Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ανεξήγητα Φαινόμενα - Παγκόσμια μυστήρια

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-07-07, 16:54
Το avatar του χρήστη φιλιππος
φιλιππος Ο χρήστης φιλιππος δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: pasalimani
Προεπιλογή Λυγισμα κουταλιων.

Ειναι σχεδόν 2 χρόνια τώρα...
Όταν είχε έρθει ο Uri Geller στην Ελλάδα παρακολουθούσα και εγώ όπως και πολύς κόσμος την εκπομπή του κύρου Χαρδαβέλλα πού είχε ώς καλεσμένο τόν Uri Geller.
Όταν ο Uri Geller είπε να προσπαθήσουμε και εμείς εγώ το προσπάθησα και η αλήθεια είναι πώς τα κατάφερα.
Ακόμα μπορώ να λυγίσω κουτάλια η διάφορα μέταλα με τήν διαφορά οτί τωρα δεν είναι υποχρεωτικό να "τρίβω" το κουτάλι με τα δάχτυλά παρά μόνο να το κοιτάω...
Θα ήθελα όποιος το ειχε προσπαθήσει και τα κατάφερε να μου πεί εάν μπορεί να το κάνει και τώρα.
Και επίσης να μου παραθέσετε τίς απόψεις σας πάνω σε αυτό.

Ευχαριστώ
Καραλής Φίλιππος.
Παλιά 02-07-07, 18:14
Το avatar του χρήστη Ποσειδώνιος
Ποσειδώνιος Ο χρήστης Ποσειδώνιος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Κρητικιστάν
Προεπιλογή

Εγώ θυμάμαι τότε με τις εκπομπές είχαμε τοποθετήσει ένα κουτάλι πάνω στην τηλεόραση όπως είχε πει ο Γκέλερ και όταν έβαζε τον κόσμο να φωνάζει για να λειτουργήσει το ρολόι μια στιγμή το κουτάλι έπεσε από την τηλεόραση. Εγώ αμέσως σκέφτηκα ότι ήταν συντονισμός μια και εκείνη την στιγμή που φώναζαν όλοι μαζί τα ηχεία της τηλεόρασης την δονούσαν περισσότερο. Όμως η σύντροφός μου ακόμα ισχυρίζεται ότι είδε το κουτάλι πρώτα να πηδά προς τα πάνω. Υπήρχε και ένα τρίτο άτομο στην παρέα. Ποτέ όμως ούτε τότε ούτε μετά δεν έτυχε να λυγίσουμε ή να επισκευάσουμε τίποτα.

Ο ίδιος ο Γιούρι είχε πει ότι κάποια άτομα καταφέρνουν να λυγίζουν κουτάλια και κλειδιά μόνο όμως όταν τον βλέπουν να το επιχειρεί και ποτέ αργότερα (παράδειγμα νομίζω είχε φέρει τα παιδιά του). Είχαν εμφανιστεί τότε κάποιοι θυμάμαι με λυγισμένα διάφορα ...

Τώρα αν εσύ μπορείς να το κάνεις όπως και ο Γκέλερ και μάλιστα όποτε θες και χωρίς τρίψιμο πρέπει να είσαι μοναδικός. Σου συνιστώ να έρθεις σε επαφή με τον Χαρδαβέλα που θα μπορέσει να σε φέρει (αν δει ότι έχεις ικανότητες) με τη σειρά του σε επαφή με τον Γιούρι Γκέλερ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-07, 18:18
Το avatar του χρήστη Litsa
Litsa Ο χρήστης Litsa δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ολούθε
Προεπιλογή

