Το ερώτημα μάλιστα που επικρατεί τώρα τελευταία στο φόρουμ είναι τι γιωτα ψυχολογικό ήταν στον στρατό. Οι φήμες μιλούν για 4 ή 5.

Και για τελευταία φορά

ilias1990
28-10-18, 07:12
Και που δεν συχνάζει! (https://www.google.com/search?q=%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B F+%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83 %CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84% CE%B7%CE%BC%CE%B1&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab)

filoumenos/makeleio/pentapostagma. Μάλλον το γουστάρει όντως το δούλεμα ο seismic :D

R-b-t3r
28-10-18, 07:38
Διαλέξτε ποιο φόρουμ θέλετε και πάμε να τον τρολλαρουμε εκεί:D

seismic
28-10-18, 10:55
Σε αυτό που έχω και γαλόνια ερευνητή
https://www.researchgate.net/profile/Ioannis_Lymperis?ev=hdr_xprf&_sg=Q-GWUPoLvpz6iA5ibnLVPMKu7B2H2eleQsRg8KIBm0CU-novb7GKYQpN4C9tkTshoXEiUECwP3vNStJ5I_RBdNKZ
Ή σε αυτό που είμαι 5 αστέρων!
http://www.3dr.eu/forum/viewtopic.php?f=3&t=823&p=2851#p2851

heretic
28-10-18, 12:02

Ο άνθρωπος αυτός χρειάζεται βοήθεια, όπως και ο Πύραυλος και αρκετοί άλλοι διάττοντες αστέρες που πέρασαν από εδώ. Αυτό που γίνεται σε συγκεκριμένα forum, να τους κρατάνε δηλαδή παρόλη την προφανή κλινική κατάσταση που βρίσκονται και αυτοί να αμολάνε ξεδιάντροπα την παράνοια τους, βλάπτει προφανώς τους ίδιους και κατά προέκταση το ίδιο το φόρουμ και τους χρήστες του. Άθελα σου θα παραφερθείς, γιατί χρειάζεται ψυχικό σθένος για να μην πέφτει το μάτι σου στις ανοησίες που γράφονται σε καθημερινή πια βάση. Και αυτή σου η συμπεριφορά θα περάσει στη γενική σου εικόνα εδώ μέσα. Θα διαφωνήσεις με κάποιον και ομοίως θα παραφερεθείς, σαν να έχεις κάποιον από αυτά τα τρολ/σπαμερ απέναντί σου. Μου έχει συμβεί κι εμένα, έχει συμβεί και σε σας, σχεδόν σε όλους εδώ.

R-b-t3r
28-10-18, 12:28
Φυσικά και χρειάζεται βοήθεια, αλλά όπως ισχύει σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις δλδ αλκοολικούς, ναρκομανείς κτλ πρέπει να το αντιληφθεί ο ίδιος και να ζητήσει βοήθεια.
Το μόνο που μας έχει μείνει ως άμυνα πλέον είναι να τον απομονώσουμε. Αφού ban δεν τον έχει κάνει κανείς εδώ και μήνες....

seismic
28-10-18, 12:49
Ο άνθρωπος αυτός χρειάζεται βοήθεια, όπως και ο Πύραυλος και αρκετοί άλλοι διάττοντες αστέρες που πέρασαν από εδώ. Αυτό που γίνεται σε συγκεκριμένα forum, να τους κρατάνε δηλαδή παρόλη την προφανή κλινική κατάσταση που βρίσκονται και αυτοί να αμολάνε ξεδιάντροπα την παράνοια τους, βλάπτει προφανώς τους ίδιους και κατά προέκταση το ίδιο το φόρουμ και τους χρήστες του. Άθελα σου θα παραφερθείς, γιατί χρειάζεται ψυχικό σθένος για να μην πέφτει το μάτι σου στις ανοησίες που γράφονται σε καθημερινή πια βάση. Και αυτή σου η συμπεριφορά θα περάσει στη γενική σου εικόνα εδώ μέσα. Θα διαφωνήσεις με κάποιον και ομοίως θα παραφερεθείς, σαν να έχεις κάποιον από αυτά τα τρολ/σπαμερ απέναντί σου. Μου έχει συμβεί κι εμένα, έχει συμβεί και σε σας, σχεδόν σε όλους εδώ.
Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα. Ενώ δεν ξέρετε τι έχω κάνει με κρίνετε σαν παρανοϊκό. Ή ξέρετε και θίγω τα συμφέροντα τα δικά σας ή των αφεντικών σας που σας έχουν βάλει να τρολάρετε.
Αλλιώς δεν εξηγείται πως χωρίς να ντρέπεστε τρολάρετε έναν άνθρωπο που σας έσωσε από τον σεισμό.
Ή ξέρετε και κάνουμε συζήτηση και με ταπώνετε ή δεν ξέρετε και σκάστε.
Δεν είναι δυνατόν οι ανίκανοι να διώχνουν τους εφευρέτες για να ακούγονται οι μαλακίες τους σωστές. Αυτό λέγετε αλητεία.
Δυστυχώς έχετε γίνει πάρα πολλοί στο διαδίκτυο.
Για αυτό τον λόγο είμαι εδώ ... για να σας πηδήξω.
Δεν είμαι εδώ για την πατέντα αλλά γιατί ξέρω και τον σκοπό και τον ρόλο σας.
Επαγγελματίες συκοφάντες είσαστε.
Φυσικά με ακολουθάτε από φόρουμ σε φόρουμ για να με τρολάρετε.
Μερικοί από εσάς μάλιστα διατηρούν το ίδιο όνομα χωρίς ντροπή.

Robespierre
28-10-18, 13:09
heretic εχεις δικιο. Κλινικη περιπτωση 100%. Του γραφεις για ενα-δυο θεματα που εχει, τρεχει στο καπακι να τα επιβεβαιωσει... :p

seismic
28-10-18, 13:10
heretic εχεις δικιο. Κλινικη περιπτωση 100%. Του γραφεις για ενα-δυο θεματα που εχει, τρεχει στο καπακι να τα επιβεβαιωσει... :phttps://www.laimitomos.com/wp-content/uploads/2018/09/Capture-274.jpg

κρίσιν έχεις γνώσει έχεις?

seismic
28-10-18, 13:23
http://www.carydis.com/P_CARYDIS_S.jpgΑκαδημαϊκός, Ευρωπαϊκή Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών

Ομότιμος Καθηγητής Ε. Μ. Πολυτεχνείου

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός

Καθηγητής Αντισεισμικών Κατασκευών

Βοιογραφικό http://www.carydis.com/
http://www.zougla.gr/greece/article/ergodigos-epinoise-elpidofora-antisismiki-evresitexnia
Ο Παναγιώτης Καρύδης, ομότιμος καθηγητής αντισεισμικής τεχνολογίας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, συναντήθηκε με τον Γιάννη Λυμπέρη και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το πείραμά του. «Πράγματι έχει απόδοση και μπορεί να βρει εφαρμογή σε πολλές κατασκευές για την προστασία από τους σεισμούς! Θα μπορούσε να ενσωματωθεί στις μελέτες. Αρκεί να γίνει αποδεκτό αυτό το σύστημα από την ευρύτερη επιστημονική κοινότητα», επισημαίνει , σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη πατέντα. «Το καλωσορίζω και εύχομαι να το δούμε και στην πράξη», καταλήγει!
Ποιος είναι ο τρελός εγώ ή εσείς?

R-b-t3r
28-10-18, 14:29
-(ραδιόφωνο) έκτακτη είδηση! Κάποιος τρελός πηγαίνει ανάποδα στο ρεύμα στην Τσιμισκή!
-(Seismic ακούει την είδηση ενω οδηγεί) Ένας?!?! Μα αυτοί είναι χιλιάδες!

seismic
28-10-18, 15:02
-(ραδιόφωνο) έκτακτη είδηση! Κάποιος τρελός πηγαίνει ανάποδα στο ρεύμα στην Τσιμισκή!
-(Seismic ακούει την είδηση ενω οδηγεί) Ένας?!?! Μα αυτοί είναι χιλιάδες!
:D Σιγά ρε τερματοφύλακα. Πρόσεχε μην κάνεις κανένα ψαράκι και σε φάει η γάτα.
Επιστήμονα της πλάκας..Πρόσεχε μην σου καρφωθεί καμία ιδέα στο κεφάλι και πεθάνεις.

Robespierre
28-10-18, 15:19
Ποιος ξέρει πόσα λεφτά του φάγανε αυτά τα λαμόγια. Από κει θα την ψώνισε...

seismic
28-10-18, 15:26
Ποιος ξέρει πόσα λεφτά του φάγανε αυτά τα λαμόγια. Από κει θα την ψώνισε... Λαμόγιο είσαι εσύ. Απλά συνεργαζόμαστε χωρίς χρήματα για το καλό το δικό σας ρεμάλια. Αυτός είναι επιστήμονας που αγαπά την δουλειά του και προσφέρει αφιλοκερδώς.

seismic
28-10-18, 16:05
Η παραμόρφωση στις κατασκευές συμβαίνει γιατί κάθε τοιχίο ή κολόνα της κατασκευής κατά το λίκνισμα που επιφέρει ο σεισμός μετατοπίζεται πέρα δώθε με την μεγαλύτερη μετατόπιση να παρατηρείται ψιλά στο δώμα. Κατά την μετατόπιση κάθε τοιχίο και κολόνα της κατασκευής έχει την τάση να ανατραπεί στρέφοντας τον κορμό του πότε κατά την μία διεύθυνση και πότε κατά την άλλη. Αυτή η ανατροπή - στροφή των τοιχίων παραμορφώνει τα δοκάρια με τα οποία συνδέονται οι κολόνες και τα τοιχία στα κομβικά σημεία της κατασκευής δημιουργώντας μεγάλες εντάσεις αστοχίας. Η ευρεσιτεχνία σταματά την ανατροπή των τοιχίων διότι μέσο του μηχανισμού της τα στερεώνει πάνω στο έδαφος βιδώνοντας αυτά εγκάρσια επάνω του, σταματώντας καθ αυτόν τον τρόπο τις μετατοπίσεις τους. Φυσικό είναι να μην εμφανισθούν εντάσεις αστοχίας στους κορμούς των φερόντων στοιχείων όταν δεν υπάρξει μετατόπιση και παραμόρφωση του φέροντα οργανισμού.
https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/45000086_2259936757352601_8765120123250933760_n.jp g?_nc_cat=105&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=9da576ab267829419d53804cdb155523&oe=5C870DCC
Πειραματικά αποτελέσματα εδώ. https://www.youtube.com/watch?v=RoM5pEy7n9Q

R-b-t3r
28-10-18, 16:44
Ποιος ξέρει πόσα λεφτά του φάγανε αυτά τα λαμόγια. Από κει θα την ψώνισε...
100.000 για μια πατέντα που θέλει 40-50.000
Τον βρήκαν θύμα και για αυτό πρέπει να την πληρώσει το ελληνικό ίντερνετ!

valhalla
28-10-18, 16:48
Η παραμόρφωση στις κατασκευές συμβαίνει γιατί κάθε τοιχίο ή κολόνα της κατασκευής κατά το λίκνισμα που επιφέρει ο σεισμός μετατοπίζεται πέρα δώθε με την μεγαλύτερη μετατόπιση να παρατηρείται ψιλά στο δώμα. Κατά την μετατόπιση κάθε τοιχίο και κολόνα της κατασκευής έχει την τάση να ανατραπεί στρέφοντας τον κορμό του πότε κατά την μία διεύθυνση και πότε κατά την άλλη. Αυτή η ανατροπή - στροφή των τοιχίων παραμορφώνει τα δοκάρια με τα οποία συνδέονται οι κολόνες και τα τοιχία στα κομβικά σημεία της κατασκευής δημιουργώντας μεγάλες εντάσεις αστοχίας. Η ευρεσιτεχνία σταματά την ανατροπή των τοιχίων διότι μέσο του μηχανισμού της τα στερεώνει πάνω στο έδαφος βιδώνοντας αυτά εγκάρσια επάνω του, σταματώντας καθ αυτόν τον τρόπο τις μετατοπίσεις τους. Φυσικό είναι να μην εμφανισθούν εντάσεις αστοχίας στους κορμούς των φερόντων στοιχείων όταν δεν υπάρξει μετατόπιση και παραμόρφωση του φέροντα οργανισμού.
https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/45000086_2259936757352601_8765120123250933760_n.jp g?_nc_cat=105&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=9da576ab267829419d53804cdb155523&oe=5C870DCC
Πειραματικά αποτελέσματα εδώ. https://www.youtube.com/watch?v=RoM5pEy7n9Q
Δεν είπες δεν θα ξαναποστάρεις για την πατέντα σου;

500.000 φορές έχουμε δει το παλλόμενο κουκλόσπιτο... :mad:

seismic
28-10-18, 16:56
Αυτά.. για τώρα

R-b-t3r
28-10-18, 17:46

Χρησιμοποιήστε τσιμέντα από το διάστημα και συναντήσετε αρχιτεκτονικούς περιορισμούς για μια πατέντα που σας είναι 100% άχρηστη!
Δεν με πιστεύετε; Στην Λευκάδα το 2015 άντεξαν ακόμα και πέτρινα σπίτια. Ειχαμε 2 νεκρούς απο πτώση βράχου και απο πτώση μάντρας αντίστοιχα. Πιστέψετε τον τρόμπα απο την Ίο να σας σώσει θέλει, άσχετα αν δεν κινδυνεύετε!

Και για τελευταία φορά

Robespierre
28-10-18, 19:20
Λαμόγιο είσαι εσύ. Απλά συνεργαζόμαστε χωρίς χρήματα για το καλό το δικό σας ρεμάλια. Αυτός είναι επιστήμονας που αγαπά την δουλειά του και προσφέρει αφιλοκερδώς.

