![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Η πρώτη σαφής ύπαρξη αποδείξεων ότι κάποτε, πριν εκατομμύρια χρόνια, επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας εξωγήινα όντα με ανεπτυγμένη νοημοσύνη είναι γεγονός!
Η αποστολή των Ρώσων επιστημόνων την οποία έφερε στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην δημοσιότητα του defencenet.gr το περασμένο Σάββατο, εντόπισε τελικά σαφή ίχνη ύπαρξης εξωγήινης ζωής σε ένα ανέγγιχτο εδώ και 20 εκατομμύρια χρόνια οικοσύστημα: Την υπόγεια λίμνης Βοστόκ, σε βάθος 3,8 χιλομέτρων από την παγωμένη επιφάνεια της Ανταρκτικής. Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, η ρωσική αποστολή στέφθηκε με επιτυχία, καταφέρνοντας να διατρήσουν πάγο πάχους 3,766 μέτρων φτάνοντας στην αμόλυντη επιφάνεια της λίμνης που εδώ και 14 με 20 εκατ. χρόνια δεν έχει έρθει σε επαφή με την ατμόσφαιρα. H συνέχεια εδω |
|
||||
|
||||
![]()
Κι δεν αναφερουν τιποτα ακομα λεει. Μονο η κυβερνηση της Ρωσιας γνωριζει...
Θα δειτε η Ρωσια τι ωραια που τα εχει σχεδιασει τοσα χρονια κομμενα και ραμμενα για να γινει πρωτη δυναμη (και επισημα)... Μην ξεχναμε και κατι τσουναμια που εγιναν προ μηνων στην υπερΙαπωνία... Το HAARP που υπαρχει απο το 1995 τουλαχιστων και τωρα το ακουσαν και "ψαχτηκαν" ολοι... Πολλα ακομα αλλα μου την δινει να γραφω απ το κωλο laptop στην δουλεια γιατι δεν πιανει καλα το "ι"!!!!! χαχαχα!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πως τα βρήκαν όλα αυτά,τόσο γρήγορα όταν μόλις στις 8 Φεβρουαρίου το τρυπάνι άνοιξε τρύπα; http://www.en.rian.ru/society/20120208/171219060.html Μύρισαν τα νύχια τους;;; ![]() Δηλαδή σε μερικές μέρες έκαναν μελέτες που θέλουν μήνες για να εξακριβωθούν και έβγαλαν και αποτελέσματα;;; Ρε παίδες είπαμε δεν ξέρετε τα βασικά από την επιστήμη της βιολογίας και το πως ερευνάτε αυτή, όμως μην το φτάνουμε και στο άλλο άκρο, να πιστεύουμε και να αναμεταδίδουμε ότι αηδία γράφει ο κάθε λαλημένος στο ίντερνετ...
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε lmike ενδιαφέρουσα η είδηση αυτή..... Φίλε OANNHSEA οι γεωτρήσεις από ότι καταλαβαίνω τις κάνουν αρκετό χρονικό διάστημα...... Οπότε τον πάγο που βγάζουν σίγουρα τον ελέγχουν γιατί στην ιστοσελίδα αναφέρεται πως η ομάδα είναι ειδική στους παγετώνες..... Οπότε (ίσως) κάποιες πρώτες ενδείξεις θα έχουν.... Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Άλλο ελέγχουν τον πάγο και άλλο ελέγχουν το νερό...
Υπάρχει τρομερή διαφορά... Για παράδειγμα: η γέωτρηση αυτή του πάγου δεν είναι η πιο βαθιά που έχουμε κάνει, είτε στην Αρκτική είτε Ανταρκτική. Γιατί λοιπόν να βρουν μόνο εκεί, αυτό που "συμφέρει";;; Έπειτα, την είδηση δεν την δίνει κάποιο ειδικό στέκι, αλλά ένα στέκι για την άμυνα. Αυτό δεν φαίνεται περίεργο ε;;; Στο τέλος η πιο μεγάλη πλάκα έρχεται όταν ψάξεις στο διαδίκτυο για τις πήγες αυτής της είδησης... Ω ναι, οι πηγές είναι στη Ρωσία... Λογικό θα έλεγε κανείς... Είναι όμως από στέκια που συνήθως ασχολούνται με θέματα του μεταφυσικού... Με λίγα λόγια ο συντάκτης του ελληνικού στεκιού πρέπει να πήρε όλες τις πληροφορίες του από τα αντίστοιχα λιακοπουλικά στέκια της Ρωσίας... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε OANNHSEA οι ομάδες που πραγματοποιούν τέτοιες εργασίες είναι ειδικευμένες και έχουν επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων που χρειάζονται. Μια και γνωρίζεις τα λιακοπουλικά στέκια πληροφόρησης της Ρωσίας θα θελα να μου παραθέσεις κάποια από αυτά γιατί πιστεύω πως πρέπει να τα γνωρίζουμε και να μην πέφτουμε σε παραπληροφόρηση.... Βέβαια θα πρέπει να αναφέρω πως όχι και λίγες φορές ο Λιακόπουλος έχει αναφερθεί σε πηγές απο την Ρωσία και αποδείχθηκαν τουλάχιστον αναξιόπιστες.... Αλλά ταυτόχρονα να ερευνούμε το θέμα δεν είναι κακό... Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και από εμένα.
Καταρχήν το όλο θέμα είναι ενδιαφέρον για πολλούς λόγους. Το ότι η καταγωγή μας είναι <<εξωγήινη>> είναι δεδομένο. Οι επιστήμονες είναι πάρα πολλά χρόνια στο σημείο προσπαθώντας να φτάσουν την λίμνη και ασφαλώς με όλον τον απαιτούμενο εξοπλισμό... Το ποιο ενδιαφέρον από όλα είναι ότι εδώ και 20 εκατομμύρια χρόνια αυτή η λίμνη είναι ανέπαφη με την ατμόσφαιρα. Όπως και να έχει οι οργανισμοί που υπάρχουν στο νερό σίγουρα θα είναι έκπληξη... Απ την άλλη, ασφαλώς και είναι λογικότατο όλα τα συνομοσιολογικά σαιτ να μιλάνε για αυτό... |
|
||||
|
||||
![]()
Πως καταλήξαμε σ' αυτό το συμπέρασμα και μάλιστα με τόση σιγουριά;
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φυσικά δεν εννοώ με την λέξη εξωγήινοι ότι κάποιος μακρινός πολιτισμός (εξωγήινος) μας φύτεψε. (αν και είναι κάτι που δεν μπορούμε να ξέρουμε) Ο κάθε ένας μπορεί να υποθέτει οτιδήποτε, πολλά θα ακουστούν. Το σίγουρο είναι ότι μέσα στην εκατομμυρίων ετών λίμνη, υπάρχουν στοιχεία που ίσως να αλλάξουν την ιστορία... |
![]() |
|
|