Το forum του μεταφυσικού

Το forum του μεταφυσικού (http://www.metafysiko.gr/forum/index.php)
-   Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός (http://www.metafysiko.gr/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Παιχνίδια με Πνεύματα; (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=3877)

fantasy 18-01-12 09:23

lana Αυτο που κάνετε θα πρέπει να είναι θαυμάσιο. Να μας ενημερώσεις πότε θα γίνει αυτή η εκπομπή και σε ποιο κανάλι να τη δούμε. Αυτό το απο κοντά που αναφέρεις θα κάνει πολλούς να διστάσουν. Το σωστό είναι να κάνεις περιοδείες εσύ σε όλη την Ελλάδα. Ετσι θα υπάρξουν συμμετοχές. Αυτή είναι η δική μου γνώμη, Να ενημερώσεις τον κόσμο ότι κάνεις μια τέτοια εργασία στον τόπο τους για να συγκεκρωθούν. Μην περιμένεις τα ψάρια να μπουν μόνα τους στο δίχτυ. Επίσης θα μπορούσες να μπεις σε διάφορες ιστοσελίδες και να άναφέρεις τις ωραιότερες ιστορίες που υπάρχουν χωρίς απαραίτητα να υπάρχουν μάρτυρες. Μια σύντομη αναφορά σ' αυτές θα ήταν αρκετή. Μπορείς επίσης να κάνεις επισκέψεις σε διάφορα ιδρύματα, σπίτια, καταστήματα κ.λ.π. . Όλο και κάποιοι κάτι θα έχουν ζήσει, κάτι θα έχουν να πουν. Αν δεν το κυνηγήσεις η ίδια δεν πρόκειται μόνο του να έρθει να σε βρει. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο έργο σας.

lana 18-01-12 19:19

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από fantasy (Μήνυμα 92250)
lana Αυτο που κάνετε θα πρέπει να είναι θαυμάσιο. Να μας ενημερώσεις πότε θα γίνει αυτή η εκπομπή και σε ποιο κανάλι να τη δούμε. Αυτό το απο κοντά που αναφέρεις θα κάνει πολλούς να διστάσουν. Το σωστό είναι να κάνεις περιοδείες εσύ σε όλη την Ελλάδα. Ετσι θα υπάρξουν συμμετοχές. Αυτή είναι η δική μου γνώμη, Να ενημερώσεις τον κόσμο ότι κάνεις μια τέτοια εργασία στον τόπο τους για να συγκεκρωθούν. Μην περιμένεις τα ψάρια να μπουν μόνα τους στο δίχτυ. Επίσης θα μπορούσες να μπεις σε διάφορες ιστοσελίδες και να άναφέρεις τις ωραιότερες ιστορίες που υπάρχουν χωρίς απαραίτητα να υπάρχουν μάρτυρες. Μια σύντομη αναφορά σ' αυτές θα ήταν αρκετή. Μπορείς επίσης να κάνεις επισκέψεις σε διάφορα ιδρύματα, σπίτια, καταστήματα κ.λ.π. . Όλο και κάποιοι κάτι θα έχουν ζήσει, κάτι θα έχουν να πουν. Αν δεν το κυνηγήσεις η ίδια δεν πρόκειται μόνο του να έρθει να σε βρει. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο έργο σας.

αγαπητή φίλη

απλά είμαστε 21-30 χρονών παιδιά :p ψάχνουμε από δω και από κει αλλά θέλουμε αληθινές ιστορίες να μας διηγηθούν και όχι να μας πουν από το μυαλό
τους για να πούμε και την αλήθεια πολλά από δω είναι βγαλμένα από το μυαλό τους και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που τα δημοσιεύουν στο σίτε γι αυτό τον λόγο αναφέρω ότι είναι σοβαρή η δουλειά μου και ότι το κάνω με αγάπη...γι αυτό το άνοιξα και σαν θέμα ελπίζοντας να μας βοηθήσει κάπου έχουμε γραφτεί και σ άλλα σίτε και ήδη έχουμε κάποιες μαρτυρίες πολύ συγκλονιστικές και ενδιαφέρουσες .όταν το δημιουργήσουμε στο υπόσχομαι να στο στείλω πριν ακόμα το δημοσιεύσουμε σ ευχαριστώ πολύ:)

Grayscull 19-01-12 01:24

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από lana (Μήνυμα 92308)
αγαπητή φίλη
απλά είμαστε 21-30 χρονών παιδιά :p ψάχνουμε από δω και από κει αλλά θέλουμε αληθινές ιστορίες να μας διηγηθούν και όχι να μας πουν από το μυαλό τους )...

