Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Συνωμοσιολογία-Παγκοσμιοποίηση-Γεωπολιτική

Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιά 04-09-07, 16:51
Το avatar του χρήστη skeptic
skeptic Ο χρήστης skeptic δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 13-07-2006
Μηνύματα: 1.211
Προεπιλογή Operation Gladio - Kόκκινη Προβιά - Stay Behind

«γιατι ο ορος ασυμμετρη απειλη αναπτυχθηκε τις δυο τελευταιες δεκαετιες; τι συμβαινει τις δυο τελευταιες δεκαετιες στα βαλκανια;

Κατα την περιοδο του ψυχρου πολεμου μεταξυ Ρωσιας και Αμερικης υπεγραφη στην Ελλαδα μυστικη συμφωνια με την κωδικη ονομασια “Κοκκινη Προβια”, γνωστη σε αλλες ευρωπαϊκες χωρες ως gladio, stay behind κ.λ.π., η οποια προεβλεπε την απευθειας συνεργασια των ελληνικων ειδικων δυναμεων καταδρομων με την CIA. η συμφωνια προεβλεπε την τοπικη στρατολογηση απο τον τοπικο πληθυσμο μιας δυναμεως 2200 ανδρων βορειως του αλιακμονος και μια εφεδρικη δυναμη 1500 ανδρων στην κεντρικη και νοτια ελλαδα. με την συνεργασια και τις οδηγιες πρακτορων της CIA ειχε δημιουργηθει σταδιακα σε ολοκληρη την χωρα ενα δικτυο απο 160 κρυπτες μυστικου πολεμου και απο 827 ανορθοδοξου πολεμου. στις κρυπτες μυστικου πολεμου ειχαν εναποθηκευθει εκρηκτικα, υλικα για δολιοφθορες, υλικο για ψυχολογικο πολεμο, τηλεπικοινωνιακο υλικο και οπλα κυριως σοβιετικης προελευσεως τα οποια προοριζονταν για επιθεσεις εναντιον επιλεγμενων στοχων για να φανει οτι οι επιθεσεις αυτες ηταν εργο των κομμουνιστων ή να δρασουν αναλογως στο πολιτικο status. συμφωνα με τους ανθρωπους που βρηκαν τις κρυπτες αυτες ηταν τεραστιες και περιελαμβαναν μεχρι και βληματα ολμων.

Η εθνικα απαραδεκτη αμεση και μυστικη συνδεση μιας ξενης υπηρεσιας πληροφοριων με ενα επιλεκτο τμημα του ελληνικου στρατου αποτελουσε εν δυναμει διαρκη κινδυνο για την δημοκρατικη νομιμοτητα και παρειχε στις ηνωμενες πολιτειες την δυνατοτητα να ελεγχουν τις πολιτικες εξελιξεις στην ελλαδα.

Ειναι βεβαιο οτι σε αυτους τους μηχανισμους στηριχτηκαν οι πραξικοπηματιες της 21ης απριλιου 1967 για να καταλυσουν το δημοκρατικο πολιτευμα της χωρας και να εδραιωσουν την 7χρονη παραμονη τους στην εξουσια.

Ο Κλεανθης Γριβας ψυχιατρος, διδακτωρ ψυχιατρικης και συγγραφεας του βιβλιου “τρομοκρατια, ενα προνομιουχο μεσο ασκησης πολιτικης – το νατο και η επιχειρηση gladio”, υποστηριζει πως δεν εκλεισε ποτε το θεμα κοκκινη προβια στην ελλαδα. υποστηριζει επισης πως η επιχειρηση “κοκκινη προβια” δεν χρησιμοποιηθηκε για την αντιμετωπιση του υποτιθεμενου κομμουνιστικου κινδυνου αλλα για την διαφοροποιηση κατα το δοκουν του εσωτερικου πολιτικου σκηνικου!

Συμφωνα με τις δηλωσεις του Τζιμ Ντονοβαν (cia): “ο κομμουνιστικος κινδυνος στην ευρωπη ουδεποτε υπηρξε, αλλα πρεπει να χρησιμοποιηθει για να καθυποταγει πολιτικα η ευρωπη”.

Συμφωνα και με τα στοιχεια του Ντανιελ Γκανζερ, επικεφαλης ερευνητη του ινστιτουτου συγχρονης ιστοριας της πολυτεχνικης σχολης της Ζυριχης τα οποια αποκαλυπτονται στο βιβλιο του: “Οι κρυφοι στρατοι του ΝΑΤΑ, η οργανωση gladio και η τρομοκρατια στην Δυτικη Ευρωπη”, αποδεικνυεται πως μετα απο αποφαση του ευρωπαϊκου κοινοβουλιου για διερευνηση του θεματος οι μοναδικες χωρες που συγκροτησαν κοινοβουλευτικες επιτροπες ηταν η ιταλια, το Βελγιο, η Γερμανια και η Ελβετια. στην Ελλαδα οπως και στις υπολοιπες ευρωπαϊκες χωρες ακομα και στην Τουρκια το θεμα θαφτηκε απο τους πολιτικους και δεν διερευνηθηκε ποτε!

