Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Συνωμοσιολογία-Παγκοσμιοποίηση-Γεωπολιτική

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-12-05, 23:17
kammia Ο χρήστης kammia δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Τέλος πάντων, το αν έγραψε κάποιος ένα γράμμα αντί για άλλο από απροσεξία δε σημαίνει οτι δεν ξέρει καλά τη γλώσσα. Ας μην ξεφύγουμε, όμως, αρκετά απο το θέμα της συζήτησης. Οι περισσότεροι από μας θα θέλαμε να δούμε μια υπεύθυνη απάντηση από κάποιους υπεύθυνους που να μας καθησυχάσει σχετικά με τον κίνδυνο διαρροής προσωπικών μας στοιχείων.
Σίγουρα, όπως είπε ο Beetlejuice, πολλοί που θέλουν δικές τους ακραίες απόψεις και στυλ, βρίσκουν ευκαιρία από θέματα για να επιτελέσουν το σκοπό τους. Εγώ προσωπικά δε φοβάμαι τις θεωρίες, μπορώ να ακούσω πολλά. Αλλά για να πιστέψω κάτι, χρειάζομαι στοιχεία και μάλιστα πολλά.
Όσο για τη θεαματικότητα, συμφωνώ οτι κάποιες φορές γίνονται πράγματα με σκόπό αυτήν, αλλά μην ξεχνάτε οτι χωρίς αυτήν, δε θα είχε γίνει 2η εκπομπή και οι σελίδες του forum σήμερα δεν ήταν 9 από 5 που ήταν χτες...

Υγ. Νομίζω άξιο ενδιαφέροντος είναι το γεγονός οτι το Imperial College δε δέχτηκε να δώσει καμία απάντηση σε όσους προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με πολλούς τρόπους σχετικά με το θέμα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-05, 00:44
cverros Ο χρήστης cverros δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Cool Η Ελληνικη Προχειροτητα Εγινε Συνομωσια!

Τα πράγματα είναι απλά παιδιά. Παρένθεση: Είμαι γιατρός γεννημένος το νορμάλ (?) έτος 1960. Άπότι φαίνεται πολύ απλά, η καθηγήτρια Μπακούλα, πήρε άδεια από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο να κάνει μια έρευνα αψογη και επειδή το Ινστιτούτο δεν θα έδινε ποτέ άδεια να γίνουν ψυχ και παραψυχ ερωτήσεις τέτοιου είδους σε παιδιά ΥΓΙΗ (ενω νομιμοποιύνται να γίνονται σε ασθενή παιδιά προς διερεύνηση), ο κ. Στεφανής με την "εξουσιαστική άνεση και θράσος" που χαρακτηρίζει όλο το Ελληνικό Ακαδημαϊκό ΚΥΚΛΩΜΑ, βάζει και 10-15 εωτήσεις δικές του για να βγάλει τα όποια συμπεράσματά του. THAT's All.
ΜΟΝΟ εαν o Φουράκης (που μεταξύ μας πρέπει νάναι τελείως σαλταρισμένος) ή ο Χαρδαβέλλας βγάλλουν στοιχεία κάποιας κοινής ανατομικής ιδιαιτερότητας των παιδιών αυτών, τότε θα αρχίσω να υποψιάζομαι κι εγω..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-05, 02:15
Το avatar του χρήστη Adaris
Adaris Ο χρήστης Adaris δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Καλά όλα τα λεφτά ήταν το καρφί του beetle για τον Παπαμάξιμο! Κρίμα που δε σου έκαναν ένα κοντινό όταν βγήκε το τηλεφώνημα στον αέρα!

Και για να μη βγω off-topic, νομίζω πως το τοπίο θα παραμείνει θολό έως ότου αποφασίσουν να σχολιάσουν το ερωτηματολόγιο οι δημιουργοί του. Αν και θέλω να είμαι ανοιχτός σε οτιδήποτε, πιστεύω πως αυτός ο τρόπος παραείναι άγαρμπος έαν πράγματοι «κάποιοι» έψαχναν για «κάποιους».
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-05, 10:23
Το avatar του χρήστη Archangel
Archangel Ο χρήστης Archangel δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΕΛΛΑΣ
Προεπιλογή

