Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-08-08, 12:05
Άρτεμις Ο χρήστης Άρτεμις δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Αγαπητέ BaLoO,
Σύμφωνα με την ψυχολογία του Φρόιντ τα όνειρα αντικατοπτρίζουν τις μύχιες επιθυμίες μας και την καταπιεσμένη σεξουαλικότητα. Δεν θα έλεγα, όμως, ότι αποτελούν τις πύλες για την ανακάλυψη του εσώτερου διαστήματος. Το "γνώθι σ' αυτόν" αποκτάται συνειδητά και δεν πρέπει να περιμένουμε από τα όνειρα να μας διδάξουν τα ενδόμυχα αισθήματά μας.
Από την άλλη πλευρά, τα όνειρα με προειδοποιητικό-προφητικό περιεχόμενο μπορεί να οφείλονται είτε σε αναπτυγμένη τηλεπαθητική ικανότητα είτε στην συγχρονικότητα σε μια αλληλεπίδραση χωρίς φανερή αιτία ανθρώπου και Σύμπαντος.
Με εκτίμηση

"ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ μου έδωσαν ελληνική
το σπίτι φτωχικό στις αμμουδιές του Ομήρου.
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου."
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-08-08, 12:14
Asarkos Ο χρήστης Asarkos δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: ΒΕΡΟΙΑ(ΚΧ)
Προεπιλογή Exw na pw oti

mou exei symbei apires fores ayto KAI MOU EXOUN PEI OTI EINAI APLA TO YPOSINIDITO!!!ma dn einai dinaton to yposynidito na kserei ti tha ginei!oyte kaio oi oneirokrites!
apla katalava oti prepei na dino vash to ti vlepw kai na to perimeno!oxi panta
alla syxna!

me ektimisei prws olou
asarkos
Παλιά 18-08-08, 00:13
Lady Nina Ο χρήστης Lady Nina δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Exclamation

Δεν κατάφερα ακόμα να διαβάσω όλα τα post του παρόντος θέματος (διάβασα μόνο τα πολύ αρχικά), μια και είναι πάρα πολλά, όμως είναι πολύ επείγον να γράψω κάτι, έτσι ώστε αν γίνει όντως αυτό που ονειρεύτηκα να έχω πειστήρια για αυτό. Σε άλλη περίπτωση, όμως, θα χαρώ να διαψευστώ.

Ας μπούμε όμως στο κυρίως θέμα.

Δυο νύχτες πριν είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο, η αρχή και η μέση του οποίου δεν είναι επί του παρόντος και ούτε έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία. Θα επικεντρωθώ, λοιπόν, στο τελευταίο μέρος του ονείρου:

< Επέστρεψα στο σπίτι μετά από μια βραδινή έξοδο, περίπου κατά τη μία μετά τα μεσάνυχτα, και ενώ ο πατέρας μου κοιμόταν, η μητέρα μου ήταν ξύπνια και με περίμενε. Όταν, λοιπόν, πήγαμε προς το διάδρομο με τα δωμάτια για να κοιμηθούμε είδαμε τον πατέρα μου να σηκώνεται για να πάει τουαλέτα (η πόρτα της είναι στον ίδιο διάδρομο). Αφ'ότου μπήκε μέσα, λοιπόν, μετά από λίγο νιώσαμε με τη μητέρα μου ένα ταρακουνητό, σαν να μετακινήθηκε όλο το κτίριο αρχικά προς τα πάνω κι ύστερα να έπεσε απότομα.

Μόλις η μετακίνηση τελείωσε είπα στη μητέρα μου ότι αν είχε γίνει και σεισμός θα έλεγα ότι αυτή η μετακίνηση ήταν σαν να βυθίστηκε μια τεκτονική πλάκα κάτω από κάποια άλλη και να βρισκόμασταν εμείς στην πλάκα που έμεινε από πάνω. Δεν πρόλαβα να το πω αυτό και έγινε σεισμός, ενώ μέχρι να προλάβουμε να συνέλθουμε από το σοκ, έγινε και δεύτερος σεισμός.>

Τώρα όλα αυτά δεν ξέρω τί μπορεί να σημαίνουν, όμως το όνειρο αυτό μου έμεινε και είμαι και σαββατογεννημένη, οπότε φοβάμαι λιγουλάκι...