Οι ενεργειες που εγιναν απο αυτες τις “ασυμμετρες” νεοφασιστικες οργανωσεις απο την εποχη του ΄90 που υποτιθεται οτι τελειωσε το θεμα μεχρι και σημερα ειναι αγνωστες, γινεται ομως αντιληπτη η υπαρξη του δικτυου απο τις προβοκατσιες που παιζονται καθε τοσο μεσω των ΜΜΕ αλλα και μεσω του διαδικτυου.

στην εκπομπη παρουσιαζεται εκτενης συνεντευξη που παραχωρησε ο ιδιος ο Γκαζνερ στο καναλι.

Το σχεδιο ειναι εφαρμογη της τακτικης του τιτο και ενας απο τους βασικους στοχους του ειναι η καλλιεργεια της απειλης, η τρομοκρατηση του κοσμου για πιθανη εισβολη ξενων δυναμεων, κομμουνιστων τοτε, μελων της αλ-καϊντα σημερα, πραγμα που υπονομευει και σαμποταρει την καθαρη μορφη λαϊκου αγωνα.

Για την καλλιεργεια απειλης τα τελευταια χρονια, εχοντας υπ΄οψιν και την αλλαγη των συνθηκων και των δυνατοτητων που εχει σημερα ο ανθρωπος, εχουν οργανωθει διαφορες ομαδες δηθεν αντιεξουσιαστων δηθεν κομμουνιστων οι οποιοι καλυπτομενοι απο μια ”κοκκινη προβια” προωθουν την φοβια προς την εξουσια, συγκεντρωνοντας και διαμοιραζοντας προπαγανδιστικο υλικο, παραπληροφορωντας τον λαο και δημιουργωντας στεκια αναρχισμου. λυκοι με προβια προβατου.

Με αυτον τον τροπο καταλυεται η δημοκρατια και η κοινωνια οδευει σταδιακα προς πραξικοπημα. απο την αλλη οι κλοπες οπλων που παρατηρουνται σε ελληνικα στρατοπεδα ειναι αναριθμητες.

Η ιστορια ξεκινα μετα τον εμφυλιο. ο δημοσιογραφος Κωστας Μπαξεβανης (το κουτι της πανδωρας) με βαση την ερευνα που εχει κανει δηλωνει στην εκπομπη πως δεν προκειται για κομματι του ελληνικου στρατου, προκειται για 7500 στρατιωτες στην πλειοψηφια τους πολιτες που στρατολογουν με ορκο. οι αγγλοι ξεχωρισαν και εκπαιδευσαν γυρω στα δεκα ατομα στα οποια ανεθεσαν την δημιουργια του στρατου, αναμεσα στους οποιους ηταν ο Δροσογιαννης και ο Νατσινας, μετεπειτα διοικητης της ΚΥΠ και δεξι χερι του κωνσταντινου καραμανλη και ο Μανωλης Ζαχαρακης, επισης διοικητης της ΚΥΠ. οι ανθρωποι αυτοι επανδρωσαν το σχεδιο Α, το οποιο προεβλεπε επεμβαση στην Αλβανια για την ανατροπη του καθεστωτος του Χοτζα.



χαρτης της μεγαλης Αλβανιας



Ηρθαν στην Ελλαδα και εκπαιδευσαν γυρω στους 800 αντιφρονουντες βορειοηπειρωτες στον ολυμπο. ο πρωτος κορμος του μυστικου πολεμου δημιουργηθηκε στην ηπειρο με επικεφαλης τον αρχιεπισκοπο Σεραφειμ. ο πρωτος πυρηνας δημιουργει, με ανθρωπους που φτανουν απο την μεση ανατολη, το Ιδεα.

ειναι οι ανθρωποι που παιζουν βασικο καθοριστικο ρολο στο Κυπριακο και σε πολιτικες δολοφονιες της εποχης εκεινης συμπεριλαμβανομενου και του Γιορκατζη. αντιστοιχο δικτυο υπηρχε και στην κυπρο υπο τον Γιορκατζη ο οποιος αργοτερα δολοφονηθηκε οταν καποιοι υπεθεσαν οτι θα ανοιγε το στομα του. το αντιστοιχο τουρκοκυπριακο δικτυο ηταν υπο τον Ραουλ Ντεκτας. στην κρισιμη περιοδο των κυπριακων επεισοδιων τα δυο δικτυα δημιουργουν προβοκατσιες και εμπλεκουν και τις δυο πλευρες ακομα και σε πολεμο, οπως εγινε το 1964 και 1974. εχουμε ακομα εμπλοκη στην “βια και νοθεια”, στην προβοκατσια στον Γοργοποταμο το ΄64, στην δολοφονια Λαμπρακη και σαφως στα πραξικοπηματα. εχουμε σαφως εμπλοκη με νεοφασιστες εχουμε σαφως εμπλοκη με τις βομβιστικες επιθεσεις του ΄70 στην Αθηνα.

