Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ανεξήγητα Φαινόμενα - Παγκόσμια μυστήρια

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-01-12, 13:27
Pelvic_Thrust Ο χρήστης Pelvic_Thrust δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Γερμανία
Προεπιλογή

Και εμενα μου συμβενει σχεδον καθε μερα αυτο. Τουλαχιστον μια φορα την ημερα βλεπω ιδιους αριθμους..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-01-12, 23:39
Το avatar του χρήστη petritis
petritis Ο χρήστης petritis δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Ικαρία-Αθήνα
Προεπιλογή

Καλησπέρα και απο μένα,Καλή χρονιά και καλώς ηρθα στο πολύ ενδιαφέρον φόρουμ σας!
Καθώς βιώνω και εγώ τέτοιο φαινόμενο ''επανάληψης'' αριθμών,κατά την άποψη μου πρόκειται για φαινόμενο, αν μπορεί να θεωρηθεί φαινόμενο, στα πλαίσια των συμπτώσεων.Θα μπορούσα να το παρομοιάσω και να το ομαδοποιήσω με την τάση να βλέπεις συγκεκριμένες εικόνες ή να παρατηρείς λεπτομέριες που νομίζεις πως επαναλαμβάνονται.Μια Θεωρία παρεμφερής είναι με τα φανάρια...πότε σε πιάνουν τα περισσότερα κόκκινα?φυσικά όταν βιάζεσαι.Αυτό είναι εν μέρη σωστό καθώς η συχνότητα που σε ''πιάνει'' ένα φανάρι είναι κατα πλειοψηφία η ίδια.
Κάπως έτσι δηλαδή και η θεωρία του 1111 ερμηνέυεται για μένα, παρόλο που το έχω παρατηρήσει-βιώσει πολλάκις στην καθημερινότητα μου!
Παλιά 02-01-12, 15:45
Arga_Star-clad Ο χρήστης Arga_Star-clad δεν είναι συνδεδεμένος
Συντονιστής της κοινότητας του μεταφυσικού --

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Μου συμβαίνει και εμένα αρκετά συχνά να βλέπω την ώρα 11:11 στο ρολόι ή και άλλες ώρες με συμμετρικούς/επαναλαμβανόμενους αριθμούς. Πριν δύο μέρες, μου είπε και ένας άλλος φίλος ότι του συμβαίνει, ο οποίος μάλιστα δεν ασχολείται με αυτά τα θέματα και δεν έχει και τόσο περίεργες/μεταφυσικές αναζητήσεις (για αυτό τον λόγο παραξενεύτηκα κιόλας που μου το είπε).

Μου συνέβη ακόμη και στις 11-11-2011. Καθώς διάβασα κάπου για αυτό το φαινόμενο την προηγουμένη (10-11), σκέφτηκα: χα, για να δούμε αύριο θα τύχει να ''πέσω'' πάλι πάνω σε αυτή την ώρα ; Λοιπόν, έχω ένα ρολόι σε σχετικά ψηλή θέση στο γραφείο μου, και την επόμενη μέρα, καθώς διέσχιζα το δωμάτιο τυχαία το πρωί, έχοντας ξεχάσει τελείως όλο αυτό, έριξα μια ματιά στο ρολόι και βλέπω 11:11. Η μέρα ήταν 11/11/11 και συνεχίζοντας να βαδίζω σκέφτηκα ''Κοιτά το, συνέβη όντως, και σήμερα !''

Τώρα, μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση που μπορεί να γίνει είναι ότι συμβαίνει με διάφορα ρολόγια, τα οποία φυσικά δεν είναι συντονισμένα μεταξύ τους, δεν δείχνουν δηλαδή την ίδια ώρα. Υπάρχει το ρολόι στο δωμάτιο, το ρολόι στο κινητό, το ρολόι.. στην κουζίνα, το ρολόι στο αυτοκίνητο, κτλ (για να αναφέρω τα ρολόγια του άμεσου περιβάλλοντος). Έτσι, ένα ερώτημα που μου προκύπτει μερικές φορές είναι : γιατί τυχαίνει να κοιτάξω αυτό το ρολόι που δείχνει ακριβώς 11:11 και όχι κάποιο άλλο, που δείχνει λίγο πιο πάνω ή λίγο πιο κάτω ; Π.χ. μου έχει τύχει να κάθομαι στο γραφείο και να σηκώνομαι για να δω την ώρα στο κινητό, πατάω το κουμπί και βλέπω 11:11, ουπς !, κοιτάω το ρολόι απέναντι και βλέπω 11:13. Γιατί σηκώθηκα να πατήσω το κινητό και δεν σήκωσα απλώς το κεφάλι μου για να δω την ώρα από απέναντι ;

Φυσικά πρόκειται για μία σύμπωση, αλλά όταν πρόκειται για μία σύμπτωση που συμβαίνει, τυχαία, μεταξύ διάφορων επιλογών, όταν υπάρχουν περισσότερα από ένα ρολόγια στον χώρο, ίσως τότε να μιλάμε και για μία σύνδεση... Μία σύνδεση της συνείδησης με αυτό το συγκεκριμένο ''παιχνιδάκι''... Και το ερώτημα, φυσικά, είναι : Γιατί συμβαίνει αυτό ; Τί μπορεί να σημαίνει αυτή η σύνδεση ;

Μια ψυχολογική ερμηνεία, που έχω ακούσει, είναι ότι έχει να κάνει με την ανάγκη του ατόμου να αναζητήσει σταθερές μέσα στην καθημερινότητά του, μέσα στο συνεχόμενα μεταβλητό κόσμο όπου ζούμε, και με την ανάγκη του να αναζητήσει κάποια υπερ-νοήματα που θα καλύψουν την μοναξιά του και την αίσθηση μη-νοήματος στην ζωή. Έτσι, εμφανίζεται κυρίως σε άτομα που νοιώθουν κατά βάθος αυτή την ανάγκη...

