![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητέ sotiris24
Διαθέτεις ένα ενδιαφέρον ωροσκόπιο! Ας ρίξουμε μια ματιά στο χάρτη σου: ![]() Διακρίνουμε κάποιες σημαντικές συνόδους (στενές όψεις πλανητών): - Νότιος Δεσμός (καρμικό παρελθόν) σε στενή όψη με Ποσειδώνα - Ουρανός (κυβερνήτης Μεσουρανήματος) σε στενή όψη με το Δία - Κρόνος σε στενή όψη με Vertex (καρμική πύλη) - Κρόνος σε στενή όψη με Πλούτωνα - Αντίθεση Δία και Ουρανού με Ωροσκόπο (μοιρικά ακριβής) - Vertex αντίθεση Ήλιο (μοιρικά ακριβής) - Ήλιος αντίθεση Κρόνο - Μεσουράνημα στον Υδροχόο Εν κατακλείδι οι όψεις αυτές δείχνουν ότι είσαι μία παλιά ψυχή που έχει αφήσει το στίγμα της στη γη. Ίσως είχες θυσιαστεί για τα ιδανικά σου και τα πιστεύω σου ή είχες βοηθήσει τους αδύναμους (μέσα από φιλανθρωπίες, ψυχολογική υποστήριξη κ.α.). Είναι πιθανό να έχεις υπάρξει αλχημιστής, ψυχικός, φιλόσοφος ή νομοθέτης, ιερέας - ιέρεια, πολιτικός κ.α. και να είχες διεισδύσει στη βαθιά γνώση. Επίσης, μπορεί να έχεις ζήσει και σε άλλους πλανήτες. Ήρθες στη γη για να συνεχίσεις μία αποστολή. Η αποστολή σου αυτή σχετίζεται με την προσφορά προς τους άλλους και το κοινωνικό σύνολο. Υ.Γ. Οι υπολογισμοί μου έγιναν σύμφωνα με τη θερινή ώρα που ίσχυε όταν γεννήθηκες. |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητή KARMA σε ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά που έκανες και με βοήθησες να δω κάποια πράγματα.Το άρθρο σου πραγματικά ήταν πολύ διαφωτιστικό και σου παραθέτω τα χαρακτηριστικά που έχω εγώ.Τα αντιγράφω για λόγους συντομίας από το άρθρο σου και βάζω αυτά που με χαρακτηρίζουν.
- Μαγνητικό βλέμμα (ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ) - Χαρισματική προσωπικότητα - Θερμοκρασία σώματος ΥΨΗΛΟΤΕΡΗΣ της κανονικής - Ασυνήθιστος τύπος αίματος ή ακόμα και συνδυασμός ομάδας αίματος (ΕΧΩ ΣΠΑΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ) - Μεταβατικός σπόνδυλος, επιπλέον σπόνδυλος ή ψευτοσπόνδυλος, επιπλέον ή ανώμαλη πλευρά (ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ) - Υπερευαισθησία στον ηλεκτρισμό, στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία κ.λ.π. (ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ) - Πίεση αίματος χαμηλότερη της κανονικής (ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ) - Αρκούνται σε λίγο ύπνο και αποδίδουν περισσότερο τις νυχτερινές ώρες (ΠΑΝΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ) - Υπήρξαν μη αναμενόμενα από τους γονείς τους παιδιά (ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΑΝ ΠΑΙΔΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ) - Αν και γενικά, εκφράζουν την αγάπη τους για τους γονείς τους, αισθάνονται ότι η μητέρα και ο πατέρας τους δεν είναι οι πραγματικοί τους γονείς (ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ) - Αισθάνοντάι ότι οι πραγματικοί τους πρόγονοι ήρθαν από έναν άλλο κόσμο, από μία άλλη διάσταση, από ένα άλλο επίπεδο συνειδητότητας και νοσταλγούν την αληθινή τους πατρίδα, εκεί «πέρα από τ’ άστρα» (ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ) - Έχουν ένα συναίσθημα «επείγοντος», μία έλλειψη χρόνου για την εκπλήρωση σπουδαίων σκοπών και μίας ειδικής αποστολής (ΠΑΝΤΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΟΛΑ) - Έχουν την αίσθηση ενός βόμβου ή μηχανικού ήχου υψηλής συχνότητας στα αυτιά τους πριν ή κατά τη διάρκεια κάποιου ψυχικού γεγονότος ή προειδοποίησης κινδύνου (ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...) - Αόρατοι σύντροφοι κατά την παιδική τους ηλικία, που τους πρόσφεραν καθοδήγηση, πληροφορίες ή συμπαράσταση και διατήρησή τους στη συνέχεια, σαν οδηγούς, προστάτες κ.λ.π. (ΙΣΩΣ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ) - Είχαν ένα σοβαρό ατύχημα, ασθένεια ή τραυματική εμπειρία γύρω στα 11 ή 12 που τους ενθάρρυνε να στραφούν «προς τα μέσα» (ΣΤΑ 12 ΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ) - Φαίνεται να έχουν ασυνήθιστες ικανότητες που θεωρούνται παραφυσικές από την οικογένειά τους και τους συνομήλικούς τους. Επίσης, φαίνεται να έχουν ασυνήθιστες ικανότητες σε τομείς όπως οι τέχνες, τα μαθηματικά, η μουσική, το δράμα, οι φυσικές επιστήμες ή η θεραπεία (ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΕΣΗ ΣΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ,ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΕΧΩ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ..ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ) - Βρίσκουν ότι τα μικρά παιδιά και τα ζώα, έλκονται από αυτούς (ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟΝ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΣΙΑΖΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ) - Ίσως έχουν μυστικιστικές διασταυρώσεις στις παλάμες τους (ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ) - Αισθάνονται ασυνήθιστη έλξη για τα κρύσταλλα και ορισμένα είδη πέτρας (ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ) - Έχουν συχνά όνειρα πτήσεων, στα οποία κινούνται ελεύθερα στον αέρα (ΒΛΕΠΩ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ) Αυτά από μένα.Περιμένω κάποια συμπεράσματα........ |
|
|||
|
|||
![]()
Kalispera sas!
