![]() |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Θελω να πω οτι αν θελουμε δινουμε δυναμη σε πραγματα πχ. πιστευουμε οτι ο σταυρος που μας δινουν εχει τιμιο ξυλο, στην πραγματικοτητα δεν εχει, πιστευοντας ομως οτι εχει του δινουμε δυναμη (υποσεινηδητα) και πιστευουμε οτι μας προστατευει και μερικες φορες οντως γινετε.Μπορει λοιπον να δωσεις αυτο το παιχνιδι σε καποιον που δεν το ξερει να το παιξει και να μην γινει τιποτα και να το δωσεις σε καποιον που ξερει και να γινουν πολλα, ειμαστε εμεις υποσεινηδητα που κινουμε τα νηματα. Παντως θα παρω την γνωμη των περισσοτερων και απο οτι εχω ακουσει χρονια και δεν θα ρισκαρω να πειραματιστω |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
...ΑΠΟΡΙΕΣ...
Καλησπερα σας. Οπως ισως θα ξερετε οι περισσοτεροι, ειμαι μελος στην υπεροχη αυτη ιστιοσελιδα αναζητησης αρκετο καιρο και λατρης του ανεξηγητου. Εχω διαβασει αρκετα βιβλια του ειδους και οχι μονο.
Δεν ειμαι ο τυπος του ''πιστευε και μη ερευνα'' γι'αυτο και πιστευω.. ερευνωντας. Οι φιλοι μου και οι γνωστοι, δεν εχουν δυστυχως το παραμικρο ενδιαφερον επι του θεματος που σημαινει,αν μη τι αλλο,να ψαχνομαι μονη μου για τα...''ορατων τε παντων και...αορατων. εμπειρια ανυπαρκτη πρακτικα, θεωρητικα ομως κατι ''σκαμπαζω''. Μου γεννηθηκαν λοιπον αρκετες αποριες, που οσο κι αν εχω ψαξει, δεν εχω βρει λυση και πιστευω πως εδω, μιας και μου δινεται η δυνατοτητα για διαλογο να βρω καποιες απαντησεις με καποιους που εχουν ψαχτει λιγο παραπανω. Και για να μην μακρυγορω πλεον, να ξεκινησω με τις αποριες μου, τις οποιες θα αριθμησω για καλυτερη ισως αναφορα απαντησεων(που ελπιζω να υπαρξουν και να βοηθησουν και καποιους που ισως να μην εχουν αναρωτηθει. 1) Στο ouija board γιατι χρειαζονται παραπανω απο ενας για να λειτουργησει, δηλαδη μονη μου, δεν θα εχω καποιο αποτελεσμα? 2)Απο προσωπικες εμπειριες αλλων ατομων διαβασα πως μπορουν να κανουν επικλησεις πνευματων-αγγελων-οντοτητων. Οχι για ''κακο'' αλλα για καλο ή για να ρωτησουν διαφορα. Γιατι κανεις απο αυτους που οντως καταφεραν να εχουν επαφη με καποιες απο τις παραπανω οντοτητες, δεν ρωτησαν για το ''νοημα της ζωης'', πως θα γινουμε ''καλυτεροι ανθρωποι'', ''τι συμβαινει στην αλλη ζωη'' και τελικα...αν ''υπαρχει θεος''? Εφοσον εχουμε προσβαση σε ανωτερη διασταση, γιατι κανεις με τετοια εμπειρια δεν ρωτησε ολα αυτα..ή δεν τα εγραψε να τα μαθουμε κι εμεις? 3)Ολοι αυτοι που εχουν ερθει σε επαφη με νεκρους συγγενεις, γιατι κανεις(απο τους νεκρους) δεν μιλα για τον παραδεισο ή την κολαση και μας αφηνουν να αναρωτιωμαστε ακομη? 4)Γιατι τελικα(απο τοσα που εχω διαβασει..για τους εξωγηινους, την τεταρτη διασταση..που δεν γνωριζουμε, το τελος του κοσμου ή την εναρξη καποιου νεου το 2012) αλλοι τα λενε ετσι κι αλλοι τα λενε αλλιως? Λοιπον, οι αποριες μου ...και ελπιζω να με συγχωρεσετε..παραπεμπουν σε μικρο παιδακι που τωρα προσπαθει να ανακαλυψει τον κοσμο. Κι ετσι να ειναι λοιπον, θα ηθελα απο εσας τους μεγαλους(βλεπε πιο ψαγμενους επι του θεματος...για να μην παρεξηγηθω)να με διαφωτησετε. Διοτι, δεν ειναι δυνατον εσυ φιλε-η που ειχες καποιες τετοιες επαφες με καποιες απο αυτες τις οντοτητες, που γνωριζεις και τα 7 βιβλια μαγειας και τα κανεις πραξη να μην εχεις εστω μια απαντηση. Σας ευχαριστω για την υπομονη σας προς την αναγνωση του κειμενου μου και επισης ευχαριστω εκ των προτερων ολους οσους θα ασχοληθουν επι του θεματος. Να ειστε ολοι καλα και να συνεχιζετε την αναζητηση.... |
Καλησπερα σας και παλι. Παρατηρησα 162 ''εμφανισεις'' στο θεμα μου, αλλα δυστυχως ουτε μια απαντηση. Εχω παρακολουθησει καμποσα Posts που ο καθενας απο ''εμας'' εδω, (και οχι μονο)εχει ασχοληθει με το μεταφυσικο γενικα, ειναι ''μανουλα'' σε επικλησεις, παιζει τα βιβλια μαγειας στα δαχτυλα γνωριζει αν οχι ολα, αρκετα απο του ειδους ωστε να δινει μια απαντηση στις αναζητησεις του καθενος, λεγοντας του τι να προσεχει κ.λ.π.. κι ομως...κανεις δεν βρεθηκε ακομη να μου δωσει μια απαντηση σε αυτα που εθεσα. Οχι, δεν ειμαι ανυπομονη ως προς τις απαντησεις...απλα θεωρω, οτι θα ηταν απαντησεις βαση των εμπειριων του καθενος απο τους οποιους προανεφερα.
