Το forum του μεταφυσικού  

Επιστροφή   Το forum του μεταφυσικού > Συζητήσεις > Ψυχικά Φαινόμενα – Μεταφυσική –Αποκρυφισμός

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-12-11, 23:56
Κοστας99 Ο χρήστης Κοστας99 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή Λύσιμο μαύρης μαγείας

Γεια σας,θέλω αν υπάρχει τρόπος για να μάθω αν κάποιος μου έχει κάνει κακή μαγεία για το κακό μου και πως θα εξαγνιζόμουν απ' αυτήν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-12-11, 10:34
Junior Member

Προεπιλογή

Κάποιος????????
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-12-11, 12:02
Το avatar του χρήστη Raistlin
Raistlin Ο χρήστης Raistlin δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Kavala
Προεπιλογή

Γεια σου φίλε Κώστα. Γιατί νομίζεις πως κάποιος σου έκανε μάγια? Έχεις δει τίποτα συμπτώσεις στην ζωή σου?
Παλιά 21-12-11, 14:11
Το avatar του χρήστη bicos
bicos Ο χρήστης bicos δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Μεταμορφωση αττικη
Προεπιλογή na ta

γιατί το πιστεύεις αυτό ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-12-11, 16:45
Άναρχος Μάγος Ο χρήστης Άναρχος Μάγος δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Φιλε Κωστα,
Για το άν υπάρχει τρόπος να μάθεις αμα έχεις γίνει θύμα μαύρης μαγείας, δεν νομίζω να υπάρχει
για "αρχαριους". Θέλω να πω ότι ένας προχωρημένος αποκρυφιστής μπορει να το καταλάβει με Ki,
με Chakras, με την δύναμη της ψυχής και του πνεύματος, την διαίσθηση, τον διαλογισμό,
την επικοινωνία του φύλακα άγγελου σου και αν έχεις επικοινωνία με τους δράκους ή τον προσωπικό
δράκο σου. Μετά υπάρχουν παγανιστικοί τρόποι και μερικές δραστηριότητες των ινδιάνων που είναι
εντελώς άγνωστες για καποιον που δεν είναι τοσο ψαγμένος.

Όσω για το άν λύνονται, φυσικά και λύνονται με εξαυνίαση πνεύματος ψυχης, με μάχη ενάντια
στα κακα στοιχειά με την βοήθεια των Ki, Chakras, του φύλακα άγγελου,
του προσωπικού και μόνο δράκου σου, των προσωπικών σου ξωτικών, του πνεύματος σκια,
αγγέλων, θεών, του Ιησού Χριστού
ή και με την μαγική δύναμη των κεριών (λευκά σε προτίμηση για λύσιμο)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Άναρχος Μάγος : 23-12-11 στις 16:46
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-12-11, 14:23
Junior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Άναρχος Μάγος Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε Κωστα,
Για το άν υπάρχει τρόπος να μάθεις αμα έχεις γίνει θύμα μαύρης μαγείας, δεν νομίζω να υπάρχει
για "αρχαριους". Θέλω να πω ότι ένας προχωρημένος αποκρυφιστής μπορει να το καταλάβει με Ki,
με Chakras, με την δύναμη της ψυχής και του πνεύματος, την διαίσθηση, τον διαλογισμό,
την επικοινωνία του φύλακα άγγελου σου και αν έχεις επικοινωνία με τους δράκους ή τον προσωπικό
δράκο σου. Μετά υπάρχουν παγανιστικοί τρόποι και μερικές δραστηριότητες των ινδιάνων που είναι
εντελώς άγνωστες για καποιον που δεν είναι τοσο ψαγμένος.

Όσω για το άν λύνονται, φυσικά και λύνονται με εξαυνίαση πνεύματος ψυχης, με μάχη ενάντια
στα κακα στοιχειά με την βοήθεια των Ki, Chakras, του φύλακα άγγελου,
του προσωπικού και μόνο δράκου σου, των προσωπικών σου ξωτικών, του πνεύματος σκια,
αγγέλων, θεών, του Ιησού Χριστού
ή και με την μαγική δύναμη των κεριών (λευκά σε προτίμηση για λύσιμο)
Δηλαδή να πάρω κεριά και να τα έχω μέσα στο σπίτι να καίνε?
Πόση ώρα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-12, 19:46
Το avatar του χρήστη fantasy
fantasy Ο χρήστης fantasy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Φίλε Κώστα Καλή χρονιά