Re paidia(kai mh) exo varethei ilikrina oli ayth thn istoria.. Exo genithei 5/4/1983 k edo kai 2 xronia exo apoktisei 200 super ikanotites..Sthn arxh legane gia ta indigo children pou exoun genithei ton aprilio tou 83 milame gia pagosmio new age fenomeno..ksafnika metakomizei edo ayth h trela meta thn ekpompi tou xardavela kai mas lene super ellines klp klp klp..E tora mas vgazoun kai antixristous...Mipos se kana 2 xronia tha mas proskinane kiolas?Diladi eilikrina de palevete h katastasi kai emena prosopika mou exei spasei ta nevra...Gnorizeis enan anthropo kai molis tou les pote genithikes an se rotisei amesws ksekinaei to paramithi..Mexri plasie irthe na mou poulisei egiklopedia asxetou periexomenou kai molis eipa thn imerominia epathe delirio...Diladi eleos pia... Pantws sta indigo children lene pos exoun simadi sto podi(exo ena san kardia) eno o fourakis leei gia metopo..Ara den eimai superman ayto einai sigouro ![]() Edited by Apan@Samos: Αγαπητέ ksaplostra, η χρήση greeklish αποφεύγεται στη κοινότητα του Μεταφυσικού.Παρακαλώ οι επόμενες δημοσιεύσεις σου να είναι με ελληνική γραμματοσειρά.Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στους Όρους Συμμετοχής που θα βρεις στην υπογραφή μου.Καλή συνέχεια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apan@samos : 17-10-07 στις 18:53 |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητέ sotiris24
Πολύ ενδιαφέρουσες οι επισημάνσεις σου! Αν θέλεις, αντέγραψε τη δημοσίευσή σου και πέρασέ την στο ανάλογο θέμα (νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα εκεί). Φιλικά |
|
|||
|
|||
![]()
Σωτήρη έχουμε γεννηθεί την ίδια ώρα!!!Μονο που είμαι 20 μέρες μεγαλύτερος :P
Το test που ανέφερες πριν(δεν έχω διαβάσει προηγούμενα post του topic) έγινε στην έκτη δημοτικού,το αίμα που λες ισχύει και αυτό,επίσης έγινε test στην δευτερα η τρίτη λυκείου αν θυμάμαι καλά.Αλήθεια ρε παιδιά όσον αφορά αυτά τα test έχει γίνει τίποτα γνωστό? δηλαδή γιατί έγιναν και τι συμπεράσματα βγήκαν? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ksaplostra : 17-10-07 στις 19:25 |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ... ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 83!!! ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ (ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΓΝΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ), ΕΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ (ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ), ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΡΘΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΣΩ ΠΙΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΥΡΙΔΑ (ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΑΦΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ) . ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΟΤΕ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΘΕΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΠΟΥ Ο κ. ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
από tsilof καλώς όρισες patty και εκ του συντονισμού σου εύχομαι καλες αναζητησεις. Θα σε παρακαλούσα μονάχα να χρησιμοποιείς "μικρογράμματη" γραφη. Ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsilof : 23-10-07 στις 00:30 |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας και πάλι!
