![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα αυτήν την διευθυνση σχετικά με την ύπαρξη ΑΤΙΑ και γενικά εξωγήινης ζωής.Προσωπικά είναι ότι πιο πιστευτό έχω δει ως τώρα...Το video ειναι γύρω στα 31 λεπτά..Όσοι έχουν υψηλές ταχύτητες....
http://video.google.com/videoplay?do...73948865&q=ufo
|
||||
|
||||
![]()
Υψηλές ταχύτητες έχουμε αλλά δεν ξέρω γιατί, το βίντεο συνεχώς διακόπτεται, μέχρι που στο τέλος δεν συνεχίζει με τίποτα. Από όσο είδα πάντως, μου φάνηκε ενδιαφέρον, από πολλές απόψεις. Θα πρέπει να το δω όμως ολόκληρω για να μπορέσω να δώσω μια ολοκληρωμένη απάντηση...
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι λίγο βαρύ....Το είδα ολόκληρο και παίζει μια χαρά.Είναι πολύ ενδιαφέρον..Ψάχνω να βρω πληροφορίες για αυτούς που το έφτιαξαν και σιγά σιγά βλέπω ότι όντως ασχολούνται πολύ καιρό με αυτό το θέμα και τα ονόματα τους εμπλέκονται σε αρκετά fora..Αξίζει το κόπο...Δείτε το..
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα μου τρεχει μια χαρα (βεβαια εχω 10μπιτ) . Το ειδα το βιντεακι. Πρεπει να πω, πως εχω μια επιφυλαξη σχετικα με το βιντεο. Οχι οτι δεν ειναι αληθινο απλα δεν ειμαι ουτε ειδικος ουτε εχω καποια εμπειρια ειτε με αναλογα βιντεο ειτε με διαστημικη(?). Το σιγουρο ειναι οτι αναλογες εικονες δεν εχουν δημοσιευθει ποτε. Ειδικα αν προσεξει κανεις την παρακολουθηση ενος ΑΤΙΑ (που στην αρχη εχει ενα πρασινο χρωμα) με την καμερα ενος διαστημοπλοιου η δορυφορου η κινηση του αντικειμενου σιγουρα δεν παραπεμπει ουτε σε καπιο γνωστο φαινομενο ουτε σε καποιον αλλον δορυφορο. To video παντως ειναι πολυ ενδιαφερον και αξιζει να το δειτε. Αν μπορει να το δει ο Ηλιας που σαφως ειναι ο τομεας του μας εξηγησει τα φαινομενα που παρουσιαζονται στο βιντεο θα ηταν πραγματι πολυ κατατοπιστικο.
Το πιο ενδιαφερο βιντεο που εχω δει μεχρι στιγμης ειναι εινα ενα press conference του disclosure project που παιρνουν μερος πρωην πρακτορες, στρατιωτικοι δημοσιογραφοι και δημοσιοι υπαλληλοι αλλα και ερευνητες και επιστημονες και παρουσιαζουν στοιχεια αδιασειστα σε μια αιθουσα μπροστα στο τηλεοπτικο φακο. Η σελιδα καθως και τα βιντεο υπαρχουν σε αυτη τη σελιδα http://www.disclosureproject.org/
My mask of sanity is about to slip Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Valtoxionokota : 12-03-06 στις 22:57 |
|
|||
|
|||
![]()
Το περιβάλλον γύρω από τα διαστημόπλοια "μολύνεται" συνεχώς από διάφορων ειδών αντικείμενα. Τα αντικειμενα αυτά μπορεί να είναι μικρά απορρίματα, βρώμικο νερό, καύσιμα (τα οποία όταν βγαίνουν από τους προωθτήρες παγώνουν σε κρυστάλλους που αντανακλούν έντονα το φως), ούρα των αστροναυτών (τα οποία επίσης παγωνουν σε κρυστάλλους) κλπ κλπ. Τέτοιες εικόνες είναι περισσότερο από συνηθισμένες στις διαστημικές πτήσεις.
Οι αλλαγές πορείας των διαφόρων κουκίδων δεν είναι τίποτε περισσότερο από αλληλεπιδράσεις καυσίμων, νερού (που μόλις βγαίνουν με ταχύτητα από προωθητήρες ή βαλβίδες απορριμάτων του διαστημικού λεωφορείου ή του διαστημικού σταθμού), με παγωμένους κρυστάλλους η μικρά σκουπίδια. Οι κρούσεις μεταξύ αυτών των μικρών αντικειμένων προκαλούν και αυτές τις περίεργες αλλαγές πορείας που έχουν ποικίλως ερμηνευτεί ως πόλεμοι μεταξύ διαστημοπλοίων κλπ κλπ. Τα διαστημόπλοια δεν είναι απλές συσκευές και υπάρχουν πολλά απλά αλλά όχι γνωστά φαινόμενα και διαδικασίες οι οποίες μπορούν να δώσουν λάθος εντυπώσεις. Για όποιον δεν πείθεται από αυτά (εγώ απλώς σας δίνω μια απλή εξήγηση, χωρίς πολλές λετομέριες και στοιχεία γιατί αυτά που βλέπουμε είναι παγοκρύσταλλοι και όχι ούφο), υπάρχουν διάφορες τεχνικές αναλύσεις στο διαδύκτιο από άτομα που πράγματι έχουν πολύ χρόνο και πολλές περισσότερες γνώσεις και δεδομένα από εμένα. |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως ο Ηλίας έχει δίκιο. Καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις να μην υπερενθουσιαζόμαστε, καθώς, όπως βλέπετε από το ποστ του φίλου μας, υπάρχει πάντα και η άλλη άποψη, την οποία πρέπει οπωσδήποτε να τη λαμβάνουμε υπόψη για να έχουμε σφαιρικότερη άποψη επί του θέματος.
