Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός

Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιά 14-01-07, 13:05
Το avatar του χρήστη beetlejuice
beetlejuice Ο χρήστης beetlejuice δεν είναι συνδεδεμένος
Μέλος της ομάδας Gateway
 
Εγγραφή: 07-06-2005
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 4.903
Exclamation Παιδιά Indigo : H αύρα της επανάστασης!

18/1/2007 : Δείτε το http://www.metafysiko.gr/epikairotita.php?id=57

Ο όρος «παιδί indigo» προέρχεται από την ψυχικό Nancy Ann Tappe, η οποία ταξινόμησε τις προσωπικότητες των ανθρώπων ανάλογα με το χρώμα της αύρας τους (σ.τ.μτφ.: ο όρος "indigo" είναι το χρώμα "λουλακί", οπότε το "παιδί indigo" είναι κυριολεκτικά το "λουλακί παιδί" επειδή το χρώμα της αύρας του είναι λουλακί).

Σύμφωνα με την Tappe,

Το φαινόμενο Indigo έχει αναγνωριστεί ως μια από τις εκπληκτικότερες αλλαγές της ανθρώπινης φύσης που έχουν καταγραφεί ποτέ στην κοινωνία. Το χαρακτηριστικό Indigo περιγράφει το ενεργειακό μοτίβο της ανθρώπινης συμπεριφοράς που υπάρχει σε πάνω από το 95% των παιδιών τα οποία γεννήθηκαν την τελευταία δεκαετία… Αυτά τα φαινόμενα συμβαίνουν παγκοσμίως και τελικά οι άνθρωποι Indigo θα αντικαταστήσουν όλα τα άλλα χρώματα. Όταν είναι μικρά παιδιά, οι Indigo αναγνωρίζονται εύκολα από τα ασυνήθιστα μεγάλα, διαυγή μάτια τους. Υπερβολικά έξυπνα, πρώιμα αναπτυγμένα παιδιά με εκπληκτική μνήμη και ισχυρή επιθυμία να ζήσουν ενστικτωδώς, αυτά τα παιδιά της επόμενης χιλιετίας είναι ευαίσθητες, προικισμένες ψυχές με εξελιγμένη συνείδηση, και έχουν έρθει εδώ για να μας βοηθήσουν να αλλάξουμε τον παλμό της ζωής μας και για να δημιουργήσουν μία γη, μία υδρόγειο και ένα είδος. Είναι η γέφυρά μας προς το μέλλον. *



Σήμερα ζούμε σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται συνεχώς. Οι επιστημονικές ανακαλύψεις μας πάνε σχεδόν καθημερινά ένα βήμα παραπέρα και απόψεις γνωστών επιστημόνων του προηγούμενου αιώνα μοιάζουν τόσο αστείες σήμερα. Στις ανεπτυγμένες χώρες επίσης το προσδόκιμο ζωής ανεβαίνει συνεχώς. Μέσα στην επικρατούσα αυτή ατμόσφαιρα, πρόσφατες έρευνες δείχνουν πως οι σημερινοί δεκχρονοι σκέφτονται και πράττουν όπως ακριβώς οι δεκαπεντάχρονοι των προηγούμενων δεκαετιών. Δεν χρειάζεται άλλωστε και πολύς κόπος για να διαπιστώσεις κανείς κάτι τέτοιο. Τα παιδιά που γεννιούνται αφομιώνουν πολύ καλύτερα τις νέες τεχνολογίες σε σχέση με έναν μεσήλικα. Μπορείς να αντικρύσεις έναν 7χρονο να δένει και να λύνει στην κυριολεξία ένα Pc, την ίδια στιγμή που ένας 50χρονος αδυνατεί να πραγματοποιήσει μια τηλεφωνική κλήση από το κινητό του τηλέφωνο!
Ποια είναι λοιπόν τα παιδιά Indigo; Ποιες είναι οι διαφορές τους (νοητικές και ψυχικές) σε σχέση με τους παλαιότερους; Ποιος είναι ο λόγος για τους οποίους φαντάζουν τόσο διαφορετικά; Γιατί ολοένα και περισσότεροι επιστήμονες στο εξωτερικό υιοθετούν τη θεωρία περί Indigo και μιλούν για διαφορετική αύρα; Πως επηρεάζει τους σημερινούς νέους η απόκτηση της ταμπέλας "ξεχωριστός"; Μήπως αντικρύζοντας το θέμα καθαρά κοινωνιολογικά μπορούμε να δικαιολογήσουμε τον θαυμασμό μας αυτόν εν συγκρίσει με τις επιταχυνόμενες μεταβολές σε παγκόσμιο επίπεδο που ανέφερα παραπάνω; Μήπως η υποσυνείδητη ανησυχία του ανθρώπου για την τύχη του πλανήτη (τον οποίο ο ίδιος κατέστρεψε και καταστρεφει) τον σπρώχνει στο να εναποθέσει τις ελπίδες του σε μια επερχόμενη indigo γενιά;(θυμηθείτε και τα "οικολογικά" μηνύματα των απαγωγών από "εξωγήινους" που περιγράφονταν από τους απαχθέντες κυρίως τη δεκαετία του 50'-δηλαδή μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο).