Εγώ έχω δει ταχυδακτυλουργούς που κάνουν ότι ακριβώς
έκανε και ο Γκέλερ και μάλιστα οι άνθρωποι αυτοί ομολογούν
πως είναι ένα απλό κόλπο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-07, 18:58
Το avatar του χρήστη excellent
excellent Ο χρήστης excellent δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ρόδος
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Litsa
Το σημαντικό, αγαπητή μου, είναι πολλοί ισχυρίζονται ότι το έκαναν αυτό την ώρα της εκπομπής, όταν ήταν στα σπίτια τους. Βρες μου έτσω έναν ταχυδακτυλουργό που θα μπορέσει να κάνει κάτι τέτοιο. Εγώ προσωπικά είδα το εξής: χλευάζοντάς τον Geller -εγώ και κάποιοι φίλοι- έπιασα ένα ρολόι που είχε χαλάσει και άρχισα να του μιλώ... Το ρολόι δούλεψε. (το είχα πάρει προηγουμένως σε ειδικό τεχνίτη, και μου είπε να το πετάξω). Δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Αν θα μπορούσα να βρω το βιντεάκι της εκπομπής, ίσως να μπορούσα να προχωρήσω σε ένα πρώτο -ρηχό- επίπεδο εξέτασης του "φαινομένου". Και ειδικά αν βρώ το βιντεάκι της εκπομπής, εννοώ αυτό από το αρχείο του καναλιού...
Στρατιωτικὸς νόμος. Ἡ χώρα κηρύσσεται εἰς κατάστασιν πολιορκίας. Αναστέλλεται ἡ λειτουργία τοῦ Συντάγματος ἐπὶ 6 μήνας. Ἡ κυκλοφορία πεζῶν καὶ ὀχημάτων ἀπαγορεύεται μετὰ τὴν δύσιν τοῦ ἡλίου εἰς τὰς πόλεις καὶ εἰς τὴν ὕπαιθρον. Οἱ παραβάται θὰ πυροβολούνται ἄνευ προειδοποιήσεως. Ζήτω τὸ Ἔθνος.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη excellent : 02-07-07 στις 18:59
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-07, 19:20
Senior Member

Προεπιλογή

Το ρολόι, δούλεψε και συνεχίζει να δουλεύει;
ή δούλεψε για λίγο και μετά ξανασταμάτησε;
Τώρα δηλαδή δουλεύει;
Τα περισσότερα χαλασμένα ρολόγια μπορούν να "δουλέψουν"
για λίγο αν μετακινηθούν.
Αν ο παρατηρητής "θέλει" να δει και ένα τηλεοπτικό θαύμα
τότε όλα είναι πιο εύκολα.

Η διαφορά του Γκέλερ με τους υπόλοιπους ταχυδακτυλουργούς
είναι στο "μύθο" που έχουν χτίσει για το άτομό τους και τις
επιδόσεις τους. Και σε αυτό έχουν βοηθήσει τα μέγιστα τα ΜΜΕ
τα οποία στη συνέχεια επωφελούνται από τις διαφημίσεις

