![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επιτυχία...Επιτυχία είναι που μια γυναίκα χάνει τον άντρα της και για να σπουδάσει ταδύο παιδιά της την ημέρα δουλεύει εις εργοστάσια και το απόγευμα στα χωράφια της...Ποιοι είστε εσεις που θα μιλήσετε δια επιτυχία;Μα αγανάκτησα |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σας παρακαλουσα να πεσουν λιγακι οι τονοι. Το thread δεν δημιουργηθηκε για να βγαινει ο καθενας και να αναφερει για το ποσο επιτυχημενος ή ξεχωριστος νιωθει. Ανοιχτηκε με σκοπο να μαθουμε οσες περισσοτερες πληροφοριες ειναι δυνατο σχετικα με την εκδοση και την καταληξη των περιβοητων ερωτηματολογιων.
Ενημερωνω οτι το προσεχες Σαββατο το θεμα θα ειναι και παλι στην επικαιροτητα μεσω της εκπομπης του κ. Χαρδαβελλα.
EN TO ΠΑΝ Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου ---------------------------------------- meta Journalist Αγαλματένια Κρίνα Μυθικισμός Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!) |
|
|||
|
|||
![]()
Τα επίμαχα παιδιά του 83....
Ξεκίνησε ώς ζήτημα απο τον κύριο Φουράκη.... Του οποίου οι ιδέες κατά πάσα πιθανότητα όπως δείχνουν τα γεγονότα είναι κινούμενες εχθρικά πρός τον Ελληνισμόν... Όλα τα παιδιά του Απριλίου του 83 που έχω γνωρίσει όντως έχουν επιτυχία απρόσμενη και απίστευτη αναφορικά με τα επαγγελματικά τους και εν γένη σε ότι έχει σχέση με την Επαγγελματική τους σταδιοδρομία...Σε ότι έχει σχέση με το Χρήμα με λίγα λόγια... Και ψυχικώς έχω παρατηρήσει έντονες δυνατότητες..Απο άποψη πνεύματος όμως, απο άποψη αρχών και αξιών και απο άποψη κατανόησης υψηλών νοημάτων και φιλοσοφικής προσεγκίσεως της ζωής και του ποιά είναι η πραγματική της αξία - νόημα με βάζει σε σκέψεις περί του ποιάς δύναμης τα συμφέροντα θα εξυπηρετήσει αυτή η περιβόητη γενιά...Σαφώς και γνωρίζω ελάχιστα άτομα αυτής της γεννιάς ώς τώρα...(10 στον αριθμό). Αλλά απο αυτό το μικρό δείγμα που έχω γνωρίσει είμαι βαθύτατα απογοητευμένος... Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει ώς κύριο οδηγό της το Χρήμα....Ώς ύψιστο θεό της... Το χρήμα δέν είναι τίποτα παραπάνω απο χαρτιά που τους δίνουν αξία οι άνθρωποι αφελώς και βλακωδώς... Όποιος έχει έπαρση για τα χρήματα που αποκομίζει...Για τις όποιες "υλικές" γνώσεις τις οποίες έχει... Και το πώς θα εκμεταλεύεται τον συνάνθρωπο του... Οι σπουδές του CalvinKlein και ο τρόπος που καυχάτε είναι του λόγου του αληθές.... Τρόπος ζωής εκ διαμέτρου αντίθετος πρός το γνήσιον Ελλήνων Ζήν...
Ο Εχθρός είναι ενας πολύ καλός Δάσκαλος " Δαλάι Λάμα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Knight_Of_Creation : 20-03-08 στις 11:38 |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα να παρακαλέσω το χρήστη "Τάκη Παπαδόπουλο" να μην προβαίνει σε παρατηρήσεις προς άλλα μέλη, καθώς ορίζεται ρητά ότι γι αυτό είναι υπεύθυνοι οι συντονιστές και μόνο.
Αν θεωρείτε ότι οι κανόνες τις κοινότητας έχουν παραβιαστεί από κάποιο μέλος μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον συντονιστή της αρεσκείας σας μέσω της μεθόδου του Προσωπικού Μηνύματος. Είναι γεγονός ότι έχουν υπάρξει αρκετές περιπτώσεις που μέλη της κοινότητας έχουν κάνει φιλικές παραινέσεις προς - νέα συνήθως - μέλη που κάνουν κάποια παραβίαση των Όρων Συμμετοχής της κοινότητας του Μεταφυσικού. Αν είχατε πράξει αναλόγως δε θα σας έκανα καμία δημόσια παρατήρηση . Παρακαλώ σεβαστείτε τους Όρους Συμμετοχής που επικαλείστε διότι πολλάκις τους έχετε καταπατήσει. Παρακαλώ να μη δοθεί καμία συνέχεια εκτός θέματος. Υπάρχουν τα ΠΜ και τα κατάλληλα νήματα , ώστε να μη διαταράσσεται η ομαλή ροή του διαλόγου.
