![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχως απο οτι βλεπω το θεμα εχει γινει πλεον αστειο. Η αληθεια ειναι οτι το φαινομενο υπαρχει και συνεχιζετε. Το που ωφειλεται αυτο ακομα ουτε εγω δε ξερω. Ανηκει μαλλον στη κατηγορια της συγχρονικοτητας. Περισσοτερα για αυτα μπορειτε να δειτε στο:
http://en.wikipedia.org/wiki/Synchronicity Φαινετε να συνδεεται αμεσα με 2 αλλα φαινομενα: - Συλλογικο υποσυνιδητο (http://en.wikipedia.org/wiki/Collective_unconscious) - 'Μαγικος τροπος σκεψης (http://en.wikipedia.org/wiki/Magical_thinking) Περα απο αυτο, με τις λιγες γνωσεις που εχω πανω σε kabbalah προσπαθησα να βρω καποια ακρη για το νουμερο 1111 χωρις καποια τυχη. Ισως καποιος ειδικος σε λεξαριθμους το κοιταξει το θεμα. Μπορει αυτα ακουγοντε μεταφυσικα και μπορει να ειμαι σε λαθος δρομο αλλα μεχρι τωρα δεν εχω βρει καποια αλλη πιο πιστικη θεωρια. Υπαρχει πολυ σκουπιδι στο internet απο ατομα που προσπαθουν να εμπορευτουν το φαινομενο, και σε αυτο συμφωνει και ο Uri Geller. Εγραψα στα γρηγορα ενα tool για οσους θελουν να παιξουν με το 1111 μπορειτε να το βρειτε: http://digitalchaos.zyarc.net/ascii-bin.c θα εδινα .exe αλλα για να μην υπαρχει κινδυνος για οσους νομιζουν οτι ειναι ιος, επισης για τα ατομα που δουλευουν σε unix να μπορουν να το τρεξουν.
You talk about redefining my identity. I want a guarantee that I can still be myself. There isn't one. Why would you wish to? All things change in a dynamic environment. Your effort to remain what you are is what limits you. |
|
|||
|
|||
![]()
Beetlejuice ....
edited by Apan@Samos: Απαλείφθηκαν υβριστικές αναφορές εναντίον μέλους της κοινότητας.To trolling δεν είναι αποδεκτό.Οι συντονιστές θα αποφασίσουν για τη συμπεριφορά του χρήστη crystal με το ερώτημα του μόνιμου ban. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apan@samos : 04-04-06 στις 23:19 |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνώντας με τους προλαλήσαντες, είναι πιθανό πως έχουμε να κάνουμε με μια περίπτωση συγχρονικότητας. πριν λίγες ημέρες ο αδερφός μου (που δεν πιστεύει σε τίποτε από αυτά) που ανέφερε ότι κατά κάποιον τρόπο τον κυνηγούσε ο αριθμός 29, τόσο πολύ που του είχε κάνει εντύπωση. ο ίδιος, όμως, θεώρησε πως αυτό ίσως ήταν μια προειδοποίηση κατά κάποιον τρόπο, αφού μου είπε πως ο ίδιος αριθμός βγήκε σε ένα τυχερό παιχνίδι. φυσικά εγώ δεν κινώ τη σκέψη μου προς μια τέτοια κατεύθυνση...
|
|
|||
|
|||
![]()
file metatron edv kai 2 mhnes vlepv synexeia mprosta mou ton arithmo 1111 stis parapanv morfes poy aneferes.to hksera apo thn arxh oti tha yparxei estv 1 atomo poy tha mou dvsei mia logikh apanthsh panv sto thema ayto. etsi ekana mia anazhthsh sto internet kai epesa panv se esena.gia ayto ton logo tha hthela na syzhthsoyme to thema kapvs parapanv giati apo toye poy ksekinhse na emfanizetai to 1111 exoyn symbei polles allages sthn zvh mou...fantazomai kai se esena. mhn dineis symasia se auta pou lene oi alloi. einai poly duskolo na katalaboun pragmatika thn prvsopikh anazhthsh....
eimai neos sto forum kai den kserv polla. elpizw na ta poume.... Απο beetlejuice: Παρακαλω τα επομενα μηνυματα σου στα ελληνικα! Ευχαριστω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beetlejuice : 23-05-06 στις 16:34 |
|
||||
|
||||
![]()
............