απο απορρητα εγγραφα προκυπτει οτι, οι ανθρωποι που κατεθεσαν υποτυπωδως στον κ. Σουνδια για την υποθεση διερωτηθησαν απο τον ανακριτη, τι σχεση εχει το δικτυο με το Γοργοποταμο, με την εκρηξη στο ξενοδοχειο Πλοτινι στην Θρακη, με την εκρηξη της βομβας στην Μυτιληνη στο δημοτικο θεατρο (υποθεση Παυλη) και με το πραξικοπημα. πολλοι απο τους ανθρωπους αυτους σταθηκαν και στεκονται ακομα διπλα στην πολιτικη ηγεσια ολων των κομματων. μιλαμε για ενα κανονικο παρακρατος που κινδυνευει να μην αποκαλυφθει ποτε γιατι:

α) περιλαμβανει το συνολο σχεδον της ηγεσιας του ελληνικου στρατου, ενος μεγαλου μερους των πολιτικων της ελλαδος, αρχηγων εκκλησιατικων οργανωσεων, της εκκλησιας της ιδιας, πολιτιστικων οργανωσεων, δημοσιογραφων και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις και:

β) γιατι σαφως πολλοι απο τους ανθρωπους αυτους ειναι ακομα “εν χρηση”.

αξιζει να σημειωθει πως η gladio, το αντιστοιχο δικτυο που λειτουργουσε στην Ιταλια περιστοιχιζοταν απο την μασονικη στοα Π2 και απο αυτους που αργοτερα απετελεσαν την νεα ταξη των ακροφασιστων.

ο Βαγγελης Χωραφας του περιοδικου monthly review(http://www.monthlyreview.gr/antilogos/greek/) eπισημαινει πως οι αμερικανοι εδω και αρκετο καιρο εχουν ενα συγκεκριμενο σχεδιο “αποκαταστασεως” της δημοκρατιας με τα λεγομενα “βελουδινα πραξικοπηματα”. ειναι αυτο το οποιο ειδαμε στην Γιουγκοσλαβια, στην ουκρανια, στην γεωργια και αυτο το οποιο βλεπουμε να εξελισσεται αυτη την στιγμη στην Λευκορωσια, στην Βενεζουελα, στην Μπουρμα και αλλου. αυτο γινεται κυριως μεσα απο τις λεγομενες μη κυβερνητικες οργανωσεις. υπαρχουν ισχυρα κεντρα χρηματοδοτησεως στις ΗΠΑ και υπαρχουν επισης ισχυρα συντονιστικα κεντρα. ενα απο αυτα ειναι το κεντρο Αλβερτος Αϊνσταιν, ενα κεντρο “μη βιας”, ιδρυθεν απο τον Τζιμ Σαρπ, καθηγητη του Χαρβαρντ, το οποιο εν συνεχεια περιηλθε στην δικαιοδοσια της CIA και αυτή τη στιγμή εφαρμοζει σε ολο τον κοσμο προγραμματα ανατροπης καθεστωτων (!!!)

ειναι σαφες οτι οι αμερικανικες μυστικες υπηρεσιες εξακολουθουν να χρησιμοποιουν μεθοδους εντασεως για να μπορεσουν να κινητοποιησουν το δυτικο ακροατηριο στον πολεμο κατα της τρομοκρατιας. δεν θα πρεπει να προξενει εντυπωση το γεγονος πως μεγαλοδημοσιογραφοι που εχουν κατηγορηθει στο παρελθον για αναμειξη στην Σαϊεντολογια αποτελουν βασικα επιχειρησιακα μελη της gladio στην Ελλαδα. οι προβοκατσιες που λαμβανουν χωρα ολα αυτα τα χρονια απο εξωτερικες αλλα και εγχωριες πηγες εναντιον της Μακεδονιας φαινεται να βρισκουν επιτελους την απαντηση τους.

ο Χαραλαμπος Δικαρος, υποσμηναγος εν αποστρατεια της πολεμικης αεροποριας κατηγγειλε επανειλημμενως την δραση αυτης της παραστρατιωτικης οργανωσεως. συμφωνα με στοιχεια, τα οποια ειναι ετοιμος να καταθεσει μολις του ζητηθουν, στο αεροδρομιο του ελληνικου λειτουργουσε ειδικο σχολειο εκπαιδευσεως πιλοτων για το πως να καταρριπτουν αεροσκαφη, οχι εχθρικα αλλα φιλια, ανυποψιαστων συναδελφων.