Ναι, συνεργαζόσαστε, σίγουρα. Αυτά τα λες εσύ και όχι ο Καρύδης. Εγώ λέω ότι "συνεργαστήκατε" τότε που σε μάδησε για τίποτα "μετρήσεις" στο ΕΜΠ κι εσύ έχεις μείνει με τον απόηχο. Κι έρχεσαι ώρα και μας πουλάς φούμαρα.
Ρε συ μπάρμπα... τίποτε άλλο δεν έχεις να κάνεις στη ζωή σου, από το να σπαμάρεις σε όλο το ίντερνετ; Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά... ποιος σοβαρός άνθρωπος θα συνεργάζονταν με αυτόν, αν έβλεπε όλα αυτά τα καμώματα, εκτός από τίποτα αγιογδύτες;

seismic
28-10-18, 19:59
Ναι, συνεργαζόσαστε, σίγουρα. Αυτά τα λες εσύ και όχι ο Καρύδης. Εγώ λέω ότι "συνεργαστήκατε" τότε που σε μάδησε για τίποτα "μετρήσεις" στο ΕΜΠ κι εσύ έχεις μείνει με τον απόηχο. Κι έρχεσαι ώρα και μας πουλάς φούμαρα.
Ρε συ μπάρμπα... τίποτε άλλο δεν έχεις να κάνεις στη ζωή σου, από το να σπαμάρεις σε όλο το ίντερνετ; Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά... ποιος σοβαρός άνθρωπος θα συνεργάζονταν με αυτόν, αν έβλεπε όλα αυτά τα καμώματα, εκτός από τίποτα αγιογδύτες;
Τραγούδα :D

R-b-t3r
28-10-18, 20:17
Σε παρακαλώ ρε φίλε! Τοσα επίκαιρα φόρα σε σχέση με την πατέντα του έχει ο οργανοπαίχτης στο βιογραφικό του. 4 τροχοί, πενταπόσταγμα, μεταφυσικό, εσωτερικα, αμοιβές, όλα σχετικότατα με την αντισεισμική θωράκιση. :D

Σιγά που τον εκμεταλλεύτηκαν, καμία 30 με 40 χιλιαρικάκια του έφαγαν. Μπροστά σε κατι άλλες λαμογιες αυτά ειναι πταίσματα. Αρκεί να τα πλήρωσε αυτός και οχι καμία ΕΕ.

seismic
29-10-18, 05:52
Σε παρακαλώ ρε φίλε! Τοσα επίκαιρα φόρα σε σχέση με την πατέντα του έχει ο οργανοπαίχτης στο βιογραφικό του. 4 τροχοί, πενταπόσταγμα, μεταφυσικό, εσωτερικα, αμοιβές, όλα σχετικότατα με την αντισεισμική θωράκιση. :D

Σιγά που τον εκμεταλλεύτηκαν, καμία 30 με 40 χιλιαρικάκια του έφαγαν. Μπροστά σε κατι άλλες λαμογιες αυτά ειναι πταίσματα. Αρκεί να τα πλήρωσε αυτός και οχι καμία ΕΕ.
Γράψε εδώ να κριθείς και εσύ από επιστήμονες όπως κρίθηκα επώνυμα και επίσημα εγώ. http://file.scirp.org/Html/6-1880388_59888.htm

Robespierre
29-10-18, 07:26
Δε σε εκρινε κανενας επιστημονας. Ερχεσαι και σπαμαρεις εδω καθε μερα με αυτες τι κινεζικες μουφες που παει και γραφει ο καθε καμενος που θα πληρωσει μερικα ευρουλακια συνδρομη, θαρρεις και η σελιδα αυτη ειναι δικια σου. Σου ειπαμε οτι δεν μας ενδιαφερει η πατεντα σου. Αντε τραβα πουθενα αλλου να περασεις την ωρα σου. Εχεις σταματησει να εχεις πλακα εδω και αρκετο καιρο!

R-b-t3r
29-10-18, 08:00
Φυσικά και δεν τον έκρινε επιστήμονας. Τα ξαναειπαμε αυτά πολλές σελίδες πριν. Δεν έχει δημοσιεύσει σε peer reviewed περιοδικό, ούτε σε συνέδριο.
Στην πραγματικότητα έχει απλώς ένα χαρτί που λέει οτι έχει μια ιδέα για αντισεισμική προστασία.
Τι μας ενδιαφέρει εμάς η ιδέα του εφόσον δεν έχει εφαρμοστεί πουθενά;;
Γιατί να προτιμήσουμε αυτή την ανοησία την στιγμή που οι τρέχουσες μέθοδοι δουλεύουν ικανοποιητικά;
If it ain't broken, don't fix it! :cool:

Robespierre
29-10-18, 13:39
Ας δούμε λίγο τι απάτη κυκλοφορεί σε αυτά τα δήθεν επιστημονικά sites του διαδικτύου, που ανεβάζει ο καθένας ότι ... του κατεβεί στο κεφάλι (κυριολεκτικά), τη βαφτίζει "επιστημονική δημοσίευση" και επιπλέον έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι έχει περάσει peer-review από καταξιωμένους επιστήμονες του κλάδου, που υποτίθεται ότι ανήκει:

Hundreds of open access journals accept fake science paper (https://www.theguardian.com/higher-education-network/2013/oct/04/open-access-journals-fake-paper)

Open access publishing hoax: what Science magazine got wrong (https://www.theguardian.com/higher-education-network/blog/2013/oct/04/science-hoax-peer-review-open-access)

και η "επιστημονική σελίδα" των δημοσιεύσεων του seismic:

Scientific Research Publishing (SCIRP) (https://en.wikipedia.org/wiki/Scientific_Research_Publishing)

και λίγα για το είδος της διαδικτυακής απάτης που ανήκουν:

Predatory open-access publishing (https://en.wikipedia.org/wiki/Predatory_open-access_publishing)

Συζήτηση στο διαδίκτυο για την "περιβόητη" σελίδα:

Is Scientific Research Publishing a good (not fake) publisher? (https://www.researchgate.net/post/Is_Scientific_Research_Publishing_a_good_not_fake_ publisher)

Flaky Academic Journals: Scientific Research Publishing Inc. (SCIRP) (http://flakyj.blogspot.com/2017/01/scientific-research-publishing-inc-scirp.html)

Bad Science: On The Serious of Journals? (http://www.thomasclausen.net/en/bad-science-on-the-serious-of-journals/)

Ύστερα από όλα αυτά που διάβασα seismic, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι κάθε άλλο παρά τρελός είσαι. Αντιθέτως, φαίνεται πως είσαι απατεώνας του κοινού ποινικού δικαίου (που λένε) και καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με άλλες πιο σοβαρές "επιστημονικές εργασίες" όπως να ρίχνεις τον παπά ή να πας να κλέψεις το παγκάρι της ενορίας σου. Εδώ πέρα πάντως, θύματα τύπου Α. Σώρα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις, θα φρονήσουμε εμείς άλλωστε να στο υπενθυμίζουμε συχνά. Και μιας και το 'φερε η κουβέντα, ξεκινάω τώρα μια εκστρατεία ενημέρωσης στις σελίδες που έχεις κατσικωθεί απρόσκλητος, και τις παρουσιάζεις σαν τεκμήρια επισκεψιμότητας.

Θα τα πούμε και εκεί λοιπόν.

seismic
29-10-18, 15:13
Ας δούμε λίγο τι απάτη κυκλοφορεί σε αυτά τα δήθεν επιστημονικά sites του διαδικτύου, που ανεβάζει ο καθένας ότι ... του κατεβεί στο κεφάλι (κυριολεκτικά), τη βαφτίζει "επιστημονική δημοσίευση" και επιπλέον έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι έχει περάσει peer-review από καταξιωμένους επιστήμονες του κλάδου, που υποτίθεται ότι ανήκει:

Hundreds of open access journals accept fake science paper (https://www.theguardian.com/higher-education-network/2013/oct/04/open-access-journals-fake-paper)

Open access publishing hoax: what Science magazine got wrong (https://www.theguardian.com/higher-education-network/blog/2013/oct/04/science-hoax-peer-review-open-access)

και η "επιστημονική σελίδα" των δημοσιεύσεων του seismic:

Scientific Research Publishing (SCIRP) (https://en.wikipedia.org/wiki/Scientific_Research_Publishing)

και λίγα για το είδος της διαδικτυακής απάτης που ανήκουν:

Predatory open-access publishing (https://en.wikipedia.org/wiki/Predatory_open-access_publishing)

Συζήτηση στο διαδίκτυο για την "περιβόητη" σελίδα:

Is Scientific Research Publishing a good (not fake) publisher? (https://www.researchgate.net/post/Is_Scientific_Research_Publishing_a_good_not_fake_ publisher)

Flaky Academic Journals: Scientific Research Publishing Inc. (SCIRP) (http://flakyj.blogspot.com/2017/01/scientific-research-publishing-inc-scirp.html)

Bad Science: On The Serious of Journals? (http://www.thomasclausen.net/en/bad-science-on-the-serious-of-journals/)

Ύστερα από όλα αυτά που διάβασα seismic, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι κάθε άλλο παρά τρελός είσαι. Αντιθέτως, φαίνεται πως είσαι απατεώνας του κοινού ποινικού δικαίου (που λένε) και καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με άλλες πιο σοβαρές "επιστημονικές εργασίες" όπως να ρίχνεις τον παπά ή να πας να κλέψεις το παγκάρι της ενορίας σου. Εδώ πέρα πάντως, θύματα τύπου Α. Σώρα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις, θα φρονήσουμε εμείς άλλωστε να στο υπενθυμίζουμε συχνά. Και μιας και το 'φερε η κουβέντα, ξεκινάω τώρα μια εκστρατεία ενημέρωσης στις σελίδες που έχεις κατσικωθεί απρόσκλητος, και τις παρουσιάζεις σαν τεκμήρια επισκεψιμότητας.

Θα τα πούμε και εκεί λοιπόν. Αν είμαι απατεώνας κάνε μου μήνυση για αυτά που λέω και κάνω.
Εγώ πάντως μπορώ να σε πηδήξω ότι ώρα θέλω για συκοφαντική δυσφήμηση.
Αν αναφέρω στο PCT αυτά θα βρείτε τον μπελά σας μόνο και μόνο από το ότι απαξιώνεται διεθνή οργανισμούς. Προσέχετε τι λέτε γιατί όλα έχουν ένα όριο. Υπάρχει και το ηλεκτρονικό έγκλημα.
Αν τα λέτε για πλάκα αυτά που λέτε καλός. Αν σοβαρολογείς μάθε ότι το να έχεις διεθνή πατέντα είναι περιουσιακό προϊόν και αυτή την στιγμή το δυσφημείς μαζί με εμένα.
Αν δεν θες να φας αγωγή σταμάτα εδώ γιατί μερικά εκατομμύρια σου τα παίρνω για πλάκα. Ούτε απατεώνας υπήρξα στην ζωή μου ούτε πήγα να ξεγελάσω κανένα στα 60 μου χρόνια. Διεθνή πατέντα έχω. Δημοσιεύσεις σε πολλά επιστημονικά περιοδικά έχω, πειράματα έχω Το κυριότερο δεν θα απολογηθώ σε έναν συκοφάντη σαν εσένα. Στην ομάδα της πατέντας υπάρχει και νομικός για αυτά τα θέματα. Μη με κάνεις να τον ενεργοποιήσω. Σβήσε αυτά περί απατεώνα γιατί είναι εις βάρος σου.

R-b-t3r
29-10-18, 15:17
Το χόμπι του seismic είναι να τρολαρει φόρα και να κάνει καθημερινά ψηλάφηση προστάτη.:D
Φυσικά και είναι απατεώνας. Τι δουλειά έχει στο snow report αν έχετε τον θεό σας!?!?!

ilias1990
29-10-18, 15:21
Αν είμαι απατεώνας κάνε μου μήνυση.
Εγώ πάντως μπορώ να σε πηδήξω ότι ώρα θέλω για συκοφαντική δυσφήμηση.
Αν αναφέρω στο PCT αυτά θα βρείτε τον μπελά σας. Προσέχετε τι λέτε γιατί όλα έχουν ένα όριο.

Τι λες ρε μάγκα... Κι εγώ θα μαζέψω όλα τα μπινελίκια σου αππό εδώ και αλλού, σε οποιονδήποτε αντιδράει στο ανελέητο spamming σου, όλες τις "ψεκασμένες" ατάκες που πετάς κι άλλα πολλά και θα φροντίσω να σε κλείσουν σε κάνα ίδρυμα.

Johnkokk
29-10-18, 15:34
Μεγαλύτερη συκοφαντική δυσφήμηση από αυτή που κάνεις στον ίδιο σου τον εαυτό δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε. Και μαζί διασύρεις και τους καθηγητάδες που σε <<υποστηρίζουν>>, περίμεναν και αυτοί οι καημένοι κάνα φράγκο να τσεπώσουν εκμεταλλευόμενοι τις ιδέες σου και τώρα έχουν μετατραπεί σε καθηγητές για Χαρδαβέλα

R-b-t3r
29-10-18, 15:36
Τι λες ρε μάγκα... Κι εγώ θα μαζέψω όλα τα μπινελίκια σου αππό εδώ και αλλού, σε οποιονδήποτε αντιδράει στο ανελέητο spamming σου, όλες τις "ψεκασμένες" ατάκες που πετάς κι άλλα πολλά και θα φροντίσω να σε κλείσουν σε κάνα ίδρυμα.
Έγραψε τέτοιο πράγμα;;;

Μαλακα seismic θα μας κλάσεις τα @@! Αν δοκιμάσεις έστω για πλάκα να κάνεις κάτι τέτοιο θα σε βάλουμε μέσα τουλαχιστον για spamming. :D
Τί συκοφαντική δυσφήμιση και άλλα τέτοια της νοσηρης φαντασίας σού μας λες ρε βλαμμενε;;
Πλήρωσες για διαφημίσεις εδώ και δεν το ξέρουμε;; Απο την πρώτη στιγμή σου είπαμε οτι δεν έχει καμία σχέση το φόρουμ με την μαλακία που σκέφτηκες! Τόλμα να κάνεις μήνυση!

seismic
29-10-18, 15:41
Οκ παίδες προχωράμε σε μηνύσεις και αγωγές :cool:
Αν είμαι απατεώνας πρέπει η δικαιοσύνη να με χώσει μέσα.
Αν είσαστε συκοφάντες θα πάτε εσείς μέσα.
Ας αποφασίσει ο νόμος.

R-b-t3r
29-10-18, 15:58

Δεν με πιστεύετε; Στην Λευκάδα το 2015 άντεξαν ακόμα και πέτρινα σπίτια. Ειχαμε 2 νεκρούς απο πτώση βράχου και απο πτώση μάντρας αντίστοιχα. Πιστέψετε τον τρόμπα απο την Ίο να σας σώσει θέλει, άσχετα αν δεν κινδυνεύετε!