Πάντως, το βίντεο είναι πολύ μεγάλο και πιστεύω πως πρέπει να το δει κανείς πολλές φορές και με κριτική ματιά για να μπορέσουμε να σχολιάσουμε όλα τα επιμέρους στοιχεία του. |
|
|||
|
|||
![]()
Προσεξε κανεις το αντικειμενο που κινειται με πολυ μεγαλη ταχυτητα και το ακολουθει η καμερα?ειναι λιγο μετα απο τη μεση του βιντεο
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμενο βιντεο ειχα την τυχη να το δω στο πρωτο ελληνικο συμποσιο για τα ΑΤΙΑ που διοργανωθηκε το Νοεμβριο του 2002 στο ξενοδοχειο Golden Age στην Αθηνα. Το παρουσιασε ο ερευνητης Γιωργος Κασιματης.
Κατ'αρχας πριν σχολιασω ολα οσα εχουν ειπωθει μεχρι τωρα πρεπει να κανουμε μια μαλλον σημαντικη (ισως τη σημαντικοτερη) παρατηρηση, η οποια δεν εχει αναφερθει. Σχολια και στοιχεια γινονται απο κοσμοναυτες της ΝΑΣΑ και της Ρωσιας. Πολλες θεωριες συνωμοσιας ειχαν αναφερθει στο παρελθον σε υποκλοπες συνομιλιων αστροναυτων-με τη βάση απο ραδιοερασιτεχνες στη Γη, που υποτιθεται πως αναφερονταν η θεαση ενος(ή πολλων) ΑΤΙΑ. Εδω πλεον εχουμε και με τη βουλα, απτα στοιχεια και αποδειξεις τετοιων καταγραφων, καθως επισης και δηλωσεις των κοσμοναυτων σε συνεδρια. Ολοι γνωριζουμε πως τον κοσμοναυτη δεν τον μαζευουν απο το δρομο, τον βαζουν σε ενα διαστημοπλοιο και τον στελνουν στο αγνωστο (οπως αποδεικνυεται για ακομη μια φορα) διαστημα. Οι ανθρωποι αυτοι γνωριζουν χρονια πριν την πορεια που θα ακολουθησουν με το σκαφος τους, τις εργασιες που θα ακολουθησουν, καθως επισης και τη συμπεριφορα του ιδιου τους του διαστημοπλοιου. Μου φαινεται πραγματικα αδυνατον οι ανθρωποι αυτοι να βλεπουν απορριματα και ουρα που εμφανιζονται απο το πουθενα αναφεροντας τα στη ΝΑΣΑ ως ΑΤΙΑ. Ορισμενα απο τα αντικειμενα ειναι τεραστια σε σχεση με το μεγεθος του σταθμου. Ακολουθουν το ενα το αλλο και μπαινοβγαινουν κυριολεκτικα στη γηινη ατμοσφαιρα. Οι κινησεις τους κρινονται επισης πολυ περιεργες και μου θυμιζουν ακριβως τις ανεξηγητες κινησεις των ΑΤΙΑ στη γηινη ατμοσφαιρα (βλ.στο 8:04 του βιντεο -με τι αραγε συγκρουστηκε αυτο το αντικειμενο και αλλαξε πορεια 90 μοιρες; ). Παντως αυτοι οι αστροναυτες φαινεται πως εχουν μεγαλη μανια με αυτα τα σκουπιδια. Αφου οποτε τα βλεπουν κατι παθαινουν και αρχιζουν να ζουμαρουν με την καμερα παρατηρωντας τα για αρκετη ωρα.Κοιταξτε π.χ στο 16:50 αυτο το αντικειμενο που κινειται με τρελη ταχυτητα στις παρυφες (απο οτι εχω καταλαβει) της γηινης ατμοσφαιρας.Ακομη παντως εχω αναρωτιεμαι για το τι ακριβως ειναι το μακρυ "πουρο" ( ![]() Πολλα τα ερωτηματα λοιπον... ![]()
EN TO ΠΑΝ Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου ---------------------------------------- meta Journalist Αγαλματένια Κρίνα Μυθικισμός Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beetlejuice : 14-03-06 στις 05:55 |
|
|||
|
|||
![]()
Beetlejuice εύλογα τα ερωτήματά σου, αλλα γι' αυτό έγραψα πως στα διαστημόπλοια " υπάρχουν πολλά απλά αλλά όχι γνωστά φαινόμενα και διαδικασίες που μπορεί να δώσουν λάθος εντυπώσεις".