ο Νικος Παπαγεωργακης σε συνεντευξη του στην εκπομπη δηλωνει πως εχουν συγκεκριμενο λογο να δημιουργουν ασταθεια, να τρομοκρατουν τον λαο, για να εφαρμοζονται τα κυβερνητικα σχεδια. μελος της gladio απεκαλυψε πως δολοφονουσαν παιδια, αθωους ανθρωπους, ανθρωπους που ηταν μακρυα απο πολιτικες τοποθετησεις για να ζηταει ο πολιτης ακομη μεγαλυτερη προστασια απο το κρατος, ακομη μεγαλυτερο ελεγχο, ακομη μεγαλυτερη καταπιεση. για τον ιδιο λογο εγινε και η απαγωγη των πακιστανων.»

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skeptic : 04-09-07 στις 17:12
Απάντηση με παράθεση
  #2  
Παλιά 04-09-07, 16:52
Το avatar του χρήστη skeptic
skeptic Ο χρήστης skeptic δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 13-07-2006
Μηνύματα: 1.211
Προεπιλογή

ΕΚΠΟΜΠΗ - "ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", 10/1/2006.


Το βίντεο της εκπομπής "Αθέατος Κόσμος" με θέμα την Kόκκινη Προβιά:
http://video.google.com/videoplay?do...07424241576406


Κόκκινη Προβιά είναι το τοπικό κωδικό όνομα για την ελλάδα που αφορούσε το γενικότερο NATOικό σχέδιο της CIA με το όνομα "STAY BEHIND" ιδρύσεως μυστικών προβοκατόρικων ειδικών δυνάμεων με αποθήκες πυρομαχικών και λοιπού υλικού ψυχολογικού πολέμου για επιχειρήσεις ψευδούς σημαίας, ανατροπής "ενοχλητικών" κυβερνήσεων, μυστικών επιχειρήσεων κλπ σε πάνω από 10 συμμαχικές χώρες της Ευρώπης μετά τον πόλεμο της Κορέας και πιθανότατα μέχρι και σήμερα κάτω από άλλη κάλυψη ή όνομα.

Για το γενικότερο σχέδιο, ονομασία Gladio/Μασονική στοά Π2-Λίτσιο Τζέλι για Ιταλία:
TIMEWATCH - OPERATION GLADIO:
ΜΕΡΟΣ1: http://video.google.com/videoplay?do...56773650110959
MEΡΟΣ2: http://video.google.com/videoplay?do...06682910394510

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skeptic : 04-09-07 στις 17:00
Απάντηση με παράθεση
  #3  
Παλιά 07-09-07, 23:23
Το avatar του χρήστη skeptic
skeptic Ο χρήστης skeptic δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 13-07-2006
Μηνύματα: 1.211
Cool

μάλιστα..
Καμία απάντηση σε ένα θέμα που καθόρισε παρασκηνιακά μεγάλο μέρος της νεότερης ιστορίας της χώρας μας στο τελευταίο μισό του 20ου αιώνα..
Κάλα λένε ότι λαός που ξεχνάει την ιστορία του (ή που δεν την μαθαίνει) είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skeptic : 07-09-07 στις 23:23
Απάντηση με παράθεση
  #4  
Παλιά 10-09-07, 12:06
Το avatar του χρήστη R-b-t3r
R-b-t3r Ο χρήστης R-b-t3r δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 16-01-2006
Περιοχή: Κουμπαριστάν
Μηνύματα: 1.882
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από skeptic
μάλιστα..
Καμία απάντηση σε ένα θέμα που καθόρισε παρασκηνιακά μεγάλο μέρος της νεότερης ιστορίας της χώρας μας στο τελευταίο μισό του 20ου αιώνα..
Κάλα λένε ότι λαός που ξεχνάει την ιστορία του (ή που δεν την μαθαίνει) είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει.
Καλά κάνεις και τα γράφεις, αλλά είναι θέμα ταμπού. Τί να κάνουμε τώρα? να βάλουμε κουκούλες και να αρχίσουμε να καταδίδουμε? Αφού είναι γνωστό ότι η ΕΥΠ είναι στη πράξη παράρτημα της CIA, η επιχείρηση Stay Behind μας μάρανε?
Απάντηση με παράθεση
  #5  
Παλιά 10-09-07, 22:11
Το avatar του χρήστη skeptic
skeptic Ο χρήστης skeptic δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 13-07-2006
Μηνύματα: 1.211
Προεπιλογή

Δεν εννοώ αυτό που είπες να κάνουμε και το ξέρεις καλά τι εννοώ.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας



Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:58.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.