Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Προσωπικές Εμπειρίες

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-05-14, 11:54
elenlepen Ο χρήστης elenlepen δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή χρειαζομαι την γνωμη σας !!!

Θα σας πω και την δικη μ εμπειρια!
Φετος, θα πηγαινα σε μια εκκλησια να κοινωνησω! Ημουν ετοιμη ψυχικα γτ ειχα εξομολογηθει και ειχα κανει κ
Νυστεια! Με λιγα λογια δεν ακουσα το ξυπνητηρι μ
Κ ετσι ξυπνησα στις 10:00 . Οταν ξυπνησα απογοητευτικα κ εκεινη την ωρα ακουσα μια φωνη να μου λεει ( ουδετερη φωνη σαν 5 χρονου) 1,2,3 πηγαινε τωρα εκκλησια! Κ μ το ειπε αυτο 3 φορες εκεινη την στιγμη τρωμαξα κ δεν μπορουσα να μιλησω ουτε να κουνηθω..αφου περασαν καποια δευτερολεπτα σηκωθηκα τρωμαγμενη κ πηγα τρεχοντας στην πιο κοντινη μ
Εκκλησια! Ειχε τελειωσει η λειτουργια..κ με δακρυα στα ματια τα ειπα ολα στον παπα κ αυτος με τρωμαξε πιο πολυ μ ειπε οτι ισως χρειαστει να μ κανουν αγιασμο στο σπιτι! Στην συνεχεια πηγα τρεχοντας σε μια αλλη εκλλησια κ εκει προλαβα για ενα τεταρτο λειτουργια αλλα δεν προλαβα να κοινωνησω...εκει το ειπα στον παπα αυτο με την φωνη και ο παπας αυτος μ ειπε οτι ειμαι πολυ αθωα. Κ να μην δινω σημασια σε αυτα!
Αλλα το εχω απορια τι φωνη μπορει να ηταν αυτη; Που με τρωμαξε τοσο;;;;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-05-14, 19:53
Γεώργιοςκπ Ο χρήστης Γεώργιοςκπ δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από elenlepen Εμφάνιση μηνυμάτων
Φετος, θα πηγαινα σε μια εκκλησια να κοινωνησω! Ημουν ετοιμη ψυχικα γτ ειχα εξομολογηθει και ειχα κανει κ
Κ ετσι ξυπνησα στις 10:00 . Οταν ξυπνησα απογοητευτικα κ εκεινη την ωρα ακουσα μια φωνη να μου λεει ( ουδετερη φωνη σαν 5 χρονου) 1,2,3 πηγαινε τωρα εκκλησια! Κ μ το ειπε αυτο 3 φορες εκεινη την στιγμη τρωμαξα κ δεν μπορουσα να μιλησω ουτε να κουνηθω..αφου περασαν καποια δευτερολεπτα σηκωθηκα τρωμαγμενη κ πηγα τρεχοντας στην πιο κοντινη μ
Εκκλησια! Ειχε τελειωσει η λειτουργια..κ με δακρυα στα ματια τα ειπα ολα στον παπα κ αυτος με τρωμαξε πιο πολυ μ ειπε οτι ισως χρειαστει να μ κανουν αγιασμο στο σπιτι! Στην συνεχεια πηγα τρεχοντας σε μια αλλη εκλλησια κ εκει προλαβα για ενα τεταρτο λειτουργια αλλα δεν προλαβα να κοινωνησω...εκει το ειπα στον παπα αυτο με την φωνη και ο παπας αυτος μ ειπε οτι ειμαι πολυ αθωα. Κ να μην δινω σημασια σε αυτα!
Kοιτα,απο την δική μου εμπειρία πάνω σε αυτά τα θέματα,η φωνή ήταν είτε δαίμονα ειτε αγγέλου!Αν δεν σου έχει ξανασυμβεί,μην τρομάζεις,ήταν κατι μεμονωμένο,αν τις ακους συχνά επισκεψου ψυχίατρο!Γιατρεύεται με φάρμακα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-14, 03:25
elenlepen Ο χρήστης elenlepen δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

Οχι δεν μου εζει ξανασυμβει και ουτε θα ηθελα να μου ξανασυμβει γιατι με τρωμαξε ολο αυτο...δν ειμαι τρελη αυτο ειναι το μονο σιγουρο :-p
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-14, 10:19
Το avatar του χρήστη anna.
anna. Ο χρήστης anna. δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:

Ότι και να ήταν ο Θεός βλέπει και ακούει τα πάντα από εκεί υψηλά που βρίσκεται, συνεπώς και κάτι κακό να ήταν ο Παναγαθος το γνωρίζει!. Ίσως να ήταν μύνημα από τον ίδιο, έχει δίκιο ο παππάς να μην δίνεις σημασία.
Δεν υπάρχει λόγος να προβληματιζεσαι και να αγχώνεσαι άδικα....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-14, 15:39
Γεώργιοςκπ Ο χρήστης Γεώργιοςκπ δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Οχι δεν μου εζει ξανασυμβει και ουτε θα ηθελα να μου ξανασυμβει γιατι με τρωμαξε ολο αυτο...δν ειμαι τρελη αυτο ειναι το μονο σιγουρο :-p
Τοτε απλα,ξέχασέ το!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:13.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.