Και για τελευταία φορά

valhalla
29-10-18, 16:04
Ας αποφασίσει ο νόμος.
ΜΠΛΟΦΑΡΕΙΣ και το ξέρεις... ;)

R-b-t3r
29-10-18, 16:14
Ας αποφασίσει ο νόμος.
Είσαι κομπογιαννίτης καραγκιόζης!
Μας παρουσιάζεις μια μη δοκιμασμένη πατέντα ως έτοιμη για χρήση ψεμα 1ο. Μας λεε οτι η πατέντα σου είναι peer reviewed που δεν είναι και στο έχουν πει οι ίδιοι οι μηχανικοί ψέμα 2ο. Μας είπες οτι θα πέσουν τα σπίτια μας ψέμα 3ο και εδω προβαινεις σε διασπορά ψευδών ειδήσεων που είναι ποινικά κολάσιμο! :mad:
Μας είπες οτι η χώρα μας είναι 6η στον κόσμο σε σεισμούς και μετά το αναιρεσες!
Ξέρεις τι υλικό είναι αυτό για να σε βάλει κάποιος μέσα;;; Ε ξέρεις;;;

Θρασύτητα!

seismic
29-10-18, 16:43
Μας παρουσιάζεις μια μη δοκιμασμένη πατέντα ως έτοιμη για χρήση ψεμα 1ο Δώσε μου κατασκευή και θα σου βγάλει ο Παναγιώτης Καρύδης άδεια.
Μας λεε οτι η πατέντα σου είναι peer reviewed που δεν είναι και στο έχουν πει οι ίδιοι οι μηχανικοί ψέμα 2ο
Δες εδώ ρε καραγκιόζη αν το περιοδικό έχει peer reviewed Peer-Review Resources http://www.scirp.org/journal/ojce/
Μας είπες οτι θα πέσουν τα σπίτια μας ψέμα 3ο
Η αντισεισμική τεχνολογία των κατασκευών στην Ελλάδα διαθέτει εδώ και πολλά χρόνια τους πιο σύγχρονους αντισεισμικούς κανονισμούς στον κόσμο! Εν τούτοις οι κατασκευές δεν αντέχουν σε οποιοδήποτε μεγάλο σεισμό. Υπάρχουν πάρα πολλοί αστάθμητοι παράγοντες οι οποίοι μπορούν να επιφέρουν την καταστροφή και στις ποιο σύγχρονες αντισεισμικές κατασκευές. Βασικά οι συντελεστές που καθορίζουν την σεισμική συμπεριφορά των κατασκευών είναι πολυάριθμοι, και εν μέρη πιθανοτικού χαρακτήρα. (Άγνωστη η διεύθυνση του σεισμού, άγνωστο το ακριβές περιεχόμενο των συχνοτήτων της σεισμικής διέγερσης, άγνωστη η διάρκειά της.) Ακόμα οι μέγιστες πιθανές επιταχύνσεις που δίδουν οι σεισμολόγοι, και καθορίζουν τον συντελεστή αντισεισμικού σχεδιασμού έχουν πιθανότητα υπέρβασης, μεγαλύτερης του 10%.
Ο συσχετισμός των ποσοτήτων όπως είναι οι αδρανειακές εντάσεις δυνάμεις απόσβεσης ελαστικές δυνάμεις- δυναμικά χαρακτηριστικά κατασκευής αλληλεπίδραση εδάφους κατασκευής επιβαλλόμενη κίνηση εδάφους είναι μη γραμμικής κατεύθυνσης και δυσκολεύουν πολύ τον σωστό αντισεισμικό σχεδιασμό.
Σκοπός του σύγχρονου αντισεισμικού κανονισμού είναι να κατασκευάσει δομές που: α) Σε συχνούς σεισμούς μεγάλης πιθανότητας να συμβούν δεν θα πάθουν τίποτα, β) Σε σεισμούς μέσης πιθανότητας να συμβούν θα πάθουν μικρές, επιδιορθώσιμες ζημιές και γ) Σε πολύ ισχυρούς σεισμούς μικρής όμως πιθανότητας να συμβούν δεν θα έχουμε απώλειες ανθρώπινων ζωών. Άρα δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούμε τον όρο «απόλυτα» στις αντισεισμικές κατασκευές. Θα πρέπει να χρησιμοποιούμε τον όρο «ποιοτικές» κατασκευές που σημαίνει εφαρμογή τουλάχιστον των απαιτήσεων όλων των σύγχρονων κανονισμών. Η ποιότητα των κατασκευών και η ασφάλειά τους, είναι και συνάρτηση της οικονομικής κατάστασης των χωρών, μεταξύ των άλλων παραγόντων. Είναι ευνόητο ότι φτωχές χώρες δεν μπορούν να συγκριθούν με χώρες όπου έχουν ακριβούς σύγχρονους αντισεισμικούς κανονισμούς.
Αυτή είναι η αλήθεια καραγκιόζη και κάνε μου μήνυση αν είναι ψέματα.
Μας είπες οτι η χώρα μας είναι 6η στον κόσμο σε σεισμούς και μετά το αναιρεσες! Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία η Ελλάδα, από άποψη σεισμικότητας, κατέχει την πρώτη θέση στη Μεσόγειο και την Ευρώπη καθώς και την έκτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο, μετά την Ιαπωνία, Νέες Εβρίδες, Περού, νησιά Σολομώντα και Χιλή.
http://www.oasp.gr/node/207
http://www.mypad.gr/1701-oi-pio-seismogeneis-chores-ston-kosmo-i-ellada-sti-dekada/
https://www.parapolitika.gr/article/aftes-ine-tris-zones-ipsilou-kindinou-gia-sismous-stin-ellada
Καραγκιόζη.
Ξέρεις τι υλικό είναι αυτό για να σε βάλει κάποιος μέσα;;; Ε ξέρεις;;; Ναι ξέρω. Θα μου τα κλάσεις.
Top Open Access publications matching Civil Engineering Στο δεύτερο καλύτερο περιοδικό πολιτικών μηχανικών στον κόσμο έγραψα http://www.oalib.com/rank/showJournalRank?keywords=Civil%20Engineering και είμαι το πρώτο θέμα σε εκατοντάδες άλλα θέματα του περιοδικού καραγκιόζη. http://www.scirp.org/journal/HottestPaper.aspx?JournalID=788

seismic
29-10-18, 17:08
ΜΠΛΟΦΑΡΕΙΣ και το ξέρεις... ;)
Ξέρεις τον χαρακτήρα μου για αυτό το λες.
Αλλά να έχω ξοδέψει την ζωή μου στην έρευνα Να έχω δώσει και τόσα χρήματα για αυτήν και να με λένε και απατεώνα είναι πολύ βαρύ για εμένα. :mad:
Απαιτώ μια δημόσια συγνώμη. Αν δεν την δώσετε είναι θέμα τιμής για εμένα και θα προχωρήσω.

valhalla
29-10-18, 17:17
Αλλά να έχω ξοδέψει την ζωή μου στην έρευνα Να έχω δώσει και τόσα χρήματα για αυτήν και να με λένε και απατεώνα είναι πολύ βαρύ για εμένα. :mad:
Απαιτώ μια δημόσια συγνώμη. Αν δεν την δώσετε είναι θέμα τιμής για εμένα και θα προχωρήσω.
Σε προκαλώ δημοσίως να προχωρήσεις σε μηνύσεις, ειδάλλως είσαι ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ... :D

https://i1.wp.com/karatsiolaros.gr/wp-content/uploads/2017/09/img_5801.jpg?resize=432%2C285

seismic
29-10-18, 17:36
Πολύ εύκολο. Οκ.

Johnkokk
29-10-18, 17:54
Οι περισσότεροι εδώ δεν σε κατηγόρησαν ως απατεώνα αλλά ως ματαιόδοξο και ελαφρόμυαλο. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ποινικά γιατί ήρθες σε ένα χώρο ανταλλαγής ιδεών με τη δική σου θέληση, χωρίς να υπάρχει κανένα ενδιαφέρον δικό μας για την πατέντα καθώς είναι εκτός θεματολογίας και στην ουσία κατέληξες στο να σε κράζουν άγνωστοι σε αγνώστους. Άλλη δουλειά δεν έχουν οι εισαγγελείς, θα κάτσουν να δώσουν εντάλματα για να βρουν τις ηλεκτρονικές ταυτότητές μας επειδή κοροϊδεύουμε ένα γεροξεκούτη χαχαχαχα λες και δεν υπάρχουν άλλα θέματα να ασχοληθούν.

Θα μπορούσα να είμαι εγγονός σου και εν μέρει ντρέπομαι που σου μιλάω έτσι,από κοντά δεν θα μιλούσα ποτέ με αυτό τον τρόπο σε κανένα και χειρότερος από σενα να ήταν, αλλά στην τελική ο σεβασμός κερδίζεται και η συμπεριφορά σου μόνο νικηφόρα δεν είναι όσον αφορά τον σεβασμό.

R-b-t3r
29-10-18, 18:59
Ελπίζω να αστιεύεσαι που θα σου πούμε και συγνώμη ΚΩΛΟΓΕΡΕ μετά απο αυτά που μας έχεις συρει εδώ μέσα.... :mad:

Κανένας δικαστής δεν θα μας καταδικάσει γιατί απλά δεν καταλαβαίνεις τίποτα απο νομικά, όχι ότι σκαμπάζεις απο τίποτα άλλο εκτός απο οικοδομές αλλά λέμε τώρα....

Όσο για τις παπαριές που έγραψες πριν, είπες συγκεκριμένα στον valhalla αν θυμάμαι καλά επι λέξει "Θα πέσει το σπίτι σου".
Αυτό είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων. Αρκεί να σε βάλει κάποιος μέσα. Και να μην συζητήσω για τις εξυβρίσεις που έχεις προβεί.

Τα υπόλοιπα στα έχουμε ξαναπεί και εδώ και αλλού. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ PEER REVIEWED το open journal of engineering χώνεψέ το! Και εγώ σε ρωτάω για το πόσα σπίτια 4όροφα που μένουν άνθρωποι χρησιμοποιούν την πατέντα σου αυτή την στιγμή που μιλάμε. Δεν με νοιάζει αν θα βγάλω άδεια! Σιγά μην χρησιμοποιήσω μια πατέντα που δεν χρειάζομαι!:D

Μην κάνεις καμιά τέτοια μαλακία, απλά θα χάσεις τα λεφτά σου. :D
Είσαι βούτυρο στο ψωμί ενός επιτήδειου δικηγόρου που θα μυριστεί λεφτά.

seismic
29-10-18, 19:03
Οι περισσότεροι εδώ δεν σε κατηγόρησαν ως απατεώνα αλλά ως ματαιόδοξο και ελαφρόμυαλο. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ποινικά γιατί ήρθες σε ένα χώρο ανταλλαγής ιδεών με τη δική σου θέληση, χωρίς να υπάρχει κανένα ενδιαφέρον δικό μας για την πατέντα καθώς είναι εκτός θεματολογίας και στην ουσία κατέληξες στο να σε κράζουν άγνωστοι σε αγνώστους. Άλλη δουλειά δεν έχουν οι εισαγγελείς, θα κάτσουν να δώσουν εντάλματα για να βρουν τις ηλεκτρονικές ταυτότητές μας επειδή κοροϊδεύουμε ένα γεροξεκούτη χαχαχαχα λες και δεν υπάρχουν άλλα θέματα να ασχοληθούν.

Θα μπορούσα να είμαι εγγονός σου και εν μέρει ντρέπομαι που σου μιλάω έτσι,από κοντά δεν θα μιλούσα ποτέ με αυτό τον τρόπο σε κανένα και χειρότερος από σενα να ήταν, αλλά στην τελική ο σεβασμός κερδίζεται και η συμπεριφορά σου μόνο νικηφόρα δεν είναι όσον αφορά τον σεβασμό.
Δέστε στον καθρέπτη τον εαυτό σας και αναρωτηθείτε τι κακό σας έχω κάνει.
Μίλησα επιστημονικά και σκάσατε από την ζήλια που ένας μάστορας μπορεί να σταθεί δίπλα σε σπουδαγμένους. Αυτή είναι η αλήθεια.
Και εγώ δεν σας έχω σεβασμό και δεν σας θεωρώ επιστήμονες όχι γιατί σας ζηλεύω αλλά γιατί δεν μπορείτε να αρθρώσετε έναν επιστημονικό λόγο.
Μόνο ύβρεις έχω ακούσει εδώ μέσα.

R-b-t3r
29-10-18, 19:04

Να μην του μιλάς καλά, δεν το αξίζει!
Είναι ξεκάθαρο harassment που μας κάνει εδώ μέσα και μας απειλεί και απο πάνω! :mad:
Φυσικά και δεν θα του δώσουν τις ηλεκτρονικές ταυτότητες γιατι απλά δεν είμαστε στο site του και δεν είναι σχετικό το φόρουμ με την πατέντα του. Αυτό δεν καταλαβαίνει, ότι δεν στοιχειοθετείται η συγκεκριμένη κατηγορία, το πολύ πολύ εξύβριση που είναι πταίσμα και σε εκείνη την περίπτωση δεν γίνεται άρση.

@seismic
Εφόσον σε ενοχλεί το απατεώνας, θα το βλέπεις κάθε μέρα μέχρι να πάρεις πόδι θρασύτατε!
ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!

R-b-t3r
29-10-18, 19:11
Δέστε στον καθρέπτη τον εαυτό σας και αναρωτηθείτε τι κακό σας έχω κάνει.
Μίλησα επιστημονικά και σκάσατε από την ζήλια που ένας μάστορας μπορεί να σταθεί δίπλα σε σπουδαγμένους. Αυτή είναι η αλήθεια.
Και εγώ δεν σας έχω σεβασμό και δεν σας θεωρώ επιστήμονες όχι γιατί σας ζηλεύω αλλά γιατί δεν μπορείτε να αρθρώσετε έναν επιστημονικό λόγο.
Μας κάνεις παρενόχληση ρε μαλάκα! Στο είπαμε χίλιες φορές, τι διάολο alzheimer έχεις;;;
Δεν μας νοιάζει η πατέντα σου, ούτε η ημιμαθείς απόψεις σου για το σύμπαν. Και για τελευταία φορά, δεν είμαστε μηχανικοί ρε ηλίθιε! Στα θέματα θεωρητικής φυσικής που κάτι σκαμπάζουμε δεν τα κατέχεις αλλά θέλεις να έχεις άποψη. Στα έχουμε πεί, κοντεύουμε να βγάλουμε κάλλους στα δάχτυλα αλλά εσύ εκεί!

