![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Τι θα γίνει τελικά με την Τριλογία του Κόσμου και την οπτικοποίηση των δύο τελευταίων βιβλίων της δημοφιλούς σειράς του Philip Pullman; Φήμες θέλουν τα σχέδια για τις δύο επόμενες ταινίες να ακυρώνονται. Μάθετε το γιατί στη σελίδα της Fantasy Gate: και σχολιάστε τις εξελίξεις σε αυτό εδώ το νήμα.
Μέλος της ομάδας Gateway Υπεύθυνη ανανεώσεων της Fantasy Gate "Μη διδάσκεις τίποτα, αφού έχεις ακόμα να μάθεις τα πάντα." - Fernando Pessoa ------------------------------------- WordsToCount FantasyGate Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη melian : 16-12-09 στις 22:49 |
|
||||
|
||||
![]()
Ενδιαφέρουσα εξέλιξη! Θα σταθώ μόνον σε αυτό που αναφέρει η Ράνια:
Παράθεση:
Ακόμη όμως κι αν υποθέσουμε πως στην ταινία όντως προωθείται μία εναλλακτική κοσμοθέαση, τι είναι αυτό που καθιστά αυτή την απόπειρα επιλήψιμη, ενώ την αντίστοιχη των καθολικών αποδεκτή;;; ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Trithemius : 16-12-09 στις 23:36 |
|
||||
|
||||
![]()
Διαβάζοντας τη συγκεκριμένη είδηση πραγματικά δεν μπορούσα με τίποτα να πιστέψω τον λόγο για τον οποίο δεν θα δούμε και τις επόμενες δύο ταινίες...
![]() Σύμφωνα με τους καθολικούς που πολέμησαν την ταινία ότι δεν ακολουθεί πλήρως τις δικές τους αντιλήψεις πρέπει να καταπολεμείτε και να μποϊκοτάρετε. Μήπως λέω χαζέψαμε (συγχωρήστε μου την έκφραση); Δηλαδή απαγορεύεται κάποιος να μην πιστεύει στο χριστιανισμό; Απαγορεύεται να εμπνέεται από μια διαφορετική κοσμοθέαση; Και γιατί σώνει και καλά να θέλει να προσυλητίσει αν γράψει κάτι διαφορετικό απ' αυτά που επιθυμούν εκείνοι; Το χειρότερο βέβαια δεν είναι οι αντιλήψεις τους, αλλά μου προκαλεί μεγαλύτερη λύπη που αυτά τους τα πιστεύω επηρέασαν τόσο κόσμο. Εντάξει δεν λέω ότι η ταινία ήταν κανένα αριστούργημα αλλά όταν στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο πουλάει αισθητά περισσότερα εισιτήρια απ' οτι στην Αμερική δεν μου φαίνεται απλά τυχαίο.. ![]()
Μέλος της ομάδας Gateway Υπεύθυνη ανανεώσεων της Fantasy Gate "Μη διδάσκεις τίποτα, αφού έχεις ακόμα να μάθεις τα πάντα." - Fernando Pessoa ------------------------------------- WordsToCount FantasyGate |
![]() |
|
|