Εκτός από αυτό το όνειρο, που δεν ξέρω αν θα επαληθευτεί, έχω ζήσει και παρόμοιες περιπτώσεις κατά τις οποίες λέω, ή καλύτερα σκέφτομαι, ότι θα γίνει σεισμός και λιγότερο από ένα 24ωρο μετά γίνεται. Τις περιπτώσεις αυτές, όμως θα τις καταγράψω σε επόμενο post.

Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε και ελπίζω να μη συμβεί στα αλήθεια ο σεισμός!

Φιλικά,
Lady Nina
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-08-08, 09:49
Lady Nina Ο χρήστης Lady Nina δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Μια διευκρίνηση για το προηγούμενο post είναι ότι οι δύο μικροί σεισμοί που είδα στο όνειρό μου θα γίνουν υποτίθεται Δευτέρα προς Τρίτη στη μία με δύο τα ξημερώματα.

Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον βλακεία μου ακούγεται!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-08-08, 08:44
Το avatar του χρήστη Louper
Louper Ο χρήστης Louper δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Land Of Muses
Προεπιλογή Το Τελευταιο Ονειρο

Καλημέρα σας

θα ήθελα να παραθέσω και γω με τη σειρά μου μια παραξενη εμπειρία, αν και για να είμαι ειλικρινής δεν είναι ακριβως δικιά μου.Στις 30 Ιουλίου 2008 Τετάρτη, απεβίωσε η αγαπημενη μου θεία [αδερφή του πατέρα μου] ύστερα απο 13 χρόνια μάχης με την επάρατη νόσο. Η αλήθεια είναι πως ξαφνιάστηκα, γιατί ήταν πολύ δυνατος άνθρωπος και τα πήγαινε σχετικά καλά. Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν τηλεφωνικά το Σάββατο 26 Ιουλίου [η θεία μου έμενε στο Βερολίνο τα τελευταία 40 χρόνια]. Στην τελευταία μας συνομιλία, μου ανέφερε ένα όνειρο που είδε το προηγούμενο βράδυ, το οποιο το είπε και στη μητέρα μου εν μέρει.Είδε λοιπόν στον ύπνο της αγαπημένους συγγενείς, οι οποίοι είναι όλοι τους πεθαμένοι εδω και χρόνια. Είδε την μητέρα της [δηλ. την γιαγιά μου], τον πατέρα της, κάποιους αγαπημένους θείους και θείες και τέλος είδε την γιαγιά της, η οποία την αγκάλιασε και την φίλησε στο μάγουλο. Μέχρι και αυτό το σημείο το είπε και στη μάνα μου. Μετά ζήτησε εμένα στο τηλέφωνο και μου λέει. "θα σου πω και τι άλλο είδα,αλλά μην τρομάξεις.Είδα τον Χάρο". Εμένα όλο το προηγούμενο όνειρο δεν μου άρεσε, οπότε αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. "Είναι όπως τον περιγράφουν,συνέχισε, φοράει μια μάυρη κάπα με κουκούλα, αλλά προσπάθησα να τον κοιτάξω στα μάτια και διαπίστωσα οτι δεν έχει πρόσωπο, είναι ένα μαυρο κενό. Ο οποίος γύρισε και μου έδωσε μία κάρτα, που πάνω είχε το τηλέφωνο του και μου είπε να την κρατήσω γιατί θα την χρειαστώ σύντομα. Αλλά εγώ του είπα Νο,Νο,Νο!!! και έφυγα!"
Φυσικά έβαλα τα γέλια από την αντίδραση της θείας μου, η οποία είχε πάντα πολύ χιούμορ και μόνο αυτή θα μπορούσε να αντιδράσει έτσι. Προσπάθησα να την καθησυχάσω, σχετικά με αυτό που είδε και μάλιστα της είπα πως αφού δεν πήρε την κάρτα που της έδινε, μάλλον είναι καλό. Με την θεία μου πάντα συζητούσαμε για παράξενα θέματα, όχι μόνο για μεταφυσικά. Τα τελευταία χρόνια με είχε βάλει να ορκιστώ οτι σε περίπτωση που πέθαινε στην Ελλάδα, να φρόντιζα να μην την θάψουν, αλλά να την κάψουν και να σκορπίσω τις στάχτες στον Όλυμπο και στη θάλασσα.