Και αφού δεν μας γουστάρεις ρε φίλε, τι στο διαόλο κάνεις εδώ μέσα;;;
Ποιός σε κρατάει εδώ;;

seismic
29-10-18, 19:14
Να μην του μιλάς καλά, δεν το αξίζει!
Είναι ξεκάθαρο harassment που μας κάνει εδώ μέσα και μας απειλεί και απο πάνω! :mad:
Φυσικά και δεν θα του δώσουν τις ηλεκτρονικές ταυτότητες γιατι απλά δεν είμαστε στο site του και δεν είναι σχετικό το φόρουμ με την πατέντα του. Αυτό δεν καταλαβαίνει, ότι δεν στοιχειοθετείται η συγκεκριμένη κατηγορία, το πολύ πολύ εξύβριση που είναι πταίσμα και σε εκείνη την περίπτωση δεν γίνεται άρση.

@seismic
Εφόσον σε ενοχλεί το απατεώνας, θα το βλέπεις κάθε μέρα μέχρι να πάρεις πόδι θρασύτατε!
ΑΠΑΤΕΩΝΑ!! Μόλις ομολόγησες ότι είσαι κότα και κρύβεσαι πίσω από το ψευδώνυμο. Στην εποχή μου οι άνδρες είχαν αρχίδι@ τιμή και υπόληψη. Θα σε ξεβρακώσω μορή κότα. :mad:
Αν τολμάς και έχεις @@κια έλα να μου τα πεις μπροστά μου κότα.

R-b-t3r
29-10-18, 19:19
Μόλις ομολόγησες ότι είσαι κότα και κρύβεσαι πίσω από το ψευδώνυμο. Στην εποχή μου οι άνδρες είχαν αρχίδι@ τιμή και υπόληψη. Θα σε ξεβρακώσω μορή κότα. :mad:
Αν είχες εσύ τιμή και υπόληψη μωρή λουμπίνα θα είχες φύγει όταν είπες ότι θα φύγεις. Τι στο διαόλο κάνεις στο φόρουμ του μεταφυσικού;;

Και να θυμάσαι ότι αυτό που έκανες τώρα είναι προσβολή τιμής και υπόληψης μόνο που το υπονόησες. Οπότε αν ποτέ κάνεις το λάθος να με πάς δικαστήριο θα μπείς φυλακή κουλάδι!

R-b-t3r
29-10-18, 19:27
Αν τολμάς και έχεις @@κια έλα να μου τα πεις μπροστά μου κότα.
Δεν γ@μιέσαι να κάνεις καριέρα ρε seismic? :D
Σιγά μην ασχολούμαι με τον κάθε τρελό που ποστάρει στα φόρα. Πολύ ασχοληθήκαμε μαζί σου....

Και όσο για την συκοφαντική δυσφήμηση πρέπει να σε αναφέρω ονομαστικά. Καλή τύχη απατεώνα seismic! :D

Robespierre
29-10-18, 19:50
http://tinypic.com/2mpmj4ea

Τι μηνυση θα μου κάνεις βρε ερειπιο; Φιδεμπορα της λαικης; Κλεφτοκοτα και ερασιτεχνη απατεωνισκο, που εχεις τα μουτρα και ζητας τα ρεστα...
Τα χεις κανει τσουρεκια στο μισο ελληνικο ιντερνετ, εκθετεις καθημερινα καθηγητες ΕΜΠ, διεθνεις επιστημονες και ιδιοκτητες εταιριων, θαρρεις και θα συνεργαζονταν ποτε καποιος σοβαρος ανθρωπος με εναν καμενο σαν του λογου σου; Εβαλε ο Καρυδης ή ο αλλος ο Αιγυπτιος το ονομα του σε καποια δημοσιευση της πατεντας, ευρεσιτεχνιας, εφευρεσης, σωτηρια της Ελλαδας, πουθενα; Εβαλε;

Οχι βεβαια. Τρελος ειναι; Να γελανε και τα μπετα μαζι του; Εβαλε κανενας κεφαλαια στις μεγαλομανιες σου; Οχι βεβαια; Τρελος ειναι, να τα πεταξει; Δεν τα δινει σε φιλανθρωπιες. Καθεσαι και μας ζαλιζεις τα ουμπαλα με τις φαντασιωσεις σου καθε μερα, σε παιρνουμε στην πλακα, σε παιρνουμε στον χαβαλε, σε βριζουμε... εκει ο μπαρμπας. Αναποδα στην εθνικη. Το πιο σκληρο που πρεπει να σου ειπανε μεχρι τωρα, ειναι αυτο που πεταξε ο valhala. Κατσε να στο πω κι εγω, μπας και ξενερωσεις.

Σου μενουν/δεν σου μενουν αλλα 10 χρονια. Κατα μεσο ορο, ετσι; Μπορει να θαψεις αρκετους φυσικα. Δεν ειναι εκει το θεμα σου. Ετσι θα σε παει απο δω και περα; Τι εμεινε ρε που δεν γεμισες με το σπαμ σου; Κανενα blog για γυμναστες; Κανενα φορουμ γεωπονων; Κανενα καναλι στο FB; Καταντια και μιζερια ρε μπαρμπα. Αντε να χτισεις κανενα ενοικιαζομενο για τα παιδια που (οπως ειπες) αραδιασες, αν ειναι αληθεια κι αυτά και παρατα μας. Αρκετα μας ζαλισες. Ουτε λεφτα θα βαλουμε, ουτε κοροιδα θα βρεις για μετα θανατο δοξα, ουτε επιστημονας θα γινεις με αυτα τα καραγκιοζιλικια. Ενας τροπος υπηρχε για σενα, αυτος του Παπαμιχαηλ: το πρωι στο γιαπι, το βραδι στο πολυτεχνειο. Τον εχασες, δεν μπορεσες, βαρεθηκες, δεν μπορουσες; Ε, τερμα τωρα. Συμβιβασου. Και παρατα τις απατες του ιντερνετ γιατι το δρομο για την Ευελπίδων τον ξερω κι εγω.

Γκε-γκε; Jetzt Raus!

Robespierre
29-10-18, 19:55
Ο Seismic με την πατέντα του στη πλάτη, οδεύει για το Νόμπελ!

http://i68.tinypic.com/dyace9.jpg

seismic
29-10-18, 20:03
http://tinypic.com/2mpmj4ea

Τι μηνυση θα μου κάνεις βρε ερειπιο; Φιδεμπορα της λαικης; Κλεφτοκοτα και ερασιτεχνη απατεωνισκο, που εχεις τα μουτρα και ζητας τα ρεστα...
Τα χεις κανει τσουρεκια στο μισο ελληνικο ιντερνετ, εκθετεις καθημερινα καθηγητες ΕΜΠ, διεθνεις επιστημονες και ιδιοκτητες εταιριων, θαρρεις και θα συνεργαζονταν ποτε καποιος σοβαρος ανθρωπος με εναν καμενο σαν του λογου σου; Εβαλε ο Καρυδης ή ο αλλος ο Αιγυπτιος το ονομα του σε καποια δημοσιευση της πατεντας, ευρεσιτεχνιας, εφευρεσης, σωτηρια της Ελλαδας, πουθενα; Εβαλε;

Οχι βεβαια. Τρελος ειναι; Να γελανε και τα μπετα μαζι του; Εβαλε κανενας κεφαλαια στις μεγαλομανιες σου; Οχι βεβαια; Τρελος ειναι, να τα πεταξει; Δεν τα δινει σε φιλανθρωπιες. Καθεσαι και μας ζαλιζεις τα ουμπαλα με τις φαντασιωσεις σου καθε μερα, σε παιρνουμε στην πλακα, σε παιρνουμε στον χαβαλε, σε βριζουμε... εκει ο μπαρμπας. Αναποδα στην εθνικη. Το πιο σκληρο που πρεπει να σου ειπανε μεχρι τωρα, ειναι αυτο που πεταξε ο valhala. Κατσε να στο πω κι εγω, μπας και ξενερωσεις.

Σου μενουν/δεν σου μενουν αλλα 10 χρονια. Κατα μεσο ορο, ετσι; Μπορει να θαψεις αρκετους φυσικα. Δεν ειναι εκει το θεμα σου. Ετσι θα σε παει απο δω και περα; Τι εμεινε ρε που δεν γεμισες με το σπαμ σου; Κανενα blog για γυμναστες; Κανενα φορουμ γεωπονων; Κανενα καναλι στο FB; Καταντια και μιζερια ρε μπαρμπα. Αντε να χτισεις κανενα ενοικιαζομενο για τα παιδια που (οπως ειπες) αραδιασες, αν ειναι αληθεια κι αυτά και παρατα μας. Αρκετα μας ζαλισες. Ουτε λεφτα θα βαλουμε, ουτε κοροιδα θα βρεις για μετα θανατο δοξα, ουτε επιστημονας θα γινεις με αυτα τα καραγκιοζιλικια. Ενας τροπος υπηρχε για σενα, αυτος του Παπαμιχαηλ: το πρωι στο γιαπι, το βραδι στο πολυτεχνειο. Τον εχασες, δεν μπορεσες, βαρεθηκες, δεν μπορουσες; Ε, τερμα τωρα. Συμβιβασου. Και παρατα τις απατες του ιντερνετ γιατι το δρομο για την Ευελπίδων τον ξερω κι εγω.

Γκε-γκε; Jetzt Raus! Αν πιστεύεις αυτά που λες πες μου το ονοματάκι σου το πραγματικό να τα βρούμε στα δικαστήρια. Αυτά ξέρουν να αποδώσουν δικαιοσύνη. Εμένα το ξέρετε το όνομά μου εσείς λέτε ανέξοδες μαλ@κίες. Έτσι είναι οι άντρες ρε. :mad:
Να σας κάνει ο κώλος σας για το θέμα μου. Αν δεν σας πείραζε δεν θα μου απαντούσατε καν.

valhalla
29-10-18, 20:17
Αν πιστεύεις αυτά που λες πες μου το ονοματάκι σου το πραγματικό να τα βρούμε στα δικαστήρια. Αυτά ξέρουν να αποδώσουν δικαιοσύνη. Εμένα το ξέρετε το όνομά μου εσείς λέτε ανέξοδες μαλ@κίες. Έτσι είναι οι άντρες ρε. :mad:
Να σας κάνει ο κώλος σας για το θέμα μου. Αν δεν σας πείραζε δεν θα μου απαντούσατε καν.
Ώπα, μισό λεπτάκι; Εσύ δεν είπες ότι θα ζητήσεις άρση απορρήτου; Τώρα γιατί ζητάς ονόματα;

Τράβα στην δικαιοσύνη να στα δώσει (ΑΝ στα δώσει).

seismic
29-10-18, 20:20
Ώπα, μισό λεπτάκι; Εσύ δεν είπες ότι θα ζητήσεις άρση απορρήτου; Τώρα γιατί ζητάς ονόματα;

Τράβα στην δικαιοσύνη να στα δώσει (ΑΝ στα δώσει).
Ήθελα να δω αν μιλώ σε άνδρες με παντελόνια γιατί οι άνδρες οι πραγματικοί δεν κρύβονται για αυτά που λένε αλλά παίρνουν την ευθύνη των λεγόμενων με το ονοματεπώνυμό τους.

R-b-t3r
29-10-18, 20:35
Ήθελα να δω αν μιλώ σε άνδρες με παντελόνια γιατί οι άνδρες οι πραγματικοί δεν κρύβονται για αυτά που λένε αλλά παίρνουν την ευθύνη των λεγόμενων με το ονοματεπώνυμό τους.
Σε Άντρες με παντελόνια, οικογένεια και υποχρεώσεις μιλάς οχι σε αργοσχολους καλόγερους με λεφτά και χρόνο για χάσιμο....:D

Litsa
29-10-18, 20:40
Θα παρω τλφ τον Μινα και θα του πω να τα σβήσει ολα

Λευκός Λύκος
29-10-18, 20:45

Γιατί; Εκείνοι που αγανάκτησαν και που δεν διαβάζουν και δεν απαντούν στα ποστ του seismic, θα έπρεπε να τον ειδοποιήσουν.

R-b-t3r
29-10-18, 21:03

Ρε Λίτσα, αν το έχεις έπρεπε να τον ειδοποιήσεις πριν μια βδομάδα!
Αφού βλέπεις οτι όσο πάει αποθρασύνεται. Έφτασε να μας βρίζει ανοιχτά και να απαιτεί συγνώμη, λες και τον κρατά κανένας στο φόρουμ.

Robespierre
29-10-18, 21:30
Αν πιστεύεις αυτά που λες πες μου το ονοματάκι σου το πραγματικό να τα βρούμε στα δικαστήρια. Αυτά ξέρουν να αποδώσουν δικαιοσύνη. Εμένα το ξέρετε το όνομά μου εσείς λέτε ανέξοδες μαλ@κίες. Έτσι είναι οι άντρες ρε. :mad:

Οχι ρε μπαρμπα, δεν ειναι ετσι οι αντρες. Να σου πω εγω πως ειναι οι αντρες στα μερη μου; Οταν τους κανουνε ξου απο καπου, φτυνουν και φευγουν. Δεν καθονται να τρωνε τις χλαπατσες σαν κι εσενα. Δε μου λες; Σου ζητησε κανενας να εμφανιστεις με τα στοιχεια σου; Βλεπεις πολλους να το κανουν αυτο εδω; Σε φωναξε κανενας να μας παρουσιασεις την πατεντα σου; Ειδες φως και μπηκες μηπως; Το εκανες 1-2-3-10-100 φορες; Στις ποσες το τερματιζεις; Εχεις καταλαβει τι θεματολογια εχει το φορουμ αυτό; Το μονο που εχει καταφερεις ως τωρα ειναι να γινεις το Νο1 ρεαλιτι ξεφτιλας στη ψευδοεπιστημη, συνομωσιολογια και διασπορα παραπληροφορηση στο Ελληνικο ιντερνετ. Μα κι αυτο εχει τα ορια του ρε μπαρμπα. Κουρασε.

Αντε ρε απατεωνα... που εχεις βρει ενα παρατημενο φορουμ σαν του amoives.gr και εβαλες προγραμματακι να κλικαρει το νημα με τις @ριες σου και ερχεσαι μετα εδω και το παιζεις και καλα οτι εχεις επισκεψιμοτητα.

