Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Εσωτερική Αναζήτηση – Φιλοσοφία – Επιστήμες

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-08-07, 01:00
Το avatar του χρήστη lifo
lifo Ο χρήστης lifo δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Βόλος
Προεπιλογή Διαμαρτυρία κατά της εκμετάλλευσης από γνωστή εκπομπή

Εδώ είμαστε λοιπόν. Άνθρωποι που αγαπούν το μεταφυσικό. Ανοίγουμε ένα θέμα , το σχολιάζουμε, μπορεί να ψιλοαρπαχτούμε και έτσι ο καθένας βγάζει κάποια συμπεράσματα. Το παρακάτω θέμα μάλλον πολλοί θα το θεωρήσουν άσχετο ως προς την θεματολογία αυτού του side. Εγώ ένα θα τους πω και ας συνεχίζουν να πιστέουν ότι θέλουν. Όπως είπα σχολιάζουμε. Σχολιάζουμε όμως και κάποια θέματα που δεν είναι τόσο για κάποιους του κύκλου. Και γώ θα τονίσω. Μελετούμε το μυστήριο, τον αποκρυφισμό και τα περίεργα φαινόμενα. Κι όμως όλα αυτά έχουν ένα κοινό επίκεντρο, να βελτιώσουμε τον κόσμο. Και το παρακάτω θέμα είναι αυτό που χρειάζεται να σχολιαστεί. Έχει έναν απώτερο σκοπό όμως. Να δηλώσουν (όσοι το θέλουν) την διαμαρτυρία τους κατά του φαινομένου που θα γίνει κατακριταίο από εμένα τουλάχιστον πιστέυω σε αυτό το μήνυμα.

Εδώ και έναν περίπου χρόνο έχουμε παρατηρήσει όλοι την γελοία εκπομπή που όνομα έχει γαλλικό. <<Με τα ταλέντα>>. Δεν χρειάζετε να πούμε και ονόματα για αυτούς τους άχρηστους ανθρώπους της ελληνικής τηλεόρασης. Ένας με ψυχολογικά προβλήματα πηγαίνει και λίγο ως πολύ ξέρετε το σκηνικό. Χαρακτηρίζω αυτούς που τα βλέπουν αμόρφοτους και χειρότερους από κάθε άλλον Έλληνα . Δεν μπορώ να γράψω πολύ συγκεκριμένα πράγματα γιατί έχω νεύρα με αυτό το θέμα και θα λέω πολύ άσχημα πράγματα!! Καταδικάζω μπροστά σε όλην την κοινότητα του forum τις ηλίθιες αυτές πράξεις! Και ελπίζω να αποτελέσουμε το παράδειγμα και για άλλα forum. Γίνετε να ζούμε στον 21ο αιώνα και να συνεχίζετε έτσι έμμεσα αυτή η εκμετάλλευση ανθρώπων; Είναι σαν να έχουμε ακόμα σκλάβους. Αν θέλετε μια κοινωνία απο ραγιάδες τότε συνεχίστε! Είμαι 16 χρονών και δεν θέλω να είμαι σκλάβος για να έχουν οι νέοι ένα καλύτερο μέλλον!

Καλώ λοιπόν όσους συνηγορούν να γράψουν ένα σχόλιο πάνω σε αυτό το μήνυμα και να πουν αν είναι αρνητικοί ή όχι. Με λίγα λόγια να δείξουμε και σε άλλους το παράδειγμα. Καλώ μια διαμαρτυρία μέσω internet! Kαι αν το θεωρείτε χαζό μην ξανακοιτάξετε αυτό το θέμα στο forum. Και δεν θέλω να ακούσω την πρόταση: και γω τί να κάνω μορέ μπας και έχω μέσα; Έχεις φίλε πολλά! Έχεις ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή μπροστά σου. Έχεις την τηλεόραση την ρημαγμένη που μπορείς να την έχεις γυρισμένη σε άλλο κανάλι εκτός από αυτήν την ηλίθια εκπομπή! Και αν δεν έχει τίποτα κλείστην. Ένας να το κάνει; Μετά θα το κάνουν και άλλοι! Και έτσι θα πέφτουν και τα κολονούμερα! Και έτσι θα μπορούν επιτέλους αυτοί οι άνθρωποι που τους έχουν ΒΑΛΕΙ για τραγουδιστές σε αυτές τις εκπομπές να ζουν επιτέλους σαν άνθρωποι, ελέυθεροι! Θέλω μόνο την τάση σας υπέρ ή κατά αυτού του μηνύματος που σίγουρα θα αποτελεί στάση και προς αυτά τα αχαρακτήριστα φαινόμενα

