![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε IL.Luminel δεν σε κατηγόρησα για τίποτα...απλά σε είχα δει αρκετές φορές στο φόρουμ μετά την αναφορά σου (από τους συνδεδεμένους χρήστες) να διαβάζεις διάφορα τόπικ για αρκετή ώρα (και αυτό το τονίζω για το ότι ανέφερες ότι "κάποιοι έχουν και δουλειές"), χωρίς να απαντάς στην ερώτησή μου. Κρίμα που οι καταστάσεις το έφεραν έτσι και δεν μπόρεσες να αποθανατίσεις κάτι τέτοιο διότι λίγες φορές συμβαίνει. Έχω δει και εγώ κάτι "παράξενο" πριν 2 χρόνια και θα μου μείνει αξέχαστο! Καλή συνέχεια και καλή εξερεύνηση.
~*Gp*~ «Γιατί άραγε ενώ δεν με καταλαβαίνει κανένας με συμπαθούν όλοι?» ![]() Albert Einstein "Όσοι ψάχνουν για χρυσό, σκάβουν πολύ και βρίσκουν λίγο" Ηράκλειτος Το όνειρο μου χάρισε τη ζωή, τωρα δεν μου μένει παρά να χαρίσω στη ζωή το όνειρο. "Δεν πρόκειται ποτέ να ανακαλύψεις νέους ωκεανούς αν δεν έχεις το κουράγιο να χάσεις από τα μάτια σου την ακτή" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Julliet : 03-10-07 στις 01:25 |
|
|||
|
|||
![]()
Εχετε και υποψη σας οτι το υπουργειο γεωργιας σε συνεργασια με το υπουργειο εθνικης αμυνας μια εβδομαδα τωρα ψεκαζουν τα βραδυα με ττην προφαση της βαμβακιασης των πευκων μηπως ηταν κατι τετοιο?
Απερριτε το ξερεις αυτο ισχυει η οχι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλα κανενος καναλιου ειδησεις δεν ειπαν τιποτα???
|
|||
|
|||
![]()
Βγήκα κατά τις 9 στον μπαλκόνι και κάπου βορειοδυτικά από το μέρος που είμαι (κορωπί) είδα μέσα στα σύννεφα ένα έντονο φώς να έχει κυκλική πορεία. Εμφανιζόταν και εξαφανιζόταν κάθε τόσο. Το είδαν κ άλλοι από την οικογενειά μου, αλλά είπαν ότι επρόκειτο για δέσμη φωτός. Αυτό είναι παράλογο. Το φώς φαινόταν ότι προερχόταν μέσα από τα σύννεφα και όχι από τη γή προς τα πάνω.
Βασικά το είδε κάνείς από σας? |
|
||||
|
||||
![]()
δε το κατέγραψες?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Όχι ρε γμτ. Δεν έχω βιντεοκάμερα και η ψηφιακή μηχανή που έχω δε παίζει καλά στο σκοτάδι. Κ να φανταστείς είχα αρκετό χρόνο να δράσω γιατί συνολικά ήταν κανά 5λεπτο. :-(((
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατά τις 18:30 με 19:00 περίπου πήγαινα προς Ελευσίνα και βλέπω σε κάποιο σημείο (περιοχή περίπου 500 με 1000 μέτρα από το θριάσιο νοσοκομείο) στον ουρανό ένα φωτεινό αντικείμενο σταθερά στο ίδιο σημείο. Μόλις το είδα είπα «μα τι στο καλό στέλθ είναι αυτό;». Ήταν σαν την αιχμή ενός βέλους, σταματημένο στο ίδιο σημείο και γεμάτο φώτα από κάτω στο περίγραμμα του. Όχι ένα συνεχόμενο φως, αλλά πολλά φωτάκια ανά διαστήματα. Πρέπει να είχε μεγάλο μέγεθος, μου φαινόταν τεράστιο. Το αεροδρόμιο της Ελευσίνας είναι 500 μέτρα από εκεί. Αν το πρόσεξα καλά ήταν κάπως έτσι:
![]()
coinsmania Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NAVMAN : 30-11-07 στις 00:17 |
|
|||
|
|||
![]()
Αααααααααα μπράβο φίλε μου. Έχω ποστάρει κ εγώ γι'αυτό και συμφωνεί με αυτό που λές. Προς τα εκεί το είδα κ εγώ και πρέπει να ήταν τεράστιο...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
|
|