Τρεχα στο δικαστηρια να τους πεις οτι βριζουμε τον seismic :D:D:D

R-b-t3r
30-10-18, 07:00
Ο αριθμός της πατέντας του "κυρίου" ειναι US9540783B2
Απορούσα τόσες μέρες γιατί δεν μας έδινε τον αριθμό πατέντας. Ε με το που είδα την πατέντα κατάλαβα γιατί...
Η πατέντα αφορά μόνο το σύστημα πάκτωσης στο έδαφος! Γράφει οτι είναι μέρος αντισεισμικής προστασίας αλλα δεν έχει πατέντα για τον αντισεισμικό μηχανισμό! :eek:
Για όποιον δεν κατάλαβε η πατέντα δεν είναι πλήρες αντισεισμικό σύστημα άσχετα αν αυτός το παρουσιάζει έτσι!
100% απάτη παιδιά! Μείνετε μακριά!
Να διευκρινιστεί γιατί γράφω για απάτη. Η πατέντα είναι σύστημα απορρόφησης κραδασμών που υποτιθεται προκύπτει απο την συγκεκριμένη πάκτωση στο έδαφος. Δεν είναι πατέντα αντισεισμικής προστασίας για σπίτια ως κατασκευή στο σύνολο της. Μπορεί να βρει χρήση σε κατασκευές όπως γέφυρες, ανεμογεννήτριες κτλ. Πατέντα για σπίτια πάντως δεν είναι και καλώ τον οποιονδήποτε να βρει την πατέντα στο google patents να το διαπιστώσει μόνος του.

heretic
30-10-18, 08:13
Α χα! την οποία διαδικασία αγκύρωσης φαντάζομαι πως μπορεί κάποιος να την σχεδιάσει με 100 διαφορετικούς τρόπους, από αυτόν του κ. Λυμπέρη. Όπως θα γίνεται σε χιλιάδες δομικές κατασκευές σε όλο τον κόσμο. Η μόνη πατέντα που βλέπω εδώ είναι η προσφορά φυκιών για μεταξωτές κορδέλες. Οπότε, τι είδους δημοσίευση να κάνει πολιτικός μηχανικός πάνω σε αυτά; Μια παραλλαγή κάποιας γνωστής τεχνικής; Είναι σαν να πατεντάρεις εν έτι 2018 ένα λαμπτήρα LED ενός συγκεκριμένου σχήματος, που -και καλά- δεν ανεβάζει θερμοκρασία πάνω από ένα όριο, σε σχέση με τους άλλους (για να το πω με ρους ηλεκτρολογίας). Βλέπω πάντως ότι χρησιμοποιείται το φόρουμ αυτό, όπως και διάφορα άλλα, για συστηματική διασπορά ψευδών πληροφοριών. Σαφέστατα πρόκειται για απάτη μέσω διαδικτύου, ποιος ξέρει ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα. Ίσως αλίευση αφελών επενδυτών.

Robespierre
30-10-18, 08:39

Ωπα...ωπα... εδω τωρα υπαρχει φαουλ. Ποιο πραγμα να σβησει και γιατι; Παλι λογοκρισια δηλαδη; Να βγαινει ο αλλος να γραφει οτι του κατεβει στο κεφαλι και να τον αφηνουν ετσι; Να μη μιλαει κανενας; Τι λετε ρε παιδια...

Γιατί; Εκείνοι που αγανάκτησαν και που δεν διαβάζουν και δεν απαντούν στα ποστ του seismic, θα έπρεπε να τον ειδοποιήσουν.

Δεν εκπλησσομαι που για μια φορα ακομα παιρνεις εμμεσα το μερος εντος τρολ.

R-b-t3r
30-10-18, 08:39
Αντιλαμβανόμαστε οτι κάτι πάει στραβά βλέποντας την περιγραφή της πατέντας. Μιλά για προστασία απο σεισμούς και ΆΝΕΜΟ!!!!!
Άνεμο αν έχετε τον θεό σας! Πόσα σπίτια έχουν πέσει από άνεμο στην Ελλάδα?
Γενική πατέντα θεμελίωσης κτηρίων είναι. Για αυτό μας μιλά για ανεμογεννήτριες κτλ και όχι για σπίτια.

R-b-t3r
30-10-18, 09:22
Για να στήσεις μια επιχείρηση που θα αλλάξει τον κόσμο χρειάζονται χρήματα. Πολλά χρήματα. Δεν έχω βρει τον άνθρωπο που θα βάλει το χέρι στην τσέπη Συνεργάτες έχω βρει. Η πατέντα δουλεύει όπως δουλεύουν και τα συμφέροντα που προσπαθούν να με σταματήσουν και το κάνουν εύκολα γιατί δεν έχω χρήματα να κάνω τα απαραίτητα τεστ χρησιμότητας σε φυσικό μέγεθος. Αυτή είναι η αλήθεια. Γίνονται προσπάθειες με πολύ αργά βήματα λόγο έλλειψης χρημάτων.
http://www.zougla.gr/greece/article/ergodigos-epinoise-elpidofora-antisismiki-evresitexnia

Εδώ ο τύπος παραδέχεται ευθεως οτι ΔΕΝ έχει κάνει καν πειράματα σε σπίτια σε φυσικό μέγεθος! Αλλά ξέρει ότι δουλεύει η πατέντα (!???!?!?!) με κάποιον μαγικό τρόπο και ξέρει και το κοστολόγιο (πάλι με κάποιον μαγικό τρόπο) οπως μας είπε σε κάποια φάση αργότερα.
Εννοείται ότι επειδή δεν το έχει εφαρμόσει πουθενά δεν ξέρει να μας πει ούτε για το κόστος ούτε για τα δυνητικά πλεονεκτήματα της θεμελίωσης σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους για τα σπίτια.

Επίσης παρατηρείτε οτι η πατέντα είναι προσεκτική στην διατύπωση και δεν γράφει πουθενά στον τιτλο για αντισεισμικό σύστημα. Γράφει για συστήματα αγκύρωσης που κανουν χρήση ράβδου με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Η πατέντα αφορά την ράβδο και μόνο.

Robespierre
30-10-18, 11:13
ποιος ξέρει ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα. Ίσως αλίευση αφελών επενδυτών.

Ακριβως. Μας γραφει παρακατω τι κινητρα έχει:

Δεν έχω βρει τον άνθρωπο που θα βάλει το χέρι στην τσέπη Συνεργάτες έχω βρει.

Συνεργατες για την ενδεχομενη μπιζνα που θα στηθει εχει βρει αφθονους. Κοροιδα-χρηματοδοτες για την δηθεν αντισεισμικη κατασκευη ακομα ψαχνει. Σπαμ δεκα χρονια κι ακομα δεν βρηκε... :p

R-b-t3r
30-10-18, 11:22
Το ξέρεις ότι μπορώ να σου κάνω μήνυση για συκοφαντία. Εσύ και μερικοί άλλοι συμπεριφέρεστε στα φόρουμ που γράφω λασπολογώντας την ευρεσιτεχνία ασύστολα.
Αν συνεχίσεις θα σου κάνω μήνυση.:mad:

Λοιπον, αφου εκανα μια γρηγορη συσκεψη με τους νομικους μου συμβουλους και αφου καλεσαμε και τους οικονομικους οι οποιοι και μας πληροφορησαν οτι θα μπορουσαμε να αξιοποιησουμε ωφελιμα μια αποζημιωση, θα ηθελα να δηλωσω πως ειμαι στην διαθεση σας. Θα ζητησω φυσικα ως μαρτυρες κατηγοριας να ειναι και οι συνεργατες σας, αυτοι που επικαλειστε συχνα πυκνα, για να καταστει δυνατον ετσι η σοβαροτητα των επιχειρηματων σας και μεχρι ποιου σημειου εμπλεκονται με εσας και με την ΠΑΤΕΝΤΑ σας. Για αυτον τον λογο φροντιστε να ενημερωσετε απαντες, εγκαιρως.

Στο μεταξυ, επειδη ειστε και εσεις ακομα στην δικη μου διαθεση, θα παραθεσω αλλο ενα νημα απο αλλο ενα φορουμ οπου εκει πληροφορουσατε τους συνομιλητες σας, αναμεσα σε υβρεις που οι mods εσπευδαν καθε τοσο να σβηνουν, οτι εχετε βγαλει και την Σχολη Πολεμου !!! Βεβαια καμια αλλη σχολη οπως φυσικα αυτην του πολιτικου μηχανικου πλην του εργοδηγου, κατι που επομενως δεν επιτρεπει καν την πιθανοτητα εκδοσης οικοδομικης αδειας ( ευτυχως ), αλλα επιμενετε να διασπειρετε δεξια κι αριστερα οτι τα σπιτια του κοσμακη θα πεσουν αφου δεν ακολουθειται η δικη σας, λεγω μπαρμπα Γιαννη, ακλονητη αλλα παντα αναποδεικτη και μαλλον και για αυτο και επικινδυνη, ΠΑΤΕΝΤΑ.

Το forum λοιπον ειναι το Petrolheads.gr, αλλο ενα ασχετο με το αντικειμενο που προσπαθει να πουλησει ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ, αλλα και αυτο με μελη σχετικα τελικα. Και φυσικα γινεται της Ποπης, ειδικα στις πρωτες σελιδες, μεχρις οτου καποιος μαλλον αγανακτισμενος χρηστης. ο g47 τα παρει σοβαρα στο κρανιο που λεμε, με τον ευτελισμο που προκαλειται στο αντικειμενο του και αρχισει να στριμωχνει τον μπαρμπα Γιαννη. Για να αρχισουν οι υβρεις και οι απειλες. Και ειναι και φρεσκο μαλιστα, του 2015 μεχρι κατι μηνες πριν.

http://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?f=9&t=730&hilit=seismic

και ακολουθουν κι αλλα. Φορουμ φυσικα κι αναλυσεις του μπαρμπα Γιαννη, αν και παρατηρω πως copy paste δεν ειναι τελικα μονον τα σεντονια οπου βομβαρδιζει τα παντα, αλλα ακομα και οι απαντησεις που γραφει οταν ...θιγεται!! Συναρπαστικα αναγνωσματα παντοτε.
https://www.adslgr.com/forum/archive/index.php/t-365665-p-12.html

Στο παραπάνω ο παίκτης επιχείρησε πάλι να παίξει το Χαρτί της δυσφήμισης. Και φυσικά κανείς δεν μάσησε :D

R-b-t3r
30-10-18, 12:11
Αυτό αγαπητέseismic μπορεί να σε χώσει φυλακή, απλά για να ξέρεις....:D
Αφήνεις υπόνοιες για την δουλειά του μηχανικού που του έφτιαξε το σπίτι και τον πολεοδομικό κανονισμό χωρίς να έχεις καθόλου στοιχεία.

heretic
30-10-18, 12:30
Ύστερα από αυτά που βγήκαν στη φόρα, νομίζω πως κλέβετε εκκλησία :)
Περιμένω να αποχωρήσει διακριτικά...

seismic
30-10-18, 14:31
Ο αριθμός της πατέντας του "κυρίου" ειναι US9540783B2
Απορούσα τόσες μέρες γιατί δεν μας έδινε τον αριθμό πατέντας. Ε με το που είδα την πατέντα κατάλαβα γιατί...
Η πατέντα αφορά μόνο το σύστημα πάκτωσης στο έδαφος! Γράφει οτι είναι μέρος αντισεισμικής προστασίας αλλα δεν έχει πατέντα για τον αντισεισμικό μηχανισμό! :eek:
Για όποιον δεν κατάλαβε η πατέντα δεν είναι πλήρες αντισεισμικό σύστημα άσχετα αν αυτός το παρουσιάζει έτσι!
100% απάτη παιδιά! Μείνετε μακριά!
Να διευκρινιστεί γιατί γράφω για απάτη. Η πατέντα είναι σύστημα απορρόφησης κραδασμών που υποτιθεται προκύπτει απο την συγκεκριμένη πάκτωση στο έδαφος. Δεν είναι πατέντα αντισεισμικής προστασίας για σπίτια ως κατασκευή στο σύνολο της. Μπορεί να βρει χρήση σε κατασκευές όπως γέφυρες, ανεμογεννήτριες κτλ. Πατέντα για σπίτια πάντως δεν είναι και καλώ τον οποιονδήποτε να βρει την πατέντα στο google patents να το διαπιστώσει μόνος του.
Δες και αυτό και σε λίγο άλλες δύο πατέντες για τις μεθόδους. . Αυτό λέγετε δέσμη πατεντών.
πάνω στο ίδιο αντικείμενο. https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2010097642

seismic
30-10-18, 14:32
Ύστερα από αυτά που βγήκαν στη φόρα, νομίζω πως κλέβετε εκκλησία :)
Περιμένω να αποχωρήσει διακριτικά...
Περιμένω δημόσια συγνώμη. :mad:
Μου αρέσει που αρχίσατε να διαβάζετε την πατέντα.
Αλλά είσαστε στουρνάρια ακόμα.

R-b-t3r
30-10-18, 14:44
Θα πρεπει να εισαι πολυ δυστηχης που στεγαζεις την οικογενεια σου σε ανασφαλες σπιτι. Ή τουλαχιστον σε ενα το οποιο (κτυπα ξυλο ) μετα απο εναν σεισμο θα σου βγαλει ζημιες, μιας και δεν εχει στριμμενη την βιδα

Πριν απο κατι μηνυματα και μολις εχτες, ειχες επενδυτη και μαλιστα αμερικανο. Τωρα "διαπραγματευεσαι". Διαβαζω επισης αλλου οτι καμια κατασκευαστικη, κανενας επενδυτης, κανεις φορεας δεν εδειξε το παραμικρο τελικα ενδιαφερον. Φυσικα ολοι σε ακουσαν, καθως αυτη ειναι η δουλεια τους, αλλα παντα κατι στο τελος κολλαγε. Και καλα εδω στην Ελλαδα ειπαμε, φταινε οι μασονοι, τα συναφια και το κουκουλωμα, αλλα με την αλλοδαπη τα ιδια;

Ο κυριος Παπανδρακακης δηλαδη, τελικα προτιμησε να παει για τσαι;

ΕΣΥ ο ιδιος εγραφες κι ανακοινωνες οτι πηγες στο Μετσοβειο, πληρωσες και ξεκινησες πειραματα και προσομοιωσεις. Μαλιστα παραθετεις και ηχητικο μηνυμα του επιμελητη καθηγητη. Ησουν και εκει στο 2011-2012 εν αναμονη του -πληρωμενου απο εσενα- πορισματος. Σε ξεγελασαν μηπως και δεν το πηρες τελικα; Τι επαιξε;

Αλλου παλι εγραφες οτι οι εταιρειες ζητουσαν φραγκα, οπως και το Πανεπιστημιο φυσικα, και μαλιστα αρκετοι προσπαθωντας να σε προφυλαξουν σου εξηγουσαν οτι θα στα φανε και τιποτα δεν θα κανεις. Ασε που αμα πληρωσεις, ο αλλος σου βγαζει οτι ζητησεις. Αν και αυτο μαλλον δεν ισχυει για ιδρυματα του κυρους του Μετσοβειου αλλα για τους ιδιωτες, οι οποιοι και τελικα ποσο μπορει να επηρεασουν την επιστημονικη κοινοτητα και τα κρατη; Τα αλλα κρατη και οχι της Ελλαδας οπου ειπαμε, ειναι για κουκουλωμα.