Όντως αστροναύτες έχουν αναφερθεί πολλές φορές σε άγνωστα αντικείμενα που παρατηρούν από το παράθυρο του διαστημοπλοίου τους. Πολλές περισσότερες φορές απ' οτι δείχνουν αυτά τα βίντεο. Με τη διαφορά πως σε κανένα από τα βίντεο δεν έχει ειπωθεί πως τα αντικείμενα αυτά είναι ευμεγεθή, και πως μοιάζουν να έχουν δομή κάποιου σκάφους κλπ κλπ. Αντιθέτως, οποιδήποτε συντρίμμι ή αντικείμενο αναφέρεται ως ΑΤΙΑ, γιατί το κέντρο ελέγχου πρεπει να έχει επίγνωση πιθανών αντικειμένων και συντριμμιών κοντά στο διαστημόπλοιο, τα οποία αν συγκρουστούν με το διαστημόπλοιο μπορεί να προκαλέσουν κάποια μικρή ή μεγάλη ζημιά. Για τον ίδιο λόγο και οι αστροναύτες πολλές φορές ζουμάρουν με την κάμερά τους σε αντικείμενα για να βοηθήσουν στην εκτίμηση της επικινδυνότητάς τους. Ευμεγεθή αντικείμενα που έχουν παρατηρηθεί μερικές φορές δεν ήταν παρά τμήματα πυραύλων που είχαν χρησιμοποιηθεί για την εκτόξευση διαστημοπλοίου. Φυσικά οι περιγραφές "αγνώστων αντικειμένων" από αστροναύτες μπορεί να ερμηνευτούν κατα βούληση από τον καθένα, χωρίς να σημαίνει πως άγνωστα αντικείμενα σημαίνουν "ξένα διαστημόπλοια". Όπως έλλειψή βαρύτητας δε σημαίνει πως στο διάστημα δεν υπάρχει βαρύτητα. Όταν λες πως τη συμπεριφορά του ίδιου τους του διαστημοπλοιού τη γνωρίζουν έχεις δίκίο, αλλά σε όλα τα πράγματα υπάρχουν και κάποια όρια. Οι αστροναύτες ξέρουν πως τα συντρίμια, τα ούρα, οι παγοκρύσταλλοι, τα καύσιμα μπορούν να αντανακλούν φως και να δίνουν αυτές τις εντυπώσεις, δεν νομίζω όμως πως η γνώση τους να καθορίζει προς τα που θα κινηθεί κάθε κουκίδα, τι μέγεθος θα έχει, τι συνθήκες φωτισμού θα έχει. Το διαστημικό λεωφορείο έχει σχεδόν 40 προωθητήρες (άλλους για μεταβολή ταχύτητας, άλλους για μεταβολή του προσανατολισμού του). Επίσης έχει άλλες 10 πηγές υγρών και μικρών συντριμμιών. Όλα αυτά μπορούν να δώσουν χιλιάδες μικρά συντρίμμια τα οποία μπορει σε ορισμένες περιπτώσεις να προκαλέσουν περίεργα φαινόμενα. Δεν είναι τα πάντα προβλέψιμα. Ίσως να αναρωτηθείς γιατί πάντα τα αντικείμενα αυτά εμφανίζονται ως κουκίδες και όχι ως ευμεγεθή διαστημόπλοια. Τόσες και τόσες παρατηρήσεις αυτών φαίνεται να υπάρχουν. Ούτε μία δεν έτυχε να είναι πιο κοντά για να δούμε τη δομή τους; Παράθεση:
Επίσης το "κυριολεκτικά μπαίνουν και βγαίνουν στη γήινη ατμόσφαιρα" είναι πιστεύω άστοχο συμπέρασμα. Θυμήσου πως η εικόνα που έχεις είναι διδιάστατη ενώ το διάστημα είναι τρισδιάστατο. Ο,τιδήποτε κινείται και μπαίνει μπροστά απ'την ατμόσφαιρα στο οπτικό πεδίο της κάμερας, "φαίνεται" να μπαίνει στην ατμόσφαιρα. Επίσης, αν όντως τα αντικείμενα ήταν πολύ μακριά και όντως μπαίναν στην ατμόσφαιρα (+ ήταν διαστημόπλοια), αυτό θα σήμαινε πως θα είχαν τεράστιες ταχύτητες οπότε θα υπήρχε τεράστια αλλαγή στη φωτεινότητά τους όσο κινούνταν εντός των ατμοσφαιρικών στρωμάτων.... Όπως κάθε διαστημόπλοιο που εισέρχεται στην ατμόσφαιρα και θερμαίνεται (όχι ακριβώς λόγω τριβής - αν και έτσι συνηθίζεται να λέγεται). Συνέχεια στο επόμενο μήνυμα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τί κερδίζω ? Παστέλι? ![]() |
![]() |
|
|