Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ανεξήγητα Φαινόμενα - Παγκόσμια μυστήρια

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-07-07, 00:37
Το avatar του χρήστη Ποσειδώνιος
Ποσειδώνιος Ο χρήστης Ποσειδώνιος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Κρητικιστάν
Προεπιλογή

Λοιπόν το θέμα εδώ δεν είναι αν πιστεύουμε ότι ο Γκέλερ είναι ταχυδακτυλουργός. Έχουμε εδώ, την μοναδική περίπτωση στον κόσμο που έχει την ίδια ικανότητα με τον Γκέλερ όποια στιγμή θέλει….

Πρέπει λοιπόν

1 Να το αποδείξει ...... διότι αν ισχύει ότι μπορεί να λυγίζει κλειδιά είναι σαν να βρήκαμε έναν δεύτερο .... δίσκο της Φαιστού

2 Αν μας το αποδείξει να τον βοηθήσουμε να κρατήσει την ανωνυμία του όσο κρίνει ότι χρειάζεται

3 Να έρθει σε επαφή με άτομα που δεν θα εκμεταλλευτούν αρνητικά αυτές ή τυχόν άλλες παρόμοιες ικανότητες που μπορεί να διαθέτει. Υπάρχει και το Mind Control.

Για αυτό νομίζω ότι πρέπει να έρθει σε επαφή με τον Γκέλερ. Τι στο καλό ρε Φίλλιπα αν μου συνέβαινε εμένα δεν θα το συζητούσα στο φόρουμ. Θα προτιμούσα να μην το αποκάλυπτα και θα πήγαινα κατευθείαν να βρω τον ίδιο τον Γκέλερ. Επαναλαμβάνω ό ίδιος ο Γκέλερ έχει πει ότι δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο που να λυγίζει κλειδιά χωρίς την παρουσία του αλλά πολλοί λυγίζουν όταν τον βλέπουν να το κάνει.

excellent έχω το βίντεο της εκπομπής αλλά πώς να στο στείλω; Αν ενδιαφέρεσαι και σκεφτείς τρόπο στην διάθεση σου. Στείλε πμ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ποσειδώνιος : 03-07-07 στις 00:38
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-07-07, 01:30
Το avatar του χρήστη Julliet
Julliet Ο χρήστης Julliet δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα
Wink

Αυτό που θυμάμαι εγώ από εκείνη την εκπομπή με τον Γκέλερ ήταν τα εξής:
Είχαμε βάλει ενα κουτάλι πάνω στην τηλεόραση και κρατούσαμε από ένα εγώ και το άλλο άτομο που ήταν μαζί μου. Το κουτάλι που ήταν πάνω στην τηλεόραση είχε πάρει μια λυγισμένη κλίση. Αυτά που κρατούσαμε δεν είχαν κάτι ιδιαίτερο. Το περίεργο ήταν ότι τα κουτάλια που ήταν στην κουζίνα μέσα στο συρτάρι (σε άσχετο δλδ δωμάτιο) είχαν πάρει κι αυτά αυτή τη περίεργη κλίση!! Χαρακτηριστικά θυμάμαι πως για να φάμε την επόμενη μέρα αναγκαστήκαμε να "ισιώσουμε" τα πιρούνια!!

Ένα πιο περίεργο ήταν με ένα ρολόι. Ένα ρολόι παμπάλαιο που είχε δώσει η γιαγιά μου στην μαμά μου, το οποίο δεν λειτουργούσε. Λειτούργησε όμως μετά την εκπομπή! Το ρολόι λειτουργούσε για πολλούς μήνες!!

Τρίκ? Παιχνίδια του μυαλού? Πραγματικότητα? Who knows??