Η μαύρη μαγεία είναι πολύ βαριά, μπορεί να σε καταντήσει φυτό, να σου κοπεί εντελώς η όρεξη, να νιώθεις κουρασμένος χωρίς να έχεις κάνει τίποτα, να γεράσεις απότομα, να νιώθεις να σου λείπει ενέργεια, να έχεις άσθμα χωρίς να είσαι ασθματικός. Γενικά να νιώθεις ότι όλα είναι μάταια και ότι κάποιος κανονίζει τη ζωή σου. Πολλές φορές κάνεις πράγματα που θέλουν οι άλλοι και νιώθεις άβουλος. Αν νιώσεις όλα αυτά ή κάποια απ' αυτά τα συμπτώματα, η μόνη γιατρειά είναι να πας σε μια εκκλησία και να ζητήσεις από τον ιερέα να σου διαβάσει μια ΕΥΧΉ που λένε σ' αυτές τις περιπτώσεις από τους εξορκισμούς του Κυπριανού και Ιουστίνης. Πριν πας πρέπει να νηστέψεις 3 μέρες και την τελευταία να μην πιεις ούτε νερό. Να ζητήσεις να σου διαβάσει αυτή την ευχή και να σε απαλλάξει από το κακό και μετά να κοινωνήσεις. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να σε σώσει από την εκκλησία. Έπειτα θα φας κανονικά. Σου εγγυώμαι ότι όλα θα αλλάξουν και θα βρεις τον παλιο καλό εαυτό σου. Αυτός που καταφεύγει σε τέτοιες ενέργειες έχει μίσος για σένα και πιάνει διότι μεσολαβεί ο σατανάς. Το σατανά μόνο η εκκλησία μπορεί να τον νικήσει. Αν είσαι άθεος ρώτησε κάποιον από το φόρουμ τι μπορείς να κάνεις. Αλλά δεν νομίζω. Ο διάβολος δεν ακουμπάει τους άθεους γι' αυτό όλοι είναι κατά περίεργο τρόπο προστατευμένοι και δεν παθαίνουν τίποτα.

* Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο· καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο· το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή. Καζαντζάκης.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-05-15, 18:26
Μ4Ρ14 Ο χρήστης Μ4Ρ14 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Προεπιλογή

Θέλω και εγώ να ρωτήσω για εξαγνισμό και λύσιμο μαγείας.

Πιστεύω ότι μας έχουν κάνει κάτι στην πολυκατοικία. Μένουν κάτι οικογένειες (συγγενείς μεταξύ τους) σε διάφορα διαμερίσματα. Δεν τους λες και καλούς ανθρώπους, διεκδικούν ακόμα και δικαιώματα που δεν έχουν (πχ χρησιμοποιούν κοινοχρηστους χώρους σαν δικούς τους αποθηκεύοντας πράγματα) με πολύ άσχημο τρόπο και καυγάδες.

Εδώ και πάνω από δεκαετία όλα τους πάνε τέλεια, δουλειές, τα παιδιά κάνουν οικογένειες, πολλά λεφτά κλπ ενώ σε όλους τους άλλους καυγάδες, 2 διαζύγια, ένα ζευγάρι προσπαθεί για παιδί εδώ και καμια δεκαριά χρόνια (ό,τι αρρώστια μπορούσε να τους τύχει τους έτυχε, είναι και οι δύο με φάρμακα και χειρουργεία από τότε που τους γνώρισα), κάποιων οι δουλειές πάνε όσο πιο χάλια γίνεται (ok, αυτό συμβαδίζει με τη γενική κατάσταση) και όποιος αγόρασε το διαμέρισμά του και μπήκε μέσα μόνος του, παραμένει μόνος του. Μοναδική εξαίρεση ένας στρατιωτικός που έφυγε με μετάθεση και επέστρεψε στην Αθήνα παντρεμένος με ένα παιδάκι, αλλά μένει αλλού. Έχει το διαμέρισμά του κλειδωμένο και ούτε περνάει απ'έξω.

Ξέρω ότι τα παραπάνω συμβαίνουν και ειδικά τα τελευταία χρόνια όλος ο κόσμος έχει προβλήματα και οικονομικά και οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν γίνει περίεργες.
Αλλά να συμβαίνουν όλα μαζί ταυτοχρόνως και μάλιστα τα καλά στους μισούς που συνδέονται μεταξύ τους ενώ όλα τα στραβά σε όλους τους άλλους, ο μόνος από τους άλλους που την έκανε να είναι μια χαρά και όλα αυτά να έχουν αρχίσει από συγκεκριμένη χρονική στιγμή ..... δεν μου κολλάει με τίποτα.

Δεν έχω εντοπίσει αποδείξεις μαγείας ούτε μπορώ να εντοπίσω γιατί είμαι εντελώς άσχετη, απλώς είμαι σίγουρη ότι κάτι συμβαίνει κρίνοντας από το αποτέλεσμα.

Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει τι μπορώ να κάνω;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-05-15, 19:03
Το avatar του χρήστη apofasismenos
apofasismenos Ο χρήστης apofasismenos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Καλησπέρα...