Όπως και να 'χει, νομίζω πως όσο περισσότερο συνειδητοποιείς το γεγονός, τόσο περισσότερο συνεχίζει να συμβαίνει, δλδ όσο περισσότερο αναγνωρίζεις το ''παιχνίδι'' τόσο περισσότερο ''παίζεις''... Ίσως μέχρι να ανταποκριθείς πραγματικά στο εσωτερικό μήνυμα - αν υπάρχει κάποιο τέτοιο - οπότε και το ''παιχνίδι'' θα σταματήσει. Μέχρι να βρεις δλδ κάποιες άλλες σταθερές στην ζωή σου ή κάποιο υπερ-νόημα που να σε καλύπτει, και να μην χαζολογάς πια με αυτά...

Μέχρι να βρούμε την απάντηση - αν υπάρχει κάποια - νομίζω πως θα εξακολουθήσει να παραμένει όλο αυτό ένα επαναλαμβανόμενο ''τικ'' μέσα στον χρόνο της καθημερινότητάς μας, ένα ''κλείσιμο του ματιού'' για την ύπαρξη μιας κρυφής διαδικασίας πίσω από το ''πέπλο'' του κόσμου, για μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ συνείδησης και χρόνου... Φαίνεται πως μπορεί να κάναμε τον πολιτισμό μας σχεδόν αποκλειστικά τεχνολογικό, μηχανοποιημένο και μετρήσιμο, αλλά ακόμη και εκεί, πίσω από όλες τις συσκεύες μας και την ακατάβλητη μέτρηση του χρόνου, βρίσκει την ευκαιρία να ξεπηδήσει το ''φάντασμα μέσα στην μηχανή'', βρίσκει την ευκαιρία το πνεύμα της συνείδησής μας να μας σκαρώσει ένα παιχνιδάκι αφύπνισης...
Παλιά 05-01-12, 12:19
Optimus Ο χρήστης Optimus δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Εγώ συνεχίζω να βλέπω 13:37

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Optimus : 05-01-12 στις 12:19
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-01-12, 17:24
Το avatar του χρήστη Grayscull
Grayscull Ο χρήστης Grayscull δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Εγώ εκτός από ίδιες ώρες βλέπω και ίδιες ημερομηνίες. Μάλιστα είδα μια ημερομηνία που ξέφυγε απ 'όλους σας.
20-11-2011. Το πιάσατε; 20112011.
Αυτό για τους λίγους εδώ μέσα που ίσως μπορούν να το ερμηνεύσουν..
Παλιά 23-03-12, 16:53
Το avatar του χρήστη fantasy
fantasy Ο χρήστης fantasy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

¶! Φίλε Grayscull δες τι θα φανερώσω τώρα. Ο συλλογισμός σου έχει το ίδιο νόημα με την ημερομηνία 20-12-2012 τι σύμπτωση δες είναι η παραμονή του τέλους των Μάγια. Αυτό πως σου φαίνεται; Πού τα βρίσκω ε;

* Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο· καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο· το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Καζαντζάκης.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fantasy : 23-03-12 στις 16:54
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-03-12, 23:04
Το avatar του χρήστη Grayscull
Grayscull Ο χρήστης Grayscull δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fantasy Εμφάνιση μηνυμάτων
¶! Φίλε Grayscull δες τι θα φανερώσω τώρα. Ο συλλογισμός σου έχει το ίδιο νόημα με την ημερομηνία 20-12-2012 τι σύμπτωση δες είναι η παραμονή του τέλους των Μάγια. Αυτό πως σου φαίνεται; Πού τα βρίσκω ε;
Μου 'βαλες φωτιές βραδιάτικα!!!
Παλιά 29-06-12, 15:08
Το avatar του χρήστη _~XaRhS~_
_~XaRhS~_ Ο χρήστης _~XaRhS~_ δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή έχω ακούσει

έχω ακούσει ότι στις 11:11 μ.μ. ανοίγει η αστρική πύλη που βοηθάει τον διαλογισμό, την επικοινωνία μεταξύ σώματος-πνεύματος και την επικοινωνία με πνευματικά όντα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-07-12, 23:55
Jericho Ο χρήστης Jericho δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

παιδια εχω και εγω αυτο το θεμα με την ωρα 2 με 3 φορες την ημερα τυχαια κοιταω το ρολοι μου η την ημερομηνια ανα καιρους ομως και βλεπω τον ιδιο αριθμο . τις περισσοτερες φορες που θα κοιταξω το ρολοι την ημερα στον υπολογιστη οι αριθμοι θα ειναι διαφορετικοι ομως στο ρολοι χεριου παντα θα ειναι ιδιοι και το κοιταω 2-3 φορες μονο την ημερα τυχαια... θελω αν μπορει καποιος να βοηθησει γιατι εχω αρχισει και πιστευω πως αυτο δεν ειναι τυχαιο και πως προκειται κατι να συμβει ή οτι πρεπει εγω ειμαι προορισμενος να κανω κατι . ωραιο φορουμ παρεπιμπτοντως! Θελω μια απαντηση γιατι γινεται αυτο εδω και κατι μηνες .. και παλαιοτερα μπορουσα να προβλεψω κατι μια δυο μερες πριν γινει η και μερικες φορες καποια λεπτα ποιο πριν.. τοτε ενιωθα διαρκως πως ζω την καθε μερα ας ειναι διαφορετικη απο την προηγουμενη για δευτερη φορα... ευχαριστω!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:26.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.