Ο κυριος ΚΑρυδης, πληρωνεται απο εσενα; τι ειδους συνεργασια εχετε; Τι ειπαμε πως ειναι και με τι ασχολειται;

Τελικα η ΠΑΤΕΝΤΑ ειναι δημοσιευμενη πουθενα ή κρατειται μυστικη περιμενοντας το θυμα που θα τα σταξει για να εισπραξει τι ακριβως;

Κοστη και ποσα δεν βλεπω και συνεχιζω να ρωτω. Ποσα μεσιε; Ποσο θα κοστισει η ΠΑΤΕΝΤΑ σε ενα τυπικο παραδειγμα νεας οικοδομης σημερινης αξιας κατασκευης 100 χιλιαδων ευρω; Παλιοτερα κατι εγραψες αλλα δεν το λεω για να κρατησω κι εγω ενα μυστικουλι. Το εγραψες ομως μονον σε ενα σημειο και αγνοουσες επιδεικτικα το ερωτημα καθε φορα που στο εθεταν απο εκει και μετα. Περκε λοιπον;

Και καλα η οικογενεια σου καλυπτεται απο το συμφερτο των μηχανικων που σου εκτισαν το σπιτι με εκεινες τις παλιογνωσεις που σπουδασαν. Ασε που σιγουρα ο συγκεκριμενος μηχανικος με την καμια δεν ειχε 50 χρονια πειρας οπως ΕΣΥ, αλλα κατι αλλο υπαρχει; Εχτισες τιποτα με την πατεντα σου περα απο τα lego που σου επεσημαναν τοσοι και τοσοι αλλοι; Δομικα ειχες καμια συμμετοχη σε καποια κατασκευη πλην της πλακοστρωσης σε υφισταμενη οικοδομη οπως αυτη που μας διαφημισες εχτες;
https://www.adslgr.com/forum/threads/365665-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%C E%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%C E%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%93%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B7/page31

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από seismic Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι ήθελες να δοκιμάσω ανόμοιες κατασκευές?
παρατηρώντας ξανά τα video που παραθέτεις, βλέπω τα παρακάτω:

στο "αλώβητο κτήριο" φαίνονται μπετόβεργες να "περισσεύουν" στο πάνω μέρος (και να "απορροφούν" μέρος της δύναμης ταλάντωσης)
κάτι που δεν υπάρχει στο "σπασμένο κτήριο"

το "σπασμένο κτήριο" φαίνεται να έχει κάποια απόσταση από το εσωτερικό μέρος της "βάσης ταλάντωσης" ενώ στο "αλώβητο κτήριο" υπάρχει κάποιου είδους "σφήνα" (σανίδα) έτσι ώστε να "σφίγγεται" στη θέση του

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. Όνομα: Untitled1.jpg Εμφανίσεις: 10 Μέγεθος: 20,1 KB ID: 165455 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. Όνομα: Untitled2.jpg Εμφανίσεις: 59 Μέγεθος: 13,1 KB ID: 165456

μάλλον είναι ανόμοιες οι συνθήκες του πειράματος
https://www.adslgr.com/forum/threads/365665-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%C E%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%C E%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%93%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B7?p=5849893#post58498 93

Φτιάξε πρώτα σωστό πείραμα και μετά φτιάξε σπίτια.

seismic
30-10-18, 14:47
Αυτό αγαπητέseismic μπορεί να σε χώσει φυλακή, απλά για να ξέρεις....:D
Αφήνεις υπόνοιες για την δουλειά του μηχανικού που του έφτιαξε το σπίτι και τον πολεοδομικό κανονισμό χωρίς να έχεις καθόλου στοιχεία.
Όλα τα σπίτια στον κόσμο όλο δεν είναι απόλυτα αντισεισμικά. Ένα σπίτι που δεν έπεσε σε έναν σεισμό 8 Ρίχτερ μπορεί σε έναν άλλο μικρότερο σεισμό να πέσει.
Αν δεν ξέρεις τους λόγους είσαι αναρμόδιος. Αυτό σημαίνει ότι όταν λέω ότι μπορεί να αστοχήσει το σπίτι μπορεί να αστοχήσει οποιαδήποτε κατασκευή στον κόσμο γιατί απλά δεν υπάρχει απόλυτη αντισεισμική κατασκευή πλην της δικιάς μου. Να σου το πω πιο απλά. Μία γερή κατασκευή μπορεί να πάθει μεγάλες ζημιές και μία με κακοτεχνίες να μην πάθει τίποτα. Αυτό οφείλετε σε αστάθμητους παράγοντες. Αν όλοι οι αστάθμητοι παράγοντες συμπέσουν όλοι μαζί θα πέσει και η καλύτερη κατασκευή.
Διάβασε αυτούς τους αστάθμητους παράγοντες σε αυτό το άρθρο μου. Εγώ είμαι επιστήμονας ερευνητής δεν είμαι τσαρλατάνος. http://www.efevresi.gr/%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%C E%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1/

R-b-t3r
30-10-18, 14:48
Δες και αυτό και σε λίγο άλλες δύο πατέντες για τις μεθόδους. . Αυτό λέγετε δέσμη πατεντών.
πάνω στο ίδιο αντικείμενο. https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2010097642
Που είναι το ίδιο πράγμα μέσες άκρες, μια νέα μέθοδος πακτώματος ή όπως το λένε οι μηχανικοί τέλος πάντων στο έδαφος.
Δεν μιλά πουθενά για αντισεισμικό σύστημα ως σύνολο. Αυτό για τους κυκλώνες-ανεμοστρόβιλους τι το θες αφού και καλά το θες για σπίτια;;
Πόσα σπίτια έπεσαν στην Ελλάδα απο ανεμοστρόβιλο;; :confused:

R-b-t3r
30-10-18, 14:50
Αβαβαου απαπαου και ζαμπαρακατρανεμια λοιπον !

Και καλα τον νομικο συμβουλο θα τον εχεις απο την εποχη που με τις ανοησιες που εγραφες - οχι ελεγες αλλα εγραφες και γραφεις - εφτασαν να σε απειλουν ακομα και με μηνυσεις, τους αλλους ομως ΤΩΡΑ μας τους ξεφουρνιζεις. Και ειδικοτερα, παρατηρω πως οχι μονον πανεπιστημιο αμερικανικο δεν υπαρχει, οχι μονον αμερικανοι επενδυτες αλλα "ανθρωπος με σχεσεις ( ερωτικες να υποθεσω; ) με επενδυτες και δικη του εταιρεια" στην -ΟΥΑΟΥ εδω- New York, New York.

Πανε και τα Μετσοβεια, παει κι ο Παπανδρακακης ( καλη του ωρα του ανθρωπου, ξερει αραγε πως και ποσο αλλα και γιατι εχει βγει το ονομα του στο ιντερνετς; ), πανε και οι εδω εταιρειες με το μεγαλο ενδιαφερον, ο κυριος Καρυδης και ο ρολος του θα παραμεινει μαλλον μυστηριο, και τι θα απογινει; Θα ιδρυθει ινστιτουτο ( αισθητικης που λεμε ) στο Αμερικα που ειναι και παχιες οι μυγες, η πενηνταρουμπα που σπαταλησες που δεν ξερουμε εμεις, αλλα ουτε και συ θα εχεις καν ιδεα , αν εμεινε εκει ή αυξηθηκε παει και χαθηκε απο δω κι απο κει, κανεις δεν δεχεται να του στριψεις τη βιδα εδω και τοσα χρονια και ....οντως καλα κρασια.

Αληθεια, τι ποτα σας κερασε ο Καμινης εκει στην πλ. Κοτζια; Τιποτα ξεφτιλα μπυρονια ή γευθηκατε κατι πιο εκλεκτο;

Όσο για τον κύριο ομότιμο καθηγητή Π. Καρύδη και τον πρώην πρύτανη Νίκο Μαρκάτο, εκτός από συνεργάτες είμαστε και φίλοι και μας κέρασε και ποτό στην Πλατεία Κοτζιά ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης.

http://www.ecivil.gr/t427-topic
Εντυπωσιασθηκε ο δημαρχος οταν του ανεφερες πως οταν με το καλο ο Νιμπιρου βαρεσει την ΓΗ, η ΔΙΚΗ σου κατασκευη με την ΠΑΤΕΝΤΑ θα μεινει ορθια να πλαναται στο απειρο;
https://www.adslgr.com/forum/threads/365665-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%C E%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%C E%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%93%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B7/page31

R-b-t3r
30-10-18, 14:52
Όλα τα σπίτια στον κόσμο όλο δεν είναι απόλυτα αντισεισμικά. Ένα σπίτι που δεν έπεσε σε έναν σεισμό 8 Ρίχτερ μπορεί σε έναν άλλο μικρότερο σεισμό να πέσει.
Αν δεν ξέρεις τους λόγους είσαι αναρμόδιος. Αυτό σημαίνει ότι όταν λέω ότι μπορεί να αστοχήσει το σπίτι μπορεί να αστοχήσει οποιαδήποτε κατασκευή στον κόσμο γιατί απλά δεν υπάρχει απόλυτη αντισεισμική κατασκευή πλην της δικιάς μου.
Αυτό που έχεις bold στην Αγγλία σε βάζει φυλακή γιατί απαγορεύεται να το πείς χωρίς να μπορείς το αποδείξεις! :mad:

R-b-t3r
30-10-18, 14:56
Γενικά μπείτε στο ADSL στο link που σας έδωσα, τρελό γέλιο μιλάμε! :D

Τώρα πως είναι απαράδεκτο για εσένα ένα πείραμα με 12 g επιτάχυνση που δεν έπαθε τίποτα ο θεός και εσύ ξέρεις.
ανόμοιες παράμετροι => οτι νάναι αποτέλεσμα (ή πιο σωστά - οτι αποτέλεσμα θέλουμε να δείξουμε)

και πάλι να ευχηθώ καλή τύχη - από εμένα τέλος

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xaris2335 Εμφάνιση μηνυμάτων
επέμβαση σε μια υπάρχουσα οικοδομή μπορεί να γίνει; Να γίνει δηλαδή αντισεισμική.
και αν ναι ποιο είναι το κόστος της πόσο δηλαδή στοιχίζει;
Εχει απαντησει σε αλλο φορουμ ( δημοπρασιων που ειναι και σχετικο με το θεμα του ). Ιδου και η απαντηση:

enantios
ερωτηση:μενω σε ενα προαστιο των Ιωαννινων...εδω επιτρεπεται να κτισει κανεις εως δυο οροφους ενω η σκεπη ειναι υποχρεωτικη καθως κοντα μας ειναι τα παραδοσιακα Ζαχοροχωρια.
αυτα στη θεωρια...στην πραξη ειναι σχεδον αδυνατο να βρεις τετοιο σπιτι μιας και τα περισσοτερα ειναι τριων-τεσσαρων οροφων!αρχικα,ο καθε ιδιοκτητης,σηκωνε δυο οροφους,συμφωνα δηλ.με το νομο!ομως,μεταγενεστερα,σηκωνε κι αλλους αφου ουδεις τον ενοχλουσε!ειναι δυνατον να χρησιμευσει η ευρεσιτεχνια σας σε αυτη τη φαση;ευχαριστω πολυ.

seismic
Το σπίτι από έξω έχει σοβά, ή διακοσμητικό κτίσιμο πέτρας?
Έχει κολόνες, ή όχι?
Έχεις σχέδια ή όχι?

enantios
Τα σπιτια ειναι σοβατισμενα σε ποσοστο 90%!ενα υπολοιπο 10% εχουν διακοσμητικη πετρα εως ενα μετρο πανω απο το εδαφος.

seismic
Αυτά που θα σου πω είναι θεωρεία.
Αν δείτε στο βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=RoM5pEy7n9Q προς το τέλος, αν και έχω δέσει τα μεγάλα δοκάρια που πατάει η σεισμική βάση με χοντρή αλυσίδα, αυτά έχουν τάση να ανέβουν προς τα πάνω, από την ροπή του μοντέλου.
Όσο πιο ψιλά είναι τα σπίτια, τόσο μεγαλώνει αυτή η ταλάντωση στους πάνω ορόφους.
Εγώ για να την σταματήσω σε υφιστάμενα κτίρια είναι δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο.
Θα έβαζα γωνίες σιδερένιες όπως στην φωτογραφία θα της βίδωνα στις γωνίες, και θα τις πάκτωνα στο έδαφος με τον μηχανισμό.
http://postimg.org/image/15or8eeuc/
http://www.124sold.gr/forum/showthre...t=1267&page=10

Το κοστος βεβαια δεν το λεει. Για την ακριβεια μονον σε μια απαντηση ειχε γραψει κατι σχετικο, εκει γυρω στο 2009. Υπολογιζε κι εκτιμουσε αλλα δεν ηταν και σιγουρος, πως για μια υπαρχουσα οικοδομη που δεν θα ηταν και τιποτε το σπουδαιο, θα πηγαινε γυρω στις 6.000€

R-b-t3r
30-10-18, 14:57
Aμ τη λειτουργία του χανζαπλάστ; Γιατί δεν βάζετε χανζαπλάστ στις οικοδομές μετά το σεισμό όταν έχουν βαβά;

Εγώ εχω το απόλυτοτατο σύστημα για τον σεισμό, η οικοδομή θα είναι στο αέρα με συσκευή αντιβαρύτητας τι 12g τι 32g δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Μάλιστα μαζί με αυτή την πατέντα θα έχω και την πατέντα του ότι μπορείς να την πας όπου θέλεις την οικοδομή, βαρέθηκες να τα βοριά προάστια, τσουπ πας νότια, θέλεις βουνό τσουπ

Είναι όλα δοκιμασμένα, δεμένο απο το ταβάνι το μοντέλο, κουνούσα τραπέζι, έσπασα το τραπέζι αλλά αυτό εκει δεν κουνήθηκε χιλιοστό

Μιλάμε παίδες χάνετε!
Μπείτε στο link
https://www.adslgr.com/forum/threads/365665-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%C E%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%C E%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%93%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B7/page33

seismic
30-10-18, 14:59

https://www.adslgr.com/forum/threads/365665-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%C E%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%C E%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%93%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B7?p=5849893#post58498 93

Φτιάξε πρώτα σωστό πείραμα και μετά φτιάξε σπίτια.
Έχω κάνει 15 πειράματα όλα για να εξετάσω διαφορετικά στοιχεία.
Όλα καλά είναι. Οι μπουμπούνες δεν καταλαβαίνουν τον ρόλο του κάθε πειράματος.

seismic
30-10-18, 15:03

Μιλάμε παίδες χάνετε!
Μπείτε στο link
https://www.adslgr.com/forum/threads/365665-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%C E%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%C E%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%93%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B7/page33

ADSL Γιατί τα μεγάλα παιδιά δεν σταματούν να( το )παίζουν ποτέ.:D
Εκεί να πάτε...:p

R-b-t3r
30-10-18, 15:03
Έχω κάνει 15 πειράματα όλα για να εξετάσω διαφορετικά στοιχεία.
Όλα καλά είναι. Οι μπουμπούνες δεν καταλαβαίνουν τον ρόλο του κάθε πειράματος.
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaax το ακούσαμε και αυτό!

Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζεις;;
Ρητορική είναι η απάντηση μην απαντήσεις ΞΕΡΟΥΜΕ! :D

R-b-t3r
30-10-18, 15:06
Και καπου εδω, τω σωτηριω ετος 2009, το φορουμ των μηχανικων, σταματησε να ασχολειται. Αφου ειχαν καταβαλλει και μεγαλη προσπαθεια μην γελοιοποιησουν την επιστημη και το ονομα τους πρωθυστερα. Αντιγραφω συμπερασματικο μηνυμα ενος διπλωματουχου πολιτκου μηχανικου, ετσι για να μιλαμε συγκεκριμενα και να βοηθηθει η επιστημη και με τις αλλες της ειδικοτητες, στην διαγνωση.

Γιάννη από τις τελευταίες σου απαντήσεις άλλαξα γνώμη,ειδικά όταν εξήγησες πώς αγκυρώνεται η ''βάση'' σε χαλαρά εδάφη........θα μας τρελάνεις ρε συ!!Αφού καταλήξαμε στη δύναμη που χρειάζεσαι,γιατί τ' αλλάζεις?.........

Ζήτησες τη γνώμη μας και τα σημεία τα οποία καταρρίπτουν την ιδέα του μηχανισμού που προτείνεις,στα είπαμε κ εσύ πιστεύεις ακόμη ότι μπορεί να λειτουργήσει!Χαρά στο κουράγιο σου!

Τέλως πάντων,εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο,ειδικά μετά από την τελευταία απάντηση,μη με παρεξηγείς αλλά δεν έχω άλλο τρόπο να σε πείσω,σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο πείραμά σου όποτε καταφέρεις να το υλοποιήσεις!

Η προένταση που χρειάζεσαι,όπως σου είπαμε ΟΛΟΙ,
1.έχει τεράστιο κόστος
2.απαιτεί τεράστια διατομή στοιχείου σκυροδέματος
3.απαιτεί τεράστια ποιότητα σκυροδέματος και τέλος
4.ΔΕΝ μπορεί να αγκυρωθεί στο έδαφος τέτοιο μέγεθος μάνα μου........υπάρχουν φυσικές εδαφικές δυνάμεις τριβής και αντοχής σε θραύση-αστοχία βολβού συγκεκριμένου μεγέθους που αγκυρώνουν και απαγορεύουν την ολίσθηση του τένοντα.....Ακόμα και να μπορεί,ΔΕΝ συμφέρει οικονομικά για συνήθεις κατασκευές να το κάνεις!

Σε χαιρετώ

zavi
http://www.michanikos.gr/topic/7047-...%CE%B5/page-29

...συνεχεια απο το site του μηχανικου. Πολυ πλακα εχουν τελικα τα ειδικευμενα, ακομα και για εναν ασχετο

Λυπούμαι Γιάννη, αλλά όχι, δεν θα επανέλθεις. Αν πραγματικά έχεις ανακαλύψει κάτι νέο, το κατάλληλο βήμα για να το ανακοινώσεις είναι ένα συνέδριο ή ένα επιστημονικό περιοδικό. Στο φόρουμ, μετά από τόσο τρολλάρισμα, οι πόρτες δεν είναι ανοιχτές...

Το παρόν θα διαγραφεί
http://www.michanikos.gr/topic/23303...4%CE%BF%CF%82/
17/9/2011
Τελικά μετά απο 10 χρόνια έχουμε δημοσίευση;; :D
Όχι βέβαια!

R-b-t3r
30-10-18, 15:11
Παράθεση Αρχικό μήνυμα από patch Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν κάνουμε αναζήτηση στα ελληνικά θα μας δώσει απαντήσεις από Ελλάδα
Ή Ελλάδα είναι μια κουκιδα στο παγκόσμιο χάρτη, για το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει ούτε καν στις πρώτες χώρες με σεισμική δραστηριότητα
Είναι η τρίτη χώρα στον κόσμο σε σεισμικότητα.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NT1G Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο κύριος καθηγητής Παναγιώτης Καρύδης, βάζει την υπογραφή του και το όνομα του οτι συμφωνεί για όσα λες κ.τ.λ. οτι κάνει το σύστημα του;
Βάζει το όνομα του σε δημοσίευση που ίσως πάει σε journal;

ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Ναι βάζει υπογραφή όπου θέλεις. Ακόμα και σε άδεια να περάσει πολεοδομία.
Μου έχει πει να βρω οικοδομές και γενικά έργα για να τοποθετήσουμε την ευρεσιτεχνία και να την καταθέσουμε στην πολεοδομία για την άδεια.
Όποιος μηχανικός επιθυμεί να τοποθετήσει την ευρεσιτεχνία σε κατασκευές ο κύριος Καρύδης θα συνεργασθεί μαζί του πάνω στις προδιαγραφές της ευρεσιτεχνίας.
Εδώ μας είπες ότι είναι 6η. Τελικά αποφάσισε είναι 3η, 6ή ;; Κάθες χρόνο πέφτει μια βαθμίδα;; :D

Και φυσικά του απαντούν ότι δεν είναι ούτε στη δεκάδα, τι σύμπτωση τα ίδια λέμε και εδώ!
www.usgs.gov/faq/categories/9831/3371

http://www.skymetweather.com/content...s-in-the-world

http://lists10.com/10-countries-prone-earthquakes

Από πότε;
Εσύ ξέρεις, μάλιστα. Από που ξέρεις, έχεις συστήματα ελέγχου σε παγκόσμιο επίπεδο, το βασίζεις σε μελέτες, βιβλιογραφία η έτσι εσύ ξέρεις

Σταμάτα να πετάς κοτσανες. Και ΟΧΙ δεν έχουμε τις ίδιες δραστηριότητες με Τουρκία, ούτε τα ίδια ρηγματα

press-time.gr/media/k2/items/cache/e1be80432240eea966714443ade87ee2_XL.jpg

heretic
30-10-18, 15:14
http://i64.tinypic.com/2rcx6ad.jpg

Στα έχουν γράψει ήδη στο παρελθόν, να μη τα ξαναγράφουμε κι εμείς.
Μένω μόνο στο "Οπως καταλαβαινεις η εξελιξη θα πρεπει να ειναι αναμενομενη".

R-b-t3r
30-10-18, 15:17
Και το ξεβράκωμα της άχρηστης πατέντας συνεχίζεται!

Πέντε (5) περίπου χρόνια από τότε που δημιουργήθηκε και μετά από 474 αναρτήσεις σχεδόν όλες από τον δημιουργό του θέματος, ήρθε η ώρα το θέμα να κλείσει.

Όταν ο ίδιος ο δημιουργός του (seismic) δεν σέβεται όχι μόνο τον χώρο που τον φιλοξενεί και δεν ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις και προειδοποιήσεις των διαχειριστών, αλλά και απαξιώνει το ίδιο του το θέμα με αναρτήσεις σαν την παραπάνω, είναι αναμενόμενο ότι το θέμα έχει εξαντληθεί, οι όποιοι κόκκοι σοβαρότητας έχουν απολεσθεί και δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμείνει ενεργό.

Καλή επιτυχία Γιάννη από το όμορφο νησί της Ίου (βλ. seismic) στην εμπορική προώθηση και εκμετάλλευση της ευρεσιτεχνίας σου, είχες το βήμα πάρα πολύ καιρό να μας ενημερώσεις πολύπλευρα για αυτήν και τα πειράματά σου.
Όποιος μηχανικός ή μη ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα ή νεότερα ή ακόμα και να την εφαρμόσει, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου μέσω προσωπικού μηνύματος.

Υ.Γ.: Αντίστοιχα θέματα με το παρόν θα έχουν για τους παραπάνω λόγους την ίδια κατάληξη... κλείσιμο.
http://www.emichanikos.gr/showthread...7%20#post34046

2/10/2014

K.Γιάννη, έχοντας εξετάσει την εφεύρεση σας απο παλιά, όπως σας έχω πεί μπάζει απο παντού, είναι ασύμφορη και στατικώς ανεπαρκέστατη.

Για την θεωρία καλή είναι, αλλά στην πράξη ...
http://www.emichanikos.gr/showthread...4047#post34047
28/12/2013

Τώρα κ. Γιάννη τί θέλετε δηλαδή; Να γεμίσουμε αυτό το θέμα όπως γεμίσαμε και το άλλο στο michanikos.gr; Το ίδιο άτομο είμαι, το ίδιο nickname χρησιμοποιώ και στα 2 site. Οπότε αφήστε στην άκρη αυτά περί ειδικών γνώσεων γιατί στην τελική ούτε καν πτυχίο μηχανικού δεν έχετε. Έχετε πλέον ξεπεράσει κάθε όριο σε σημείο που με αυτά που λέτε να καθίστασαι επικίνδυνος για την δημόσια υγεία.

Παιδιά συγγνώμη αλλά κατά 90% αυτά που λέει ο seismic δεν έχουν καμία σχέση με την επιστήμη της μηχανικής. Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να σας το εξηγήσω αναλυτικά. Μια πρώτη ένδειξη είναι ας πούμε η αναντιστοιχία μεταξύ της μικροκατασκευής της παρουσίασης σε σχέση με τα πραγματικά υλικά (ξύλο αντί για σκυρόδεμα, τεράστιες διατομές οπλισμού σε σχέση με τη διατομή του ξύλου, τεράστια βάρη για την προσομοίωση των φορτίων σε σχέση με τις διατομές της κατασκευής κοκ).
Όρεξη είχα να κάθομαι να θάβω την ιδέα του καθενός. Όταν όμως από ένα σημείο και μετά αρχίζετε να κατηγορείτε επαγγελματίες που έχουν άμεση σχέση με την μελέτη των κτηρίων, όταν θίγετε υπολήψεις, όταν υποβιβάζετε την διεθνή εμπειρία και πρακτική τότε να είστε σίγουρος ότι θα έχετε και αντίλογο. Δεν είναι δυνατόν να λέτε ότι εμμέσως ή αμέσως επιδιώκουμε να κατασκευάζουμε κτίρια που αύριο θα σκοτώσουν κόσμο. Επίσης ποτέ δεν μείναμε σε αφορισμούς αλλά εφόσον αγνοείτε στοιχειώδεις αρχές της επιστήμης της μηχανικής είναι λογικό οι οποιεσδήποτε επεξηγήσεις να φαντάζουν για εσάς ως αφορισμοί.

Όσον αφορά την ψηφοφορία ο καθένας μπορεί να την ερμηνεύσει κατά το δοκούν αν και πραγματικά αυτό το 70% δεν συνάγεται από πουθενά, τουλάχιστον γι' αυτούς που ξέρουν 5 πράγματα από απλή αριθμητική. Βάλατε 10 ερωτήσεις που δεν είχαν άμεση σχέση η μια με την άλλη και αποφασίσατε ότι όποιος απαντά στις 7 από αυτές θετικά έχει και θετική άποψη για την ιδέα σας.

Αναφορικά με τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας σάς το εξηγήσαμε ότι οι οργανισμοί αυτοί δεν ελέγχουν το αν μια ιδέα δουλεύει ή όχι. Απλώς διασφαλίζουν ότι αν κάποιος στο μέλλον χρησιμοποιήσει τμήμα της ιδέας εσείς να αποζημιωθείτε καταλλήλως. Ξέρετε πόσες πατέντες έχουν κατοχυρωθεί σχετικά με τους υπολογιστές και πόσες από αυτές είναι τελικά ανεφάρμοστες; Όσοι έχουν ασχοληθεί λίγο παραπάνω με υπολογιστές καταλαβαίνουν τί λέω.

Κλείνοντας θα σας ξαναπώ για το Μετσόβιο: τους αναθέσατε να μελετήσουν κατά πόσο η ιδέα σας μπορεί να λειτουργήσει και όχι να αποδείξουν ντε και καλά ότι λειτουργεί - επί αμοιβή βεβαίως βεβαίως. Αν ας πούμε το Μετσόβιο βγάλει αρνητικό πόρισμα δεν θα κάτσει να λύσει τα προβλήματα της πατέντας ώστε να την κάνει λειτουργική. Όχι χωρίς αντίτιμο.

ΥΓ. Αν έχετε το θάρρος γιατί δεν λέτε πόσες φορές αλλάξατε την αρχική σας ιδέα ύστερα από τις παρατηρήσεις που σας κάναμε στο michanikos; Είναι τυχαίο το γεγονός ότι δεν απαντάτε για ποιον λόγο φορτίζετε την κατασκευή της παρουσίασης με 100πλάσια φορτία από αυτά που αναλογικά θα παραλάμβανε μια πραγματική κατασκευή; Είναι σαν να βάλω ένα γαϊδουράκι να τραβήξει μια νταλίκα και να αναρωτιέμαι μετά γιατί δεν άντεξε το καημένο και ψόφησε...
http://www.thelab.gr/topic/72019-%CE...C%CE%B1/page-3
14/1/2011

Εχει πολυ γελιο τελικα η απλη αναζητηση στο google.

Κανέναν από ΕΜΠ δεν έχουμε βρει να ρωτήσουμε τι λέει ο Παπανδρακάκης που του 2013 του έπλεκε το εγκώμιο και τώρα πια ούτε που τον αναφέρει...
Κάτι σαν τις φώτος με τον Στάλιν που διέγραφε τους πρώην συνεργάτες.

