Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ανεξήγητα Φαινόμενα - Παγκόσμια μυστήρια

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-05-08, 19:38
Το avatar του χρήστη Daughter of God
Daughter of God Ο χρήστης Daughter of God δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Amaliada, N. Hleias.
Talking

Παράθεση:
Το άλλο συμβάν που συνέβαινε πρόσφατα... Συνήθως κάθε απόγευμα και κάθε βράδυ (αλλά όχι κάθε μέρα) όταν ήθελα να δω τι ώρα είναι και έβλεπα την ώρα στο κινητό μου έδειχνε συνέχεια 17:17, 19:19, 22:22, 23:23 κ.τ.λ. Ίδιο νούμερο στους ωροδείχτες με αυτό στους λεπτοδείχτες!
Υπαρχει ενα παιχνιδι που μου εμαθαν καποια κοριτσια, βλακεια βασικα αλλα συνεβαινε, επειδη το πιστευα. Μου ειχαν πει οτι οταν η ωρα εχει ιδια ψηφια, πχ, 05:05, 10:10 ακομα 11:11, σημαινει οτι αυτος που αγαπας σε σκεφτεται. Εγω επειδη ειχα καποιον στο μυαλο μου τοτε, συνεχεια πετυχαινα την ωρα, και χοροπηδαγα απο την χαρα μου οτι ταχα με σκεφτεται... Βλακιουλες οπως καταλαβαινεται, για να παρηγορηθουμε....
Παλιά 19-06-08, 08:15
Το avatar του χρήστη Ελευθέριος Παλιγγίνης
Ελευθέριος Παλιγγίνης Ο χρήστης Ελευθέριος Παλιγγίνης δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΓΑΙΑ/ΕΥΡΩΠΗ/ΕΛΛΑΣ/ΑΘΗΝΑΙ
Προεπιλογή

Οι βασικοί ''τύποι'' τέτοιων αριθμών των οποίων η θέαση πιθανώς προκαλείται από κάποια νοημοσύνη, ή / και από ακούσιο συντονισμό του εγκεφάλου με συχνότητες, είναι:

01:01 (επανάληψη),
01:10 (καρκινικός),
12:34 (αρ. πρόοδος 1,2,3,4),
14:15 (διαφορετική αρ. πρόοδος 14,15),
κλπ.

Υπάρχουν και άλλοι τύποι.
Ο 14:05, 05:23, όπου πριν και μετά το : το άθροισμα είναι ίδιο, εν προκειμένω 5,
αλλά και ο τύπος με το 17:05 νοούμενο ως 05:05,
εφόσον σε ''12ωρα'' ρολόγια δεν υπάρχει η ώρα 5 απόγευμα ως ''17'', αλλά ως [0]5.

Πολλές φορές επαναλαμβάνεται μόνο ένας ''τύπος'' από αυτούς, όπως ο της ''επανάληψης'', σερί:
10:10,
11:11,
12:12,
13:13,
14:14...

Άλλοτε έχουμε αυξημένη πολυπλοκότητα,
όταν η πρώτη παρατήρηση είναι 13:13,
η δεύτερη είναι 13:31 (καρκινική της προηγούμενης),
η τρίτη 14:14,
η τέταρτη 14:41,
η πέμπτη 15:15,
η έκτη 15:51,
η έβδομη 16:16,
κ.ο.κ.
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z =))=IΦI=((= S ☿✩

http://www.facebook.com/lpaliginis

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ελευθέριος Παλιγγίνης : 19-06-08 στις 08:19
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-07-08, 02:56
Το avatar του χρήστη karma
karma Ο χρήστης karma δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Προεπιλογή

Η εμφάνιση όμοιων αριθμών, κατ' αρχή, έχει να κάνει με τη Συγχρονικότητα!

Το νόημα της Συγχρονικότητας είναι να προσέξουμε τη δεδομένη στιγμή το μήνυμα που απευθύνεται σε εμάς.

Όταν, λοιπόν, εμφανίζονται όμοιοι ή επαναλαμβανόμενοι αριθμοί, αυτό συμβαίνει για να μας τραβήξει την προσοχή!

Οι άσσοι περιέχουν έναν κώδικα και ανοίγουν "πύλες" προς τα αόρατα - Συμπαντικά πεδία. Επίσης, πολύ ισχυροί αριθμοί θεωρούνται το 22 ή 222 ή 22:222, το 33 ή 333 ή 33:33 (επαφή με αναληφθέντες διδασκάλους).

Βέβαια, υπάρχουν και άλλοι αριθμοί, που μπορεί να παίζουν ρόλο στον καθένα ξεχωριστά. Αυτοί έχουν να κάνουν και με τους προσωπικούς μας αριθμούς (π.χ. βασικό αριθμό = ημερομηνία γέννησης, αριθμό πεπρωμένου = άθροισμα ημέρας, μήνα και έτους γέννησης κ.λ.π.).

Οι αριθμοί αυτοί σχετίζονται με την Αριθμολογική μας ταυτότητα, χαρακτηρίζουν, δηλαδή, την προσωπικότητά μας.

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Ο αριθμός πεπρωμένου μου είναι το 11, το οποίο πηγάζει από το 38. Εκτός του ότι μένω σε σπίτι με αριθμό 11 και το 11 κυριαρχεί στη ζωή μου με πολλούς τρόπους, έχω παρατηρήσει να μου εμφανίζεται συχνά το 11:38, π.χ. στο ρολόι της κουζίνας μου, στο κομπιούτερ μου, σε πολλές δημοσιεύσεις μου κ.α., όπως επίσης και οι άσσοι.