Επειδή έχω ασχοληθεί με το θέμα αυτό, σε επίπεδο και Αστρολογικής έρευνας (έχω, μάλιστα, συνομιλήσει και με τον κ. Φουράκη σε μία εκπομπή που ήμουν καλεσμένη), προσκαλώ όσα μέλη έχουν γεννηθεί αυτή την ημερομηνία να λάβουν μέρος στην έρευνα που ξεκίνησα στην ατομική μου σελίδα και σ' αυτήν που επιμελούμαι, στους ιστούς "Καρμική Αστρολογία" (οι σελίδες αναγράφονται στην υπογραφή μου). Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα θέματα. Ευχαριστώ πολύ! |
|
|||
|
|||
![]()
Ορθά κοφτά.Χρειάστηκαν χαρισματικά παιδιά δια τας Θερμοπύλας μήπως δια την εκστρατίαν του Μεγα Αλεξάνδρου;Χρειάστηκαν παιδιά του 83 δια την επανάστασιν του 1821;
Το θέμα έχει δύο όψεις.Μία καλή και μία κακή. Το κακόν της υποθέσεως είναι ότι προκαλεί χαλάρωσιν των αντανακλαστικών αφού εκ της οπής κάποιοι είναι ταγμένει να βγάλουν τον όφην.Επιπλέον δύναται να προκαλέσει ψυχολογικά προβλήμα εις τους εμπλεκομένους απογοητεύοντας κάποιους ή ενθουσιάζοντας άλλους υπέρμετρα. Το καλόν.Η γέννησις των παιδιών σχετίζετε αμέσως με την Ελλάδα των προγόνων μας.Αυτό ίσως να δώσει έν ισχυρόν κίνητρον εις τους νέους να γνωρίσουν εκείνη την Ελλάδα και ο μόνος τρόπος είναι τα κείμενα.Ολίγη Μυθολογίαν ,ολίγον Λουκιανόν ,ολίγον Ηρόδοτον ,ολίγον Πλάτωνα και Αριστοτέλην όλα θα στρώσουν χωρις να έχει κανένας κάτι το ιδιαίτερον παρα μόνον την γνώσιν των προγόνων.... |
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρετώ την παρέα σας.
Αναμένοντας σήμερα την ολοκλήρωση μιας εργασίας μου στη σχολή έψαχνα τυχαία στο δια-δίκτυο για το περιβόητο θέμα των παιδιών του Απρίλη 83’. Έχω γεννηθεί στις 15 Απριλίου του 83’. Ο λόγος που γράφω είναι περισσότερο για να μοιραστώ παρόμοιες εμπειρίες με τον φίλτατο Σωτήρη καταρχήν και κατά δεύτερον να απαντήσω στον Valtoxionokota ότι είμαι 24 τελείωσα στα 4 χρόνια τη σχολή μου παρότι έχασα 2 εξεταστικές στο 4ο έτος, συνεχίζω σε μεταπτυχιακό και έχω ήδη δημοσιεύσει σε περιοδικά επίσης θα ήθελα να διακαιολογήσει σε ένα βαθμό τα παιδιά αυτής της γενιάς διότι η χώρα που ζούμε δεν προάγει και με τον καλύτερο τρόπο την επιστήμη και πολλές φορές προάγει λάθος άτομα. Μπορεί πολλά παιδιά να ακολουθούν λάθος δρόμο αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι όλα. Άλλωστε η μάζα είναι πάντα μεγαλύτερη σε αριθμό. Θέλω να συνεχίσω λέγοντας ότι στο δικό μου σχολείο ουδέποτε δόθηκε αυτό το ερωτηματολόγιο. Θα σημειώσω βέβαια ότι το σχολείο αυτό βρίσκεται σε χωριό. Θυμάμαι όμως συχνά στο σπίτι να καταφθάνουν διάφοροι περίεργοι τύποι κάνοντας μου τεστ νοημοσύνης παρόλο που ο λόγος επισκέψεως τους ήτο δια διαφόρων ειδών πωλήσεις, κυρίως βιβλίων βέβαια. Ποτέ όμως δεν κατάλαβα γιατί όχι στα υπόλοιπα παιδιά της γειτονιάς… Οι γονείς μου βέβαια επειδή από μικρή ήμουν υπέρ του δέοντος εύστροφη για παιδί, με ιδιαίτερη έμφαση στις θετικές επιστήμες χαιρόντουσαν. Χωρίς να θέλω να μακρηγορήσω, θα τελειώσω εδώ λέγοντας το ότι αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η αίσθηση του ότι δεν ανήκω εδώ, υπήρξα πολύ 'περίεργο' παιδί, έξυπνο με ιδιαίτερη έμφαση στις επιστήμες. Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω αν απλώς μερικά παιδιά είναι έτσι ή αν η συγκεκριμένη ομάδα παιδιών γεννήθηκε έτσι για κάποιο λόγο. Αν ναι ποιος να είναι αυτός?
ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Herigeneia : 25-11-07 στις 16:25 |
|
|||
|
|||
![]()
@Karma
Ηι! Μηπως μπορεις να μου πεις που ακριβως στην προσωπικη σου σελιδα αναφερεσαι στο θεμα παιδια του 83; Ευχαριστω! @ksaplostra(LOL, what kind of a nick is that! ![]() Οταν λες τα indigo εχουν σημαδι στο ποδι...μηπως μπορεις να μου πεις που το εχεις ακουσει αυτο; Oπως επισης που ακριβως στο ποδι υποτιθεται οτι βρισκεται; Eχω και εγω και δεδομενου οτι παντα ενιωθα ολιγον out of this world/indigo child, ισως να ειναι κι αυτο μια ενδειξη...Ευχαριστω εκ των προτερων!
"There's no use trying," she said, "one can't believe impossible things." "I daresay you haven't had much practice," said the Queen. "When I was your age, I always did it for half-an-hour a day. Why sometimes I believed as many as six impossible things before breakfast!" ------------------------------------------- www.calliope-iris.net |
![]() |
|
|