*Πληροφορίες χρησιμοποιήθηκαν από τον δικτυακό τόπο skepdic.gr



__________________
EN TO ΠΑΝ

Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team
Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου
----------------------------------------
meta Journalist

Αγαλματένια Κρίνα

Μυθικισμός

Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού

Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beetlejuice : 18-01-07 στις 20:33
Απάντηση με παράθεση
  #2  
Παλιά 14-01-07, 14:53
Nirava Ο χρήστης Nirava δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 07-12-2006
Μηνύματα: 56
Προεπιλογή

Beetlejuice:
Μήπως η υποσυνείδητη ανησυχία του ανθρώπου για την τύχη του πλανήτη (τον οποίο ο ίδιος κατέστρεψε και καταστρεφει) τον σπρώχνει στο να εναποθέσει τις ελπίδες του σε μια επερχόμενη indigo γενιά;(θυμηθείτε και τα "οικολογικά" μηνύματα των απαγωγών από "εξωγήινους" που περιγράφονταν από τους απαχθέντες κυρίως τη δεκαετία του 50'-δηλαδή μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο).
[SIZE=1QUOTE]

Λέγεται, ότι Ίντιγκο άτομα γεννιώνται απο το 1953. Αρχισαν να εμφανίζονται απο τότε, ελάχιστοι αρχικά μεταξύ των κατοίκων της Γής. Οσο περνούσαν τα χρόνια οι "ίντιγκο" άνθρωποι άρχισαν να αυξάνονται σε αριθμό και την τελευταία δεκαετία οι γεννήσεις τους πληθαίνουν ταχύτατα.
Λέγεται, πως καθώς οι άνθρωποι προσεύχονταν μαζικά και έντονα για παγκόσμια Ειρήνη και άνοδο της ανθρώπινης συνειδητότας μετά τους δύο παγκόσμιους πολέμους του 20ου αιώνα, σύμφωνα με τον νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος, οι προσευχές αυτές ήλκυσαν δονητικά αντίστοιχη πραγματικότητα και οδήγησαν στη γέννηση του νέου Ανθρώπου ο οποίος θα φέρει στη Γή, όλα αυτά που έλειψαν απο τους κατοίκους της.

Αρα, σύμφωνα με τα παραπάνω, θα έλεγα φίλε μου, πως ο άνθρωπος του σήμερα δεν έχει εναποθέσει απλά τις ελπίδες του στον νέο Ανθρωπο, αλλά προκάλεσε ο ίδιος την παρουσία του, μέσα απο την μεγάλη του ανάγκη για πνευματική άνοδο.
__________________
Ό,τι έρχεται σε μένα, χωρίς νάναι απο μένα, φτάνει σε λάθος διεύθυνση.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nirava : 14-01-07 στις 14:55
Απάντηση με παράθεση
  #3  
Παλιά 14-01-07, 20:36
bestar Ο χρήστης bestar δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 31-12-2006
Μηνύματα: 2
Προεπιλογή

πολυ ενδιαφερον ζητημα!!!!!!!!!!!!!!!Μηπως θα μπορουσαμε να εχουμε το ερωτηματολογιο?Θα με ενδιεφερε πολυ μια προσεγγιση......Επι του θεματος θα τοποθετηθω εν καιρω.
Απάντηση με παράθεση
  #4  
Παλιά 14-01-07, 20:44
Το avatar του χρήστη Μιχάλης
Μιχάλης Ο χρήστης Μιχάλης δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 22-06-2004
Περιοχή: Αργολίδα
Μηνύματα: 1.893
Προεπιλογή

http://www.metafysiko.gr/epikairotita.php?id=27

Εδώ θα βρεις το ερωτηματολόγιο και στο αντίστοιχο θέμα με τα παιδιά του '83 θα μπορέσεις να διαβάσεις εκατοντάδες απόψεις για αυτό το θέμα. Στο παρόν τόπικ, ας περιοριστούμε στα παιδιά indigo...καλωσήρθες στην παρέα μας.
Απάντηση με παράθεση
  #5  
Παλιά 14-01-07, 21:06
witch Ο χρήστης witch δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 24-11-2004
Περιοχή: Aθηνα-ΣΑΜΟΣ
Μηνύματα: 14
Προεπιλογή

