![]() |
#1
|
||||
|
||||
![]() ![]() "Το ρολόι που σήμανε μεσάνυχτα τον έβγαλε απ' τις σκέψεις του. Τον τελευταίο καιρό περνούσε όλη του τη μέρα πάνω στην πολυθρόνα με μια φωτογραφία στο χέρι. Ήταν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που απεικόνιζε έναν όμορφο, νεαρό άντρα με ναυτικό καπέλο. Το χαμόγελό του τού ήταν πολύ οικείο, αλλά όσο κι αν προσπαθούσε δε μπορούσε με τίποτα να θυμηθεί ποιος θα μπορούσε να είναι…" Με αυτά τα λόγια ξεκινάει το διήγημα Η Φωτογραφία του μέλους του Φόρουμ του Μεταφυσικού Otanis, κατά κόσμον Νίκος Σουβατζής. Το διήγημα που δημοσιεύτηκε εξ αρχής αποσπασματικά στην κατηγορία της Πολυσυγγραφίας της Fantasy Gate, με την ολοκλήρωσή του από τον δημιουργό του δημοσιεύεται επίσης και στην κεντρική σελίδα της Fantasy Gate. Μπορείτε να διαβάσετε ολοκληρωμένο το διήγημα στον παρακάτω σύνδεσμο: και να μας πείτε τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας σε αυτό το εδώ το νήμα.
__________________
Μέλος της ομάδας Gateway Υπεύθυνη ανανεώσεων της Fantasy Gate "Μη διδάσκεις τίποτα, αφού έχεις ακόμα να μάθεις τα πάντα." - Fernando Pessoa ------------------------------------- WordsToCount FantasyGate |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασα την ιστορία σου και μου άρεσε αρκετά. Περισσότερο το πρώτο μισό, πριν απο την ανάπτυξη μιας μεγαλύτερης περιπλοκότητας με την παρουσίαση της ιστορίας και απο άλλον αφηγητή.
Η ιδέα είναι πολύ καλή νομίζω, η επίδραση ενός ονείρου στην ζωή της αγρύπνιας, και το μυστικό του. |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Φανταστική ιστορία Μπράβο.....
![]()
__________________
administrator of www.strangefiles.gr |
#4
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια! ¶ψογη αφήγηση-συγκινητικό τέλος!
|
![]() |
|
|