Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Προσωπικές Εμπειρίες

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-09-13, 03:08
Konina Ο χρήστης Konina δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή Ας μου απαντησει καποιος σοβαρα

Γεια σας ηθελα να σας αναφερω μια δικια μου εμπειρια και να μου εξηγησετε τι μπορει να σημαινουν ολα αυτα.
Πριν 1,5 χρονο περιπου μου ειχε τυχει να δω ενα φαντασμα ενος αντρα με καπελο και παλτο, δν εδωσα σημασια επειδη δεν πολυ πιστευα αλλα μετα απο αρκετο καιρο ακουσα να αφηγητε ο θειος μου μια ιστορια πως πριν 30 χρονια ειδε το φαντασμα ενος αντρα με καπελο και παλτο και τοτε επαθα πλακα.Επισης ειχα δει και το φαντασμα μιας γυναικας με ασπρο φορεμα οταν ημουν στο χωριο μου, ημουν με μια φιλη μου τοτε και περασε απο μπροστα μας και πιο μερα την ρωταω την ειδες αυτην την γυναικα που περασε απο μπροστα μας; Και μου απανταει οχι και σταματα να με κοροιδευεις δεν προκειτε να τρομαξω και μετα απο αρκετο καιρο ειχα μαθει πως αυτη η γυναικα ειναι κατι σαν ενας θρυλλος του χωριο και μια αλλη γιαγια απ το χωριο την ειχε δει.Επισης ειχα προσεξει και πως η μορα που θα φανταστω ξερετε τι ειναι επιτυθετε στην μαμα μου οταν κοιμαται συνηθως τις μερες ομως που εγω ξαπλωνω μαζι της.
Ηθελα να αναφερω και πως η μαμα μου εχει ονειρα τα οποια λενε το μελλον οπως π.χ. θανατος ενος συγγενη , πως ο θειος μου βλεπει φαντασματα σε πολυ συχνα και πως η αδερφη του παππου μου παθαινει ακριβως το ιδιο.
Ηθελα να ρωτησω μηπως αυτο ειναι ενας ειδος κληρονομικο χαρισμα που υπαρχει στην οικογενεια.Αλλα εχω να δω φαντασμα απο περυσι το καλοκαιρι και σκεφτηκα μηπως ηταν απλα τυχαιο, απλα σκεφτομαι μηπως μιας και ειμαι μονο 15 χρονων ολα αυτα να εκδηλωθουν στο μελλον οπως εκδηλωθηκαν και στους περισσοτερους συγγενεις μου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-13, 11:21
anastasi Ο χρήστης anastasi δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Konina Εμφάνιση μηνυμάτων

......... απλα σκεφτομαι μηπως μιας και ειμαι μονο 15 χρονων ολα αυτα να εκδηλωθουν στο μελλον οπως εκδηλωθηκαν και στους περισσοτερους συγγενεις μου.
Nομιζω κανείς δεν μπορει να σου πεί άν θα συνεχίσουν, άν θα ενταθούν, ή άν θα αδρανήσουν, αυτά τα φαινόμενα που αναφέρεις.
Λογικά άν θα αγκαλιάσεις αυτή την "ιδιότητα", θα συνεχίσεις να βιώνεις.

Πες όμως τί εννοείς λέγοντας φάντασμα.
Περίγραψέ το λίγο.
Έχει χρώματα;, σε τί μέγεθος, πόση ώρα το έβλεπες, κάτι άλλο χαρακτηριστικό...........

Επίσης διευκρίνησε για ποιό λογο θεωρείς χάρισμα κάποια τέτοια ιδιότητα, κι όχι "πρόβλημα" ας πουμε.

Φοβάσαι;

