Το forum του μεταφυσικού

Το forum του μεταφυσικού (http://www.metafysiko.gr/forum/index.php)
-   Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός (http://www.metafysiko.gr/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Παιχνίδια με Πνεύματα; (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=3877)

Ermhs 04-03-08 23:01

τίποτα δεν με κυνηγά...Απλά είπα ότι με φόβισαν σε βαθμό, που με έκαναν να πιστέψω κάτι τέτοιο..

Ποτε δεν ασχολήθηκα με δαίμονες.
Ποιος ο λόγος άλλωστε.

αρα ο astaroth ειναι δαιμονας?

Εγώ απλά το μονο που βλέπω πλέον μερικές φορες είναι όνειρα ...περίεργα όνειρα τίποτα το παραπάνω... αλλα και ποιος άλλος δεν βλέπει θα μου πεις...

Στην bulgaria είδα μονο, που ένταξη ίσος ήταν και το stress

Spn l Optimus 04-03-08 23:07

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Ermhs

αρα ο astaroth ειναι δαιμονας?

χαχα που να ξερω ?! το οτι ειχα μια εμπειρια της μιας ωρας δεν με κανει ειδικο πανω στο θεμα ;). Αλλα τα "καλα" πνευματα δεν επιτιθενται ουτε τρομοκρατουν.

Ermhs 04-03-08 23:09

σε αυτό συμφωνώ, και δεν σου μιλάνε αν εσύ δεν το επιδιώξεις...και δεν εννοώ uitza..απλά να πας μπροστά του και να το πιάσεις κουβέντα HAHAHAHA...

melian 04-03-08 23:14

Παιδιά παρακαλώ να μη μετατραπεί σε chat room η συζήτηση. Αν έχετε να πείτε κάτι σημαντικό πεστε το αλλιώς να μη γεμίζουμε το θέμα με μηνύματα χωρίς ιδιαίτερο νόημα.

Όσο για τα γριμόρια που λένε ότι έγραψε ο Σολομώντας διατηρώ και εγώ τις επιφυλάξεις μου αν τα έγραψε όντως ο ίδιος. Απόσο γνωρίζω κάτι τέτοιο δεν ειναι τεκμηριωμένο ιστορικά και μάλλον υφίσταται μόνο στη σφαίρα της λαικής φαντασίας.

Ως προς τις επικλήσεις πνευμάτων τώρα τι να πω... τόσο εύκολο είναι λέτε να καλεί κανείς πνεύματα; Δεν ξέρω, μήπως είναι καθαρά εγκεφαλικό παιχνίδι και αυθυποβολή; :rolleyes:

γηγενης 04-03-08 23:16

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από melian

Ως προς τις επικλήσεις πνευμάτων τώρα τι να πω... τόσο εύκολο είναι λέτε να καλεί κανείς πνεύματα; Δεν ξέρω, μήπως είναι καθαρά εγκεφαλικό παιχνίδι και αυθυποβολή; :rolleyes:

ετσι οπως τα λες ειναι αλλα υπαρχει πολυ χρημα που βγαινει απο τον μυθο του καλεσματος

Ermhs 04-03-08 23:20

Παράθεση:

Παιδιά παρακαλώ να μη μετατραπεί σε chat room η συζήτηση. Αν έχετε να πείτε κάτι σημαντικό πεστε το αλλιώς να μη γεμίζουμε το θέμα με μηνύματα χωρίς ιδιαίτερο νόημα.:

I am really sorry Melian...How dare I.

Παράθεση:

Εγώ δεν μίλησα για επικλήσεις...Μετά από τόσες προσωπικές εμπειρίες πιστεύεις ότι πρέπει να τα "επικαλεσις"? Η ως τον μοναδικό τρόπο να τα δεις?

simply...keeps your eyes wide open. You may see yours...without all this c***ps (gently gesture)

melian 04-03-08 23:26

Αν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο νήμα είναι για τις επικλήσεις πνευμάτων γι'αυτο και μίλησα γι'αυτό. Επίσης αγαπητέ Ερμή καλό θα ήταν να έλειπε η ειρωνεία που διέκρινα στο μήνυμά σου, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Όλοι εδώ μέσα απλά τη γνώμη μας καταθέτουμε.

Παράθεση:

Εγώ δεν μίλησα για επικλήσεις...Μετά από τόσες προσωπικές εμπειρίες πιστεύεις ότι πρέπει να τα "επικαλεσις"? Η ως τον μοναδικό τρόπο να τα δεις?
Τι ακριβώς εννοείς γιατί δε το κατάλαβα; :)

Ermhs 04-03-08 23:29

Δεν ειρωνεύτηκα κάτι! απλά ζήτησα συγγνώμη στην αγγλική...Απλά μετά από όσα έχω δει και ακούσει δεν πιστεύω στην επικλήσεις και στα θυμιατά για να τα δεις...

Η πήρα μου, μου λέει ότι είναι παντού και γύρο μας...

Και αυτό είναι προσωπική άποψη.

Stefani Forester 04-03-08 23:31

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς η επιστημονική, φιλοσοφική και θεολογική κοινότητα της ανθρωπότητας αναλώνεται εδώ και αιώνες σε συζητήσεις επί συζητήσεων γύρω από την ύπαρξη ή όχι πνευμάτων, θεού-ων, διαβόλων, κλπ και δεν 'ξεστραβώνεται' να λύσει το ζήτημα πειραματικά, ακολουθώντας το δρόμο που χάραξαν οι απανταχού πιτσιρικάδες με τα ποτηράκια, ουϊτζα-κλπ; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

γηγενης 04-03-08 23:33

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Stefani Forester
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς η επιστημονική, φιλοσοφική και θεολογική κοινότητα της ανθρωπότητας αναλώνεται εδώ και αιώνες σε συζητήσεις επί συζητήσεων γύρω από την ύπαρξη ή όχι πνευμάτων, θεού-ων, διαβόλων, κλπ και δεν 'ξεστραβώνεται' να λύσει το ζήτημα πειραματικά, ακολουθώντας το δρόμο που χάραξαν οι απανταχού πιτσιρικάδες με τα ποτηράκια, ουϊτζα-κλπ; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

μα οσες φορες εχουν γινει επικλησεις κατω απο το πρισμα της επιστημονικης κοινοτητας το αποτελεσμα ηταν μηδεν
βεβαια οι υποστηρικτες των επικλησεων λενε οτι εγινε λαθος η επικληση

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:37.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.