Ευχαριστώ
Παλιά 02-08-07, 01:13
Το avatar του χρήστη Μιχάλης
Μιχάλης Ο χρήστης Μιχάλης δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Αργολίδα
Προεπιλογή

Lifo, το θέμα σου οπωσδήποτε δεν εντάσσεται στην κατηγορία της Πολυσυγγραφίας, ενώ δεν είμαι καν σίγουρος ότι έχει σχέση και με αυτή την κατηγορία που το μετέφερα. Ωστόσο θα παραμείνει εδώ και μπορείτε να συζητήσετε επ' αυτού...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-08-07, 02:08
Το avatar του χρήστη excellent
excellent Ο χρήστης excellent δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ρόδος
Προεπιλογή

Συμφωνώ μαζί σου lifo και δεν βλέπω την εκπομπή για ιδεολογικούς/ηθικούς λόγους. Δεν μπορώ να βλέπω μία παρουσιάστρια που στο βωμό του κέρδους θυσιάζει ανθρώπους που χρήζουν δικαστικής προστασίας (καταλαβαίνετε τι εννοώ...). Αυτό που δεν μου αρέσει περισσότερο από όλα είναι ότι η κυρία παρουσιάστρια θεωρεί ότι επιτελεί κοινωνικό έργο. Και δεν λέω, οι άνθρωποι αυτοί παίρνουν χρήματα, αλλά πώς; Εξευτελίζονται, γελοιοποιούνται και τους δίνεται η εντύπωση ότι αυτό αρέσει στον κόσμο λόγω της ποιότητάς του. Φανταστείτε σε λίγα χρόνια, όταν θα σταματήσει η εκπομπή πώς θα αισθανθούν οι άνθρωποι αυτοί (άποψη ενός ψυχιάτρου).
Στρατιωτικὸς νόμος. Ἡ χώρα κηρύσσεται εἰς κατάστασιν πολιορκίας. Αναστέλλεται ἡ λειτουργία τοῦ Συντάγματος ἐπὶ 6 μήνας. Ἡ κυκλοφορία πεζῶν καὶ ὀχημάτων ἀπαγορεύεται μετὰ τὴν δύσιν τοῦ ἡλίου εἰς τὰς πόλεις καὶ εἰς τὴν ὕπαιθρον. Οἱ παραβάται θὰ πυροβολούνται ἄνευ προειδοποιήσεως. Ζήτω τὸ Ἔθνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-08-07, 02:19
Senior Member

Προεπιλογή

Να λοιπόν ο πρώτός! Excellent σε ευχαριστώ. Επιτέλους φώναξαν αρκετοί. Αλλά πρέπει και μεις να βάλουμε λίθο εδώ. Η παρουσιάστρια είναι ότι το χειρότερο πράγματι. Άμα δεις τον τρόπο που τους κοροιδεύει μπροστά στα μάτια τους θα τα παίξεις. Ελπίζω να πάρω και άλλα σχόλια...Ευχαριστώ
Παλιά 02-08-07, 06:48
Το avatar του χρήστη Litsa
Litsa Ο χρήστης Litsa δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ολούθε
Προεπιλογή

Το επίσης παράδοξο είναι που αυτοί οι άνθρωποι θύματα, εκτός από δικαστική προστασία
στερούνται και δικούς τους άνθρωπο απ την οικογένεια να τους προφυλάξουν.
Δεν έχουν δηλαδή ένα αδελφό ένα γονιό ένα θείο ;

Το επίσης παράδοξο είναι η ακροαματικότητα που κάνουν αυτές οι εκπομπές.
Όπως είχε πει ο Θέμος Αναστασιάδης πρόκειται για την εκδίκηση των ηλιθίων.