Δυστυχώς το όνειρο όμως βγήκε προφητικό και την Δευτέρα 28 Ιουλίου έπεσε σε κώμα, και δύο μέρες αργότερα ξεψύχησε. Η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε εν μέρει, δηλαδή έχει γίνει η καυση και θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο, όπου θα την αφήσουμε πάνω στον Όλυμπο και στις ακτές της Πιερίας, όπως υποσχεθήκαμε.
Επιτέλους θα είναι ελεύθερη.
Παλιά 09-01-12, 18:46
Το avatar του χρήστη fantasy
fantasy Ο χρήστης fantasy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Louper Εμφάνιση μηνυμάτων
θα ήθελα να παραθέσω και γω με τη σειρά μου μια παραξενη εμπειρία, αν και για να είμαι ειλικρινής δεν είναι ακριβως δικιά μου.Στις 30 Ιουλίου 2008 Τετάρτη, απεβίωσε η αγαπημενη μου θεία [αδερφή του πατέρα μου] ύστερα απο 13 χρόνια μάχης με την επάρατη νόσο. Η αλήθεια είναι πως ξαφνιάστηκα, γιατί ήταν πολύ δυνατος άνθρωπος και τα πήγαινε σχετικά καλά. Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν τηλεφωνικά το Σάββατο 26 Ιουλίου [η θεία μου έμενε στο Βερολίνο τα τελευταία 40 χρόνια]. Στην τελευταία μας συνομιλία, μου ανέφερε ένα όνειρο που είδε το προηγούμενο βράδυ, το οποιο το είπε και στη μητέρα μου εν μέρει.Είδε λοιπόν στον ύπνο της αγαπημένους συγγενείς, οι οποίοι είναι όλοι τους πεθαμένοι εδω και χρόνια. Είδε την μητέρα της [δηλ. την γιαγιά μου], τον πατέρα της, κάποιους αγαπημένους θείους και θείες και τέλος είδε την γιαγιά της, η οποία την αγκάλιασε και την φίλησε στο μάγουλο. Μέχρι και αυτό το σημείο το είπε και στη μάνα μου. Μετά ζήτησε εμένα στο τηλέφωνο και μου λέει. "θα σου πω και τι άλλο είδα,αλλά μην τρομάξεις.Είδα τον Χάρο". Εμένα όλο το προηγούμενο όνειρο δεν μου άρεσε, οπότε αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. "Είναι όπως τον περιγράφουν,συνέχισε, φοράει μια μάυρη κάπα με κουκούλα, αλλά προσπάθησα να τον κοιτάξω στα μάτια και διαπίστωσα οτι δεν έχει πρόσωπο, είναι ένα μαυρο κενό. Ο οποίος γύρισε και μου έδωσε μία κάρτα, που πάνω είχε το τηλέφωνο του και μου είπε να την κρατήσω γιατί θα την χρειαστώ σύντομα. Αλλά εγώ του είπα Νο,Νο,Νο!!! και έφυγα!"
Φυσικά έβαλα τα γέλια από την αντίδραση της θείας μου, η οποία είχε πάντα πολύ χιούμορ και μόνο αυτή θα μπορούσε να αντιδράσει έτσι. Προσπάθησα να την καθησυχάσω, σχετικά με αυτό που είδε και μάλιστα της είπα πως αφού δεν πήρε την κάρτα που της έδινε, μάλλον είναι καλό. Με την θεία μου πάντα συζητούσαμε για παράξενα θέματα, όχι μόνο για μεταφυσικά. Τα τελευταία χρόνια με είχε βάλει να ορκιστώ οτι σε περίπτωση που πέθαινε στην Ελλάδα, να φρόντιζα να μην την θάψουν, αλλά να την κάψουν και να σκορπίσω τις στάχτες στον Όλυμπο και στη θάλασσα.
Δυστυχώς το όνειρο όμως βγήκε προφητικό και την Δευτέρα 28 Ιουλίου έπεσε σε κώμα, και δύο μέρες αργότερα ξεψύχησε. Η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε εν μέρει, δηλαδή έχει γίνει η καυση και θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο, όπου θα την αφήσουμε πάνω στον Όλυμπο και στις ακτές της Πιερίας, όπως υποσχεθήκαμε. Επιτέλους θα είναι ελεύθερη.
Αγαπητε φίλε Louper από τη στιγμή που αντικρίζει κάποιος το χάρο, όπως και να τον δει δεν μπορεί να γλιτώσει. Αυτή την εξήγηση θα την είχε αν έβλεπε π.χ. τη γιαγιά της ή μια θεία της. Όχι βέβαια με τον ίδιο το χάρο. Αντιστάθηκε αλλά απ' ό,τι είδες δεν τα κατάφερε. Ήταν καθαρά προφητικό όνειρο. Αλήσμόνητη!

* Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο· καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο· το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Καζαντζάκης.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-01-12, 12:26
Το avatar του χρήστη aggelikhkvn
aggelikhkvn Ο χρήστης aggelikhkvn δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

βλεπω τελευταια γριες τρομαχτικες στον υπνο μου και μολις τις βλεπω λεω το πατερ ημων χωρις φοβο και εκεινες γελανε σατανικα ,προτιτερα ειχα δει ενα ονειρο που μου χει χαραχτει η εικονα στο μυαλο μου και τρομαζω. ημουν σε ενα αυτοκινητο χωρις οδηγο και καθομαι στο πισω καθισμα και αυτο τρεχει γυρναω κοιταω στο πισω τζαμι και βλεπω το κεφαλι της φιλης μου μυρτως που πεθανε απο ατυχημα στο δρομο να μου λεει με παραπονο εγω γιατι να μη ζησω να χαρω να κανω οικογενεια και παιδια γιατι να πεθανω τοτε γυρναω μπροστα και βλεπω το αυτοκινητο να χανει τη πορεια του και να ανποδογυριζει σε μια γεφυρα και ενα κοτοπουλο μαδημενο να κανει μια μεγαλη κουτσουλια και ξυπνησα εγω δε θυμαμαι τι εκανα.προχθες γλιστρησα με το παιδι μου απο μια σκαλα και αν δε πιανομουν θα σκοτωνομασταν γιατι ηταν πολυ αποτομη,μηπως φτεειπου κοιμηθηκαμε με τα παιδια μου στο κρεβατι ενος θειου μου την ωρα της κηδειας του;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-01-12, 12:29
Το avatar του χρήστη aggelikhkvn
aggelikhkvn Ο χρήστης aggelikhkvn δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