Αν σου πει ο Χαρδαβέλας ότι θα φέρει ένα μάγο από την Αλβανία
που με την σκέψη λυγίζει κουταλάκια τότε μάλλον θα γελάσουμε
επειδή ο τάδε Αλβανός στερείται "μύθου" που ο Γκέλερ έχτισε
σιγά σιγά εδώ και πολλά χρόνια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-07, 19:21
Το avatar του χρήστη Deepest_Emotion
Deepest_Emotion Ο χρήστης Deepest_Emotion δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Καλησπέρα,
Είχα εντυπωσιαστεί πολύ με τον Γκέλερ. Δεν ξέρω πως το κάνει και τι γίνεται αλλά θα σας πω και τι συνέβη σε μένα τότε με την εκπομπή. Ήμουν με φίλους στο σπίτι μου και παρακολουθούσαμε όλοι. Έβαλα ένα κουτάλι πάνω στη τηλεόραση όπως είπε και πήρα άλλο ένα στα χέρια μου. Όταν λοιπόν ο Γκέλερ είπε να τρίψουμε απαλά το κουτάλι και να πούμε «λύγισε», το έκανα και με μεγάλη μου έκπληξη το κουτάλι λύγισε!!!! Στη διάρκεια αυτή και συνεπαρμένοι με το γεγονός, είχαμε ξεχάσει το κουτάλι που έβαλα πάνω στη τηλεόραση και όταν «μας το θύμισε ο Γκέλερ» λέγοντάς να το κοιτάξουμε, προς μεγαλύτερη έκπληξη το είδαμε λυγισμένο. Μάλιστα είχε λυγίσει πιο πολύ από αυτό που είχα στα χέρια μου. Είχαμε μείνει όλοι. Αυτό που παρατήρησα αργότερα (μετά από λίγο καιρό), στο συρτάρι με τα μαχαιροπίρουνα, σχεδόν όλα τα κουτάλια και τα πιρούνια είχαν λυγίσει. Ακόμα έτσι είναι. Όχι όμως τόσο πολύ όπως βλέπαμε τα κουτάλια που λύγιζε ο Γκέλερ. Έχουν μια μικρή αλλά ορατή κλήση. Επίσης προσπάθησα να το κάνω και άλλες φορές και τις περισσότερες τα κατάφερα. Τελευταία ήταν πριν λίγους μήνες, που έκανα πλάκα στη μητέρα μου, ζητώντας της να κρατήσει την άλλη άκρη ενός κουταλιού. Μόλις το κουτάλι άρχισε να λυγίζει με κοιτούσε παράξενα και εκμεταλλεύοντας λίγο την κατάσταση της είπα μήπως έχει τίποτα χαλασμένο να της το φτιάξω, (με τον τρόπο του Γκελερ). Και μου είπε να της φτιάξω το μάτι της κουζίνας που εκείνες τις μέρες είχε χαλάσει. Είχε πλάκα. Φυσικά αυτό δε το έκανα γιατί δεν μπορώ. Ούτε τότε στην εκπομπή προσπάθησα.
Αν θυμάστε, τότε, ο Γκέλερ έκανε και κάτι με σχήματα. Που έπρεπε, όταν μας το έλεγε να βρούμε πιο σχήμα είχε ζωγραφίσει. Τα κατάφερα και σ’ αυτό. Δεν ξέρω αν ήταν τύχη. Αλλά αυτό με τα κουτάλια μου έμεινε.

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, όταν έβγαζε φιλαράκια από τον σπόρο που κρατούσε. Δεν ξέρω αν ήταν κάποιο τρικ.
Επίσης δεν γνωρίζω αν είναι κάποιο τρικ που κάνει και αφού μπορεί να το κάνει μέσα από μια οθόνη και μαζί του σχεδόν όλος ο κόσμος, τι να πω; Μπράβο του. Αλλά πιστεύω πως είναι η δύναμη της θέλησης. Ο καθένας μπορεί να το κάνει, αρκεί να πιστέψει μέσα του ότι μπορεί. Όπως για παράδειγμα, αυτοί που μπορούν να μετακινήσουν πράγματα μόνο με το να τα κοιτάζουν. Δεν ξέρω να είμαι λάθος. Απλά αυτή είναι η γνώμη μου.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Deepest_Emotion : 02-07-07 στις 19:33
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-07, 19:43
Το avatar του χρήστη excellent
excellent Ο χρήστης excellent δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ρόδος
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αν ο παρατηρητής "θέλει" να δει και ένα τηλεοπτικό θαύμα
τότε όλα είναι πιο εύκολα.
Ειδικά εγώ δε νομίζω πως είμαι ένας τέτοιος παρατηρητής, αγαπητή μου.