Μια σκεψη ειναι πως τα παιδια indigo θα μπορουσαν να αποτελουν απλα την συνεχεια της εξελιξης του ανθρωπου,θελω να πω οτι οπως ο ανθρωπος εξελιχθηκε κ απο ανθρωπος των σπηλεων καταφερε να φτασει να ταξιδευει σε αλλους πλανητες ετσι και αυτη η γεννια αποτελει την συνεχεια του ειδους.
Μια αλλη ειναι οτι ισως προκειτε για το λεγομενο κρισιμο πληθος δηλαδη για ατομα τα οποια προκειται να αλλαξουν ριζικα τον κοσμο μολις συμπληρωθει ο αριθμος(200.000 νομιζω).
αυτες ειναι απλα σκεψεις μου πανω στο θεμα(για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις)
__________________
τα μυαλα οπως κ τα αλεξιπτοτα λειτουργουν πιο καλα οταν ειναι ανοιχτα
Απάντηση με παράθεση
  #6  
Παλιά 15-01-07, 00:15
Το avatar του χρήστη Julliet
Julliet Ο χρήστης Julliet δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 02-11-2005
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 305
Προεπιλογή

Ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον ζήτημα...Έχω όμως μια απορία! Τα παιδιά indigo γνωρίζουν ότι γενήθηκαν "ανώτερα" άπό τους άλλους ανθρώπους και τον σκοπό τους στη γη? Δηλαδή μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε απλά να μην το ξέρει??
__________________
~*Gp*~

«Γιατί άραγε ενώ δεν με καταλαβαίνει κανένας με συμπαθούν όλοι?»
Albert Einstein


"Όσοι ψάχνουν για χρυσό, σκάβουν πολύ και βρίσκουν λίγο" Ηράκλειτος

Το όνειρο μου χάρισε τη ζωή, τωρα δεν μου μένει παρά να χαρίσω στη ζωή το όνειρο.

"Δεν πρόκειται ποτέ να ανακαλύψεις νέους ωκεανούς αν δεν έχεις το κουράγιο να χάσεις από τα μάτια σου την ακτή"
Απάντηση με παράθεση
  #7  
Παλιά 15-01-07, 00:53
Το avatar του χρήστη agaliarep
agaliarep Ο χρήστης agaliarep δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 09-08-2005
Περιοχή: Mandri
Μηνύματα: 1.621
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Julliet
Ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον ζήτημα...Έχω όμως μια απορία! Τα παιδιά indigo γνωρίζουν ότι γενήθηκαν "ανώτερα" άπό τους άλλους ανθρώπους και τον σκοπό τους στη γη? Δηλαδή μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε απλά να μην το ξέρει??
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ανωτερότητας, αλλά ωριμότητας. Είναι πιο ώριμα αυτά τα παιδιά. Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω παιδιά, διαφόρων ηλικιών εδώ και πολλά χρόνια, νομίζω ότι είναι πολύ εμφανές όλο αυτό που περιγράφεται παραπάνω. Δεν ξέρω πια είναι η αιτία, δεν ξέρω που θα οδηγήσει αυτό και εάν θα είναι για ένα καλύτερο κόσμο, αλλά σίγουρα μπορώ να ελπίζω.
Απάντηση με παράθεση
  #8  
Παλιά 15-01-07, 01:55
Το avatar του χρήστη R-b-t3r
R-b-t3r Ο χρήστης R-b-t3r δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 16-01-2006
Περιοχή: Κουμπαριστάν
Μηνύματα: 1.882
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Julliet
Ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον ζήτημα...Έχω όμως μια απορία! Τα παιδιά indigo γνωρίζουν ότι γενήθηκαν "ανώτερα" άπό τους άλλους ανθρώπους και τον σκοπό τους στη γη? Δηλαδή μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε απλά να μην το ξέρει??
Αγαπητή julliet, όπως καταλαβαίνεις αυτό μπορούν να το απαντήσουν μόνο όσοι ξεκίνησαν την ιστορία και τα ίδια τα παιδιά indigo.