την ωρα της κηδειας τα σκυλια γριλιζαν και ειχαν γινει αγρια μετα σταματησαν εμεις περιμεναμε να γυρισουν
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-01-12, 13:00
Το avatar του χρήστη fantasy
fantasy Ο χρήστης fantasy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aggelikhkvn Εμφάνιση μηνυμάτων
βλεπω τελευταια γριες τρομαχτικες στον υπνο μου και μολις τις βλεπω λεω το πατερ ημων χωρις φοβο και εκεινες γελανε σατανικα
aggelikhkvn καλημέρα. Θα ΄έλεγα ότι είναι η λεγόμενη μόρα, ή υπνική παράλυση. Αν διαβάσεις στο ιντερνετ ή στο μεταφυσικό θα καταλάβεις τι εννοώ. Όμως πάντα εμφανίζεται μια γριά. Εμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι είναι πολλές. Πρόσεξε γιατί πάντα ο σατανάς κυνηγάει τις πιστές κοπέλες και απ' ό,τι κατάλαβα από το λίγο καιρό που σε γνωρίζω είσαι μια απ' αυτές. Φύλαξε λοιπόν τον εαυτό σου και την οικογένειά σου απ' αυτές.

Παράθεση:
προτιτερα ειχα δει ενα ονειρο που μου χει χαραχτει η εικονα στο μυαλο μου και τρομαζω. ημουν σε ενα αυτοκινητο χωρις οδηγο και καθομαι στο πισω καθισμα και αυτο τρεχει γυρναω κοιταω στο πισω τζαμι και βλεπω το κεφαλι της φιλης μου μυρτως που πεθανε απο ατυχημα στο δρομο να μου λεει με παραπονο εγω γιατι να μη ζησω να χαρω να κανω οικογενεια και παιδια γιατι να πεθανω τοτε γυρναω μπροστα και βλεπω το αυτοκινητο να χανει τη πορεια του και να ανποδογυριζει σε μια γεφυρα και ενα κοτοπουλο μαδημενο να κανει μια μεγαλη κουτσουλια και ξυπνησα εγω δε θυμαμαι τι εκανα.
Αυτό είναι σοβαρό. Πρόσεχε. Το αυτοκίνητο είναι η ζωή σου. Βλέπεις τη ζωή να προχωράει μόνη της χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι να την ελέγξεις. Σε περιμένουν δύσκολες μέρες. Θα ταρακουνηθείς, πολλές φορές θα πέσεις ψυχικά, αλλά θα επιζήσεις γιατί η κουτσουλιά είναι καλό σημάδι. Ένα διάστημα λοιπόν ταλαιπωρίας σε περιμένει που θα λήξει ομαλά.
Η νεκρή Μυρτώ πράγματι δεν περνά καλά εκεί που βρίσκεται. Δεν βρίσκει γαλήνη. Δεν φταις εσύ που δεν παντρεύτηκε ούτε έκανε οικογένεια, αλίμονο. Κάπου πονάει αλλά δυστυχώς πρέπει να δεχτεί τη μοίρα της. Έτσι ήθελε ο Θεός. Γι' αυτό να της κάνεις ένα τρισάγιο, ή να ανάψεις ένα κεράκι στη μνήμη της και ζήτησε από το Θεό να της δώσει τη δύναμη να γαληνέψει. Πάρε ένα πρόσφορο και γράψε το όνομά της στα υπερ αναπαύσεως. Πήγαινε στον τάφο της και παρακάλεσέ την να σε απαλλάξει απ' αυτόν τον εφιάλτη. Ζήτησε από τον παπά να σου διαβάσει μια ειδική ευχή που υπάρχει για την περίπτωση αυτή.