Είμαι επίσης άσχετος από μαγείες. Ας το δούμε λογικά. Αρκετές πολυκατοικίες είναι έτσι πάνω-κάτω.
Οι οικογένειες που αναφέρεις προφανώς είναι καβατζωμένοι, τυχεροί, με καλές δημόσιες σχέσεις κτλ ούτε κι εγώ δεν ξέρω τι.
Το ότι "κινούνται" άσχημα όπως έγραψες, δείχνει ότι έτσι είναι μαθημένοι. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι "προχωρούν".
Επιπλέον...δεδομένου του ότι όλοι οι άνθρωποι λίγο-πολύ έχουν επεκτατικές τάσεις (κι άσε τι λένε οι ρομαντικοί)
είναι πολύ πιθανόν επειδή οι υπόλοιποι τραβάτε λούκι, αυτοί να επεκτείνονται διαρκώς (κάνουν ότι θέλουν).
Δεν βρίσκω τον λόγο να ασχολείσαι και να χαλάς την "ζαχαρένια" σου.
Επίσης σκέψου ότι δεν έχουν λόγο να σας βλάψουν αφού ήδη αυτοί περνούν καλά όπως έγραψες (εκτός αν είναι καθάρματα).
Δεν έχουν να κερδίσουν κάτι από την δική σας διάλυση (των υπολοίπων εννοώ) αφού σας βλέπουν (αν κατάλαβα καλά)
μόνο ως συμπλήρωμα λίστας στα κοινόχρηστα. Να κοιτάξτε τι θα κάνετε για εσάς λοιπόν (κι όσοι ταιριάζετε μεταξύ σας)
και δείξτε αδιαφορία στο φέρσιμό τους. Θα μου πεις...απομόνωση;
ναι...δεν είναι καλό αλλά δεν βλέπω και τίποτα άλλο καλύτερο. Επίσης, μην ασχολείστε με ότι κι αν κάνουν
παρά μόνο στα σοβαρά θέματα. Επέτρεψέ μου χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω...αυτό με τους κοινόχρηστους χώρους
δεν είναι ασήμαντο αλλά δεν είναι και τίποτα φοβερό. Αν ήσασταν σε καλύτερη κατάσταση ο ένας με τον άλλον εκεί μέσα
ούτε που θα το ανέφερες.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apofasismenos : 24-05-15 στις 19:07
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-05-15, 23:29
heretic Ο χρήστης heretic δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Εγώ θα σου πω ένα παράδειγμα από το ... χρηματιστήριο. Όχι δεν σε δουλεύω καθόλου, αν έχεις ασχοληθεί λίγο πιθανόν να καταλάβεις τι θέλω να πω.
Στο χρηματιστήριο που λες αγαπητέ, ελληνικό ή ξένο δεν έχει σημασία, κερδισμένες πάντα είναι δυο κατηγορίες. Το μεγάλο κεφάλαιο (ή έξυπνο χρήμα θα τους δεις να αναφέρονται) και ο broker σου ή αλλιώς η χρηματιστηριακή σου. Αυτή που εισπράττει μόνο προμήθειες, χάσεις-κερδίσεις. Οι υπόλοιποι επενδυτές, μικροί ή μεγάλοι όταν δεν είναι μονίμως χαμένοι (losers, το 90%) είναι κερδισμένοι, αλλά σε ένα παράθυρο χρόνου. Είναι δεδομένο ότι θα χάσεις, απλά όσοι κέρδισαν και επένδυσαν αλλού (πχ real estate) μπορεί να διαφύλαξαν τα κέρδη τους. Όσοι κέρδισαν και συνέχισαν κάποτε θα χάσουν όλα τα λεφτά τους. Αργά ή γρήγορα.

Ομοίως με τους γειτόνους σου. Τώρα είναι χαμένοι οι περισσότεροι Έλληνες. Αυτοί που μένουν απλά στάσιμοι είναι μερικοί εργατικοί, συνεπείς, λιτοδίαιτοι και προνοητικοί και αυτοί που κερδίζουν είναι τα λαμόγια. Μακροπρόθεσμα τα λαμόγια θα την πατήσουν αλλά εσείς βλέπετε ένα παράθυρο ευτυχίας τους απροσδιόριστο, τους ζηλεύετε (ΟΚ, ανθρώπινο) Και αναρωτιέστε αν έχουν κάνει συμβόλαια με καμιά 20 δαίμονες ο καθένας. Δεν χρειάζεται αγαπητέ. Τα συμβόλαια αν θέλεις γίνονται (πχ πατάω επί πτωμάτων), είναι όμως άτυπα και ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Να μην αποφασίσει να γυρίσει να εισπράξει δηλαδή. Εστιάστε καλύτερα στην προσωπική σας επιτυχία και όχι στην γκαντεμιά σας ή στην επιτυχία ή γκαντεμιά των άλλων. Πολύ πιο σίγουρος δρόμος. Think positive.

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείτε να προσθέσετε νέα threads
Δε μπορείτε να απαντήσετε
Δεν μπορείτε να προσθέσετε συνημμένα
Δεν μπορείτε
BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:15.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.