![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σας θελω να σας διηγηθω μια προσωπικη μου εμπειρια που εζησα στην Ροδο που απο εκει καταγωμαι!
Ηταν 14 Αυγουστου 2001 και ειχα περιπου 1 εβδομαδα το διπλωμα του αυτοκινητου!!"που να κατσω σπιτι ολο βολτες εκανα και γυριζα αργα το βραδυ σπιτι,η χαρα του πρωταρη" Οπως καθε βραδυ και εκεινο ειχα αφησει την παρεα στο σπιτι εκτος απο μια "φιλη".Εφοσον ειχα αφησει τους φιλους μου την εκανα την συνυθισμενη μας βολτα και θα την αφηνα στο σπιτι της το οποιο ηταν κοντα στο Αρχαιο Σταδιο της Ροδου.Καθως εφτανα στο σπιτι της σε μια περιοχη που δεν ειναι ιδιαιτερα καλος ο φωτισμος και παραπλευρως του Σταδιου κοιταξαμε στο βαθος και βλεπουμε και οι 2 μας εκπληκτοι στο δρομακι που οδηγει στο χωρο των αθληματων ακριβως μπροστα απο το Αρχαιο θεατρο καμια 15 ανθρωπινες φιγουρες ντυμενες στα λευκα να κανουν κατι σαν πομπη!!!Τρομοκρατηθηκαμε και απλα πατησα το γκαζι και οπου φυγει φυγει!!!Αυτο επαναληφθηκε και το 2002 και το 2003 την ιδια ακριβως ημερομηνια μηπως εχετε ακουσει τπτ γιατι οσουσ ρωτησα απο κει κανενασ δεν μου ειπε τπτ!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη profit : 18-10-07 στις 16:50 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης, Θα ήταν ενδιαφέρον να μας περιέγραφες τί ακριβώς είδες. Τι κινήσεις κάνανε αυτοί οι ... "ασπροφορεμένοι", τί ώρα ήταν περίπου. Αν δεν το έχεις κάνεις ήδη, θα σε συμβούλευα να πεταχτείς μέχρι το δημαρχείο/νομαρχία κ να ρωτήσεις. Αν δεν πάρεις και τότε απαντήσεις, σίγουρα αποτελεί μεγάλο μυστήριο αυτό που είχες δει εκείνο το βράδυ...
Βάλτε την φαντασία σας, βγείτε έξω και εξερευνήστε κάθε γωνιά του πλανήτη μας και δείτε τα πράγματα με διαφορετική "ματιά" . . . Μείνετε, ακόμη, ενημερωμένοι με οτιδήποτε παράξενο συμβαίνει στον πλανήτη μας! --> Κυκλοφορεί το βιβλίο μου 88 Μύθοι & Αλήθειες (περισσότερες πληροφορίες καθώς και online παραγγελίες εδώ) <-- --> ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: Σεπτέμβριος [αστυνομικό μυθιστόρημα] (εκδόσεις Πηγή). Περισσότερα δείτε εδώ <-- |
|
||||
|
||||
![]()
Το ειδα με τα ιδια μου τα ματια και τις αλλες 2 φορες γιατι ειναι ενας απο τους δρομους που με βγαζουν πιο ευκολα στο σπιτι μου"κατι σαν παρακαμψη!!!γλυτωνω πολυ παρακαμψη!!! η ωρα ηταν κατα της 3 και μιση περιπου!!!Δεν ρωτησα την δημαρχεια ουτε την νομαρχια αλλα κατι φιλους αστυνομικους που εχει ο πατερας μου μεταξυ αστειου και σοβαρου!!!αλλα τπτ δεν ξερανε!!!οπως προειπα δεν εχει καλο φωτισμο και δεβ προσεξα τι ακριβως εκαναν!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Κακώς φοβήθηκες μιας κ ήσουνα με το αυτοκίνητο. Έπρεπε να τους παρακολουθούσες από κοντά. Μήπως ήταν καμια παρέα από τουρίστες? Επίσης θα μπορούσε να είναι καμιά παρεα από μουρλαμένους. Όταν φτάσει η ίδια ημερομηνία φώναξε μας να δούμε κ εμείς το φαίνομενο και να τους μιλήσουμε
|
|
||||
|
||||
![]()
aspirin πολυ καλη η τοποθετηση σου και πολυ σαφεις!!!