Παράθεση:
προχθες γλιστρησα με το παιδι μου απο μια σκαλα και αν δε πιανομουν θα σκοτωνομασταν γιατι ηταν πολυ αποτομη,μηπως φτεειπου κοιμηθηκαμε με τα παιδια μου στο κρεβατι ενος θειου μου την ωρα της κηδειας του;
Απ' ό,τι καταλαβαίνω εδώ αναφέρεσαι σε πραγματικό γεγονός. Μπορεί η Μυρτώ να συνέβαλε σ' αυτό. Μπορεί να ήταν και δική σου απροσεξία ή μπορεί να ισχύει αυτό που λες. Δεν ήταν ό,τι καλύτερο αυτό που έγινε. Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ τα αντικείμενα, τα έπιπλα, ή τα ρούχα του νεκρού μέχρι να σαραντώσει διότι το πνεύμα του μας στοιχειώνει. Στην περιοχή μου όταν περνάνε κηδεία κλείνουμε πόρτες και παράθυρα και ρίχνουμε μια λεκάνη νερό στην αυλή. Πρόσεξε από εδώ και πέρα.
Είναι λάθος επίσης να παίρνουμε σε κηδεια τα παιδιά αν είναι μικρά, κάτω των 12.
Το όνειρό σου λέει πως είναι μια προσωρινή κατάσταση. Είναι όλα δοκιμασίες. Όποιος τις αντέξει ως το τέλος βγαίνει νικητής.

Παράθεση:
την ωρα της κηδειας τα σκυλια γριλιζαν και ειχαν γινει αγρια μετα σταματησαν εμεις περιμεναμε να γυρισουν
Τα σκυλιά γρυλίζουν με σηκωμένο το κεφάλι πάντα όταν υποφέρουν για κάτι. Ίσως κατάλαβαν ότι δεν θα έβλεπαν το αφεντικό τους ξανά. Έχουν ένστικτο. Επίσης μπορεί να το έκαναν επειδή είδαν κόσμο πολύ. Αλησμόνητος να είναι, να ζεις, να τον θυμάσαι φίλη μου.

* Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο· καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο· το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Καζαντζάκης.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fantasy : 18-01-12 στις 13:08
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-01-12, 13:18
ΙΑΝΕΙΡΑ Ο χρήστης ΙΑΝΕΙΡΑ δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aggelikhkvn Εμφάνιση μηνυμάτων
βλεπω τελευταια γριες τρομαχτικες στον υπνο μου και μολις τις βλεπω λεω το πατερ ημων χωρις φοβο και εκεινες γελανε σατανικα ,προτιτερα ειχα δει ενα ονειρο που μου χει χαραχτει η εικονα στο μυαλο μου και τρομαζω. ημουν σε ενα αυτοκινητο χωρις οδηγο και καθομαι στο πισω καθισμα και αυτο τρεχει γυρναω κοιταω στο πισω τζαμι και βλεπω το κεφαλι της φιλης μου μυρτως που πεθανε απο ατυχημα στο δρομο να μου λεει με παραπονο εγω γιατι να μη ζησω να χαρω να κανω οικογενεια και παιδια γιατι να πεθανω τοτε γυρναω μπροστα και βλεπω το αυτοκινητο να χανει τη πορεια του και να ανποδογυριζει σε μια γεφυρα και ενα κοτοπουλο μαδημενο να κανει μια μεγαλη κουτσουλια και ξυπνησα εγω δε θυμαμαι τι εκανα.προχθες γλιστρησα με το παιδι μου απο μια σκαλα και αν δε πιανομουν θα σκοτωνομασταν γιατι ηταν πολυ αποτομη,μηπως φτεειπου κοιμηθηκαμε με τα παιδια μου στο κρεβατι ενος θειου μου την ωρα της κηδειας του;
Αγαπητή φίλη, η ερμηνεία ενός ονείρου δεν είναι κάτι απλό... Έχω αναφέρει ξανά στο φόρουμ ότι χρειάζεται να γνωρίζουμε κάποια στοιχεία για το άτομο, του οποίου το όνειρο ερμηνεύουμε. Τα όνειρα που περιγράφεις θα μπορούσαν να είναι αποτέλεσμα άγχους ή ακόμη και επηρεασμού από μια ταινία ή μια εφημερίδα π.χ. είδες στην τηλεόραση ή διάβασες για ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, το οποίο σου θύμισε τη φίλη σου...
Γενικά, τα όνειρα με πτώσεις δείχνουν έντονο άγχος και ανασφάλεια. Οι γριές θα μπορούσαν να θεωρηθούν τύψεις-ενοχές.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:21.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.