Κατά διαστήματα έχω παρατηρήσει να μου εμφανίζονται όμοιοι αριθμοί, σε σημείο... πρόκλησης, δηλαδή την ίδια στιγμή με πολλούς τρόπους.

Πιστεύω, ότι τίποτα δε συμβαίνει τυχαία, όλα έχουν κάποιο σοφό λόγο που γίνονται....

Υ.Γ. Και κάνω επεξεργασία γι' αυτό! Παρατήρησα... πως αυτή ήταν η 111 δημοσίευσή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη karma : 06-07-08 στις 02:58
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-07-08, 16:39
Lady Nina Ο χρήστης Lady Nina δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Καλησπέρα σε όλους!
Διάβασα "μονορούφι" (κυριολεκτικά όμως!) την συζήτηση αναφορικά με το θέμα του 1111 και των περιπτώσεων στις οποίες ο αριθμός των ωρών συμπίπτει με τον αριθμό των λεπτών. Πολύ καλό θέμα, που με έχει απασχολήσει κι εμένα, όχι τόσο σε βαθμό που να θέλω να βρω τι κρύβεται πίσω από αυτό, αλλά μόνο σε επίπεδο που να με διασκεδάζει.
Παρατηρώντας, ωστόσο, ότι αυτό (δηλαδή να κοιτάω το ρολόι συνεχώς σε περιπτώσεις που ο ωροδείκτης και ο λεπτοδείκτης δείχνουν τον ίδιο αριθμό- σε εμένα μια περίοδο εμφανιζόταν συχνά η ώρα 22:22) εμφανίζεται σε πολλά άτομα, όπως αποδείχτηκε, με ώθησε να σκεφτώ αν όντως συμβαίνει κάτι ξεχωριστό με αυτά τα άτομα. Μακάρι να δοθεί απάντηση κάποια στιγμή σε αυτό!
Καλή συνέχεια στο forum!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-07-08, 17:03
Το avatar του χρήστη Ελευθέριος Παλιγγίνης
Ελευθέριος Παλιγγίνης Ο χρήστης Ελευθέριος Παλιγγίνης δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΓΑΙΑ/ΕΥΡΩΠΗ/ΕΛΛΑΣ/ΑΘΗΝΑΙ
Προεπιλογή

Πολλές φορές το φαινόμενο επεκτείνεται + στην ένδειξη δευτερολέπτου. π.χ. 15:15:15. Εφόσον αυτή υπάρχει.
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z =))=IΦI=((= S ☿✩

http://www.facebook.com/lpaliginis
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-07-08, 17:48
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ελευθέριος Παλιγγίνης
Πολλές φορές το φαινόμενο επεκτείνεται + στην ένδειξη δευτερολέπτου. π.χ. 15:15:15. Εφόσον αυτή υπάρχει.
Πολύ σωστά!

Το έχω παρατηρήσει!

Κάθε αριθμός περιέχει τη δική του ξεχωριστή σημασία.

Αν εμφανίζονται συχνά ορισμένοι αριθμοί, αυτό σημαίνει ότι το μήνυμα που έχουν να δώσουν σχετίζεται με την ιδιότητα των αριθμών αυτών.

Π.χ. 4, υλικά αγαθά, 7, στροφή προς τα "έσω", 9, ανθρωπιστικές δραστηριότητες κ.λ.π.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-07-08, 18:24
Το avatar του χρήστη bahamut
bahamut Ο χρήστης bahamut δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

το ιδιο πραγμα παθαινω και εγω με το 1821.σχεδον καθε μερα οταν κοιτααω το απογευμα τι ωρα ειναι βλεπω 18:21.πρεπει να ειναι συμπτωση...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-07-08, 20:50
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bahamut
το ιδιο πραγμα παθαινω και εγω με το 1821.σχεδον καθε μερα οταν κοιτααω το απογευμα τι ωρα ειναι βλεπω 18:21.πρεπει να ειναι συμπτωση...
Αγαπητέ/ή bahamut

Στο Σύμπαν... δεν υπάρχουν συμπτώσεις!

Θα πρέπει να βρεις τι μήνυμα θέλουν να σου δώσουν οι αριθμοί αυτοί!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-07-08, 22:42
Το avatar του χρήστη bahamut
bahamut Ο χρήστης bahamut δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

αυτο που σκεφτηκα ειναι οτι επειδη το 1821 εναι σημαδιακη ημερομηνια το προσεξα.μπορει δηλαδη αν εβλεπα τον αριθμο 1756 πχ να μην εδινα σημασια.ισως δηλαδη εδωσα αξια στο γεγονος επειδη ακριβως το προσεξα?αλλωστε τι μπορει να σου δειξει ενα νουμερο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-07-08, 01:03
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bahamut
αυτο που σκεφτηκα ειναι οτι επειδη το 1821 εναι σημαδιακη ημερομηνια το προσεξα.μπορει δηλαδη αν εβλεπα τον αριθμο 1756 πχ να μην εδινα σημασια.ισως δηλαδη εδωσα αξια στο γεγονος επειδη ακριβως το προσεξα?αλλωστε τι μπορει να σου δειξει ενα νουμερο?
Προτείνω το εξής...

Άφησέ το προς το παρόν έτσι...

Αν σου παρουσιαστούν ξανά οι αριθμοί αυτοί, το συζητάμε!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:16.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.