![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ηρθα, πρωί, πρωί στην δουλειά μου και ανοίγω να διαβάσω κανένα θέμα και βλέπω ότι άλλα δύο θέματα έχουν κλειδωθεί… Πολλά κλειδώνονται τώρα τελευταία και αναρωτιέμαι πόσα ακόμα θα κλειδωθούν. Θυμήθηκα ένα τραγούδι που λέει ο Ξυλούρης,
και να αδελφέ μου που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα και απλά…. Καμία σχέση δηλ. Για άλλη μια φορά διαπιστώνω ότι όταν ειδικά πρόκειται για θέματα εξωτερικής & εσωτερικής πολιτικής δεν υπάρχει η κατάλληλη σοβαρότητα. Ακόμα και ένα θέμα που είχε ανοίξει εδώ και ένα χρόνο, κλειδώθηκε σε μερικά ποστ, όταν κάποιοι θυμήθηκαν ότι υπάρχει. Μετά διάβασα ένα θέμα που άνοιξε ο Lux, που έλεγε εάν έπρεπε να πληρώνουμε για να μάθουμε από τους μύστες. Τελικά μεταξύ σοβαρού και αστείου, μήπως έπρεπε να πληρώνουμε για να μετέχουμε στο forum; Να πληρώνουμε προκαταβολικά και μετά το τέλος του χρόνου, εάν και εφόσον κανείς δεν είναι υπεύθυνος για να κλειδωθεί ένα θέμα, να συνεχίζει για τον επόμενο χρόνο. Ίσως τελικά κάποιοι πρέπει να πληρώσουν για να σεβαστούν τους άλλους. Πρέπει να πληρώσουν για να μάθουν να κρατάνε το στόμα τους ή το πληκτρολόγιο τους κλειστό. Από την άλλη κάποιοι όσα και να πληρώσουν δεν θα μάθουν ποτέ να συζητάνε... |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι είναι παιδιά,όσο κάποιοι(σε λίγους ευτυχώς αναφέρομαι και πιστεύω πώς καταλαβαίνουν αυτοί) έχετε την νοοτροπία να βλέπετε τους συνομιλητές σας σαν εχθρούς και όχι σαν αδελφούς σας που μπορείτε να βοηθήσετε αλλά και να πάρετε από αυτούς πολλά,τέτοια φαινόμενα θα εξακολουθούν να συμβαίνουν και χαμένοι θα είναι κυρίως αυτοί.Για την ώρα λοιπόν,σε συμφωνία με το θέμα του Λουξ,πληρώστε να αγοράσετε το "περί του ακούειν" του Πλούταρχου και μετά θα δώσετε εξετάσεις...
![]() Πάντως ρε παιδιά είμαι ο μόνος εδώ που δεν κατάλαβα γιατί κλειδώθηκε το θέμα για το ποιός είναι Έλληνας;Δεν διαπίστωσα κάποια παρεκτροπή εκ μέρους κάποιου χρήστη που να δικαιολογεί κάτι τέτοιο.Κάτι είπε ο Μηνάς για προπαγάνδα.Αλλά ρε παιδιά,σε όλα σχεδόν τα θέματα εδώ μέσα γίνεται αναπαραγωγή προπαγάνδας από κάποιους(που κατά κανόνα είναι θύματα αυτή της προπαγάνδας).Ας μου απαντήσει κάποιος παιδιά αν γίνεται...
|
||||
|
||||
![]()
Agaliarep δεν θα τοποθετηθω επι του μηνυματος σου διοτι ταυτιζομαι απολυτα στο πρωτο μισο του. Στο δευτερο μισο κανεις ρητορικα-πλην ομως οπως καταλαβαινεις αδιανοητα
![]() Δεν μπορεις να κατηγορησεις ως προπαγανδιστες τα μελη-φορεις ιδεων του καθε φορουμ που συμμετεχουν στο διαλογο ανταλασσοντας αποψεις.
EN TO ΠΑΝ Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου ---------------------------------------- meta Journalist Αγαλματένια Κρίνα Μυθικισμός Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!) |
|
||||
|
||||
![]()
Έλα ρε Μηνά αφού ξέρω ότι δεν το πιστεύεις και εσύ αυτό που λες.Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας,η κατάσταση έχει ξεφύγει και απωθεί και πολλά άτομα που έχουν σκοπό να ανταλλάξουν απόψεις αλλά στο τέλος απογοητεύονται.Δε θέλω να πω ονόματα και να γίνει μύλος εδώ μέσα,στα θρησκευτικά θέματα αλλά και στα πολιτικά κατά δεύτερο λόγο,πόσοι ανταλλάσουν απόψεις και πόσοι μπαίνουν για να επιβάλουν τις απόψεις τους;Δε είπα σε καμία περίπτωση ότι είναι η πλειοψηφία των μελών,αλλά ίσως να είναι η πλειοψηφία των μυνημάτων στις κατηγορίες που ανέφερα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
EN TO ΠΑΝ Ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας Gateway Team Ιδρυτικό μέλος Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου ---------------------------------------- meta Journalist Αγαλματένια Κρίνα Μυθικισμός Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού Δούρειος Ίππος (Β' έκδοση!) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beetlejuice : 27-04-07 στις 22:11 |
![]() |
|
|