αν είστε πραγματικά πιστοί σε αυτό που έγραψες τότε το ντοκυμαντέρ σας σίγουρα θα είναι μικρού μήκους και θα έχει μηδενικό περιεχόμενο.

fantasy 19-01-12 17:08

Lana Όπως κάποιος μπορεί να γράψει ψέματα όπως λές, μπορεί και να πει με την ίδια ευκολία ψέματα. Πού θα καταλάβεις ότι αυτό που λέει είναι αλήθεια και ποιος μπορεί να σε βεβαιώσει γι' αυτό;

Grayscull 21-01-12 20:22

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από fantasy (Μήνυμα 92383)
Lana Όπως κάποιος μπορεί να γράψει ψέματα όπως λές, μπορεί και να πει με την ίδια ευκολία ψέματα. Πού θα καταλάβεις ότι αυτό που λέει είναι αλήθεια και ποιος μπορεί να σε βεβαιώσει γι' αυτό;

Κανείς. Πάντως ανυπομονώ να δω την προσπάθειά σας lana.

Starstruck 03-02-12 14:13

καλησπερα σας! εχω ξαναγραψει λεγοντας οτι σκοπευω να δοκιμασω το ouija αλλα τελικα δεν ετυχε! αποψε παντως θα κανουμε με αλλους 3 φιλους μου σπιτι μου. Δεν θελω να μου απαντησετε για να μου πειτε να μην το τολμησω καθως εχω διαβασει οοοολο το θεμα για το ouija και πολλα αλλα...
σας παρακαλω ομως να μου δωσετε συμβουλες (οσοι γνωριζετε) για το πώς θα γινει η διαδικασια κατα το μεγιστο ασφαλης!
Ευχαριστω!:)

XVirus 03-02-12 21:43

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Starstruck (Μήνυμα 93202)
καλησπερα σας! εχω ξαναγραψει λεγοντας οτι σκοπευω να δοκιμασω το ouija αλλα τελικα δεν ετυχε! αποψε παντως θα κανουμε με αλλους 3 φιλους μου σπιτι μου. Δεν θελω να μου απαντησετε για να μου πειτε να μην το τολμησω καθως εχω διαβασει οοοολο το θεμα για το ouija και πολλα αλλα...
σας παρακαλω ομως να μου δωσετε συμβουλες (οσοι γνωριζετε) για το πώς θα γινει η διαδικασια κατα το μεγιστο ασφαλης!
Ευχαριστω!:)

Καλησπέρα, απ ότι κατάλαβα το έχεις πάρει απόφαση, οπότε εγώ τουλάχιστον δεν θα σε αποτρέψω καθώς ξεκαθάρισες οτι δεν θα ήθελες κάτι τέτοιο, επομένως οφείλω να το σεβαστώ.
Το ερώτημα μου όμως είναι, γιατί να το κάνετε; υπάρχει κάποιος λόγος; ακόμα και αν δουλέψει, το ζητούμενο σας; υπάρχει κάποιο ζητούμενο πιστέυεις;

Starstruck 03-02-12 23:33

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από XVirus (Μήνυμα 93215)
Το ερώτημα μου όμως είναι, γιατί να το κάνετε; υπάρχει κάποιος λόγος; ακόμα και αν δουλέψει, το ζητούμενο σας; υπάρχει κάποιο ζητούμενο πιστέυεις;

Τελικα το "τραπεζακι" δεν εγινε αποψε γιατι δεν ειχαμε απαρτια...
Για τον καθενα ο λογος ειναι διαφορετικος. Προσωπικα για μενα ειναι μια αποδειξη απτη οτι δεν ειμαστε τροφη για τα σκουλικια, οτι το πνευμα ζει μετα το σωμα... Δεν ξερω αν σου ειναι επαρκες, αλλα για μενα που αμφισβητω χρονια τις διδαχες του χριστιανισμου για παραδεισο κολαση και τα συναφη, ειναι σημαντικο...

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:44.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.