![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Υποθέτω οτι επειδή ήταν κάτι καινούργιο για εσένα και ερχόταν μαζί με την παράλυση σε τρομοκρατούσε και πιθανόν να το δαιμονοποιούσες ασυνείδητα.
"I maintain that Truth is a pathless land, and you cannot approach it by any path whatsoever, by any religion, by any sect. That is my point of view, and I adhere to that absolutely and unconditionally." |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θελω να αφησω αναπαντητο το φιλο terrorline, κυριως γιατι αυτη η συνεχης και σε καθε στροφη των συζητησεων αυτου του ειδους, αναφορα σε δαιμονες και δαιμονικες παρουσιες ειναι υπερβολικη. Και ο φοβος του φοβου τον φοβον....
Ακομα και στην χριστιανικη παραδοση, υπαρχει η σαφης επιφυλαξη της λαθος Διακρισεως, μεταξυ δαιμονικων και θεϊκων εκπορευσεων. Ακομη και αυτοι που ζουν και κοιμουνται με την δαιμονολογια και δαιμονοφοβια, και σαν μονιμη θεραπεια εχουν την παραπομπη στον παπα και στον εξομολογο, λενε οτι δεν ξερουν ακριβως. Δεν δικαιολογειται καμια αφ' υψηλου γνωματευση, ειδικα απο νεαρους ομολογητες. Ολοι κουβαλαμε το βαρος (ή τον σταυρο μας αν θελετε), και αν το βαρος το κανει πιο ευκολοδιαχειριστο η παλη με τους δαιμονες, η αβεβαιοτητα της προελευσης καθε εμπειριας ή σκεψης, τοτε καλως καμωμενη. Δεν εχει ομως καμια υπεροχη εναντι αλλων στασεων ζωης , ουτε χρειαζεται κανενας κατηχηση για να σηκωνει το σταυρο του . Προτασεις και εναλακτικες χρειαζεται, οχι αφορισμους. ----------------------------------------
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω naeb για την απαντηση
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα!! Το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ και ήθελα να αναφέρω την προσωπική μου εμπειρία..
Πριν κάποια χρόνια άρχισε να μου συμβαίνει κάτι εντελώς ανεξήγητο για μένα. Κάποια βράδια την ώρα που κοιμόμουν, ένιωθα καποια παρουσία κοντά μου. Όταν εμφανιζόταν αυτή η σκιά, το σώμα μου παρέλυε. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, να ανοίξω τα μάτια μου, να μιλήσω, παρότι είχα πλήρη επίγνωση των γεγονότων γύρω μου. Ένιωθα αυτή την σκιά να με πλησιάζει και να γέρνει απο πάνω μου. Θα ορκιζόμουν οτι ένιωθα και την ανάσα της στο προσωπό μου. Πάντα προσπαθούσα να παλέψω με όλη μου την δύναμη να σηκωθω, και όταν κατάφερνα να ανοίξω τα μάτια μου, αυτο εξαφανιζόταν. Μετα απο κάποιες κουβέντες που έκανα με κάποιους, έμαθα για το "φαινόμενο" Μόρα. Δεν ξέρω αν αυτό που με επισκεύτηκε εκείνες τις φορές ήταν η Μορα αλλα σίγουρα ήταν πολύ τρομαχτικό. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εχουμε μπερδεψει λιγο την θεματολογια του φορουμ.... μεταφυσικο λεγεται κ οχι θρησκευτικο παραληρημα.... εδω μεσα μπαινουν ανθρωποι που εχουν ανησυχιες σχετικα με το μεταφυσικο ( που σαν εννοια, επι της ουσιας δεν υφισταται), με το συμπαν, κ με καποια συμβαντα "ανεξηγητα" στην ζωη τους, κ φυσικα μπαινουν πολλοι λατρεις της "μαγειας"!!!!! ψαχνουμε να βρουμε απαντησεις, μεσω επιστημονικου τροπου, δηλ, προσπαθουμε να εξηγησουμε με τροπο που να στεκει, οσα συμβαινουν σε εμας κ γυρω μας.... ψαχνουμε για εξηγησεις...εσεις τις εχετε ηδη στο ονομα του ιησου χριστου.... εμας δεν μας καλυπτουν... μηπως λοιπον, θα πρεπει να ψαξετε για καποιο θρησκευτικο φορουμ, να πειτε τις φοβιες σας , να βρειτε συμπαρασταση κ να μας αφησετε επιτελους ησυχους???