Φίλιππε ψάχτο!! Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Θα κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

«Γιατί άραγε ενώ δεν με καταλαβαίνει κανένας με συμπαθούν όλοι?»
Albert Einstein

"Όσοι ψάχνουν για χρυσό, σκάβουν πολύ και βρίσκουν λίγο" Ηράκλειτος

Το όνειρο μου χάρισε τη ζωή, τωρα δεν μου μένει παρά να χαρίσω στη ζωή το όνειρο.

"Δεν πρόκειται ποτέ να ανακαλύψεις νέους ωκεανούς αν δεν έχεις το κουράγιο να χάσεις από τα μάτια σου την ακτή"

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Julliet : 03-07-07 στις 01:32
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-07-07, 06:29
Το avatar του χρήστη Litsa
Litsa Ο χρήστης Litsa δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ολούθε
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από AVATARGR
Απο ότι θυμάμαι ο Χαρδεβελλα κάλεσε κάποιους ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΥΣ να
κάνουν τα ίδια στην εκπομπη του αλλά δεν πατησε κανένας....
ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΣ...
Τους ταχυδακτυλουργούς αυτούς τους είδα εγώ λίγες μέρες μετά τον Γκέλερ
σε άλλο κανάλι, τοπικό εδώ στη Θεσσαλονίκη. Έκαναν ακριβώς ότι έκανε και
ο Γκέλερ και δεν θα είχαν κανένα λόγο να μην πάνε και στην εκπομπή του
Χαρδαβέλα.

Ο Χαρδαβέλας προφανώς δεν κάλεσε τους κατάλληλους ταχυδακτυλουργούς
για λόγους τηλεθέασης.Σιγά μην κατέστρεφε την θεαματικότητα της εκπομπής του.
Άλλο λοιπόν να λες πως "κάλεσες" κάποιον και άλλο να μην τον έχεις
καλέσει αλλά να λες πως εσύ τον κάλεσες και αυτός δεν πάτησε.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Litsa : 03-07-07 στις 06:29
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-07-07, 06:56
Το avatar του χρήστη Deepest_Emotion
Deepest_Emotion Ο χρήστης Deepest_Emotion δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ποσειδώνιος
Επαναλαμβάνω ό ίδιος ο Γκέλερ έχει πει ότι δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο που να λυγίζει κλειδιά χωρίς την παρουσία του αλλά πολλοί λυγίζουν όταν τον βλέπουν να το κάνει.

excellent έχω το βίντεο της εκπομπής αλλά πώς να στο στείλω; Αν ενδιαφέρεσαι και σκεφτείς τρόπο στην διάθεση σου. Στείλε πμ
Εδώ νομίζω πως κάνεις λάθος. Από όσο θυμάμαι, είχε πει ότι μπορεί να το κάνει ο καθένας αρκεί να το πιστέψει και χωρίς αυτόν. Δεν είναι βέβαια αυτά τα ακριβή του λόγια. Δεν θυμάμαι πως ακριβώς το είπε, αλλά η ουσία αυτή ήταν.

Όσο για το βίντεο, μπορείς να το ανεβάσεις στο rapidshare και να παραθέσεις το link εδώ.
Παλιά 03-07-07, 07:00
Guest

Προεπιλογή

Φίλοι μου καλημέρα σας.

Φίλη Litsa δεν αμφισβητησα αυτά που αναφέρεις.
Απλά κατέθεσα αυτά που άκουσα στην εκπομπή του ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ.

Επίσης πιστεύω πως θα πρέπει να σταθούμε και στην μαρτυρία της φίλης Julliet
που πιστεύω πως είναι καταλυτική.
(Προσωπικη εμπειρία)

Ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-07-07, 08:59
Το avatar του χρήστη Antonia
Antonia Ο χρήστης Antonia δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Πέρα από την Julliet έγραψε παρόμοια εμπειρία και η Deepest_Emotion .
Το θέμα μας όπως προαναφέρθηκε από τον Ποσειδώνιο δεν είναι ο Uri Geller ούτε ο Χαρδαβέλλας, ούτε οι ταχυδακτυλουργοί, οπότε καλό είναι να μην ξεφεύγουμε για να ακυρώσουμε το θέμα ή για να κλέψουμε τις εντυπώσεις με πληροφορίες που μας πάνε αλλού.
Ο φίλιππος έγραψε την εμπειρία του (γι' αυτό και βρισκόμαστε στην κατηγορία "Προσωπικές Εμπειρίες" και όχι στο θέμα Uri Geller και Πύλες του Ανεξήγητου) κι αυτή πρέπει να σχολιάσουμε. Φίλιππε, θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να λυγίσεις κουτάλια ή ό,τι αντικείμενα θες μπροστά σε μια κάμερα και να μας στείλεις το βιντεάκι. Επίσης, αφού είσαι κάτοικος Αθηνών θα μπορούσαμε να κάνουμε μια συνάντηση (όσοι ενδιαφερόμενοι προσέλθετε) και να μας δείξεις από κοντά τις ικανότητές σου. Αυτό που προτείνει ο Ποσειδώνιος για προσπάθεια επικοινωνίας με τον Χαρδαβέλλα και μετά με τον Geller δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό. Ειδικά ο πρώτος φοβάμαι πως θα θέλει μόνο να σε εκμεταλλευτεί για νούμερα σε περίπτωση που αποδειχθείς αληθής, άρα και χρυσός (γι' αυτόν).

Θα ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια της παρέας που ανέφεραν πως τα κατάφεραν κι αυτές εκείνο το βράδυ αν το έχουν προσπαθήσει ξανά πρόσφατα. Αν ναι τι αποτελέσματα είχατε;;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Antonia : 03-07-07 στις 09:00
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-07-07, 09:09
Guest

Προεπιλογή

Φίλοι μου καλημέρα σας.

Εχεις δίκιο φιλη Antonia σχετικα με την έκταση του θέματος σε άλλες
παραμέτρους.
Αλλά λογο του ότι το θέμα είναι πολυ-διάστατο για αυτό έγιναν και οι αναφορές
σε άλλα προσωπα που σχετίζονται με το παρόν θέμα.

Εάν τυχόν γίνει μια συναντισει (όπως ανέφερε η Antonia) θα ήθελα και εγω να
συμμετάσχω γιατι πιστεύω πως θα είναι μια καλή εμπειρία.

Ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-07-07, 10:20
Το avatar του χρήστη Deepest_Emotion
Deepest_Emotion Ο χρήστης Deepest_Emotion δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Όπως είπα τελευταία φορά ήταν πριν λίγους μήνες για να κάνω πλάκα στη μητέρα μου και τα κατάφερα. Η μητέρα μου είχε μείνει να με κοιτάει και μάλιστα πήραμε άλλο ένα ίδιο για να τα συγκρίνουμε. Το έκανα κι άλλες φορές, πότε μόνη μου και πότε μπροστά σε φίλους. Όμως δε τα κατάφερνα πάντα. Ειδικά όταν ήταν μπροστά και οι φίλοι μου, γιατί δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο λύγισμα. Προσπάθησα να το κάνω και πριν λίγες ώρες, όμως δεν τα κατάφερα. Πρέπει να σας πω, ότι όταν λύγιζαν, δεν λύγιζαν τόσο όσο μπορούσε ο Γκέλερ μέχρι και να κοπεί. Μόνο το κουτάλι που είχα στη τηλεόραση τότε, λύγισε πιο πολύ από τα άλλα. Μερικές φορές δεν λυγίζανε στο σημείο που είδη έχουν την κλίση τα κουτάλια, αλλά εκεί που τρως. Πολλά από τα πιρούνια έχουν μείνει καμπυλωτά εκεί. Μακάρι να είχα τον τρόπο να τα φωτογραφίσω και να τα ανεβάσω εδώ. Αλλά και πάλι θα μπορούσαν οι φωτογραφίες να μην θεωρηθούν έγκυρες, γιατί ο καθένας θα σκεφτόταν ότι μπορεί να τα λύγισα κανονικά και να σας κοροϊδεύω. Και είναι λογικό αυτό. Κι εγώ δε θα μπορούσα να το πιστέψω αν δεν το έβλεπα ζωντανά. Επίσης υπήρχε περίπτωση να στραβώσουν ελάχιστα. Παράδειγμα κάποια από τα δόντια του πιρουνιού να πάρουν ένα ελάχιστο κυματιστό σχήμα.
Θα ήθελα να πάρω μια φράση της Λίτσας, που λέει : «Σκέψου αν ένας άνθρωπος σε έκανε σπουδαίο επειδή λυγίζεις μέταλλα» και να διευκρινίσω για μένα, ότι δεν θεωρώ τον εαυτό μου σπουδαίο που κατάφερα να το κάνω, έστω και στο ελάχιστο. Το όλο θέμα το έχω πάρει στη πλάκα. Αντίθετα, όμως από τον Φίλιππο, που δεν γνωρίζω αν θεωρεί τον εαυτό του σπουδαίο γι’ αυτό, αλλά νομίζω ότι πήρε πιο ζεστά το θέμα και άρχισε να το εξασκεί σε σημείο να φτάσει όπως λέει να το κάνει μόνο με το να κοιτάει.
Θα ήθελα να ρωτήσω τον Φίλιππο αν το λύγισμα που καταφέρνει, είναι μεγάλο ή μικρό. Δηλαδή αν καταφέρνει να τα λυγίζει, είτε τρίβοντάς τα είτε κοιτάζοντας τα τόσο, όσο μπορούσε και ο Γκέλερ. Επίσης, αν μερικές φορές αντί να λυγίσουν, στραβώνουν.
Παλιά 03-07-07, 11:52
Το avatar του χρήστη Julliet
Julliet Ο χρήστης Julliet δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξαναπροσπάθησα να κάνω κάτι παρόμοιο εκτός από εκείνη τη φορά, αν και είχα δει σε κασέτα ξανά την εκπομπή.

Τώρα μου ήρθε και κάτι που μου είχε πει η θεία μου εκείνο το καιρό που είχε γίνει το όλο θέμα με τον Γκέλερ. Μου είχε πει ότι πρίν κάποια χρόνια ο Γκέλερ είχε έρθει στην Ελλάδα για κάποια σεμινάρια. Τότε είχε πάει μια φίλι της. Είχαν κάνει το "κολπο" με τον σπόρο. Και έμειναν όλοι κατάπληκτοι όταν είδαν στο χέρι τους να ανθίζει!! Δεν ξέρω πόσο "κόλπο" μπορεί να είναι αυτό, από την στιγμή που το έκαναν όλοι μέσα στην αίθουσα!!

«Γιατί άραγε ενώ δεν με καταλαβαίνει κανένας με συμπαθούν όλοι?»
Albert Einstein

"Όσοι ψάχνουν για χρυσό, σκάβουν πολύ και βρίσκουν λίγο" Ηράκλειτος

Το όνειρο μου χάρισε τη ζωή, τωρα δεν μου μένει παρά να χαρίσω στη ζωή το όνειρο.

"Δεν πρόκειται ποτέ να ανακαλύψεις νέους ωκεανούς αν δεν έχεις το κουράγιο να χάσεις από τα μάτια σου την ακτή"
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-07-07, 12:00
Guest

Προεπιλογή

Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Όλα αυτά που μας καταθέτουν οι φίλες Julliet και Deepest_Emotion είναι πέρα
κάθε κριτικής.
Είναι αυθεντικές αλλά ταυτόχρονα δεν έχουν να κερδίσουν ΤΙΠΟΤΑ.

Απλά θα θέσω ένα ερώτημα...
Πιστεύετε πως υπάρχουν μέσα στον κάθε έναν από εμάς δυνάμεις που δεν τις
γνωρίζουμε ??

Ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:48.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.