![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Ψάχνοντας βρήκα κάτι παράξενο βίντεο από την Κίνα.... Είναι από τις ειδήσεις... http://www.msn.com/el-gr/video/news/...=mailsignoutmd Τα συμπεράσματα δικά σας... Ευχαριστώ.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τίποτα περίεργο ακόμα και τα Ελληνικά μίντια το ξέρουν http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1500043015 - ασυνήθιστο περιστατικό, αλλά όχι ανεξήγητο. Άλλο συμπέρασμα είναι οτι όταν βλέπουμε κάτι παράξενο στο διαδίκτυο καλό είναι να το διασταυρώνουμε, να το ψάχνουμε λίγο καλύτερα, μη χάνουμε την ώρα μας. |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε Pholarchos μια και θεωρείς χάσιμο την ώρα σου σου να γράφεις εδώ καλό θα είναι να αξιολογήσεις αυτήν την εξηγήσει που μας προσέφεραν.. Αλήθεια έχεις δεί πολλά καλώδια τον δρόμο ??????? Όχι μόνο να είναι πεταμένα αλλά και να είναι δεμένα σε κάποιο σημείο... Ο τρόπος "αιώρησης" και αναποδογυρίσματος των αυτοκινήτων αρκετά παράξενος... Επίσης δεν φαίνεται κάποιο καλώδιο κάτω το οποίο θα έπρεπε να είναι εμφανές και αρκετά χονδρό... Επίσης εάν υπήρχε έστω και ένα λεπτό καλώδιο το μόνο που θα έκανε να μπερδευτεί και να το σταμάταγε απότομα.. Ο τελευταίος απο δεξιά με το μοτό δεν πέφτει απλά γέρνει προς τα αριστερά γιατί φοβήθηκε το ντελαπάρισμα. Το δεύτερο είναι πως σηκώνονται ανόμοια σε ύψος μετακίνησης των 2 αυτοκινήτων.. Η ύπαρξη καλωδίου στο συγκεκριμένο σημείο θα ήταν δυνατόν εάν ήταν μόνο σε μια μεριά "φορά άνοδος ή κάθοδος" (βλέπε καλώδια μέτρησης φόρτου μετακίνησης) τα οποία είναι ΠΆΝΤΑ ΚΑΡΦΩΜΈΝΑ ανά 10-15 cm και μόνο για την μιά μεριά "φορά".... Στον δήμο της Αθήνας παλιά υπήρχαν και πέρναγαν απο πάνω τα μηχανήματα καθαρισμού... Τέτοιου είδους μετρήσεις μέσω καλωδίων μετράνε το πλήθος αυτοκινήτων για αυτόματη διόρθωση της σηματοδότησης που πλέων δεν ισχύει... Βρίσκοντας μια άλλη ιστοσελίδα ποιό καθαρή δεν φαίνεται πουθενά κάποιο καλώδιο... http://www.protothema.gr/world/artic...ita-ston-aera/ Ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι απλό καλώδιο. Συρματόσκοινο καμιά ίντσα πάχος
![]() http://sg.weibo.com/user/szga/3913797238077112 |
|
||||
|
||||
![]()
Εντυπωσιακά τα ιδεογράμματα ! Λένε οτι τα κινεζικά ειναι πιο εύκολα απο όσο ο περισσότερος κόσμος φαντάζεται .