προσωπικη σελιδα - http://ΩΚΥΑΛΟΣ & ΟΡΕΙΘΥΙΟΣ.com Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LuX : 17-06-06 στις 14:53 |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα παιδιά, να ρωτήσω επειδή διάβασα το θέμα (που στην αρχή χάρηκα ότι έχει να κάνει με παρόμοια ιστορία αλλά με άλλο νούμερο,το 217 που βλέπω εγώ, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω το 1111 είναι εντελώς άσχετο).Τι παίζει με το 1111,δεν έχω καταλάβει ακόμα τι είναι?
|
|
|||
|
|||
![]()
Δηλ. καθε φορα που τυχαινει να κοιταω την ωρα και 8 στις 10 φορες βλεπω ιδιους αριθμους οπως 11.11 22.22 10.10 2.22 κτλ(εδω και εναν χρονο συμβαινει) υπαρχει ο συντονισμος που αναφερει ο φιλος παραπανω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο αρκετη ερευνα πανω στο θεμα μπορω να πω ισως με λιγο περισσοτερη σιγουρια οτι το θεμα δεν εχει να κανει τιποτα με το φαινομενο που αναφερεται. Με αλλα λογια ο συγχρονισμος της ωρας που ειπατε ειναι αλλο θεμα και ανηκει στη συγχρονικοτητα. Παρολαυτα συγκεκριμενα το 1111 ειναι κατι διαφορετικο, ισως μια εξαιρεση. doublesoul στειλε μου μυνημα.
Παράθεση:
You talk about redefining my identity. I want a guarantee that I can still be myself. There isn't one. Why would you wish to? All things change in a dynamic environment. Your effort to remain what you are is what limits you. |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά πάρα πολύ συχνά συμβαίνει να κοιτάζω το ρολόι και να δείχνει 11:11. Η πλάκα είναι ότι ποτέ δεν θυμάμαι να κοίταξα και να είδα 11:10 ή 11:12.
Είχα ακούσει και τον Γκέλερ που μιλούσε για αυτό. Έλεγε νομίζω ότι ο ίδιος "σχετίζεται" με τα άτομα που βλέπουν συχνά κάτι τέτοιο. Σκέφτομαι ότι - μια και ο Γκέλερ έχει συν τοις άλλοις αναπτυγμένες ικανότητες τηλεπάθειας - τα άτομα που τυχαία το μάτι τους πέφτει εκείνη τη στιγμή στο ρολόι ίσως έχουν μια μεγαλύτερη ευαισθησία από τους υπόλοιπους. Όλοι βέβαια έχουμε τέτοιες ικανότητες λίγο πολύ ή κατά καιρούς. Να μια σκέψη που κάνω για το πως συνδέεται το θέμα με την τηλεπάθεια. Ο αριθμός 11:11 στο ρολόι είναι αυτός που προκαλεί την μεγαλύτερη εντύπωση λόγω της σύμπτωσης των άσσων. Υπάρχει βέβαια και το 22:22 αλλά αυτό μπορεί να παρατηρηθεί μόνο το βράδυ και επίσης δεν είναι τόσο ομοιόμορφο όσο το 11:11 καθώς στα ηλεκτρονικά ρολόγια το 1 είναι μια σκέτη κάθετη γραμμή. Ίσως λοιπόν όταν κάποιος ή μάλλον όταν όλοι αυτοί που κοιτούν εκείνο το λεπτό το ρολόι εκπλήσονται από την τύχη τους, διαταράσουν εκείνο το υλικό (ίσως τον αιθέρα που έλεγαν οι αρχαίοι) που ευθύνεται για την τηλεπάθεια ή εκπέμπουν υποσυνείδητα σήματα τέλος πάντων και κάποιοι που είτε είναι ευαίσθητοι είτε πολύ χαλαροί εκείνη τη στιγμή λαμβάνουν υποσυνείδητα αυτή την έκπληξη και στρέφουν, χωρίς να ξέρουν το γιατί, το μάτι τους στο ρολόι. Η έκπληξή τους βοηθά ακόμα κάποιους άλλους να στρέψουν επίσης υποσυνείδητα το βλέμα τους στο ρολόι. Ταιριάζει νομίζω αυτή η σκέψη και με τη θεωρία του συλλογικού ασυνείδητου - υποσυνείδητου. ΥΓ. Το πιο κουφό της όλης (δικής μου) υπόθεσης είναι ότι ο γιος μου έχει γενέθλια στις 11/11 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ποσειδώνιος : 20-11-06 στις 21:03 |
![]() |
|
|