Λοιπόν να πω την γνώμη μου για το θέμα αυτό.
Πιστεύω οτι υπάρχει κάτι πίσω από το όλο θέμα το άγνωστο(φυσικά θα μάθουμε κάτι αλλά κατόπιν εορτής).
Έχω δύο φίλους δίδυμα που έχουν γεννηθεί το απρίλιο του '83 το μόνο ιδιαίτερο τους γνώρισμα είναι ότι σε μερικά θέματα μου σπάνε τα νεύρα και το όλο θέμα είναι ότι η διάσταση έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και δεν ξέρω τι τέλος θα έχει. Τα συγκεκριμένα παιδία ήταν άριστοι μαθητές σε αντίθεση με εμένα που ήμουν μέτριος(γεννήθηκα τον Νοέμβριο του '83 αν εξηγεί αυτό τίποτα )αλλά πιστεύω ότι το ερώτημα του ότι αν σκέφτεσαι να γίνεις διάσημος πιστεύω ότι είναι στην φιλοδοξία του καθενός.
Παλιά 12-12-05, 11:02
Anakin Ο χρήστης Anakin δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Πλάκα-πλάκα όσα παιδιά του Απριλίου του '83 έχουν εμφανιστεί ήταν άριστοι μαθητές! Για ψάξτε το λίγο το θέμα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-05, 11:43
papag Ο χρήστης papag δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Anakin
Πλάκα-πλάκα όσα παιδιά του Απριλίου του '83 έχουν εμφανιστεί ήταν άριστοι μαθητές! Για ψάξτε το λίγο το θέμα!
Για να μην τρελαθουμε εντελως και εγω κ ενα φιλαρακι (γεννημενοι 15/4/83)ειμασταν και τα πρωτα ντουβαρια... αλλα να μου πεις και ο einstein ειχε κοπει ουκ ολιγες φορες στην φυσικη οταν πηγαινε σχολειο... Δειγμα ευφυιας!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-05, 13:58
setsoulksasa Ο χρήστης setsoulksasa δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

ειμαι και εγω ενα παιδι του 83.γεννηθηκα το μαιο και η καλυτερη μου φιλη τον απριλιο. απο μικρες ειχαμε μια τρομερη διαισθηση για το τι θα συμβει γυρω μας. πριν 6 χρονια ειδαμε σχεδον το ιδιο ονειρο στο οποιο προβλεψαμε τον θανατο ενος φιλου μας.
δεν πιστευω οτι αυτο που συμβαινει εχει να κανει με τον μηνα γεννησης αλλα με την χρονια συλληψης. αρα η απαντηση πρεπει να αναζητηθει στην προηγουμενη χρονια.εχω απεριοριστα παραδειγματα και δικα μου και της φιλης μου να παραθεσω αλλα θα ηταν ασκοπο. σημασια εχει πως μπορουμε να εκμεταλλευτουμε τις δυνατοτητες μας χωρις να καταληξουμε να μας λενε στο τελος φρικια. ειναι κατι πολυ ομορφο που ουτε οσοι το κατεχουν το καταλαβενουν πληρως.!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-05, 15:33
Athena Ο χρήστης Athena δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Παρακολούθησα τις επίμαχες εκπομπές του Χαρδαβέλα και ομολογώ ότι ποτέ άλλοτε δεν ήθελα να παρέμβω τηλεφώνικα σε μια εκπομπή όσα σε αυτές. Τα πράγματα που ακούστηκαν άγγιζαν ορισμένες φορές το εξωπραγματικό.
Δεν νομίζω ότι ύπαρχει πιο τρανή απόδειξη ότι δεν τρέχει τίποτα με τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Απρίπη του ΄83, από τους εκπροσώπους που είχε καλεσμένους ο Χαρδαβέλας στην εκπομπή (με εξαίρεση την κοπελίτσα που είχε το μυαλό να κάνει την απλή διαπίστωση, ότι αν υπήρχε κάτι ύποπτο τότε στην έρευνα θα έπρεπε να συμπεριληφθούν και τα πρόωρα που γεννήθηκαν το Φλεβάρη, αν και εφόσων είναι τόσο σημαντική η ημερομηνία σύλληψης).
Όσο για το ερωτηματολόγιο θα έλεγα ότι όπως διατυπώνονται οι ερωτήσεις θα έλεγε κάνεις ότι θέλουν να διαπιστώσουν αν όλοι οι άλλοι έχουν τηλεπαθητικές ικανότητες εκτός από τα "τύχερα παιδιά". Ρωτάει "νομίζεις ότι οι αλλοι διαβάζουν τις σκέψεις σου;" ή "νιώθεις ότι οι άλλοι γύρω σου επικοινωνούν με τηλεπάθεια;" ή "νιώθεις καμιά φορά σαν οι αλλοι να παίρνουν τις σκέψεις από το μυαλό σου;"
Προσωπίκα αύτο το γέγονός και μόνο είναι αρκέτο και μόνο για να σε πείσει ότι σκόπος των ερωτήσεων είναι να διαγνώσουν ψυχικές διαταραχές.
Το μόνο που ίσως θα επρεπε να προβλήματισει είναι ότι δεν βρίσκονται τα αποτελέσματα της έρευνας , αλλά εφόσων ζούμε στην Έλλάδα που τα πάντα διακατέχονται από προχειρότητα ακόμα και αυτό μπορεί να δικαιολογήθει.
Να μην σχολιάσω δε την κουβέντα του Φου(μα)ράκη για το υπότιθέμενο σήμαδι που έχουν όλοι οι εκλεκτοί στο ίδιο σημείο. Αν έχει τέτοιες αποδείξεις να μην πετάει μια κουβέντα και να το βούλωνει μετα. Να μας πει τα στοιχεία του να κάνουμε τις σχετικές συγκρίσεις και να απότελέσει αδιάψευστο στοιχείο να πιστούμε όλοι.
Αυτά είχα να πω ...
Ευχαριστώ για την υπομονή
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-05, 15:46
iraklis486 Ο χρήστης iraklis486 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Anakin
kammia συμφωνώ μαζί σου σε όλα εκτός από δύο σημεία.