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Πράγματι η εικόνες και το βίντεο που παραθέτει ο φίλος Robespierre είναι καταλυτικό και κάποιος δεν μπορεί να αρνηθεί πως ήταν καλώδιο.... (πάντα σύμφωνα με τις εικόνες και το βίντεο που πήγαν κοντά και τράβηξαν κάποια σημεία) Κάποιες παρατηρήσεις θα κάνω... Το καλώδιο φαινόταν πολύ καθαρά και από κάποια απόσταση όταν πλησίασαν κάπως την κάμερα.... Επίσης ήταν κουλουριασμένο το καλώδιο στην σκούπα... Αλλά γιατί δεν φαίνεται φίλοι μου στην κάμερα ούτε αυτό ;;;;;;; Μάλιστα το βίντεο απο την ιστοσελίδα που παρέθεσε ο φίλος Robespierre δεν φαίνεται κάποιο καλώδιο και ή εικόνα του είναι πολύ καθαρή..... Απλά κάποια ερωτήματα θέτω που με προβληματίζουν... Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά το καλώδιο το βλέπετε όλοι ;;;;; Ευχαριστώ.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pholarchos : 04-12-15 στις 15:49 |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου και πάλι εδώ....
Φίλε Pholarchos ναι το καλώδιο το είδαμε απο κοντά και είναι αρκετά χοντρό από μακριά όμως δεν φαίνεται..... Περίεργο ;;;;; Μια δυό λεπτομέρειες που μάλλον δεν έγιναν αντιληπτές και τις παρατήρησα στη ιστοσελίδα που παρέθεσε ο φίλος Robespierre που είδα πολλές φορές το βίντεο... 1-Ξαφνικά ήλθαν επανωτά βίντεο για αυτό το θέμα..... Το ορίτζιναλ βίντεο δεν φαίνεται το καλώδιο ενώ στα κοντινά πλάνα φαίνεται πολύ καθαρά... (ήταν αρκετά χοντρό καλώδιο) Ξαφνικά πήγαν οι κάμερες και κοντά γιατί η αρχική παρατήρηση έγινε από κάμερα ελέγχου ασφαλείας στον δρόμο.. 2-Δείχνουν από την κάμερα ελέγχου κυκλοφορίας του δρόμου στην αριστερή πλευρά του όπου είναι μια κολόνα και κάποιοι θάμνοι (τίποτα άλλο)... Με την κάμερα όμως κάποιου καναλιού όμως δείχνει μια κολόνα που στην βάση βαμμένη με κάθετες γραμμές μαύρες κίτρινες (1,55 λεπτό) και δεν παρουσιάζει την απέναντι κολόνα επίσης παρουσιάζει την κολόνα να έχει τα καλώδια αλλά αυτή είναι ποιό κάτω από το συμβάν... Απλά με προβλημάτισαν.... Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο αλλά μια προσεκτική ματιά του αρχικού βίντεο με την παρουσίαση από κοντά από τα κανάλια είναι κάπως μπερδεμένες. Ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
![]()
Μπα... δεν φαίνεται να έχει μαγειρευτεί και να κρύβει κάτι άλλο. Πρέπει να είναι θέμα κωδικοποίησης του αρχικού βίντεο που σβήνει λεπτομέρειες στην κίνηση, γι' αυτό και δεν διακρίνεται το καλώδιο. Φαίνεται να είναι κομμένο συρματόσκοινο απο τις γραμμές ρεύματος της πόλης ή για τίποτα τρόλεϊ. Τα δυο βανάκια επίσης που τινάχτηκαν στον αέρα φαίνονται κινέζικα. Της πλάκας θα είναι με λαμαρίνες αλουμινόχαρτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε Robespierre βλέπουμε το αρχικό βίντεο που είναι απο την κάμερα ελέγχου κυκλοφορίας που δεν έχει υποστεί επεξεργασία.. Και δεν φαίνεται καθόλου κάποιο καλώδιο.... Επίσης εκεί δεν βλέπουμε καλώδια για τα τρόλεϊ γιατι έπρεπε να είναι "γυμνά" χωρίς κάλυψη γιατί εάν ήταν θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα για ηλεκτροπληξία... Επίσης αυτό το καλώδιο έχει επικάλυψη.... Για μένα απλά βλέπω κάποια κενά και εξέφρασα την επιφύλαξή μου... Πάντως μια περαιτέρω μελέτη κυρίως στην τελευταία ιστοσελίδα ας την κάνει κάποιος... Ευχαριστώ.
|