-------------------------------------------

ειμαστε αντηχεια
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-13, 12:11
Kostas2 Ο χρήστης Kostas2 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Γεια σας ηθελα να σας αναφερω μια δικια μου εμπειρια και να μου εξηγησετε τι μπορει να σημαινουν ολα αυτα.
Πριν 1,5 χρονο περιπου μου ειχε τυχει να δω ενα φαντασμα ενος αντρα με καπελο και παλτο, δν εδωσα σημασια επειδη δεν πολυ πιστευα αλλα μετα απο αρκετο καιρο ακουσα να αφηγητε ο θειος μου μια ιστορια πως πριν 30 χρονια ειδε το φαντασμα ενος αντρα με καπελο και παλτο και τοτε επαθα πλακα.Επισης ειχα δει και το φαντασμα μιας γυναικας με ασπρο φορεμα οταν ημουν στο χωριο μου, ημουν με μια φιλη μου τοτε και περασε απο μπροστα μας και πιο μερα την ρωταω την ειδες αυτην την γυναικα που περασε απο μπροστα μας; Και μου απανταει οχι και σταματα να με κοροιδευεις δεν προκειτε να τρομαξω και μετα απο αρκετο καιρο ειχα μαθει πως αυτη η γυναικα ειναι κατι σαν ενας θρυλλος του χωριο και μια αλλη γιαγια απ το χωριο την ειχε δει.Επισης ειχα προσεξει και πως η μορα που θα φανταστω ξερετε τι ειναι επιτυθετε στην μαμα μου οταν κοιμαται συνηθως τις μερες ομως που εγω ξαπλωνω μαζι της.
Ηθελα να αναφερω και πως η μαμα μου εχει ονειρα τα οποια λενε το μελλον οπως π.χ. θανατος ενος συγγενη , πως ο θειος μου βλεπει φαντασματα σε πολυ συχνα και πως η αδερφη του παππου μου παθαινει ακριβως το ιδιο.
Ηθελα να ρωτησω μηπως αυτο ειναι ενας ειδος κληρονομικο χαρισμα που υπαρχει στην οικογενεια.Αλλα εχω να δω φαντασμα απο περυσι το καλοκαιρι και σκεφτηκα μηπως ηταν απλα τυχαιο, απλα σκεφτομαι μηπως μιας και ειμαι μονο 15 χρονων ολα αυτα να εκδηλωθουν στο μελλον οπως εκδηλωθηκαν και στους περισσοτερους συγγενεις μου.
Εγω δε γνωριζω πολλα απο θεματα μεταφυσικης .Η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δε θεωρω παραξενο να βλεπει καποιος τις ψυχες νεκρων ανθρωπων .Δε ξερω πως ακουγεται αυτο ! Αν οντως βλεπεις ψυχες νεκρων , κι αν αυτοι ηταν καλοι ανθρωποι στη ζωη τους πιθανον να ναι θετικο αυτο για σενα και να χεις μια αορατη βοηθεια στη ζωη σου.Αυτα μη τα παρεις σα δεδομενα γιατι οπως σου πα και πριν δε γνωριζω και πολλα απο μεταφυσικη.Απλα οτι ακουγεται
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-13, 12:34
Το avatar του χρήστη beliver
beliver Ο χρήστης beliver δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: κομοτηνη
Red face

Παράθεση:
αγαπητή korinα ''αυτό '' που εχεις είναι πολύ πιθανών να ειναι χάρισμα ξέρω πως σου είναι δύσκολο αλλα ψάξε για αυτη την κυρια φαντασμα και προσπαθησε να καταλαβεισ γτ βρισκεται σε αυτην την κατασταση. Συνηθως μια ψυχή περνει την μορφή φαντάσματος από τι εχω διαβάσει επειδή πέθανε με πολύ έντονο τρόπο ή εχεί αφήσει μεγάλες υποθέσεις ανοικτές αν θες να αξιωποιησεις τις δυνάμεις σου μάθε και ιστερα κάλεσε την (απλα φωναξε το όνομά της ) και πες της οτι θες να την βοηθησεις το ιδιο μπορείς να κανεις και για τον κυριο με το καπέλο και το παλτό. Και αν χρειαστεις βοήθεια μη διστασεις να εποικηνωνησεισ με καποιον απο μας να προσέχεις οτι και αν κανεις
Παλιά 04-09-13, 15:43
paula Ο χρήστης paula δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από beliver Εμφάνιση μηνυμάτων
αγαπητή korinα ''αυτό '' που εχεις είναι πολύ πιθανών να ειναι χάρισμα ξέρω πως σου είναι δύσκολο αλλα ψάξε για αυτη την κυρια φαντασμα και προσπαθησε να καταλαβεισ γτ βρισκεται σε αυτην την κατασταση. Συνηθως μια ψυχή περνει την μορφή φαντάσματος από τι εχω διαβάσει επειδή πέθανε με πολύ έντονο τρόπο ή εχεί αφήσει μεγάλες υποθέσεις ανοικτές αν θες να αξιωποιησεις τις δυνάμεις σου μάθε και ιστερα κάλεσε την (απλα φωναξε το όνομά της ) και πες της οτι θες να την βοηθησεις το ιδιο μπορείς να κανεις και για τον κυριο με το καπέλο και το παλτό. Και αν χρειαστεις βοήθεια μη διστασεις να εποικηνωνησεισ με καποιον απο μας να προσέχεις οτι και αν κανεις
καλησπερα γραφεις απλα φωναξε το ονομα της,δεν νομιζω απλα φωναζοντας ενα ονομα να καλεσουμε ετσι καποιο πνευμα,δεν γνωριζω και πολλα αλλα πιστευω πως δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-13, 15:58
Kostas2 Ο χρήστης Kostas2 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από paula Εμφάνιση μηνυμάτων
καλησπερα γραφεις απλα φωναξε το ονομα της,δεν νομιζω απλα φωναζοντας ενα ονομα να καλεσουμε ετσι καποιο πνευμα,δεν γνωριζω και πολλα αλλα πιστευω πως δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.....
Εννοει οταν θα εμφανιστει μπροστα σου ( αν ξαναεμφανιστει ) , η ισως αφου εμφανιστηκε μπροστα σου να ειναι εκει κοντα σ εσενα.Ετσι λεω γω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-13, 18:25
Junior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anastasi Εμφάνιση μηνυμάτων
Nομιζω κανείς δεν μπορει να σου πεί άν θα συνεχίσουν, άν θα ενταθούν, ή άν θα αδρανήσουν, αυτά τα φαινόμενα που αναφέρεις.
Λογικά άν θα αγκαλιάσεις αυτή την "ιδιότητα", θα συνεχίσεις να βιώνεις.

