Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-08-08, 01:13
apolon2011 Ο χρήστης apolon2011 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αταλαντη φθιωτιδος
Cool ΑΛΑΦΡΟΙΣΚΙΩΤΟΙ

καλησπερα σας.αναπτυσσω ενα θεμα που ολοι εδω που ασχολουμαστε με το μεταφυσικο ενστικτοδως πιστευουμε οτι εχουμε αυτο το αισθημα.σας εχει τυχει ποτε να νιωσετε ανατριχηλα σε ενα δρομο που περνατε χωρις να υπαρχει λογος? σας εχει τυχει να ειστε με παρεα και ναδειτε κατι που οι αλλοι φιλοι σας εκεινη τηνχρονικη στιγμη δεν βλεπουν τιποτα?να μην σας κουραζω και ας μπω στο κυριως θεμα οι αλοφροισκιωτοι ανθρωποι συνηθιζουν ναζουν με αυτο. καποτε στα παλια τα χρονια ο αλαφροισκιωτος ανθρωπος τον θεωρουσαν σοφο και σεβοντουσαν ολοι τηνγνωμη του πιστευαν πως αυτος εβλεπε πολυ μακρυτερα αποτους αλλους ανθρωπους. Αλλωστε ολες οι ιστοριες των θρυλων και των παραδοσεων απο καπιους αλαφροισκιωτους ανθρωπους της εποχης εκεινης γεννηθηκαν .ΕΝ αρχη η λεξη αλαφροισκιωτος ειναι αρχαιοελληνικη ονομασια και ειναι απο το αλαφρο τον ισκιο δηλαδη αυτος που εχει την σκια του ελαφρια ηδεν φενεται.στην νεοελληνιστικη περιοδος μεταφραστηκε ως αυτος που βλεπει αυτα πουδεν βλεπουν οι αλλοι.Εν παση περιπτωση γλωσσολογος δεν ειμαι για να σας μεταφρασω τι σημαινει αλαφροισκοιωτος αλλα το μονο που μπορω να σας πω οτι θεωρειται ενας ξεχωριστος ανθρωπος με ενα ξεχωριστο χαρισμα .στην εποχη μας για τους πολλους θεωρειται ενας γραφικος ανθρωπος,για τους λιγους εξακολουθει να θεωρειται ενας ξεχωριστος ανθρωπος με ενα ιδιαιτερο χαρισμα.στους συνοδοιπορους μου του μεταφυσικου θετω το διλημα να επιλεξουν που ανηκουν απο τις δυο κατηγοριες αυτοι οι συγκεκριμενοι ανθρωποι.εγω προσωπικα εχω επιλεξει,ειναι ξεχωριστοι.και παντα θα ξεχωριζουν αναμεσα στο πληθος.σας ευχαριστω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-10-09, 18:14
aisopos Ο χρήστης aisopos δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή ειμαι

η σκια ειναι μεγαλη αγαπη σαν ερωτας με το αποκοσμο σαν ποιημα που μονο εσυ το διαβαζεις πρεπει ναγαπαμε οτι μασ εχει δωσει ο θεος για να μπορουμε να το καταλαβουμε
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-10-09, 13:34
Το avatar του χρήστη Instict
Instict Ο χρήστης Instict δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Den xerw pws to ennoeis to "ksexwristoi" anthrwpoi..auto pou xerw sigoura einai oti apo tote pou genithika..anikw sautin tin katigoria..kai sxedon kathe mera viwnw katastaseis pou apo th mia me tromazoun kai apo tin alli me kanoun na elpizw..

Auto pou xerw sigoura einai oti pote den eimai moni mou...

Filika..

Εκ του συντονισμού: Παράκληση για χρησιμοποίηση των ελληνικών στα επόμενα μηνύματά σου.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beetlejuice : 16-10-09 στις 14:44
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-09, 06:58
Το avatar του χρήστη ^GHOST RIDER^
^GHOST RIDER^ Ο χρήστης ^GHOST RIDER^ δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: athens
Προεπιλογή

Παντα αναρωτιομουνα αν αντεχεται μια τετοια κατασταση,δηλαδη του να βλεπεις πραγματα που σε τρομαζουν ισως αρκετα

Πραγματικα ευχη και καταρα ακουγεται..δεν ξερω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-09, 11:57
Το avatar του χρήστη Instict
Instict Ο χρήστης Instict δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Για τα πράγματα που με τρομάζουν..απλά εκείνη τη στιγμή θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχουν και λέω μια προσευχή..δεν ξέρω πως θα ακουστεί αλλά η ελπίδα που μου δίνει όλο "αυτό" είναι ότι υπάρχει ζωή μεταθάνατον..και πλέον το πιστεύω πολύ δυνατά..

Φιλικά..

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:53.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.