![]() |
|
||||
|
||||
![]()
aυτό με το αυγό, δε το καταλαβαίνω λέμε,
άδειο και ολόκληρο χωρίς να έχει σπάσει... είναι το συγκλονιστικότερο σκέλος της ιστορίας |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Πάντως, locos, πέρα από την πλάκα μην μπαίνεις στο παιχνίδι της μαγείας και των μαγικών σφαιρών, γιατί είναι κρίμα να δίνεις τα χρήματά σου εν καιρώ οικονομικής κρίσης σε καιροσκόπους. Παράθεση:
Και αναρωτιέσαι αν ήταν τυχαίο ή όχι; Να αναρωτιώσουν αν η γιαγιά σου και η αδερφή σου ήταν στην ταράτσα της πολυκατοικίας και ήρθε ένα άμαξι εκεί πάνω, όχι στο πεζοδρόμιο .... της εθνικής οδού! Παράθεση:
Παράθεση:
2 πιθανότητες υπάρχουν. Ή να πεθάνει ακαριαία, ή να πεθάνει από αιμοραγία λίγο πιο μετά. Που είναι το παράλογο και αναρωτιέσαι; Παράθεση:
Παράθεση:
Με όλη τη καλή διάθεση, ένα έχω να σου πω. Σύνελθε!
|
|||
|
|||
![]()
Loco, πιστέυω πως πως πίσω και πέρα από τα συμβάντα αυτά κρύβεται και κάτι άλλο. Είναι μια μύχια δική σου εναγώνια αναζήτηση. Το θέμα σου δεν είναι τα μάγια ,γιατί και να διαπιστώσεις πως κάτι τέτοιο υφίσταται δεν μπορείς να αναιρέσεις ότι συνέβη. Ήδη ψάχνεις μια επιβεβαίωση στην δική σου αυτοεκπληρούμενη προφητεία και δυσκολεύεσαι να δεχτείς και μια άλλη άποψη του προβλήματος. Ακομα και αν κάποιος με νοσηρό μυαλό θέλησε να κάνει κακό στους ανθρώπους σου ,τι μπορεις να κάνεις ώστε να <<αποδώσεις>> δικαιοσύνη; Θα καταφύγεις σε τυχάρπαστα αρπακτικά που εμπορεύονται την ανθρώπινη θλίψη και τον πόνο για εκδίκηση, θα προσπαθήσεις να <<συγχωρήσεις>> , θα βρεις το κουράγιο να οργανώσεις τη ζωή σου ή θα πισωγυρίζεις συναισθηματικά σε κάθε φάση της ζωής σου που θα νιώθεις ευάλωτος; Μπορεις να επιλέξεις τι θέλεις να πιστέψεις.Το θέμα είναι τελικά τι θα πράξεις μόνος σου και σε τι θα αλλάξει την ζωή σου η πράξη σου αυτή.
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε-η μου VIPER.....ποιος σου ειπε οτι δεν χωνεψα οτι εγινε?το εγραψα καπου?ως πριν λιγες μερες ηξερα κ απλα αναρωτηθηκα.οτι ψαχνω εκδικηση?που το ειδες???
φιλε-η μου VAKRYLE....μηπως εισαι δικηγορος στο επαγγελμα?πολλη επιχειρηματικοτητα βρε βλεπω με μεγαλο μενος για διαψευσεις.....κ αφου εισαι τοσο εξυπνος ρε φιλε δεν καταλαβαινεις οτι το να περασω εγω τις μνημες κ τις αγωνιες μου στο πληκτρολογιο κ να τις παρεις στο κεφαλι σου οπως τις νιωθω ειναι κομματακι δυσκολο?πηρες 2-3 φρασεις μου σαν παραθεση κ μου λες τι??ενταξει παντως?ξεφουσκωσες??ευχαριστω παντως για το χρονο σου.κ συγνωμη για την επιθετικοτητα αλλα ενιωσα....προκληση! φιλε-η μου ΙΑΝΕΙΡΑ.......αυτο για τη μητρια ηταν μια σκεψη με καποια βαση παραπανω απο τις αλλες!ειπα σκεφτομαι οτι ισως εγιναν μαγια κ αν ναι μαλλον τα κανανε αυτες....κ γι αυτο γραφω εδω!για να μαθω αν μπορει να σταθει κατι τετοιο(να γινουν μαγια δηλαδη)κ μετα δικο μου θεμα να βρω(αν θελησω να το συνεχισω)ποιος το εκανε....αλλωστε που ξερεις εσυ τι σχεση ειχα αργοτερα με τη μητρια μου?απλα ενα μερος της ιστοριας μου ειπα,οχι ολη τη ζωη μου! προς ολους τωρα.......η ερωτηση μου ηταν αν γινεται να γινουν μαγια με σκοπο το κακο καποιου κ αν γινεται αυτο με καποιο αυγο...ολη την υπολοιπη ιστορια την ειπα για να σας βοηθησω να καταλαβετε σφαιρικα τι συνεβη(παραδεχτειτε το,ολοι θα θελατε για να μπορειτε να με βοηθησετε ουσιαστικοτερα)κ οχι για να κριτικαρει ο καθενας οτι νομιζει....βεβαια ελευθερια λογου εχουμε(ντεμεκ που λενε κ σαλονικα)ο καθενας λεει οτι θελει.πασο,εγω φταιω που εκανα το δραμα μου ευκαιρια στον καθενα να πει....."κατι"(??)!!κ αληθεια λυπαμαι που εκανα ενα τοσο σημαντικο προσωπικο θεμα αντικειμενο του καθε "ψυχαναλυτη" εδω μεσα. εχω δει πολλα παραξενα(μεταφυσικα?)στη ζωη μου αλλα σπανια ασχοληθηκα με αυτα.αυτο το λεω αν με νομισατε οτι ψαχνομαι να εξηγησω κατι στο μεταφυσικο.