Πες όμως τί εννοείς λέγοντας φάντασμα.
Περίγραψέ το λίγο.
Έχει χρώματα;, σε τί μέγεθος, πόση ώρα το έβλεπες, κάτι άλλο χαρακτηριστικό...........

Επίσης διευκρίνησε για ποιό λογο θεωρείς χάρισμα κάποια τέτοια ιδιότητα, κι όχι "πρόβλημα" ας πουμε.

Φοβάσαι;

-------------------------------------------

Το πρωτο φαντασμα που ειδα ηταν ο αντρας με το καπελο και το παλτο και ηταν ενω περπατουσα και πηγαινα σε μια φιλη μου τον ειδα να στεκετε στην μεση του πεζοδρομιου ακινητος και να κοιταει προς τα κατω και οι ανθρωποι να περνανε απο διπλα του χωρις να δεινουν σημασια και επειδη ειχα περιεργεια να δω ποιος ειναι πλησιασα και την στιγμη που περνουσα απο διπλα του κοιταξα το προσωπο του αλλα ηταν σκοτεινο και δεν μπορουσα να διακρυνω προσωπο και μετα επειδη ειχα αργησει στο ραντευου με την φιλη μου πηγαινα με πολυ γρηγορο βημα και αυτη μενει πολυ μακρια και λιγο πριν φτασω στο σπιτι της τον ξανα ειδα και περασα και παλι απο διπλα του και κοιτουσα το προσωπο του και δεν μπορουσα να το δω και μου ειχε φανει παραξενο πως προλαβε να φτασει εκει πριν απο μενα αφου δν με ακολουθησε και εγω πηγαινα με γρηγορο βημα.

Και η δευτρη φορα ηταν εκεινη η γυναικα με το ασπρο φορεμα.Την ειχα δει να τρεχει και να περναει απο μπροστα μου και το σωμα τις ηταν σαν ξεθωριασμενο χρωμα αλλα το φορεμα της ασπρο σαν να ελαμπε.

Δεν ξερω απλα το θεωρω χαρισμα.
Οχι δεν φοβαμαι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-13, 18:28
Junior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από beliver Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα προσπαθησω να ψαξω πληροφοριες.
Ευχαριστω πολυ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-13, 23:44
Junior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από paula Εμφάνιση μηνυμάτων
ειναι ποιο απλα απο όσο νομίζεις . μπορεις απλα να σκευτεισ το πνευμα αν το γνορίζεις και να ερθει . στον ανθρωπο ομως βλέπεις αρεσει να μπλέκει τα πραγματα για να του φενονται ποιο μυστιρια και ανεξηγητα
Παλιά 04-09-13, 23:45
Junior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Kostas2 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εννοει οταν θα εμφανιστει μπροστα σου ( αν ξαναεμφανιστει ) , η ισως αφου εμφανιστηκε μπροστα σου να ειναι εκει κοντα σ εσενα.Ετσι λεω γω
αυτο ακριβως ενοω

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:41.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.