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδια!
Σήμερα μου είπαν πάλι οτι ο Χαρδαβελλας έχει μια απο τις επιμαχες εκπομπες του, για τα παιδια του Απριλιου 83. Ανηκω σε αυτη την κατηγορια, γιαυτο και σημερα, μιας και ολοι με εχουν πρηξει με την εκπομπη, ειπα να την παρακολουθησω αφου πρωτα κανω ενα σερφαρισμα να δω τι εχει κατα καιρους γραφτει και στο νετ περι του θεματος -ετσι, επεσα στο φορουμ αυτο. Γεννηθηκα 14-4-83 και οχι, δεν νομιζω οτι εχω συπληρωσει ολα αυτα τα ερωτηματολογια που λενε πως υπαρχουν. Θα σας πω τι θυμαμαι, μιας και βλεπω οτι υπαρχει αυξημενο ενδιαφερον.
δυσκολο να με εντοπισουν? δεν ειχα μετακομισει δα! η αληθεια τωρα που το σκεφτομαι, ειναι οτι αν με εχουν καλα φακελωμενη θα ξερουν οτι ανηκω σε αυτη την ομαδα πληθυσμου που δεν μπορω να ειμαι αιμοδοτρια..
αναμενομεν στο ακουστικο και στους δεκτες μας. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Enchanted : 22-03-08 στις 18:27 |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια του '83.... παιδια του δεν ξερω και εγω ποιου....
αν ισχυει το παραπανω...θα πρεπει να ψαξουμε ημερομηνιες και χρονολογιες και για αυτους που γεννηθηκαν πριν το '83 και που εχουν αφησει την ιστορια τους στον πλανητη γη (εχοντας ιδιαιτερα χαρισματα κ.τ.λ.)...ή μηπως δεν εχουν εμφανιστει αξιολογοι και "ιδιαιτεροι" ανθρωποι πριν το '83? προσωπικα δεν πιστευω οτι εχει ψωμι η παραπανω υποθεση... ο καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος και εχει ιδιαιτερες ικανοτητες τοσο σωματικες οσο και ψυχικες...αρκει να μπουμε στην διαδικασια να τις κανουμε πραξη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είδε κανείς την εκπομπή του Χαρδαβέλα χτές το βράδυ???
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σας!!Ειμαι καινουργια στη παρεα σας!!Ετυχε το Σαββατο κ ειδα τον χαρδαβελλα κ με βαλε στο τρυπακι να το ψαξω το θεμα!!Ειμαι κ γω το 83 αλλα του οκτωμβριου ομως το ερωτηματολογιο το χω συμπληρωσει στην δευτερα λυκειου κ οχι μονο εγω αλλα ολα τα τμηματα της β λυκειου τοτε!!Μας ειχαν πει οτι ηταν μια ερευνα του υπουργειου για τους κα8ηγητες κ το σχολειο αλλα καμια σχεση με το θεμα δεν ειχε!!Οι ερωτησεις ηταν αρκετα περιεργες κ περισσοτερο προσωπικες!!Μας ειχε κανει ιδιαιτερη εντυπωση τοτε!!
Ηθελα επισης να πω οτι παρολο που ειμαι αλλο μηνα εχω αρκετα δυνατη διαισ8ηση αλλα αυτο δεν σημαινει κατι..δεν εχει καμια σημασια αν εισαι του 83 η του 53 η του 90 !! Σημασια εχει να γινεσαι καθε μερα καλυτερος ανθρωπος μεσω των δυνατοτητων που σου χουν δωθει!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ηταν σαν να έβλεπα την πρώτη εκπομπή σε επανάληψη. Εκτός από μιά επερώτηση βουλευτή προς τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας τίποτε νεότερο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο Χαρδαβέλλας ακόμα μια φορά θόλωσε τα νερά,μη κάνοντας καμιά ανάφορα από ποιες άλλες πηγές στάλθηκαν όμοια ερωτηματολόγια,εκτός από την Ακαδημία Αθηνών,σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί.
Ενέμενε πολύ στο γραφειοκρατικό του πράματος.
|