![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εντωμεταξύ στη Χιλή
Παράθεση:
Και για όσους θέλουν να σωθούν με το στανιό Παράθεση:
http://www.news.va/en/news/americach...-december-21-t http://www.escapeearth2012.com/
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
" Intergalactic Passport ID Card to seamlessly make it through any wormhole checkpoint or space customs"
Μεγαλειωδες.....
"And you shall know the truth, and the truth shall make you free." "καὶ γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς." John 8:32 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Είσαι τεράστιος! Respect....
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλοι μου ψάχνοντας προγενέστερες ημερομηνίες βρήκα αρκετά στοιχεία που θα σας τα παρουσιάσω απλά για ενημέρωση βέβαια... Η Πύλη του Παραδείσου 1997 μ.Χ. Όταν ο συνήθης ύποπτος κομήτης του Χάλεϊ, έγινε ορατός από τη γη το 1997, άρχισαν οι φήμες ότι ένα αεροσκάφος με εξωγήινους ακολουθούσε τον κομήτη και κατέβηκε στον πλανήτη μας.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ταλαντούχος κύριος Νοστράδαμος Αύγουστος 1999 μ.Χ. Ο Μισέλ ντε Νοστρεντάμ, είχε αναφέρει συγκεκριμένα "Το έτος 1999, τον έβδομο μήνα/ Από τον ουρανό θα έρθει ο μεγάλος βασιλιάς του τρόμου". Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ... Οι πάγοι λιώνουν! SOS!5 Μαϊου 2000 μ.Χ. Στην περίπτωση που το τέλος του κόσμου δεν θα ερχόταν από τους υπολογιστές, ο Ρίτσαρντ Νουν είχε μια εναλλακτική, την οποία ανέλυσε στο βιβλίο του "5/5/2000 Ice: the Ultimate Disaster." Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, οι πάγοι της Ανταρκτικής στις 5 Μαϊου του 2000, θα είχαν μόνο τρία μίλια πάχος και σαν να μην έφτανε αυτό, την ίδια μέρα οι πλανήτες θα έρχονταν σε ευθεία γραμμή! !!!!!!!!!!!! Τέλειο σενάριο για το τέλος του κόσμου ή τουλάχιστον για να πουλήσεις πολλά αντίτυπα... Απλά ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ γιατί δυστυχώς ξεχνάμε..... Αλλά δεν τελειώσαμε... Για αυτό, αν το τέλος του κόσμου δεν έρθει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 μην ανησυχείτε! Υπάρχουν κι άλλες πιθανές ημερομηνίες θανάτου των Πάντων εκτός από αυτές που έχω παρουσιάσει σε προηγούμενη απάντησή μου... Συγκλονιστικά λοιπόν νέα στοιχεία για την καταστροφή του κόσμου μας... ![]() ![]() 2060 μ.Χ. Ο πατέρας της φυσικής, Νεύτωνας, λίγο πριν πεθάνει είχε γράψει στο πίσω μέρος ενός φακέλου ότι το τέλος του κόσμου θα ερχόταν στο έτος 2060. (Αλήθεια γιατί δεν έβγαζαν φωτοτυπία του γράμματος ????) 2068 μ.Χ. Ο αστεροειδής Απόφις θα χτυπήσει τη γη. (Το κεφάλι μας πότε ????) Τώρα σχετικά με το 2012 θα συνοψίσω τι ακριβώς θα συμβεί..... To τέλος του ημερολογίου των Μάγιας, πλημμύρες, τσουνάμι, ηφαιστειακές εκρήξεις, κλιματικές αλλαγές, εξωγήινοι, αντιστροφή πόλων, σεισμοί, θανατηφόρες ακτινοβολίες, πόλεμοι, ευθυγράμμιση πλανητών και ένας πλανήτης θα συγκρουστεί με τη Γη. Καλά μόνο αυτά θα συμβούν φίλοι μου ?????????????????????? Πηγή. newsletter Και όμως πολλοί τα πιστεύουν....... ![]() ![]() Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Οσο και να φωνάζουμε απο δώ άβαταρ δε κάνουμε τίποτα.Ο λόγος απλός
Παράθεση:
Και ένα βίντεο Παράθεση:
http://www.enikos.gr/international/1...oy_kosmoy.html Δεν θα ήθελα να είμαι spokesperson για τη nasa,και δε κατάλαβα γιατί ρωτάνε τη νάσα και όχι κάποιον ειδικό στο φολκλόρ η στην ιστορία των μάγια κλπ.
|
|||
|
|||
![]()
Πάλι εδώ...
Φίλε μου SAM_502 δεν με ενδιαφέρει εάν δεν το διαβάζουν αυτά που γράφουμε με στοιχεία και όχι με ακατάληπτες θεωρίες μπουρδολογίες.... Αλλά ελπίζω πως τα διαβάζουν και άτομα που άσχετα εάν δεν γράφουν τα ενστερνίζονται τις προσπάθειες που κάνουμε... Πιστεύω πως κάνω το σωστό... Ακόμα και κάποιος <<Φίλος>> με έβρισε σε άλλο σχετικό θέμα με λόγια που δείχνουν το ποιόν του αλλά τέτοια ούτε με σταμάτησαν ούτε και έκανα πίσω... Ο κάθε ένας απο εδώ προσπαθεί απλα να καταθέσει τις όποιες απόψεις του με όποια στοιχεία έχει και να σεβασθεί τον άλλον.... Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως θα ήθελα να δω κάποια στατιστικά στοιχεία (αν υπάρχουν, βέβαια), σχετικά με τα άτομα που έδωσαν χρήματα για να κλείσουν μία θέση επιβίωσης στο USS Enterprise 2012!
Βέβαια, τέτοιες τακτικές είναι γνωστές εδώ και δεκαετίες, ειδικά στην κατά τ' άλλα "απελευθερωμένη" Γιου - Ες - Εϊ, μα το θεαματικότερο όλων θα ήταν το να μας διαφώτιζε κάποιος ήδη σωθείς, για τον τρόπο που σκέφτεται και πράττει στην καθημερινή του ζωή!
|