Τέλος το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο γιατί δεν παίρνει θέση ;

Στη Μύκονο ας πούμε δεν μπορείς να χτίσεις ένα σπίτι όπως θες αλλά πρέπει
να υπακούσεις σε ένα κοινό οικιστικό κανονισμό.
Στην τηλεόραση ΓΙΑΤΙ δεν μπορούν να διακόψουν αυτές τις εκπομπές ;

Θυμηθείται πως οι τηλεοπτικές συχνότητες ΔΕΝ ανήκουν στα κανάλια
αλλά στο κράτος (δηλαδή σε όλους μας) που τα παραχωρεί στα κανάλια
βάση κάποιας άδειας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-08-07, 08:12
Το avatar του χρήστη ipatia
ipatia Ο χρήστης ipatia δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κέρκυρα
Προεπιλογή

θα συμφωνήσω κι εγώ με όλους σας. Πραγματικά είναι κρίμα να εκμεταλεύνται ανθρώπους στον βωμό της τηλεθέασης αλλά το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν άτομα που παρακολουθούν φανατικά τέτοιου είδους εκπομπές.

Προσωπικά δεν την έχω δει ποτέ αλλά θα σας πω ένα περιστατικό. Είχε έρθει κάποια φορά ο Κατέλης με την Τσίλα σε μια καφετέρια μπαράκι στην Κέρκυρα. Μου είπαν οι φίλοι μου να πάμε να τον δούμε. Τους λέω όχι ρε παιδιά, τι να δούμε; Η απάντηση τους; Έλα ρε πάμε, θα έχει........γέλιο!

Δυστυχώς πήγα. Πραγματικά τον λυπήθηκα τον άνθρωπο. Καλά στην Τσίλα δεν θα αναφερθώ. Μαγκιά της να τσιτσιδώνεται όπου θέλει. Αλλά ο Κατέλης έχει πρόβλημα παιδιά. Σε κάποια στιγμή είπε: "Χαιρετίσματα σε όλη τη Ζάκυνθο" και βρισκόταν στην Κέρκυρα. Πετάγονται κάτι βλήματα που το έπαιζαν bodyguard να τον διορθώσουν.

Είναι ξεφτίλα αυτό το πράγμα. Είναι κρίμα να εκμεταλευόμαστε ανθρώπους που το μόνο που θέλουν είναιη βοήθεια μας. Litsa, πιστεύω ότι ακριβώς γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν οικογένεια πηγαίνουν σε αυτές τις εκπομπές. Θέλουν να νιώσουν ότι ανήκουν κάπου, ότι κάποιος τους λέει "Μπράβο" για κάτι.

Δυστυχώς, το "Μπράβο" το λέει μια ηλίθια, η οποία θεωρεί ότι το να κοροϊδεύει άτομα με προβλήματα φαίνεται αυτή έξυπνη. Ας πάει να δείξει το I.Q. της κάπου αλλού. Αλλά θα μου πείτε ποιό I.Q.; Αν είχε δεν θα έκανε την εκπομπή που κάνει.

Προσωπικά βλέποντας τον Κατέλη από κοντά στενοχωρήθηκα πολύ αλλά από την άλλη νευρίασα με άλλους συτούς που αποκαλούνται άνθρωποι, οι οποίοι γελούσαν θεωρώντας τον εαυτό τους καλύτερο από αυτόν.
«...Η εμφάνιση του πρωινού ήλιου που καθρεπτίζεται μέσα σε μια δροσοσταλίδα δεν είναι μικρότερη από τον ίδιο τον ήλιο. Η ανταύγεια της ζωής μέσα στην ψυχή σας δεν είναι τίποτα λιγότερο από την ίδια την ζωή ..»

«Όλοι ζούμε στους υπονόμους, απλά μερικοί από εμάς κοιτάνε τα αστέρια»
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-08-07, 11:06
Το avatar του χρήστη Akalyptos
Akalyptos Ο χρήστης Akalyptos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Είπε η Litsa "...Στη Μύκονο ας πούμε δεν μπορείς να χτίσεις ένα σπίτι όπως θες αλλά πρέπει να υπακούσεις σε ένα κοινό οικιστικό κανονισμό.
Στην τηλεόραση ΓΙΑΤΙ δεν μπορούν να διακόψουν αυτές τις εκπομπές ; ..."