Έχει υλικό να γράψουμε δύο threads! :D

seismic
30-10-18, 15:23
Σε λίγους μήνες θα δείτε έργο μου με την πατέντα σε τελειωμένη κατασκευή.
Θα το βάλω στον κώλο και των πολιτικών μηχανικών και στον δικό σας. :D
Τίποτα δεν θα με σταματήσει. Όλα αυτά θα αποτελούν μαρτυρίες του πόσο άσχετοι είναι οι ειδικοί σε ( )
Είμαι ο πρώτος στον κόσμο όλων των χιλιετιών με διαφορά.
Όποιος είναι μάγκας ας μου πει που κάνω λάθος με επιστημονική τεκμηρίωση όπως κάνω εγώ.
Δεν θα βρείτε ούτε έναν στα δέκα χρόνια που γράφω στα φόρουμ.
Θα δείτε πολλούς να λένε ότι η ευρεσιτεχνία μπάζει από παντού είναι άρχιστη κ.λ.π Δεν θα βρείτε όμως κανένα να εξηγεί τον λόγο της αρνητικής άποψής του.
Απλά δεν θα βρείτε κανένα γιατί ή δεν έχουν καταλάβει ή γιατί δεν ξέρουν όσα ξέρει ο νοικοκύρης εφευρέτης.
Όλοι μα όλοι που τόλμησαν έφαγαν την τάπα τους από εμένα.

heretic
30-10-18, 15:25
Μπραβο, να πας να αγκυρώσεις και το Empire State Building. Στο μεταξύ κακομαθημένε, πάρε τα σκουπίδια σου και δρόμο από εδώ.

R-b-t3r
30-10-18, 15:25
Αdmin την / το 28/9/2014, 09:27
Για λόγους επαγγελματικής υπευθυνότητας,κύρους και σοβαρότητας το παρόν τόπικ κλειδώνεται.

Ελπίζω να ακολουθήσουν και σοβαρά ιστολόγια μηχανικών, τα οποία μέχρι στιγμής δεν απαντούν κυρίως λόγω άγνοιας της κατάστασης.

Το ΤΕΕ εγκρίνει ή δεν εγκρίνει ότι νομίζει, αυτό δε σημαίνει οτι ο μηχανικός θα βάλει σε κατοικία τέτοιο σύστημα (προσωπικά θα προτιμούσα ή όπως είναι σήμερα η κατάσταση ή κατασκευή με μέταλλο).
Το σύστημα αυτό , θα πρέπει να περάσει πρώτα απο υπολογισμούς, διαστάσεων (ανάλογα το μέγεθος της κατοικίας) , κόστους , γεωτεχνικών μελετών (εάν μπορεί να εφαρμοστεί όντως στο έδαφος) κλπ (γιατί όλα ειναι πολύ πρόχειρα μέχρι στιμής και η "φήμη" οφείλεται μόνο στο σπάμ σε ιστολόγια).

Μετά αφού γίνουν όλα τα παραπάνω και φυσικά αποδειχθεί η "αντισεισμικότητα" του συστήματος, διότι δεν έχει αποδειχθεί πέραν ενός μοντέλου δυσανάλογου με την πραγματικότητα, θα πρέπει να ΠΕΙΣΤΟΥΝ οι Μηχανικοί ώστε να το χρησιμοποιήσουν , γιατί ο λόγος ενός κυρίου ή του ΤΕΕ δε μας πείθει να βάζουμε υπογραφές στα στατικά (να παιζουμε το κεφάλι μας δλδ) κατοικιών που θα έχουν αυτό το σύστημα , ούτε βέβαια οι μελέτες θα μας πείσουν εάν δεν εφαρμοστεί σε αρκετές κατοικίες (κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή).

Μέσα σε όλα αυτά πρέπει να δημιουργηθούν και προγράμματα υπολογιστή που να λύνουν ανάλογα με το μέγεθος της κατοικίας το σύστημα του κυρ.Γιάννη, γιατι δε μπορείς να βάζεις οτι διατομές σου κατέβουν και να υπολογίζεις πρόχειρα "χώνεις 400 κυβικά μπετό στη βάση" για να μην μπατάρει κλπ κλπ...διοτι ουδείς μηχανικός δεν πρόκειται να κάτσει να το λύσει με το χέρι ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ σε μια κατοικία που θα ζούν άνθρωποι.

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, το επάγγελμα μας έχει γεμίσει μαστορέους με ΠΑΤΕΝΤΕΣ οι οποίοι πρωταρχικά μας υβρίζουν και μας λένε άσχετους, δεδομένου οτι αυτοί οι άνθρωποι συνήθως είναι επιπέδου άστα να πάνε και δεδομένου οτι εμείς είμαστε "φλώροι" και συνήθως δεν απαντάμε σε τέτοια άτομα γιατί είμαστε "υπεράνω" χάνουμε όχι μόνο σε κύρος αλλά και την αξία μας ώς επιστήμονες.

Ε λοιπόν θα είμαι ο πρώτος που θα ρίξει μπουλο σε αυτόν , γιατί σε επίπεδο γουστάρω να γίνομαι χώμα και λάσπη, δεν είμαι υπεράνω και βαρέθηκα τα μη μου άπτου και τις φλωριές.
Έπονται και άλλες ιστοσελίδες κυρ.Γιάννη, το πρόβλημα ειναι ο χαρακτήρας σου.

Δες τι γράφουν οι μηχανικοί. Για αυτό δεν θα χτίσεις ποτέ πολυκατοικία με αυτό το σύστημα. Αφού τους σκυλόβρισες τόσον καιρό, να δούμε ποιόν ηλίθιο θα βρείς να σου βάλει υπογραφή να χτίσεις...

R-b-t3r
30-10-18, 15:30
Δεν ειναι αδαης. Μπιζνα κανει και για θυματα ψαχνει. Και ενα να του κατσει κερδος θα ειναι αφου ετσι κι αλλιως δεν χτιζεται και τιποτα. Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ που κατα τα αλλα θελει να μας σωσει και ζηταει και δημοσιο χρημα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Basilhs23_ Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάτσε γιατί αυτά δεν τα είπες, εκεί που έστειλες το paper επανέλαβαν το πείραμα και μελέτησαν την κατασκευή με μετρήσεις ή έτσι το υποθέτεις εσύ οτι για να ενέκριναν το paper επανέλαβαν το πείραμα; Πες μου οτι τους πλήρωσες τα έξοδα για το πείραμα αλλιώς δεν σε πιστεύω οτι επανέλαβαν κάτι.
καλά ρε Βασίλη, σοβαρά ρωτάς;

Εδώ έκαναν δεκτό paper που έχει στον τίτλο παπάτζα του στυλ "the ultimate ... system" και references τον εαυτό του μόνο (χώρια το πως είναι γραμμένο) και αναρωτιέσαι αν έκαναν τα πειράματα;

Ούτε το abstract δεν θα κοίταξαν, για να μην πω ούτε τον τίτλο.

Πεθαίνω στο γέλιο! :D

R-b-t3r
30-10-18, 15:45
Εχω την εντυπωση πως δεν μας τα λες ολα. Εισαι βεβαια και πονηρουλης. Οπως για παραδειγμα, η προωθηση-διαφημιση που εκανες στο φορουμ της ψυχολογιας, ηταν αριστοτεχνικη. Απο το πως το ξεκινησες μεχρι το πως τσιμπησαν. Να βρασω βεβαια τους ψυχολογους, αλλα τελος παντων.

Δειτε το, δεν ειναι μεγαλο. Μονο 2 σελιδουλες με τον ΕΦΕΥΡΕΤΗ να ξεκινα, καπως ετσι:

Μεγάλη Απογοήτευση και Μελαγχολία.. υπάρχει λύση?

Πριν επτά χρόνια κατέθεσα μια εφεύρεση και πείρα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η πατέντα θα έσωνε τον κόσμο από τις φυσικές καταστροφές.
Έγραψα σε πολλά φόρουμ με πολλές εκατοντάδες χιλιάδων επισκέπτες στο θέμα μου.
Έκανα δικά μου πειράματα, και έγραψα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές.
Είχα πολλούς μέσα στα φόρουμ που με πολέμησαν πολλές φορές υβριστικά, αλλά και πολλούς παγκόσμιους καθηγητές που με υποστήριξαν.
Το πρόβλημά μου είναι ότι αντί να με βοηθήσουν με πολεμούν με όλη τους την δύναμη.
Αυτό μου έχει δημιουργήσει μια αφάνταστη κόπωση, και απογοήτευση σε σημείο να αισθάνομαι μοναξιά, απογοήτευση και ντροπή που δεν προχωρά η ευρεσιτεχνία μου.
Θέλω να τα παρατήσω, και δεν με αφήνει αυτή η πατέντα. Θα μπορούσα να κάνω τόσα άλλα καλά για την οικογένειά μου, αλλά τα δείνω όλα για την πατέντα.
Είναι φυσιολογικό αυτό που μου συμβαίνει ή κάτι άλλο?
Υπάρχει λύση?
http://www.e-psychology.gr/forum/thr...hlight=seismic

Το σπίτι μου το έχτισα μόνος μου 40 χρόνια πριν. Δεν έχω χρήματα για να το γκρεμίσω και να το ξανά χτίσω. Η πατέντα είναι υπό διαπραγμάτευση με επενδυτές για χρηματοδότηση, την οποία διαπραγμάτευση κάνει η ομάδα μου που έχω συστήσει και συνεργάζομαι.
Προσομοιώσεις υπάρχουν αλλά όχι από το Μετσόβιο αλλά από εταιρεία. Δεν θα δημοσιοποιήσω όμως ούτε τις προσομοιώσεις ούτε την όλη έρευνα που έχω κάνει διότι πολύ απλά όταν ξέρεις το ( πως το κάνεις χωρίς να το ξέρουν οι άλλοι ) μεταφράζετε σε χρήμα, μισθό, και περισσότερες πατέντες σε τυχόν συμφωνία. Άλλωστε έχω υπογράψει με την ομάδα της ευρεσιτεχνίας συμφωνητικό εμπιστευτικότητας για αυτό δεν μπορώ να μιλήσω ή να βγω στη Ζούγκλα.

Έτσι, όπως πριν 3 χρόνια μου ήρθε email από έμπορο λεβήτων ιόντων που γκρίνιαζε για την κριτική που έγραφα στο blog μου για τις ψευτιές που έλεγαν, μου λέει οτι στο σπίτι του με τέτοιο σύστημα έκανε οικονομία θέρμανσης και είχε μετρήσεις από ένα εργαστήριο (sintec Νορβηγίας) που πιστοποιούσαν οτι οι συσκεύες αυτές είχαν COP>1 και όταν του είπα να μου τις στείλει από το email μου λέει "δεν μπορώ λόγω ανταγωνιστών"......

Θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος!

seismic
30-10-18, 15:46
Πεθαίνω στο γέλιο! :D
Πάρε το paper και όλα τα paper του κόσμου και βάλε τα στον κώλο σου.
Αυτό το πείραμα τα λέει όλα μόνο του και ντροπιάζει τους μηχανικούς.
Ένα εκατομμύριο στοίχημα βάζω αν μπορέσουν να κατασκευάσουν πιο γερό πείραμα από αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=RoM5pEy7n9Q
Ποια κότα θα τολμήσει αυτό το στοίχημα?

R-b-t3r
30-10-18, 15:47
http://i64.tinypic.com/2rcx6ad.jpg

Στα έχουν γράψει ήδη στο παρελθόν, να μη τα ξαναγράφουμε κι εμείς.
Μένω μόνο στο "Οπως καταλαβαινεις η εξελιξη θα πρεπει να ειναι αναμενομενη".
Να στα επαναλάβουμε seismic γιατί από ότι κατάλαβα απο το adsl δεν έχεις κάνει πρόοδο 2 χρόνια τώρα! :D

seismic
30-10-18, 15:48
Να στα επαναλάβουμε seismic γιατί από ότι κατάλαβα απο το adsl δεν έχεις κάνει πρόοδο 2 χρόνια τώρα! :DΠάρε το paper και όλα τα paper του κόσμου και βάλε τα στον κώλο σου.
Ένα εκατομμύριο στοίχημα βάζω αν μπορέσουν να κατασκευάσουν πιο γερό πείραμα από αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=RoM5pEy7n9Q

R-b-t3r
30-10-18, 15:50
α)Έχω χάσει την δουλεία μου
β) Έχω πληρώσει πάνω από 50000 ευρώ για όλη την ιστορία.
γ) Η γυναίκα μου οι συγγενείς μου, οι συγχωριανοί μου με συχαίνονται και με θεωρούν ψώνιο.
δ) Όταν έρχομαι σε επαφή με τα μέσα ενημέρωσης και τους ρωτώ να δημοσιοποιήσουν την ευρεσιτεχνία, μου απαντούν ότι αυτό είναι διαφήμιση και δεν μπορούν να το κάνουν...και άλλα πολλά...πολλά.

Αλήθεια....αξίζει να κάνω τόσες θυσίες ώστε τα παιδιά σας να μην θαφτούν κάτω από τα ερείπια???????
Ή να κοιτάξω τα δικά μου?

Επεξεργάσθηκε από seismic, 07 Απρίλιος 2012 - 15:31:35.
http://www.thelab.gr/topic/72019-%CE...C%CE%B1/page-8
...

http://www.thelab.gr/topic/72019-%CE...0#entry1598438
http://www.thelab.gr/topic/72019-%CE...0#entry1599201
http://www.thelab.gr/topic/72019-%CE...0#entry1599317
http://www.thelab.gr/topic/72019-%CE...0#entry1599784

Και πάλι του λένε τα αυτονόητα και πάλι το πρόβλημα είναι τα Νεφιλείμ.

Και όπως είπε κάποιος άλλος πολύ εύστοχα στο thelab, αυτή η κολόνια κρατά από το 2009. Από τότε μέχρι τώρα υπήρχε άπειρος χρόνος για μια (1) δημοσίευση (6-7 χρόνια). Αλλά τα ελληνικά fora είναι πιο σημαντικά. Το ίδιο και η αναγνώριση μέσα σε αυτά!

Τα νέφιλιμ! Αυτά φταίνε! Υπάρχει μεταφυσικό στοιχείο τελικά στην πατέντα! :D :D :D

seismic
30-10-18, 15:51
Τα νέφιλιμ! Αυτά φταίνε! Υπάρχει μεταφυσικό στοιχείο τελικά στην πατέντα! :D :D :D
Πάρε το paper και όλα τα paper του κόσμου και βάλε τα στον κώλο σου.