αλλα δεν πιστευω να το εκανες ουτε και συ αυτο που λες σε μενα αλλα πολυ πιθανον να αντιδρουσες οπως και γω!!!οσο αφορα το να σας ειδοποιησω πολυ ευχαριστως εχετε την ημερομηνια που παρεθεσα στην αρχη του topic αμα θεσ μπορεισ να ακολουθησεις και οποιος αλλος θελει και θα περιμενα να μου εφερνες εσυ την απαντησει που ψαχνω στο ερωτημα μου!!!και παλι να σαι καλα!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μια εξήγηση μπορεί να είναι οτι επρόκειτο για οπαδούς της ομάδας Brahma Kumaris. Οί Brahma Kumaris είναι ένα παγκόσμιο πνευματικό πανεπιστήμιο στο οποίο διδάσκεται η Raja Yoga (ή αλλιώς Βασιλική). Ο λόγος που λέω οτι ίσως να ήτανε μέλη αυτής της ομάδας (που δεν είναι αίρεση) είναι γιατί φοράνε άσπρα και κάνουνε διαλογισμό γύρο στις 04.30 το πρωί για δικούς τους εσωτερικούς λόγους. Η ημερομινία που είπες είναι η παραμονή της εθνικής εορτής της Ινδίας η οποία είναι και η γενέτηρα της εν λόγο ομάδας. Μπορεί και να μην έχουν καμία σχέση με αυτό που είδες, αλλά είπα να το αναφέρω...
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός από λευκά ρούχα θυμάσαι να κάνανε κάτι το ιδιαίτερο δηλαδή δεν πρόσεξες τη έκαναν εκείνη την στιγμή π.χ πως ήταν τοποθετημένοι ήταν σε κύκλο , εσένα σου έδωσαν καμιά σημασία όταν περνούσες με το αμάξι ,η ενδυμασία τους πως ήταν εκτός από το γεγονός ότι επικρατούσε το λευκό , δηλαδή εσύ απλά τρομοκρατήθηκες όπως μας λες άγνωστο γιατί εφόσον από τι φαίνεται δεν τους ένοιαζε αν τους εντόπιση κάποιος περαστικός εφόσον ήταν μπροστά στην είσοδο του σταδίου και μάλιστα είχαν και φωτισμό και εσυ απλά πάτησες το γκάζι; Και μάλιστα το ειδές και άλλες δυο φορές όπως μας λες και απλά δεν είχες την περιέργεια να δεις ακριβώς τι επιχειρούν να πραγματοποιήσουν εκείνη την ώρα έτσι;
"Η αυτογνωσία ειναι μεγάλο προτέρημα." Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Darkoverlordoftheabyss : 20-10-07 στις 13:35 |
|
||||
|
||||
![]()
Profit εγώ προτείνω, όπως σου είπα κ παραπάνω, να ρωτήσεις την τοπική αυτοδιοίηκηση της περιοχής σου.
Ενδιαφέρον στοιχείο αυτό που δίνει και η Οφηλία παραπάνω. Δεν ξέρω, αλλά βρίσκω ότι έχει πολύ ζουμί η υπόθεση! ![]()
Βάλτε την φαντασία σας, βγείτε έξω και εξερευνήστε κάθε γωνιά του πλανήτη μας και δείτε τα πράγματα με διαφορετική "ματιά" . . . Μείνετε, ακόμη, ενημερωμένοι με οτιδήποτε παράξενο συμβαίνει στον πλανήτη μας! --> Κυκλοφορεί το βιβλίο μου 88 Μύθοι & Αλήθειες (περισσότερες πληροφορίες καθώς και online παραγγελίες εδώ) <-- --> ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: Σεπτέμβριος [αστυνομικό μυθιστόρημα] (εκδόσεις Πηγή). Περισσότερα δείτε εδώ <-- |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου Darkoverlordoftheabyss απο οτι διαβασες και στην αρχη δεν ειπα οτι ηταν μπροστα στο σταδιο αλλα μπροστα στο θεατρο!!καπως μακρια για να δω τι φορανε παραπανω και μια τετοια ωρα αν τους εβλεπε οποιοσδηποτε πιστευω να τρεποταν σε φυγη!!ειναι τα συναισθηματα μας καπως περιεργα αντιμετοπιζοντας μια τετοια κατασταση και το μονο που θες ειναι να την κανεις απο κει οπως οπως!!!
|
![]() |
|
|