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα που η Μόρα έχει γεμίσει 46 σελίδες γεμάτες μεταφυσικά υπο-προϊόντα σύγχρονης κουλτουρας! I like it!
Παράθεση:
Επειδή η πρόληψη είναι και η καλύτερη αντιμετώπιση, προτείνω να μη κοιμάται κανένας ποτέ! Έτσι δε θα έχουμε αυτά τα κρούσματα!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεδομενου οτι το συμπαν αποτελειται απο λευκο και μαυρο, συνυπαρχουν παντου. Και να εχεις παντα στο μυαλο σου οτι οταν το 'λευκο' σου αδυνατει, δια της ελευθερης επιλογης σου - εσυ ευθυνεσαι αποκλειστικα και μονο για την μειωση των λευκων σου πεδιων, τοτε μεγαλωνει ο χωρος που δικαιουται να καταλαβει στην ζωη σου το μαυρο. Εισαι ενα μικροσυμπαν, ενας χωρος, ενας Οικος, ενας Ναος, και εσυ καθοριζεις αν στα ονειρα σου θα ερχονται Αγγελοι η' Μορες, ποιος θα επισκεπτεται τον Οικο σου, ποιανου Ναος θα εισαι. Αποκλειστικα ΕΣΥ. Ολες τις απαντησεις τις εχεις ΕΣΥ. Ξεβολεψου, ψαξε και θα τις βρεις. Αν το θελεις φυσικα. Γεια σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το πρώτο ήταν οι κατάλογοι αγγέλων σε pdf! Προς Viper (από άλλο topic): Έτσι γίνεται αυτό που αναρωτιώσουν! Και ξαναλέω ότι είναι υπερβολικά απλό! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μη τρελενομαστε!Αν καθησουν οοοολοι αυτοι που λενε πως ειδαν την Μορα κτλ και σκεφτουν πως ηταν εκεινη την μερα και αναλυσουν ολους τους παραγοντες απο το αν ηταν κουρασμενοι μεχρι και την ωρα που κοιμηθηκαν θα δουν οτι κατι διαφορετικο εγινε μ αποτελεσμα να δημιουργηθει καποιο παιχνιδι του εγκεφαλου.Εχω ''δει'' την Μορα 4 φορες τις 3 ηταν μεσημερι και ημουν πτωμα απο την κουραση και την αλλη ηταν βραδυ (ξημερωματα για την ακριβεια) μετα απο ξενυχτι.Δεν ειναι ολα στη σφαιρα του φανταστικου-πνευματικου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα πάντως πολύ δημοφιλές εδώ, συνεχώς πρώτο το βρίσκω. Αυτό (και με την προσέγγιση που του κάνουν οι περισσότεροι) είναι άλλη μία επαλήθευση του οτι ο φόβος ελέγχει την σκέψη των πολλών ανθρώπων. Και ακριβώς εδώ, στον φόβο και έπειτα στην υποτιθέμενη σωτηρία και προστασία σου αν ανήκεις στην προβαλλόμενη ως "καλή" πλευρά, μέσω του Διπολισμού, στηρίζονται όλοι οι χειραγωγοί, απο τους Ηγέτες σε όλες τις Θρησκείες μέχρι όλα τα Κόμματα.
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς ✩☿ Z =))=IΦI=((= S ☿✩ ✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩ ✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩ ✩☿ Z =))=IΦI=((= S ☿✩ http://www.facebook.com/lpaliginis Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ελευθέριος Παλιγγίνης : 26-02-13 στις 23:18 |
![]() |
|
|