Τελικα, μου γεννηθηκε μια ακομη απορια.... :confused: |
Παράθεση:
http://www.metafysiko.gr/forum/showt...ighlight=quija Για ακόμη μία φορα θα επαναλάβω πως όποιος ισχυρίζεται οτι είχε επαφή με το υπερπέραν μέσω αυτου του χαζοπαίχνιδου τότε το λιγότερο που μπορώ να τον χαρακτηρίσω είναι ΜΥΘΟΜΑΝΗ. Τώρα αν περιμένεις τις "μανουλες" όπως αναφέρεις στις επικλήσεις για τυχόν οδηγίες επικλησης λυπάμαι αλλα θα περιμένεις πολύ...! |
Είμαι λίγο βιαστική τώρα που γράφω και θα επανέλθω αργότερα αλλά θα πω πως υπάρχουν ενδιάμεσοι που έχουν ρωτήσει για το νόημα της ζωής (αγάπη, αγάπη, αγάπη, πνευματική εξέλιξη) καθώς και άνθρωποι που είχαν επιθανάτιες εμπειρίες, μάλλον δεν το έχεις ψάξει τόσο καλά το θέμα, οι μεταφυσικές εμπειρίες δεν περιορίζονται ούτε σε αυτό το φόρουμ ούτε σε ένα συγκεκριμένο τόπικ. Επίσης, πολλές φορές όταν προσπαθούμε να κάνουμε επίκληση χωρίς να γνωρίζουμε και χωρίς να έχουμε καθαρίσει την ψυχή μας, προσελκύουμε αρνητικές οντότητες, που μπορούν ακόμη και ως καλές να μας εμφανιστούν. Αυτά για τώρα...
|
Τώρα αν περιμένεις τις "μανουλες" όπως αναφέρεις στις επικλήσεις για τυχόν οδηγίες επικλησης λυπάμαι αλλα θα περιμένεις πολύ...!__________________
...Οχι, καμια οδηγια ''επικλησης'' δεν περιμενω. Δεν ξερω αν εχεις αντιληφθει για ποιο λογο εβαλα το Post. Εννοω λοιπον, οτι οι περισσοτεροι εχουν καποια οδηγια για κατι...(επι του θεματος παντα)...και λεω εγω τωρα.....Αν ειχα εγω την δυνατοτητα που εχουν ολοι αυτοι που ''επικαλουνται'' και τα καταφερνουν..και ρωτανε ..ρωτανε...ρωτανε... τις ''οντοτητες'' και καυχιουνται οτι ΝΑΙ το εκαναν......θα ρωτουσα, καυστικα θεματα...οπως αυτα που εχω αναφερει στο αρχικο post(για να μην γινομαι κουραστικη δεν τα αναφερω παλι)... Και λεω λοιπον, ειναι κατι μυστικο? κατι που δεν πρεπει να μαθουν οι ''πολλοι'' και δεν αναφερουν τιποτα αλλο ..εκτος του οτι αναφερθηκαν (οι οντοτητες) σε απαντησεις..τυπου...''εχεις κανει αυτα...θα σου τυχει αυτο...κ.λ.π. Ανεφερα τον ''πινακα'' επειδη υποτιθεται ειναι ενα μεσον επικοινωνιας.Και λεω υποτιθεται γιατι ..ναι.. το εκανα ΜΟΝΗ ΜΟΥ..και δεν εγινε τιποτα. Θα πω ενα παραδειγμα: Ειμαι εγω, με 5-6 φιλους και αποφασιζουμε να καλεσουμε ενα πνευμα(πολλοι εδω μεσα ισχυριζονται οτι τους συμβαινει συνεχεια).Και πες οτι ηρθε το πολυποθητο αυτο πνευμα!(δεν μου εχει τυχει οκ? δεν δοκιμασα..με πολλα ατομα..μονο μονη μου..χωρις φοβο και παθος) Ολοι λοιπον..ρωτανε...πως να το πω...χμ...θα το πω χαζομαρες! Λεω λοιπον! εχει ρωτησει κανεις σας...κατι ουσιαστικο???? κατι που θα δωσει απαντησεις στις περισσοτερες αναζητησεις ολων μας????? οπως πχ.......''ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΑΚΙ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟς Ο ΘΕΟΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΞΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΤΟΥΜΕ ΤΙΣ 10 ΕΝΤΟΛΕΣ..ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ''?...ΑΧ, ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω και που κατευθηνω την κουβεντα μας...πχ. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! Ευχαριστω.. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:27. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.