Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-10-07, 19:56
Το avatar του χρήστη beetlejuice
beetlejuice Ο χρήστης beetlejuice δεν είναι συνδεδεμένος
Μέλος της ομάδας Gateway

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Παράθεση:
Ωραία εγώ να προσθέσω κάτι πολύ σημαντικό μιας και είμαι μέλος του T.O.V πως απαγορεύεται απο την οργάνωση αυτή να μεταφέρεται μέρος της Βίβλου ή να δίνεται ολόκληρη σε άτομα εκτός του Temple!
Εφόσον ο κύριος που έχει μεταφράσει αποσπάσματα απο τη Βίβλο θεωρεί πως είναι ποιό έξυπνος απο κάποιους άλλους ας συνεχίσει... Έτσι κ αλλιώς ανώνυμα γράφει οτι γράφει απλά να ξέρει οτι η τιμωρία θα έρθει και θα είναι αόρατη ή ορατή..

Τα παραπάνω ας τα λάβουν σοβαρά οι διαχειριστές του φόρουμ εαν σέβονται πραγματικά το μεταφυσικό και την ιερότητα κάποιων πραγμάτων.
Burzum τα παραπανω τα εχουμε υπ' οψιν μας απο την πρωτη στιγμη που ο χρηστης παρεθεσε σε κοινη θεα την "Βιβλο" αυτην. Σεβομαστε τα πιστευω του καθε ανθρωπου και δηλωνουμε πως εαν καποιο επισημο οργανο του T.O.V επικοινωνησει με το metafysiko.gr και ζητησει την αποσυρση του thread, εμεις θα παρεμβουμε αναλογως.

Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team
Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου
----------------------------------------
meta Journalist

Αγαλματένια Κρίνα

Μυθικισμός

Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού

Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beetlejuice : 01-10-07 στις 19:56
Παλιά 02-10-07, 14:29
Το avatar του χρήστη burzum
burzum Ο χρήστης burzum δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Eυχαριστώ για την απάντηση.
Μου αρκεί προσωπικα.
Παλιά 02-10-07, 18:49
Το avatar του χρήστη melian
melian Ο χρήστης melian δεν είναι συνδεδεμένος
Μέλος της ομάδας Gateway

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Για να είμαι ειλικρινής τη περίμενα αυτή την αντίδραση από κάποιον... Το παρόν κείμενο που μεταφράστηκε από το χρήστη Undead_God είναι πνευματική ιδιοκτησία της οργάνωσης T.O.V. και άρα διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα του. Μάλιστα από όσο ξέρω η οργάνωση προσπαθεί να διαφυλάξει όσο μπορεί τα περιέχομενα του παρόντος βιβλίου. Βέβαια σήμερα με το Ίντερνετ κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο ως και ακατόρθωτο. Έτσι πρέπει να είμαστε όσο πιο προσεκτικοί μπορούμε όταν βρίσκουμε κάτι μέσω του Ίντερνετ. Το ότι βρήκαμε ένα κείμενο, όπως και να το βρήκαμε, δε μας κάνει αυτόματα και ιδιοκτήτες ή διαχειριστές του, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ως προς τη διάδοση του.

Βγήκα εκτός θέματος αλλά αυτό ήθελα να το πω από τη πρώτη στιγμή που είδα τις ανάλογες εγραφές και κακώς αμέλησα να το θέσω τότε. Απλά να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στο μέλλον σε τέτοια θέματα. Κατά τη γνώμη μου πάντως καλό θα ήταν να σβηστούν αυτές οι εγγραφές, εκτός και αν έχει δοθεί σχετική άδεια, που δε νομίζω.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από burzum
Έτσι κ αλλιώς ανώνυμα γράφει οτι γράφει απλά να ξέρει οτι η τιμωρία θα έρθει και θα είναι αόρατη ή ορατή..
Μια που το ανέφερες burzum, μπορείς να μας εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς με το αόρατη ή ορατή τιμωρία;

"Μη διδάσκεις τίποτα, αφού έχεις ακόμα να μάθεις τα πάντα." - Fernando Pessoa

-------------------------------------

WordsToCount

FantasyGate
Παλιά 02-10-07, 20:02
Το avatar του χρήστη lifo
lifo Ο χρήστης lifo δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Βόλος
Προεπιλογή

Πιθανών εννοεί κάποια τιμωρία που θια έρθει από τους δίκαιους θεούς. Κάτι παρόμοιο με το x3 ξέρω γω... Τώρα αν οι θεοί έχουν και πνευματικά δικαιώματα πάνω στην βίβλο και τους τα κλέψαν, τότε να τον τιμωρήσουν.Τί μπορείς να πεις... Ειλικρινά όμως δεν καταλαβαίνω το γιατί θα έρθει τιμωρία. Να πεις οι "βρυκόλακες" είναι εκλεκτοί και έτσι δεν μπορεί να μεταδίδεται έτσι για την "πλάκα" η ιδέα τους. Πρέπει να τα σκάσεις για να δεις το πως μπορείς να μυηθείς στην ιδέα αυτήν. Τέλος πάντων δυστηχώς όλα σήμερα μέχρι και οι εσώτερες τέχνες έχουν γίνει παιχνίδι κέρδους. Μπράβο πολύ έξυπνο. Ευχαριστώ
Παλιά 02-10-07, 20:10
Μέλος της ομάδας Gateway

