![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα… Επειδή ασχολείσαι πολύ καιρό με αυτό ίσως να οφείλεται και σε μια εμμονή που ίσως έχεις με τους αριθμούς.. το προκαλείς μιας και ο εγκέφαλος είναι συνεχώς εκεί.. και γίνεται!..
Κάποιος που ασχολείται με ψυχολογία ίσως θα μπορούσε να γράψει την άποψη του.. Πέρα από αυτό, μου θυμίζει και μια ταινία.. Νο.23 νομίζω.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ πάντως δεν διακρίνω κάτι το εξωπραγματικό. Γιατί δηλαδή οι αριθμοι κατι θέλουν να σου πουν όταν τυχαία βλέπεις στο ρολόι 11:11, 12:12 και όχι όταν βλέπεις(και μη μου πείς οτι ποτέ δεν τυχαίνει να βλέπεις) 11:56 ή 16:39;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μπορεί και να χετε δίκιο μπορεί να είναι μια εμμονή αλλά πιστεύω πως κατι άλλο είναι.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αγαπητέ φιλε γeια σου. Μάλλον η εμμονη σου με τους διπλούς αριθμούς σου προκαλεί τέτοιο άγχος που κάθε φορα που κοιτάς την ώρα στην πραγματικότητα θες να δεις αν θα είναι διπλοί.! ( σε ακραίες καταστάσεις φυσικά, διόρθωσε με αν κάνω λάθος ). Απλός όταν κοιτάς ακόμα και πολύ συχνά την ώρα δεν συγκρατείς τους αριθμούς που βλέπεις πάντα, όταν όμως βλέπεις διπλούς σου προκαλεί έξαρση και γιαυτο τους συγκρατείς, μετά από κάποιο διάστημα αν σκέφτεσαι ακόμα τους διπλούς που είδες την προηγουμενη φορα η τους θυμάσαι τόσο καθαρά τότε όταν ξαναδείς έναν διπλός θα σου προκαλέσει απορία... ακόμα και αν έχεις δει χιλιάδες φορες την ώρα πριν από αυτό δεν θα θυμάσαι ακριβώς τι ώρα ήταν. Πιστεύω ότι απλός συγκρατείς τους διπλούς κάθε φορα που τους βλέπεις. Μην σε απασχολεί τόσο δεν τρέχει τίποτα με αυτούς, αν έχεις ρολοι στο χέρι με αριθμούς δοκίμασε να το αλλάξεις με δείχτες θα είσαι πιο χαλαρός ![]() Εξάλλου αριθμοί είναι και κάνουν το κύκλο τους θα εμφανίζονται συνεχεια... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() και μάλον θα παω σε ρολοϊ με δείχτες... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κ σε μένα τυχαίνει αυτό με τους αρι9μούς κυρίως στα ρολόγια......
![]() συνέβαινε νομίζω, μετά από 1-2 εβδομάδες που είχα δει την ταινία "Number 23" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κι σε εμενα υπηρχαν διαστηματα που οποτε κοιτουσα την ωρα τυχενε 22:22 h 1:11 ,θυμαμε να ξαπλωνω στο κρεβατη και να λεω μεσα να κοιτακξω την ωρα ετσι απλα για περιεργια να δω θα τυχει ο αριθμος και οντως κοιταω και ειναι 22:22
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα σε όλους,
εδώ και μήνες όποτε κοιτώ την ώρα είτε στο κινητό είτε οπουδήποτε βλέπω αριθμούς που έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους, πχ:22.22,23.32,12.34 κτλ. διάβασα τα τόπικς (δεν νομίζω πως έβγαλα και κάποια άκρη), άλλα μήπως έχει να κάνει και με γεματρία ; ελπίζω να γνωρίζει κάποιος σχετικά με το θέμα. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας!!
Έψαχνα πολύυυυ καιρό να βρώ την απάντηση σε ένα "θέμα" μου, αλλά δεν έβρισκα τίποτα και μετά θυμήθηκα αυτό το φόρουμ.. Το θέμα μου είναι το εξής. Εδώ και 9 μήνες μου συμβαίνει κάτι απίστευτο.. Όποτε κοιτάζω το ρολόι γενικά (είτε είναι κινητό,είτε στο pc, κλπ), 8 στις 10 φορές πετυχαίνω την ώρα να συμπίπτει με τα λεπτά..!! ![]() Πχ 12:12, 18:18 και πάει λέγοντας..! Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο θέμα πάνω σε αυτό?? Έχετε ακούσει για παρόμοιες περιπτώσεις? Αναμένω απάντηση σας σύντομα.. Και κατά 80%, η ώρα της απάντησης θα συμπίπτει και πάλι με τα λεπτά... |
|
|||
|
|||
![]()
Και μόλις τρελάθηκα πάλι, μιας και είδα την ώρα που αποθηκεύτηκε το πόστ μου!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
|
|