Ναι καλά , με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι καλή μου Litsa!!!
Στη Μύκονο χτίζεις όπου θέλεις , όπως θέλεις , όταν θέλεις με μόνη προϋπόθεση... τα φράγκα. Εκτός κι αν παραμυθιάζεσε κι εσύ με κάποιες πινελιές νησιώτικου στυλ που βάζουν για τα μάτια του κόσμου... Για δες λίγο τους συντελεστές δόμησης , την απόσταση από την θάλασσα , το ύψος των κτισμάτων και θα καταλάβεις....
Και στην τηλεόραση το ίδιο γίνετε ... οι εκπομπές αυτές είναι ... κοινωνικές - ψυχαγωγικού περιεχομένου (σύμφωνα με ΕΣΡ)

Συμφωνώ ότι υπάρχει θέμα εκμετάλλευσης πέραν από κάθε αμφιβολία αλλά...

1) Όπως και η φίλη η Litsa αναφέρει , υπάρχει μεγάλη ακροαματικότητα άρα και ενδιαφέρον , άρα και χρήμα , άρα και συμφέροντα
2) Όλοι πρέπει να έχουν βήμα και δικαίωμα λόγου και κανείς μας δεν δικαιούται να αποφαίνεται στο αν και κατά πόσο αυτοί οι άνθρωποι χρίζουν προστασίας ή ιατρικής βοήθειας. (προσοχή!!! δεν λέω ότι όλα είναι καλά - με την προσέγγιση διαφωνώ)
3) Στο παιχνίδι (γαϊτανάκι) των ΜΜΕ , ο μόνος που αποτελεί θύμα και προϊόν εκμετάλευσης είναι ο τηλεθεατής και αυτό γιατί και οι οργανωτές αυτών των εκπομπών ξέρουν τι κάνουν , αλλά και οι συμμετέχοντες δεν είναι και τόσο απονήρευτοι (ΒΑΣ ΒΑΣ ο Παρασκευάς!!! και να τα φράγκα)
Παλιά 02-08-07, 15:52
Senior Member

Προεπιλογή

Πράγματι είναι παράδοξο και γιατί δεν σταματάν αυτές τις εκπομπές. Είναι τόσο αηδιαστικό! Δεν βλέπετε την αδικία; Και πια δημοκρατία και να μην πω. Γίνεται αυτό; Στον 21ο αιώνα; Τέτοια εκμετάλλευση; Το ραδιοτηλεπτικό με σταυρωμένα χέρια. Τίποτα. Καμία σημασία. Είναι κοινωνικές ή διασκέδασης όπως λέει ο ακάλυπτος. Κρίμα και πάλι κρίμα. Δυστηχώς. Παρόμοια ιστορία και πέρυσι. Με τον Ταμπάκη. Είναι δυνατόν; Να είναι έτσι μπροστά μας και τίποτα ρε παιδιά; Τίποτα πια! Και το έχω πει. Όποιος βλέπει αυτές τις εκπομπές είναι ακόμα πιο ηλίθιος. Προσωπικά πολλές φορές έχω πιάσει την μάνα μου να λέει λόγια για τις εκπομπές αυτές αλλά αθελά της να τις αφήνει και να τις βλέπει. Είναι εύκολο να ξεχαστείς και να σε πείσουν πως έχουν και ποιότητα. Έτσι να βλέπω να συνεχίζει το θέμα.... Ευχαριστώ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifo : 02-08-07 στις 15:52
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-08-07, 16:15
Το avatar του χρήστη Akalyptos
Akalyptos Ο χρήστης Akalyptos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Δεν το λεω εγώ ότι είναι κοινωνικές ή διασκέδασης ... το ΕΣΡ το λεει!!! (κατ' ακρίβεια κοινωνικού και ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος).
Φίλε μου , τίποτα από αυτά δεν θα συνέβενε αν όλο αυτό δεν απέφερε χρήμα (και πολύ μάλιστα).
Έχεις αντιληφθεί ότι τα CD του jet' em είναι πρώτα σε πωλήσεις (πραγματικές όχι μαϊμου).
Αγοράζει ο κόσμος!!!
Όλα θα άλλαζαν με την κίνηση μόνο ενός δακτύλου ... αυτού που θα πατούσε το off της τηλεόρασης!!!
Παλιά 02-08-07, 16:48
Senior Member

Προεπιλογή

Δε λέω πως το λες εσύ. Έτσι το τόνισα. Περιμένω διάφορες γνώμες.Ευχαριστώ

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:49.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.