Προεπιλογή

Ας μη βγάζουμε μόνοι μας βιαστικά συμπεράσματα. Η ερώτησή μου δεν ήταν ειρωνική αλλά έγινε για λόγους ενημερωτικούς αφού τι καλύτερο από το να ρωτήσεις κάποιο μέλος της ίδιας της οργάνωσης. Όσο για τις εσώτερες τέχνες από όσο ξέρω πάντα ήταν για λίγους. Και από όσο θυμάμαι πάντα μπλέκονταν και τα λεφτά μέσα...

Σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα όντως υπάρχουν άσχετα με τα ποιος τα έγραψε και τα κίνητρα. Και από τη στιγμή που κάποιος γράφει κάτι διατηρεί νόμιμα το δικαίωμα να το διαχειρίζεται όπως εκείνος θέλει. Καλό είναι και εμείς να προσπαθούμε όσο μπορούμε να το σεβαστούμε αυτό.

WordsToCount

FantasyGate
Παλιά 02-10-07, 20:37
Senior Member

Προεπιλογή

Δεν κατάλαβες melian. Εδώ μιλάμε για την "αόρατη τιμωρία" γιατί κάποιος δημοσίεψε ένα βιβλίο. Για τους θεούς τους μίλησα.Να μου πεις και καλά βγάζει απαγορευμένη γνώση για κάποιους. Αλλά αν ήταν απαγορευμένη δεν θα έβγαινε στην ιστιοσελίδα και θα έδινε πληροφορίες. Όχι για τα πνευματικά δικαιώματα που έχει το τάγμα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifo : 02-10-07 στις 20:40
Παλιά 02-10-07, 21:29
Το avatar του χρήστη Litsa
Litsa Ο χρήστης Litsa δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ολούθε
Προεπιλογή

Αυτά τα πνευματικά δικαιώματα διαθέτουν φυσική θωράκιση και αυτοπροστασία.

Δεν νομίζω να αντέχουν πολλοί να διαβάσουν παραπάνω από δυο αράδες.

Ούτε οι φυλακισμένοι στη φυλακή .

Όσο και να τα "προωθήσουν" λέμε . . . ότι και να σκαρφιστούν.
Παλιά 02-10-07, 21:37
Μέλος της ομάδας Gateway

Προεπιλογή

Δε μπορούμε να ξέρουμε ποιος είναι αυτός που δημοσίευσε τη μετάφραση, αν είναι μέλος του τάγματος ή όχι ώστε να πούμε ότι το T.O.V ήθελε να προωθηθεί με αυτό το τρόπο. Από όσο ξέρω δε νομίζω ότι χρειάζεται και κάτι τέτοιο. Λίγο να ψάξεις στο Ίντερνετ για το T.O.V μπορείς να μάθεις περί τίνος πρόκειται και αν ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς περισσότερο.

Για τι είδους τιμωρία πρόκειται και τι ακριβώς εννοεί ο burzum νομίζω ότι μέχρι στιγμής είναι ο μόνος που μπορεί να μας το πει. Γι' αυτό και δε σχολιάζω μέχρι στιγμής τα περί "τιμωρίας".

WordsToCount

FantasyGate
Παλιά 03-10-07, 15:22
Το avatar του χρήστη burzum
burzum Ο χρήστης burzum δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Αγαπητή Μεlian υπάρχει τοποθετημένη κατάρα η οποία ενεργοποιείται όταν κάποιος μεταφράσει ή δείξει αποσπάσματα ή ολόκληρο μέρος της Βίβλου σε αμύητα άτομα .Αυτοί που αναλαμβάνουν το έργο της εκπλήρωσης της αόρατης τιμωρίας είναι οι λεγόμενοι Undead Gods .

Η ορατή τιμωρία δεν αφορά κατάρες αλλά πνευματικά δικαιώματα και έχει διάφορες πτυχές..

Όπως να μαθευτούν τα στοιχεία αυτού που μετέφρασε μέρος της Βίβλου και να εκδιωχθεί απο το T.O.V,εαν είναι μέλος βέβαια..

Η ακόμα να μαθευτεί αυτό το περιστατικό απο τον συνεχιστη και αρχηγό της οργανώσεως Nemo και να επικοινωνήσει για περαιτέρω διαδικασίες με το metafysiko.gr/forum..

Και πολλά άλλα τα οποία μπορεί να μαντέψει ή να συμπληρώσει ο καθένας.

Ευχαριστώ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη burzum : 03-10-07 στις 15:23
Παλιά 03-10-07, 15:36
Senior Member

Προεπιλογή

Συγγνώμη μια ερώτηση. Λες πως όποιος δείξει την βίβλο σε αμύητο θα πάρει κατάρα. Αλλά και ο καθένας που θα πάρει την βίβλο απευθείας από το site θα είναι μυημένος; Ελπίζω να κατάλαβες την ερωτησή μου

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:29.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.