Πρώτον: ο κ. Χαρδαβέλλας μπορεί να είναι αντικειμενικός δημοσιογράφος αλλά τα πάντα θυσιάζονται στο βωμό της θεαματικότητας και μπορεί σκοπίμως να αφήνει κάποια πράγματα να περάσουν για να προκαλέσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Δεύτερον: Όταν κάποιος θέλει να λέει ότι γνωρίζει μια γλώσσα (και πολύ περισσότερο τη μητρική του) δεν μπορεί να κάνει τέτοια ορθογραφικά λάθη όσο απρόσεκτος και αν είναι. Εφόσον κάνει τέτοια λάθη όταν γράφει σε ένα forum σημαίνει ότι τα κάνει και αλλού. Και είναι ντροπή για παιδιά 22 χρονών να κακοποιούν έτσι την ελληνική γλώσσα!
Η κακοποίηση της γλώσσας είναι κάτι που ας μελετηθεί σε άλλο Forum και οπωσδήποτε δεν είναι γνώρισμα των χαρισματικών παιδιών , και ούτε πιστεύω, ότι τέτοια λάθη μειώνουν την χαρισματικότητα αν πράγματι την έχουν .Υπάρχουν άνθρωποι που σπουδάσανε και γεράσανε στα θρανία και πάντα κάνουνε ορθογραφικά λάθη ,άλλοι πάλι με λιγότερη μόρφωση δεν κάνουν τέτοια λάθη , τι όμως προτείνετε να τους κάψουμε, η να αυτοκτονήσουν; .Ας είμαστε ελαστικοί κι ας κατανοούμε του καθενός τις αδυναμίες, γιατί "ουδείς τέλειος".
'Όσο για το θέμα μας έχω διαβάσει τόσες απόψεις που δεν μπορώ παρά να σχολιάσω,
Μου φαίνεται πολύ αμερικάνικο το "χαρισματικό" ως όρος, παιδιά του 83' μάλλον πέσετε τυχαία κάποιας μελέτης , και όχι απαραίτητα λόγω ειδικών δυνάμεων, και φυσικά αυτή η Θρησκευτική άποψη είναι τελείως για τα κλάματα. Είναι έννοιες που θα μπορούσε ο καθένας μας να τις ερμηνεύει όπως θέλει, αλλά γιατί απαραίτητα έτσι :

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη iraklis486 : 12-12-05 στις 15:52
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-05, 17:08
Anakin Ο χρήστης Anakin δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Καταρχάς φίλε Ηρακλή δε συνέδεσα με κανέναν τρόπο τα παιδιά του ’83 με το θέμα της ανορθογραφίας και ούτε πιστεύω ότι έχει καμία σχέση. Αναφέρθηκα γενικά σε παιδιά 22 χρονών. Μην τραγικοποιούμε τα πράγματα. Και ούτε θα τους κάψει κανείς ούτε θα τους αποκληρώσει για αυτό το λόγο. Απλά να είναι λίγο πιο προσεκτικοί και υπεύθυνοι.

Και εγώ δε λέω ότι είμαι αλάνθαστος αλλά προσπαθώ τουλάχιστον να περιορίζω τα λάθη μου στο ελάχιστο. Βέβαια δε φταίνε μόνο τα παιδιά. Την κύρια ευθύνη τη φέρει το εκπαιδευτικό σύστημα και για αυτό και για πολλά άλλα θέματα.
Αλλά ας μη δώσουμε συνέχεια γιατί θα ξεφύγουμε εντελώς από το θέμα της συζήτησης.

Panag έχουμε γεννηθεί και την ίδια μέρα. Αν παρακολουθείς ακόμη το forum στις 15/4 θα σου πω χρόνια πολλά!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:31.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.