εως πριν 4-5 μερες αυτο που ηξερα ηταν οτι προκειται για ατυχημα κ ξαφνικα μου ειπαν ετσι κ ετσι κ ξαφνιαστηκα-παραξενευτηκα-αναρωτηθηκα-φοβηθηκα-στενοχωρηθηκα-γυρισα κ ξαναηρθα.....εσεις τι θα κανατε??κ σκεφτηκα οτι καλο ειναι να μπω ιντερνετ κ να προσπαθησω να βρω μια ακρη.πιστευω οτι εχω αρκετο μυαλο ρε παιδια να μη μου τα φανε παπαδες κ κομπογιαννιτες,ελεος!!οποιος ανθρωπος νομιζει οτι κατι ξερει να απαντησει στην συγκεκριμενη ερωτηση ας απαντησει.οι υπολοιποι ασχοληθειτε με εξωγηινους.εγω αν μαθω οτι ναι οντως εγινε αυτο δεν προκειται να πειραξω κανεναν ουτε κατι αλλο....να ξερω θελω μονο!κατι τελευταιο....ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!παρακαλω διαψευστε με.....πειτε μου οτι δεν γινεται τρελαρα μου να κανουν μαγια με αποτελεσμα το θανατο ανθρωπων κ να εχει σχεση καποιο αυγο....η' ναι ρε φιλε κατι τετοιο παιζει-με αυτο το τροπο-εχω ακουσει-ειδα κτλ...αλλιως οπως ειπα κ πριν ασχοληθειτε με εξωγηινους. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γενικότερα, έχεις μια τάση να διαστρεβλώνεις τα όσα σου γράφουμε... Ξαναδιάβασε από την αρχή τη συζήτηση και θα διαπιστώσεις ότι παίρνεις τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου... Κατά τ' άλλα, εδώ που οδηγήθηκε η συζήτηση, θα συμφωνήσω με τη Litsa ότι πρέπει να σταθούμε όλοι με προσοχή στο συγκλοντιστικότερο μέρος της ιστορίας, δηλαδή το ...αυγό! Υποψιάζομαι ότι ήταν από κότα λυράτη!!!
ΙΑΝΕΙΡΑ ........................... Κάποιος πρέπει να έχει το χάος μέσα του για να γίνει φλεγόμενο αστέρι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΙΑΝΕΙΡΑ : 19-03-12 στις 10:19 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μία θεία σου, σου είπε ότι επρόκειτω για μάγια με κλούβιο αυγό κι εσύ μετά απ' αυτήν την "συνταρακτική" αποκάλυψη ξαφνιάστηκες, παραξενεύτηκες, αναρωτήθηκες, φοβήθηκες, στεναχωρήθηκες, γύρισες και ξαναήρθες, επειδή το ξαναθυμήθηκες στα 30 σου, όταν αυτό έγινε όταν ήσουν 5; Παράθεση:
Στην ερώτησή σου η απάντηση είναι όχι!
|
|||
|
|||
![]()
βρε ΙΑΝΕΙΡΑ μου......εισαι κ μεγαλος ανθρωπος....δεν εμαθες ποτε να σεβεσαι??οκ,εχεις δικιο!τα διαστρεβλωνω εγω κ ολα τα περιεργα.σε παρακαλω μην ξαναπαντησεις,ανθρωποι ειμαστε κ μας την φερνει απο κατω αλλα κανεις δεν θελει να τον γελιοποιουν.
ο αλλος-η VALKYRE κατι επιασε κ τον ευχαριστω πολυ που μου λεει οτι δεν γινεται,να'σαι καλα. βλεπω αρχισε κ δουλεμα τωρα ομως..........επειδη ειμαι νεος στο site,ξερει καποιος πως να κατεβασω το θεμα να μην εμφανιζεται ξανα?γιατι ξεφυγε η κατασταση κ λεμε για λυρατες κοτες πια.παρακαλω λιγος σεβασμος.... |
|
|||
|
|||
![]()
Ο μόνος λόγος που μπαίνω στην διαδικασία να απαντήσω είναι για να σου ξεκαθαρίσω πως εφόσον μπαίνεις στην διαδικασία να διαβάζεις ότι γράφεται ως απάντηση, καλό θα ήταν να το διαβάζεις ορθά. Στο post δεν σου ανέφερα πουθενά τον όρο εκδίκηση ως πρακτική αλλά ως ρητορικό ερώτημα, όπως και τα άλλα δύο που ακολουθούσαν. Τώρα τι θες εσύ να κρατήσεις και πωςθα το εκλάβεις δικό σου θέμα. Καλή τύχη στην αναζήτησή σου...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν γίνεται μάγια που είχαν στόχο τον θάνατο των συγκενικών και αγαπητών μου προσώπων, σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα στο νήμα, να αποτέλεσαν την αιτια για τον θάνατό τους? Η απάντηση είναι απλή, συγκεκριμένη και σου έχει δοθεί από το πρώτο μου τυλάχιστον ποστ. Νομίζω ότι γενικά υπάρχει συμφωνία πάνω σε αυτήν. Την επαναλαμβάνω μονολεκτικά προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Όχι --------------------- |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά πρόκειται για αυγό ερμητικά κλειστό χωρίς περιεχόμενο. Νομίζω ότι πρόκειται για γενετική ανωμαλία ή κάποιος ρούφηξε το περιεχόμενο με καλαμάκι. Δες, υπάρχει τρυπούλα; Αν κάνεις μια τρυπούλα μικρή με καρφίτσα και αδειάσεις το περιεχόμενο τότε έχεις αυτό το αποτέλεσμα.
|