![]() |
Παράθεση:
ImageShack.us® - Image Hosting |
φωτο
|
και εσένα Πολύκαρπε...
|
Τι έγινε εδώ πέρα παιδάκια;;; chat, chat??? Αν θέλετε chat, στο IRC...:)
--- Τι εικόνες είναι αυτές; Δεν φαίνεται τίποτα. |
Είναι ότι έμεινε...μετά την ανάφλεξη. Η δεύτερη είναι του γιατρού J. Bentley
|
Οι φωτογραφιες που εδωσε η Τζουλιετ ειναι οντως απο τις πιο γνωστες για το παραξενο και ανεξηγητο ως τις μερες μας φαινομενο. Λογω των ταξιδιων μου που ξεκινουν σε λιγες ωρες δυστυχως δεν μπορω να συμμετεχω στο διαλογο γυρω απο το ενδιαφερον αυτο ζητημα. Στην ιστοσελιδα μας υπαρχει ηδη μια πολυ καλη μελετη του "Φωτεινου Οριζοντα" για το θεμα αυτο και θα το βρειτε στο http://www.metafysiko.gr/textview.php?id=19 .Μελετηστε το εαν δε γνωριζετε πολλα και επανελθετε με ερωτησεις ή αποριες για να εμπλουτιστει η συζητηση.
|
Εγώ θα ήθελα να αναφέρω μια άλλη περίπτωση ανθρώπινης αυτανάφλεξης.
Το 1951 στη Φλόριντα των Η.Π.Α μια γυναίκα πέθανε από αυτανάφλεξη. Στο σημεί όπου βρισκόταν αρχικά υπήρχε μια καρέκλα όπου κ βρέθηκε ένα άθικτο πόδι! Παράθεση:
Με λίγα λόγια, οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι το ανθρώπινο λίπος μπορεί να τροφοδοτήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα ένα είδος καύσης χωρίς φλόγα. Το περίεργο σε τέτοιες περιπτώσεις έιναι ότι η θερμοκρασία που απαιτείται για μια τέτοια ανάφλεξη φτάνει τους 1600 βαθμούς Κελσίου. Δηλαδή, πώς είναι δυνατόν όταν κάποιος άνθρωπος είναι μέσα στις φλόγες σε τόσες υψηλές βαθμολογίες κ, τελικά, ένα μέρος του σώματός του να μένει άθικτο από την φωτιά! Παράθεση:
Παρακαλώ να περισσεύουν τέτοιου είδους σχόλια. Εκτός αυτού, στην προκειμένη περίπτωση το "chat" που λες βοήθησε στη συνέχιση της συζήτησης μετά την παράθεση των εικόνων. |
Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, γιατί δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις. Σε ένα άλλο ποστ, είχα κάνει λόγ για αποφόρτιση. Το αποσύρω. Νομίζω ότι όταν γίνεται τέτοια αποφόρτιση, καίγεται όλο το σώμα.
--- Το σώμα μας είναι μία χημική αντίδραση. Μου φαίνεται λογικό να αναφλέγεται το σώμα από μία (λάθος) χημική αντίδραση του οργανισμού... Και από ό,τι φαίνεται τα θύματα ήταν αλκολικά... Οπότε καταλαβαίνεται ότι αυξάνονται πολύ οι πιθανότητες ανάφλεξης. --- Θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερα για αυτό το φαινόμενο... |
Παράθεση:
Παράθεση:
Μια άλλη ελαφρή εξήγηση είναι ότι τα άτομα αυτά παίρνουν φωτιά από την κάφτρα του τσιγάρου που πέφτει πάνω τους όταν έχουν αποκοιμηθεί με το τσιγάρο στο χέρι... Κάτι τέτοιες εξηγήσεις δείχουν πώς η ανικανότητα του ανθρώπου να ερμηνεύσει ένα φαινόμενο τον οδηγεί στην παραδοχή γελοίων εξηγήσεων. Δε βαριέσαι, εμείς δώσαμε μια εξήγηση που θα γίνει πιστευτεί από τους πολλούς, όσο για τους άλλους που τα σκαλίζουν περισσότερο τα πράγματα... άστους να λένε, δεν μπορούν να αποδείξουν τίποτα :rolleyes: |
www.blackstate.gr/shc.htm
www.forteantimes.com/gallery/shc.shtml www.cactleofspirits.com Ειναι μερικοι δικτυακοι τοποι με φοτωγραφιες μαρτυριες και πληροφοριες για το φαινομενο. Παλιοτερα ειχα παρακολουθησει ενα απο το ντοκιμαντερ του Αρθουρ Κλαρκ στο οποιο ελεγαν πως η φωτια εκαιγε τα σωματα απο μεσα προς τα εξω.. Θα ψαξω να βρω περισοτερες πληροφοριες πανω στο θεμα και θα επανελθω! :) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:12. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.