Όσον αφορά το αν δείχνουν κάποια ανωτερότητα πέραν της φυσιολογικής που παρουσιάζουν λόγω της καλύτερης προσαρμογής στην τεχνολογία, αυτό καλείται να το υπερασπιστεί όποιος το υποστηρίζει. Φαντάζομαι ότι θα έχει και μια ενδιαφέρουσα θεωρία για να διηγηθεί.
Απάντηση με παράθεση
  #9  
Παλιά 15-01-07, 09:26
Το avatar του χρήστη LuX
LuX Ο χρήστης LuX δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 04-05-2006
Μηνύματα: 1.811
Thumbs up

Έκανα το τεστ του Ανέστη και βγήκε ότι είμαι παιδί.....!!!
έκανα το τεστ του Χαρδαβέλα και βγήκε ότι είμαι ίντιγκο.....!!!
Το αγαπημένο χρώμα είναι το μπλε.....!!!
Γιούπι είμαι παιδί ίντιγκο.............!!!
Γιούχου θα αλλάξω το κόσμο.....!!!!
...αλλά πως.........;


Everywhere is
Freaks and hairies
Dykes and fairies
Tell me where is sanity
Tax the rich
Feed the poor
Till there are no
Rich no more
I'd love to change the world
But I don't know what to do
So I'll leave it up to you
Population
Keeps on breeding
Nation bleeding
Still more feeding, economy
Life is funny
Skies are sunny
Bees make honey
Who needs money, monopoly
I'd love to change the world
But I don't know what to do
So I'll leave it up to you
World pollution
There's no solution
Institution
Electrocution
Just black or white
Rich or poor
Them and us
Stop the war
I'd love to change the world
But I don't know what to do
So I'll leave it up to you

Δ.
__________________
προσωπικη σελιδα - http://ΩΚΥΑΛΟΣ & ΟΡΕΙΘΥΙΟΣ.com
Απάντηση με παράθεση
  #10  
Παλιά 15-01-07, 15:48
Το avatar του χρήστη Giorgos
Giorgos Ο χρήστης Giorgos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 31-03-2004
Περιοχή: Stockholm
Μηνύματα: 775
Προεπιλογή

Εγω παλι δεν πιστεβω σε κατι τετιο. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθης η περιγραφη της αυρας κτλ, αλλα οσον αφορα την ωριμανση σε μικροτερες ηλικιες δεν νομιζω οτι οι αποψεις αυτες ευσταθουν.

Αυτο που γνωριζω με σιγουρια ειναι οτι σε μικρη ηλικια οι ανθρωποι μαθενουν πολυ πιο ευκολα απο οτι σε μεγαλητερη ηλικια, και αυτο ειναι ετσι απο την αρχη της υπαρξης του ανθρωπου επι της γης.
Εδω στη Σουηδια που διαμενω και σπουδαζω για παραδηγμα, εχω εναν συμφητητη, ο οποιος ειναι 25 χρονων και εχει δικη του εταιρια. Οταν συζητουσα μαζi του για το πως τα καταφερε, μου εκμηστιρευτικε πως ο πατερας του του αγορασε εναν υπολογιστη οταν αυτος ηταν 8 χρονων. Και το μονο που εκανε απο τοτε για 15 χρονια ηταν να βρισκετε μπροστα απο εναν υπολογιστη. Επιασε δουλεια σε μια εταιρια προγραματισμου στα 18 του χρονια ενα καλοκαιρι, σιγα σιγα μαθενοντας εγινε μονιμος και οταν τελικα η εταιρια πτοχευσε τοτε αυτος με δυο αλους καναν μια εταιρια δικια τους χρησημοποιοντας τα ηδη υπαρχοντα contacts.

Τωρα αποφασισε να παρει και πτυχιο στο αντικειμενο της δουλειας του.

Αν ο ιδιος ανθρωπος αποκτουσε τον υπολογιστη στα 20 του δεν νομιζω οτι θα ειχε την ιδια πορεια.

Ενας αλος γνωστος μου, ενας κυριος 60 ετων, επιχειρηματιας πηρε τον πρωτο υπολογιστη του στα 50 του λογο εργασιακων αναγκων. Και αυτος ειναι πολυ ικανος στην διαχειριση του δικου του υπολογιστη.

Απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι ενω η τεχνολογια προχορα με τρελους ρυθμους, το ιδιο αναγκαζετε να κανει και ο ανθρωπος. Και αν στο ιδιο κλασμα βαλουμε το γεγονος οτι σε μικρες ηλικιες μαθενουμε πολυ πιο ευκολα ακομη και πολυ δυσκολονοητα για πολλους πραγματα, τοτε το καλουπι που βγενει ειναι οτι "τα παιδια που γενηθικαν τα τελευταια 10 χρονια ειναι παιδια indigo".
__________________
"Knowledge speaks, but wisdom listens." (Jimi Hendrix)
Για αυτούς που με ξέρουν... Γεώργιος Σαββίδης!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 15-01-07 στις 15:49
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας



Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:35.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.