Άλλωστε είπα: "χλευάζοντάς τον Geller -εγώ και κάποιοι φίλοι- έπιασα ένα ρολόι που είχε χαλάσει και άρχισα να του μιλώ...". Δεν ξέρω αν έγινε κατανοητό, αλλά "μιλούσα" στο ρολόι για πλάκα!
---
Το ρολόι "βούλιαξε" στη θάλασσα. STOP. Δεν την αδιάβροχο. STOP. Χάλασε. STOP. Το πέταξα. STOP.
Στρατιωτικὸς νόμος. Ἡ χώρα κηρύσσεται εἰς κατάστασιν πολιορκίας. Αναστέλλεται ἡ λειτουργία τοῦ Συντάγματος ἐπὶ 6 μήνας. Ἡ κυκλοφορία πεζῶν καὶ ὀχημάτων ἀπαγορεύεται μετὰ τὴν δύσιν τοῦ ἡλίου εἰς τὰς πόλεις καὶ εἰς τὴν ὕπαιθρον. Οἱ παραβάται θὰ πυροβολούνται ἄνευ προειδοποιήσεως. Ζήτω τὸ Ἔθνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-07, 22:11
Το avatar του χρήστη φιλιππος
φιλιππος Ο χρήστης φιλιππος δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: pasalimani
Προεπιλογή

Παράθεση:
Λίτσα χωρίς να θέλω να σε προσβάλω μου φένεται πώς το οτιδήποτε δέν μπορεί να κατανοήσει ο νούς σου,με περίσσεια ευκολία το "πέτας στα σκούπιδια" θεορώντας το ψέμα,κόλπο η κάτι το οποίο μπορεί να εξηγηθεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο παρά να θεωρηθεί αληθινό.
Πολλοί άνθρωποι φοράνε παρωπίδες σε πολλά θέματα σχεδόν αγνοώντας τα
ή θεορώντας τα ψεύτικα λόγω προσωπικών πεποιθήσεων χωρίς σχεδόν να ακούσουν κάν τήν επιχειρηματολογία τής άλλης πλευράς.
Πάντως εγώ δεν έχω σπουδάσει ταχυδακτυλουργία και όμως μπορώ να το κάνω,μόνο απο ένα άνθρωπο ο οποίος θα μπορούσε να είναι ψεύτης αλλά με έκανε να καταφέρω κάτι το οποίο χωρίς αυτόν μπορεί και να μην το ήξερα κάν.
Παλιά 02-07-07, 22:24
Senior Member

Προεπιλογή

Ελεύθερα Φίλιππε, δε με προσβάλεις.
Δεν είπα ότι κάτι δεν το καταλαβαίνω και το απορρίπτω αλλά
έδωσα μια πληροφορία, είπα πως υπάρχουν ταχυδακτυλουργοί που
κάνουν τα ίδια ακριβώς κόλπα.
Δεν τίθεται θέμα να ακούσω ή όχι τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς,
ποια είναι αυτή η άλλη πλευρά δηλαδή;

Σκέψου αν ένας άνθρωπος σε έκανε σπουδαίο επειδή λυγίζεις μέταλλα,
πόσοι άλλοι πιο αξιόλογοι υπάρχουν και μπορούν να σε κάνουν πραγματικά
άλλον άνθρωπο με πολύ πιο αξιόλογες και χρήσιμες επιδόσεις.

Απλά πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπέρα και να μην εμπιστεύεσαι και τόσο
πολύ τα ΜΜΕ και τους Χαρδαβέλες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-07, 22:47
Guest

Προεπιλογή

Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Είδα το θεμα σου φιλε ΦΙΛΙΠΠΕ και βρηκα την εμπειρία σου ενδιαφέρουσα .
Δυστυχως εγώ προσπαθησα να το κανω αλλά ΤΙΠΟΤΑ.

Αυτο βεβαια δεν σημαίνει πως αφού δεν μπόρεσα να το κάνω εγω δεν
γινεται απο καποιους άλλους.

Αυτό που αναφέρει η φίλη Litsa...
<<είπα πως υπάρχουν ταχυδακτυλουργοί που
κάνουν τα ίδια ακριβώς κόλπα.>>

Απο ότι θυμάμαι ο Χαρδεβελλα κάλεσε κάποιους ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΥΣ να
κάνουν τα ίδια στην εκπομπη του αλλά δεν πατησε κανένας....

ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΣ...

Ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:31.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.