![]() |
#1
|
||||
|
||||
![]()
η εμπειρια αυτη δεν ειναι δικη μου αλλα του κολλητου μου.μου το διηγηθηκε σημερα και θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.μου ειπε πως μεσα στον υπνο του ξυπνησε στο δωματιο του και ανακαθησε στο κρεβατι του.ειδε τοτε ενα κοριτσακι στην πορτα του δωματιου του να τον κοιταει με απαθεια.ξαφνικα το κοριτσακι μεταφερθηκε αποτομα μπροστα του και του ειπε σιγανα "μπου".αυτος τοτε ξυπνησε τρομοκρατημενος και λαχανιασμενος.μου ειπε οτι ηταν το πιο ζωντανο ονειρο που ειχε δει ποτε και μαλιστα απορει γιατι τρομαξε αφου δεν ηταν κατι τρομακτικο...διαβασα οτι στην αστρικη προβολη μερικες φορες κατωτερες οντοτητες παιρνουν διαφορς μορφες για να σε εμποδισουν να συνεχισεις.υπαρχει εδω καμια σχεση?
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
Σχετικά με το φαινόμενο της αστρικής προβολής που αναφέρεις υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που εξελίσσεται στο φόρουμ εδώ και καιρό.
Μπορείς να τη βρεις εδώ.
__________________
Μέλος της ομάδας Gateway Υπεύθυνη ανανεώσεων της Fantasy Gate "Μη διδάσκεις τίποτα, αφού έχεις ακόμα να μάθεις τα πάντα." - Fernando Pessoa ------------------------------------- WordsToCount FantasyGate |
#3
|
|||
|
|||
![]()
σχετικα με την αστρικη προβολη θελω να ρωτησω οτι αμα γινετε οταν εισαι πολυ κουρασμενος?το λεω γτ ο αδερφοσ μου ειχε πραγματοποιησει ενα βραδυ και με σηκωσε στις 5 ηωρα το πρωι να μου διηγηθει επησης η κολλητη μας απο την κερκυρα οτν ηταν μικρη περιπου 10 χρωνων εκει π καθοταν και εβλεπε τηλεοραση μαζι με την μανα της ειχε ανοιχτα τα ματια καρφωμενα στο ταβανι η ανασα της μειωμενη αρκετα και οι παλμοι της.(ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ).ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑ ΔΑΣΟΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΣΤΑΝΟΞΑΝΘΕΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΑ ΑΣΠΡΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΕΡΙΝΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΠΛΕ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΡΟΖΕ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ!ΤΗΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΙΑΣΕ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ Κ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΓΓΑΛΙΑΣΕ ΓΥΡΗΣΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΝΕ ΚΑΘΩΣ ΝΟΜΙΖΑΝΕ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ!!ΟΤΝ ΓΥΡΗΣΕ ΗΤΝ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗ Κ ΜΙΑ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΗ ΧΑΡΑ ΤΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΗΤΝ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΚΚΙΝΟ!!ΑΥΤΗ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜYSTERY! ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΧΛΩΜΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΝ ΕΙΧΕ ΦΙΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ!!ΘΕΛΩ ΗΕLP ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη melian : 12-07-08 στις 10:15 |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Ας μην μπερδεύουμε την αστρική με το συνειδητό ονείρεμα…
Με σεβασμό Μ.Φ ΔΑΙΔΑΛΟΣ. |
#5
|
||||
|
||||
![]()
ε, όχι και δεν ήταν τρομακτικό όνειρο..... έγω φοβήθηκα μόνο που το διάβασα
![]() |
#6
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Βεβαίως και μπορείς να κάνεις καποιο αστρικό ταξίδι όταν είσαι κουρασμένος. Η εμπειρία που είχε η φίλη σου όταν ήταν μικρή, έτσι όπως την παρουσιάζει είναι μια αστρική εμπειρία. Είναι κάτι που έζησε σε έναν άλλον κόσμο, στον ίδιο κόσμο που λαμβάνουν χώρα τα όνειρά μας. Μόνο που κάποιες φορές έχουμε πλήρη συνείδηση σε αυτό τον κόσμο & βλέπουμε καθαρά τι υπάρχει εκεί.. Τα μυνήματα που λαμβάνουμε στα όνειρά μας σίγουρα θα έχεις δει & εσύ ότι μεταφέρονται στο φυσικό μας σώμα...θα έχεις δεί κάποιον που κοιμάται να κλωτσά, να κάνει μικρές κινήσεις, να παραμιλά κτλ...Επίσης όταν ζούμε κάτι έντονο σ' ένα όνειρό μας τότε μπορεί να ιδρώσουμε, να υπάρξει αύξηση αδρεναλίνης κτλ...Κάτι τέτοιο συνέβη & στη φίλη σου... Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Υπάρχει τρόπος να αυξηθούν αυτές οι εμπειρίες αν το θέλει πραγματικά κάποιος... |
![]() |
|
|